SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   M. Yıldız`ın cezasına indirim.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28620)

SivasSpor.Com 18.02.2010 20:10

M. Yıldız`ın cezasına indirim..

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/myildiz213.jpg[/IMG]

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Sivassporlu futbolcu Mehmet Yıldız'a verilen 2 maçlık cezayı 1 maça indirdi.

Kurul, bugün yaptığı toplantıda, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), Denizlispor maçında rakibe yönelik ''kural dışı'' hareketi nedeniyle 2 maç müsabakalardan men cezası verdiği Mehmet Yıldız için yapılan itirazı da görüştü. Mehmet'in hareketini ''sportmenliğe aykırı'' hareket olarak değerlendiren Tahkim Kurulu, cezayı 1 maça indirerek, onadı.

Bu arada, Ankaragücü Kulübü'nün, 160 bin TL'lik para cezasına; Altay Kulübü'nün de 1 maç seyircisiz oynama cezalarına yaptıkları itirazlar reddedildi

nejmi58 18.02.2010 20:10

Mehmet Yildizin cezasi 1 maca indi !!!!!

2. Sivasspor Kulübü'nün Futbolcu Mehmet Yıldız ile ilgili PFDK'nun 11.02.2010 tarih ve E.2009-2010/786-968 sayılı kararına karşı E.2010/66 numaraya kayıtlı dosyasında itirazın süresinde olduğu ve gerekli maktu harcın yatırıldığı görüldü. Dosya incelendi. Dosyaya ibraz edilen CD izlendi. Yapılan müzakere sonucunda; PFDK'ca Futbolcu Mehmet Yıldız'a rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareket nedeniyle FDT madde 42/2 ve FDT madde 14 uyarınca verilen 2 resmi müsabakadan men cezasının, Futbolcunun eyleminin niteliği dikkate alınarak FDT madde 37 kapsamında sportmenliğe aykırı hareket olarak nitelendirilmesine ve cezanın [B]1 resmi müsabakadan men cezası şeklinde düzeltilerek oybirliği ile onanmasına (2010/75) [/B]

Bugün aldigim en iyi haber...

SenSetik 18.02.2010 20:18

Cevap: Mehmet Yildizin cezasi 1 maca indi !!!!!

müthiş bir haber....manisa hiç şansın yok şimdi :)))

cenk5821 18.02.2010 20:19

OH be manisa bekle mehmet yıldız geliyooooooooooooo:D

cılgınsivas58 18.02.2010 20:34

oley beeeeeeeeeeeeeee işte budur şimdi ermanla beraber iyi oynar işallah antreman eksikliği varmı memmetin

yadel 18.02.2010 20:37

Oh be rahatladık bu haberle sağolasın

efendigardaş 18.02.2010 20:45

ÇOK SEVİNÇLİ BİR HABER MEHMET YILDIZ İNŞALLAH OYNAR .. MANİSAYI KESİN YENRCEĞİZ...****

alem_halil 18.02.2010 20:45

ben tahmin etmiştim güzel bi haberdi.bugun antıramanda as oyuncularla birlikte oynamasıda dikkatimi çekmişti.inş manisa maçına yansır.

SempaticH 18.02.2010 20:49

çok şükür ceza belli oldu şimdi sıra sende kaptan manisa maçı seni bekliyor başarılar kaptan

58_babacan_58 18.02.2010 21:04

[B]güzel bir haber bu inşallah deviricez manisayı.....[/B]

Thai 18.02.2010 21:08

ohh iyi oldu.........
haydi mehmetimmmmmmmm

ofozturk 18.02.2010 21:13

[QUOTE=alem_halil;610523]ben tahmin etmiştim güzel bi haberdi.bugun antıramanda as oyuncularla birlikte oynamasıda dikkatimi çekmişti.inş manisa maçına yansır.[/QUOTE]

vay aslanım sen antremanları da mı izlerdin.:)

bekçi 18.02.2010 21:13

evet arkadaşlar ben de yeni öğrendim.bu hafta bekle bizi manisa erman kılıç oynuyomu arkadaşlar?

yerliturkuaz 18.02.2010 21:14

[B]Artık rüzgar tersine dönmüştür. Denizlispor ile başlayan yükselimşiz devam edecek ligde kalacaktır Sivas'ımız....[/B]

bekçi 18.02.2010 21:15

son dakika haberlerinden öğrendim.mükemmel birşey haydi yiğidolar bu hafta maçabekliyorum........

stain 18.02.2010 21:17

allaha çok şükür ucuz yırttı mehmet inşallah manisayı dağıtmamızda kolaylık sağlar

yukarıyıldızlı 18.02.2010 21:28

çok süper zaten hoca bugün antrenmandan as kadroda yer verdi cezanın ineceğini biliyorlardı demekki artık manisa düşünsün haydi kaptan ....

yukarıyıldızlı 18.02.2010 21:29

[QUOTE=bekçi;610531]evet arkadaşlar ben de yeni öğrendim.bu hafta bekle bizi manisa erman kılıç oynuyomu arkadaşlar?[/QUOTE]

evet erman ın da cezası bitti sakatlığıda yok oda bugün as kadroda oynadı antrenmanda

alem_halil 18.02.2010 21:42

[QUOTE=ofozturk;610530]vay aslanım sen antremanları da mı izlerdin.:)[/QUOTE]

yapacak bişey yoktu bari izleyem dedim abi.

talha58 18.02.2010 21:44

[B][COLOR="Indigo"]Mehmet Yıldız'ın da gelmesiyle bence aynen Denizli maçının kadrosuyla çıkmalıyız bence. Elrio ve Zita hazırda beklemeli. Agresif olacağı için kesinlikle son iki maçtaki kart hatalarına düşmemeliyiz. [/COLOR][/B]

ŞaNLı SiVaSıM 18.02.2010 21:53

oooooooh be kamanan ruhsuzundan kurtulduk bravo mhk adaletli imişsin tebrikler şimdiii yandın manisa tarzanı kaçacalk mağara ara ezecez sizi
mehmet yıldızımdan 2 gol bekliyorum

GuVeN 18.02.2010 21:55

Büyük Kaptan Manisa'yada gol atacak diye geçiyo içimden.Çok güzel oldu bu.

karşıyakalı 18.02.2010 21:57

[FONT="Century Gothic"][SIZE="6"]tüm güzel haberler üst üste geldi ama ben bunların rehavete sebep olmasından korkuyorum.inşallah manisayı gol manyagı yapacagız[/SIZE][/FONT]

sivaslıadem 18.02.2010 22:03

ümidim vardı bugün antrenmanda as takımdaydı eger yeşil yelekliler as takım ise, bu haber takıma + motivasyon olarak dönmüştür .''uzaktan komşuuuum!'' gol istiyoruz bu hafta da antrenmanda attığın gibi olsun en kötüsü

zaral 18.02.2010 22:11

Cevap: M. Yıldız`ın cezasına indirim..

[B][B][B][B][B][FONT="Comic Sans MS"]hadi be YİĞİDOLAR bu moralle manisayı devirirse hele şöyle bir ikide fark atsak herkes görür böylece bizi düşürmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini bi alsak bu maçıda epey rahatlarız çünkü maalesef ikili averaj olarak rakiplerimizin şimdilik gerisindeyiz son haftalarda kabus görmemek için almamız şart bu maçı alalımda şu maçı artık büyük takım yalakası ezik insanların diline sakız olmayalım
[/FONT][/B][/B][/B][/B][/B]

58candide58 18.02.2010 22:15

uzun zamandır tek güzel haber bu oldu heralde..ama çok güzel oldu..:)

ercan58.a 18.02.2010 22:22

[B][COLOR="Blue"]bu haber harika oldu manisa maçında süper olacak[/COLOR][/B]

can sivas 18.02.2010 22:24

Dereyi görmeden paçayı sıyıran felaket tellallarının başı sağolsun..

Ceya indirimi olmayacağı yönünde yorum yazanlara tek bir söz

Atiyi karanlık görerek azmi bırakmak
Alçakça bir ölüm varsa eminim budur ancak....

Lütfen yorumlarımıza dikkat edelim

Tüm camiamıza hayırlı olsun

Bekle Süperlig geliyoruz hemide Gümbür Gümbür

Biz Hata adam değil kanının son damlasına kadar YİĞİDO yuz

stutgart58 18.02.2010 22:24

arakdaşlar iyi güzelde ben bugün antrenamda izledim mehemt yıldızı halen hazır degil.ikili mücadelelerde çok güçsüz ve de çok yavaş hareket ediyo..kondisyonuda çok kötü..ikinci yarıyı çıkaramaz

hoLiGan Enes 18.02.2010 22:25

[B]HARİKA BİR HABER TEŞEKKÜRLER TFF [/B] :)

Kibrisli 18.02.2010 22:28

Bugün hoca çift kale maçta as takımda oynattı bir de gol attı... Bu buaralar aldığım en güzel haber oldu... Hakikaten huzurlu uyuyacağım, birden içim içime sığmaz oldu... Manisa maçında yine yerimdeyim, tüm totemlerimi yapacam:D bu maçı alacaz...

58sivas58spor58 18.02.2010 22:34

ALLAHIM sana sükür .............................

yigido yakup 18.02.2010 22:40

bu cok sevindirici bir haber.bizim yatip kalkip mehmet topuz a dua etmemiz gerekiyor allah tan mehmet topuz ayni sekilde bir kirmizi kart gördü ve fenerli olmasi sebebiyle cezasi indi bu sayede bizim kaptaninda ayni sekilde cezasini indirmek zorunda kaldilar.

Kibrisli 18.02.2010 22:57

O zaman çift kale maçtaki gibi oynatırsa çift forvet oynayacağız... Bugün çift kale maçta Cihan ile Dağaşan'ı değiştirdikten sonra şu 11 çıktı...

......................Kamanan............Mehmet

Erman.......................................................El Rio

....................Nabil.............Dağaşan

Hayrettin.......Aubey......Sözgelmez......Abdurrahman

.............................Akın

Eğer ilk başta düşündüğü takım olursa Dağaşan yerinde daha hücuma dönük olan Cihan oynayacak... Fakat sanmıyorum... Bu kadar riske etmez bence hoca... Neden çift forvet çıkmıyoruz dendiğinde, ilk geldiği zamanlar "o lüksümüz yok,çabuk gol yiyoruz" demiştir... İlkkez de geçen hafta çift forvet çıkmıştı geldi geleli... HEralde biraz olduk ama o kadar da değil diye düşünüyorum... O yüzden 2 ön libero ile çıkacaktır...

babapiton 18.02.2010 22:57

süpeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oldu

SEVDAMSIN58 18.02.2010 23:07

evet gercekten guzel bir haber cunku en azindan azim ve istegiyle takima guc veriyor insallah basarili birde oyun cikarir fenere attigi gibi bir gol daha atsin aama sonucunda biz kazanalim insallah

mucahitbaba58 18.02.2010 23:09

[B]--------------------------------------------------------------------------------

bu konuda cok yakin bir ornegi var topuzlu mehmetin cezasini inderen adam bizimkinide indirmek zorunda cunki yanlis hatirmaliyorsam olaylar neredeyse aynisi
birsey daha mehmet kartini yedikten sonra centilmence itiraz etmeden disariya cikti bunun goz ardi edilmemesi gerekir
benim beklentim degil dusundugum inecektir cezasi kesin yani [/B]aynen demistim ;))

danote 18.02.2010 23:39

hak yerini buldu. kaptana iki maç ceza fazlaydı zaten tahkim kurulu mehmet yıldızın cezasını bire indirerek çifte sıtandart işlerinin olmadığını kanıtlamıştır. burda yönetimide kutlamak lazım itirazdan dolayı,

GurbetciYigidom 19.02.2010 00:24

vallaaa cok sevindim, haydi be kaptanim zaten cok özlemistik seni,gollerinle yildizlastir artik su takimi.

A.Turan Korkmaz 19.02.2010 00:26

[QUOTE=Kibrisli;610575]O zaman çift kale maçtaki gibi oynatırsa çift forvet oynayacağız... Bugün çift kale maçta Cihan ile Dağaşan'ı değiştirdikten sonra şu 11 çıktı...

......................Kamanan............Mehmet

Erman.......................................................El Rio

....................Nabil.............Dağaşan

Hayrettin.......Aubey......Sözgelmez......Abdurrahman

.............................Akın

...[/QUOTE]

Elrio,Nebil,Erman,Mehmet ve Kamanan; bunların beşi de geri dönmeyen ,takım savunmasında zayıf kalan oyuncular. Bence bu 11 çok riskli.Birarada oynayamazlar.
Akın-Hayro-Aubey-Murat(Yasin)-Abdurrahman-Dağaşan-Kadir(Cihan)-Elrio(Taider)-Mehmet-ERman-Kamanan iyi. Orta sahada en az iki defansif oyuncumuz olmalı ki yükü çekebilsinler. Vestel , Denizlispordan çok daha dirençli ve kuvvetlidir.
Mehmet'in oynamasına sevindim. Bir devre tempolu oynasa yeter bize.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:18.