SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yönetimden federasyona tepki (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28845)

SivasSpor.Com 20.03.2010 10:44

Yönetimden federasyona tepki

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sivassss.jpg[/IMG]

Federasyon Başkan Vekili Lutfi Arıboğan'ın karşılaşmanın tescili ile ilgili açıklamalarını kulüp binasında televizyondan takip eden Sivasspor Yönetim Kurulu daha sonra yazılı bir açıklama yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Siyasetin topyekün olaya müdahale edip, ilk defa bir konuda aynı fikirde olmaları ülkemiz adına sevindiricidir. Dileriz bu performanslarını diğer ülke sorunlarında da tekrarlarlar. Bizim endişemiz, [B]'Diyarbakır kesinlikle küme düşmemeli' söylemlerinin bundan sonra ki kalan karşılaşmalarda hakemi, federasyonu, rakip takımları ve taraftarları çok etkiyecek olması ihtimalidir. Futbol Federasyonu'nun aldığı bu karara saygı duymakla birlikte hukuki süreç de başlayacaktır. Alınan bu karar Türk futbolunu daha da karmaşık hale getirecektir" denildi.[/B] [U][B]Sivasspor yönetim kurulu bu kararı Tahkim Kurulu'na taşıyacaklarını, sonuç çıkmaz ise UEFA nezdinde girişimde bulunacaklarını duyurdu. [/B][/U]

Kokomo 20.03.2010 10:48

Cevap: Yönetimden federasyoan tepki

Keşke bu açıklamaları karar açıklanmadan önce yapsaydınız !

Diyarbakır öyle bir kulis yaptı ki istediğini aldı !

Biz yapamadık maalesef ...

Metal Gear 20.03.2010 10:52

Bu tepkiyi biraz da futbolculara verin de Diyar'ı 10 puan altımıza alalım!

kiNgSiZe58 20.03.2010 10:56

[QUOTE=Metal Gear;618629]Bu tepkiyi biraz da futbolculara verin de Diyar'ı 10 puan altımıza alalım![/QUOTE]

aynen katılıyorum. Futbolcular oynamak istemiyorlar. Niye yönetim sıkıştirmiyor bu futbolcuları anlamiyorum. Yenilgi hoşlarınamı gidiyor acaba?

58MUAMMER58 20.03.2010 10:56

BİRŞEY ÇIKACANI ZANNETMEM .DEVLET İSTEDİĞİNİ YAPAR,YALNIZ SİVASI İLGİLENDİMİYORKİ ,DİĞER TÜM TAKIMLARDA ,HAKKINI ARAMALI, ANCAK SİYASET, TFF N U,İFLAS ETTİRMİŞTİR.BUNDAN SONRA,FUTBOL DEĞİL SİYASET OYUNU OYNANACAKTIR.DİYARBAKIRA ,GİTMEYE G...TUTMAYAN ADAMLAR BU ŞEKİLDE,BİRŞEY KAZANABİLİRMİYİZ HESABINDALAR .YAZIKLAR OLSUN . HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSKUN KALAN DİLİ OLMAYAN ŞEYTANDIR.

zaral 20.03.2010 11:12

[B][FONT="Arial Narrow"][B]tabi biz böyle sesimizi çıkartamazsak alttan alırsak naif mahsun iğnemelerle kalırsak bu gün onları düşürmedikleri gibi bizi nasıl geçen sezon şampiyon yapmadılarsa bu senede onların yerine düşürürler. 1 hafta önce verdikleri kararı ertesi hafta yoksayıp hiç olmamış gibi başka karar verecek kadar etki ve tesir altında kalan tahkim ve federasyon acaba aynı şeyi bu hafta yada ve haftaya SİVASım yaparsa kararı ne olur. ben bi holigan değilim takım fanatiği de değilim ama memleketimide herşeyden çok severim ama bu hafta son dakikalarda takım geriye düşse ve bende sivasta olsam yemin ederim sahaya inerdim bende SIRF FEDERASYONDAKİ SOYU SOPU BELLİ OLMAYAN RİYAKARLARIN nasıl çifte standart uygulayıp satıldıklarını göstermek için. acaba o zaman bizede böyle ceza vermemezlik yapabilirlermiydi. spor bu oynanan bir spor müsabakası SİYASETİN BURADA İŞİ YOOOKKKKK. başbakan diyarbakıra yalakalık yapacağına gitsin memleketi kurtarsın. hani söz vermişti stad için ne oldu stad işi yoksa başladıda bizim mi haberimiz olmuyo.biz böyle sesimizi soluğumuzu çıkartmamaya devam edelim arkadaşlar. sorun yapılan iki yüzlülük ben bu takımı 3.ligden beri tutuyorum yine düşsün yine tutarım.biz iyi günde burda değiliz sadece ama göz göre göre harcanmakta zorumuza gidiyor. kimse kendini kandırmasın. biz onların düşürülmesi ile ligde kalmak istemiyoruz diye. farkındamısınız bilmiyorum ama takımımız ligde diyarbakırdan da denizlidende daha kötü top oynuyo. hatta oynayamıyor. takımın gidişatı kötü futbolcularımız iyi oynayamıyor yada oynamıyor. zaten hocayla sürtüştüklerinide herkes biliyor. hocada bu kötü oyunu bi türlü değiştiremiyor artık SİVASSPORUMUZDA RADİKAL DEĞİŞİKLİKLERİN yapılma zamanı geldi bunu hoca ve oyuncular yapamıyorsa nasıl kerem öncelden özür dilettiysek bi şekilde bu duruma karşıda tepkimizi göstererek biz yapmalıyız sürç-ü lisan ettiysem affola tüm gerçek YİĞİDOLARA saygı ve sevgiler [/B][/FONT][/B]

dülger58 20.03.2010 11:15

YÖNETİM BİRAZDA SİVASSPORLU FUTBOLCULARA TEPKİ VERSİNDE, BİRAZ TOP OYNASINLAR......

58_babacan_58 20.03.2010 11:24

[B]ONUN BUNUN İŞLERİNE BAKMAMALIYIZ,BİZ ÖNCE KENDİ İŞİMİZE BAKMALIYIZ,ALINIMIZIN AKIYLA ÇIKIP ASLANLAR GİBİ MÜCADELEMİZİ EDİP ALLAHIN İZNİYLEDE LİGTE KALMALIYIZ,ONDAN BUNDAN ÜMİT BEKLEMEKLE OLMAZ BU İŞLER.......[/B]

mustafatas58 20.03.2010 11:29

[FONT="Arial Narrow"][/FONT] bırsey cıkacagını sanmıyorum.bızım cıkıp oyunumuzu oynamamız lazım.yukarda allah var federasyonun bu haksız kararı dıyarı kurtaramayacaktır

ShabbatShalom 20.03.2010 11:34

Düşeceğini gördüydü yiyici yönetim derde düştüler ne yapsak diye...sen adam gibi görevini yapta yönetim ondan sonra ligin işleriyle uğraş..Diğer takımlar niye hiçbişey demezken sen ayağa kalktın? Düşeceksinya değilmi cebe gidecek para azalacak

yigido_sampiyon 20.03.2010 11:38

[B][COLOR="Red"]biz önce sahaya çıkıp futbolumuzu oynayalım...diyarbakarı 5-10 puan altımıza alalım sonra konuşmaya ve açıklama yapmaya bile gerek kalmadan pek muhterem devlet büyüklerimize hadlerini bildirmiş oluruz...[/COLOR][/B]

t.kilicer 20.03.2010 11:39

yönetim federasyon yerine kendilerine ve futbolculara tepki vermesi lazım

mustafatas58 20.03.2010 11:51

BIZIM ALACAGIMIZ HER PUAN SIVASIN DUSMESINI ISTIYEN DIYARIN DUSMESINI ISTEMEYEN ZIHNIYETE TOKAT GIBI CARPACAKTIR

erkam 20.03.2010 11:53

Hangi taraftar veya yönetim, oynadığı maçı hükmen yenilgi veya aleyhine tescil, artı 3 maç saha kapama gibi bir cezayı göze alarak sahaya inebilir veya yabancı madde atabilir.bunu ancak beyinsizler yapar ve yaptılar. bu cezaları göze alan varsa hadı yapsın bakalım. çoğu yorumcu, artık her stadta böyle olaylar olur, ceza az demeleri yanlış. bilinçli taraftar takımına bunu yapıp takımına zarar verirmi? hoşça kalın

yigido_sampiyon 20.03.2010 11:54

[B][COLOR="Red"]nerelerdesin fikret ünsal??????

lüzumsuz her konuya açıklama yaparsın...çıkıpta karar verilmeden önce yine bir açıklama yapsaydın...[/COLOR][/B]

58^SiVaS^58 20.03.2010 11:58

Aslinda Diyarbakir coktan Düsürülmeliydi ama cok Hakzislik yaptilar.

NamıDeğer SiVaS 20.03.2010 12:13

bence hiç böyle bi saçmalığa gerek yok sonuç değişmeyecek siz oyununuzu oynayın gerisini bırakın

risale69 20.03.2010 12:52

yönetim tahkim kuruluna giderse acziyetini de göstermiş olur.
bu ligde kalmak istiyorsak kendi çabalarımızla kalmalıyız.bütün olumsuzluklara rağmen takır takır futbol oynamaya çalışan diyarbakır takımının yarısı kadar mücadele etsek ligde kalırız. diğer takımlar
dururken bizim byle bir çıkış yapmamız bizi başkalarının gözünde antipatik haline getirir.
inşaallah yönetim böyle birşey yapmaz,

sewaz58 20.03.2010 13:05

Cevap: Yönetimden federasyona tepki

Bize ne arkadaş federasyonun kararından demek ki bizim yönetim bile o kadar umudunu kesmiş ki takımdan onlar bile ligde kalabileceğimizi düşünmüyor... Peki soruyorum yönetime,biz sizi nerelere şikayet edelim ?

karyola 20.03.2010 14:13

FEDERASYONA TEPKİ KOYANA KADAR KENDİ TAKIMINIZA KOYUN:mad::mad::mad:.TAKIM ÜSTÜNDE OTORİTESİ OMAYAN YÖNETİM FEDERASYON NEZNİNDE HİÇ BİR OTORİTE SAĞLAYAMAZ.

aykut-akay 20.03.2010 14:15

[B]birakin ya ne endisesi sivas diyar bakir maclarina endeksli mi oynuyor oynuyorsa eger bu kadar korku saldiysa bizi bu takim süper lig
de kalamasin . . .

yazik lar olsun bize demekten kendimi almiyorum[/B]

yigido yakup 20.03.2010 14:47

Beyler burda federasyona gösterilen tepki bir birikimin eseridir.

Gecen sene biz sampyionluga oynarken bizi katletmekle görevli olan hakemler simdi neden piyasada yokturlar.

Bizim yönetimin hocanin ufak tefek aciklamsina sahada olan ufak tefek ekiskliklere enbüyük cezayi verenler bugün Bursaspor ve Diyarbakir olaylarinda hep kivira kivira bugünlere geldiler.

dün Bursadaki macta Bursaspor 14 kisi oynadi ve hakeminlerin attgi gollerle 4-0 galip geldi oda yetmezmis gibi seyircisi rakip takimin seyircisine her sekilde siddet uyguladi agza alinmayacak siyasi Türkiyenin altina dinamit koyan mesajlari küfürleri ettiler.

Federasyon ne yapti aman Bursaspor ceza almasin diye iki baskani yaramaz cocuklar gibi bir araya getirdim mesaji verdi.

Biliyorlardiki orda gereken cezayi vermediklerini her sekilde Bursayi korumak adina o olaylara komik cezalar icat ettiler ogün bugünleri düsünselerdi sadece Bursaspor menfaatleri dogrultisinda hareket etmeselerdi bugünlere gelinmeyecekti hicbir sekilde siyasi boyuta ulasmayacakti.

Evet sonrasi malum Diyarbakirdaki mac orda her talimat Bursaspor un menfaatleri dogrultisinda aynen uygulandi ama ayni olay bu sefer IBB macinda olunca ayni karari veremediler cünkü dün yaptikllariyla Bursaspor a vermedikleri cezayla bugünleri hazirladilar bugünde bu sürüngen federasyon yönetiminden daha fazlasini beklemek yanlis olurdu.

Federasyon suanda DFF gibi görünsede asil suclari BFF olmalaridir.

Onun icinde bu federasyon gidecektir kimsede onlari tutamayacaktir.

Ha benim burda yazdiklarim türk futbolunda gördügüm sahit oldugum izlenimlerdir kesinlikle ben bursa sampyion olmasini istiyorum ama bu sekilde olaylarla olacaksa olmasin böyle skandal bir sezonda skandal kararlarla olacaklarsa olmasinlar.

mucahitbaba58 20.03.2010 14:52

[B]O takımın vebalini kim, nasıl ödeyecek!
Sivasspor, Manisa, Denizli...
Bu takımlar CAS’a başvursa TFF’nin ciddi şekilde başı ağrıyacaktır.
Futbol kurallardan oluşan bir rekabet ortamıdır ve hak eden ligde kalmalıdır.
Kimseye pozitif ayrımcılık yapılmamalıdır.lutfen yonetim olayi CAS tasi !!
[/B]

yıldız beldesi 20.03.2010 15:02

toptan isyan edelim beyler büyük televizyonları çağırıp meydanda haklılığımızı dile getirelim bu haksızlığa son başbakan bir söz vermişti stad için sonra stad kapasitesi düşürüldü ama daha inşaata başlanmadı (stad ilk dendiği gibi 30.000 kişilik olursa 2016 dünya kupası için gereken stadlardan biri olcak ve burda maç yapılabilecek bu da sivasın tanıtımı için iyi bi durum daha geniş bilgi için 2016 dünya kupası yazıp arsınlar ve gereken stadlara baksın) merak ediyorum biz ne dediler yapmadık ta şimdi bizi dışlıyorlar. acaba bu seçimlerde sivasın başına bbp nin gelmesi mi

yıldız beldesi 20.03.2010 15:06

adamlar diyo ki biz ali kıran başkeseniz hükümet de demokratik açılım diye diye açmadığı yerini bırakmadı bu açılım süresince de bu kişilere sanki eşit haklara sahip değilmişiz gibi bazı imtiyazlar sağladı. YETER LAN BİZ DE TÜRK AÇILIMI İSTİYORUZ YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!

üçyıldız58 20.03.2010 15:09

sen bir sene önce ligin en çok para alan ikinci kulubü ol sonra bu paraları önce bülent uygunla sonra muhsin ertuğralla sokağa at yönetim olarak uyu
sonra tut dıyarbakırı şikayet et adamı güldürmeyinnn

A.Turan Korkmaz 20.03.2010 15:14

Önce teknik ekibine ve futbolcuna tepki göster! Ondan bundan boşuna medet umma! Medet umacağın yer bir Allah, bir de cefakar Sivasspor taraftarıdır! Bak Manisa da ,Diyar da Rakiplerini bugün yendi ve önümüze geçtiler. Yarın G.Birliğine yenilin görün yönetim mi kalıyor, teknik direktör mü? 90 dakka arkanızdayız, son şansınız, ama yenilirseniz efendice tepki nasıl olurmuş duyarsınız.
İBB nasıl yenilirmiş gördünüz mü Muhsin Bey, bir şut tamam! Bizim ise kaleye şutumuz yoktu.
Ya Antalyayı nasıl yendi Diyar? O kadar eksiğe, probleme rağmen? Top oynuyorlar top, sizin gibi kırıtmıyorlar!
G.Birliğini yenmeniz şart,yoksa gözümüze görünmeyin!

blacksky 20.03.2010 15:19

Diyar' in yeri 2. ligdir.. kimi baskilar yuzunden federasyonun bi tarafi yemedi onlari dusurmeyi, sahada dussunler diye biraktilar.. merak etmeyin hakem makem kurtaramaz artik onlari.. denizli de zaten gitti gider.. ama bizim bi zahmet k.cimizi kaldirip 2-3 mac kazanmamiz lazim... lutfen ama artik.

sefilix 20.03.2010 15:28

BRAVOOOO....
TRBRİK EDİYORUZ FEDERASYON. BU KADAR OLUR. ANTALYA MAÇI VERDİ. DÜŞÜRMEYİ PLANLADIĞINIZ TAKIM DA BELLİ OLDU. SİVASSPOR...
ÇEKİN KİRLİ ELLERİNİZ LİGİMİZDEN....
ÇEKİN KİRLİ ELLERİNİZİ SİVASIMIZDANNNNN

Turan 59 20.03.2010 15:34

Bu ülke de zorbalığa prim tanınıyor.

50sekiz 20.03.2010 15:48

Kasimpasa, Manisaspor, Ankaragücü, Denizlispor sikayetci degil bi Sivasspor sikayetci!!! Cünkü Sivas Yönetimimi takiminin ne kadar kötü futbol oynadiginin farkinda!!
Diger kümeye düsmeye oynayan takimlarin hepci canla basla oynuyor.
Büyük kücük takim demeden iyi futbol oynuyorlar biz ise önümüze gelenden fark yiyoruz. Yönetim TFF ile ugrasacagina takimla ugrassa daha iyi eder bence.

Turan 59 20.03.2010 15:59

Satılmış TFF,korkak TFF,basiretsiz TFF zorbalığa teslim olmuş TFF vs.

BOUN 20.03.2010 16:07

Yönetimin bu noktada hakkımızı araması ve isyan etmesi iyi bir gelişme amaaaa...

Bu takım 9 aydır berbat, rezil, perişan, ruhsuz, karaktersiz! Sen nasıl yönetimsin ki 9 ay geçtiği halde oynanan oyunda hiç bir ilerleme sağlayamamışsın! Yazıklar olsun yazıklar!

Nasıl yönetim-hoca-futbolcu el ele bir takım yerin dibine sokulur, nasıl küme düşürülür, bunun dersini verdiniz. Hepinizin Allah belasını versin!

Evet, süper ligde de olsa, Bank Asya'da da olsa biz sadece ve sadece Sivassporumuzu tutarız, başka renklerin peşinde gitmeyiz, ama bu taraftarın bu cefalarlığı ve vefakarlığı sizin aylar boyu bu insanlara işkence edebileceğiniz anlamına gelmez. Yazıklar olsun! Böyle hocaya da böyle futbolculara da böyle yönetime de yazıklar olsun!

Salim58 20.03.2010 16:22

[QUOTE=BOUN;618715]Yönetimin bu noktada hakkımızı araması ve isyan etmesi iyi bir gelişme amaaaa...

Bu takım 9 aydır berbat, rezil, perişan, ruhsuz, karaktersiz! Sen nasıl yönetimsin ki 9 ay geçtiği halde oynanan oyunda hiç bir ilerleme sağlayamamışsın! Yazıklar olsun yazıklar!

Nasıl yönetim-hoca-futbolcu el ele bir takım yerin dibine sokulur, nasıl küme düşürülür, bunun dersini verdiniz. Hepinizin Allah belasını versin!

Evet, süper ligde de olsa, Bank Asya'da da olsa biz sadece ve sadece Sivassporumuzu tutarız, başka renklerin peşinde gitmeyiz, ama bu taraftarın bu cefalarlığı ve vefakarlığı sizin aylar boyu bu insanlara işkence edebileceğiniz anlamına gelmez. Yazıklar olsun! Böyle hocaya da böyle futbolculara da böyle yönetime de yazıklar olsun![/QUOTE]

[B]söyleyecek söz bırakmamışsın, Teşekkürler kardeşim.[/B]

envyil 20.03.2010 16:43

Kusura kalmasinlar, ama bu takimi bu hale getirdiniz veya sebep oldunuz vs.
ondan sonra tutup vay Diyarbakirspor neden dürülmedi.Dikkat edinde sizi düsürmesinler .Gelenden ve gidenden 3 tane yiyip ondan sonra kendi takiminiza bakacaginiza ordan burdan medep ummak cok sacma.Sizene Diyarbakirin düsürülüp ve düsürülmeyecegine sizler kendi islerinize bakacaksiniz kardesim. Getirmisler AFRIKA fatihi sanki sivasspor'u o kurtarakmis gibi havaya girdiler, ama ne oldu sonunda. Efendi Türkiye ligini bile tanimiyor by Gentleman.
Insallah iyi günleri Bank Asya'da görüp ondan sonra tekrar Süper lige cikariz,bunlar aci gercekler ama gercekler.selamlar

berduh 20.03.2010 17:08

dünki karar ve bugün ki sonuçlara bakark söylüyorum arkadaşlar. gelecek yıl banka asyada mücadele edeceğiz. geçmiş olsun artık.:mad:

mustafaarslan 20.03.2010 17:16

Diyarbakır bu ligde kalmalı diyen ********lere ;
Gelecek sene bu itleri nasıl zaptdedeceksiniz adamlar her konuda devleti haraca bagladı helal olsun
Bugün penaltıyla mac kazandılar bakalım daha ne olacak
Bundan sonra bu TFF den her şey beklenir
YAZIKLAR OLSUN BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM........................................

kizilok 20.03.2010 17:18

Akşam D.Bakırspor-Antalyaspor maçının özetini oturun izleyin ne kadar saçma penaltı ve kırmızı kartla D.Bakırspor un maçı kazandığını...Artık yorum yok...Neden Olsa D.Bakır düşmeyecek !!!

sevda58 20.03.2010 17:51

[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Yonetim tepkili olabilr federasyon'a bunda hakli olabilirler, ama bir de donup kendilerine baksalar, takimda olan biteni.. bence buna kafa yorsunlar..[/B][/FONT][/COLOR]

58VoLkAn58 20.03.2010 18:04

[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]Başkanım bırakın siz federasyonu önünüze bakın.Dediğinize katılıyorum ama önümüze bakmak en iyisi olacak.[/I][/B][/FONT][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:03.