![]() |
Yiğido savaşacak!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/1.muhsinhoca.jpg[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ve sahada 3 puan için savaşacaklarını ifade etti.. Kulüp tesislerinde yapılan basın açıklamasında, ilk olarak son oynadıkları Bursaspor maçı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Ertuğral, son oynanan lig maçı sayılmazsa rakiplerinden 7 puan aldıklarını söyledi. Son maça girmeden önce morallerinin aslında çok iyi olduğunu belirten Ertuğral, "Diyecek hiç bir şey yok bu konuda, kötüydük" dedi. Bursaspor karşısında sergilediğimiz kötü futbolu anlatacak, tarif edecek kelime bulamıyorum. Kötüysen kötüsündür. Benim canımı sıkan şey, kötü futbol oynanır ama kötü koşulmaz. Alt sıralardaki takımlar puanları mücadeleyle kazanır, bizde onu yapmak istedik, olmadı" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ve sahada 3 puan için savaşacaklarını ifade eden Ertuğral, "Arkadaşlarımız maç için, kendilerine güvenlerini sağlamak adına idman yapıyor. İdman bitti, hala herkes sahada. Demek ki neşemiz yerinde. İyi bir ekibe karşı oynayacağız. İstanbul Büyükşehir Belediyespor organize bir takım ve birlikte takım oyunu oynuyorlar. Özellikle topsuz alanda çok etkililer. Bu nedenle zor maç olacağını düşünüyorum, ama bizde evimizde kuvvetliyiz puanlarımızı alıyoruz" diye konuştu. Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, Murat Sözgelmez'in ve Mehmet Yıldız'ın sakatlıklarının bulunduğunu ifade ederek, "Bu oyuncularımın durumu hafta sonuna doğru netlik kazanacak. Mehmet Yıldız'ın İstanbul'da çekilen MR'ında sağ diz arka kapsülünde yırtık tespit edildi. Futbolcumuz 1 - 2 hafta sahalardan uzak kalabilir. Ancak tedavisi devam etmektedir" şeklinde konuştu. |
Cevap: Yiğido savaşacak!
hocam artık sabırlar yavaş yavaş tükeniyor lüften bu hafta puan kaybı yaşamayalım yoksa hiç iyi olmayacak takım artık bank asyanın yolunu yarılamış olacak ...taraftar emin olun yine stadı dolduracaktır ama artık siz ve futbolcular yapmanız gerekeni yapın bu kadar insanın hakkına geçmiş oluyorsunuz....
|
Kim savasacak acaba? simdiye kadar ne yapiyorlardi acaba piknik gezisinemi gittiniz simdiye kadar da simdi Savasiyorsunuz acaba?? Ne köy nede kasaba olur bu takim, resmen bana degmeyini diyor oyunucular sahada.
|
[B]Hocam lafla olmuyor malesef ,futbolcuların beyinlerine yerleştirmek gerek. koşacaksın mücadele edeceksinki sonuç kendiliğinden belli ola .maçtan önce sahanın ortasında toplan galibiyet yemini et sonuç hüsran.böyle savaşa gidilmez kılıcını kuşan bu maçı alacağım de yürekten inan bak nasıl başarı geliyor.[/B]
|
allahın izniyle bu maçı kazanacağız
|
[B]Telafisi mümkün olmayan müsabakalardır. Evimizde, yapacağımız karşılaşmalardaki 3 puanları toplamalıyız.
Şavaşacakmısın, vuracakmısın, kıracakmısın bilemeyiz ama; bildiğimiz tek şey, 4 Eylüldeki tüm karşılaşmalardan 3 puanları mutlaka almanızdır.[/B] |
bi kerede bizi şaşırtsın utandırsınlar ama hiç sanmıyorum keşke 1.0 yenebilesek
|
ewet hocam puan kaybına tahammülümüz yok lımıtınız doldu artık----bu saatten sonra iyi futbol degil puan lazım sadece puan istiyoruz----sadece puan ALLAH yardımcınız olsun:mad:(CŞKN):mad:
|
Dualarımız Sivassporla,İnşallah yeneceğiz.
|
Sahada savas olur olmayada savasta bir general digerleri asker olur ama bizim oyuncularin masallah yarisi emeklligi gelmis generallar gibi.
Sende uzatmalari oynayan cumhurbaskani gibi hicbiseye karismadan böyle mac öncesinde insanlari acaba bu mac olurmu diye düsündürüyon mactan sonrada rakibi övüyon rakibin gizli kahramini tespit bile yapiyon hepsi bu kadar baska bisey yok. Hocam ben senin aciklamarina artik inanmiyorum su son zamanlarda cikartdigin takimdanda umutlu olamiyorum insallah yanilan ben olurum benim gibi milyonlarca futbolseveri yaniltir hatta utandirirsiniz Arka arkaya söyle 2 mac arkamiza yaslanip rahat bir mac kazanalim daha bisey istemiyorum. |
inşallah.önümüzdeki maçı alacagız.
|
Hocam Allah sizi inandirsin hiçmi hiç ümidim yok. Bu saaten sonrada savasin pek önemi kalmadi. Bu maçi alalim yeter. Hele su durumdan biran evvel kurtulalim gerisi gelir insallah.
|
[B][COLOR="Red"]MÜCADELE ETTİKTE SAVAŞMASI KALDI,RAKİP KALEYE ŞUT ÇEKEMİYOSUN SAVAŞMAKTAN SÖZ EDİYOSUN,BİZ SAHADA FUTBOL OYNAMIYORUZ SADECE RAKİPTEKİ TOPU KAPMAYA ÇABALIYORUZ BAŞKA HİÇ BİR ŞEY YOK ORTADA FUTBOL ADINA.......[/COLOR][/B]
|
savaşmayı bırak eğer bu maçıda kazanamazsan sen ve aldığın oyuncuları toplayıp defolursun savaşmak zorundasın hoca efendi
|
ben belediye'yi yeneceğimizi düşünüyorum.bursa maçından ben korkmuştum.bu maçtan korkmuyorum.maçı 2-1,3-1 gibi alırız diyorum.
|
[B]arkadaşlar bizim Sedat noldu ya 3 aydır sahalarda göremiyorum durumu nedir sakat mı yoksa kadro dışı mı bırakıldı..[/B]
|
[B][COLOR="Blue"]hocam sen bunlara sakinligi degil profesyonellik ve gerçek anlamda savaşmayı ögret bunlarda ruh falan kalmamış
adamlar sahada geziyorlar sen ve yönetimde aynen bizim gibi izliyorsunuz en ufak bir ne pres nede topa basan var ne olacak böyle allah yardımcımız olsun[/COLOR][/B] |
artık bu zamanda muhsin hocada tutamazsa takımı, hiç kimse tutamaz. inanıyorum muhsin hoca takımımızı ligde tutucaktır.
|
hadi ordan hoca.....
bursayada hazırlamıştın ne oldu.senin takımı hazırlama gibi özelliğinin olduğuna inanmıyorum.bir takım nasıl olurda sahaya yenilgiyi kabul edip çıkar anlayamadım.senin hazırladığım dedin takım maçı resmen sattı.bu mu hazırlamak bakalım şimdi ne olacak merak ediyom...bu sefer neyi bahane edecen.yürekli olacaksın denizli bile bizden 10 gömlek üstün top oynuyor hiç mi feyz almıyorsunuz yenilselerde seyirci onları alkışlıyor .utanın be.büyük takımlar bizim rakibimiz değil değil diye mal gibi top oynuyorsunuz ama rakiplerimiz onlardan çatır çatır puan alıyor.yenilselerde ezilmiyorlar.bizim bu takım şu anda bank ayyada bile sonlarda oynar yerimizi hiç yadırgamayalım. eldeki kumaş bu..işimiz allaha kaldı.bu mallara kaldıysa......... |
Muhsin Hocam şu oyunculara söylesenizde artık sahada gezmek yerine mücadele etseler. oyunculara gezsin diyemi para ödüyorsunuz
|
hep savastik simdide savasacagiz
|
hep savaştık yine savaşacağız diyen arkadaş:
bu savaşı sen görüyonda biz niye görmüyoruz. bırakın allah aşkına bu işleri. |
idaada bile banko bizim maçlara oynuyoz.banko takım olduk be.hatta üst oynayanların sayısı daha fazla .gelenden 5 gidenden 3.savaşa bak...:)
|
bu orta saha ile mücadele etme gücümüz sınırlı..naider, keita :(
|
walla ole bi takima karsi oynicAZKI 9 eksige ragmen fenerbahceyi dize getiren bi takim fener cimbom un bile bu kadar eksigi olsa bahaneler uretir mactan yenilirdi AMA YA BIZ TAKIM OYUNDAN UZAK NE YAPTIGINI BILMEYEN KORKAK SIRADAN BILE DENMEYECEK KADAR KOTU BIR takimiz hic umudum yok yenilcez bu macta artik ben kendimi bank asyaya hazirliyorum sizi bilemem
|
Hocam gene Lafontenden masal anlatıyosun "Gerçekler Sahadadır" Maça beyaz mendille gidiyorum.
|
ZOR MAÇ AYA OYNUYOR RAKİP İŞALLAH SAVAŞIR BİZİM TAKIM YOKSA YANDIK
|
Sayın Ertuğralın bir şeyi çok iyi bilmesi gerekir.Futbol bir spor ve de getirisi bol bir spor.Futbol sahada oynanarak kazanılıyor.Yönetimi,teknik heyeti,futbolcusu,malzemecisi ve seyircisiyle bir olan takım olan takımlar kazanıyorlar ve başarılı oluyorlar.Önce bunu düşünürse ve takım içerisinde birlik beraberliği sağlarsa bir şeyler olmaya başlar.Sivassporumuzda henüz bu bütünlüğü göremiyoruz.Seyirci görevini yerine getiriyor,yönetim ha kezaa.Diğerleri!!!!!!
Sonra savaşlar da taktikle,birlik-beraberlikle ve de iyi bir komutanın yönetiminde usta askerlerle kazanılır!!!!!!SELAMLAR SAYGILAR TÜM YİĞİDOLARA.;) |
henuz acemi egitimini alamamis bizimkiler kaldiki savassinlar :D egitim sart !!
|
hoca yine maval okumaya devam ediyor..ne güzel bi laf tam bizim topçuları anlatıyor
" Alt sıralardaki takımlar puanları mücadeleyle kazanır, bizde onu yapmak istedik, olmadı"" |
[B]HOCA ARTIK GAZEL OKUMAYI BIRAK, TRANSFER DEDİN 6-7 TANE YAPILDI, ZAMAN DEDİN AYLAR GEÇTİ AMA İNANKİ SİVASSPOR TARİHİNİN EN KÖTÜ FUTBOLUNU OYNUYOR, ARTIK YETER KONUŞMAYI BIRAK TAKIMA FUTBOL OYNAT.[/B]
|
SAYIN HOCA NE SAVASINDAN BAHSEDIYORSUNUZ EGER BEN SAHSEN SENIN BULUNDUGUN TAKIMDA OYNASAM KENARDAKI SENIN TAVIR UMURSUZLUK VE PES ETMIS LIGININ KARSISINDA SAHAYI TERK EDERIM TEKNIK ADAM FUTBOLCUYA HIRS ASILAMALI FITBOLCU HOCASINI GORUNCE NEREYE BASACAGINI SASIRMALI SORUMLULUK HISSETMELI AMA NERDEEEEEEEEEEE CUNKU FUTBOLCU BILIYORKI SIZIN FUTBOLCUYA VERECEK HICBIRSEYINIZ YOK FUTBOLCU APTAL FALAN DEGIL HERHALDE SIZI YAPTIGINIZ ANTRENMANLARDA ANALIZ EDIYORLAR SIZDEN ALACAKLARI BIRSEYIN OLMADIGINI GORUYORLAR ACIZIYETINIZI HISSEDIYORLAR EGER BUNU HISSETMESELER BU KADAR UMURSUZ OLAMAZLAR LUTFEN CEKIN GIDIN VE SIVASI LIGDEN DUSURMEYIN FUTBOLCULAR KENDI KENDILERINE BILE MOTIVE OLUR VE BIR KURTULUS UMUDU BULABILIRIZ BU SAYEDE BELKI
|
hep ayni konusmalar hic icraat yok hep aynisi.artik kazanlaim su maclari ya.
|
[B]Hocam en başından beri yapmamız geken buydu.Sen bu takıma sistem oyunu oynatmaya çalıştın hep ama unuttuğun bir şey var.Sistem iyi oyuncularla oynanır ve bizde o kalitede futbolcular yok maalesef.Bursa maçında sende göördün,üçpas yapamıyor bunlar,iki metre yanıdakine top veremiyorlar.[/B]
|
MEHMETİN OLMAMASI EKSİKLİK,, FAKAT MURAT SÖZGELMEZ BİZİ HEM FENER HEMDE BURSA MAÇINDA YAKAN KİŞİYDİ İYİKİ BU MAÇTA OYNAMIYOR...***
|
iyi ki savaşacak demişsiniz.şavaşması bu ise.bu oyun savaç tatbikatı bile olamaz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:03. |