![]() |
Mehmet Yıldız'ın Maç Yorumu
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/1.yildizsev.jpg[/IMG]
“Buraya puan almaya geldik, son 3 haftada mağlubiyetimiz yoktu. Rakiplerimizden kritik maçlarda 3’er puan alıp morallenmiştik. Aslında mağlubiyetin nedenin de çok aramamak lazım. Maç ortada geçerken talihsiz bir frikik golü yedik. Sonra da ikinci yarıda arka arkaya oyuna konsatre olmadan gol gelince maç koptu zaten. Bursaspor’u tebrik etmek lazım. Net bir skorla bizi mağlup ettiler. Artık önemli olan kendi sahamızda kendi rakiplerimizle maçlarımızda oynayıp alt sıralardan kurtulmak” [B]“YAN HAKEM 38 NUMARALI OYUNCUYU AT DEDİ”[/B] “Hiçbir zaman hakem hakkında konuşmak istemiyorum. Bu mağlubiyete de kılıf aramıyoruz ve Bursaspor’u kutluyoruz. Ancak bu maçta seyirci yoktu ve konuşulanları net fark ediyorduk, ben de bu olayın çok yakınındaydım ve net duydum. Yan hakem kendisine yapılan sözlü bir tepkiden sonra, orta hakeme ‘kesinlikle 38 numara (İbrahim) atılmalı’ dedi. 3 defa da bunu tekrar etti. Sonra pozisyon geçti ve orta hakem Abdullah hoca İbrahim’i yanına çağırıp sarı kart gösterdi. Bence neden gösterdiğini bilmiyor. Bana faul yapsa sarı kart doğru ama yan hakeme sözlü bir eylemi varsa bunun cezası kırmızı karttır. Bunun sarı kartla geçiştirildiğini ilk kez gördüm. Sonradan öğreniyoruz; yan hakem ‘atlama’ demiş.. Bir yan hakem orta hakeme neden ‘atlama’ der onu da anlamadım. ‘Kırmızı kart olsa biz kazanacaktık’ veya ‘Bursa bizi hakemle yendi’ demiyoruz. Ama zor durumda olan takımlar da bu kadar ezilmesin. Bir karar uygulanacaksa eşit uygulansın.” |
Cevap: Mehmet Yıldız'ın Maç Yorumu
bursa 10 kısı kalsa ne olacak hatta 9 kısı kalsada bız oynayamadıktan sonra.....
|
zaten bu s.....siz hakem degilmi denizlide bizi yakıpta bu takımı bitiren yönem eger yönetim ise federasyonda bu hakemin işini bitirmeli sayın baskan birazda bu işlerle ugraş bir soytarı nasıl olurda bir sehirle ugrasır birdahaki maçlarımızda Abdulah Aydın' ı istemiyoruz bunubaskan dekare etnmeli
sivaslıda bu deyusu prtesto etmelineolursa olsun bu liğte kalırız inaduına sivas inadına yiğidoooooooo |
[B][COLOR="Red"]bu maçta son bahane hakeme bulunur...bursadan bir değil üç kişi atılsa ne olacak...futbolcular zaten malubiyeti kafalarında kabullenmiş zaten...[/COLOR][/B]
|
[B]Sahada Mehmet Yıldız'ın formasını giymiş ve dış görünüm olarak Mehmet'e benzeyen bir oyuncu vardı bizim Kaptan bu olamaz...[/B]
|
Mehmet yildiz cok kötü oynadi bir anda sandim ki kung fuu yapiyor:mad:
|
Çok oynadın ya kaptan bir hakemin ağız oyunu kaldı çözeceğin...
|
[B][COLOR="Red"]MEHMET HARBİDEN BU MAÇTA VARLIĞINLA YOLKUĞUN BELLİ DEĞİLDİ FORVETTE OYNUYOSUN AMA KALEYE ATTIĞIN TEK ŞUT BİLE YOK TOPARLA KENDİNİ VE ŞU TAKIMI ARTIK......[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="Blue"]bursa allah var 8 kişi bile olsa elini kolunu sallayarak bizi yenerdi
aaaaaaaaaaaaaaahhhh sivasım aaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh[/COLOR][/B] |
ula mehmet ayagında top tutamıyon yazıklar olsn
|
demekki sakatlığın halen geçmemiş hemde hiç geçmemiş adam formsuz neden ibrahim şahinle bailamıyosun be mehmetide duruma göre alırısn
|
bu takım liğin en kötü takımı hikmet karaman gelmeli bu hocadan bir c....k olmaz bura afrika değil getirdiklerinide al git:mad:
|
ya mehmet yeme bizi takim olarak kosmuyor mucadele etmiyorsunuz sahada ruh gibiydiniz yeme bizi be
|
ligin en kötü topunu oynuyoruz ve oyuncularda hiç istek yok Allahtan sercan oynamadı bursada o zaman daha fena olurdu halimiz.Muhsin ertuğral yanlış seçim olmuş yılmaz vural gelse keşke takımın başına.
|
AYAGINDA KUNDURA YAR GELİR DURA DURA
|
yav mehmet 10 kişii oynadık daha konuşma yapıyorsun. bari çık biri girsin iki koşu yapsın
|
bugun senmiydin oynayan? yoksa senin yerinde bir figuran !!!
|
DEGIL BURSA LIGIN HANGI TAKIMI DEGIL 10 KISI 9 KISI BILE KALSALAR BU MANTALITE BU TAKTIKSIZLIK BU TEKNIKSIZLIK VE BU CESARETSIZLIKLE BIZ KIMSEYI YENEMEYIZ YENILGIDEN UTANAN BIR FUTBOLCU HOCA YADA YONETIMDE GOREMIYORUZ ZATEN BELKIDE BOYLE ISLERINE GELIYOR KIMBILIR
|
bugun kı macta mehmet yıldızı ıkı oyuncu zor zaptettı daha ne yapsın belkı kamanan ı alsaydık bır gol bulabılırdık fakat bırsey degısmezdı yıne yenık olacaktık onun ıcın rıske gerek yok
[B]DOST KARA GÜNDE BELLİ OLUR[/B] |
MEHMET BOŞ BOŞ KONUŞUP DURMA KÖTÜ OYNADIK YENİLDİK.. BARİ ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARDA DÜZGÜN OYNAYIN...
|
bursa yapacagını yapti gine sivassporun acil toparlanması lazim ist maçini alırız işalllah evimizde temelllimiz
|
Kaptan düşene herkes tekme vurur spiker ,hakem,federasyon,medya hatta taraftar alıştık siz ruhunuzla oynayın hakem attığımız golü vermesin neyleyim o ruh nerede? İstasyon caddesinde kuruyemişçi bir arkadaş pankart asmıştı geçen aylarda'' EY RUH GERİ DÖN'' diye evet ey ruh geri dön...
|
[QUOTE=sewaz58;613271]Çok oynadın ya kaptan bir hakemin ağız oyunu kaldı çözeceğin...[/QUOTE]
Demek ki bütün dikkatini hocaya verdiği için futbol oynaması gerektiğini unuttu :mad: |
bence kaptana kızmak yersiz takım olarak berbat bi top oynuyoruz bunun farkında olmamız lasım forvette cogalamıyoruz adefans ta top tutamıyoruz orta sahada top ceviremıyoruz kaptan napsın uzun sure sakat kalmıs ondan sonra gelmıs elınden gelenı yapıyor....
|
Bu maçta yorum yapacak,konuşacak en son kişi M. Yıldız..Aslında M. yıldız Denizli maçında da iyi değildi;ama 2. yarı Cihan'ın attığı golün pasını verdiği için kimse kötü oynadı demedi..Bugünkü maçta da M. Yıldız takımın el freni gibiydi..Herkes M. yIldız ın hiç koşmadığını adete yürüyerek oynadığını gördü...Maçın istastikleri açıklanmış.. Tabiki maçta en çok koşan oyuncular Bursa'dan.. Maçın en az koşan oyuncu kimacaba;bilin bakalım?Malesef Sivasspor takım kaptanı m. Yıldız..Sivassporda kaleci,sonradan girenler hariç en az koşan oyuncular ortalama 6 km nin üzerinde 7 km civarında koşarken M. Yıldız bu maçta sadece 5 km koşmuş..Bu istatistik de M. yıldız ın maçta yürüyerek oynadığını hiç koşmadığını açıkca gösteriyor.. Sevgili Kaptan maçı zaten kaybetmişiz sen bırak bu boş işleri de bir an önce kendini toparla ve eski Mehmet Y. ol...Çünkü lafla peynir gemisi yürümüyor...Bu maçta bizm bildiğimiz 90 dak. koşan, mücadele eden defansı çıkarmayan M. Yıldız görseydik herhalde maç sonucu da bu şekilde olmazdı..
|
[B]Toparlanmaz lazım Mehmet bu takımın senden beklentileri çok.
kaptana yakışır futbol bekliyoruz senden.[/B] |
mehmet sakatlıgının verdiği etkiyle mücadelelerden kaçıyor bi şey diyemeyiz futbol hayatı bitebilir fiziki açıdanda pek iyi durumda oldugu soylenemez bunada bence gayet geçerli bir bahanesi var pek mehmete bi şey demiyorum yabancı futbolculardan en gözle görülür uyum aubeyle elrio onlarda vasat keita taider hiç bi şey vermedi takıma gözle görülür kıpırdanma bile yok murat sözgelmezdede bi istikrar yok manisa maçında top geçirmedi her topu kesti bu maçta uyudu gerçi herkez uyudu futbolcuların şöyle istikrarlı goturdukleri 5 maç yok üst üste bu cok kotu bi şey
|
Mehmet in açıklaması maç hakkındaki yorumları doğru olabilir ama hakemin birinin atılması tarzında bir şey söylemesine gerek yok bence. Biz oyunumuzla zaten puanı hak etmedik. Ortada kırmızı kartlık pek bir durumda yok bence. Bunu dile getirmenin bir anlamıda mehmet kardeş. Sonuçta Bursa spor son bir kaç senedir bizden puan alamıyordu. Şimdi devir döndü biz onlardan puan alamıyoruz. Hayırlısı inşallah devir elbet tersine döner tabiii bu birazda sizlere bağlı.....
|
Olsun moralleri bozmalayalim bursa maci geride kaldi. artik önümüze bakalim.
|
KAPTAN ARTIK KOLLARI SIVAMASI LAZIM UTANIYORUZ SOKAKTA KAPTAN SENİ SEVİ YORUZ YETER ARTIK
|
Mehmet Yıldız,hakeme kızacağına dönüp kendinize kızsanız nasıl olur.sende bir süre sonra antrenör olacaksın.eğer sen takımın oyununu beğendi isen bir diyeceğim yok haklısın.Ama bu takım artık takım olmaktan çıkmış kalabalığa dönmüş.o nednele bu oyunla bu ruhla mevcut yerimiz bile bize fazla.denizli bizden iyi oynuyor.diyarbakırda öyle manisada öyle.
gelecek hafta istanbul büyükşehiri sivas yenerse ya şike ya da şans olarak olarak düşüneceğim.çünkü bu oyun kurgusu Sivasspor kimseyi yenmeyi haketmiyor.işin özeti bu sayın kaptanımız. moralinizi bozmak için yazmadım.ama gerçekler bu.ya kendinize gelirsiniz ya da sivassporla birlikte kendi kaltenizide düşürmüş olursunuz. |
yahu bırakın bu hakem muhabbetlerini siz oyununuza bakın siz gol attınızda hakemmi vermedi. siz iyi oynadınızda hakemmi engelledi. siz takım olarak canınızı dişinize takında oynayın. sizden istediğimiz bu. adam gibi oynayın yeter.kimseye alay konusu olmayın.
|
evet arkadaşlar ilk defa yorum yazıyorum kısa ve net bu takımın kümede kalması mucizelere bağlıdır.Biz ancak rakiplerimizin kötü performansı ile liğ de kalırız yoksa otyunla değil Bursa maçında ve yayın olan her maçta da görüldüğü gibi sivasspor top falan oynamıyor.resman sahada ruhsuz ruhsuz geziniyorlar ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN
|
hakemler tamam bize taraflı davranıyor oeki geçen sene aynı hakemlerle maçlar kazanmadıkmı.hakem yavşak olabilir gaflet içindede olabilir hatta hıyanet içindede oluyorlar zaten....ya bizim topçulara ne oluyor çık adamgibi oyna mücadele et iste yanil kimse kızmaz ancak oynamıyoruz umut vermiyoruz mücadele yok futbol yok takım ruhu yok bir akınla bir hayrettinle belki murat ve cihan la ancak bu kadar oluyor.kalan 7 kişide mücadele etsin yenilgi önemli degil.bursa iyi takım şampiyonluga oynuyor kimse çok görmez ancak oynuyacaksın yoksa olmazz.
|
[B]Mehmet Yıldız eski Mehmet Yıldız olmadığının kendisi de farkındadır.
Özlediğimiz, beklediğimiz, umut beslediğimiz Mehmet Yıldız bir an önce kendine gelir de, rakip takım müsabakalarının sonuçlarını beklemekten bizleri kurtarırlar. Oyunumuz oyun değil de, oynanan oyunlar...! arasında, yem olmayalım yeter... Rakip takım futbolcularına verilmesi gereken kartların verilip verilmemesinin tartışılması zamanı değil. Zaman; destek, kaynaşma, iyi konsantre ile müsabakaları kazanma zamanıdır. [/B] |
ya mehmet e suç bulnayın. adam sakatlıktan yeni çıktı. sadece konuşması yanlış. çünkü 8 kişide kalsalar yenerlerdi.mehmet yıldız bitirende BÜLENT UYGUNDUR. kendisini kurtarmak ,için adamı sakat sakat oynattı. çünkü mehmet takımın herşeyiydi. ama başarıyı bencilce çıkarcı bir kişilikle kendisine maletti.
|
YÜRÜ GİT BE MEHMET ESKİ MEHMET GTMİŞ BEN SENDE ONU GÖRÜYORUM AYAGINDA TOP TUTAMIYORSUN
|
MEHMETİN ESKİ FORMUDA KAVUŞASI LAZIM YOKSA ONDAN GELİR YENİLİR BUNDAN GELR YENELİR
|
abdullah yılmaz isimli hakem bozmaso bakalım daha neler yapacak?bazı yorumcular da bu kasntı herif için iyi hakem demiyor mu,anlayamıyorum:!!
|
KAPTAN ARTIK KOLLARI SIVAMASI LAZIM UTANIYORUZ SOKAKTA KAPTAN SENİ SEVİ YORUZ YETER ARTIK
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:08. |