SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sedat, Erman ve Faruk katılmadı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28553)

SivasSpor.Com 09.02.2010 20:54

Sedat, Erman ve Faruk katılmadı

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/idmanyeni.jpg[/IMG]

Süper Lig'de Denizlispor galibiyeti ile moral bulan Sivasspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Diylarbakırspor maçı hazırlıklarına başladı.

Aldığı 3 puan ile ligin ikinci yarısında ilk puanları ile tanışan Sivasspor, Diyarbakırspor maçı için çalışmalarına bugün yaptığı çift antrenman ile başladı. Sabah hafif bir çalışma gerçekleştiren Kırmızı-Beyazlılar öğlenden sonra da taktiksel ağırlıklı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü. Sivasspor Tesisleri'nde teknik direktör Muhsin Ertuğral yönetiminde kar yağışı altında yapılan çalışmaya sakatlığı bulunan Sedat ile izinli olan Erman ve Faruk katılmadı.

İstasyon, koşu ve topla yüksek pas çalışması yapan Kırmızı-Beyazlılar önce ayrı ayrı iki takım halinde yarım saha çift kale çalıştı. Antrenmanın son bölümünde ise as kadro ile yedekler arasında çift kale maça yer verildi. Teknik direktör Ertuğral oyuncularından iyi pas ve kaleye daha çok şut çekmeleri isteğinde bulundu. Kırmızı-Beyazlılarda cezası nedeni ile Diyarbakır maçında forma giyemeyecek olan Mehmet Yıldız ile Erman için alternatif oyuncuları deneyen Muhsin Ertuğral, futbolcuların performansından memnun kaldı. Kırmızı-Beyazlılar maç hazırlıklarını perşembe günü yapacağı çalışma ile tamamladıktan sonra Cuma günü karayolu ile Diyarbakır'a gidecek.

Besyo_cu 09.02.2010 21:01

Cevap: Sedat, Erman ve Faruk katılmadı

[B]Sakatlıgından sonra oldukça etkili bir dönüş yapan kaptanın olmaması bizi baya zorluyacak gibi görünüyor yine aynı şekilde 2. yarının en iyi oyuncusu Erman'ın olmuyacak olmasıda 2. bir dezavantajımız ancak herşeye rağmen en azından bir beraberlık ile dönmeliyiz.[/B]

shang 09.02.2010 21:08

erman ve mehmetin olmayışı işleri çok daha zorlaştırıyor çok zor işimiz

Murat ARICI 09.02.2010 21:09

sedat ne zaman dönecek..şu sakatlıklardan kurtulamadık gitti..diyardan 1 puan alsak yine kafi bence..

subasi29 09.02.2010 21:26

isler iyiye gidiyor derken tekrar basa donuyor,sakatlik cezalilar bizi zor durumda birakmaya devam ediyor...

58_babacan_58 09.02.2010 22:45

[B]HADİ MEHMETİ ERMANI ANLADIK KART CEZALILARIDA,BU SEDAT NE ZAMAN DÖNECEK YA BİR AN ÖNCE DÖNER İNŞALLAH.........[/B]

adres58 09.02.2010 22:55

[B]Her şey Sedatın dönmesine bağlı.. Mehmet en az 2 en çok 4 maç ceza alacak. Umarım senaryolar kafamdaki gibi değildir. Çünkü bu ligde ne yapıp edip bir Güneydoğu takımını tutacaklar. Kasımpaşayada dokunulmayacağına göre. İbre Manisa ile bize dönüyor. Tek umudum MAnisayı Sivasta yenmek ve biraz olsun kafamın rahatlaması. Çünkü Mehmet Yıldız ve Ermana gösterilen kart ve cezanın niteliği bu tezimi doğrular niteliğinde. İnşallah yanılıyorumdur.[/B]

mucahitbaba58 09.02.2010 23:11

[B]allahin izniyle burdan anlimizin akiyla ikacagiz cunki denizli maci her ne kadar kolaymis gibi gorunsede cok zordu ve burdan puan aldik sira umuyorum diyarbakirda defansimizda hata olmazsa bu mac bizim icin 3 puanli gececek gol yolunda en azindan musa var keita surekli defansa akacak kapasitede oldugunu dusunuyorm hak edilen mac eksikte kazanilir [/B]

TracyMcGrady58 09.02.2010 23:13

Eksiklerimizin olmasi kötü haber ama yinede ümitsizlige kapilmamak lazim. Iyi bir kadroya sahibiz. Yerlerine oynayacak oyuncularimiz formanin hakkini verecektir.

calipso 09.02.2010 23:28

biz diyarbakır ve manisayı yenelim en azından yenilmeyelim onlar düşünsünler gerisini... bence de sanki ligden düşen 3. takım olarak manisayı gözümüze kestirmemiz gerekiyor gibi, manisanın büyüklere iyi maçlar çıkardığına bakmayın çöküşteler t. direktör değişti problemli takım..bizi ligde tutacak ola iç sahada seyircimizin desteğiyle alacağımız galibiyetler olaxaktır, ben en az 5 galibiyet bekliyorum iç sahada, tıpkı geçen seneki gibi

dv9000 10.02.2010 00:36

ARKADASLAR SEDATIN OYNAMASINI BENDE COK ISTIYORUM AMA ODA 3 SARI KARTLIMANISA MACINDA BIZE COK COK LAZIM MEHMET YILDIZLA ERMANIN YERINE OYNAYACAK FUTBOLCULARIMIZDA HERSEYIN BILINCINDE DENIZLI MACINI GORDULER CANLA BASLA OYNAYIP GALIP GELECEKLER INSALLAH

tuzlugollu 10.02.2010 02:31

herseye okey sakat var eksigizde bu karayolu ile diyarbakira gitmek hangi akilli yoneticinin isi bu kista kiyamette artisi okadar yolu bir gun suruyo nerdeyse 13 saat kis sartlarindan dolayi sen bunu 15 saat yap bu futbolcular o yol yorgunluguyla yatacak sonra ertesi gun kalkip mac kazanacak pehhhh ulan ne kadar amatorce yonetiliyoz simdi anladim is herzaman sirisladigimiz futbolcularda degil asil sorun daha iyi anliyorumki dengesizce yoneten yoneticilerde bu hangi akla hizmet be kardesim

ALPBARAN 10.02.2010 04:00

ARKADASIM ÖZEL UCAĞI YOK SİVASSPORUN TABİİ KARAYOLU İLE GİDİCEK DİYARBAKIR 13 SAAT FELAN DEGİL 3 SAAT MALATYA SİVASDAN 1 SAAT ELAZIG ORDAN 2 SAAT DİYARBAKIR TOPLAM 5 BİLEMEDİN 6 SAAT SÜRER..

ALPBARAN 10.02.2010 04:01

FENERBAHCE SAMSUNA İNDİ ORDAN KAYSERİYE ORDAN KARAYOLU İLE SİVASA GEÇTİ VE BİZE 5 ATTI GİTTİ :)

sarsılmaz 10.02.2010 10:58

Bizim için önemli olan her maçımıza finalmiş gibi hazırlanıp çıkmak Maçlara bu gözle baktığımızda sezon sonunda iyi bir yerde ligi tamamlayacağımıza inanıyorum Yeterki kendimize olan güven ve saygımızı yitirmeyelim başarı peşinden gelecektir.

kemal58k 10.02.2010 13:32

yazıyorummmmmmmmmmmmmmm.
EVET EVET YAZIYORUM..

BU HAFTAKİ DİYARBAKIR MAÇININ YILDIZI
ALLAHIN İZNİ İLE
VAN HERDENN ELRİO OLACAK

MEHMET YILDIZIN YERİNİ ALACAK....İNANIYORUM BEN BUNA.

ercan58.a 10.02.2010 13:46

[B][COLOR="Blue"]erman hiç önemli degil fakat mehmet ilerde top tuttugu için onun eksikligi belli olacak denizli maçında bile mehmet kart görüp çıktıktan sonra ilerde hiç top tutamadık ve giden top bizim sahaya adeta geri döndü çok zor maç puan almamız sürpriz olur inşallah alırız[/COLOR][/B]

hiko58 10.02.2010 15:42

sivasın bir sahibi olsa hiç kimse sivas üzerine oyun oynayamazdı. mehmetin olayındada büyük bir tahrik olduğunu ispatlarlardı. ama ne yazıkki sahipsiz bir şehiriz.sivaslılar değil ama sivasın seçtiği zatı muhteremler utansın.

t.kilicer 10.02.2010 15:47

mehmet geldi takım düzeldi ve ceza aldı inşallah tekrar gelince düzelir

BüYüK SiVaS 10.02.2010 16:34

hadi yiğidolar hedef diyarbakır vee tabiiki 3 puan şu sedatta bi dönse takıma

can sivas 10.02.2010 17:59

Komplo teorileri kulaklarımızı aylardırki tırmalayıp duruyor.
Sivassporun Yönetim anlayışıyla Taraftarıyla takımının duruşuyla tesisleriyle özellikle ANADOLUda yaptığı devrimin cezasını???????!!! kesecekler diyip duruyor futboldan anlamayan gurbetçi arkadaşlar. Adres58 in de haklılık derecesi yok değil hani.

Uyanık olalım tek yürek tek bilek olalım. Ya Manisa ya biz

Umutsuzluk yok Gönüllere ŞAMPİYON olduk İnşaAllah sırada lig şampiyonlığu var

İnadına SİVAS inadına YİĞİDO

ercan58.a 11.02.2010 08:29

[B][COLOR="Green"]fikrimi herkesle paylaşmak istiyorum
sonuç ortada tek sebep
lorant elindeki futbolculara göre bir sistem oturttu takıma
bu sistem tam oturmaya başlayınca sabırsız davrandık ve
lorantı kovduk bülent efendiyi takımın başına getirdik
sonra oturan sistemle zaman zaman bir kaç şanslı takviye ile başarı geldi
ama takviye yapılırken takımın omurgası bozulmadı
ne zamanki bülent denilen herif havaya girdi
kerametin kendisinde oldugunu zannetti yandık o zaman
geri zekalı başarılı olan kadroyu hallaç pamugu gibi dagıttı
takımı kendisi gibi beş para etmez adamlarla doldurdu ve rezalet başladı
sonuç ortada hem kendisini hem takımımızı mahvetti ve bizleri agzımızı açamayacak duruma getirdi
bu takım düşmeyecek dört gözle bu takımın düşmesini bekleyen başta bülent ve onun gibi bekleyenler se-vi-ne-me-ye-cek-leeeeeeeeeeer[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:58.