SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL-21.hafta Diyarbakırspor-Sivassporumuz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28525)

58_SEMİH_58 07.02.2010 20:28

TSL-21.hafta Diyarbakırspor-Sivassporumuz

[URL=http://img200.imageshack.us/i/66371899.jpg/][IMG]http://img200.imageshack.us/img200/8859/66371899.jpg[/IMG][/URL][URL=http://img694.imageshack.us/i/sivassporlogo4.png/][IMG]http://img694.imageshack.us/img694/2446/sivassporlogo4.png[/IMG][/URL]
[B]Diyarbakırspor ile Sivassporumuz arasında oynanacak maçla ilgili görüşlerinizi ve yorumlarınızı bu başlık altına yazabilrisniz.[/B][B]İlk yarıda sahamızda oynadıgımız maçı 2-0 kaybetmiştik..[/B]
[B]Tarih:13-02-2010

Saat:14.00[/B]

ShabbatShalom 07.02.2010 20:31

Cevap: TSL-21.hafta Diyarbakırspor-Sivassporumuz

[B]Hemen Şunu Yeneceğiz Bunu Yeneceğiz Derler Ama Denizli Ligin En Kötü Takımıydı Maçı İzleyen Görmüştür Ne Kadar Zorlandığımızı. Diyarbakır Maçı Çok Zor Olacaktır ama İnşallah Yenen Taraf Biz Oluruz.
[/B]

sevda58 07.02.2010 20:36

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Bu hafta aldigimiz 3 puanla umarim futbolcular havalara girmez, puanlar cok yakin, halen garanti hic bir sey yok. Hersey olabilir, 3 puana odaklamak lazim, sonucta deplasmana gidecegiz. 3 puani alan taraf biz oluruz insallah.. [/B][/FONT][/COLOR]

Meraküm 07.02.2010 20:45

Diyarbakır yenecek güçteyiz bakmayın fenere oynadığı oyna

calipso 07.02.2010 20:51

diyarbakırı fb karşısında hep beraber gördük nasıl kıran kırana mücadele ettikerini iyi kontraya çıktıklarını... deplasamana gdiyoruz ona göre açılmadan savunma ve 1 puan olursa 3 puan için oynamalıyız maceraya gerek yok.. bizi iç sahada alacağımız puanlar ligde tutacaktır. iç sahada en az 4 galibiyet bekliyorum

V1CT0RY 07.02.2010 21:10

[B]Çok Zor Maç...
Rakibin Forvetleri Tehlikeli.Tazemeta ve Bebbe Gibi İki Tane Hızlı ve Fizikli Forvetleri Var...Eğerki Bu Bızdekı Stoper Aubey ve Yasınle Baslarsak Oyuna Zor Anlar Yaşarız...
İbrahim Dağaşan ve Keitanın Muhakkak Ön Liberoda Oynaması Gereken Bi Maç...Defans Kontrolu Elimizde Olması Gerekir...
Bulabilirsek 1 Gol Bulamazsak Beraberliğin Yeteceği Bir Maç....[/B]

subasi29 07.02.2010 21:19

[I]Diyarbakir Bence evinde iyi oynamiyor ben oyle bir izlenim yakaladim kendimce yani enazindan deplasmandaki kadar baskici bir oyunlari yok,bence deplasmandan enaz bir puanla donecegimize inaniyorum[/I]

şarkışla 58 07.02.2010 21:23

Valla ben bu AUBEY i hiç beğenmedim gerçekten M uhsin hocanın tanıdığı bildiği bir adammı şüpheliyim SEDAT ile MURAT göbekte olmalı YASİNİN Bu takımda işi yok.Daha defansif bir kadro olmalı zor bir deplasman 1 puan iyidir.

GuVeN 07.02.2010 21:24

Çok zor bir karşılaşma,az oncekı fener maclarınıda ızledım dahada cekındım.Mehmet Yıldızın macda oynayamayacak olmasıda benı sıkıntıya sokuyor. Haftaya ısımız cok zor..Allahdan fb attı son dk da adamlar 3 puan alamadı.
Haftaya umarım hersey dıledıgımız gıbı olur

58akif34 07.02.2010 21:49

beraberlik iyi sonuc bu mactan en az 1 puan almamız lazım bugun dıyarbakır cok güzel oynadı fenere karşı bence rakıbı kanatlardan yıkabiliriz göbekten kanatlara acılabılırsek ve defansımız da bu gunkı gıbı mukemmel olursa galıbıyet alabılırız fakat 1 puanada razıyım basarılar

58_babacan_58 07.02.2010 21:54

[B][COLOR="Red"]Artık kadromuzun kalitesini göstermemiz lazım bu maçta,diyarbakırda hiç yabana atılacak takım değil çok dikkatli olmamız lazım....[/COLOR][/B]

Meraküm 07.02.2010 21:58

Takım Oturmaya başladı yavaş yavaş yeniler alışmaya başlamıştır NİYE KULÜPLERE DEVRE ARASI TRANSFERLERİ TAVSİYE EDİLMEZ ÇÜNKÜ UYUM SORUNU VARDIR BUNU BİLEMİYORLAR OYUNCU HEMEN GELECEK HEMEN İYİ OYNAYACAK OLMAZ ÇÜNKÜ UYUM SORUNU VAR TUTMA İHTİMALİ VEYA TUTMAMA İHTİMALİ VAR İYİ OYUNCUDUR AMA TUTMAZ BUNU BİR TÜRLÜ ANLAMIYORLAR

talha58 07.02.2010 21:59

[B][COLOR="indigo"]En az bir puanı mutlak ama mutlak almalıyız. Diyarbakır'ın bizi geçmesine izin vermemeliyiz. Eğer elimizem fırsat geçerse galibiyet halinde ikili averaj konusunu da unutmamalıyız. [/COLOR][/B]

joe cole 07.02.2010 22:02

[B] bugun fener karsısında dıyarbakırı gordukten sonra işimizin ne kadar zor oldugunu bırkez daha gordum denızlı macından cok cok daha onemlı bır karsılasma en kotu bereberlıkle donmelıyız [/B]

oquzh4n58 07.02.2010 22:37

walla ben denızlıden korkuyordm onları yendık bence dıyarbakırı rahat gecerız gıbı gelıyo fb macına aldanmayın sız ama Tek skıntım meht yıldzn kırmızı yemıs olması o olsa daha ii olurdu

can sivas 08.02.2010 03:37

Diyar maçıda manisa maçıda zor olacak kolay maç zaten yok.
Yeterki biz kendimizi kendi gücümüzü bilelim biz kendimize güvenelim meselemiz hallolur. Takıma destek vererek öz güveni sağlamak lazım.

Yahu arkadaşlar bide [SIZE="4"]AŞIKLAR diyarına[/SIZE] yakışır taraftarın hep beraber tezahürat yapacağı marşları bulamıyormuyuz:rolleyes:

Salim58 08.02.2010 07:18

[B]final havasında bi maça çıkacağınz FB,yi az daha yeniyorlardı .

işimiz zor ama başaracağız inşallah en güzel sonuçla dönmemiz gerek.

zooooor bi deplasman.[/B]

güneşyurdu 08.02.2010 09:26

DİYARBAKIR MAÇI

denizli maçını zor da olsa kazandık.takımın morali yükseldi.sadece m. yıldızın kart görmesi önümüzdeki maçlar açısından iyi olmadı.
diyarbakır fizik olarak kuvetli,rakibe sert giriyorlar çok da iyi kademe yapıyorlar.ama bizi yenmek isteyeceklerinden kademe yapmadan oynayacaklar ve ilerde çok boş alan bırakacaklar muhtemelen.bizim en büyük şansımız bence kaleci akın-boş olanda iyi dripling atan erman -agbetu ve morali iyi olan takım.ama yinede bizim açımızdan bizm defansa çok iş düşüyor.çünkü sivassporun kaderi defansa çok bağlı olacak bu maçda.diyarbakır defansı ve kalecisi yan toplarda hata yapacak dönen toplara hakim olabilirsek gol bulabiliriz. bu maçda gol yersek yeniliriz.şu kesin bu maça fiziki kuvvet damgsını vuracak.sivasspor vuracak olursa damgasını keita-erman-agbetu-kaman-akın imzası kesinlilke olacak ...umarım yeneriz

58akif34 08.02.2010 09:51

hayal kurma zamanı degıl bu mactan bıze 1 puan yeter defansa dönük oynayıp uzun toplarla cıkmamız lazım dıger turlu bır gol yersek mac kopar onun için dikkatlı ve temkınlı oynamamız sart

effenberg 08.02.2010 10:33

Bizim bundan sonra tüm maclarimiz final maci gibi olacak deplasmandan alinacakk 1 puan harika olur üstelik bu takim birde düsmemek icin bize rakip takimsa daha degerli olur alinacak 1 puan.(Tabi 3 puani kim istemez ama cok zor)

bonuce123 08.02.2010 10:37

[FONT="Lucida Sans Unicode"]cok zor mac rakıbın forvetleı cok ıyı 1 puan ıyıdır . .. [/FONT]

calipso 08.02.2010 11:02

Cevap: DİYARBAKIR MAÇI

[QUOTE=güneşyurdu;606922]denizli maçını zor da olsa kazandık.takımın morali yükseldi.sadece m. yıldızın kart görmesi önümüzdeki maçlar açısından iyi olmadı.
diyarbakır fizik olarak kuvetli,rakibe sert giriyorlar çok da iyi kademe yapıyorlar.ama bizi yenmek isteyeceklerinden kademe yapmadan oynayacaklar ve ilerde çok boş alan bırakacaklar muhtemelen.bizim en büyük şansımız bence kaleci akın-boş olanda iyi dripling atan erman -agbetu ve morali iyi olan takım.ama yinede bizim açımızdan bizm defansa çok iş düşüyor.çünkü sivassporun kaderi defansa çok bağlı olacak bu maçda.diyarbakır defansı ve kalecisi yan toplarda hata yapacak dönen toplara hakim olabilirsek gol bulabiliriz. bu maçda gol yersek yeniliriz.şu kesin bu maça fiziki kuvvet damgsını vuracak.sivasspor vuracak olursa damgasını keita-erman-agbetu-kaman-akın imzası kesinlilke olacak ...umarım yeneriz[/QUOTE]

erman sarı kart cezalısı diyarbakı maçında olmayacak

sivas_leee 08.02.2010 12:04

Diyarbakır fenere kök söktürdü resmen işimiz zor görünüyor.Rakipte fizikli oyuncular var kontra atağa iyi çıkan bir ekip ve uzaktan şut çekerekte kaleyi yokluyolar.Umutluyum ama işimiz hiç kolay değil.

ayna26 08.02.2010 12:11

Şu ana kadarki yazılan yorumlardan şunu anladım ki, çoğu kimse bir hata sonraki D.Bakır maçının favorisi olarak D.bakırı görmekte.Geçen hafta da denizliiçin aynı söylemelr yapılıyorsu, son maçlarında G.Sye karşı çok iyi oyun oynadıklarını, falan filan denildi.Şu gerçeği unutmamak gerek, biz diyarbakırı diyarbakırda yeneceğiz, defans orta daha ve forvet hattının kendine olan güveni yavaş yaval gelmekte.D.bakır maçında soğukkanlı olur ve panik olmazsak eminim diyorum maçı alırız.defansta, murat sözgelmezin oynaması lazım.Yasin denizli maçında hemen hemen hatasız oynadı, hayrettin de keza öyle.Abdurrahmanda düzelme var, aubey de form tutma aşamasında.orta alanda keita , taider, van heeren ve agbetunun olması, forvet hattında ise kamanan ve İ.şahinin olması gerek.

mehmet darıcı 08.02.2010 13:11

diyarbakırspor deplasmanda kral ama kendi evinde oynadığı maçlarda vasatı aşamıyorlar veiyi bile oynasalar puan alamıyorlar.eğer bir mucize olmazsa sivasspor bu maçı rahat alır yani sözün özü diyarbakırsporun maçı kazanması bir mucize olur.

BüYüK SiVaS 08.02.2010 13:48

asıl final maçı bence bu maç bu maçı kazanırsak bu ligde 100de100 kalırız
manisada fb ile oynuyo biz yenersek 23 fbde manisayı yenerse 19da kalıcak inşallah kazanırız ama erman ve mehmet yıldızın yokluğu çok büyük eksiklik olacak ermanın yerine agbetu mehmetin yerinede i.şahin oynamalı

veysel 08.02.2010 15:25

[B]Yenecegimizi tahmin ediyorum insallah yanilmam.[/B]

58isML58 08.02.2010 15:54

ARkdaslar yorumlarin hepsini okudum we cogu kisi diyar in fizik gucunun iyi oldugunu ve cok atak 2 forwetleri oldugunu birde fener e kok sokturduklerini yazmis ama bence biz diyar i rahat gececez cunki bizim fizik gucumuz diyar in kinden daha iyi mehmetin yoklugu isi biraz yokusa surebilir ama i.sahin ve kamanan bu macta beraber oynarlarsa cok iyi isler yapicaklar gibime geliyor.
yasinde de cok iyi bir sekilde duzelme gozukuyor eger denizli macinda ki gibi oynarsa yada daha iyi oynarsa biz diyari cok kolay geceriz van heerden in paslari cok iyi oldugu icin kontraya cikislarimiz da da ona cok ihtiyacimiz olacak keita da denizli macinda yaptigi paslarindan ve ortalarindan yaparsa cok kolay geceriz :) bu arada diya fenere kok felan sokturmedi sadece buyuk takima karsi oynadiklari icin biraz daha iyi konsantre olmuslardi birde fener maca nerdeyse hic asilmadi gs nin beraber kaldiklarini bildikleri icin cok kolay oynadilar ve son dk larda gol yiyince yumurta kapiya dayandi dediler ve birtanede onlar atti fenerbahce son 10 dk oynadigi oyunu ilk yarida oynsadaydi maci cok kolay bir sekilde alirdi.....

savaş2 08.02.2010 16:40

[QUOTE=şarkışla 58;606807]Valla ben bu AUBEY i hiç beğenmedim gerçekten M uhsin hocanın tanıdığı bildiği bir adammı şüpheliyim SEDAT ile MURAT göbekte olmalı YASİNİN Bu takımda işi yok.Daha defansif bir kadro olmalı zor bir deplasman 1 puan iyidir.[/QUOTE]

aynen katılıyorum yasın olmasın cok hata yapiyor.....yasinın oynadığı macları izlemek istemiyrum pafta adam alsınlar bence...musa 2 cı yarıda daha faydalı olur.takıma......diyar macında.. yasın olmasın ozetle ilerıde ibrahim şahın ve agbetu onasın
kamananda 2 yarı ve orta sahada gorev versın hocamız....

savaş2 08.02.2010 16:47

[QUOTE=58isML58;607031]ARkdaslar yorumlarin hepsini okudum we cogu kisi diyar in fizik gucunun iyi oldugunu ve cok atak 2 forwetleri oldugunu birde fener e kok sokturduklerini yazmis ama bence biz diyar i rahat gececez cunki bizim fizik gucumuz diyar in kinden daha iyi mehmetin yoklugu isi biraz yokusa surebilir ama i.sahin ve kamanan bu macta beraber oynarlarsa cok iyi isler yapicaklar gibime geliyor.
yasinde de cok iyi bir sekilde duzelme gozukuyor eger denizli macinda ki gibi oynarsa yada daha iyi oynarsa biz diyari cok kolay geceriz van heerden in paslari cok iyi oldugu icin kontraya cikislarimiz da da ona cok ihtiyacimiz olacak keita da denizli macinda yaptigi paslarindan ve ortalarindan yaparsa cok kolay geceriz :) bu arada diya fenere kok felan sokturmedi sadece buyuk takima karsi oynadiklari icin biraz daha iyi konsantre olmuslardi birde fener maca nerdeyse hic asilmadi gs nin beraber aldiklarini bildikleri icin cok kolay oynadilar ve son dk larda gol yiyince yumurta kapiya dayandi dediler ve birtanede onlar atti fenerbahce son 10 dk oynadigi oyunu ilk yarida oynsadaydi maci cok kolay bir sekilde alirdi.....[/QUOTE].....

.....fener hedıye..etti.. bır puan verdı 3 puanı her kes fark ederdı..... tahmın etmiştim..onceden

savaş2 08.02.2010 16:57

ibrahım şahın tam bır deplasman savaşcısıdır..bence...yıldızı aratmıyacaktır...tek istegım orta sağ devafansa yakın olsun..uzun paslarla..sunuca gıdebiliriz...

bugra5858 08.02.2010 17:11

[QUOTE=savaş2;607048]ibrahım şahın tam bır deplasman savaşcısıdır..bence...yıldızı aratmıyacaktır...tek istegım orta sağ devafansa yakın olsun..uzun paslarla..sunuca gıdebiliriz...[/QUOTE]

Kesinlikle Katılıyorum İbrahim Şahin Oynamalı Diyarbakırspor ÇoK İyi Gömülen Bir Takım Bizimkiler Muhakkak Ayağa Paslı Oynamalı Sabırlı Olmalıyız Allahın İzniyle Puan Yada Puanlarla Ayrılacaz Diyarbakır Deplasmanından;)

58sivas58spor58 08.02.2010 17:43

takimin muhakkak galibiyete ihtiyaci var!!!!! sivasspora güveniyorum. bu maci aliriz, yeterki defansimiz iyi olsun

babapiton 08.02.2010 17:50

1 puan iyidir içimden bi ses 1-1 bitecek diyor ama belli olmaz

huseyin 58 08.02.2010 18:55

bu mac bence berabere biter bir puanda iyi bizim icin

serkan_ozcan58 08.02.2010 19:11

cok zorlu bir deplasmana gideceğimizin farkındayız umurım sıvastan ve cevre ıllerden takımı desteklemeye bırılerı gıder takımın destege ıhtıyacı var orda goreceklerı taraftarlar onları daha cok ınandıracak... ben yenılmeden cıkacagımız bır deplsaman olarak goruyorum cunku bız dıyardan daha ıyı bır takımız...

yeniceri_can 08.02.2010 20:19

[B]en azından bir puan ama 3 puan çok çok iyi olacaktır.
ibrahim dağaşanın oynamaması yandaşıyım.orta sahamız denizli maçından biraz daha derli toplu olursa hedefimize ulaşırız.[/B]

Amedefendisi21 08.02.2010 20:28

bu macı takımım kazanacıgana inanıyorum:)))
(Diyarbakirspor)
Ligden manisa veya kasımpasanın dusecegi kanatindeyimm...

MaXiMuM 08.02.2010 20:31

[B]bence bu mac berabere biter.. yok illa bir takım kazanacaksa da bu takım SİVASSPOR olur...[/B]

ahbey 08.02.2010 20:35

Hocamız bu maçta kalitesini ortaya koymalı diye düşünüyorum. Takımın bir iki futbolcu üzerine kurulmadığını herkes görmeli..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:09.