![]() |
Kaptan tahkim yolunda
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1002.hizliresim.com/2010/2/16/804.jpg[/img][/url]
Yönetim nihayet Mehmet Yıldız için Tahkim Kurulu'na başvurdu. Sivasspor’un Denizlispor’la oynadığı maçta kırmızı kart gören ve iki maç ceza alan Mehmet Yıldız için yönetim Tahkime gitti. Gerekçede,Mehmet Yıldız’ın rakibine söylendiği gibi yumruk atmadığı,boğazından iteklediği,gördüğü kart sonrasında da ,itiraz bile etmeden soyunda odasına gittiği belirtildi. Tahkim Kurulu eğer itirazı kabul ederse,kaptan bu haftaki zorlu Manisaspor maçında forma giyebilecek. Alıntı:Hürdoğan |
Cevap: Kaptan tahkim yolunda
[B]Hepbirlikte göreceğiz tahkimden gelecek kararı!Eğer adillerse M.topuz için ceza indirimine gidenler kaptanımızında cezasını hafifletmeliler. Aksi takdirde birkez daha üç büyüklerin yerinin masa başında farklı oldugunu göreceğiz.[/B]
|
umut edıyorum kaptanımız manisa maçında bizi yanlız bırakmaycak----4 hafta ceza bekleyenlere kapak olsun----[COLOR="Red"]:D(CŞKN):D[/COLOR]----YÜRÜ MEMEDİM KİM TUTAR SENİ
|
[B]Çıkacak sonuç belli indirim yok yapmazlar kardeşim boşuna hefeslenmeyelim.:)[/B]
|
İNŞALLAH TAHKİM DEN İYİ KARAR ÇIKAR
|
Insallah Mehmet abimize manisa macinda ceza yoktur allahim lütfen mehmet yildiz manisa macinda oynar
|
topuzun cezası bir maça indiriliyor aynı hareketi yapan ama bizimkini indirmezler federasyonmuş tahkimmiş bunlar hikaye türkiyede futbolu 3büyük dedikleri takımlar yönetiyor zaten büyüklükleride bu
|
keşke indirilse ama çok zor olursa garanti manisayı deviririz böylece denizli ve yunus yıldırımın beraber oynadıkları oyunda bozulmuş olur
|
[QUOTE=Salim58;609807][B]Çıkacak sonuç belli indirim yok yapmazlar kardeşim boşuna hefeslenmeyelim.:)[/B][/QUOTE]
yeğen sendemi 4 maç bekleyipte 2 maç ceza gelince şok olanlardansın????:)(CŞKN):) |
inşallah istediğimiz sonucu alırız...
|
[B]Allah yardimcimiz olsun dileriz TFF herkese ayni muameleyi yapar
Mehmet Yildiz macta olursa cok güzel olur tabiki olmazsada diger futbolcu arakdaslar onun eksikligini yansitmaz insaAllah[/B] |
ben ineceğini umut ediyorum.sabah sabah içime doğdu.
|
hadi bakalım insin ama adam mehmetin üstüne geldi bizimki de kendini savundu o kadar... ceza verilecek bir kişi varsa o maçta kaleci özden...adam resmen provakatör gibi ya... herkesi galyane getiryrdu...
|
İndirim falan olmaz neden mi o bir Sivasspor futbolcusu.
|
[B]İNŞALLAH KABUL EDİLİR KAPTNA TAKIMIMIZ İÇİN ÖNEMLİ [/B]
|
[B]Bİ KAÇ MESAJDA BİZ ATALIM TFF YE BELKİ %1 İHTİMAL FAYDASI OLUR.[/B] :)
|
inşallah Mehmet YILDIZ affedilir.
|
neden son dakikaya bırakıyoruz işleri m topuz tahkimden bir maça indirdi cezayı aynı pozisyon bizim cezada 1 maça iner.hem emsal teşkil ediyor hemde vurmadı mehmet iteledi.çifte standart yoksa bir maç kesin silinir.
|
Herşeyde bir hayır var bizim maçda denizlinin kalecisi kırmızı kart görse idi kayseri maçını alamazlardı böyle olunca denizlini bundan sonraki maçları sadece formalite olurdu buda bize zarar verirdi şimdi ise mücadeleye devam edecektir oynayacagı takımlar bizim rakiblerimiz oldugu için devam edecek gibi olması bize fayda saglayacaktır mehmet için bizim acımızdan hayırlısı ne ise o olsun mehmet hala tam hazır degil
|
[B][I]Adalet dağıtan tahkimin, terazisinin ne kadar adil olduğunun belgesi olacak.
Tahkim alacağı kararla imtihan vermiş olacak[/I][/B] |
Ben cezanin inecegini hic sanmiyorum direkt kirmizi kart ve kartan sonra itiraz veya taskinlik olmadigi icin 2 mac verildi.
|
[QUOTE=pover58;609857]neden son dakikaya bırakıyoruz işleri m topuz tahkimden bir maça indirdi cezayı aynı pozisyon bizim cezada 1 maça iner.hem emsal teşkil ediyor hemde vurmadı mehmet iteledi.çifte standart yoksa bir maç kesin silinir.[/QUOTE]
mehmet topuz un cezasi macin ertesi günü aciklandi ama bizim kaptanin cezasi carsamba aciklandi yani ayni toplantida görüsülme imkani yoktu.ama her ne olursa olsun mehmet topuz un cezasi örnek olabilir.bunu ayni sekilde tahkim degerlendirirse isimize gelebilir. |
mehmet yıldızın yaptığı hareketin aynısını mehmet topuz yaptı ve onun cezası indirildi tahkim delikanlıysan bunuda indirirsin
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]inşallah kaldırırlar cezayı fenerli mehmet topuzda aynısını yaptı tahkime başvurdu cezası indirildi mehmet orda yumruk atmadı denizli kalecisi hafif itmeyle kendini yere attı bilerek bunuda göz önünde bulundursun federasyon[/B][/FONT]
|
[QUOTE=cşkn;609833]yeğen sendemi 4 maç bekleyipte 2 maç ceza gelince şok olanlardansın????:)(CŞKN):)[/QUOTE]
[B]yok yeğen ben aslında hiç ceza beklemiyordum iki maç ceza alınca şok oldum aslında..:)[/B] |
:mad:KARDEŞLER BUNDAN SONUÇ ÇIKMAZ :mad:
|
[B]HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH TAHKİM KABUL EDER....[/B]
|
inşallah kaptanın cezasını indirirler. Ancak kaptanın daha profesyonel olması lazım, böyle kırmızı kartlarla takımı yalnız bırakmamalı.
|
[B]tahkim kurulu perşembe toplanacak...hadi bakalım..[/B]
|
insalllah diyelim bekleyelim .
|
insallah kabul olurda bızımde yuzumuz guler basarılar
[B]DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR[/B] |
geç bile kalınmış ama yerinde bir hareket... ben eğer ulumanitu sivassporun ligde kalmasını istiyorsa cezasının 1 maça indireleceğini düşünüyorum
|
manisa macında mehmet yıldız a cok ihtiyacımız war
sakatlıktan yenı cıkmıs olan kaptanımızın boyle bir gereksiz kart görmemesi gerekirdi. sağlık olsun ama tahkim bizden yana olmayacaktır malesef. |
eğer manisa maçında sahada olursa mehmet çok güzel olur gerçekten umarım kabul edilir ama sanmıyorum öyle birşey olacağını
|
eger sadece yaptıgı özdeni itmekse olabilir kendini attı çünki yere
|
[B]bu konuda cok yakin bir ornegi var topuzlu mehmetin cezasini inderen adam bizimkinide indirmek zorunda cunki yanlis hatirmaliyorsam olaylar neredeyse aynisi
birsey daha mehmet kartini yedikten sonra centilmence itiraz etmeden disariya cikti bunun goz ardi edilmemesi gerekir benim beklentim degil dusundugum inecektir cezasi kesin yani [/B] |
nasil Mehmet Topuzun cezasida 1 maca indiyse bizim kaptanimizin cezasida inecek.
|
[QUOTE=effenberg;609867]Ben cezanin inecegini hic sanmiyorum direkt kirmizi kart ve kartan sonra itiraz veya taskinlik olmadigi icin 2 mac verildi.[/QUOTE]
[B]Böyle bir kanaatin varsa bunun dayanağınıda yazmalısın.[/B] Tahkim kurulunun kararlarını inceleyince yanlış bir tahminin olduğunu kaptanaın cezasının indirilebileceği? ni göreceksin Selam ve saygılarımla |
[QUOTE=calipso;609900]geç bile kalınmış ama yerinde bir hareket... ben eğer ulumanitu sivassporun ligde kalmasını istiyorsa cezasının 1 maça indireleceğini düşünüyorum[/QUOTE]
:) bunuda tapınakçılara bağladınız ya helal olsun .. |
YÖNETİM GEÇ BİLE KALDI TAHKİM AYNI HAFTA MEHMET TOPUZUN İKİ MAÇ CEZASINI BİRE İNDİRDİ..*** AYNISINI SİVAS İÇİN YAPACAKLARMI BAKIYIM...***
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:42. |