SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Yeni teknik patron kim olmalı? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28873)

izmirliyigido 21.03.2010 23:55

Yeni teknik patron kim olmalı?

Sivasspor'umuzu bu kaos dolu, kahır dolu, umutsuzluk dolu durumdan hangi hoca kurtarır? Bize o heyecanı, o hırsı, o ruhu kim kazandırır?

AYK

izmirliyigido 21.03.2010 23:59

Cevap: Yeni teknik patron kim olmalı?

Ben ısrarla ZİYA DOĞAN diyorum...

AYK

basayev58 22.03.2010 00:02

[QUOTE=izmirliyigido;619562]Sivasspor'umuzu bu kaos dolu, kahır dolu, umutsuzluk dolu durumdan hangi hoca kurtarır? Bize o heyecanı, o hırsı, o ruhu kim kazandırır?

AYK[/QUOTE]

Bülent Hocayla bu yıl kesşimez yollar...Rıza Hoca en iyisi ama Es-Esi buralara getirmek için bu kadar çaba vermişken bırakıp gelmesi imkansız.Diğer hocalar düşen takımlara son çare diye diğer takımlarcada hep denenmiş hocalar.İsmail Kartal Bank Asyada işimize yarar. Bana kalırsa içimizden biri İlyas Hoca bu futbolculara o hırsı tekrar verebilir. Olmazsada Mesut Bakkal..

şarkışla 58 22.03.2010 00:07

Bir ara hatırlarsanız bir slogan vardı ADAM GİBİ ADAM ZİYA DOĞAN aynen katılıyorum

VAVEYLA13 22.03.2010 00:10

bir kişiyi unutmuşsunuz Abdullah Avcı; ancak aldığım duyumlar doğru ise Hikmet Karaman ile anşlaşılmış. bu saatten sonra gelecek adamın işi zor ama inş. bizi kurtaracak birisi gelir.

kiNgSiZe58 22.03.2010 00:14

Ya Ziya Doğan yada İsmail Kartal.
Karaman zaten kötü oynatiyor diye kovulmadımı ankaragüründen? bizde o herifin ne işi olabilrki?

ayhan58ayhan 22.03.2010 00:15

sezon basinda 40 puan alalim yeter diyen ( yani dusunceleri ligde kalmak olan ) bu yonetim ne yazikki gaflet dalalet hatta hiyanet icindedirler ..cocugunun rizkini mac biletine veren cefakar vefakar ss lu yigidolar ne yazikki bu gercegi gormek istemediler her macda oldugu gibi stada kostular ama sonuc yine husran ...ligin basinda butun sucu bulent hoca ustlendi zaten baska biseyde yapamazdi yonetimin bu beceriksizligini bir sekilde kapatmak zorundaydi..sonucda istifa etti ..ama ne degisdi!!!mecnun baskanin radikal degisiklikler yapmasi gerkiyor takim daki oynayanlara bakiyosun ruhsuz isteksiz saha icinde yuruyorlar resmen..hal boyle iken sahaya cikip hocami mucadele edecek arkadaslar???bulent hoca gibi takimi iyi motive eden bir kisi takimi kosturamamisken muhsin hocami kosturacak???sapkamizi onumuze koyup konusmamiz gerek!!! bu saatten sonra takimi tek kurtaracak isiM ISMAIL KARTAL dir...oda olmadi zaten bu takimi trt de yorumculuk yapan zeki col abimizde rahatlikla bank asyaya dusurur masraf yapipda hoca getirmesinler... ayhan isik...

kasko 22.03.2010 00:18

Bu takıma bu saatten sonra hırslı bir hoca lazım.Onun için de hikmet karaman diyorum...

Wagvman 22.03.2010 00:27

Cevap: Peki yeni Hocamız kim olmalı?

yeni hocamız süper ligde ki bütün takımları çalıştırmış ve hiçbirinde düzgün bi istikrar yakalayamamış (hikmet karaman, samet aybaba, ziya doğan vb.) hocalardan olacaksa hiç olmasın. illa Türk antrenör gelecekse takımın basına bu hakan şükür gibi bi isim olabilir, yabancı antrenörlerden de olympiakos un eski hocası Temuri Ketsbaia gibi bi isim olabilir

myway 22.03.2010 00:28

bu şehir hani şampiyonlar ligine gidince afalladı ya yönetim de afallamış.. bu lig sandığınız kadar basit değil sevgili yönetim.. hafife almaya gelmıyor indiriyolar tokadı !!

ismail hoca yı istiyorum şahsen su adaylar arasından tek o var umutla baktığım..

MaXiMuM 22.03.2010 00:30

[B][I]Gelecek hoca önce kalan maçların fikstürünü önüne alır ve bakar.. bu maçlardan sonra ben bu takımı kurtarırım diyen ( deli ve cesur ) bir hoca olmalı.. ilk aklıma gelen de Hikmet Karaman ve Ziya Doğan.. 3. bir hoca görünmüyor malesef..[/I][/B]

GuVeN 22.03.2010 00:34

[QUOTE=myway;619593]bu şehir hani şampiyonlar ligine gidince afalladı ya yönetim de afallamış.. bu lig sandığınız kadar basit değil sevgili yönetim.. hafife almaya gelmıyor indiriyolar tokadı !! [/QUOTE]

Ağzına sağlık ,aynen katılıyorum...Tek suç Muhsin Hocanın değildi,ruhsuz futbolcular ve yönetimde suçludur,artık silkelenmeleri şart!!!

kızılova 22.03.2010 00:36

Ziya doğan yada İsmail Kartal ikisi de gelsin

GuVeN 22.03.2010 00:37

Hikmet Karaman bana göre..........

yukarıyıldızlı 22.03.2010 00:39

kim gelirse gelsin bu oyuncular değişmez değişmez değişmez....

kızılova 22.03.2010 00:41

Biz gelsin diyoruz ama bu saaten sonra sivasspora gelmek isteyen olurmu acaba

ÖFŞ2041 22.03.2010 00:43

Önce oyuncular kendine gelsin !
Sonra da İsmail Kartal teknik direktörlüğe

Bu sene çıkalım şu dipten,seneye de eski hocamızla başarıya koşalım...

GokhanTurna 22.03.2010 00:46

Ziya Doğan. Lige yabancı bi isim gelmesinde. Bülent gelse aslında toplar takımı tekrar ben tekrar şans verilmesinden yanayım. Gelsin hatasını düzeltsin tekrar kral olsun

GuVeN 22.03.2010 00:50

bence anketlerden gelmesı su an ımkansız olan ısımlerı cıkarabılırız,gelebılecek ısımlerı tartıssak daha ıyı olacak..

badger5858 22.03.2010 00:54

hikmet karaman kesinlikle....
olmazsa ziya doğan

emin kara 22.03.2010 00:59

bulundumuz durumdan bizi kurtarsında kim gelirse gelsin yeterki[INDENT][/INDENT]sivaspor ligde kalsın biliyorsunuz sivasspodan başka sivassporumuz yok sivasın bu duruma düşecegine rüyamda görsem ininmazdım bu durumadan en kısa zamanda çıkmamız dilegimiz Allah yardımcıları olsun

levent87 22.03.2010 01:03

bülent uygun'un%22.22 oy alması şaşırttı beni bu takım'ın başına hikmet karaman lazım

sewaz58 22.03.2010 01:04

Ziya Doğan ve Hikmet Karaman'dan başka isim gelmiyor aklıma ...Bizi de bu duruma düşürdüler ya sepetten hoca seçer hale geldik helal olsun hepsine...

levent87 22.03.2010 01:06

hikmet karaman ilk tercihim olmazsa alternatif olarak ismail kartal

A.Turan Korkmaz 22.03.2010 01:06

Ziya Doğan,Hikmet Karaman,Mesut Bakkal takımlarıyla bir sezonu tamamlayamayan, denenmiş antrenörler, son 7 hafta için gelirlerse daha iyi olur ama seneye onları düşüneceksek dikkatli olmalıyız. Ankette İsmail Kartal olsun dedim. İsmail hoca şu an takım çalıştırmıyor, Fenerbahçe futbolcu izleme komitesinde görevli,oyuncu bakıyor onlara. Gelebilir istenirse.
Büloyu zaten istemem. Bence yönetim birkaç hafta öncesinden bazı teknik adamlarla görüşmüştür ,son kararı verirler yarın.

35gürün58 22.03.2010 01:07

Ankete katılmak için benim oy verme yetkim bulunmuyormuş ?

Hayrola üyelik aidatları var da ödemedim mi yoksa ?
Zaman zaman tüm ulusal basında çıkan anketler tüm vatandaşa açıkken ve onların görüşü sorulurken ,bu anketin özelliği veya bir gizemi mi var ki benim oy verme yetkim bulunmuyor ?

bu hangi aklı evvelin marifeti ? hayatımda ilk defa bir ankete katılımda insanlar ayrılıyor,

Yoksa sivas dışında yaşayan sivaslıların mı oy yetkisi yok ?

bu güzel siteyi bu kafadaki moderatörler mi yönetiyor artık ?

Başta değerli insan Rüştü elmas olmak üzere ,bir çok arkadaşım siteye yazı yazmamı arzu ederlerken , bu kısıtlamayı yapan zeka küpü arkadaşımı gerçekten merak ettim.

Bu mesajım yayınlanmaz ise son defa Sn. Rüştü Elmas a bir mesaj çekerim
ve bir daha asla yazmayacağımı sadece okuyarak takip edeceğimi belirtirim.

58zarali 22.03.2010 01:08

hikmet karaman bence

bülent uygunun favorilerde olmasıda ilginç

35gürün58 22.03.2010 01:09

Anket açıldı ancak oy vermeyeceğim ve bir daha da yazmayacağım.

58MUAMMER58 22.03.2010 01:09

BU TAKIMIN HOCAYA İHTİYACI YOK BİRAZ MORAL VE ÖZGÜVENE İHTİYACI VAR. KAPTANLARDA BUTAKIMI ANCAK BU KADAR OYNATIR ADI GEÇEN HOCALAR FAYDA VERMEZ ÇOĞU TAKIMLARINDAN KOVULMUŞ ADAMLAR,SİVASTA YAŞAYAN HOCALARDAN BİRİ ,ODA OLMASSA .EĞER BOŞTAYSA CEVAT GÜLER LİSTEYE KONMAMIŞ BENCE EN DOĞRUSU O OLUR.

GuVeN 22.03.2010 01:11

devam edin bülent hocaya oy vermeye!sayenizde yarın basında yiğidolar bülent hocayı istiyor diye bi haberde yaparlar,bızım gurur bıraz daha ayaklar altına alınır!bulent hocada sayemızde az daha kabarır!!! devam edın ..

armn 22.03.2010 01:12

şu galatasarayı şampiyon yapan cevat güler i getirsinler feldkampın yapamadıgını yapmıştı adam

dv9000 22.03.2010 01:12

bence bu futbolculara kufur ederek oynatacak adam lazim oda SAMET AYBABA

fatihcan58 22.03.2010 01:12

arkadaşlar hoca olarak ben hikmet karaman diyorum çünkkü kısa görevlerde çok başarılı oldu küme düşmekkten çok takım kurtardı diğerklerinin başarıları var ama hepsi uzun süreli çalışmış hocalar bir kaç kfutbolcu göndermemiz lazım

kasko 22.03.2010 01:24

hikmet karaman..............................

albina58 22.03.2010 01:25

[QUOTE=35gürün58;619641]Anket açıldı ancak oy vermeyeceğim ve bir daha da yazmayacağım.[/QUOTE]

[B]Mustafa abi;
Mutlaka bir sorun vardır,acele karar verme,
Hemen yetkili arkadaşlara sorunu iletiyorum,
ve son mesajınızı benim cevapla beraber :D siliyorum.[/B]

basayev58 22.03.2010 01:30

Bizi, bizim değerlerimizi bilemeyen hocadan cacık olmaz. İşte Muhsin Hoca Afrikada harikalar yarattı. Futbolu bilmiyor diyen var mı? Hikmet Karaman,Ziya Doğan,Yılmaz Vural,Samet Aybaba...vs. kadrolu kötü gün hocaları. Kötü günde gelirler iyi iş yaparlar bi yerleri kalkar ya taraftara ya yönetime ters düşer ortalığı karıştırır giderler. Verdikleri zarar kısa dönemde verdikeleri yarardan fazla olur. Ziya Doğan adam gibi adamda Mushin Ertuğral Adamcık gibi adam mı? Bırakalım edebiyatı beyler. Gerçekçi olalım. Ankette ki isimlerin hepsi anlıyor futboldan tamam. Ama bazıları bizim değerlerimizi biliyor. Bu saatten sonra 3-5-2 mi 4-4-2 mi tartışması yapacak halimiz yok. Sahada gezen ruhsuzlara Taraftarın derdini Sivasspor'un yeryüzündeki 7 milyon Sivas'lı için ne olduğunu hatırlatması gereken bir Yiğido lazım. Bülent Uygun,İsmail Kartal,İlyas Tüfekçi,Rıza Çalımbay..gerisi hikaye. Bunların üzerine yoğunlaşmalı Yönetim. Rıza Çalımbay imkansız,Bülent Hoca defteri bir süre kapandı. İsmail Hoca yada İlyas Hoca arasında seççim yapılmalı. Diğerlerinin gelmesi hayır getirmez diye düşünüyorum.

GokhanTurna 22.03.2010 01:38

[QUOTE=basayev58;619658]Bizi, bizim değerlerimizi bilemeyen hocadan cacık olmaz. İşte Muhsin Hoca Afrikada harikalar yarattı. Futbolu bilmiyor diyen var mı? Hikmet Karaman,Ziya Doğan,Yılmaz Vural,Samet Aybaba...vs. kadrolu kötü gün hocaları. Kötü günde gelirler iyi iş yaparlar bi yerleri kalkar ya taraftara ya yönetime ters düşer ortalığı karıştırır giderler. Verdikleri zarar kısa dönemde verdikeleri yarardan fazla olur. Ziya Doğan adam gibi adamda Mushin Ertuğral Adamcık gibi adam mı? Bırakalım edebiyatı beyler. Gerçekçi olalım. Ankette ki isimlerin hepsi anlıyor futboldan tamam. Ama bazıları bizim değerlerimizi biliyor. Bu saatten sonra 3-5-2 mi 4-4-2 mi tartışması yapacak halimiz yok. Sahada gezen ruhsuzlara Taraftarın derdini Sivasspor'un yeryüzündeki 7 milyon Sivas'lı için ne olduğunu hatırlatması gereken bir Yiğido lazım. Bülent Uygun,İsmail Kartal,İlyas Tüfekçi,Rıza Çalımbay..gerisi hikaye. Bunların üzerine yoğunlaşmalı Yönetim. Rıza Çalımbay imkansız,Bülent Hoca defteri bir süre kapandı. İsmail Hoca yada İlyas Hoca arasında seççim yapılmalı. Diğerlerinin gelmesi hayır getirmez diye düşünüyorum.[/QUOTE]

yorum çok yerinde abi agzına sağlık

58SİVAS58 22.03.2010 01:40

kesinlikle BÜLENT UYGUN hırslı genç dinamik ve hala takımın içinde askerleri var kurtarıcı bülen uygun geri gelsin yaptığını temizlesin başka kim gelirse gelsin bu takım küme düşer en iyisi bilen adamı getirmek
bülent hoca hepsini hizaya sokar adam eder
geçen sene bülent hoca zamanında takım 3 4 gün kamp yapıyordu şimdi maçtan bir gün önce olmazzzzz
disiplin şart

dv9000 22.03.2010 01:45

[QUOTE=SenSetik;619384]Ziya Doğan........................[/QUOTE]

ZIYA DOGAN Malatyaspora devre arasi 10 futbolcu alipta kume dusmeye yakin kacmisti Diyarbakirada aynisini yapti SIVASa da aynisini yapar son 2 haftada kacar gider

dv9000 22.03.2010 01:57

BILO hem SIVASSPORU mahvetti hemde SIVASliya soylemedigi kalmadi biz nasil insanlariz HAYREEEET hala bu artisi isteyen var

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:22.