SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL-Sivasspor-Manisaspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28577)

Metal Gear 13.02.2010 15:36

TSL-Sivasspor-Manisaspor

20/02/2010 Cumartesi. Saat:14:00

Bu maç hakkındaki yorumlarımızı paylaşmaya başlayalım!

Salim58 13.02.2010 15:36

Cevap: TSL-Sivasspor-Manisaspor

[B]bu maçı kesin alırız hemde farklı bi şekilde.

en az 3,1.kazanırız [/B]

Gangstayigido 13.02.2010 15:44

1:0 olsun bizim olsun
manisayi kücümsemeyelim iyi mücadele ediyorlar

ercan58.a 13.02.2010 15:44

[B][COLOR="Navy"]bu havayla manisayıda inşallah rahat rahat ye-ne-ce-giz
allahın izniyle tabiii[/COLOR][/B]

Metal Gear 13.02.2010 15:46

Yarın Manisa yenilir,haftaya bir de biz yenersek fark 5 puan oluyır.Sonraki hafta Manisa-Diyar maçı var ki bizim için o maç da çok krtitik!

yusmer 13.02.2010 15:50

Maçtan önce artık bal dağıtılıyor. Patlamamız devam edecektir.

Sivasspor: 6 Manisaspor: 2 veya yakın skorlar.

esentepeli58 13.02.2010 15:59

kazanacaz inşallah ...........

bassguitar 13.02.2010 16:14

belkide sivassporun bu sezon oynayacagı en ciddi mactır bu dikkate alinmasi oncelikli mactir!!manisayi alt sıralara itebilcegimiz rahat nefes alacagımız bir mac..seyirci destegi en üst seviyede olmasi gereken mac.dikkatlerin en yuksek derecede olması gereken bir mac..haydi yigidolar 4 eylüle!!!!!

talha58 13.02.2010 16:25

[B][COLOR="Indigo"]Manisa'da Simpson iyi adam. Eğer yenersek önemli bir avantaj yakalayacağız. Bu maçı alalım ve önümüze bakalım. Sonra kendi aralarında oynayacaklar. Ama umarım Denizli ile oynayacakları maçlarda sürpriz yaşarlar. Moralimiz devam etsin inşallah galip geliriz. İbrahim Şahin umarım haftaya oynayabilir yoksa santforsuz kalırız. [/COLOR][/B]

dv9000 13.02.2010 16:44

BENCE ONUMUZDEKI 2 MACTAN 4 PUAN ALALIM BIZI DAHA KIMSE TUTAMAZ DIYARBAKIR ANKARAGUCU MANISA KASIMPASA BIRBIRINE DUSER BIRDE LIGIN SON 3 HAFTASI BIZIM ICIN COK ONEMLI CUNKI KASIMPASA ANKARAGUCU ESKISEHIRLE OYNAYACAGIZ

vicente58 13.02.2010 16:48

Kolay maç değil,çok önemli bir maç .İyi oynayıp inşallah kazanan biz olacağız.Düşme hattındaki takımlarla yaptığımız 3 maçlık seriye manisa galibiyetini de ekleyince inşallah,daha sırtımız yere gelmez.Yiğidoların takımımıza bu önemli maçta gereken desteği vererek güzel bir galibiyet elde edeceğimizi temenni ediyorum

yigido yakup 13.02.2010 17:02

3 lü serinin son finalini oynayacagiz ilk 2 final istedigimiz gibi oldu insallah manisa macinida kazanacagiz.manisayi yenmekle birlikte baska seylerin hesabini yapacagiz küme düsme diye bir durum kalmayacak ve yukarilara dogru tirmanisa gececegiz.

yukarıyıldızlı 13.02.2010 17:43

hedefe kaldı 3 puan bu 3 kritik maçtan ez 7 puan hedefliyorduk ve 4 ünü aldık diyar beraberliğinden sonra manşsa maçının önemi 10 kat daha da arttıbu maçtan da mutlak 3 puan almalıyız alırsak çok iyi olacak denizli maçında olduğu gibi takımı yanlız bırakmayalım yiğidolar başka sivas başka sivasspor yok.....

babapiton 13.02.2010 18:17

Bu maçı alırız bi havaya girdi takım kendi seyircimiz önünde rahat yeneriz inşallah bi kaza olmazsa

subasi29 13.02.2010 18:20

Manisa maci kilit macimiz ilk yarida oynadigimiz macta bize yapilan tezavhuratlari unutmuyorum...bu maci iple cekiyorum
2-0 Kazaniriz Diyorum...

yigidomustafa58 13.02.2010 19:09

[B]güzel bir maç olacak ama sonuç kaç kaç bitecek diye yorum yapmam ama galip geleceğiz..[/B]

ŞaNLı SiVaSıM 13.02.2010 19:10

BU MAÇI 100de100 KAZANIRIZ HATTA MANİSAYA FARK ATARIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ERMAN SHOW YAPACAK BU MAÇTA İBRAHİM VE KAMANAN İLE

joe cole 13.02.2010 19:11

kazanmaktan baska bır dusunceyle sahaya cıkmamamız gereken bır karsılasma umarım hoca cıft forvet cıkar sahaya

dv9000 13.02.2010 19:46

ERSEN MARTIN 21 HAFTA KIME GOL ATMISTA BIZE GOL ATACAK ONLAR SANTFORSUZ OYNAYACAK BIR TANE KALASLARI VAR BIZ BU MACI RAHAT GECERIZ

güneşyurdu 13.02.2010 20:02

manisa diri bir ekip hucumda ve defansda bizden daha iyiler.anacak syirci+akın+erman ve kendine gelen takımımız bizim avantajımız

pover58 13.02.2010 20:49

bu maç diyar maçından dahada önemli.1 seyirci ful olmalı 2 stadta seyirciyi coşturacak müzikler çalınmalı son zamanlarda çalınan müzik seyirciyi uyutuyor.3 takım bu maçta ölümüne oynamalı.4 yönetim ve teknik heyet bu maça iyi konsantre olmalıki topçularıda iyi konsantre etmeli.bu maçıtan alınacak 3 puan bizi çok rahatlatacak aman dikkat galayana filan gelmiyelim manisalı topçular çirkeflik çıkarmak için her şeyi yapacaklar.

58sivas58spor58 13.02.2010 20:52

[QUOTE=yusmer;609089]Maçtan önce artık bal dağıtılıyor. Patlamamız devam edecektir.

Sivasspor: 6 Manisaspor: 2 veya yakın skorlar.[/QUOTE]

yuh be ne yaptin forvetimizde messi yok

svsli585858 13.02.2010 21:08

[FONT="Comic Sans MS"][B]son maçlarda bi hava yakaladık iyi oynamasakta en kötü berabere kalıyoruz manisa maçını taraftarımızında desteğiyle yeneceğimize inanıyorum manisa galibiyeti bizi ligde bırakır %90 [/B][/FONT]

yigidoss 13.02.2010 21:49

Zor maç ama ben yeneceğimize inanıyorum. O bu değil de Ersen Martin bize gol atıyormuş kafayı yerim gudurur dağlara düşerim :)

rsimsek 13.02.2010 21:59

bence virajın son ve en önemli halkası sivassporumuz yenecektir.

myway 13.02.2010 22:42

[B]gecen sene ibb macının önemi neyse bence bu maçın önemi de aynıdır.. berabere bile kalsak bu ligde kalmamız cok zorlaşacak.. mutlak galibiyet şart ![/B]

58^SiVaS^58 13.02.2010 22:53

insallah biz aliriz bu maci kesin almaliyiz baska yolu yok

A.Turan Korkmaz 13.02.2010 23:34

Sivasspor taraftarının, Denizlispor maçının 2. yarısındaki performansını iki ile çarpacağı, tribünde destan yazacağı bir maç olacak inşallah.Yeniçeriler ve 67lilerin Maratonda birlikte tezahürat yapmaları, Manisa maçında tüm tribünü ateşleyecek.Bu iki grubun sayıca daha fazla ve daha hazırlıklı olmalarını umuyorum. 90 dakka bağırmak gencişi biraz da kabul edelim, genç yiğidolara daha çok görev düşüyor.
Taraftarlar olarak maça ağırlığımızı koyarsak, (efendice,uyanık ve tahriklerden uzak durarak tabii) sahada kimin oynadığı bu saatten sonra önemsiz. Sistemimiz aşağı yukarı belli, herkes ne yapması ve yapmaması gerektiğini biliyordur sahaya çıkınca. Kendilerini maça iyi hazırlayacaklar, biz de tribünden tüm gücümüzle destekleyeceğiz. Yeneceğiz Allahın izniyle.

ZALIM_58 14.02.2010 09:18

İNŞALLAH MANİSA MAÇINDAN DA 3 PUANLA AYRILAN TARAF BİZ OLURUZ DA TARZANLAR ARTIK KENDİLERİNİ ASACAK AGAÇ ARARLAR

58_babacan_58 14.02.2010 10:55

[B]BU MAÇTAN 3 PUANLA AYRILMAMIZ LAZIM EVİMİZDE PUAN KAYBETMEMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPMAMIZ LAZIM.......[/B]

babapiton 14.02.2010 10:57

2-1 yeneriz diye düşünüyorum kendi evimizde bu tür maçları kaybetmemeliyiz !!

eyupk 14.02.2010 11:06

takımıma güveniyorum, sürpriz yapıp yeniceğiz Manisa'yı.

58MUAMMER58 14.02.2010 11:11

MANİSA MAÇI SEZONUN EN ÖNEMLİ KARŞILAŞMASI MANİSA SİVASSPORDAN DAHA ORGANİZE GÖZE HOŞ OYNUYOR KOLAY MAÇ OLMAYACAK.ÖZELLİKLE SİMSON,MEHMET NAS,ERGİN TEHLİKELİ OYUNCULAR HOCALARI İYİ OYNATIYOR,ANCAK 4 EYLÜL FUL DOLSUN 90 DAKİKA DESTEK OLUNSUN YENERİZ,ANCAK FUTBOLCULAR HAYATININ OYNUNU OYNAMALILAR,YENERSEK TAKIM STRESİNİ ATAR DİĞER MAÇLARI SAKİN KAFAYLA OYNAR,BÜTÜN İŞ HOCA,FUTBOLCU TARAFTARDA,HOCAMIZIN EN ÖNEMLİ EKSİĞİ RAKİPLERİN TEHLİKELİ ADAMLARINA HİÇ ÖNLEM ALMIYOR,MEHMETNAS,SİMPSIN,AYZEK BAĞLANTISI KESİLİRSE DAHA KOLAY GALİP GELİRİZ,İŞİ DÜELLEYO SOKARSAK ZOR, İNŞALLAH KAZANIP RAHAT NEFES ALIRIZ. SİVASSPOR,2 MANİSA.1

ercan58.a 14.02.2010 11:18

[B][COLOR="Blue"]diyarbakır manisadan daha zor bir takım bence manisayı kendi sahamızda
tabiiki yigidoların destegiyle çok rahat yeneriz diye düşünüyorum[/COLOR][/B]

eyupk 14.02.2010 11:24

[QUOTE=ercan58.a;609352][B][COLOR="Blue"]diyarbakır manisadan daha zor bir takım bence manisayı kendi sahamızda
tabiiki yigidoların destegiyle çok rahat yeneriz diye düşünüyorum[/COLOR][/B][/QUOTE]
bencede Diyarbakırspor, Manisaspordan daha zor bir takım. Neden diyiceksiniz, Manisaspor zor bir takım olsaydı, şimdi Diyarbakır'ın üstünde olur.

58akif34 14.02.2010 11:25

bu macta manısanın işi çok zor moral bozuklugu trabzon macıyla basladı 3-0 yenildiler ve cok yoruldular sonrasında denızli kupa macında 1-0 galıp geldıler bıraz moral buldular fakat kendı sonlarına ımza attılar bugun fenerle oynayacaklar ve muhtemelen puansız haftayı kapatacaklar bu kadar yogunluktan sonra sıvasa deplasmana gelecekler butun kosullar bızden yana eger sıvasspor bu mactan uc puan cıkartırsa haftaya manısa kayserı macı var ve kayserı sampıyonluga oynuyor puan kaybetmemek ıcın elınden gelenı yapacaktır muhtemelen düsen 3 takım a en buyuk favorı manısa olacak eger bugun buyuk sehır beledıye ankaragucunu yenerse sıvassporumuz bıraz daha rahatlayacak haftayı 14. sırada kapatacak fakat manısa hırslı bır takım sıvassporla beraberlık ıcın oynayacak defansı ıyı kapatacak uzun toplarla gol bulmaya calısacak burada bızım defansımıza buyuk iş düsüyor aubey ve abdurrahman dıyarbakır macında cok ıyı performans sergıledı aynı performansı bu mactata sertgılerlerse mac farka gıder basarılar

[B]DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR[/B]

hoLiGan Enes 14.02.2010 11:32

[B]Kadromuzda kaliteli oyuncular var ama uyunluluk yok bence[/B]

ysnylmz 14.02.2010 12:22

inş.gömecez manisayı 4 eylüle hadi SİVAS'IM

ahbey 14.02.2010 12:35

Sadece bu maç değil, artık tüm maçlar çok önemli. Bu nedenle kırmızı kart sorunları, sakatlıklar filan olmamalı. En önemlisi taraftar tam destek olmalı..

mustafa_kavak58 14.02.2010 15:13

manisaspor kesinlikle yenmemiz lazim yenersek puan aciyoz arayi
mainsasporda dikat edecegimiz oyuncular isaac ve simpons cok ve mehmet nas eger ilk golu bulursak aliriz maci egerki ilk golü yersek mac berabere biter

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:25.