![]() |
Maçı değerlendirelim
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/1.resi.jpg[/IMG]
Gençlerbirliği karşısında 0-2 yenildiğimiz maçı değerlendirelim. [B]Maçın Yıldızı Kimdi ?[/B] [B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B] [B]Maçta göze çarpanlar ?[/B] [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?[/B] [B]Muhsin Ertugral'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz ?[/B] |
Cevap: Maçı değerlendirelim
Konuk takımın 2-0 üstünlüğü ile sona eren maç sonrası değerlendirmelerde bulunan ve taraftarların 'istifa' tezahüraütları ile karşılaşan Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, "Söyleyecek fazla bir şey yok. Hakikaten utanıyorum. Haftalardır kendi kendimizi yeniyoruz. Bu rakiplerin iyi olmasından değil. Yediğimiz ilk gol ortada. Söyleyecek bir şeyim yok. Şahsım adına oynadığımız futboldan utanıyorum. Haftalardır aynı şekilde 20'nci dakikalarda gol yiyoruz. Bunu bir türlü çözemedik. Rakip ilk defa kale önüne geldi, golü buldu. Golden önce bu poizsyonlarla ilgili uyarıda bulunmama rağmen hatayı yaptık. Kendi hatamızdan dolayı bu golü yedik" diye konuştu.
İstifa tezahüratlarına da değinen Ertuğral, "İstifa tezahüratları konusunda seyirci haklı. Takım kötü gittiği için görüşlerini dile getiriyorlar. İç dünyamızda bunu tartışabiliriz. İnsanlar pazardan pazara gelip bunu görüyor. Sorumulusu Muhsin Ertuğral olduğu için de bunu dile getiriyorlar. Bu konuyu yönetimle oturup konuşmamız gerekiyor. Bunu kamuoyunda tartışamayız" dedi. Takımın ligde kalma ihtimalini de değerlendiren Ertuğral, "Ligde kalabiliriz. 20 dakika top oynadık. Geçen hafta da böyleydi. Psikolojik baskı çok. Oyuncularımız idmanda yapmak isetdiklerini yapıyorlar. Ama maçta bir gol yiyince bütün her şey alt üst oluyor, sinir başlıyor. 2 tane önemli gol pozisyonumuz vardı, ama golü bulamadık. Açılınca daha çok strese girdik" şeklinde konuştu |
Oynadığın futboldan utanıyosunda istifa etmeyin orada kalmaktan Utanmıyormusun Yazıklar olsun bir kerede aynı 11 le çık sahaya Yönetime sesleniyorum [COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]Allahınızı kitabınızı seviyorsanız bu adamı göndermeyin görevini çok iyi yapıyor.[/FONT][/COLOR]
|
[FONT="Arial Black"]Bu adamın derdi kovulup tazminat almak verin şunun parasını defolsun bu memleketten.[/FONT]
|
İç dünyanızda tartışmanıza gerek yok hemen bu akşam yönetim kurulu toplanmalı ve oraya istifanızı vermelisiniz. Takımın başında artık 1 gün bile durmanız hatadır.Derhal istifa! Takımı birazcık düşünüyorsanız hemen istifa edersiniz. Bu takıma vereceğiniz hiçbir fayda yoktur bu saatten sonra. Siz gidin yeter ki, ne olacağını takımın başına kimin geleceğini, kimlerin kadro dışı bırakılacağını halletmek kolay. Önce siz bir çekilin artık! Bu taraftar size yeterince sabretti zaten.
|
aynen kadiliyorum :rolleyes: yazdiklarin doru istifa ettmesi lazim
|
Maçın Yıldızı Kimdi: Hayrettin Yerlikaya Takımda Oynayan Tek Adamdı
Maçın en kötüsü kimdi: Hayrettin Mehmet Ve Cihan Hariç Herkes Maçta göze çarpanlar: Gençlerbirliği Çok Akıllı Oynadı Geldiği Pozisyon Gol VeYa Tehlike Oldu Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler: Ruhsuz Topçular Sinir Krizi Geçiren Taraftarlar Muhsin Ertugral'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz: Rezalet Rezalet Rezalet |
Git hoca
madem utanmada var iyi bugün kesin istifa haberini alırız |
bu böle yürümez artık her maçta gol yemekten sıkıldık bulunduğumuz yer ve durum sizleri korkutmuyo ben bunu anladım 1.sıradamıssnız gibi çok rahatsınız hiç bişey yapmıyonuz maç bitsin gidek havasındasınız allah aşkına bu taraftarın canı yokmu her maçta canımzı sıkıyosunuz
|
hocam istifa etmezsen biz istifa edelim daha mı iyi:confused:
|
buda gelr buda geçer şarkısını sölüyoruz artık
|
antremanı taraftara basına kapattınız işe yaramadı peki bu hafta neyapacaksınız antremanamı çıkmayacaksınız
|
Eğer sahiden utanması varsa istifa eder.Futbolcular ruhsuz olabilir,kadrodışı bırakırsınız,suyunu ekmeğini kısarsınız biraz adam olur. Ama teknik direktör gider başa yolu yok.
Sivasspor bu sezon kolay kolay kırılamayacak rekorlar bırakacak.Hepten rezil olacağız. Sorumlusu Bülent ve Muhsindir. 1) İki maç üst üste aynı kadroyla oynayamama rekoru. 2) Üst üste maçlarda kaleye şut bile çekememe rekoru 3) Bir sezonda en fazla gol yeme rekoru 4) Aynı dakikalarda aynı biçimde gol yeme rekoru 5) 1-0 geriye düştükten sonra maç kaybetme rekoru .................................................................... Ve en son rekor. Bütün bunlara karşın maçlarda stadı neredeyse dolduran ,taşkınlık yapmayan , sabır abidesi, vefakar bir taraftar kitlesi. Bunları haketmiyoruz. Bizim bilet alıp da size ödenen o paralar helaliniz değildir bunu bilesiniz, kursağınızda kalır yedikleriniz. Üzüntüden kahrolduk, olmaz olasınız! |
[QUOTE=bugra5858;619185]Maçın Yıldızı Kimdi: Hayrettin Yerlikaya Takımda Oynayan Tek Adamdı
Maçın en kötüsü kimdi: Hayrettin Mehmet Ve Cihan Hariç Herkes Maçta göze çarpanlar: Gençlerbirliği Çok Akıllı Oynadı Geldiği Pozisyon Gol VeYa Tehlike Oldu Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler: Ruhsuz Topçular Sinir Krizi Geçiren Taraftarlar Muhsin Ertugral'ın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz: Rezalet Rezalet Rezalet[/QUOTE] çok kötüüüüüüüüüüüüüüüüüü çok hemde çokkkkkkkkkkkkkk |
[B][COLOR="Red"]değerlendirecek bişey yok...rezalet rezalet rezalet...
[/COLOR][/B] |
DEĞERLENDİRİCEK BİŞİ YOK BENCE HEPSİ REZİL....
|
2. LIG GELIR KENDI,
NE SIVAS DER NE DENZLI, SAYILI GÜNLER TÜKENDI, YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR. BANK ASYA YOLU GÖRÜNÜYOR. Vallaha ben sinirlenmekten ve üzülmekten yoruldum. (kusura bakmayin) Insallah küme düsmekten kurtuluruz. |
TEK BİR DEĞERLENDİRMEM VAR
MUHSİN BU ŞEHİRDEN VE TAKIMDAN ... BEDENİNİ ÇEK İSTİFAAAAAAAAAAAA :mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad: |
[B][COLOR="DarkGreen"]ARTIK NE YAPSAN BOŞ HERKES,TARAFTARINDAN TUT FUTBOLCUSUNA,HOCASINDAN TUT BAŞKANINA KADAR HEPSİ ÜMİDİNİ YİTİRMİŞ,BİR DENİZLİSPOR KADAR OLAMADIK ADAMLAR 7 PUANDAN GELDİN BİZE YETİŞTİ YAZIKLAR OLSUN SİZE...[/COLOR][/B]
|
Son 5 maçta 1 galibiyet 4 mağlubiyet.
Atılan 1 gole karşın yenen tam 9 gol.. Maçtan önce herkese 0-2 yenileceğimizi söyledim.Hatta 2.golün dakikasını da bildim.Doğru da çıktı.Bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok.Birazcık akıllı oynayan her mahalle takımı bizi yener.Hatta burdan federasyona sesleniyorum.Sivas'ı yenemeyeni küme düşürsünler! Bu futbolcular değil Süper Ligde Bank Asya'da bile tutunamaz. |
'Umut insana en büyük kötülüktür,çünkü işkencenin devam etmesi demektir' demiş adamın biri. Önce biraz abartılı gelmişti bu söz ama meğer Sivassporumuzun bugünü için söylenmiş adeta.
Umutlu olmayı gerektirenler: 1) Ligde matematiksel olarak kalma ve düşmeme umudumuz hala var. 2) Topçular adam gibi oynar, iyi yönetilirse maç kazanabilirler 3) Muhsin hoca istifa eder, Erman gibi bazı topçular süresiz kadrodışı kalırsa olabilir. İşte bu nedenlerden taraftar olarak bize yapılan işkence , düştüğümüz kesinleşene yani 3-4 maça kadar devam edecek. Merak ediyorum,Muhsin istifa etmez,takımda sert önlemler alınmazsa hangi taraftar stada gelecek artık. Ben bir daha bu hocanın yüzünü bile görmek istemiyorum, bazı futbolcularımızın da keza. Yediğimiz ilk golden önce maratonda kenardan Erman topa bas, adamı kovala, pres yap, kaldır ......nı diye bağırmaktan bittim. Birazdan da golü yedik. Bir oyuncu ancak bu kadar gafil, umursamaz olabilir. Nasıl oldu da oynattı bunu anlamadım. Devre arasında sahada Cihan ve Murat ısınıyorlardı,bir ara top saha kenarına gelince topu almaya gelen Cihan ve Murata şut çekmelerini söyledik,Murat elini iki yana açtı, yedeğim baksana der gibi. Cihan niçin kaç maçtır 60.dakikalarda oyuna giriyor. Kamanan hazır değil, niye sokuyorsun, ya da neden hazırlayamıyorsun? Rahman ,Harun , Yunus neredeler, niye hazır değiller? Keita,Hayrettin,Dağaşan ve Abdurrahman istekli oynadılar.Buna karşın Mehmet Yıldız çok kötüydü, Sedat,Yasin defansta boğuşmaktan ileri çıkamadılar. İlk yarı hücumda iş yapamadık, Mehmet Yıldız 28 numaralı oyuncunun kucağında bütün maçı geçirdi,İbrahim Şahin Mehmetle anlaşamadı,boş alanlara kaçamadı,oyundan çıkmayı haketti. Abdurrahmanı çıkarması hataydı, ayakta kalan bir oyuncumuzdu, alkışlarla kenara geldi.Hakemler zaten taa en yukarlardan talimatı aldılar biliyorsunuz yapmaları beklenenleri yaptılar. Bugüne kadar hep destek dedim ama artık bu hoca ve bu oyuncularla 'YETER!'diyorum. C.tesimizi Pazarımızı verelim,ailemizle gezmek,dinlenmek dururken,yenileceğimizi içten bilerek ama belli etmeyerek maçlara gelip bağıralım destekleyelim,tokadı yiyip gelelim.Artık yeter,böyle gitmez. |
HOCA GİT ARTIK TAHAMÜLÜMÜZ KALMADI YÖNETİMDE GİTSİN YETER LAN ARTIK ÇEKTİĞİMİZ REZALET.TUZU KURU HEPSİNİN DÜŞERSE SİVASSPOR DÜPŞER AHMET MEHMET DÜŞMEZ ..:mad::mad:
|
mcin nesini degerlendirelim kadroyu kurmus kazanma arzusu olmayan takim neyini degerlendirecegiz calisma türk futbolundan anlama cik git ozaman.... eger onurun varsa
|
Hakem de bir penaltımızı yedi bu arada yüzde yüz penaltıydı!
|
gecmis olsun bizi üzenlere vefakar taraftarlarimiz stadi doldurmaya devam etsin futbolcularda kendini yirtmadan ter dökmeden para kazanmaya.... aza yetinmeyen cogu bulamaz... bu mesaj futbolculara................
|
Millet 1tl ye adam bulamıyor.Biz bu ruhsuzlara 10 tl veriyoz,yine dolduruyoz stadı.ne zaman kafanız basacak!
|
İstafa et o zaman,eğer gerçekten utanmış olsaydın şimdi istifa ettiğini söylerdin.
Ruhsuzlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::mad::confused: |
Bu futbolcularla, bu hocayla ve bu yönetim anlayışı ile düşüşümüz kesinleşti. Ben artık zerre kadar düzeleceğimize inanmıyorum. Bugün itibariyle de bu kadro için artık kalan haftalarda yorum yapmanın, kafa yormanın gereksiz olduğuna inanıyorum.
Haziran'da yeni transfer sezonunun açılması ile birlikte Bank Asya'da oynayacağımız kadronun şekillenmeye başlayacağı süreçte sitemizde yine renklerimizin peşinde koşmaya devam edeceğiz. Ben sekiz haftalık ara veriyorum! Bu karaktersizlere dokuz ay sabrettik ama bir sekiz hafta daha dayanamayacağım. Haziran başı gibi, yeni transfer sezonu ile birlikte ve Temmuz ayında da Bank Asya için hazırlık maçlarında görüşmek üzere. Şimdilik hoşça kalın! |
dost lar hadi hoca rezalet ya yönetime nediyeceğiz aylardır takımdiye bir şey yok otada bureziliği görmü yorlarmı takımda bir oyuncu var onuda hoca oynatmıyor o oyuncu ismini bilmiyorum ama nosu 80 zenci o hariç hepsini kovmaklağzım bu yönetim ve hoca bu saaten sonrabirşeyveremez hepsinin istifa etmesilağzımbunların kabiliyeti bukadarmış demek
|
Şehir dışında olduğum için maça gidemedim.Ancak basından takip ettiğim kadarı ile önceki maçların benzeri bir durum ilk 30 dakika içinde bir gol ve bu gol sonrası rakip direnmiş sonrasında kontra atak ile sonuca gitmiş.bu takım bitmiştir.artık inancım kalamdı ligde kalabileceğine dair.yönetime, teknik heyete ve özellikle futbolcuyuum diye gururla gezinenlere YAZIKLAR OLSUN diyorum.yönetim bu takımı sattı, çabalayan yok.
Bir senaryo daha var beliki de onun rahatlığı vardır.Gelecek sezon süper ligde mücadele edecek takım sayının 20 olacağı ve bu sezon ligden takım düşmeyeceği kulislerinin olduğu, ligin şu anki durumu gözönüne alındığı için resmiyete dökülmediği söylentiler var.yönetim, teknik heyet ve futbolcular bunu biliyor da ondan mı bu kadar rahat tavır takınıyorlar.onlar buna kesin olarak inanmışlarsa mümkünse gururu yıkılan bu taraftarın da gönlünü alabilsinler güçleri yetiyorsa. Elveda süperlig merhaba Bank Asya demek içimden gelmiyor inşaallah bu gerçek olmaz.... |
[QUOTE=gdodeğilyiğido;619247]'Umut insana en büyük kötülüktür,çünkü işkencenin devam etmesi demektir' demiş adamın biri. Önce biraz abartılı gelmişti bu söz ama meğer Sivassporumuzun bugünü için söylenmiş adeta.
Umutlu olmayı gerektirenler: 1) Ligde matematiksel olarak kalma ve düşmeme umudumuz hala var. 2) Topçular adam gibi oynar, iyi yönetilirse maç kazanabilirler 3) Muhsin hoca istifa eder, Erman gibi bazı topçular süresiz kadrodışı kalırsa olabilir. İşte bu nedenlerden taraftar olarak bize yapılan işkence , düştüğümüz kesinleşene yani 3-4 maça kadar devam edecek. Merak ediyorum,Muhsin istifa etmez,takımda sert önlemler alınmazsa hangi taraftar stada gelecek artık. Ben bir daha bu hocanın yüzünü bile görmek istemiyorum, bazı futbolcularımızın da keza. Yediğimiz ilk golden önce maratonda kenardan Erman topa bas, adamı kovala, pres yap, kaldır ......nı diye bağırmaktan bittim. Birazdan da golü yedik. Bir oyuncu ancak bu kadar gafil, umursamaz olabilir. Nasıl oldu da oynattı bunu anlamadım. Devre arasında sahada Cihan ve Murat ısınıyorlardı,bir ara top saha kenarına gelince topu almaya gelen Cihan ve Murata şut çekmelerini söyledik,Murat elini iki yana açtı, yedeğim baksana der gibi. Cihan niçin kaç maçtır 60.dakikalarda oyuna giriyor. Kamanan hazır değil, niye sokuyorsun, ya da neden hazırlayamıyorsun? Rahman ,Harun , Yunus neredeler, niye hazır değiller? Keita,Hayrettin,Dağaşan ve Abdurrahman istekli oynadılar.Buna karşın Mehmet Yıldız çok kötüydü, Sedat,Yasin defansta boğuşmaktan ileri çıkamadılar. İlk yarı hücumda iş yapamadık, Mehmet Yıldız 28 numaralı oyuncunun kucağında bütün maçı geçirdi,İbrahim Şahin Mehmetle anlaşamadı,boş alanlara kaçamadı,oyundan çıkmayı haketti. Abdurrahmanı çıkarması hataydı, ayakta kalan bir oyuncumuzdu, alkışlarla kenara geldi.Hakemler zaten taa en yukarlardan talimatı aldılar biliyorsunuz yapmaları beklenenleri yaptılar. Bugüne kadar hep destek dedim ama artık bu hoca ve bu oyuncularla 'YETER!'diyorum. C.tesimizi Pazarımızı verelim,ailemizle gezmek,dinlenmek dururken,yenileceğimizi içten bilerek ama belli etmeyerek maçlara gelip bağıralım destekleyelim,tokadı yiyip gelelim.Artık yeter,böyle gitmez.[/QUOTE] Gardaş önce sana maç yorumunu yapmandan dolayı çok teşekkür ediyorum...Diğer yiğidolar yorum yapmasalarda CANLARI SAĞOLSUN ben maçı yine yorumlayacağım...Bu takımı amaatöre düştüğünde bile dış sahada 4 Eylüle ,Yıldızeliye karşı oynarkende gözlerim yaşlar içinde destekledim..Ömrümün sonuna kadar da destekleyeceğim....GELELİM MAÇA:1.DEVRE:Hoca aslında maça 1-2 oyuncu hariç doğru 11 le çıkmıştı...İlk yarı maç genelde kontrolümüzde geçti...Bu maça bana aynı Manisa maçını hatırlattı..O maçta da ilk yarı bu şekilde olmuştu...G. birliği bu maça kazanmaktan ziyade 1 puan için gelmişti..Çünkü maç boyunca defansif ve kontrollü oyun oynadılar...Oyunu kendi yarı alanlarında kabul edip kontrataklarla sonuca gitmeye çalışıyorlardı.Taraftar maçtan ve takımdan umudunu kesmiş; yiğido gençlik hariç herkes sus-pus oturdu.. Tatsız tutsuz bir maç oynandı....ilk yarı 3 tane pozisyonumuz vardı..Bir takımda oyun sistemi oturmamışsa,kanatlar çalışmıyorsa,bazı oyuncular sahada koşmuyor,mücadele etmiyorsa,kaleye şut atılmıyorsa atılacak gol de mucizelere ve ölü toplara kalır...İlk yarı geçen seneki takımdan Yasin,Keita,Erman dışında 8 oyuncu oynadı..Keita orta sahada koşmadık yer,basmadık alan bırakmadı..Keita koştu;İ. Dağaşan ve Erman resmen yattı..Abdurrrahman 3-4 maçtır yeni oynadığı için hiç hazır değildi;kaleye 1 tane orta yapamadı...Hayrettin elinden geldiğince iyi mücadele etti;kademelere girmeye çalıştı...M. yıldız hala eski formundan çok uzak..İ. Şahin ise tam bir komedi..İbrahim o kadar kötüydü kü takımın adeta el freni gibiydi...İlk yarı hakemler de çok kötüydü..Biz vip te yan hakemle aynı hizad maçı izledik..Yan hakem çok kötüydü;her verdiği karar aleyhimize oldu..MAÇIN KADER ANI 1:Kanattan yapılan ortada G. Birliği defans oyuncusu havada topa elle tokundu;bu hareket dünyanın her yerinde penaltı hakeme göre ise çarpma,pozisyon devam dedi kara gömlekli arkadaş...Bu pozisyona penaltı çalınsa belki taraftar da oyuncu da heyecena gelecek ve maç çok rahat geçecek..Yine kanattan 2 pozisyon yakaladık ama M ehmet ve İbrahim ağır kaldılar...Onların golu şu tesadüfe bakın son 2-3 maçtaki gibi yine 20. dak. larda geldi..Gol ,istanbul maçında yenen golün 1 e 1 kopyası gibi..Bu dak. da orta sahadan Sedat ve Yasin in arasına atılan bir topta Mustafa P. kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve golü atıyor..2. DEVRE:Takım 2. devreye sağlı sollu atatklarala iyide başladı..Bu devre yakalana 2-3 tane de gol pozisyonumuz da var..Cihan ve Kamanan'ın girişiyle takım yine tek kale oynuyor;rakip sürekli kapanıyor biz yükleniyoruz..Sahanın en kötülerinden Musa adeta tel tel dökülüyor;ne top oynuyor,ne pas atıyor..Adeta rakibin 12. oyuncusu gibi.. |
[QUOTE=BOUN;619270]Bu futbolcularla, bu hocayla ve bu yönetim anlayışı ile düşüşümüz kesinleşti. Ben artık zerre kadar düzeleceğimize inanmıyorum. Bugün itibariyle de bu kadro için artık kalan haftalarda yorum yapmanın, kafa yormanın gereksiz olduğuna inanıyorum.
Haziran'da yeni transfer sezonunun açılması ile birlikte Bank Asya'da oynayacağımız kadronun şekillenmeye başlayacağı süreçte sitemizde yine renklerimizin peşinde koşmaya devam edeceğiz. Ben sekiz haftalık ara veriyorum! Bu karaktersizlere dokuz ay sabrettik ama bir sekiz hafta daha dayanamayacağım. Haziran başı gibi, yeni transfer sezonu ile birlikte ve Temmuz ayında da Bank Asya için hazırlık maçlarında görüşmek üzere. Şimdilik hoşça kalın![/QUOTE] ben senin gibi bu işin peşini bırakmayacağım bunlara hesap soracağım bu rezilik böyle devam ederse bank asyada kalacağımızı sanıyorsun amatöre kadar düşeriz bu hocadan kurtulursak belki düşmeyiz biz bu melmeketi sokakta bulmadık onun için mücadeleye devamedeceğim |
Kendi sahasında 1 puan bile alamayan acizler topluluğu...Utanın! D.bakırdan,Denizliden,Manisadan,Kasımpaşadan örnek alın.Kanser hastası gibi gözümüzün önünde eriyip gidiyorsunuz.Bank Asyaya düşünce çoğunuz çekip gideceksiniz.Zaten kalmanız ayıp.Geriye kalan enkazla bırakın tekrar süper lige çıkmayı bank asyada tutunmanın hesaplarını yapacak bu takım.
|
[IMG]http://img2.blogcu.com/images/s/p/o/sporunenleri/bankasya1lig_logo.jpg[/IMG]
|
[QUOTE=eroldeger;619279]dost lar hadi hoca rezalet ya yönetime nediyeceğiz aylardır takımdiye bir şey yok otada bureziliği görmü yorlarmı takımda bir oyuncu var onuda hoca oynatmıyor o oyuncu ismini bilmiyorum ama nosu 80 zenci o hariç hepsini kovmaklağzım bu yönetim ve hoca bu saaten sonrabirşeyveremez hepsinin istifa etmesilağzımbunların kabiliyeti bukadarmış demek[/QUOTE]
Arkadaşım bilmediğin şeyler hakkında yönetime saldırma Bülent'i yediniz şimdi sıra yönetimde mi?Mecnun Başkanı küstürürsek süper lige çıkmak için 40 yıl daha beklememiz gerekir lafını iyi ölç 5-10 yl verip maça geliyorsun o adamlar milyarlarca para veriyorlar bu memlekete karşılık beklemeden. |
Değerlendirmeye Devam:MAÇIN KADER ANI 2:Kamanan önce kanattan yapılan ortada kaleciyle karşı karşıya kalıyor;yaptığı kafa vuruşu kalecinin kucağında..sonra Maçın en net pozisyonunu yakalıyor Kamanan:Sağdan gelen topta kaleciyle altı pasın içinde karşı karşıya kalıyor;pozisyon o kadar net ki tam istediği sol ayağıyla vuruşu o kadar zayıf ki kalecide kalıyor top..Ayrıca Cihan'ın ceza sahasının dışından curuşunu kaleci Serdar son anda kornere çeliyor.. son 20 dak. yine doldur boşalta dönüyor;biz kaleye dolduruyoruz defansları çıkarıyor;2. yarı nerdeyse bu şekilde geçti son 20 dak..ATAMAYANA ATARLAR KURALI DEVREYE GİRİYOR:Yakaladıkları bir kontra topla oyuna 2. yarı giren oyuncu Hurşut topa vuruyor,top direkten dönüyor, kalecimiz yerde dönen top Brezilyalı oyuncuya çarparak boş kaleye gidiyor..MAÇIN OLAYLARI...Maratonda ve Kale arkasındakiler VİPTEKİ OLAYLARI BİLMİYORLAR..2. Yarı Vipteki bazı tarftarlar maçı izlemeye gelen Milletvekillerine MİLLETVEKİLİ UYMA SİVAS'A SAHİP ÇIK! şekilinde protestolar yaptılar..Bu protestolar 2. devre boyunca devam etti..Polisler taraftarları uyardılar..Bu maçta da umduğumuzu bulamadık..ALLAH Sonumuz Hayır Etsin!
|
Hoca kötü yönetemiyor takımı,futbolcular da kötü berbat oynuyorlar.Bu işte herkesin toparlanması lazım.
|
değerlendirecek bişey yoksezon başı bülent ve yönetim sıçtı takımın içine bıraktı artık düştük. bankasyanın yolunu tuttuk bu oyuncularla bu oyunla bu fikstürler ligde kalamayız artık son 3 maçımızda en az 6 puan almalıydık. rüya bitti.
|
görünen köy kılavuz istemez,artık bank asyada da tutunamayız,yazıklar olsun.Haftaya bir süprüz yapıp gaziantepi yenin diyecem nerede vah halimizeiyazık oldu sivas a
|
yav bu takıma devre arası gelenler nerede
işe yaramayacaktı niye alındı bu transferlerden alınan komisyonlarla kimlere peskes çekildi ayıp utasnmanız olçsa birdakika topçusundan yönetimine kadar biriniz durmaz noldugu belli olmayan bülent sizle dalga geçti bütün iyileri komisyon karsılıgı sattı yerine bu fasonlaRI ÇAKTIBİZE utanın sizin imparator dediginiz bülenti EFSANE BAŞKAN OSMAN SEÇİLMİŞ takımın ruhunu bozuyor diye sutlamıştı siz ne yaptınız TAKIMIN TAPUSUNU HATA NERDEYSE SEHRİN TAPUSUNU VERDİNİZ O NE YAPTIÜÇ BEŞTANE KENDİNİ TOPÇU SANAN ÇAPULCUYUNAN SAMPİYON LAR LİGİNDE SİZİNLE DALGA GEÇTİ SİMDİ SIRA BANK ASYA ONDAN SONRA KOCELİNİN DURUMU GİBİ İŞ İŞTEN GEÇMEDEN ADAM GİBİ BİR HOCA GETİRİNDE ÜÇ BEŞ MAÇ ALIP LİGDE KALALIM KİMSENİN HADİNE DEGİL BİR SEHRİN ONURU İLE OYNAMAK BAŞKAN UYAN ÜÇ BEŞ MAÇ SONRA SİVASLIYIM DİYE GEZEMEYECEKSİN SEHRİN ONURUNU KURTAR ONDAN SONRA SENDE DEFOL DİYARBAKIR BAŞKANINDAN ÖRNEK AL AÇLIK İÇERİSİNDE ADAM TAKIMI LİGTE TUTUYOR SEN SAMPİYONLAR LİGİNE GİDEN TAKIMI LİGDE BIRAKAMIYORSUN ÇIKTA BİR ÇİFT LAF KONUŞ SİVASLI DOGDUK SİVAslı ölecegiz inadına sivas inadına yiğido |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:41. |