SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-5 Fenerbahçe (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28433)

SivasSpor.Com 31.01.2010 09:52

Sivasspor 1-5 Fenerbahçe

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/svsfb.jpg[/IMG]

4 Eylül'de zorlu bir maç daha tek hedef galibiyet. Şampiyonlugun en önemli adaylarından Fenerbahce ile oynayacağımız bu hayati maçın ayrıntıları için tıklayın.

[B]SİVASSPOR'IN HEDEFİ 3 PUAN ALMAK[/B]

Sezona kötü başlayan ve bir türlü iyi sonuçlar alamayan Sivasspor ise artık çıkışa geçmek istiyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda mağlup olsan kırmızı beyazlılar, Fenerbahçe karşısında puan alarak moral bulmak istiyor. Sivasspor'da en son geçen yılın son maçında Galatasaray karşısında forma giyen, ardından yaklaşık 8 aydır sakatlığı nedeni ile forma şansı bulamayan Mehmet Yıldız'ın, Fenerbahçe maçıyla birlikte yeniden sahalara döneceği bildirildi.

[B]MUHTEMEL 11[/B]

[B]SİVASSPOR[/B]

Akın (Petkoviç)
Abdurrahman
Murat Sözgelmez
Lucien Aubey
Faruk
Keita
Nabil Taider
Erman (İbrahim Dağaşan)
Musa
Elrio
Mehmet Yıldız (Kamanan)

[B]FENERBAHÇE[/B]

Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Deniz
Bilica
Vederson
Mehmet Topuz
Selçuk
Özer
Uğur
Alex
Semih

[B]STAT: [/B]Sivas 4 Eylül Stadı
[B]SAAT: [/B]15:00
[B]HAKEM:[/B] Kuddusi Müftüoğlu
[B]YAYIN: [/B]Lig TV

Salim58 31.01.2010 09:55

Cevap: Sivasspor - Fenerbahçe

[B]zor bi maç olacak beraberlik bile güzel bi sonuç olur.
kazanamıyorsan kaybetmeteceksin.inşallah kazanan taraf oluruz.[/B]

muratduru58 31.01.2010 10:00

Kadro normal. İnşalla kazanırız. Bu maç çok önemli hocam taktiklerine güveniyoruz.

svsli585858 31.01.2010 10:01

[FONT="Comic Sans MS"]kadromuz fena değil fenerinde baya eksik olmasına rağmen yinede güzel kadro çıkarmışlar bence mehmet kamanan ikilisi birlikte oynayalım hücum oynayalım taraftarımızında desteğiyle 3 puanı alırız inşallah[/FONT]

karamik 31.01.2010 10:02

Şuan Maça gitme Hazırlığı yapıyorum doğru söylemek gerekirse çok fazla umudum yok muhtemelen gene sonuç hezimet olacak ama Mehmet Yıldız ve Hayrettini bizim en büyük kazançlarımız olacaktır.

svsli585858 31.01.2010 10:07

[B][/B][QUOTE=karamik;604147]Şuan Maça gitme Hazırlığı yapıyorum doğru söylemek gerekirse çok fazla umudum yok muhtemelen gene sonuç hezimet olacak ama Mehmet Yıldız ve Hayrettini bizim en büyük kazançlarımız olacaktır.[/QUOTE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][B]aynen katılıyorum inşallah puan veya puanlar alırızda zor gibi ofansif anlamda takımımızda hiç bişey yok[/B]

sivaslitaner58 31.01.2010 10:15

kamanan baslarsa iyi olur mehmetin kondisiyonu iyi degil bence hem bu mac tempolu gececek onun baya kondisyonu tam duzelmedi diye dusunuyorum kaleye akin vardar gecsin petkovic yine hata yapar

buraks58 31.01.2010 10:24

[B]faruk kesinlikle oynamamalı.[/B]eğer oynarsa sol tarafta işimiz yine çok zor.bir maçta soldan bindiripte bir orta yaptığnı hatırlamıyorum desem yalan olmaz herhalde.savunmada iyi olsa bari hadi ona neyse diycemde oda yok arkadaş.ayrıca 4 yabancı transferimizden bir tek aubeyi beğenmedim.ya yeni olduğu için bu kadar basit bi oyuncu gibi duruyor yada gerçekten öyle.savunmada hoca ona bugün görev verecek gibi.
affedilen hayro solda oynar savunmanın ortasında da yasin ve murat oynarsa bu maçta umutluyum açıkcası.

_____________petkoviç

abdurrahman, yasin, murat, hayrettin

_______keita, ibrahim dağaşan

________musa, elrio, erman

__________mehmet yıldız

buraks58 31.01.2010 10:28

[QUOTE=buraks58;604152][B]faruk kesinlikle oynamamalı.[/B]eğer oynarsa sol tarafta işimiz yine çok zor.bir maçta soldan bindiripte bir orta yaptığnı hatırlamıyorum desem yalan olmaz herhalde.savunmada iyi olsa bari hadi ona neyse diycemde oda yok arkadaş.ayrıca 4 yabancı transferimizden bir tek aubeyi beğenmedim.ya yeni olduğu için bu kadar basit bi oyuncu gibi duruyor yada gerçekten öyle.savunmada hoca ona bugün görev verecek gibi.
affedilen hayro solda oynar savunmanın ortasında da yasin ve murat oynarsa bu maçta umutluyum açıkcası.

_____________petkoviç

abdurrahman, yasin, murat, hayrettin

_______keita, ibrahim dağaşan

________musa, elrio, erman

__________mehmet yıldız[/QUOTE]

kadroda bir kişiyi yine fazla kaçırmışım.:D musayı kenara almak zorunda kalıyroum:)

58_babacan_58 31.01.2010 10:35

[B]KAZANAMAYACAKSAK KAYBETMEYELİM EN KÖTÜ BERABERE BİTİRELİM.........[/B]

giants 31.01.2010 10:41

Bu maci alirsak cok güzel olacak. haydi yigidolarim kendinize yakisan oyunu oynayin alin su maci.

58^SiVaS^58 31.01.2010 10:48

[QUOTE=SivasSpor.Com;604142][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/svsfb.jpg[/IMG]

[B]MUHTEMEL 11[/B]

[B]SİVASSPOR[/B]

Akın (Petkoviç)
Abdurrahman
Murat Sözgelmez
Lucien Aubey
Faruk
Keita
Nabil Taider
Erman (İbrahim Dağaşan)
Musa
Elrio
Mehmet Yıldız (Kamanan)

[B]FENERBAHÇE[/B]

Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Deniz
Bilica
Vederson
Mehmet Topuz
Selçuk
Özer
Uğur
Alex
Semih

Gardas fenerde özer sakat semih de baska takimda
Sivasta Mehmet kesin oynuyor((mehmet yildiz)Kamanan)

shang 31.01.2010 10:53

maça çıkıyorum umudum olmamasına rağmen yinede görevimi yapmak destek olmak için allah yardımcımız olsun

karamik 31.01.2010 10:57

Bursa maçından sonra bu maçı kazanırız demek çok saçma olur Bu takım kaybeder ve hep bahane aynıdır Uyum sorunu yada sakat futbolcular haftalardır ne konusuyorsak bu maç sonundada onu konusacaz yani Yasin ,Hayrettin ve Muratın defans hatalarını artık bu kadar maç sonunda defansa önlem alamamak süper lig takımına yakışmkıyor en çok gol yiyen takımız denizlinin bile önünde.Muhsin Hocanında kredisi artık tükeniyo geldi geleli haraket yok Yönetim daha hırslı ve genç hocalarla şimdiden ilgilenmeli 2 hafta daha takımda toparlama olmazsa Muhsin Hocanında koltugu tehlikede.

selimdelen 31.01.2010 11:00

[QUOTE=karamik;604147]Şuan Maça gitme Hazırlığı yapıyorum doğru söylemek gerekirse çok fazla umudum yok muhtemelen gene sonuç hezimet olacak ama Mehmet Yıldız ve Hayrettini bizim en büyük kazançlarımız olacaktır.[/QUOTE]

hava durumu nasıl kar yagısı tipi soguk ruzgar hava sartları ıns futbol oynamaya elverışlı ve herkezın kendını ozellıkle m yıldızın kendını bu mac da bıze gostermesı eskı memet oldugunu gerı donusunun muhtesem oldugunu gostermesıı cok onemlı heyecan ıle beklıyorum ızleme sansım yarı yarıya işim gereyi izleyememe ihtimalim var ama mutlak radyodan dınleyecegım yada ınt uzerınden ızleye bılırım sorun cıkmaz ıse haydiii haydiii bee su macı alın hemde ole bole deıl farklı bır sekılde alır cıkısa gecerız en azından ust sıralarda olup bu sezonu ne uefa ne cl nede sampiyonluk dusunmeye gerek yok ama onumuzdekı sezon herkez bu takımda durursa cok ama cok ıs ler yapacaklar elrio kendını trailer ve ve keita gibi yapılmıs onemli transferler kendını bulunca bızı kimse tutamaz

veysel 31.01.2010 11:12

[B]Bu mac gercekten cok önemli bir mac kazanacagimizi tahmin ediyorum icimde öyle bir his var.[/B]

Besyo_cu 31.01.2010 11:13

[B]Gurbette bu maçları yaşamak çok daha zormuş. Sivasıma çok güveniyorum en kötü berabere kalırız.[/B]

Harbi Selim 31.01.2010 11:14

[QUOTE=veysel;604174][B]Bu mac gercekten cok önemli bir mac kazanacagimizi tahmin ediyorum icimde öyle bir his var.[/B][/QUOTE]

Vesto. Yiğenim öncelikle gözlerinden öperim. Bende aynen senin gibi kazanacağımızı tahmin ediyorum. Hacı babaya selamlar.

sandal5877 31.01.2010 11:24

bu maç cok önemli ama zor maç,ne olacagı belli olmaz,ama bundan sonra
oynayacagımız denizli ve diyarbakır maçları bizim için cok daha önemli bu iki maç bizim için 12 puan deyerinde alt sıralardan kurtulmak adına cok cok önemli.

danote 31.01.2010 11:56

bu maçı kazanmaktan başka care yok diyarbakır kaybetti kasımpaşa kaybetti bizim bumaçı almaktan başka caremiz yok gibi kadroda bence tek YANLIŞ on stoperlerdeki yanlışlık bence yasin ve murat yanyana oynamalı diye düşünüyorum.inşallah top bizi sever de bu macı alırız

A.Turan Korkmaz 31.01.2010 12:04

Akın-Abdurrahman-Murat-Aubey-Hayrettin-Dağaşan-Kadir-Keita-Elrio-Erman-(Agbetu)-Kamanan
4-3-1-2 ya da 4-3-2-1 oynamalıyız. Bugüne kadar mevcut 4-2-3-1le gol yeme rekoru kırdık. Hadi hocam bırak inadı iki gözüm.Defansın önüne güçlü ve üçlü bir savunma, bu savunmadan dikine pasla Elrioya (Mehmet Yıldıza), sola pasla Erman(Agbetu) ya , sağa pasla da Kamanana verilir ve bu ileri uçlu gol organizasyonunu yapar.
İnşallah eski düzenle çıkmayız. Ya da inşallah mevcut yapıyla kazanırlar da ben yanılırım. Sivassporum kazansın.

MERDO 31.01.2010 12:11

inşallah yeneriz ve çıkış maçımızz olurrr nazaraa geldii sivasss :(

oguzhan58 sivas 31.01.2010 12:18

[B]Bu maci insallah kazaniriz .
PETKOVIC
A.Dereli Murat Sedat Hayretin

AUBEY

M.Aydin i.Dagasan Erman

Kamanan M.yildiz[/B]

SEVDAMSIN58 31.01.2010 13:02

EGER OUBEY OYNARSA YANDIK AMA HER HALDE ALLAH YARDIMCILARI OLSUN YIGIDOLARIN SIMDI DESTEK ZAMANI ONLARA DUACIYIZ

MTS 31.01.2010 13:05

Öyle bir noktaya geldim ki artık bu futbolla kazanacağımızı hiç sanmıyorum.

yigido yakup 31.01.2010 13:14

muhsin hoca her hafta yüksek mücadele gücüne sahip oyunculari sahada fazlalastiriyor hele faruk un 18 olmamasi beni cok sevindirdi.erman konusunda neden kadroya almadi?hergün bir soru isareti cikiyor ama insallah hayirlisi ile mac kazanmaliyiz.

etzel1967 31.01.2010 13:52

defansta yapılan bireysel hatalar olmaz inşallah...allah sivassporumuzun yardımcısı olsun...

yigidomustafa58 31.01.2010 14:37

Cevap: Sivasspor 0-1 Fenerbahçe

[B]evet defansta yapılan hata sonucu Semih'in golüyle 1-0 mağlup durumdayız dk 34[/B]

yigidomustafa58 31.01.2010 14:39

Cevap: Sivasspor 1-1 Fenerbahçe

[B]helal olsun Mehmet Yıldız döndü beyler döndü durum 1-1[/B]

sevda58 31.01.2010 14:39

[COLOR="Red"][B]37 'Sivasspor beraberliği sağladı.. Aylar sonra sahalara dönen Mehmet Yıldız'dan güzel bir gol.. Van Heerden'in ceza sahasına doğru yükselttiği topu önüne indiren Musa, ceza yayı önünde Mehmet Yıldaz'a pasını çıkardı.. Golcü oyuncunun çok sert vuruşu sağ köşeden ağlarla buluştu..[/B][/COLOR]

sivaslitaner58 31.01.2010 14:40

durum 1-1 2-1 yapsak iyi olur haydi sivas goster gucunu

rsimsek 31.01.2010 14:49

takım iyi oynuyor hadi yiğidom bumaç bizim

Abdullah DuMaN 31.01.2010 14:59

[B]Mehmet Yıldız merhaba dedi :D .......[/B]

Meraküm 31.01.2010 15:00

Mehmetin Golü neydi öyle süper:D

yıldız beldesi 31.01.2010 15:22

Cevap: Sivasspor 1-2 Fenerbahçe

sivas gol gol gol sivas gl gol gol

yigidomustafa58 31.01.2010 15:27

Cevap: Sivasspor 1-3 Fenerbahçe

[B]bize kalecide lazım olmuyor böyle vallahi durum 3-1[/B]

yigidomustafa58 31.01.2010 15:28

Cevap: Sivasspor 1-3 Fenerbahçe

[B]durum 4-1 oldu talihsizliğinde bu kadarı...[/B]

58svsvs58 31.01.2010 15:29

Cevap: Sivasspor 1-4 Fenerbahçe

bu sene 90 dakika heyecanlandığım maç olmayacakmı yav. ilk yarılarda maç bitiyor bu ne ya.... aha 4-1 oldu. zavallılar. o güzelim 4 eylül stadını kirletiyorsunuz. keşke maç bitse 7 yada 8 olmasın en azından...tiksiniyorum artık yav. maç izleme hevesim bile bitti.

Abdullah DuMaN 31.01.2010 15:31

[B]Gol yedikten sonra toparlanamıyoruz hali ile arkası geliyor yani[/B]

kiNgSiZe58 31.01.2010 15:32

defans sag ortasaha sag da cok büyük sorunlar var. basta biraz umutlandim ama bosa umutlanmisim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:42.