![]() |
Bu maçta iyi futbol beklenmez
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/muhsinert.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktör Muhsin Ertuğral, Diyarbakır'da çok iyi şekilde ağırlandıklarını ve maçın centilmenlik içerisinde geçtiğini söyledi. Diyarbakırspor'un maçta üzerlerine geldiğini, bunun için kontrataktan gol bulmayı hedeflediklerini bildiren Ertuğral, ''Kontrataktan bir gol bulduk, ikincisini bulamadık. Son dakikada bir kontratak yakaladık, onda da kırmızı kart gördüler. Bu maçlarda iyi futbol beklenmez. Buraya puan için gelmiştik. 4 önemli eksiğimiz vardı. Yasin ısınırken sakatlandı. Diyarbakırspor çok iyi bir takım, Ziya hocayı desteklesinler. İyi yerlere geleceğine inanıyorum'' dedi. |
Cevap: Bu maçta iyi futbol beklenmez
[B]Bu saatten sonra iyi futbol değil puanlar önemli. Haftaya Manisa engeli kayıpsız aşarsak 3 önemli rakibimiz ile oynadıgımız maçlardan 7 puan ile ayrılmış olacağız.[/B]
|
T.Dİrektör mantıklı ve temkinli konuşuyor, saygılar sunuyorum hocamıza.lig bitmeden ligde kalmanın zevkini tattırack sanırım.ilerleyen süreçte sivas sporda hızla bir düzelme ve birliktelik olacağının sinyallerini aldım, ikinci yarının son iki maçında Manisayı da geçtiğimizde az olsa psikolojik olarak altlardan kurtulmuş olacagı.ligi ilk 10 da bitiririz, tahminen...
|
HOCAM COK HAKLISIN BUNDAN SONRA PUANLAR BIZIM OLSUNDA KAC KAC OLURSA OLSUN YALNIZ YASININ SAKATLANMASI HAYIRLI OLMUS BENCE
|
ben şahsen muhsin hocayı çok beğeniyorum çok mantıklı ve çok akıllı konuşuyor hata bizdeyse açık söylüyor halal olsun valla.ben umut ediyorumki eper bu sene ligte kalırsak seneye bu hocayla ligi darma dağın ederiz inş da kalırız.gidişat iyi bakalım hayırlısı.
|
[B]ya hoca sen bırak onu bunu desteklemeyi tebrik etmeyi sen bu takımı bu durumdan kurtar...[/B]
|
[QUOTE=yigidomustafa58;609205][B]ya hoca sen bırak onu bunu desteklemeyi tebrik etmeyi sen bu takımı bu durumdan kurtar...[/B][/QUOTE]
daha ne yapsın bulent hoca varken dıyarbakıra iç sahada 3 puan verdık muhsın hocayla 1 puan aldık hemde dıs sahada daha ne yapsın zamanı gerı alıp kaybettıgımız maclarımı alacak köstek olma zamanı degıl destek olma zamanı tebrık ederım hocam gercekten guzel işler basarıyorsunuz sıze boyle konusanlara ınat bu takımı daha yukseklere cıkartın kı utansınlar basarılar [B]DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR[/B] |
hocam cok mantıklı hareket edıyorsun.bu enkaz yıgıntısı takımla guzel futbol degıl puan alacak sekılde cıkıyoruz sahaya su donemde.aynı oyunla aynı sekılde manısayıda yenecegımızı dusunuyorum.tebrıkler hocam eger haftayada yenersek 7-9 arasındakı puan hedefımıze varmıs oluruz
|
herseyi neden hocadan bekliyorlar anlamiyorum. Sanki o sahada top oynuyor..
Oyuncular isteksiz olursa maci almak cor zor olur. Diyara kiraladigimiz oyuncu bize gol atti, iyimi:) |
Hoca 2 forvetle çıkması bugun bize beraberligi getirdi Madem savunma yapamıyoruz bizde Hucum Oynarız.Bu arada Form yetkilisi arkadaslarımdan bu monopoly ile ilgili yazıyı anasayfaya tekrar koymalarını rica ediyorum Trabzona çok yaklaştık gerilere düşmeyelim gören Oy versin.
|
Hocam Sizi tebrik ediyorum Sivas Kötü gidişte sizde Ligi tanımıyordunuz Aldığınız oyuncularda uyum sorunu var yoksa size güveniyoruz Eğer bu sene ligde kalırsak seneye siz takımı kurarsınız Bülonun artıklarını yollarsınız
|
defans tamam forvette mehmet cezası bitince tamam, orta sahadaki ideal beşliyi tutturduğumuz zaman göreceksiniz lig bitimine 5 hafta kala üst sıraları zorlar pozisyonda olacağız
|
bizim kiraladığımız oyuncular daha neler yapacaz bize durun hele daha tum ile sylaa da gelmedi adamlar gittikleri takımları neredeyse sırtladı gidiyorlar...muhsin hoca kim ne derse desin sen bu işi biliyorsun sen kulağını tıka ve gerekeni yap inşallha haftaya da manisayı yendik mi çok iyi duruma gelecez bu moral açısından da süper olacak....
|
final niteliğindeki 3maçın 2.sinide atlattık bi puan iyidir manisayıda devirirsek iyi bir süreç geçirmiş olacağız
|
maçın özetini
[url]http://www.ligtv.com.tr/MacOzetleri/[/url] adresinden üye olarak izleyebilirsiniz |
Güzel bir sonuç bence keita bos bosuna kırmızı kart gordu... lıgde manisayı yenersek lıgde kalırız bence . . .
|
90 da kamanan da atarken o ***** erdinc indirdi kamanani yoksa kazanirdik bu maci cok üzüldüm:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
|
yahu hoca sanane diyarbakırın hocasından,taraftarından sen kendi takımına bak ne demek iyi oyun önemli değil iyi oynamadan nasıl kazanacaz peki bu ne saçma bir röportaj bence sen bu seneyi bitir yeni sezonda herkes evineeee:D
|
Hocaya katılıyorum sadece puan lazımdı önemli olanı yaptık ve 1 puanı aldık
|
[QUOTE=58akif34;609214]daha ne yapsın bulent hoca varken dıyarbakıra iç sahada 3 puan verdık muhsın hocayla 1 puan aldık hemde dıs sahada daha ne yapsın zamanı gerı alıp kaybettıgımız maclarımı alacak köstek olma zamanı degıl destek olma zamanı
tebrık ederım hocam gercekten guzel işler basarıyorsunuz sıze boyle konusanlara ınat bu takımı daha yukseklere cıkartın kı utansınlar basarılar [B]DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR[/B][/QUOTE] [B]sen benim yazdığımı anlamadın heralde ben hiçbir zaman bu takıma köstek felan olmadım emin ol senden daha destekçiyimdir bunu iyi bil... bu hoca değişimi ne için yapıldı peki Sivasspor'u hakettiği yerlere getirmesi için Bülent Hoca zamanında da 6 mağlubiyetimiz vardı ve 16.sıra daydık Muhsin Hoca zamanında da şimdi 12 mağlubiyetimiz var aynı yerde sayıyoruz...[/B] |
[QUOTE=yigidomustafa58;609249][B]sen benim yazdığımı anlamadın heralde ben hiçbir zaman bu takıma köstek felan olmadım emin ol senden daha destekçiyimdir bunu iyi bil...
bu hoca değişimi ne için yapıldı peki Sivasspor'u hakettiği yerlere getirmesi için Bülent Hoca zamanında da 6 mağlubiyetimiz vardı ve 16.sıra daydık Muhsin Hoca zamanında da şimdi 12 mağlubiyetimiz var aynı yerde sayıyoruz...[/B][/QUOTE] bence sen yerınde sayıyorsun bulent hoca bu takıma cok sey kattı fakat cok seyde goturdu bana onun savunmasını yapma bu takımı bu hale getırenlerden bırısı de bulent hoca bır seyı sıfırdan yapmak tamır etmektan daha kolaydır madem sence destek bu sekılde oluyor sen bu sekılde teknık heyetı kotuluyerek desteklemeye devam et |
[QUOTE=yigidomustafa58;609249][B]sen benim yazdığımı anlamadın heralde ben hiçbir zaman bu takıma köstek felan olmadım emin ol senden daha destekçiyimdir bunu iyi bil...
bu hoca değişimi ne için yapıldı peki Sivasspor'u hakettiği yerlere getirmesi için Bülent Hoca zamanında da 6 mağlubiyetimiz vardı ve 16.sıra daydık Muhsin Hoca zamanında da şimdi 12 mağlubiyetimiz var aynı yerde sayıyoruz...[/B][/QUOTE] DESTEK ZAMANI KÖSTEK ZAMANI DEĞİL İYİ GÜNDE HER KEZ YANINDA BEN HOCAMIZA GÜVENİYORUM |
bu hoca değişimi ne için yapıldı peki Sivasspor'u hakettiği yerlere getirmesi için Bülent Hoca zamanında da 6 mağlubiyetimiz vardı ve 16.sıra daydık Muhsin Hoca zamanında da şimdi 12 mağlubiyetimiz var aynı yerde sayıyoruz...[/B][/QUOTE] Bülent döneminde maç G B M A Y Avrj Puan 17.SİVASSPOR 8 1 1 6 6 15 -9 4 Muhsin hoca döneminde maç G B M A Y Avrj Puan 15.SİVASSPOR 20 6 2 12 25 37 -12 20 Yani bülent 8 haftada 4 puan alarak ortalama maç başına 0.5 puan toplamış Muhsin hoca ise 12 maçta 16 puan toplamış yani maç başına 1,3 puan Muhsin hoca bu kadroyu kendi bu hale getirmedi. Diallo'yu yabancı kontenjanı açacam diyerek kiraya verip yabancı kontenjanını doldurmamazlık yapmadı. Elinde geçen sene şampiyonluga oynayan kadro varken kadroyu bozup sonra futbolcular Sivas'ı begenmiyor demedi. Düşme potasında ki takıma premier lig futbolcusu getirdi... Bizi küme bile düşürse ben Muhsin hoca da suç bulmayacagım. Bi enkazdan takım yapmaya çalısıyor. Muhsin hoca takımı aynı yerde bırakmış mı bırakmamış mı onu sayısal degerler veriyor ama sen bayagı bi yerinde saymışın arkadaş.. |
[QUOTE=calipso;609238]maçın özetini
[url]http://www.ligtv.com.tr/MacOzetleri/[/url] adresinden üye olarak izleyebilirsiniz[/QUOTE] orasi iki saat ugrastiriyor [url]http://www.goalsarena.com/video/turkcell-super-lig/13-02-2010-diyarbakirspor-sivasspor_tur.html[/url] daha iyi |
Ayrıca bence temel nokta Ersen martin dir. O adamın gittigi takım düşme potasına girmek zorundadır :) Neyseki tehlikenin farkına vardık ve rakibimiz manisaya kakaladık. Bakın lig boyunca düşme potasına girmeyen manisa ersen'in transferinden sonra resmen düşme potasında :) ve hafta biz galibiyet alırsak büyük olasılıkla arada ki fark 5 olacak. Çünkü fener'in artık puan kaybına tahammülü yok ve manisa maçını alacak. Haftaya yenelim ve Manisayı küme düşürelim. Ersen Manisayı bu hale düşürdün ya Sivastan aldıgın tüm paralar helal olsun sana.. Yürü beeee...
|
[QUOTE=refikpura;609254]Bülent döneminde
maç G B M A Y Avrj Puan 17.SİVASSPOR 8 1 1 6 6 15 -9 4 Muhsin hoca döneminde maç G B M A Y Avrj Puan 15.SİVASSPOR 20 6 2 12 25 37 -12 20 Yani bülent 8 haftada 4 puan alarak ortalama maç başına 0.5 puan toplamış Muhsin hoca ise 12 maçta 16 puan toplamış yani maç başına 1,3 puan Muhsin hoca bu kadroyu kendi bu hale getirmedi. Diallo'yu yabancı kontenjanı açacam diyerek kiraya verip yabancı kontenjanını doldurmamazlık yapmadı. Elinde geçen sene şampiyonluga oynayan kadro varken kadroyu bozup sonra futbolcular Sivas'ı begenmiyor demedi. Düşme potasında ki takıma premier lig futbolcusu getirdi... Bizi küme bile düşürse ben Muhsin hoca da suç bulmayacagım. Bi enkazdan takım yapmaya çalısıyor. Muhsin hoca takımı aynı yerde bırakmış mı bırakmamış mı onu sayısal degerler veriyor ama sen bayagı bi yerinde saymışın arkadaş..[/QUOTE] [B]siz daha bulnettemisiniz biz o defterleri coktan kapadik bilginize sunulur ayrica onun lafinida etmeseniz hermacda sasardim hani biz buyuk takimdik bi hoca gonderdik hala lafini ediyoruz buyuk takimda giden gitmistir ve bitmistir onu konusmaya luzum olmadigini dusunsek iyi olur [/B] |
[QUOTE=mucahitbaba58;609260][B]siz daha bulnettemisiniz biz o defterleri coktan kapadik bilginize sunulur ayrica onun lafinida etmeseniz hermacda sasardim
hani biz buyuk takimdik bi hoca gonderdik hala lafini ediyoruz buyuk takimda giden gitmistir ve bitmistir onu konusmaya luzum olmadigini dusunsek iyi olur [/B][/QUOTE] Arkadaşım ben o şahsiyetin adını dahi agzıma almak istemiyorum. Ama iyi niyetle takıma birşeyler vermeye çalışan muhsin hocamız takımı bırakıp kaçanlarla kıyaslanınca dayanamıyorum. Ama şunu bil stadda maça her gittigimde orada ki herkes geçen sene şampiyonluga oynayan kadronun bu halini görünce o şahsiyeti anıyor. Ee bence de haklı. Lorant'ın mirasıyla ün yapan biri egoları ugruna takımı avrupa da ve türkiyede düşmanların diline düşürdü. teseliler Sivas yerine 5iva5 yazınca zoruma gidiyor. Ve o malum şahsiyeti anıyorum... |
hoca walla sen konusyon bız susuyoz lıg sonu geldnmı bu takım bu lıgde kalacak yoksa bız konusacaz
|
bu tür maçlar resmen psikolojik savaş sakin olup hepsinden puan almayı bilmemiz gerek
|
insallah böyle devam gider. .
|
hoca cok otoriter konusmaida gayet kibar ve mantikli,hersey centilmenlik cercevesinde gelismis bravo hocaya
|
[B]kendi sahamızda yenildiğimiz bir takımdan deplasmanda alınan bir puan bence güzel.bu hafta manisayıda yenersek artık kimse tutamaz bizi.[/B]
|
[B]Harbiden çok kötüydü defans çok hata yaptı ama 1 puan almak güzeldi....[/B]
|
manisa yı yenersek 24 oluyoruz birde ankaraspor maçı var 27 geri kalan 9 maçtada 13 puan almamız gerekecek
|
hocam her geçen gün takım daha ıyıye gidıyor----her maçta en az ıkı forvetle çıkmamız geregını hıssedıyorum önce gol yada gollerı atacagız sonra ıyı bır defansla oyunu bitirecegiz-----gol atma işini maçın son çegregıne bırakmamak lazım---- önce atıp sonra defans yapmalıız----tek forvetle bır yere varamayız takım yorulunca gol yollarında verimli olamıyoruzz-saygılarımla:)(CŞKN):)
|
Deplasmandan puanla geri dönmek güzel tabi. Önemli olan rakibimize karsi kaybetmemizdi. Her ne kadar macta zorlansakta 1 puan almasini bildik. Artik kendi sahamizdaki Manisaspor maciyla cikisimizi devam sürdürmek istiyoruz. Manisa macindan 3 puanla ayrilirsak baya bi rahatlamis oluruz.
|
[B]Maçı Canlı İzleyen Biri Olarak Hayrettini Ayakta Alkışlıyorum.Mükemmel Bir Maç Çıkardı.Kaç Tane Ayak Topuna Kafasını Korkmadan Soktugunu Sayamadım.Hatasız Oynadı.Bindirmelerlede Ataklara Çıktı.
Akın Aubey ve Keita Diğer İyi Oynayan Futbolcularımızdı.Onlarda Çok Dirençli Oynadılar.Oyuna Girdikten Sonra Taiderde Çok İyi Oynadı.1 Dbakırlıyı Attırdı 2 de Atak Yaptı Ama Az Farkla Top Auta Çıktı... Takım Olarak Dirençli ve Disiplinli Oynadık.Karılıgını Aldık....[/B] |
[B]yeni qeLen futbolcularımız harıkaydı bu maçta aubey keita taider müthişdiLer 2yarı takım çok akıllı top oynadı 1 puana sevinmiyorum qiden 2 puana üzüLüyorm bu arada taidere forma için çok teşekkür ederim...[/B]
|
insallah tekrar kabus yasamayiz son derece basarili bir performans bekliyoruz farkli galibiyetin zamani geldi........
|
inşallah kabus son bulur eski günlerimize döneriz hocam sende onu istiyoruz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:33. |