SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   FİKSTÜR AVANTAJI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28590)

007furkan1994 15.02.2010 16:53

FİKSTÜR AVANTAJI

SİVASSPORUMUZUN BUNDAN SONRA LİGDEKİ TÜM RAKİPLERİ BİR HAFTA ÖNCE FENERBAHÇE İLE MAÇ YAPMIŞ OLACAK İNGİNÇ BİR DURUM
ÖZELLİKLE MANİSA ANTALYA KASIMPAŞA GİBİ RAKİPLERİ DEVİREBİLİRSEK ÇOK BÜYÜK AVANTAJ ELDE EDECEĞİZ.

MANİSANIN EKSİKLERİ VAR İYİ DEĞERLENDİRELİM...

22. Hafta

Sivasspor - Manisaspor -:-

Fenerbahçe - Bursaspor -:-

23. Hafta

Bursaspor - Sivasspor -:-

İstanbul BB - Fenerbahçe -:-

24. Hafta

Fenerbahçe - Antalyaspor -:-

Sivasspor - İstanbul BB -:-

25. Hafta

G.Birligi - Fenerbahçe -:-

Antalyaspor - Sivasspor -:-

26. Hafta

Fenerbahçe - G.Antep -:-

Sivasspor - G.Birligi -:-

27. Hafta

Galatasaray - Fenerbahçe -:-

G.Antep - Sivasspor -:-

28. Hafta

Fenerbahçe - Kayserispor -:-

Sivasspor - Galatasaray -:-

29. Hafta

Ankaraspor - Fenerbahçe -:-

Kayserispor - Sivasspor -:-

30. Hafta

Fenerbahçe - Beşiktaş -:-

Sivasspor - Ankaraspor -:-

31. Hafta

Beşiktaş - Sivasspor -:-

Kasımpaşa - Fenerbahçe -:-

32. Hafta

Fenerbahçe - Eskişehirspor -:-

Sivasspor - Kasımpaşa -:-

33. Hafta

Ankaragücü - Fenerbahçe -:-

Eskişehirspor - Sivasspor -:-

34. Hafta

16 Mayıs 2010
Fenerbahçe - Trabzonspor -:-

Sivasspor - Ankaragücü -:-

ÖFŞ2041 15.02.2010 17:06

Cevap: FİKSTÜR AVANTAJI

Fikstürde biz Fener'i takip ediyoruz,Fb'de Trabzon'u takip ediyor.

yigido_sampiyon 15.02.2010 17:07

[B][COLOR="Red"]ben fikstür avantajına dezavantajına inanmıyorum...

biz fenerden 5 yedik manisa bebare kaldı??????[/COLOR][/B]

babapiton 15.02.2010 17:32

Büyük maçlardan sonra özellikle yorgunluk kart cezaları sakatlıklar işimize gelir iyi bir şey bence yararı olur

ozanss 15.02.2010 17:43

manisayı yenelim bi nefes alalım...

58_babacan_58 15.02.2010 17:58

[B]MANİSADAN PUAN ALAMAZSAK VAY HALİMİZE,ÖZELLİKLE EVİMİZDEKİ MAÇLARDA PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK.....[/B]

refikpura 15.02.2010 18:19

Fener'i takip etmek bence avantaj degil. Sonuçta muhtemelen rakipler fb ye puan kaybedecek. Sivas maçına telafi maçı olarak çıkacak.. Yani onların daha hırslı oynamasına neden olabilir.. kimse 2 hafta üst üste kaybetmez. Bence artık biz büyük maçlardan da puan almalıyız cünkü rakiplerimiz fb den olsun gs den olsun puanlar alabiliyor.bu yıl şu an ilk 6 da olan takımlardan (gs, fb, bjk , ts, bursa, kayseri) puan alamadık.. Kasımpaşa ts yi yendi fb yi yendi..6 puan ekstra aldı.. Fikstür diye bir avantaj yok futbol oynamayana galibiyet yok..

ŞaNLı SiVaSıM 15.02.2010 18:23

manisayı yenersek bence ligde kalırız diyorum çünkü çok büyük puan farkı olacak bu sene iyiki denizli ve ankara var yoksa düşmüştük

58^SiVaS^58 15.02.2010 18:40

zaten hep öyleydi gardas sivas baslangicdan beri feneri takim ediyor :D:D

cilgin1966 15.02.2010 18:40

inşallah ersen martin bizi düşürdüğü hallere manisayı düşürür

ozzy58 15.02.2010 19:18

[QUOTE=babapiton;609695]Büyük maçlardan sonra özellikle yorgunluk kart cezaları sakatlıklar işimize gelir iyi bir şey bence yararı olur[/QUOTE]

o yüzdenmi 21 maç sonunda sadece 21 puan topladık maç başına 1 puan ?

Bende inanmıyorum fikstür avantajına bu saatten sonra hem kendi sahamızda hem deplasmanda kazanmamız lazım

murat_n 15.02.2010 19:52

Aslına bakarsanız rakiplerimiz diyebileceğimiz takımlar (kasımpaşa, manisa, gençlerbiliği, ankaragücü, i.b.b gibi) ile sahamızda oynamamız çok büyük bir avantaj bizim için bu maçları aldığımız taktirde dışarda da alınacak puanlar sayesinde inşallah ligde kalacağız.....

58akif34 15.02.2010 20:43

evet boylesı cok ıyı oluyor once trabzon yoruyor pesıne fener yoruyor bu bize buyuk avantaj saglıyor bunu durumun meyvelerını bu hafta da yıyecegız

[B]DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR[/B]

MaXiMuM 15.02.2010 20:43

Ligin ilk yarısında da aynı şekilde oynuyorduk.. yani trabzon ve fenerle oynayan bizle oynuyordu. fikstür 2. yarı çekilmedi :)

şarkışla 58 15.02.2010 21:15

Bizim için artık farketmiyor her maçımız ölüm kalım maçı

adalı 15.02.2010 21:42

fikstürü takip etmek bence avantajli degil önemli olan biz maçlarımızı yenelim gerisi gelir tahmini ligi 10 yada 11 inci sirada bitiririz

okulsuz 15.02.2010 21:45

uşaklar ligdeki manisa maçı bir yana diğer bütün maçlar bir yana. Haydin hepberaber şu maçı alalım

armn 15.02.2010 22:22

valla ne yapıp ne edip kazanmak zorundayız bu maçları avantaj falan farketmez :mad:

MaXiMuM 15.02.2010 23:06

SİVASSPORUMUZUN BUNDAN SONRA LİGDEKİ TÜM RAKİPLERİ BİR HAFTA ÖNCE FENERBAHÇE İLE MAÇ YAPMIŞ OLACAK İNGİNÇ BİR DURUM [B]demiş konuyu açan arkadaş... bence bu konunun açılması daha ilginç :)) yenimi farkediyorsunuz beyler fikstürü...[/B]

58MUAMMER58 15.02.2010 23:11

SİVASSPORUN FİKSTÜR AVANTAJI MUTLAKA VAR AŞAĞIDAKİ TAKIMLARLA KENDİ SAHAMIZDA OYNAYACAĞIZ ANKARA MAÇI HARİÇ 6 GALİBİYET SİVASSPORU RAHAT LİGDE BIRAKIR.KENDİ SAHAMIZDA ENAZ 4MAÇ DEPLASMANDA 2 GALİBİYET BİZE YETER.YETERKİ SON HAFTAYA KADAR DESTEK OLALIM.6 GALİBİYET ALMAK İMKANSIZ DEĞİL,MANSAYI YENERSEK ÇOKRAHAT LİGDE KALIRIZ .HERŞEY ÜST ÜSTE 2.3 KAZANMAYA BAKAR.

stutgart58 15.02.2010 23:11

[QUOTE=yigido_sampiyon;609689][B][COLOR="Red"]ben fikstür avantajına dezavantajına inanmıyorum...

biz fenerden 5 yedik manisa bebare kaldı??????[/COLOR][/B][/QUOTE]

aynen kardeşim sana katılyorum..fixtür avnnatajı diye bişiy yoktur..fenerbahçe bize 5-6 eksikle geldi ama tarfiki fark attı gitti..belki as 11 le çıksa bu kadar etkili olmaycaktı...mansiada isaac mesela bizde cezalı durumda olacak..ama belki onun yerine oyancaycak adam kendini ispatlayablmek için bize karşı haytnın maçını oyanaycak

newjersey 16.02.2010 07:25

[QUOTE=MaXiMuM;609778]SİVASSPORUMUZUN BUNDAN SONRA LİGDEKİ TÜM RAKİPLERİ BİR HAFTA ÖNCE FENERBAHÇE İLE MAÇ YAPMIŞ OLACAK İNGİNÇ BİR DURUM [B]demiş konuyu açan arkadaş... bence bu konunun açılması daha ilginç :)) yenimi farkediyorsunuz beyler fikstürü...[/B][/QUOTE]

eevet arkadasım bu konuyu baska bır arkadas yazdı bende bunu demek ıstemıstım ıyıkı farkında oldun fener den sonra bız mac yapıyoruz dıye ama anlayan yıne anlamadı ne dıyem

kempes 16.02.2010 08:35

diyarbakır fenere çelme taktı, bize takıldı
manisa fenere çelme taktı, bize takılacak
evimizde kazanmak zorundayız
bu maça ligin son maçı gibi bakmak lazım

samsa58 16.02.2010 09:59

fikstür avantajı diye kendimizi kandırmaktan vazgeçelim. artık futbolda tek avantaj sahada savaşan bir takımın olması gerisi yalan. savaşan mücadele eden bir takımsan her tür zor koşulda da olsa puan çıkarırsın.

Salim58 16.02.2010 10:03

[B]Avantajı kendin sağlayacaksın kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksın .her maça final havasında çıkacaksın ve 90,dakika savaşacaksın işte en büyük avantaj bu bence... [/B]

Rallim58 16.02.2010 11:43

[QUOTE=Salim58;609841][B]Avantajı kendin sağlayacaksın kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksın .her maça final havasında çıkacaksın ve 90,dakika savaşacaksın işte en büyük avantaj bu bence... [/B][/QUOTE]
[B]
Kendi kaderini kendin çizeceksin...

Manisa'dan alınacak galibiyetle, puan farkı 4'e çıkacak bir karşılaşmadır. Bu hafta her haftadan daha önemli olduğunu düşünüyorum.

Müsabakanın Cumartesi olması nedeniyle, taraftar sayımızda düşüş olmamasını, stadyumun doldurularak tam destek sağlanmasını diliyorum...[/B]

pover58 16.02.2010 11:49

avantaj oynarsan olur.oynamadıkça ne avantaj olur nede kolay maç.fener bize 5 attı gidip diyara yattı.manisadan zorla 1 puan aldı .kime güvenecegiz meçul.aslında kimseye güvenmeden çıkıp aslanlar ngibi topumuzu oynuyacagız.kim neyderse etsin biz işimize bakacagız.başka yoluda yok.

yeniceri_can 16.02.2010 13:44

[B]bırakın bu işleri.diyarbakır manisa 1 'er puan alır fenerden biz 5 yeriz ;)
avantaj veya dezavantaj sadece sakatlık ve cezalılarda oluyor.[/B]

stain 16.02.2010 16:14

eğer kasımpaşa manisa ankaraspor antalya gençler veya eskişehirden 3 puan alırsaak 12 puan eder

diğer maçlardanda 5 puan çıkarrısak ligde garanti kalırız

böylece puanımız 38 olur bu maçalrdan birinde aksilik olursa ibb maçını yenmemiz gerrekecek bununda zor olabileceğini düşünüyorum

ancak sivassporumuzun son haftalardaki başarılı futbolu neticesinde ben gelecek haftalariçin bir umut oldu ve bu maçlardaki performansımız sonucunda
ligde kalacğımıza inanıyorum

*1 puan alma düşüncem olan maçlar şunalr
ankaragücü gaziaantep ibb belki bursa kayseri beşiktaş galtasaray

ayrıyeten galata ve fenerin avrupada tur atlamalarını istiyorum nekadar atlarlarsa okadar çok maç yapacaklarından ligde yorgun olacaklar ve büyük takımlardan ne kadar puan alırsak kar olarak görüyorum

stain 16.02.2010 16:16

[QUOTE=yeniceri_can;609886][B]bırakın bu işleri.diyarbakır manisa 1 'er puan alır fenerden biz 5 yeriz ;)
avantaj veya dezavantaj sadece sakatlık ve cezalılarda oluyor.[/B][/QUOTE]

bunu sebebi bana göre takımın yani takımımızın bilerek veya kendi istekleri doğrultusunda ezdirilmesinden başka bir şey değil

takımımızı ezdirenleri yürekten kınıyorum

stain 16.02.2010 16:19

ligde fenerin ardından maç yaptığımızın ne büyük tesadüf olduğunu söylemiş konuyu açan arkadaş

sivasspor fenerin fikstürünün ardından geldiği için böyle yoksa senin dediğin gibi tesadüf falan yoık öğrende gel

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:00.