![]() |
Diyarbakır Düşürülmedi!
Diyarbakırspor küme düşürülmedi. 87'inci dakikada tatil edilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçı ev sahibi takımın lehine 1-0 olarak tescil edildi.
|
Cevap: Diyarbakır Düşürülmedi!
Sayın Başbakan'ın, sayın Genelkurmay Başkanının, CHP ve MHP genel başkanlarının, kısacası devlet büyüklerinin isteği ve ittifakı ile Diyarbakırspor ligde bırakıldı! Türk futbol tarihine kara bir leke daha sürülmüş oldu. Bir kez daha futbolun sadece futbol olmadığı, büyüklerin (!) müdahelelerine son derece açık bir alan olduğu tescil edilmiş oldu. Demek ki güçlü olacaksın, demek ki hiç bir zaman kimseye körü körüne bağlı olmayacaksın, demek ki seni sevmeleri için vatansever Yiğido olmak para etmiyor, demek ki biraz terörize etmesini bileceksin! Bu da bir tecrübedir. Kıymeti bilinmeli!
Ben de isyanımızı buradan Pir Sultan'la dile getiriyorum: [B]Hızır paşa bizi berdar etmeden Açılın kapılar şah'a gidelim Siyaset günleri gelip yetmeden Açılın kapılar şah'a gidelim[/B] |
DEMEKKI HERKESIN BIR KORKUSU VARDI İNŞALLAH GENCLERBIRLIGI DIYARBAKIR MACINDA HAKEMI DÖVEREK ÖLDÜRÜRLER
|
Devlet büyükleri (!) Diyarbakır'ı kurtardılar belki ama Allah büyüktür, Diyarbakır kendisini kurtaramayacak!
Diyarbakır'da sular durulmuyor! Süper Lig ekiplerinden Diyarbakırspor 3 oyuncusuyla sözleşmesini feshetti. Yeşil-kırmızılı ekip, kaleci Gökhan'ın kadro dışı bırakılmasının ardından futbolcuların idmana çıkmaması üzerine yaşanan gelişmeler üzerine, futbolcular Erdinç Yavuz ve Ümit Bozkurt ile kaleci Gökhan Tokgöz'ün sözleşmesini tek taraflı feshetti. Kulüp yöneticileri, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Teknik Direktör Güvenç Kurtar ise bugün yaptığı açıklamada, kaleci Gökhan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında verilen talimatı yerine getirmediğini ve ardından yaptığı saygısız davranış nedeniyle kadro dışı bırakıldığını söylemişti. Diğer bir kaçış haberi: Diyar'dan kaçan kaçana! Diyarbakır'da Ayman Abdelaziz'in sözleşmesini tek taraflı feshetti, Iraklı Bessam Abbas'dan da iki gündür haber alınamıyor. Ayman ve Bessam'ın Antalyaspor maçı kadrosunda yer almayacağı öğrenildi. Kulüp yöneticileri, Mısırlı Ayman'ın tek taraflı olarak sözleşmesini feshederek takımdan ayrıldığını belirterek, ''Ayman'ın sözleşmesi feshedildi. Bu arada 2 gündür Iraklı futbolcu Bessam Abbas'tan da haber alamıyoruz. Diyarbakır'ı terk ettiğini düşünüyoruz. Bessam için gerekli hukuki başvurularımızı yaptık. Bu iki oyuncu yarın Kocaeli'nde oynanacak Antalyaspor maçında, forma giymeyecek'' dedi. Bu arada Diyarbakırspor kafilesi akşam uçakla İstanbul'a, oradan da İzmit'e geçecek. |
bu kadar aciz rezil bir federasyon yönetimi hicbirzaman olmadi.
yaziklar olsun omurgasiz sürüngen federasyon kurullarina. |
[B]çok adil bi karar verdiler helal olsun.
hiç bi etki altında kalmadık diye birde açıklama yapıyorlar. D.Bakırda tüm sivil toplum örgütleri bile ayağa kalktı eğer diyarı ligden düşürürseniz sert tepki veririz diye diyerlerini saymaya gerek yok. birde diyorlarki TS.Sivas.maçı farklıymış ne kadar komik duruma düştüklerinin farkında değiller. yapılabilecek en güzel şeyi yaptılar helal olsunnnnnnnnnnnnnn[/B] |
[B]TFF yarıda kalan İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçının sonucunu 1-0 İstanbul temsilcisinin galibiyetiyle tescil etti.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yaptığı toplantıda, 87. dakikasında taraftarların sahaya girmesi nedeniyle tatil edilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçını 1-0 İstanbul temsilcisinin lehine tescil etti. Yönetim Kurulu'nun bu kararıyla, hükmen mağlubiyet almadığı için Diyarbakırspor'un küme düşme ihtimali ortadan kalktı. Bu sonuçla İstanbul Büyükşehir Belediyespor hanesine 3 puan daha ekleyerek Turkcell Süper Lig'de 40 puana yükseldi, Diyarbakırspor ise 21 puanda kaldı.[/B] |
[B]Verilen Karara Hic Sasirmadim,Ne Yaptigini Bilmeyen Deli Sacmasi Bir Federasyon Var.Yalakalik Diz Boyu,Bundan Boyle Turkiyede Futbol Hukuku Resmen Bitmistir.Bir Federasyon kendini bukadar kucuk dusuremez.Ayiptir Disardakiler bu isi kisisel gormezler turkiyeye maal ederler....[/B]
|
insallah bi hakem bi de gazeteci futbolcu felan öldürürler(yalnız maçlar seyircisz malesef)
|
[B][COLOR="Red"]bu nasıl adalet...
illa diyarbakırın küme düşmesi için hakemi veya futbolcuları bıçaklamaları, yada sahanın ortasında vurmaları mı gerekiyor...[/COLOR][/B] |
DIYAR MACLARINDA ILLA RAKIP FUTBOLCUNUN MU OLMESINI BEKLIYORLAR.HAKEMLERIN KAFASININ YARILMASINA BIR TEPKI OLARAK DUSURMEDIKLERINE GORE HAKEMLERINDE ANCA MACLARDA OLDUKTEN SONRA KUME DUSURECEKLER ANLASILAN.KANUN ACIK ACIK DUSURULECEK DIYOR AMA BIZIMKILER ISTIKLAL MARSIMIZI ISLIKLAYANLARI 100 YIL ONCE YASANAN OLAYLARI STADLARDA YAPMAYA CALISMALARI BOLUCU ORGUT ALEHINE SLOGAN ATMALARI YETMIYORMU ACABA.FUTBOLA SIYASET KARISMADI DIYORLAR.EE PEKI BU NE OLUYOR.KIMSENIN ETKISI ALTINDA KALINMADAN MI VERILDI BU KARAR?HADI ORDAN CANIM KIMLERI KANDIRIYORSUNUZ BIZLERI ISE BIZIM KARNIMIZ TOK.SIZ SU ANDA KENDINIZI KANDIRIYORSUNUZ VE GULUNC DURUMA DUSUYORSUNUZ.
DIYARI KUMEDE TUTMAK ICIN SIVASI KURBAN SECTINIZ ANLASILAN. BU ULKEDE NE ZAMANDAN BERI PKK YANDASLIGI YAPANLARA HICBIR SEY YAPMADILAR GIBI DAVRANILIYOR.ISTE HABURDAN SONRA SON ORNEK BU OLDU.BAKALIM DIYARA DAHA NE KADAR TOLERANS GOSTERILECEK HEP BIRLIKTE GORELIM. |
inşallah düşersiniz inadına bu ligde kalıcaz..
|
[B]Bu karar sonrası TFF benim gözümde özgürlüğünü tamamen kaybetmiştir,verdikleri kararın altında ezileceklerinede adım kadar eminim.Bugün [COLOR="Red"]TFF[/COLOR] dönemi kapanıp [COLOR="Green"]D[/COLOR][COLOR="Red"]FF[/COLOR](Diyarbakırfutbolfederasyonu) dönemi resmen başlamıştır.Hatta özel bi karar alıp Diyarbakırspor'u Şampiyonlar Ligi'nede yollamazlarsa onlardan adisi olmasın!
Verilen karar her ne olursa olsun Sivasspor'umuz her şartda elinden geleni yapıp bu ligde kalacaktır.[/B] |
Yazıklar Olsun Arkadaşlar Düştük bu karardan sonra Böyle giderse Diyarbakırı Normalde bile düşürmezler bizi düşürürüler:mad:
Bank asya:mad: |
tff tamamen iki yüzlü ve çifte standartlı oldugunu ve pkk lılardan korktugunu ortaya koydu.aldıkları bu yanlış kararın altında gebermelerini dilerim.
|
ne bekleniyodu başbakan genelkurmay başkanı chp hani vatan sevdalısı bildigimiz mhp hepsi bir oldular düşertmediler DÜŞÜRTMEZLERRR
|
Bizim futbolcularda zerre kadar ruh varsa,bu Diyarbakır'ı en az 10 puan altlarına alırlar.Çok değil zerrrre kadar!
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]federasyon adil bir karar vermedi, ama diyar sezon sonu duserde adalet yerini bulur..[/B][/FONT][/COLOR]
|
biz yapsaydık aynı hatayı hiç düşünmeden kabul ederlerdi
|
tahkim kuruluna gidiyomuşuz diyarbakır için ntvspor dedi aslında iyi akılha belki kabul edilir ama zor gibime geliyo
|
veeeeeee bölece futbola siyaset karıştıı::mad:
|
Ben bu MHK ve TFF'ye bi soru sormak istiyorum..
O HAKEM,OLURYA SEYİRCİYE YAKIN OLSAYDI.O SEYİRCİLER İNSE O HAKEMİ NAPARLARDI..BENCE DÖVE DÖVE ÖLDÜRÜRLERDİ VALLA. ŞİMDİ TFF VE MHK BÜYÜKLERİNİ SÖZÜNÜ DİNLEDİLER,DÜŞÜRMEDİLER DİYARBAKIR'I.HEDEFTE KİM VAR..TABİİKİ SİVASSPOR AHA GÖRECEKSİNİZ BU LİGDE DÜŞECEK 3.TAKIM SİVAS OLACAK. |
ŞİMDİ İŞ BİZİM TAKIMDA.BİRAZ GURUR,ŞEREF,HAYSİYET VARSA BİZİM FUTBOLCULAR VE HOCADA BU HAFTA ÇIKARLAR ÖLÜMÜNE OYNARLAR VE MAÇI ALIRLAR.AMA ÖYLE ŞAHSİYETSİZ VE PISIRIKÇA OYNARLARSA BİZ BOYLARIZ..
YETER ARTIK BAZI ŞEYLERİN FARKINA VARIN ADAM GİBİ OYNAYIN. |
[COLOR="DarkOrchid"][B]TFF'i bu kararından dolayı kınıyorum,bunlara 3 maç verdiler ama bunlar hiç bir zaman değişmeyecekler yine dalacaklar sahalara yine çirfefliklerini gösterecekler.biz sivasspor olarak kenetlenmemiz lazım,iyi mücadele edip alnımızın akıyla kimseye muhtaç olmadan temiz temiz puanlarımızı toplayıp Allah'ın izniylede ligte kalmalıyız.....[/B][/COLOR]
|
Ülkeyi yönetmesi gerekenlerin hiç üstlerine vazife olmayan şeylere burunlarını sokmalarıyla krolar yine üste çıktı. İte köpeğe açılım yapacağız diye bizleri itin köpeğin maskarası edenlere yazıklar olsun!!!
[B][COLOR="Red"]İNADINA NE MUTLU TÜRK 'ÜM DİYENE![/COLOR][/B] |
bu ülkenin en büyük afyonu futboldur vesselam
|
ben hiç şaşırmadım karara düşürmezler d.bakır'ı boşuna tahkim'e gidiyoruz tahkim'de 1-0 tescil eder maçı malesef futbol'a siyaset karıştı
|
yarın temmuzda seçim öncesi gelir eşek gibi anırır tepinip dururlar ama sert bir şamarı artık bunlara vurmak lazım
sivassporum yiğidolarım gösterin gücünüzü asıl kimliğinizi haydi saldırın yenin kalanmaçlarınızı düşman çatlatalım yiğidolar gençlerbirliği ankaraspor eskişehir kasımpaşa ankaragücü bunları yenin ve ligde kalın düşman çatlatalım haydin yiğidolar gösterin artık gücünüzü |
Vay anasını yaa
vay anasını arkadaş ya Ulan ts nin suçu günahı neydi diye sormazlar mı adama. Türkiyenin en milliyetçi iline tu kaka... Türkiyenin en ayrılıkçı iline 10 numara muamele... Bunlar direk trabzonlular gibi her seferinde pkk lara ölümüne sopa atmayın aksine panzerleri taşlayın, istiklal marşına küfür edin demeye getiriyorlar. Ben ayrılıkçı kürt olsaydım bu msjı direk böyle alırdım demekki bu devlet benim yaptıklarımı onaylıyor derim. Yazıklar olsun ya.Ne hale getirdiler ülkeyi. Ben size söyliyim bunlar diyarbkırı düşürmemek için sivası düşürürler. |
Sivasın Sivaslıdan başka dostu yok bu adamlara en büyük cezayı sandıkta keseceksin mhp chp akp al diyarbakırını git:mad:
|
[B]futbol topunu görse karpuz zannedecek olan devlet bahçeli şimdi mutlumusun..gözün aydın diyarbakırspor'un ligden düşürülmedi..[/B]
|
[QUOTE=jaguar19;618509]Vay anasını yaa
vay anasını arkadaş ya Ulan ts nin suçu günahı neydi diye sormazlar mı adama. Türkiyenin en milliyetçi iline tu kaka... Türkiyenin en ayrılıkçı iline 10 numara muamele... Bunlar direk trabzonlular gibi her seferinde pkk lara ölümüne sopa atmayın aksine panzerleri taşlayın, istiklal marşına küfür edin demeye getiriyorlar. Ben ayrılıkçı kürt olsaydım bu msjı direk böyle alırdım demekki bu devlet benim yaptıklarımı onaylıyor derim. Yazıklar olsun ya.Ne hale getirdiler ülkeyi. Ben size söyliyim bunlar diyarbkırı düşürmemek için sivası düşürürler.[/QUOTE] VALLA KARDES YAZDIKLARINA HARFI HARFINE KATILIYORUM.TRABZONUN SUCU NEYDI O ZAMAN.TRABZON EN MILLIYETCI SEHIRLERIMIZDEN.DIYAR ISE SOYLEMEYE BILE GEREK YOK.DEMEKKI MILLIYETCI OLMAYACAKSIN BU DEVIRDE KURT OLACAKSIN NE YAPARSAN YAP DEVLET ACILIM SAYESINDE HER B*KTAN KURTARIYOR BUNLARI.SECIM ZAMANI GELIRLER OY TOPLAMAYA GORECEZ BAKALIM |
[B]sivaslı kardeşlerim dikkat...!
oyuna gelmeyin..kalan maçlarda diyarbakırsporun ligde kalmasını sağlayacak skorların alınması için malum lobiler devreye girecektir..ve sivasspor taraftarını tahrik ederek olayların içerisine çekmek isteyeceklerdir sakın ola oyuna gelmeyin birlik ve beraberliğinizi muhafaze edin ve bu dakika itibari ile kurtuluş savaşı ilan edin iç saha ve deplasman ayrımı yapmadan maçlara gidin..idmanlara giderek futbolculara moral verin .. gazanız mubarek olsun..[/B] |
zaten belliydi düşürüymeyeceği..tff nin adaleti bu işte..:mad:
|
[B]Bursa’daki olaylardan sonra Amerikan’ın Sesi Radyosu’na Kürtçe konuşup, “Devletin değil, Kürt milletinin takımıyız” diyen, hafta sonu Diyarbakır’daki olayların ardından da “Bursa’da şiddete maruz kalıyoruz, sonra gel Diyarbakır’a, seni güllerle karşılasınlar. Yok öyle şey!..” savunmasını yapan Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer’in, Tarım Bakanı Mehdi Eker’in yeğeni olduğu ortaya çıktı.
Dayı Mehdi Eker’in Tarım Bakanlığındaki Baş Danışmanlığını da Çetin Sümer’in kardeşi yürütüyor. Sümer Kardeşlerin amcasının ise eski Devlet Bakanı Salih Sümer olduğu öğrenildi. İşadamı Çetin Sümer geçtiğimiz Haziran ayında Diyarbakırspor Başkanlığına seçildi. Eylül 2009’daki Bursaspor maçında PKK aleyhine slogan atması üzerine olaylar çıktı. Bunun üzerine kendilerine karşı “ırkçılık” yapıldığını öne süren Sümer, Amerikan’ın Sesi Radyosu’na Kürtçe yaptığı açıklamada, 20 milyon Kürdün Diyarbakırspor’u desteklemesi gerektiğini söyledi. “Biz Devletten yardım isteyemiyoruz. İstediğimiz zaman bize Devlet takımı diyorlar. Biz Devlet takımı değiliz, Diyarbakır’ın ve Kürt milletinin takımıyız” diyen Sümer, maçtan sonra arayan AKP’nin üst düzey yöneticilerinin, “meydana gelen olayı tasvip etmediklerini, kendilerinin yanında ve Diyarbakırsporlu olduklarını söylediğini” bildirdi. Sümer, gelen yoğun tepkiler üzerine ise “Sözlerinin yanlış tercüme edildiğini” öne sürdü. Çetin Sümer, Bursaspor maçının ardından Gaziantepspor maçında da “ırkçı tezahüratlarla” karşılaştıkları gerekçesiyle Galatasaray maçına çıkmama, hatta ligden çekilme tehdidinde bulundu. Ancak bu karardan, özellikle Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir’le yapılan görüşme ve Baydemir’in, “henüz erken” demesi üzerine vazgeçildi. [/B] |
Diyarbakır sporun , kurallara göre düşmesi gerekirken,federasyon ,devlet,muhalefet,medya,baskısı altında,aldığı kararla ,hükmen mağlubiyet vermedi zaten hiç kimsede beklemiyordu,pkk militanlarını,kuzey ıraktan davul zurnayla getirip,onları işe yerleştiren,pkk lıların ,gönlüne hoş varsın diye ,aziz şehitlerimize ,kelle diyen ve bu zihniyetin şakşakçılığını yapan ,medya ve tff ,nin doğru karar vermeyip ,dünyanın gözü önünde alanen bölücülük yaptığı resmiyet kazAnmıştır,malum zihniyet ,bundan sonra ,silah zoruyla puan gaspetmezse iyi.GELEN TAKIMLARA yenilin gidin yoksa sizi korumayız demeyeceklerinin garantisi varmı.HİÇ KİMSENİN ETKİSİ ALTINDA KALMADIK DİYE AÇIKLAMA YAPMIŞLAR. YALANCININ .......................................................................................................................................................
|
TFF İSTİFA !
Trabzon-Sivas maçında aynı olaydan Trabzon'u hükmen yenik sayanlar, Diyarbakır'a aynısını YAPAMADI ! Siyasi baskılara boyun eğdi ! Korkaksın ve Haysiyetsizsin TFF ! Bin kere yazıklar olsun ! |
haklemlerden birinin sahanın ortasında öldürülmesini bekliyorlar sanırım...
|
VALLAHA BİZ BU SENE YETERKİ LİGDE KALALIMDA GERİSİ NE OLURSA OLSUN
|
[B]Sporun içine resmen siyaset karışmıştır.Dünyanın neresinde olursa olsun Diyarbakırspor'un o maçı hükmen kaybedip küme düşmesi gerekirdi,kurallar açık ve nettir bunu anlamayacak ne var ben de bunu anlamıyorum.İki maç ta taşkınlıklardan dolayı tatil edilmiştir bu yüzden nasıl oluyorki Bursaspor maçı hükmen verilirken Belediye maçı verilemiyor,bu kararı verenler 2 gün içinde verdikleri bu iki kararla kendi kendileriyle çelişmişlerdir.Eğer o maç Belediye'nin lehine olmasaydı ne olacaktı sırf Diyarbakırspor küme düşmesin diye maçın son 5 dakikası yeniden mi oynatılacaktı.Bugün bu kararı veren federasyon bir daha hiçbir kulübe ağır cezalar veremez o zaman çünkü artık önümüze böyle saçma sapan bir emsal koydular.Adamlar ortalığı neredeyse savaş alanına çevirdiler gelen ceza üç maç gerçekten ironik bir durum.Aslında herkes neyin ne olduğunu görüyor da işte yemedi maalesef.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:28. |