SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   TEŞEKKÜRLER VE BENDEN BURAYA KADAR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28799)

RECEP_YÜKSEL 15.03.2010 10:01

TEŞEKKÜRLER VE BENDEN BURAYA KADAR

[B]Evet arkadaşlar Antalyaya gittik yenldik ve geldik!

Nasıl gittik kimler destek verdi kimler bizle geldi burdan onları yazacam

Öncelikle Bizlere Antalyaya Gitememize destek veten kişileri burda belirteyim.

[COLOR="DarkRed"]1.M. Ç.
2.SERVET COŞKUN
3.M. E. Ö.
4.Murat KANIK
5.B. D. [/COLOR]

Bu arkadaşaların ve abilerimizin desteğiyle Antalya yoluna çıkdık sayımız belkide öncekilere göre vazlaydı ve toplamda 30 kişiydik biz otuz yürekli insana rağmen 14 + hoca yüreksizlerdi biz yenilmelerine üzülsekde en fazla oyun oynamadıkları yani mücadele etmeden yenilmeleri bizi çok üzdü ve rezil etti ben maçtan önce otobüsde aynen şunu yazdım benim için deplasman bitmiştir artık yokum bu takımdan kaynaklanan bir olay değil istanbulda takımına sahip çıkan taraftar ve Sivaslı olmadığındadır ben 5 sezondur hemen hemen tüm yakın deplasmanlara gitmeye ve organizasyon yapmaya çalıştım ama her seferinde hüsran oldu yani boşa kürek salladığımı anladım ve yoruldum onun içinki artık deplasman organizasyonlarında yokum yani bende yoruldum ve sağ olsun bazı Sivaslılar benide yordular.

Bundan sonra birey olarak yani Sade Sivaslı Recep YÜKSEL Olarak maçlara gideceğimi belirtiyor.

Bugüne kadar destek olanlara teşekkür ediyorum.

Burdan son olarak burası sanalda olsa bu zaman içerisinde beraber yiyip içtiğimiz tüm dostlardan haklarını helal etmelerini bekliyorum.

Ben yalnız değildimki noktalarda dost bulayım ben Sivaslı diye herkezle dost oldum anladımkı herkez bizim gibi değilmiş onun için burda istisnalar hariç noktalardaki dostlukların çıkar amaç ve reklam için olduğunu anladığımı ve günü birlik dostlukları sevmediğimi gibi Dostluk ebedi güvenilir olduğunu bilenlerden olduğumdan dolayı.

[COLOR="Navy"]günü birlik olanlar dahil hepsinden bi ricam ben her yaşadığım olayda oturduğum ortamda yediğimiz bir lokmanın kişi hakkı olduğundan herkez helal olsun derken herkezdende aynı şekilde helallık bekleyen bir kişiyimdir.[/COLOR]

[COLOR="Red"]BENDEN BURAYA KADAR YOLUNUZ AÇIK OLSUN.

İSTANBULDA DOĞDUM HERZAMAN GURURLA SİVASLI OLDUĞUMU SÖYLEDİM
SİVASSPORLA GURUR DUYDUM SIVASLI OLMAKLA ONUR DUYDUM.

OSMANLIDIR SOYUM
TÜRK'LÜKDÜR YOLUM
BİLMEM BAŞKA KONU
BEN SİVAS'IN ÇOÇUĞUYUM.[/COLOR]

[/B]

[B]BURADKİ YAZIDA İSTEDİĞİNİZ DEĞİŞİKLİĞİ YAPABİLİRSİNİZ NE GÜCENME OLUR NE KIZMA AMA BEYNİMİZDEKİNİ ASLA[/B]

yadel 15.03.2010 10:29

Cevap: TEŞEKKÜRLER VE BENDEN BURAYA KADAR

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;617358][B]Evet arkadaşlar Antalyaya gittik yenldik ve geldik!

[COLOR="DarkRed"]1.M. Ç.
2.SERVET COŞKUN
3.M. E. Ö.
4.Murat KANIK
5.B. D. [/COLOR]

Bu arkadaşaların ve abilerimizin desteğiyle Antalya yoluna çıkdık sayımız belkide öncekilere göre vazlaydı ve toplamda 30 kişiydik biz otuz yürekli insana rağmen 14 + hoca yüreksizlerdi biz yenilmelerine üzülsekde en fazla oyun oynamadıkları yani mücadele etmeden yenilmeleri bizi çok üzdü ve rezil etti ben maçtan önce otobüsde aynen şunu yazdım benim için deplasman bitmiştir artık yokum bu takımdan kaynaklanan bir olay değil istanbulda takımına sahip çıkan taraftar ve Sivaslı olmadığındadır ben 5 sezondur hemen hemen tüm yakın deplasmanlara gitmeye ve organizasyon yapmaya çalıştım ama her seferinde hüsran oldu yani boşa kürek salladığımı anladım ve yoruldum onun içinki artık deplasman organizasyonlarında yokum yani bende yoruldum ve sağ olsun bazı Sivaslılar benide yordular.

Bundan sonra birey olarak yani Sade Sivaslı Recep YÜKSEL Olarak maçlara gideceğimi belirtiyor.

Burdan son olarak burası sanalda olsa bu zaman içerisinde beraber yiyip içtiğimiz tüm dostlardan haklarını helal etmelerini bekliyorum.

Ben yalnız değildimki noktalarda dost bulayım ben Sivaslı diye herkezle dost oldum anladımkı herkez bizim gibi değilmiş onun için burda istisnalar hariç noktalardaki dostlukların çıkar amaç ve reklam için olduğunu anladığımı ve günü birlik dostlukları sevmediğimi gibi Dostluk ebedi güvenilir olduğunu bilenlerden olduğumdan dolayı.

[COLOR="Navy"]günü birlik olanlar dahil hepsinden bi ricam ben her yaşadığım olayda oturduğum ortamda yediğimiz bir lokmanın kişi hakkı olduğundan herkez helal olsun derken herkezdende aynı şekilde helallık bekleyen bir kişiyimdir.[/COLOR]

OSMANLIDIR SOYUM
TÜRK'LÜKDÜR YOLUM
BİLMEM BAŞKA KONU

[/B]

[B]BURADKİ YAZIDA İSTEDİĞİNİZ DEĞİŞİKLİĞİ YAPABİLİRSİNİZ NE GÜCENME OLUR NE KIZMA AMA BEYNİMİZDEKİNİ ASLA[/B][/QUOTE]

Valla Recep kardeşim dün maçta gördüm seni helal olsun imkanın dahilinde çevrenle pankartlarınla renk verdin Sivas tribünlerine.
Ne kadar kırılmış olsanda Sivasspor a desteğini esirgemeyeceğini biliyorum. Sivas sevdamız Sivasspor sevgimiz bitmemeli.

shang 15.03.2010 10:35

kırılmış üzülmüş olabilirsin yorulmuşta olabilirsin bazen insan düşünüyor acaba futbolcularında benim kadar içleri yanıyormu diye her deplasmana gidip az sayıdada olsa takımımızı yanlız bırakmayanlara teşekkür ediyorum deplasmana gitmeyecek olabilrisin ama sivas sevgisi bakidir

Salim58 15.03.2010 10:41

[B]Recep kardeşimizin bu güne kadar takıma olan sevdasını hem gördüm hemde şahit oldum.sonuç ne olursa olsun aynen desteğe devam dedi.

bu güne kadar organizasyonları yaptı bundan sonrada yapar Sivas ve Sivasspor sevdası yormaz onu fakat kırıldığı birşeyler var demekki,bunada saygı duymak gerek.[/B]

58_babacan_58 15.03.2010 10:50

[B][COLOR="Red"]RECEP ABİ HAKLISIN HAFTALARDIR GALİBİYET YÜZÜ GÖREMİYORUZ,KAZANDIĞIMIZ MAÇLARDADA ŞANSIMIZLA KAZANDIK,NE TAKIMDA,NEDE HOCADA İŞ VAR HİÇ BİR ŞEY YOK,SADECE BİRAZ DUYGULSALLIK VE MAĞLUBİYETİN VERDİĞİ SİNİRLE YAZMIŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM,SİVAS VE SİVASSPOR SEVGİSİ HİÇ BİR ZAMAN BİTMEZ ABİ HEP DESTEK TAM DESTEK......SAYGILARIMLA[/COLOR][/B]

fatihtuztas 15.03.2010 10:57

adam haklı arkadaş, bu takım adamı kanser bile eder...

özgühertaş 15.03.2010 10:57

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;617358][B]Evet arkadaşlar Antalyaya gittik yenldik ve geldik!

[COLOR="DarkRed"]1.M. Ç.
2.SERVET COŞKUN
3.M. E. Ö.
4.Murat KANIK
5.B. D. [/COLOR]

OSMANLIDIR SOYUM
TÜRK'LÜKDÜR YOLUM
BİLMEM BAŞKA KONU

[/B]

[B]BURADKİ YAZIDA İSTEDİĞİNİZ DEĞİŞİKLİĞİ YAPABİLİRSİNİZ NE GÜCENME OLUR NE KIZMA AMA BEYNİMİZDEKİNİ ASLA[/B][/QUOTE]

Recep abi öncelikle bizlere abilik, önderlik ederek deplasmanlardaki maçlara gitmemize vesile oldun bir çok genç kardeşimiz senin sayende sivas sevgisi kazandı.tribünlerde senin sayende azda olsa bi taraftar toplulugu meydana gelmeye başlamıştı.örnek vermek gerekirse daha düne kadar deplasmana gimeye kalkerken arabayı dolduramıyorduk ama dün antalya gibi uzak ve yorucu bir deplasmana giderken arabaya sığmıyorduk.takımın hiç bir iddiası olmamamasına ragmen sırf destek olmak için yollara düşen abilerimize ve kardeşlerimize önderlik ederek sivasımıza destek olmaktan başka bi amacının olmadıgını bizler çok iyi biliyoruz.biliyoruz çünkü deplasmana gideken bile ne yönetimden nede diğer sözde sivas sevdalılarından hiç bir şekilde detek görmedik.belki yorulmuş belki kırılmış olabilirsin ama bizler biliyoruzki senin sivas aşkından hiç bir şekilde eksilme olmadı olamazda . yukarda yazdıklarını seni tanıyan insanlar çok iyi anlayabiliyorlar.

eroldeger 15.03.2010 11:30

[COLOR="DarkRed"]1.M. Ç.
2.SERVET COŞKUN
3.M. E. Ö.
4.Murat KANIK
5.B. D. [/COLOR]

OSMANLIDIR SOYUM
TÜRK'LÜKDÜR YOLUM
BİLMEM BAŞKA KONU

[/B]

recep kardeşim az sakin ol bende receple antalyaya giti hemde neşartlarla iki tane cenaze i kaldırdım o yüzden sağolsun arkadaşlar benim için 1 saat beklediler herkes hakını helaletsin ama sivas spora gelince böyle rezalet olmaz böyle takımmı olurnetaptıgını ne tapacağını bilmeyen bomboşbir takım artı yönetim buişe elatsın bu hoca bu saaten sonra tartışılır buşi iyilikle konuşup biran evel haletmeklağzım yoksa sonrasını düşünmek bile istemiyorum

RECEP_YÜKSEL 15.03.2010 11:54

[QUOTE=eroldeger;617385]recep kardeşim az sakin ol bende receple antalyaya giti hemde neşartlarla iki tane cenaze i kaldırdım o yüzden sağolsun arkadaşlar benim için 1 saat beklediler herkes hakını helaletsin ama sivas spora gelince böyle rezalet olmaz böyle takımmı olurnetaptıgını ne tapacağını bilmeyen bomboşbir takım artı yönetim buişe elatsın bu hoca bu saaten sonra tartışılır buşi iyilikle konuşup biran evel haletmeklağzım yoksa sonrasını düşünmek bile istemiyorum[/QUOTE]

[COLOR="SeaGreen"][B]BU OLAYIN TAKIMIN KÖTÜ GİTMESİYLE HİÇ BİR ALAKASI OLMADIĞININ ALTINI ÇIZARIM
SONUÇDA BEN KÖTÜ GÜNDE TERK EDENLERDEN DEĞİLİM
SADECE BENİM BU ARALAR GÜNLERİM ÇOK KÖTÜ
BU YOLDADA 1 LİRA VERCEK DURUMUM KALAMDIĞINDAN DOLAYI
VE ÖĞRENCİLERDEN PARA TOPLAMAKDAN DİLENCİLİK YAPMKATAN YORULDUĞUM İÇİN DİR[/B][/COLOR]

yukarıyıldızlı 15.03.2010 12:49

sivas sevigig sivasspor sevgisi galibiyetlere yenilgilere endeksli olmamalıdır diye düşünüyorum kızıp duygusal davranıyor olabilirsiniz ama memelekt aşkı taşıyorsanız yüreğinizde bu karardan vazgeçeceğinizden eminim saygılarımla....

Örükcülü 15.03.2010 17:04

Keşke herkes bu kadar destek verse, keşke bu kadar fedakar olabilse. Yaptıkların için teşekkürler kardeşim.

adalı harun 15.03.2010 17:26

COK DOGRUSUN HEMSERİM BİR BURSANIN YARISI OLAMIYORUZ
VEKİLLERİMİZ MAÇLARA BAŞKALARININ ÇAPUTU İLE GELİYORLAR
YALAMALILIKLARINDAN NERELİ OLDUGUNU SÖYLEYEMİYORLAR SİVAS GOL YEDİKÇE ALKIŞLIYORLAR GİTSİN LER BURSAYA ESKİSEHİRE TARAFTARLIK YÖNETİCİLİK GÖRSÜNLER
HANGİ MAÇTA HANGİ TARAFTAR GURUBUNA NE İYLİK YAPTILAR
SENİ TAKDİR EDİYOR
BUNDAN SONRADA MÜCADELENE KALDIĞIN YERDEN DEVAM EDİYORSUN
MEMLEKET SEVDASI ÖFKEYE GELMEZ
MEMLEKETİM SİVAS DİYORSAN ELİNDEN GELDİĞİ KADAR KOŞACAKSIN TARİH BİR GÜN NANKÖRLERİDE YAZACAK

casus84 15.03.2010 18:20

[QUOTE=yukarıyıldızlı;617418]sivas sevigig sivasspor sevgisi galibiyetlere yenilgilere endeksli olmamalıdır diye düşünüyorum kızıp duygusal davranıyor olabilirsiniz ama memelekt aşkı taşıyorsanız yüreğinizde bu karardan vazgeçeceğinizden eminim saygılarımla....[/QUOTE]

[B]GARDAŞIM BUNUN YENİLGİ İLE NE ALAKASI VAR ONU ANLAMIYORUM....
RECEP ABİ MAÇTAN ÖNCE YOLDA ZATEN BUNU DİLE GETİRDİ....
PARASI OLUPTA BU TAKIMA DESTEK OLMAYANLAR VAR....
ANCAK RECEP ABİNİNDE BIÇAK KEMİĞİNE DAYANDI...
HER DEPLASMANDAN ZARARLI ÇIKIYOR....
NİYE HEP SİVAS HEP SİVASSPORLU İÇİN....
AMA KİMSE TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMAYINCA ZARARLI HEP RECEP ABİ GİBİLERE KALIYOR....
RECEP ABİNİN VERDİĞİ HER KARARDA ARKASINDAYIM...
EĞER DEVAM DERSEDE DEPLASMANLARA GİTMEYE DEVAM EDECEĞİZ...
ANCAK BİREYSEL DERSEDE ATLAR ARABAMIZA GİDERİZ...YADA TREN VS.VS.[/B]

özgühertaş 15.03.2010 18:50

[QUOTE=yukarıyıldızlı;617418]sivas sevigig sivasspor sevgisi galibiyetlere yenilgilere endeksli olmamalıdır diye düşünüyorum kızıp duygusal davranıyor olabilirsiniz ama memelekt aşkı taşıyorsanız yüreğinizde bu karardan vazgeçeceğinizden eminim saygılarımla....[/QUOTE]

recep abinin sivas sevgisi memleket aşkı ortada zaten o bu kararı alırken antalya deplasmanına yeni çıktıgımızda bizlere söylemişti.bundaki en büyük etken külüpümüzün recep abiye sahip çıkmaması(kadıköydeki fb maçında hiç suçu yokken mahkemelik olması külübün ve diğer kurumların veya kişilerin sahip çıkmaması tertipledigi deplasman organizasyonlarda hiç bir çıkarı olmamasına rağmen otobüs parasının eksik kalan kısmını kendi cebinde ödeyen , sivas için otobüs kaldırmak için kapı kapı dolaşan ve çaldıgı kapılardan takım kötü ne gerek var siz delimisiniz gibi lafları işiten(istanbulun tek sivaslı belediyesi bunu söyleyen) ve daha saymakla bitmeyecek bir çok zorluklarla karşı karşıya kalan kişiyi ancak onu yakından iyi tanıyanlar daha iyi anlayabilirler. kaldıkı recep ağamız sivassporu tutmuyacam demiyor istanbuldaki maçlara gitmeyecem demiyor sadece deplasman organızasyonu yapmıyacam önderlik yapmayacam diyor.recep ağa seni anlıyoruz sıkıntıdan çıkmak için dertleş paylatıkca azalır misali bunları burda yazıyorumki herkez bilsin recep abinin neden bu kararı aldıgını belki biraz daha iyi anlamış oluruz.ama recep abi sen meraak etme sen ara verdiysen senin yetiştirdigin sivas aşkını aşıladığın birileri senin açtıgın yolda senin yanında olarak senin yükünü azaltarak tekrar yeni organızasyonlarda birlikte olacagız inşallah.

üçyıldız58 15.03.2010 19:08

Abi en doğru kararı vermişsin inan hepimizi bıktırdılar
burda istanbul belediye maçı var elazığdan herkesin tanıdığı yener şahin var aradı telefonla abi bu maça bize destek ver diye kesin kez daha kılımı kıpırdatmayacağım diye kendi kendime söz verdiğim halde fatih ilter vede rıdvanın gayretlerine kayıtsız kalamadım 50 bilet söz verdim sivasda iş yapıyorum sivasın kalbur üstü esnaflarını teker teker dolaştım bana çıkartıp 10 tl veriyorlar almadım.
bu şahislar protokol trübününde attınmı mangalda kül bırakmayan iş adamlarımız
kayseriden sivasa pazarlamaya gelen pazarlamacı arkadaşlara söyledim hepsi çıkardı 50 tl verdi ben burdan onlara teker teker tşk ediyorum
biletten sonra yeniçeriden fatih abi kulupde 10 tane davul var dedi şunları bir alalım dedi tamam mehmet oflazı arayım dedim aradım murat mecnun başkanla görüşeyim sana döneyim dedi
10 dakka sonra aradı murat kulupde davul yokmuş dedi dedim abi oray biliyor faruk taşseten biliyor kulupde 10 tane davul var biz bunları keyfimize istemiyoruz 300 kişilik bir taraftar grubuyla kale arkasına girip destek vereceğiz dedim
tamam ben farukla konuşurum dedi maçtan birgün önce gidin alın dedi
maçtan birgün önce gittim faruk taşseteni gördüm dedim abi davul için geldik mehmet oflazında haberi var mecnun başkanında haberi var
önce bize siz kimsiniz neye geldiniz diye fırça çekmeye kalktı ters cevap alınca yumuşadı
sonra ben davulları babamın hayrına istemiyorum dedim benide trübündeki çocuklara benzetme ben esnafım veriyorsan ver vermiyorsan verme dedim
sonra bana ben mehmet oflazın mecnun otyakmazın lafıyla kimseye davul vermem dedi gidin bildiğiniz yere söyleyin dedi
bende kendi kendime kızdım yazıklar olsun dedim bir dahada tövledim
bu sene şirketim olarak 11 tane protokol kombinesi aldım toplam 6600 tl ödedim erdal sarılara aldığım formanın haddi hesabı yok mağazadakiler çok iyi biliyor
taraftar gruplarına yaptığım desteği hepsi biliyor ama hepsi boş imiş artık benim içinde bu sevda bitmiştir
herkes çevremdekiler çoğu kez bırak bu ayakları sana yakışmıyor dediği halde bir çocuk gibi sivasspor sevdamı yaşamaya çalıştım ama anladımki boş imiş
ne yönetimin umurunda, nede başkanın, nede futbolcuların biz boşuna bir yerlerimizi yırtıyoruz
bazı kişiler kötü günde terk ediyorsunuz diyebilir iyi gün dostu diyebilir
ben şunu söylüyorum bu sitedekilerin yarısı yazdıklarının yüzde onunu gerçekleştireydi biz sivasspor olarak bu durumlara düşmezdik
hepiniz kalın sağlıcakla

58zarali 15.03.2010 19:42

kendisinin de belirttiği gibi galibiyetle düşüşle alakası yok ki olsaydı zaten bu sene hiçbir maçına gitmezdik. bu sadece bireysel olarak alınmış karar.

casus84 15.03.2010 19:48

[QUOTE=üçyıldız58;617506]Abi en doğru kararı vermişsin inan hepimizi bıktırdılar
burda istanbul belediye maçı var elazığdan herkesin tanıdığı yener şahin var aradı telefonla abi bu maça bize destek ver diye kesin kez daha kılımı kıpırdatmayacağım diye kendi kendime söz verdiğim halde fatih ilter vede rıdvanın gayretlerine kayıtsız kalamadım 50 bilet söz verdim sivasda iş yapıyorum sivasın kalbur üstü esnaflarını teker teker dolaştım bana çıkartıp 10 tl veriyorlar almadım.
kayseriden sivasa pazarlamaya gelen pazarlamacı arkadaşlara söyledim hepsi çıkardı 50 tl verdi ben burdan onlara teker teker tşk ediyorum
biletten sonra yeniçeriden fatih abi kulupde 10 tane davul var dedi şunları bir alalım dedi tamam mehmet oflazı arayım dedim aradım murat mecnun başkanla görüşeyim sana döneyim dedi
10 dakka sonra aradı murat kulupde davul yokmuş dedi dedim abi oray biliyor faruk taşseten biliyor kulupde 10 tane davul var biz bunları keyfimize istemiyoruz 300 kişilik bir taraftar grubuyla kale arkasına girip destek vereceğiz dedim
maçtan birgün önce gittim faruk taşseteni gördüm dedim abi davul için geldik mehmet oflazında haberi var mecnun başkanında haberi var
önce bize siz kimsiniz neye geldiniz diye fırça çekmeye kalktı ters cevap alınca yumuşadı
sonra ben davulları babamın hayrına istemiyorum dedim benide trübündeki çocuklara benzetme ben esnafım veriyorsan ver vermiyorsan verme dedim
sonra bana ben mehmet oflazın mecnun otyakmazın lafıyla kimseye davul vermem dedi gidin bildiğiniz yere söyleyin dedi
bu sene şirketim olarak 11 tane protokol kombinesi aldım toplam 6600 tl ödedim erdal sarılara aldığım formanın haddi hesabı yok mağazadakiler çok iyi biliyor
taraftar gruplarına yaptığım desteği hepsi biliyor ama hepsi boş imiş artık benim içinde bu sevda bitmiştir
herkes çevremdekiler çoğu kez bırak bu ayakları sana yakışmıyor dediği halde bir çocuk gibi sivasspor sevdamı yaşamaya çalıştım ama anladımki boş imiş
ne yönetimin umurunda, nede başkanın, nede futbolcuların biz boşuna bir yerlerimizi yırtıyoruz
ben şunu söylüyorum bu sitedekilerin yarısı yazdıklarının yüzde onunu gerçekleştireydi biz sivasspor olarak bu durumlara düşmezdik
hepiniz kalın sağlıcakla[/QUOTE]

[B]VALLA MECNUN BAŞKAN VE YÖNETİMDEKİLER TAKIM OLARAK SİVASSPORU İYİ YÖNETTİLER ANCAK TARAFTAR VE SİVAS'I YÖNETMEDE ÇOK EKSİK KALDILAR.TABİİ BUNUN EN BÜYÜK ETKENİ TECRÜBESİZLİK MİDİR YOKSA YÖNETİM ZAFİYETİMİDİR BİLEMEM.TABİİ İSTANBULDAKİ VEYA SİVASTAKİ İŞ ADAMLARIDA SADECE PİYASA VE SOSYETE MERAKINDA OLUNCA SİVASSPORLUYA YARDIM EDECEK KİMSE KALMIYOR.
[/B]

sofularlı34 15.03.2010 20:52

..................................................................YORUM YOK

sofularlı34 15.03.2010 20:58

HER MÜCADELE ZORDUR.ZORLUKLARLA MÜCADELE ETMEK DAHADA ZORDUR.BENCE OLUMSUZLUKLARA KARŞI MÜCADELE ETMELİYİZ.
BİRİLERİ BİR ŞEYLERİ YANLIŞ YAPIYORSA BUNLAR AÇIKLANMALIDIR.

modernadim 15.03.2010 21:14

[QUOTE=üçyıldız58;617506]Abi en doğru kararı vermişsin inan hepimizi bıktırdılar

olayın bu derece olması beni şaşırttı açıkçası. bunlar birer birer sivassporun ne durumda oldugunu acıklıyor aslında. üzülmekten başka birşey gelmiyor elimden. ama şu bi gerçekki biz bırakın şampiyonluklara oynayacak bi takımı süper lig takımı gibi bile yönetilemiyoruz ve desteklenmiyoruz..

subasi29 15.03.2010 21:20

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;617394][COLOR="SeaGreen"][B]BU OLAYIN TAKIMIN KÖTÜ GİTMESİYLE HİÇ BİR ALAKASI OLMADIĞININ ALTINI ÇIZARIM
SONUÇDA BEN KÖTÜ GÜNDE TERK EDENLERDEN DEĞİLİM
SADECE BENİM BU ARALAR GÜNLERİM ÇOK KÖTÜ
BU YOLDADA 1 LİRA VERCEK DURUMUM KALAMDIĞINDAN DOLAYI
VE ÖĞRENCİLERDEN PARA TOPLAMAKDAN DİLENCİLİK YAPMKATAN YORULDUĞUM İÇİN DİR[/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]Abi Sana Helal Olsun !!! Parasi olupta burda gort gort atanlar utansin.[/B]

58MUAMMER58 15.03.2010 21:26

Recep bey öncelikle sivasspora bugüne kadar gerek istanbulda gerekse deplasmanlarda arkadaşlarla verdiğiniz destek için size teşekkür ederim aldığınız kararın takımla ve yorgunlukla ilgili olmadığına inanıyorum sivaslı geçinip hiç destek olmayanlara,kırgınsınız,saygı duyarım ,naçizhane sizinle ankaradan 2 kez birlikte döndük ,gs 2yıl önce şampiyon olduğu sene sincandan beni misafir olarak istanbula getirmiştiniz,geçen yılda hacettepe maçından birlikte döndük ankarada ve olimpiyatta selamlaşmıştık,umarım hatırladınız .üzüldüm buişe vaktim olmadığı için buyıl size eşlik edemedim,yinede kızgınlık halinde alınmış karar diyorum,sivaslılığı seçimde kullanıp destek olmayanlarıda kınıyorum,koskoca bir şehrin taraftartar derneği ,2milyon sivaslı var denilen şehirden 1otobüs kaldıramıyorsa,bu sizin değil ,birilerinin acziyetidir .aklında sivas ve sivasspor olmayan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum onlarında bende hakkı varsa bana haram olsun, BUNDAN SONRA YAŞAMINDA BAŞARILAR DİLERİM.

BOUN 15.03.2010 21:28

Vay be koca koca kulüp yöneticileri on tane davulu mesele yapacak kadar ufaldılarsa artık burası da sözün bittiği dibin göründüğü yerdir! Yazık! Aralarındaki iletişim ve birbirlerine gösterdikleri saygıya da hayran kaldım doğrusu!

zaralı ulkucu 15.03.2010 21:58

YAZI YAZMA SIRASI BANA GELDI ..

RECEP ABI SENI HERKEZ TANIYOR BU SEVDA YOLUNA BENI ALISTIRANDA SEN OLDU BENIM HANGI TAKIM ICIN HANGI MACLARA GITTIGIMI SEN BILIYORSUN AMA SENLE TANISDIKDAN SONRA ICINDE SIVAS SEVDASI VARDI BU SEVDA KARSILIKSIZ BIR ASKA DONUSDU BENIM SEN SIVAS TRIBUNLERINE ASIK ETTIN SENDEN ALLAH RAZI OLSUN HER DEPLASMANA EWDEN KACARAK GELIYORUM EWDE NE KADAR HUZURSUZ OLSAMDA SENINLE DEPLASMANDA O HUZURSUZLUK AKLIAM BILE GELMIYOR BIZDE ELIMIZDEN GELDIGI KADAR YARDIMCI OLDUK ABI YERI GELDI BI TABAK CORBAYLA DEPLASMANA GITTIK SENDEN ALLAH RAZI OLSUN. SİMDİ SOZUN GECEN SENE SAMPIYONLUGA OYNAYAN SEVDAMIN PESINDEN KOSAN YALAKALARA YONETIME AMA HANGI YONETIME OLDUGUNU BENI BILENLER BILIR O YONETIMKI ................

SEVDAMIZ ICIN HEP KARSILIKSIZ SEVDIK SIMDI RECEP ABI SORUN SANA BU TRIBUN SENSIZ NASIL OLACAK AMA SENIN YOLUNDA BIR TRIBUN ICIN ELIMDEN GELENI YAPACAGIMA NAMUSUM UZERINE SOZ VERIYORUM SENIN BIZE OGRETIKLERINI BENDE GENC ARK ELIMDEN GELDIGI KADAR YARDIMCI OLACAK SEVDAMIZ RANT ICIN REKLAM ICN DEGIL SEVDAMIZ MEMLEKET ICIN BIZ BU TAKIMI ISTANBULDAN KARSILIKSIZ SEVIYORUZ

AMA SENIN DEPLASMAN ICIN BIRAKDIGIN BAYRAK GENCLERIN ELINDE KIM NE DERSE DESIN BIZ SİVASLIYIZ SİVASPORLUYUZ

ISTANBULDAKI SIVASLI GENCLERE : MİLLETDE PARA ALTINDA ARABA .KARİYLA KİZLA GECE BARLARDA.BİZLER MACLARDA DEPLASMANKARDA ÖMÜR ÇÜRÜTTÜK SİVAS UGRUNA

SSEVDAM TOPRAK YOLDA MAC YAPSA BIZ KALDIRIMDA DESTEKLERIZ

OLMASADA PARAMIZ OLSUN RECEP ABIMIZ

BU ARADA ANTALYA DEPLASMANINDA BIZE YARDIM EDEN ABILERMIZDEN ALLAH RAZI OLSUN ADLARI AKLIMIZDA NE KADAR ISIMLERINI KISATSANIZ BILE BU SEVDAMIZI KISALTAMAZSINIZ ......

mnt3 15.03.2010 22:36

Çoğu taraftarımızın bu kadar karamsar olmasına üzüldüm.Ben de Antalyaspor maçında tribündeydim,takımımız çok kötü oynadı,futbol adına ikinci yarının ilk15-20 dakikası dışında ortaya bir şey koyamadı.Ama takım kötü diye,başka bazı olumsuzluklar var diye Sivasspor sevgimizden vazgeçmememiz lazım.
Asıl önemli olan kötü günlerde destek olup,iyi günlere çıkabilmektir.Ben de özellikle Sivasta ikamet eden yöneticilerimizden daha aktif olmalarını istiyorum.Sivas küçük şehir,insanlara ulaşmak kolay.Yöneticilerimiz mesela Sivaslı çocukların başka takım tutmak yerine Sivasspor sevgisi ile büyümeleri,Sivasspor taraftarı olmaları için çaba harcamaları lazım.Küçük ve basit bir örnek,yöneticilerimiz kampanya yapsalar,okullar tatil olduğun da veliler çocuklarına karne hediyesi olarak sivasspor forması alsalar,yöneticilerimiz de çeşi,tli organizasyonlar,sponsorluklar yoluyla bu satılacak formaların fiyatını mümkün olduğunca düşük tutsalar.ben sivasa gittiğimde üzerinde fenerbahçe,galatasaray forması giyen sivaslı çocuklar gördüğümde üzülüyorum,yöneticilerimiz bundan rahatsız olmuyorlar mı acaba?

58zarali 16.03.2010 00:57

[QUOTE=mnt3;617564]Çoğu taraftarımızın bu kadar karamsar olmasına üzüldüm.Ben de Antalyaspor maçında tribündeydim,takımımız çok kötü oynadı,futbol adına ikinci yarının ilk15-20 dakikası dışında ortaya bir şey koyamadı.Ama takım kötü diye,başka bazı olumsuzluklar var diye Sivasspor sevgimizden vazgeçmememiz lazım.
Asıl önemli olan kötü günlerde destek olup,iyi günlere çıkabilmektir.Ben de özellikle Sivasta ikamet eden yöneticilerimizden daha aktif olmalarını istiyorum.Sivas küçük şehir,insanlara ulaşmak kolay.Yöneticilerimiz mesela Sivaslı çocukların başka takım tutmak yerine Sivasspor sevgisi ile büyümeleri,Sivasspor taraftarı olmaları için çaba harcamaları lazım.Küçük ve basit bir örnek,yöneticilerimiz kampanya yapsalar,okullar tatil olduğun da veliler çocuklarına karne hediyesi olarak sivasspor forması alsalar,yöneticilerimiz de çeşi,tli organizasyonlar,sponsorluklar yoluyla bu satılacak formaların fiyatını mümkün olduğunca düşük tutsalar.ben sivasa gittiğimde üzerinde fenerbahçe,galatasaray forması giyen sivaslı çocuklar gördüğümde üzülüyorum,yöneticilerimiz bundan rahatsız olmuyorlar mı acaba?[/QUOTE]

kulüp para diye yılanı kırkıyor ha kalmış forma dağıtaacak zaten bu yılan kırkanlık yüzünden sattık ya caaanım ffutbolcuları

kartalyiğido 16.03.2010 02:43

Sevgili Recep kardeşim, ne zaman müsaait olursan Sivas daki bir maçta, veya deplasmandaki bir maçta küçük oğlunla birlikde misafirim olun, selam ve saygılar..

dejavu 16.03.2010 08:45

recep arkadaşimıza teşekkur ederiz eline ve gozlerine saglık

astaravisa 16.03.2010 10:16

sıkıntı skor değil okuduğumdan anladığım.
sıkıntı Tarftarın takımının yanında olmaması sahip çıkmaması..

emreakbulut58 16.03.2010 12:36

yazık günah yha takımı ne hale getirdiler geçne yılki kadro dağıldı tum ne uğraşlarla bursadan aldık 1 yıl oynadı sattık sanki paraya ihtiyacımız war balili hırslı adam takımı bu hale getirenler utansın

dejavu 16.03.2010 12:50

herkes recep kardeşimiz kadar olsun turkiyeye yeteriz ama trabzon seyircisigibi olmak lazım seyirci trabzon so por a istedigini yaptıttırıyor seyircileri çok tutkun allaha emanet

nettekno 16.03.2010 17:51

[B][B]Yazmayayım yazmayayım diyorum ama deli ediolar insanı şu recep yüksel kadar (sözüm herkesi bağlamaz onlar kim olduklarını gayet iyi bilirler) emek sarf eden gerek deplasmanda gerek dernek işlerinde gerekse site içinde bi insan ben pek tanımıyorum hemde hiç bir şey beklemeden karşılığında hiç bir kar veya beklentisi olmadan recep yüksel ile tanışma fırsatına nail olmuş herkes iyi veya kötü anlamıştır bunları, bazı kimseler ile arası bir türlü iyi olmamıştır çünkü aynı mantıkta olamadılar recep yüksel in kaygısı trübüne adam kazandırmaktı, diğer arkadaş dediğimiz kimselerin kaygısı ne idi onu bizde anlayamadık
burada aslında o kadar yazılacak anlatılacak şeyler varki ama ne bunları yazmaya bana fırsat verirler nede burda yayınlanmasına sonuç itibarı ile RECEP YÜKSEL kardaşım hiç vazgeç demiyorum en doğrurusunu yaptın bilki bu gardaşın hep yanında eğrilmedik eğrilmeyeceğiz.[/B][/B]

[COLOR="Red"]BİR SANİYENE BİLE HÜKMEDEMİYORSAN FIRILDAK GİBİ YAŞAMANIN Bİ ANLAMI YOK ! ! ![/COLOR]

dangerous58 16.03.2010 19:11

Recep kardeşimize katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum

kerem_inci 16.03.2010 20:05

[B]ABİ BNDE SENİN LE SİVASSPOR AŞIĞI OLDUM SEN SEVDİRDİN KIRMIZI BEYAZI SENİNLE GİTTİM DEPLASMANLARA SENİNLE YAŞADIM TRÜBÜN AŞKINI BN YETİM BÜYÜDÜM BABAM DEDİĞİM SEN VARSIN BEN SENSİZ DEPLASMANLARA GİDEMEM DURUMUNU EN YAKIN BEN BİLİYORUM BENDE GÜCÜM YETTİĞİNCE SENİNLE GELMEYE ÇALIŞTIM SENDEN ALLAH RAZI OLSUN SENİN GİDİ MERT YİĞİDO BULAMAM BÜTÜN ZORLUKLARA RAĞMEN BİZİ YİNE GÖTÜRÜP GETİRDİN BİZ DEYİL ASIL SEN HAKKINI HELAL ET [/B]

[COLOR="Red"]Senin Yetiştirdiğin Sivas Aşığı Kardeşin ALLAHA EMANET OL CANIM ABİM.....[/COLOR]

sevda58 16.03.2010 20:22

[COLOR="Red"][B]Recep abi, sunuda unutmaki, Sivassporun Sivasin senin Gibi adam gibi adamlara ihtiyaci vardir..

(cok samimi soyluyorum, yazin icin cok duygulandim, ve elbette hak verdim..)[/B][/COLOR]

ready 16.03.2010 20:23

[QUOTE=nettekno;617735][B][B]Yazmayayım yazmayayım diyorum ama deli ediolar insanı şu recep yüksel kadar (sözüm herkesi bağlamaz onlar kim olduklarını gayet iyi bilirler) emek sarf eden gerek deplasmanda gerek dernek işlerinde gerekse site içinde bi insan ben pek tanımıyorum hemde hiç bir şey beklemeden karşılığında hiç bir kar veya beklentisi olmadan recep yüksel ile tanışma fırsatına nail olmuş herkes iyi veya kötü anlamıştır bunları, bazı kimseler ile arası bir türlü iyi olmamıştır çünkü aynı mantıkta olamadılar recep yüksel in kaygısı trübüne adam kazandırmaktı, diğer arkadaş dediğimiz kimselerin kaygısı ne idi onu bizde anlayamadık
burada aslında o kadar yazılacak anlatılacak şeyler varki ama ne bunları yazmaya bana fırsat verirler nede burda yayınlanmasına sonuç itibarı ile RECEP YÜKSEL kardaşım hiç vazgeç demiyorum en doğrurusunu yaptın bilki bu gardaşın hep yanında eğrilmedik eğrilmeyeceğiz.[/B][/B]

[COLOR="DarkRed"][B]sanırım recep bey yeni nesile sivasspor sevgisi aşılamak diger insanlarında nerde deplesman maçı orda para+rant maddi kazanç saglamak diye düşünüyorum bilmem yanılıyormuyum[/B][/COLOR]

efendigardaş 16.03.2010 21:09

[B]Bu güne kadar yaptıkların için teşekkürler,,bizimde hakkımız sana helal olsun sakın üzülme zamanında aynı şeyleri bende çok yaşadım.. bireysel olarak yine maçlarda görüşeceğiz...***[/B]

altuntas58 17.03.2010 00:31

[IMG]http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/100201/c3b852b604c16039.gif[/IMG][IMG]http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/100128/12c069fe44349408.gif[/IMG][IMG]http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/090609/uimgf8c2d86c9da12154.jpg[/IMG]

[B]Ben istanbulda yaşayan emekli bir kardeşiniz olarak diyorumki mevzu bahis olan sivassporumuzdur Şartlar ne olursa olsun pes etmek yok her deplasmana gitmek sivaslıyım diyenin boynunun borcudur küsmek darılmak benim kitabımda yazmaz çünki yöneticilerde,teknik heyette,futbolcularda gecicidir kalıcı olan sivasımızı dünyaya tanıtımında en büyük reklamını yapan sivasspor takımıdır gitmek istemeyen gitmez ama gidene yollar catal,catal sivassporumuz için yıllarca koşturan deplasman maclarının %90 gitmiş ben yiğidosebo58 ve birkac arkadaşımla birlikte imkanlarımız olduğu müddetce sivassporumuzu asla yanlız bırakmayacağız cünki başka sivasspor yok cünki bir sivaslı olarak ne yorulmaya,ne küsmeye nede sivassporumu yanlız bıramak gibi bir lüksüm yok burdan herkese söz veriyorum imkanlarım nispetinde sivassporumuzu asla yanlız bırakmayacağım Ya siz!!!!!![/B]

[IMG]http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/100128/d5841a540811089a.gif[/IMG][IMG]http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/100109/c14da7059a05da9d.gif[/IMG][IMG]http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/090609/uimgedb96294b1501423.jpg[/IMG]

nettekno 17.03.2010 01:28

[QUOTE=altuntas58;617861][IMG]http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/100201/c3b852b604c16039.gif[/IMG][IMG]http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/100128/12c069fe44349408.gif[/IMG][IMG]http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/090609/uimgf8c2d86c9da12154.jpg[/IMG]

[B]Ben istanbulda yaşayan emekli bir kardeşiniz olarak diyorumki mevzu bahis olan sivassporumuzdur Şartlar ne olursa olsun pes etmek yok her deplasmana gitmek sivaslıyım diyenin boynunun borcudur küsmek darılmak benim kitabımda yazmaz çünki yöneticilerde,teknik heyette,futbolcularda gecicidir kalıcı olan sivasımızı dünyaya tanıtımında en büyük reklamını yapan sivasspor takımıdır gitmek istemeyen gitmez ama gidene yollar catal,catal sivassporumuz için yıllarca koşturan deplasman maclarının %90 gitmiş ben yiğidosebo58 ve birkac arkadaşımla birlikte imkanlarımız olduğu müddetce sivassporumuzu asla yanlız bırakmayacağız cünki başka sivasspor yok cünki bir sivaslı olarak ne yorulmaya,ne küsmeye nede sivassporumu yanlız bıramak gibi bir lüksüm yok burdan herkese söz veriyorum imkanlarım nispetinde sivassporumuzu asla yanlız bırakmayacağım Ya siz!!!!!![/B]

[IMG]http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/100128/d5841a540811089a.gif[/IMG][IMG]http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/100109/c14da7059a05da9d.gif[/IMG][IMG]http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/090609/uimgedb96294b1501423.jpg[/IMG][/QUOTE]

sayın mehmet altuntaş sizin gitmenize zaten bişey diyen yok biz burda recep yüksel in bu organizasyon işlerinde artık bulunmayacağını tartışıyoruz ,biz elbetteki biliyoruz siz ve yiğidosebo 58 gideceksiniz ama recep yüksel giderken bir organizasyon düzenleyipte gidiyordu tek başına değil bildiğim kadarı ile sizde bu organizasyonların içinde çoğu zaman bulundunuz sizde ne şartlar altında gittiğinin bilincindesinizdir. recep yükselin takımın gidişatı ile veya yorulmak yahut herhangi birine çocuk gibi küserek gittiği yok , kaldıkı biz onun kötü gün dostu olarak zorlada olsa bir organizasyon olarak deği ama ferdi olarak onu zaten deplasmanlara götürürüz dostluklar kazanmak kolay iş değil sayın mehmet altuntaş saygılarımla .

Salim58 17.03.2010 18:31

[COLOR="DarkRed"]1.M. Ç.
2.SERVET COŞKUN
3.M. E. Ö.
4.Murat KANIK
5.B. D. [/COLOR]

OSMANLIDIR SOYUM
TÜRK'LÜKDÜR YOLUM
BİLMEM BAŞKA KONU

[/B]

[B]Recep kardeşim ben bu organizasuona katılan birkaç abimle görüştümde bu olayı bi türlü çözemedim. ne güzel birlik ve beraberlik içerisinde Sivasspora gönül verenler toplanıp maçlara gidiyordunuz. yorulmuş, kırılmış, olabilirsiniz ama pes etmek nekadar doğru olur bilmiyorum. Sivasspor aşkı bir başka olmalı,öyleyse tamammı devammı dersiniz bilmem ama ben devam etmenizden yanayım tabi başka sorunlar yoksa tabi.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:31.