![]() |
FLAŞ FLAŞ Erzurumspor Lig'den Düşürüldü
[B]Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Erzurumspor'u bir alt lige düşürme kararı aldı.
[IMG]http://www.erzurumspor.net/resim/erzurumspor.jpg[/IMG] RESMEN DÜŞTÜK !!! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Erzurumspor'u bir alt lige düşürme kararı aldı. Kurul, bugün yaptığı toplantıda, TFF 2. Lig 3. Grup'ta 31 Ocak 2010 tarihinde oynanması gereken Erzurumspor-Karsspor müsabakasında, Erzurumspor'un belirlenen ve ilan olunan saatte sahaya gelmemesinden ötürü Futbol Müsabaka Talimatı'nın 24/a. Maddesi uyarınca 3-0 hükmen mağlup sayılmasına, bu eylemin bir lig devresinde ikinci defa gerçekleştirilmiş olması dikkate alınarak aynı madde uyarınca Erzurumspor'un bir alt lige düşürülmesine karar verdi. [U]Kaynak : [url]www.erzurumspor.net[/url][/U] [/B] |
Cevap: FLAŞ FLAŞ Erzurumspor Lig'den Düşürüldü
bi bu yüzden lig mi düşürülür Allah aşkına.
|
iyi olmuş...anadolunun tek kralı SİVAStır....herkes haddini bilecek..!
|
hic gülecegim yoktu, adamlar maca gelmemisler diye ligten düsürüryorlar..
|
[B]birşey anladıysam arab olayım.:D[/B]
|
[QUOTE=kiNgSiZe58;610722]hic gülecegim yoktu, adamlar maca gelmemisler diye ligten düsürüryorlar..[/QUOTE]
.....................gülme komşuna gelir başına........................ |
adamlar parasızlıktan maça çıkamadığı için alt kümeye düştü.Kürtlerin takımı olsa herkes seferber olur elinden geleni yapardı(başımızdaki devlet adamlrını kasdediyorum).
|
çok üzüldüm doğrusu bugün erzurumspora sahip çıkılmaz yarın sivasspora bunu böyle düşüğnmeliyiz bu karar çok :mad:saçma
|
erzurumda sahibi olan bir kent.adamlara kış olimpiyatları verildi.onların derdi kayak olduğundan futbolla ilgilenmiyorlar.o nedenle ilgisiz kalmıştır.yoksa olayı başka yöne çekmek doğru değil.bu tür düşünmek ayrımcılığa hizmettir.lütfen birileri ayrım yapsada Türkiyeyi sevenler olarak oyunlara gelmeyelim.yüreğimizden ve dilimizden ayrımcı düşünceyi atalım.önce insanız ve bu güzel devleti oluşturan insanların çocuklarıyız.geleceğe bu şekilde emanet etme borcumuz vardır.
|
[QUOTE=stutgart58;610721]iyi olmuş...anadolunun tek kralı SİVAStır....herkes haddini bilecek..![/QUOTE]
ne alaka kardeşim bu konu sivassporla herhalde forumda yazılı olanları okumadın bugün onlara olur yarın bize |
[QUOTE=stutgart58;610721]iyi olmuş...anadolunun tek kralı SİVAStır....herkes haddini bilecek..![/QUOTE]
laf konuştu bal kabağı koy tabağa ye sabaha |
bu habere cok uzuldum.bildigim kadariyla ciddi anlamda maddi problemleri vardi.yazik oldu..
|
PFDK bu haberi duydum külme kirizinden asta ölüyordum hahahahaha
|
Erzurumspor 1.Lig tecrübesi olan bir ekip.Ancak nereden nereye ?10 yıl içinde kulüp sahipsiz kaldı,herkes elini eteğini çekti,Belediye ve diğer STK'lar reklam aracı yaptı,umursanmadı,futbolcuların paraları ayalrdır ödenmez oldu,sonuçsa maalesef bu oldu!
Olan yine Erzurum'un cefakar tarafatrına oldu,üzülen yine onlar oldu! Erzurumspor'a bakıp ders çıkartmalıyız! |
üzücü bır durum bır takımın oynayamadan lıgden dusurulmesı fakat herkes kendı kaderını kendı cızer maclara cıkmamıslar haketmısler
[B]DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR[/B] |
[QUOTE=edebiyatisyen;610728]adamlar parasızlıktan maça çıkamadığı için alt kümeye düştü.Kürtlerin takımı olsa herkes seferber olur elinden geleni yapardı(başımızdaki devlet adamlrını kasdediyorum).[/QUOTE]
katılıyom diyabakıra dünyanın parasını ayrıca bi dünya topçu veriyorlar başbakan yardım kampanyasına gidiyor sanki başka işi kalmamış |
Bu konuyla senin yaptığın yorumun ne türlü bir alakası var söyler misin kardeşim. Erzurum bize karşı bir suç mu işlemiş?Kötü birşey mi yapmış? Lütfen trabzonlular gibi bazı kelimeleri cümleleri olur olmaz yerde kullanıp da saçmalamayalım.Kimseyi kendimize antipatik göstermeyelim. Erzurumspor'un ligden düşürülmesine gerçekten üzüldüm.Son zamanlarda klüp içinde çok ciddi ekonomik krizlerle uğraşıyorlardı.Demekki en sonunda iflas bayrağını açmışlar.Erzurumspor'a sahip çıkılmamasına üzülmemek elde değil.Her an bizim de başımıza gelebilecek durumlar bunlar.Ama en azından şunu görüyoruz ki her ne kadar bu konuda çok karamsar olsak da demekki bizden daha kötüleri varmış.Ama gün gelir inşallah erzurum da yine ilk kez çıktığı süper lig sahnesine tekrar bir dönüş yapar.Erzurum ile sivas doğunun takımları olarak anadoluya kurtuluş savaşında olduğu gibi yine bir futbol kalkınması yaşatır.Bunu çok istiyor ve temenni ediyorum.İnşallah adnan polat gibi başkanlar da sevdiği takımı değil asıl kendi memleketinin takımı olan erzurumspora yatırımlar yapar... |
:( neden düşürülmüş acaba neden maça cıkmadılar !!!
|
Çok üzüldüm,nereden nereye geldi dadaşlar..neden takımları bu kadar sahipsiz kaldı anlamak mümkün değil.
|
ERZURUM şehir olarak türkiyede benimsediğim şehirlerin başında gelir nasılkı sivas hem doğuda hemde batıda siyasi sitratejik açıdan bir emniyet sübabı görüyorsa
ERZURUMDA ermeni,vede rusya sınırı itibarıyla bir emniyet sübabı vede manevi açıdan bize yakınlığı vede milliyetci duyguları yüzünden nerde bir ERZURUMLU görsem hemşerim derim ERZURUM gibi büyük birşehrin bu konuma düşmesi beni çok üzdü. beni ERZURUMUN bu konuda üzmesinden başka sitemizde sapla samanı karıştıran hala onlarca cahil insanın olması asıl üzüyor şimdi sararım bunlara kimi oh iyi oldu demiş kimi beter olun demiş ben hatırlamıyorum erzurumun bize siyasi kültürel sportif açıdan bir düşmanlığını kaldıkı olsun böyle günde oh iyi olmuş demek insanlık ahlakıyla bağdaştırmam mümükün değil BUNU ÜSTÜNE BASA BASA YAZIYORUM BAZI TARİHİNİ BİLMEYEN CAHİL İNSANLAR İYİ OKUSUN BİZ 3. LİGDE ŞAMPİYONLUĞA OYNADIĞIMIZ ZAMAN VEDE ŞAMPİYON OLDUĞUMUZ ZAMAN MALİYENİN OLDU KAVŞAĞA BİR PANKAR ASILDI HEMDE OBÜYÜKLÜKDE BİR PANKART BİZ KENDİ TAKIMIMIZA BİLE YAPTIRMADIK ERZURUMLULARIN ASTIĞI PANKARTTA ŞU YAZIYORDU ERZURUMUN DADAŞLARINDAN SİVASIN GARDAŞLARINA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR bunu birçok sivasspor taraftarı bilir lütfen taraftarlığı sağa sola sataşmak misafir takım taraftarlarına küfür etmek taşlamak olarak görmeyin ben trübün kültürü olmayan taraftara taraftar demem sadece kalabalık |
Üzüldüm.. Sadece hükmen mağlup sayılmaları gerekiyo biliyodum maça çıkmadıkları için..
Ama bu konu hakkında belirtilen görüşleri okuyunca çok güldüm..:D Süpersiniz arkadaşlar..:) |
[QUOTE=edebiyatisyen;610728]adamlar parasızlıktan maça çıkamadığı için alt kümeye düştü.Kürtlerin takımı olsa herkes seferber olur elinden geleni yapardı(başımızdaki devlet adamlrını kasdediyorum).[/QUOTE]
Aynen öyle. Erzurumspor 'a sahip çıkılmalı... |
Bu kadar saçma ve cahilce yorum yapmayın kardeşim. iyi olmuş ne demek. senin erzurumla ne alıp veremediğin var. erzurum biz anadolunun büyüğümüyüz diyor. düşse sana ne faydası var ligde kalsa ne zararı var. Sırf yorum yazmak için yorum yazmayın hele böyle saçma yorumları yazıp sivas'lıları küçük düşürmeyin. Şu yorumu TS forumunda bile bulamazsın. TS'liler bile bu kadar kendilerini küçültmez. |
şu yorumun için sadece üzüldüğümü söylemek istiyorum. bizlere bu tarz yorumların yakışmadığına inanıyorum. Erzurum'lu hemşerilerim adına çok üzüldüm,takımlarına sahip çıksınlar,onları eskisi gibi Süper Ligde görmek istiyoruz.. |
"iyi olmuş" , "anadolunun en büyüğü .....", "herkes haddini bilecek" , "çok bile kaldılar"
umarım bu sözleri seneye bu foruma yazmazlar... Düştüğümüzden çok bunu yazan insanlarımızın bu denli cahil kalışına üzülürüm.. |
[B]Süper Lige ilk çıktıgımız da İstasyon Caddesi Vergi dairesi'nin bulundugu alanın önünde ki direklere '' Erzurumlu Dadaşlar Sivas'lı Gardaşlarımıza Başarılar dileriz '' diye bir pankart asmışlardı. Bu pankartı görünce tarifi imkansız bir mutluluk duymuştum şimdi ise bu mutlulugun ölcüsünde hüzün duyuyorum cok yazık olmuş Erzurumspor gibi bir takım bu hallere düşmemeliydi.[/B]
|
[B]bu tür söylemleri kullanan insanların cahilligine futbol bilgisi sıfır olan arkadaşların sırf yorum yazmak için yorum yazdıkları düşüncesi içerisindeyim[/B]
|
ANADOLUDA SİVASA HAİNLİK YAPANLAR CEZASINI ÇEKECEKLER
böyle gelip geçiçi takımlar işte böyle olur örnek:sakarya,kocaeli,aydın TEK KRAL SİVASDIR |
maçlara çıkıp satış yapmaktansa mertçe çıkmamakta bence bir erdemdir.geçmiş olsun toparlanmasını dilerim spor centilmenliktir
|
ağır bir karar olmuş fakat kurallarda yazıyorsa maça çıkmadan önce erzurumspor klubu başına gelecekleri biliyor demektir. bunun için önlem almadıklarına göre demekki umurlarında değil
|
senin gibi sivasli olacagina olmaz olsun. Hic bize yakisiyormu? adamlar parasizliktan deplasmana gidememisler ligden dusurulduler. YAZIK OLMUS |
[QUOTE=ŞaNLı SiVaSıM;610817]ANADOLUDA SİVASA HAİNLİK YAPANLAR CEZASINI ÇEKECEKLER
böyle gelip geçiçi takımlar işte böyle olur örnek:sakarya,kocaeli,aydın TEK KRAL SİVASDIR[/QUOTE] Allah bildigi gibi yapsin senin zihniyetini tasiyanlari. Bize taraftardan cok adam lazim. insan olun insan. |
beyler bu erzurumspor için hiç üzülmeyin face de bi grup var anti sivas diye saçma sapan bi site kurucuları da erzurumlu ben de bu bilgiyi edinene kadar erzurumlularla bir husumetim yoktu ama bunu öğrenince erzurumlulara karşı bir antipatim oluştu özellikle erzurumspora
|
herkes farklı bi yorum yazmış ne diyeceğimi şaşırdım.sevinsek mi üzülsekmi ? :confused:
|
neymiş sivasspor maç yaptığı takımlara yenilmeleri için yalvarıyormuş futbolcularımız acayip derecede ağza alınmayacak şekilde küfür ediyolarmış da futbolda yalvarmaya sonmuş da ya okuyunca küfür etmemek için insan kendini zor tutuyo ama bu da SİVASSPORUN KISKANILACAK BAŞARILARA İMZA ATTIĞINI GÖSTERİYOR erzurumsporun böyle bir başarısı var mı 3 sene süper ligde maç yapmalarından başka işte aga bize kafa tutabilirler mi GÜZELİN DEDİKODUSU ÇOK OLURMUŞ
|
show tvyi protesto edin beyler trabzonlu adama programa çıkarmış
sivasın alehine konuşmaya başlar kesin |
[QUOTE=KOCYIGIT;610834]senin gibi sivasli olacagina olmaz olsun. Hic bize yakisiyormu? adamlar parasizliktan deplasmana gidememisler ligden dusurulduler. YAZIK OLMUS[/QUOTE]
herkes haddini bilsin hakkatten, herifler bilmem kaçıncı ligde bizim hakkımızda ileri geri konuşuyo tamam takımlara saygımız var ama böyle kişiliksizler de haddini bilsin üstelik bu kişiler küçük kişiler bir. ben yorum yaparken sinirlendim ve herife hakaret ettim sonra o da benim ölmüş babama laf edince ben özür diledim ve yazımı sildim tabi aynı davranışı ondan da bekledim. ama bu insanlar KÜÇÜK ve KİŞİLİKSİZ oldukları için aynı büyüklüğü gösteremediler. ben de lanet ettim ve çıktım böyle kişilere karşı antipatim oluşacak tabi..... |
önyargılı davranmayın herşeyede...........
|
ben onu bunu bilmem de tek büyük takım sivasspor tek büyük taraftar sivasspor taraftarı. (insaniyet olsun kardeşlik olsun taraftarın sıcaklığı olsun)
|
hiçbir şeye ön yargılı değilim erzurumspor ve trabzonspor hariç
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:51. |