![]() |
[İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL
[B]
Bazı arkadaşlar düşünebilir istifa neyi değiştirir diye. Ama gerek oynanan oyun gerekse yönetim olarak dibe vurmuş bulunmaktayız. Teknik değişikliği tıpkı Bülent Uygunun gidip Muhsin Ertuğralın gelmesi gibi takıma [COLOR="Red"]farklı bir hava yeni galibiyetler[/COLOR] getirecektir.. Memnun değilmiz Muhsin Ertuğral'da? Kazandığımız maclara soyle bir bakacak olursak futbol oynu oynamayı nimet sayan mücadele etmek için hiçbir çaba sarfetmeyen isteksiz ruhsuz bir Sivasspor var sahada. Rakiplerimiz beceriksizliğinden bir kaç mac ancak kazanabiliyoruz. Dikkat ederseniz dişe diş bir mücadele yaşanmamış beraberliğimiz bile çok nadir.. [COLOR="Red"]Kaybettiğimiz macları hiç söylemiyorum hepsinden fark yiyoruz..[/COLOR] Takım adına olumlu hiç bir adım yok. Muhsin hocanın karakterine söyleyecek hiç bir sözümüz yok ama Bu değişim Şart.. Muhsin Hocaya emeklerinden dolayı teşekkür edip [COLOR="Red"]İSTİFAYA DAVET[/COLOR] ediyorum..[/B] |
Cevap: [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL
Etsin tabi istifa ya naptı geldi de gitsin başka yere
|
Muhsin Hoca üzgünüm ama 20 maç oynattın bu takıma! Hep bir umut bekledik ama ne oldu, ne değişti?
Ya futbolculara ne demeli, Denizli'nin, Diyarbakır'ın futbolcuları bile savaşırken bizimkiler hala laylay lom! Bu berbat yılda ve küme düşüşümüzde en az hoca kadar futbolcularda suçlu ve futbolcularda cezalandırılmalı! Hoca istifa etsin ama futbolcuların da en az onun gibi cezalandırılması gerekir! |
nerden getirdiler bu adami anlamadim ya hemen gönderilmeli bu nasil yönetim bir cok oyuncu kadro disi birakilmali
|
Denizli umudunu kaybetmişken, Ankara düşürülmüşken, Diyarbakır taraftarı terör estirip takımlarını kümeye göndermek için elinden geleni yaparken, bu üç berbat takımın arasına Sivas'ı sokacak olan futbolcuların Allah belasını versin!!!!!
|
Hoca bir an önce istifa etmeli futbolcularda sezon sonunda gönderilmelidir bazı futbolcular Yasin Çakmak, Uğur Kavuk vs.. gibi takımın dibine resmen dinamit koydular futbol adına hiç bir poitif yanları yok üstünede koydukları zararlarda haddinden fazla
|
yeter ya bu kadar kötü futbol oynamaz bir takim...
yönetim nerde hic ses cikmiyor... bülent uygun hocamla yeniliyorduk ama bu kadar kötü hic oynamadik... muhsin hocayla bu is olmuyor iste... bülent uygunu geri getirin yoksa hikmet karamana bizi ucurur... |
bence suç yönetimin adam gibi yabancı stoper alıp yerleştiremediler aubey yasin uğur lavuk faruk bunların devre arasında yollanması gerekıyordu aubey ı alacagınıza dialloyu gerı getırseydınız
|
allah rizasi icin hoca sivas a geri gelmeyin antalyadan sen ve ekibin ülkelerinin yolunu tutsunlar.bizde seni efendi bir insan olarak hatirliyalim.
|
Ben Bülent Uygun gittikten sonra yurticinden her takımın başına gecmiş adete yalama olmuş hocalarla çalışılmasına karşı çıkıyordum.. Ama çok büyük yanılmışım Muhsin Ertuğralı gördükten sonra keşke her sene 5 takımı çalıştıran hocalardan birisi gelseydi
|
ARTIK KREDİN BİTTİ MUHSİN BEY GİT GİTTE ŞU TAKIN YENMEYİ BİLSİN İSTEMİYORUZ SENİ GİT AFRİKADA TAKIM ÇALIŞTIR
|
[B]YERTER BE YETER BIÇAK KEMİĞE DAYANDI,GELDİN GELELİ HİÇ BİŞR ŞEY KAZANDIRAMADIN BU TAKIMA YAZIKLAR OLSUN SENİN GİBİ TEKNİK ADAMADA,FUTBOLCULARADA,İSTİFA ET BAS GİT,[COLOR="Red"]BİZ HOCASIZDA OYNARIZ BU KADAR REZİL BİR OYUNU,[/COLOR]BU KADAR GOL ATMA ÖZÜRLÜ BİR TAKIM OLAMAZ YA MAHALLE TAKIMI KURUYOR SANKİ ADAM 90 DAKİKA BOYUNCA KALEYE İSABETLİ TEK ŞUT ATMADAN MAÇI BİTİRİYORUZ,YAPTIĞIMIZ İŞ SADECE RAKİPTEKİ TOPU KOVALAMAK BAŞKA HİÇ BİŞEY YOK,[COLOR="Red"]İSTİFA ET VE SİVASI TERKET HUHSİN HOCA.......[/COLOR][/B]
|
[B]Artık savunulacak bir yanın kalmadı hocam.gereğini yap.:)[/B]
|
ortada futbolcuların muhsin hocayı sevmediği gibi bi dedikodular var sürekli farklı futbolcular oynadıgından dolayı kimsenin yerinin garanti olmaması futbolcularda ters etki yapıyormuş bu nedenlede sevilmiyormuş bence tam tersi olması gerekmezmi çalışanın hakedenin formayı kapması birazda hoca gitsin diye takım topta oynamayabilir o bu değil arada memleketi yakacaklar o olacak
|
artık yeter bencede daha fazla işi uzatmadan istifa etmeli yeni hoca ile belki birkaç maç kazanabiliriz en kısa sürede gitmeli muhsin hoca.......İSTİFAAAAAAAAAAAA
|
mecnun başkan yeter artık be bu ne hal ayıptır yaw düşeceğiz bee :mad: bu işe yaramaz hocayı nerden buldunuz bee adam hiçbişey bilmiyor bee malın teki adam acilen istifa etsin yada görevden alın bu adamı bee:mad: istifaaa istifaa ertuğral istifaa:mad:
|
HOCA ARTIK YETER
BİR AN ÖNCE GİT SENİ İİSSTTEEMMİİYYOORRUUZZZZZZ. AAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAARRRRRRRRTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKK BURASI SİVAS BAŞKAN BİR BİZ BİR SİZ ARTIK EL KOY LÜTFEN SAYIN BAŞKAN İŞ İŞTEN GEÇMEDEN |
hoca git git ggiittttttttt...........
|
bülent geri dösün, yalvarmıyoruz ama gecen sene bızı 2. yapan oydu!!!!!!!!!!!
|
Muhsin hocanın karakterine söyleyecek hiç bir sözümüz yok ama Bu değişim Şart.. Muhsin Hocaya emeklerinden dolayı teşekkür edip İSTİFAYA DAVET ediyorum..
__________________Kardeşim karektere puan vermiyolar banene karekterinden ben puan futbol sivas taraftarının sevinmesinni istiyorum gerisi yalan biran önce giderde rahat ederiz bir transfer zamanı geçirdi istedigi futbolcuları aldı ne oldu kaca bir hiç acilen takımı ligde tutacak bir hoca lazım bülent uygunda bunlardan biri... |
az bir gurur varsa hocam artik sivasa geri gelmezsiniz sivasli sana hickimsenin göstermeyecegi kadar ilgi alaka ve önem verdi sende bu sana verilenlere karsilik efendi ve güzel bir sekilde istifa et ve seni güzel yadedelim.
|
Şu saatten sonra hoca bence verimli olamaz devam ederse en büyük hatayı yapar
|
[QUOTE=ReDYiGiDo;616803]Hoca bir an önce istifa etmeli futbolcularda sezon sonunda gönderilmelidir bazı futbolcular Yasin Çakmak, Uğur Kavuk vs.. gibi takımın dibine resmen dinamit koydular futbol adına hiç bir poitif yanları yok üstünede koydukları zararlarda haddinden fazla[/QUOTE]
uğur kavukla yasin muhsin hocanın koyduğu dinamit değil bülent uygunun koyduğu dinamittir.asıl suçlu burda başta bülent uygun sonra baskan ,yönetim futbolcular ... muhsin hocada suçlu tabi ama hocanın kendi kurduğu bir takım değil eldekilerle yetiniyor hocanında hataları var tabi doğru bir 11 le çıkmıyor sahada oyun kuramıyor defansta sorunlar devam ediyor ama artık buna dur demek lazım teknikdrektör değişikliği ne kadar doğru olur onu bilemem artık bence biran evvel bişeyler yapmak lazım..... |
bundan kötüsü yapamaz kimse artık bırakmalı hoca bizi çok yanılttı
|
[B]YÖNETİMDEN İKİ İNSAN BU TAKIMDAN GİTMEDEN TAKIM DÜZENE GİRMEZ İKİSİNİNDE İSMİNİ VERECEĞİM..
BİRİNCİSİ ERDAL SARILAR İKİNCİSİ NE OLDUĞU BELİRSİZ OLAN GENEL MENEJERİ MUSTAFA TURGUN TAKIMIN BU HALE GELMESİNDEKİ EN BÜYÜK SORUMLULAR BUNLAR BURADAN BAŞKANIMIZA SESLENİYORUM TEKNİK DİREKTÖR VE BU İKİ İSİM ACİLEN BU TAKIMDAN KOVULMALI.. VE BAZI FUTBOLCULARADA KADRO DIŞI YAPILMALI[/B] |
abi bu maçta mücadele ettik ama yenildik
|
hoca değişse de değişmese de sivas emin adımlarla bank asya ya gidiyor..
|
taraftar olarak artık umudumuz kalmadı yer artık hoca gitmeli yeni hoca gelmeli
|
[QUOTE=ReDYiGiDo;616846][B]YÖNETİMDEN İKİ İNSAN BU TAKIMDAN GİTMEDEN TAKIM DÜZENE GİRMEZ İKİSİNİNDE İSMİNİ VERECEĞİM..
BİRİNCİSİ ERDAL SARILAR İKİNCİSİ NE OLDUĞU BELİRSİZ OLAN GENEL MENEJERİ MUSTAFA TURGUN TAKIMIN BU HALE GELMESİNDEKİ EN BÜYÜK SORUMLULAR BUNLAR BURADAN BAŞKANIMIZA SESLENİYORUM TEKNİK DİREKTÖR VE BU İKİ İSİM ACİLEN BU TAKIMDAN KOVULMALI.. VE BAZI FUTBOLCULARADA KADRO DIŞI YAPILMALI[/B][/QUOTE] Mustafa Turgun sene başı gelen adam mı oysa her maç klübede görüyorum bir işe yaradığı yok boşa maaş veriyorlar |
Bu Takımın başına Genç İstekli bir hoca getirilmeli yada türkiyeyi tanıyan oyunu okuyan bir yabancı oyuncu.. İkincisi biraz zor olacağından
Ertuğrul sağlam, mehmet özdilek, tolunay kafkas vs.. gibi genç hocalar getirmemiz gerekir.. Hakan Şükür, Ergün Penbe, Feyyaz Uçar bunlardan birisi olabilir.. |
[QUOTE=noname87;616852]Mustafa Turgun sene başı gelen adam mı oysa her maç klübede görüyorum bir işe yaradığı yok boşa maaş veriyorlar[/QUOTE]
Ben geçen sene şampiyonluğu kaçırmamızda bile onun suçu oldugunu düşünüyorum.. Gecen sezon o geldi sonra liderlikten düştük.. Şimdide halimiz ortada menejerlik yapmıyor mikserlik yapıyor.. İlk geldiğinde bir de hava yaptılar Galatasaraydan geldi felan diye Belli oldu ne için geldiği SİVASımız çekemeyenlerin planları bunlar Mecnun Başkan oyunlara gelme.. AĞIRLIĞINI KOY ARTIK |
Bu takımı kimse yönetemez şansımızla ligde kalırsak kalırız
|
Muhsin hoca rica ediyorum giderken Faruk Bayar'ı yanına almayı unutma.. Sokakta insanlara yaratıkmış gibi bakan, küçük dağları ben yarattım edasında gezen ve DAHA da önemlisi sahada hiçbir varlık gösteremeyen ukala Faruk defol git lütfen..
|
[B][I]YETER ARTIK YETER!!!
Bu takım maçlara hocasız cıksa bile bundan daha kötüsü olamaz.. Muhsin hoca acilen istifa et lütfen. Yoksa bu taraftar ilk maçta seni 90 dk istifaya davet eder bunu bilesin. ama ben hocaya değil onu getirenlere kızıyorum.. Türkiye'de kendini ispat etmiş o kadar çok boşta hoca varken onu getirenlere yazıklar olsun.. ismini anmayacağım basın sözcümüz cıkıpta bir taraftan (hocamız Türkiye'yi Sivas'ı tanımıyor) demez mi? sanada yazıklar olsun zat-ı muhterem.. hoca ve sen acilen karakterli bir insan protresi çizin ve acilen istifa edin....[/I][/B] |
[B][B]YERTER BE YETER BIÇAK KEMİĞE DAYANDI,GELDİN GELELİ HİÇ BİŞR ŞEY KAZANDIRAMADIN BU TAKIMA YAZIKLAR OLSUN SENİN GİBİ TEKNİK ADAMADA,FUTBOLCULARADA,İSTİFA ET BAS GİT,[COLOR="Red"]BİZ HOCASIZDA OYNARIZ BU KADAR REZİL BİR OYUNU,[/COLOR]BU KADAR GOL ATMA ÖZÜRLÜ BİR TAKIM OLAMAZ YA MAHALLE TAKIMI KURUYOR SANKİ ADAM 90 DAKİKA BOYUNCA KALEYE İSABETLİ TEK ŞUT ATMADAN MAÇI BİTİRİYORUZ,YAPTIĞIMIZ İŞ SADECE RAKİPTEKİ TOPU KOVALAMAK BAŞKA HİÇ BİŞEY YOK,[COLOR="Red"]İSTİFA ET VE SİVASI TERKET MUHSİN HOCA.......[/COLOR][/B][/B]
|
hemen hikmet karaman getirilsın........................................................................................................................................................................
|
Bu takım maçlara takımı bile çıkarmasa alacağamız skor zaten aynı...Teknik direktörün yaptığı hiçbirşey yok aynen o şirin açıklamaları gibi adamlığını muhafaza ederek istifa etmek yakışır hocaya..Bizler hep kötü taraftar olarak görünüyoruz ama bu kadarı da fazla,bizden daha düşük seviyede takımlar bile ligin bir parçası olduklarını göstermek için çatır çatır mücadele ediyorlar ama bizimkilerde tık yok...Ayrıca Allah korusun bizim takımımız düşerse kadrodaki bu molozlar hangi takıma transfer olabileceklerini sanıyorlar acaba onu da çok merak ediyorum...Öncelikle kesin gitmesi gereken bir teknik direktör var bunun bahanesi yok kimse çıkıp başımızda biri olmazsa düşeriz vs.demesin zaten bu yolun sonu öyle görünüyor.Eğer ki kurtulmak istiyorsak ani müdahaleler yapılmalı yok yapmaya da niyetleri yoksa buyursun kendileride gitsinler...Bizim isyanlarımız takımın küme düşmesi vs.değil şampiyonluğa oynayan borç harç olmadan devam eden takımı bu hale getirenlere...Allah yardımcımız olsun başka diyecek birşey gelmiyor aklıma...
|
[QUOTE=Divriği58-;616807]bence suç yönetimin adam gibi yabancı stoper alıp yerleştiremediler aubey yasin uğur lavuk faruk bunların devre arasında yollanması gerekıyordu aubey ı alacagınıza dialloyu gerı getırseydınız[/QUOTE]
Arkadaşa tamamen hak veriyorum defans bas bas bağırıyor durum belli hala orta sahaya öncelik veriyorlar kimse kusura bakmasın ama kötü gün hocası sevmediğim insan Hikmet Karaman olsaydı şimdi biz Antalyanın konumunda olurduk |
nerede yeni gelen turst futbolcular bu turstleri sanki bile bile getirildi anlamak mümkün degil kendimi zor tutuyorum aglıyac durumdayım kim bilir benim gibi nice sivasspora gönül verenler oynamayan soprcuyu gönder getsin neden korkuluyor rakip takımlar takır takır top oynuyor bizim takım tatil yapıyor ..............
|
Evet arkadaşlar maalesef artık bu takımda hocanın hiçbir etkisi yok.Bu çok açık bir şekilde görülüyor.Futbolcular da hoca kadar hatalı ve disiplinsizler.Eğer hoca istifa edecekse futbolcularının bir kısmı kadro dışı bırakılmalıdır.Bu böyle gitmez.Ama tabiki zamanlamayı iyi yapmak lazım..
Ancak bu takımı bu hale getiren bülent hocadır ve bülent hocanın gelmesini isteyen bir kesim de hala var.Bu zihniyeti de hala anlamış değilim... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:50. |