SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28439)

SivasSpor.Com 31.01.2010 16:02

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//fruit/svsfbf.jpg[/IMG]

Kabus kendi sahamızda devam ediyor. Sivasspor 1 - 5 Fenerbahçe maçını değerlendirelim.

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Mağlubiyetin Nedeni ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

yigidomustafa58 31.01.2010 16:05

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B]Maçın en kötüsü kimdi ?
[COLOR="Red"]abdurrahman , van heerden + takım ruhu yok.. !!!
[/COLOR]
Maçta göze çarpanlar ?
[COLOR="red"]Mehmet Yıldız'ın mükemmel dönüşü ama bu mağlubiyetin üstüne ona bile çok fazla sevinemedik açıkcası[/COLOR]

Mağlubiyetin Nedeni ?
[COLOR="red"]defansımızın mükemmel ötesi hataları
[/COLOR]
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?

[COLOR="red"]dakika 31 semih şentürk : van heerden'in hatası
dakika 56 semih şentürk : defansın beklemesi semihin defansa sarkması
dakika 67 uğur boral : abdurrahman'ın hatası
dakika 70 uğur boral : abdurrahman'ın hatası
dakika 84 gökhan gönül : adamın vuruşu o kadar yavaşki dokunan olmuyo[/COLOR]r [/B]

Elbeyliliyiz 31.01.2010 16:07

Degerlendirilecek birsey yok sorumlulari davet ediyorum görevlerine . Sonuca bakarsak bundan sonra stada gitmeye gerek yok bari takimizin eridugine sahit olmayiz. Satilan topcularimiz gol atiyor....

talha58 31.01.2010 16:09

[B][COLOR="indigo"]Şu anda artık bu maçın yorumuyla uğraşmayacağım ben. Önümüzde asıl maçlarımız başlıyor. Üç maçtan ne yapıp edip 7 puan çıkarmalıyız.

Mehmet Yıldız tıpkı 3 yıl önceki gibi döndü. Fenerbahçe'den 4 yemiştik ama maçtan sonra hemen yazmıştım Mehmet Yıldız sayesinde takımın düzeleceğini. Şimdi de aynısının olmasını bekliyorum. [/COLOR][/B]

sevda58 31.01.2010 16:10

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]1-5 'in degerlendirecek bir yani yok....[/B][/FONT][/COLOR]

tanju_58 31.01.2010 16:10

İki sene üst üste şampiyonluğa oynayan bir takımı bu hale getirmek extra bir gayret ister.o gayreti gösterenlere sonsuz teşekkürler...

t.kilicer 31.01.2010 16:10

yok kardeşim olmaz butakım zor düzelir 45 dakika oynuyoruz 0-3 den sonra kimse oynamıyor

MeD_Turc 31.01.2010 16:10

ve huzun!! ve huzun!! ve huzun!! ve huzun!! ve huzun!!

SAVIS 58 31.01.2010 16:10

Mac 5.1 bitti farkli yenildik ama rakip takiminda buyuk bir kulup oldugunu hatirlatirim. Gonul isterdiki 3 puan almak veya en azindan 1 puan almak ama olmadi.

bence bu macta tartisilmasi gereken bi sey var ; Sivasspor iyi bir takim oldu guzelde futbol oynamaya basladi,teknik trektorumuzede guveniyorum ben sahsen.

Sivasspor da sorun; en basta kaleci,, sivassporun iyi bir kaleciye ihtiyaci var,yada defans saglam degil bu sorun cozulmeli. cok cabuk gol yiyoruz sivassporun en buyuk problemi bu.

Sivassporda orta saha saglam,ileri forvette mehmet yildizin da gelmesiyle daha da guclu oldu en azindan guvenc geldi gol yollarinda,

son diyecegim BU TAKIM DUSMEZ ,DUSMEYECEKTIR... SENEYE DE DAHA IYI OLACAGINA INANIYORUM....SAYGILAR FANATIK SIVASSPORLU

legolass 31.01.2010 16:11

bülent uygun bu takımı toparlardı diye düşünüyorum kötü bile olsa bu kadar olmazdı hiç diilse o gol attırabiliyordu bu gol attıramıyor atarsa işte şans eseri ama her takımdan da en az 2-3 gol yemeyi biliyor daha fazla vakit kaybetmeden bunu yollayıp aradaki farkı açmadan başka bi teknik direktör getirilmeli hani ligde çalıştırmadığı takım kalmayanlar varya onlar bile bu kadar içler acısı olmazdı ben denizlidende fark yiyecez diye korkmaya başladım bile denizli sivastan kat kat iyi oynuyor denizli son sıraları hak etmiyor bu ligde en kötü futbol oynayan takım sivasspor BAŞKAN DUY SESİMİZİ GÖR ŞU TAKIMIN HALİNİ GÖNDER MUHSİNİ AL BÜLENTİ NOLUR DUY SESİMİZİ BİZ SENİN İYİ BAŞKAN OLARAK GÖRÜYORUZ AMA YANILMIŞIZ SENDE AMATÖRCE DAVRANDIN YAZIK OLDU SİVASA SİVAS KÜME DÜŞMEYİ HAK ETMİYOR HER HAFTA MUHSİN ÇIKIP İYİ GİDİYORUZ DİYOR HER MAÇTA 3 GOL YİYORUZ EMİNİM BU MAÇTADA İYİ OYNADIK DİYECEKTİR.

mavii 31.01.2010 16:11

yenilirsin ama böyle değil averaj takımı olduk resmen ayrıca trabzonla aramızdaki puan farkı 16ya çıktı nasıl kapanacak bu fark:mad:

58svsvs58 31.01.2010 16:12

BÜLENT UYGUNUN BİR TAKTİĞİ VARDI. ATAMAZSAM ATTIRMAM. GOLÜ YEMEM ATACAĞIM BİR GOLLEDE GALİP OLURUM. BU PLAN TUTUYORDU. ŞİMDİ DELİ DANA GİBİ TAKIM. KENDİNİ BARCELONA GİBİ SANIYOR. 4 YESEMDE 5 ATARIM SANIYOR. GOL POZİSYONU BİLE BULAMIYOR. AMA RAKİBİN ATAKLARI YERİNDE MÜDAHALELERLE KESİLMİYOR. BİRDEN CEZA SAHAMIZA GİRİLİYOR VE GOL. O KADAR BASİT GOLLERKİ. ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA ATIYORLAR. BURSA MAÇINDA SERCAN DEĞİL SIRADAN BİR FUTBOLCU BİLE ŞÖHRET OLURDU...

bugra5858 31.01.2010 16:13

Maçın En Kötüsü: Elrio Van Heerden-Abdurrahman Dereli-Murat Sözgelmez-Aubey
Maçta Göze Çarpanlar: Savunmamızın Yaptığı Muhteşem Hatalar Aubey Stoperse Ben Nestayım Böyle Bişey Varmı Ya Rezil Kepaze Ettiler Bizi:mad:
Mağlubiyetin Nedeni: Bitmek Tükenmek Bilmeyen Saçma Sapan Hatalar
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler: Mehmet Yıldız 2 Haftaya Eski Mehmet Olacak Ama Bu Defans Beni Kanser Edecek Allah Sonumuzu Hayır Etsin

zaral 31.01.2010 16:16

yapılacak yorum yazılacak bişey kalmadı artık biz bu maçtan 5 farkla biz galip gelmeyi beklemiyoduk ama böylede olmamalıydı bu işin sorumluları her kimse başkanımız bişekilde cezasını vermesi lazım yoksa gidişat o kadar kötü ki dilim bile varmıyor biz her zaman her şekilde gönül vermişiz bu kulube her zaman her yerde her şekilde her ligde destekleriz ama böyle bir çöküşüde hak etmedik ve bunun bi sorumlusu ve bu sorumslununda katlanması gereken yaptırımları olmalı

ygd 31.01.2010 16:17

[B]1 haftada 3 maçta 12 gol yedikk..hoca hep hucuma dönük oynatmaya çalışıyo ama daha orta alanda baskıyı yiyip çöküyozz..defans evlere şenlik..ya hoca,bu sistemden vazgeçip daha kapalı bi defans anlayışını benimsicekk yada biz hocadan vazgeçicezzz...Yönetiminn acilen radikal bi karar almasını bekliyorummmmm....mehmet yıldızında dönüşüyle beraberr hikmet karaman vs..tipinde bi hocaylaa biz lige tutunuruzz ama macera arayann sevgili hocamız iyi niyetli olsada bizii felakete götürüyoo arkadaşlar...Derhalll birr mecnunsilinnn yada daha haddini bilen,süper liği tanıyan tabiri caiz ise kaşarlanmış hoca olmalııı...sonumuz iyi değillll!!![/B]

sivaslibozo 31.01.2010 16:18

S.a
[COLOR="Red"]Maçın en kötüsü kimdi ?[/COLOR]
Hayrettin, Van heerden, Abdürrahman
[COLOR="Red"]Mağlubiyetin Nedeni ?[/COLOR]
Valla maca bakdim, Bugün sahada tek bi takim vardi . Ilk yari neysede ikinci yari sirf FB oynadi. Takim RUHU diye hicbirsey yok.
Kac haftadir Positiv düsün diye kendimi veya arkadaslaru uyutuyorum, artik bu isin sonu nerye varir bilmiyorum ama Baskan masaya yumrugunu Vurmali...gereken yapilsin...Paff takim ciksin sahaya , en azindan Kaybetmemiz bu kadar koymaz.
40 yilin basi bi pazar zar zor is yerinden izin aliyoruz, oda Mahvoldu....

Vesselam

calipso 31.01.2010 16:18

ilk yarı iyiydik, 2. yarı niye açıldık bu kadar !!! karşıızdaki takım fenerbahçe, 10 tane golmü yememeiz gerekiyor haddini bilerek oynanamamız lazımdı, klübeden gelip oyunu değiştirecek kimse yok, erman ilk 18 de olmalıydı, sivası istemeyen çeksin gitsin defolsun

sivaslibozo 31.01.2010 16:18

S.a
[COLOR="Red"]Maçın en kötüsü kimdi ?[/COLOR]
Hayrettin, Van heerden, Abdürrahman
[COLOR="Red"]Mağlubiyetin Nedeni ?[/COLOR]
Valla maca bakdim, Bugün sahada tek bi takim vardi . Ilk yari neysede ikinci yari sirf FB oynadi. Takim RUHU diye hicbirsey yok.
Kac haftadir Positiv düsün diye kendimi veya arkadaslaru uyutuyorum, artik bu isin sonu nerye varir bilmiyorum ama Baskan masaya yumrugunu Vurmali...gereken yapilsin...Paff takim ciksin sahaya , en azindan Kaybetmemiz bu kadar koymaz.
40 yilin basi bi pazar zar zor is yerinden izin aliyoruz, oda Mahvoldu....

Vesselam

GooKaNN 31.01.2010 16:19

Defansı kötü yapan sistem dir. yediğimiz son 12 gole bir bakın isterseniz defans çizgisi orta alana yakın. rakip bizim kaleye doğru koşuyor bizim defans ta bizim kaleye doğru koşuyor. böyle bir sistem de defans yapmak mümkün mü ? 5 de yersin 10 da.

58svsvs58 31.01.2010 16:19

ARKADAŞ SEN ÇANTANI TOPLA. GERİ AFRİKAYAMI GİDERSİN. Ç.NEMİ GİDERSİN.. SENDEN BİR HALT OLMAZ. FUTBOLDA 3 NETİCE VARDIR. GALİBİYET MAĞLUBİYET YADA BERABERLİK SEN HEZİMETİDE EKLEDİN BİZİM LİGE VE SİVASSPORA. YAV BERABERLİKTE 1 PUAN EDİYOR. NİYE PUAN ALMAMAK İÇİN TAKIMI BU KADAR KÖTÜ YÖNETİYONKİ. GOL YEMEMEK İÇİNDE ÇABA HARCAMAK LAZIM DEĞİLMİ. HER GELİŞLERİ GOL YAV...

serkan_ozcan58 31.01.2010 16:21

bu takım bu hale nasıl geldı ılk yarı en azından bıseyler yapmaya calısyorduk ıkıncı golu yedık takım yıne o eskı goruntusune burundu...artık gol atmaktan cok yememek ıcın mucadele etmelıyız.artık bundan sonra denızlı macıyla takımın bu kotu goruntusunden kurtulması lazım bn bu takımın dusmeyecegını ınancım tam herkes sahıp cıksın takıma...

58_babacan_58 31.01.2010 16:22

[B][B]YORUM YAPMAYA GEREK YOK,[COLOR="Red"]ARTIK HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YA YAPACAK YADA YAPACAK[/COLOR]İŞİN İYİ TARAFI İYİ FUTBOL OYNADIK AMA GOLLERİ YİYENE KADAR TABİKİ,BİZ BU OYUNLA KÜME DÜŞMEYİZ HERKES EMİN OLSUN MEHMETİN DÖNMESİYLE AYRI BİR HAVA YAKALADIK,SADECE DEFANSIMIZIN KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERMESİ LAZIM......[/B]

baha38 31.01.2010 16:22

arkadaşlar yediginiz 5 golü de seyrettim,,valla amatör takım yemez,,,Allah yardımcınız olsun,,inşallah lig de kalırsınnız

58svsvs58 31.01.2010 16:23

BENDE BU HOCAYI BİRŞEY SANDIM. ADAMIN FUTBOLDAN HABERİ YOK YAV..ACİLEN SEPETLENMELİ BU ADAM. FUTBOLDA ALINACAK HER PUANIN KIYMETİNİ BİLECEK HOCA LAZIM BİZE. BİZ HEP NASIKL YENİLİRİMİN PEŞİNDEYİZ..

yigido yakup 31.01.2010 16:25

ikinci yari resmen döküldük hicbir varlik gösteremedik.bugünki mactan galibiyet beklemek biraz fazla iyimserlik olurdu.ama bu sekilde kisisel hatalarla goller yedikten sonra neyin yorumunu yapacagiz.muhsin hoca hala takimin bulundugu yerin farkinda degil bu maclarda fark yemek her hafta 4-5 yemekle bu takim düzelmez biseyler yapilmasi gerekiyor 2. golden sonra resmne koptuk bari yeniliyoruz niye 5 yiyerek yenilyioruz herkesin moralini motivasyonunu kaybediyoruz hic yoksa 2-1 yenilseydik derdikkki bu takim haftaya daha farkli olur ama her hafta 4-5 yemekten biktik usandik.

zaten bize 3 gol atmayan takimmlari dövüyorlar.
hoca maclarda gol yemeyelim yeter hic yoksa buna bir cözüm bul atma isi artik kolay mehmet geldi.

serserilerin_prensi 31.01.2010 16:26

Mehmet Yıldızın dönüşüne bile sevinemedik yinede helal olsun aylar sonra geldi takımın yapamadıgını yaptı :) helal olsun büyük kaptan her zaman bir numarasın

calipso 31.01.2010 16:29

sivasspor da olak istemeyenleri yazıyorum herkes bunu bilsin;
abdurrahman,erman,dağaşan,yasi n,van heerden,nabil,kamanan
bunları kado dışı bırakmazsak sittin sene bi yere varamayız, varacağımız yer bank asya olur

sivastatlıbelam 31.01.2010 16:30

musa yerine agbetu girmeliydi.nabil yerine de ermanı almalıydı.

i.şahin değişikliği doğruydu kısmen.

keita çok etkisiz bir futbol oynuyo.
el rio ne yaptığı belli değil.

nabil var mı yok mu bellideğil.
hayrettin mücadelesi 10 numaraydı
mehmet yine iyiydi
i.dağaşan yine yoktu
akın vasat

noname87 31.01.2010 16:33

[QUOTE=58svsvs58;604293]BENDE BU HOCAYI BİRŞEY SANDIM. ADAMIN FUTBOLDAN HABERİ YOK YAV..ACİLEN SEPETLENMELİ BU ADAM. FUTBOLDA ALINACAK HER PUANIN KIYMETİNİ BİLECEK HOCA LAZIM BİZE. BİZ HEP NASIKL YENİLİRİMİN PEŞİNDEYİZ..[/QUOTE]

son 3hatta giresun maçıyla 4 maçta kevgire döndük hoca da taktiksel bir değişiklik yok istikamet bank asya şu an bu takım orda bile zor maç kazanır

karyola 31.01.2010 16:34

REZALETTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL LANET OLSUN BÖYLE TAKIMA STADYUMDA KAHROLDUK.FENER GÜLE OYNAYA 3 PUANI ALDI GİTTİ HOCAYA SORMAK İSTİYOM BU TRANSFERLERİ ÇOK MU ARADI HELE Kİ 10 NUMARA TOPA VURMA ÖZÜRLÜ...HELAL OLSUN BÖYLE DEVAM EDİN.:mad::mad:

memet24 31.01.2010 16:47

apdurrahmanı resman ugur ara gitti oynattı maç başladı yakın oynamadı ugura bu hatayı hoca görmuyormu...musa saten 3 lig futbolcusu 3 senedir söyluyommmm

58akif34 31.01.2010 16:48

ben gecen hafta kı yorumumda beraberlık bıle buyuk basarı demıstım fıkkurumuz cok kotu ılk ıkı mac lıgın tepesıyle bu kadar farklı yenılmemızdekı sebep fenerbahcedekı eksık oyuncular fenerbahce tam kadro gelse bız defansa donuk bır oyun sergılerdık kısmet bu kadarmıs denızlı macını ve sonrasındakı dıyarbakır macını almamız sart alamazsak lıgden duserız insalla haftaya uc puan alırız sevındırıcı yansa rakıplerımız de puan kaybedıyor (denızlı ankaragucu manısaspor kasımpasa ve dıyarbakır) haftaya alacagımız galıbıyet bızı alt sıralardan cıkaracaktır

fatihtuztas 31.01.2010 16:49

Maçın en kötüsü nabil taider'i oynatıp da ermanı ve agbetuyu oynatmayan muhsin ertuğaral bey efendiydi.

zaralı19 31.01.2010 16:55

HER ZAMAN Kİ GİBİ BİREYSEL HATALAR DEVAM EDİYOR

SON OLARAK SİVASSPOR DÜŞMEYECEK .............

58isML58 31.01.2010 16:57

[QUOTE=calipso;604304]sivasspor da olak istemeyenleri yazıyorum herkes bunu bilsin;
abdurrahman,erman,dağaşan,yasi n,van heerden,nabil,kamanan
bunları kado dışı bırakmazsak sittin sene bi yere varamayız, varacağımız yer bank asya olur[/QUOTE]

Arkadasim tamam yasin herneyse de obur saydiklarini da kadro disi birakirlarsa hangi futbolcular la cikip oynuyacaklar ?

Herkez ne derse desin hep soledim yinede soluyorum biz bu sene bu ligde kalicaz ve onumuzdeki seneden cok iyi bir baslangic yapicaz.....
Hocamiza guvenelim.................

etzel1967 31.01.2010 16:57

yıllardan beri defans ağırlıklı dengeli futbol oynayan, bu oyun sistemine uyumlu oyuncularla mücadele eden ve tarihi başarılara imza atan takımı hangi akla hizmet dağıttılar hala bir anlam veremiyorum...sivasa ve sivaslıya uyum sağlayan, yürekten oynayan, maçın son düdüğüne kadar savaşan takım gitti yerine çıtkırıldım, son 3 maçta tek gol atan ve 12 gol yiyen ucube bir takım geldi...bunun en baş sorumlusu başkan yönetim kurulu ve bülent uygundur elbette...bilahare başkan ikinci büyük hatasını yaparak türkiyeyi tanımayan, türkiyede nasıl futbol oynadığını bilmeyen, sivassporun geçmiş yıllarda ne tarz futbol oynayarak başarılı olduğunu analiz bile edemeyen bir hocayı getirdi...adam son derece beyefendi ama yeterli mi...sorun şu ki sivasspor futbol felsefesini nedensiz ve temelsiz olarak değiştirmenin bedelini ödüyor...alınan yeni futbolcular da öyle mücadeleci dirençli oyuncular değil...kaldı ki uyum sağlamaları da uzun bir süre gerektirecek...tabi o zamana kadar atı alan üsküdarı geçecektir...

sivasspor kendi bariz yanlışlarının kurbanı olmuş, başarıdan adeta sıkılarak intihar etmeyi uygun görmüştür...takımın kurtuluşu imkansız değilse bile çok zor gözüküyor...umarım yanılıyorumdur...

calipso 31.01.2010 16:57

yenileceğimizi herkes biliyordu zaten bu maçtan beklentimiz yoktu, esas hedefimiz rakiplerimiz diyarbakır manisa denizli maçları muhsin hocanın kaderini belirleyecektir. bu arada ligi 100 gol civarı yenilen golle kapatarak lig tarihine girmeye adayız

efsane5858 31.01.2010 17:05

bu kadar seyler üst üstemi gelir bunalim bunalim bunalimdayiz nereye gidiyoz böyle bilmiyorum

calipso 31.01.2010 17:06

[QUOTE=58isML58;604348]Arkadasim tamam yasin herneyse de obur saydiklarini da kadro disi birakirlarsa hangi futbolcular la cikip oynuyacaklar ?

Herkez ne derse desin hep soledim yinede soluyorum biz bu sene bu ligde kalicaz ve onumuzdeki seneden cok iyi bir baslangic yapicaz.....
Hocamiza guvenelim.................[/QUOTE]

be yinede iddaa ediyorumki
[B]sivasspor da olmak, sivassporda oynamak istemeyenleri yazıyorum herkes bunu bilsin;
abdurrahman,erman,dağaşan,yasin,van heerden,nabil,kamanan[/B]

58sivas58spor58 31.01.2010 17:11

mehmet macin adami. abdurrahman macin en kötü oynayan adami

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:16.