SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28441)

SivasSpor.Com 31.01.2010 16:18

Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/muhsinert.jpg[/IMG]

Sivasspor teknik direktörü farklı kaybettikleri Fenerbahçe maçını değerlendirdi, bireysel hatalardan yakındı..

Muhsin Ertuğral'ın açıklaması:

"İlk yarıda çok iyi futbol gördük, ikinci devredeise konsatrasyonumuz bozuldu. Hakemin verdiği uzun toptan gol yedik. 3. gol ise başlangıçtan orta sahaya geçerken yedik. İç dünyamızda 1 gol yedikten sonra kendimizi kaybediyoruz.."

Fiziksel anlamda sorun yok çok bireysel hata oluyor. Mesela geçen hafta içi yenildiğimiz Bursa maçı iki tane ofsayt vardı ama yediğimiz gollerde inanılmaz bireysel hatalar yapıyoruz. İlk gol bireysel hata, ikinici gol bireysel hata psikolojik faktörler var.

Yeni gelen transferleri de değerlendiren Ertuğral; "Hepsi 1.Ligler'de oynamış, Premier Lig'de oynamış kaliteli oyuncular.. İnsan başka ülkeye gittiği zaman futbol anlayışı değişiyor. Mesela stoperimiz orta sahaya oyunu başalatmaya gittiği zaman Fransa Ligi'nde belki sorun olmuyor, ama burada oluyor" dedi..

yigidomustafa58 31.01.2010 16:20

Cevap: Ertuğral'ın Maç Değerlendirmesi

[B]eee bu sorunları düzelt diye seni bu takıma getirdiler sen bize şikayetlerini sayıyorsun yazık bu takımı bu hallere getirenlere...[/B]

mustafatas58 31.01.2010 16:24

hoca uc macı kazan onumuzdekı baska bır sey ıstemıyorum senden ama mutlak kazanmalıyız yoksa duserız

sivastatlıbelam 31.01.2010 16:25

agbetu nerde hocam.erman nerde.

tamam bireysel hata diyorsun da niye diğer takımlar veya rakip adi fener de bireysel hata yapmıyorlar.

şu transfer dönemi kapanmadan tecrübeli hareketli hızlı fizikli bir stoper alın.

58isML58 31.01.2010 16:26

Arkadaslar bak buraya yaziyorum onumuzdeki ilk 3 macta cok iyi bir grafik cizecegizzz ve ligde kalacagiz ben muhsin hocaya ilk geldigi gunden beri guvendim ve halada guveniyorum muhsin hoca bu sene bu takimi ligde tutacak ve obur sene ise cok iyi bir baslangic yapicakk....

calipso 31.01.2010 16:27

sivasspor da olak istemeyenleri yazıyorum herkes bunu bilsin;
[COLOR="DarkRed"][B]abdurrahman,erman,dağaşan,yasin,van heerden,nabil,kamanan[/B][/COLOR]
bunları kado dışı bırakmazsak bu sene bi yere varamayız, varacağımız yer bank asya olur:mad:

58_babacan_58 31.01.2010 16:28

[B]HOCAM BIRAK BU İŞLERİ SEN BU TAKIMIN KAPTANIYSAN GEMİNİ İYİ YÖNETECEKSİN,HER HAFTA HATALARDAN BAHSEDENE KADAR TRANSFERİNİ YAPSAYDIN VEYA ADAM ETSEYDİN DEFANSI BİZ GEÇEN SENEDE AYNI DEFANSLA OYNADIK,BILICANIN YERİNE AUBEY OYNADI SADECE,O ZAMAN YAPILMAYAN HATALAR ŞİMDİ NEDEN YAPILIYOR BU SORUYU KENDİNİZE SORMANIZ LAZIM,MAÇ ESNASINDA NEDEN HİÇ TAKTİK VERMİYOSUNUZ,ORDAN BABAMDA YÖNETİR İZLEYEREK MAÇI TOPARLANIN KENDİNİZE GELİN ARTIK,OYUN PLANININIZDAMI BİR YANLIŞLIK VAR BİR YERDE BİR SORUN VAR DÜZELTİN BU HATANIZI EN KISA ZAMANDA.........[/B]

Aydogan58 31.01.2010 16:30

Muhsin hoca ,, sana güvendik ama ,,, gine güvensiz kaldik,,

seni bu takima positiv degistirmen icin getirdik,,,
sense günler gideli bu takimi negativlestiriyorsun !!!

Transfer etigin adamlar kocaman sifir cekiyor, sense bize masal anlatiyorsun.

oNuR 31.01.2010 16:33

[B]Bu maçtan zaten birşey beklemiyordum.Bi an Kayseri maçındaymışım gibi hissettim..Bir birinin aynısı 2 gol..Aslında ilk yarı o kadarda kötü oynamadık.Net gol pozisyonu yoktu.Ancak 2. golden sonra ne olduysa oldu.Ancak ben Denizli maçından çok umutluyum.Ahanda buraya yazıyorum.Haftaya Denizliyi yeneceğiz[/B]

58akif34 31.01.2010 16:35

ilk yarı basarılı bır performans cizdik ıkıncı yarı abdurrahmanın yapyıgı ıkı hata sonucunda bu derece farklı bır yenılgı aldık mac sonuna kadar istikrarlı oynamamız gerekırdı beceremedık fakat son uc mac olarak degıl son dokuz mac olarak bakmak gerek hocamın gelısıne altı mactan puan cıkartan bır hocamız var hemde ust uste bırde bıtmiş bir takımla hocamın yapabılecegı bırsey yoktu sorun abdurrahmandan kaynaklandı ılk yarısı cok zevklı gecen bır mactı takıma bıraz teknık bılgı sart haftaya basarılar

karyola 31.01.2010 16:36

HOCA 3-4 MAÇTIR AYNI OLAYDAN DERT YANIYON ÇÖZÜM BUL ARTIK SABRIMIZ KALMADI.. 4 MAÇTA 15 GOL YEDİK ÇÖZÜM ÜRETİN.:mad::mad:

karahisarli 31.01.2010 16:36

yedigimiz gollerden bahsediyorsun hocam her mac atamadigimiz gollerden hic konusmuyorsun

izmirliyigido 31.01.2010 16:36

Ümitlerimiz azalmaya başladı, ligde kalma ihtimalimiz azalmadan lütfen tedbir al hocam. Hataları görüyorsanız, tedbirleri de bilin. At ile deve değil ki ?.... Takımda kademe sorunu var, bunu göremiyormusunuz?

AYK

kanımaksa58 31.01.2010 16:36

[B][I]ne diyim artık birşey diyemiyorum ama önümüzdeki maçıda kazanamazsak o zaman diyeceğim allah sonumuzu hayır etsin ve ilk defa birşey zoruma gitti herkes bizle dalga geçmeye başladı bırak 2. 3. lige diye onların demesiyle olmuyor tabide bu iş bizim herzaman bir umudumuz var bitmeyecekte ama gidişat bu şekilde olursa umudumuzuda yitircez adamlara cvplarda yetişemiyom bile [/I][/B]

sivaslitaner58 31.01.2010 16:37

iyi bir darbe aldik bugun insallah toparlaniriz yoksa isimiz zor

sivastatlıbelam 31.01.2010 16:38

işimiz zor.defans da ve takımın nerdeyse tamamında özgüven sorunu var.

forvetler orta sahaya orta saha defansa defansdakilerde kendilerine ve kaleciye güvenmiyorlar.

takım 1 gr güven vermiyor.sanki deplasmanda oynayan bizdik.

bu salak defans 4 lüsü ile devam edelim denizli de bizi en az 3 farkla yener.

mühendisburak58 31.01.2010 16:39

artık bende inanıyorum.koyu bir sivasspor taraftarı olarak.sivas ligden düşmüştür.bu takıma isterse cristiano ronaldo gelsin düzelmez.içim kan ağlıyor valla.artık önemsemiyorum futbolu.hayatımdan çıkaracaö.bu kadar başarıdan sonra bu akdar başarısızlık ağlatıyor beni.daha fazla dayanamayacam.SİVAS LİGDEN ÇEKİL NE OLUR.

savaş2 31.01.2010 16:42

takım 2 yarıda oyunda duştu oyuncu degıştırme vaktınde olsaydı...erman ve agbetu gırseydı takım cokmezdı bu kadar tabıı encok kosan apo oyunda duştu....o yonde goller geldı...defansta cok kısa paslar yapmamalız..bu gun...takımda mucadele azmi gozuktu ilerde daha iyi olur..inşşll......

memet24 31.01.2010 16:42

bu hocadan ne köy olur ne kasaba .....

fatihtuztas 31.01.2010 16:43

ya bırak be hoca her zamanki gibi golü nasıl yiyoruz onu anlatıyosun, geç bunları erman kılıç niye oynamadı onu söyle, ayıp be her maç 3 ten aşağı yemiyoruz.artık bu takım ligden düşecekler arasında en büyük aday takım oldu hocaaaaaaaaaaa....ayakta duramayan, bi şutundan başka hiçbir şey yapmayan nabil taider 90 dk.oynuyor da erman kılıç,agbetu niye yok sen onları anlat.yazık yazık bu takımı yine bülent uygun kurtarır arkadaşlar valla yazık....:(((((((benden pes artık arkadaş...:(

mustafatas58 31.01.2010 16:44

denızlı macıyla bızı sasırtın artık son maclara geldik.haydı yıgıdolar.haydı.

ahmetbaba 31.01.2010 16:47

60 dakikaya kadar iyiydik.sonra bozduk

Meraküm 31.01.2010 16:47

Yazık Başka Takım Olsa Kovmuştu seni

Shan58 31.01.2010 16:48

Sorun defans'tan çok ortasahadaydı.
Her takımda defanslar hata yapabilir ama ortasaha bu kadar çok hata yaparsa defans'ta bi yere kadar dayanabilir.
Defans'a çok fazla yük biniyor rakip kaleden gelen tüm toplar bizim defans'a gidiyor.
orta saha mücadelesi yok. özellikle sağ kanatta sorun olduğunda hoca müdahele etmeliydi ancak sadece seyretti.
Bu maç'ta bu kadar çok gol yediysek bunun sorumlusu defans'tan çok oyuna zamanında müdahele edemeyen hoca olmuştur.

tanju_58 31.01.2010 16:49

bireysel hata bireysel hata başka söylenecek kelime bulamıyor hoca.bi takımsal hata ile gol yediğimizi hatırlamıyoruz

valla ben öyle zırt pırt teknik direktör değişikliğine karşıyım ama malesef muhsin hocanın takıma dikişi tutmadı

pover58 31.01.2010 16:50

defans defans ve defans olmuyor belki sedat olsa daha iyi olurdu.bu maçtan zaten bişey beklemek hata olurdu.bir ara umutlandık ama 2. golden sonra takım bozuldu.2. gol ofsait degilmiydi ben öyle gördüm.sonuçta fb ye yenildik fark olacagı zaten belliydi.biz gol yemeden gol atsak belki degişirdi olmadı ancak takımda düzelme var önümüzdeki maçları kazanacak durumdayız.rakiplerimizi yenersek toparlanırız yoksa saglık olsun.

GooKaNN 31.01.2010 16:52

yaa hoca bırak bunları oynattığın sistemem bir hele... bundan bir kaç yıl önce HAGİ Bursaspora böyle bir sistemde oyun oynatıyordu bursa 2 yılda anca kendine gelebildi. hiç bir şey bilmiyorsan öğretelim sana!!!
1. Defans defansda durur rakibi bekler. ( senin sistem nasıl defans orta alana yakın oynuyor)
2. Orta saha hem defansa hem ileriye gider pres yapar. ( senin sistemde ne pres var ne koşan var )
3. forvet orta sahanın desteğiyle rakibin oyun kurmasını engeller. ( senin sistemde ise forvet orta sahadan top bekliyor ki o da gelirse )

Futbol o kadar basit ki 1. DEFANS yap 2 KOŞ 3 PRES YAP ve OYNATMA gerisi boş gol nasıl olsa gelir bir şekilde...

fatihtuztas 31.01.2010 16:53

hoca istifa demek pek de içimden gelmiyor ama sen de artık dedirtecen bu cümleyi bana hocaaaaaaaaaaaaa hocaaaaaaaaaaa...:(

calipso 31.01.2010 16:54

muhsin hoca afrikaya geri döner yakında, bülonun uzantıları takımda olduğu sürece biz daha çok biyerlerimizi yırtar dururuz, olsun bank asyaya bile düşsen seninle sivassporum ama bu youncularla değil

bugra5858 31.01.2010 16:55

Hoca Şikayet Edeceğine Şu Sorunları Düzelt Ya Bülent Hoca Keşke Geri Gelse Ya
Oyunu Okuyamıyorsun Doğru Hamleler Yapamıyorsun Oyunculara Taktik Vermiyorsun Klübede Gömülmüş Maç İzliyorsun Yeter Artık Sabrımız Taşıyor Ya

deprivet 31.01.2010 16:56

eğer bu hoca futboldan anlıyorsaa ben hiçim nerden geldiği belli olmayan bir nabil ytaider bulmuş bide 10 numara vermiş adam bursa macında da aynı fb macında da aynı mac başından beri 20 top kullandıysa 15 geri 5 yan pastır üstelik 90 dk daa tahammul ediyor cok düşünüdürücü benncee takımı izleyince kahroluyorum bole giderse seneye alt ligdeyiz diye düşünüyorum.

Elbeyliliyiz 31.01.2010 16:56

Tesekkürler bize 5 gol yememize vesile olanlara sayin ertugral size hala güveniyoruz yapin birseyler. Takim organize olamiyor neden??????????????? Cevap bekliyorum . Bireysel hara istemiyoruz........

konartr58 31.01.2010 16:56

lütfen artık hataları kişilerde aramayalım.Bir kişi hata yaptı da diğerleri çok mu iyi idi.Takım odur ki hatalarda olsa telefi eder.Ama sivasspor bir türlü turnuva takımı olma özelliğinden çıkamadı.gelen vurdu giden vurdu sivasspora marş olacak nerede ise.

eyupk 31.01.2010 16:57

[QUOTE=mühendisburak58;604323]artık bende inanıyorum.koyu bir sivasspor taraftarı olarak.sivas ligden düşmüştür.bu takıma isterse cristiano ronaldo gelsin düzelmez.içim kan ağlıyor valla.artık önemsemiyorum futbolu.hayatımdan çıkaracaö.bu kadar başarıdan sonra bu akdar başarısızlık ağlatıyor beni.daha fazla dayanamayacam.SİVAS LİGDEN ÇEKİL NE OLUR.[/QUOTE]
hadi ordan sen mi koyu Sivassporlusun. senden olsa olsa çakma Sivassporlu olur.

esentepeli58 31.01.2010 16:58

sen elinden geleni yapıyon hocam ama düzelme vat takımda ilerliyen haftalarda daha iyi olucaz

M.Karahan 31.01.2010 16:59

Galiba herkes Süperliğ lideri Fenerbahçeye karşı oynadıgımızı unuttu. İlk yarı gercekten güzel mücadele ettik 2. golden sonra oyundan koptuk. Ama ne olursa olsun Başka Sivasspor yok. O yüzden herdaim Tam Destek Hep Destek.

mühendisburak58 31.01.2010 17:01

[QUOTE=eyupk;604350]hadi ordan sen mi koyu Sivassporlusun. senden olsa olsa çakma Sivassporlu olur.[/QUOTE]

evet ben koyu sivassporluyum.ama artık dayanamıyorum.bu kadar gol yiyip rezil olana kadar hemde beni ağlatana kadar ligden çekilip düşsün daha iyi ben bunu dedim.sende daha çokda seviyorum sivassporu.

kanımaksa58 31.01.2010 17:02

[QUOTE=bugra5858;604344]Hoca Şikayet Edeceğine Şu Sorunları Düzelt Ya Bülent Hoca Keşke Geri Gelse Ya
Oyunu Okuyamıyorsun Doğru Hamleler Yapamıyorsun Oyunculara Taktik Vermiyorsun Klübede Gömülmüş Maç İzliyorsun Yeter Artık Sabrımız Taşıyor Ya[/QUOTE]

<aynennnnnnnn katılıyorummmmmmm

yigidomustafa58 31.01.2010 17:12

[QUOTE=calipso;604299]sivasspor da olak istemeyenleri yazıyorum herkes bunu bilsin;
[COLOR="DarkRed"][B]abdurrahman,erman,dağaşan,yasin,van heerden,nabil,kamanan[/B][/COLOR]
bunları kado dışı bırakmazsak bu sene bi yere varamayız, varacağımız yer bank asya olur:mad:[/QUOTE]

[B]gardaş sana katılmıyorum Abdurrahman , Erman , İbrahim Dağaşan , Kamanan'ı nereye yolluyorsun sen ya oynayan adamları kadro dışı bırak diyorsun mantıklı ol biraz...[/B]

58sivas58spor58 31.01.2010 17:13

yazik degil mi bu takima bize adam gibi teknik direktör lazim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:00.