SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   ANTALYAYA GİDİYORUZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28731)

RECEP_YÜKSEL 04.03.2010 20:52

ANTALYAYA GİDİYORUZ

[COLOR="Navy"][B]Evet arkadaşlar bu hafta ki sonuca bakmaksızın Antalyaya gitmeyi düşünüyoruz İstanbuldan gelmek isteyenler ve destek vermek isteyenler bilginiz olsun,

İyi günde herkez gelir Kötü günde kimler var göreceğiz?[/B][/COLOR]

emre41 04.03.2010 21:15

Cevap: SİVASSPOR'UMUZU DESTEKLEMEYE ANTALYAYA GİDE

Recep abi. Bursa'dan geçiyor musunuz Antalya'ya giderken? Yol ve bilet ne kadar olur tahmini. Hatırladıysan geçen sene konya'ya gitmiştik, kocaeli'den emre.

07reis58 04.03.2010 21:26

[B]maç pazar saat 14.00 bilet büyük ihtimal 10 tl. bu maça antalyadaki tüm sivaslıları ve sizleri bekliyoruz...[/B]

özgühertaş 05.03.2010 07:54

benim bi önerim olacak.antalya deplasmanına istanbuldan otobüs kaldırmak için bi yardım kampanyası düzenliyelim.yardım eden kişi veya kurumların reklamını ve ne kadar yardımda bulundugunu burdan ve diğer sitelerden yiğidolara lanse edelim.hem böylece insanları maddi destek olmaya teşvik etmiş oluruz eminimki bir çok firma ve şahıs gereken destegi gösterecektir.belki böylece bir otobüsü bile geçer sonuçta bazı fırmalar ve sahıslar yardım ederse hem maliyet düşer hemde bazı abilerimiz sıkıntıya düşmez.maliyet düşük olunca yada genç kardeşlerimizden para alınmazsa böylece sayıda artar.ama burda önemli olan kim kaç kuruş yardım ediyorsa onu burdan kuruşu kuruşuna belirtmeliyiz.sizlerinde degişik görüşleri ve fikirleri varsa belirtin.belirtinki her fikri değerlendirerek en iyisini ortaya çıkartalım.

emrekocturk58 05.03.2010 07:58

[B]Abi aksilik çıkmazsa gelmeye çalışıcam...[/B]

Salim58 05.03.2010 09:16

[B]Bu zor günlerde takıma olan desteklerini esirgemeyen ve mesafe farketmeksizin takımın yanında olmaya çalışan tüm kardeşlerimi kutlar,şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim.[/B]

rsimsek 05.03.2010 10:00

bu taraftar daha ne yapsın anlamıyorum.heryerde takımını destekliyor yanlız bırakmıyor...peki futbolcular..?

davulcu 05.03.2010 10:08

helal olsun recep abi..........+58

bgürsoy 05.03.2010 11:45

Sivas'ta Antalya deplasmanına gitme konusunda bir teşebbüs olursa katılmak isterim..

casus84 05.03.2010 14:24

[B]HADİ ARKADAŞLAR ANTALYA'YA GİDİP TAKIMIMIZI DESTEKLEYELİM.....
ARTIKTAM DESTEK TAM DESTEK VAKTİ....
BU YOLDAN DÖNÜŞ YOK.....[/B]

yigidomustafa58 05.03.2010 15:03

[B]helal olsun İSTDER çalışıyor yine Recep abimin önderliğinde şimdiden yolunuz açık olsun...[/B]

ercan58.a 05.03.2010 17:17

[B][COLOR="Blue"]sivassporumuza sahip çıkan destek veren herkese teşekkürler[/COLOR][/B]

altuntas58 05.03.2010 22:44

[B]Recepciğim sonuna kadar yanındayız sivassporumuzu yanlız bırakmamak adına bu deplasman macına mutlaka gitmrliyiz [/B]

EMRE_YÜKSEL 06.03.2010 21:09

[COLOR="DarkRed"][b]SEVDAMIZI KALBİMİZE ATIP KAÇMADIK KALBİMİZDEN SEVİP YAN GELİP YATMADIK SEVDAMIZI TÜM BEDENİMİZLE YAŞAMAK İÇİN VE YAŞATMAK İÇİN MÜCADELE ETTİK BU YOLDA DA DEVAM EDİYORUZ BU YOLDAN KAÇANLARDAN DEĞİL SEVDİKMİ UĞRUNDA ÖLENLERDENİZ DÜNYA MALI BİRGÜN SON NEFESTE YOK OLUR GİDER HERKEZ İCRAATIYLA TARİHE GEÇER BALIK DEĞİLİM YAPILANLARI UNUTAYIM BALIK DEĞİLİM KURUP KAÇANLARI UNUTAYIM BALIK DEĞİLİM YÜZ ÜSTÜ BIRAKIM GİDENLERİ UNUTAYIM BU SEVDAYA GERÇEKTEN DEĞER VERENLER BEN VE BENİM GİBİ OLANLAR BURDA SÜSLÜ BİR HAYATIMIZ YOK AMA SEVDAMIZI KIRMIZI BEYAZLA SÜSLEDİK ONU SEVİYORUZ REKLAM İÇİN DEĞİL DESTEK İÇİN BU YOL SİVASIN YOLU HERTÜRLÜ YALAN DOLANI DOLU DOĞRU OLANLARLA ANTALYAYA GİDİYORUZ KİMLER DOĞRU GÖERECEĞİZ HADİ BAKALIM ? [COLOR="Navy"]RECEP YÜKSEL[/COLOR] [/b][/COLOR]

[B]BENDE GELİYORUM EMRE YÜKSEL[/B]

EMRE_YÜKSEL 06.03.2010 21:20

[COLOR="Red"]ANTALYA YOUNDAYIZ KIRMIZI BEYAZ SEVDADAYIZ[/COLOR]

eyuphulagu 06.03.2010 21:33

Gençlerbirliği maçında sizleri de aramızda görmek istiyoruz.Manisa maçına Sivas'a gelmiştiniz galiba;çok uğur getirmiştiniz ve maçı da almıştık..Yine gelin yine uğur getirin bize...Takımın şu sıralar hem uğura,hem morale hem de şansa ihtiyacı var...Sivasspora hep destek hem de tam destek diyorum..ÇÜNKÜ BAŞKA SİVASSPOR YOK!

emrekocturk58 07.03.2010 10:07

[QUOTE=EMRE_YÜKSEL;615135][COLOR="DarkRed"][b]SEVDAMIZI KALBİMİZE ATIP KAÇMADIK KALBİMİZDEN SEVİP YAN GELİP YATMADIK SEVDAMIZI TÜM BEDENİMİZLE YAŞAMAK İÇİN VE YAŞATMAK İÇİN MÜCADELE ETTİK BU YOLDA DA DEVAM EDİYORUZ BU YOLDAN KAÇANLARDAN DEĞİL SEVDİKMİ UĞRUNDA ÖLENLERDENİZ DÜNYA MALI BİRGÜN SON NEFESTE YOK OLUR GİDER HERKEZ İCRAATIYLA TARİHE GEÇER BALIK DEĞİLİM YAPILANLARI UNUTAYIM BALIK DEĞİLİM KURUP KAÇANLARI UNUTAYIM BALIK DEĞİLİM YÜZ ÜSTÜ BIRAKIM GİDENLERİ UNUTAYIM BU SEVDAYA GERÇEKTEN DEĞER VERENLER BEN VE BENİM GİBİ OLANLAR BURDA SÜSLÜ BİR HAYATIMIZ YOK AMA SEVDAMIZI KIRMIZI BEYAZLA SÜSLEDİK ONU SEVİYORUZ REKLAM İÇİN DEĞİL DESTEK İÇİN BU YOL SİVASIN YOLU HERTÜRLÜ YALAN DOLANI DOLU DOĞRU OLANLARLA ANTALYAYA GİDİYORUZ KİMLER DOĞRU GÖERECEĞİZ HADİ BAKALIM ? [COLOR="Navy"]RECEP YÜKSEL[/COLOR] [/b][/COLOR]

[B]BENDE GELİYORUM EMRE YÜKSEL[/B][/QUOTE]

tebrikler emre helal olsun ;) ......................

zaralı ulkucu 07.03.2010 10:35

SEVDAMIN PESINDEN BENDE ANTALYAYA GELIYIORUM ABI BIZ RANT KAVGASI ICIN DEGIL MEMLEKET SEVDASI ICIN GELIYORUZ RANT KARI OLMAZ AMA SEVDAMIZIN HER ZAMAN KARI VARDIR

SEVDAMIZ GELIP GECICI DEGIL

GÜHERTASLI YİGİDOLAR

58zarali 07.03.2010 12:03

[IMG]http://www.istder.com/images/istder_antalya.png[/IMG]

nettekno 07.03.2010 12:16

[QUOTE=EMRE_YÜKSEL;615135][COLOR="DarkRed"][b]SEVDAMIZI KALBİMİZE ATIP KAÇMADIK KALBİMİZDEN SEVİP YAN GELİP YATMADIK SEVDAMIZI TÜM BEDENİMİZLE YAŞAMAK İÇİN VE YAŞATMAK İÇİN MÜCADELE ETTİK BU YOLDA DA DEVAM EDİYORUZ BU YOLDAN KAÇANLARDAN DEĞİL SEVDİKMİ UĞRUNDA ÖLENLERDENİZ DÜNYA MALI BİRGÜN SON NEFESTE YOK OLUR GİDER HERKEZ İCRAATIYLA TARİHE GEÇER BALIK DEĞİLİM YAPILANLARI UNUTAYIM BALIK DEĞİLİM KURUP KAÇANLARI UNUTAYIM BALIK DEĞİLİM YÜZ ÜSTÜ BIRAKIM GİDENLERİ UNUTAYIM BU SEVDAYA GERÇEKTEN DEĞER VERENLER BEN VE BENİM GİBİ OLANLAR BURDA SÜSLÜ BİR HAYATIMIZ YOK AMA SEVDAMIZI KIRMIZI BEYAZLA SÜSLEDİK ONU SEVİYORUZ REKLAM İÇİN DEĞİL DESTEK İÇİN BU YOL SİVASIN YOLU HERTÜRLÜ YALAN DOLANI DOLU DOĞRU OLANLARLA ANTALYAYA GİDİYORUZ KİMLER DOĞRU GÖERECEĞİZ HADİ BAKALIM ? [COLOR="Navy"]RECEP YÜKSEL[/COLOR] [/b][/COLOR]

[B]BENDE GELİYORUM EMRE YÜKSEL[/B][/QUOTE]

[B][COLOR="black"][COLOR="black"]söylenebilecek ne kadar söz varsa zaten söylenmiş eh artık bunlardanda bi sonuç çıkaramıyorsanız zaten sizin için söz sarf etmeye bile gerek yok, bi aksilik çıkmazssa son anda herzamanki gibi ben de antalya ya gidiorum[/COLOR][/COLOR][/B]

ercan58.a 07.03.2010 13:15

[B][COLOR="Blue"]biz takımı her zaman her yerde destekliyoruz sonuna kadar
ama artık hiç ümit görünmüyor bu takım düşecek bu gidişle
hoca degişse ne yazar-yönetim degişse ne yazar-futbolcu degişse ne?
seyirci olarak bizleri kahrettiniz allahta sizleri kahretsin hatta mahvetsin[/COLOR][/B]

zaralı ulkucu 07.03.2010 21:25

SEVDAMIZ ASKIMIZ ICIN YINE YOLLARDAYIZ SEVDAMIZ SİVASSPOR ICIN ANTALYAYA CIKARMA YAPACAGIZ BIZE YARDIM EDEN TUM ABILERIMDEN ALLAH RAZI OLSUN SEVDAMIZ TEK

BIZ RANT KAVGASI ICIN DEGIL SİVASSPOR SEVDAMIZ İCİN YOLDAYIZ

Herkes Bıkarken Senden Ben Tekrar Tekrar Aşık Oluyorum Küme Düşsen Ne Olur Sevdanın Ligimi Olur...SİVASSPOR

EGER SOKAKDA MAC YAPARSAN KALDIRIMDA DESTEKLERIM SENI SIVASSPOR

MUSTAFA PARLAK / ZARALI ÜLKÜCÜ

RECEP_YÜKSEL 07.03.2010 22:01

[QUOTE=58zarali;615288][IMG]http://www.istder.com/images/istder_antalya.png[/IMG][/QUOTE]

[B]
ANTALYAYA GİDİYORUZ DESTEK BEKLİYORUZ[/B]

şarkışla 58 07.03.2010 22:40

hayırlı sonuçlar beklemek isterim ama çok zor berabere bile kalamayız

RECEP_YÜKSEL 08.03.2010 08:12

[b]Gidecekler Listesi Hazırlanıyor Gelecekler yazsın:

1 : Recep YÜKSEL
2 : Emre YÜKSEL
3 : Ömer COŞKUN
4 : Orhan ÇALIŞKAN
5 : Ünsal YILDIZ
6 :
7 :
8 :
9 :
10:[/b]

özgühertaş 08.03.2010 10:07

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;615497][b]Gidecekler Listesi Hazırlanıyor Gelecekler yazsın:

1 : Recep YÜKSEL
6 : SERKAN TURGUT
7 :
8 :
9 :
10:[/b][/QUOTE]
İNŞALLAH BU SEFER SİZLERİ YANLIZ BIRAKMAM

dejavu 08.03.2010 11:27

istanbuldan organize olursa memnun oluruz

dejavu 08.03.2010 11:30

arkadaşlar istanbuldan organize yapan olursa bende ustume duşen maddi manevi yaparım

özgühertaş 08.03.2010 12:01

[QUOTE=dejavu;615540]arkadaşlar istanbuldan organize yapan olursa bende ustume duşen maddi manevi yaparım[/QUOTE]

zaten bu organızasyon istanbuldan yapılıyor.maddi ve manevi olarak destek vermek için recep yüksel abiyle istibata geçebilirsin.

fatihgn 08.03.2010 14:16

gelmek isterim abiler gidiş geliş bilet tahmini olarak ne kadar tutar malum öğrenci adamız=)

RECEP_YÜKSEL 08.03.2010 16:45

[QUOTE=fatihgn;615574]gelmek isterim abiler gidiş geliş bilet tahmini olarak ne kadar tutar malum öğrenci adamız=)[/QUOTE]
[COLOR="Navy"][B]
Kardeş gelecek desteğe göre öğrencilerden fazla yüklenmek gibi bi derdimiz yok genç ve kalabalık olmak için destek bekliyoruz desteğe göre ücret belli olacak[/B][/COLOR]

[COLOR="DarkRed"][B]0532 473 07 65 irtibat için[/B][/COLOR]

canımözsivaslım 08.03.2010 18:23

Cevap: ANTALYAYA GİDİYORUZ

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;614514][COLOR="Navy"][B]Evet arkadaşlar bu hafta ki sonuca bakmaksızın Antalyaya gitmeyi düşünüyoruz İstanbuldan gelmek isteyenler ve destek vermek isteyenler bilginiz olsun,

İyi günde herkez gelir Kötü günde kimler var göreceğiz?[/B][/COLOR][/QUOTE]

benimde bir fikrim var izmirden katılırız böyle organizasyon olursa gitmeyi düşünürüz çok ta güzel olur

yorumcuyuz 08.03.2010 18:59

sivastan gidecek olan var mı ?

Cerit 08.03.2010 20:15

Almanyadan (Münih) gidecek olan varmi. Ben 13.03 gecesi ucakla Antalyadayim.
Gecen senede ordaydim.

RECEP_YÜKSEL 08.03.2010 21:34

[B]1 : Recep YÜKSEL
7 : Mustafa PARLAK
8 : Harun PARLAK
9 : Haşim KAYA (SİNOPLU)
10: Suat AKKAYA
11: Can ŞAHİN
12: Mesut TUNÇ
13: Mahmut TANIŞMAN
14: İhsan BABA
15: [/B]

zaralı ulkucu 08.03.2010 21:46

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;615645][B]1 : Recep YÜKSEL
7 : Mustafa PARLAK(ZARALİ ÜLKÜÇÜ)
10: Suat AKKAYA (ORDULU)
11: ŞADİ (KAYSERİLİ)
13: CAN ŞAHİN
14:
15: [/B][/QUOTE]

SIVASLI OLAN ARK CAGIRDIK MACA GELMEDIAMA SELAMIMIZLA 3 ANADOLU SEHRININ 3 GUZEL INSANI GELIYOR ONEMLI OLAN SIVASLI OLMAK DEGIL ONEMLI OLAN ANADOLU SEVDALISI OLMAK.

efendigardaş 08.03.2010 22:24

İST.DER YİNE YOLLARDA HELAL OLSUN SİZE..

emrekocturk58 08.03.2010 22:37

[B]1 : Recep YÜKSEL
15: Emre KOÇTÜRK

ALLAHIN İZNİYLE BENDE GELİYORUM ;)
.........................
SEVDAMIZ RENKLERE MEMLEKETE

nettekno 08.03.2010 23:04

[QUOTE=emrekocturk58;615658][B]1 : Recep YÜKSEL
15: Emre KOÇTÜRK

ALLAHIN İZNİYLE BENDE GELİYORUM ;)
SEVDAMIZ RENKLERE MEMLEKETE
.........................[/QUOTE]

emre aslanım benim bee şu babana da bi selamımıı sölee oda gelsin :D

emrekocturk58 08.03.2010 23:05

[QUOTE=nettekno;615667]emre aslanım benim bee şu babana da bi selamımıı sölee oda gelsin :D[/QUOTE]

abi oda gelecek heralde tam bilmiyorum :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:38.