![]() |
TSL/Gaziantepspor - Sivasspor
[CENTER][IMG]http://www.galataman.com/pictures/ftlogo/Sivasspor.png[/IMG]_[IMG]http://www.1907arena.com/arena/logo/gaziantep.png[/IMG][/CENTER]
Ligde en kritik haftalara girdik. Son 8 hafta ve Sivasımız için çok zorlu bi fikstür kazanmaktan başka çaremiz olmayan bi maç. Yoksa hiç beklemediğimiz Bank Asya yolu gözüküyor. Allah o günleri göstermesin inşallah alırız maçı. Antep geçen sene bizi şampiyonluktan etmişti o günü hala unutmadık. Ligin ilk yarında oynadığımız maçı 3-0 kazanmıştık. [B]Haydi [COLOR="red"]Yiğidom[/COLOR] bu sefer üzme bizi![/B] [B]Stat:[/B] Kamil Ocak Stadyumu [B]Tarih:[/B] 28.03.2010 [B]Yayın:[/B] Yok [B]Saat:[/B] 14.00 [B]Bilet Fiyatı:[/B] ? [B][COLOR="red"]Sakat ve Cezalılar: [/COLOR][/B] [B]Sivasspor:[/B] ? [B]Gaziantep:[/B] ? [COLOR="blue"][B]İki Takım Arasında Oynanan Maçlarda Alınan Sonuçlar:[/B][/COLOR] 2005/2006 TSL Gaziantepspor 0 - 0 [B]Sivasspor[/B] 2005/2006 TSL [B]Sivasspor[/B] 0 - 0 Gaziantepspor 2006/2007 TSL Gaziantepspor 1 - 0 [B]Sivasspor[/B] 2006/2007 TSL [B]Sivasspor[/B] 2 - 1 Gaziantepspor 2007/2008 TSL [B]Sivasspor[/B] 2 - 0 Gaziantepspor 2007/2008 TSL Gaziantepspor 0 - 0 [B]Sivasspor[/B] 2008/2009 TSL [B]Sivasspor [/B]3 - 0 Gaziantepspor 2008/2009 TSL Gaziantepspor 2 - 1 [B]Sivasspor[/B] 2009/2010 TSL [B]Sivasspor[/B] 3 - 0 Gaziantepspor [B][COLOR="blue"]Kalan Maçlarımız:[/COLOR][/B] [B]Sivasspor[/B] - Galatasaray Kayserispor - [B]Sivasspor[/B] [B]Sivasspor[/B] - Ankaraspor Beşiktaş - [B]Sivasspor[/B] [B]Sivasspor[/B] - Kasımpaşa Eskişehirspor - [B]Sivasspor[/B] [B]Sivasspor[/B] - Ankaragücü |
Cevap: TSL/Gaziantepspor - Sivasspor
Gaziantep evinde çok daha iyi oynayan bir takım.
Büyük takımlardan bile puan alıyorlar. yeni t.d gelirse o havayla beraber 1 puan alınır belki. |
[B]banko 2 arkadaşlar.............[/B]
|
bu maçı inşallah kazanırız yeni hoca gelicek ve bizimkiler bi hırsla oynar bence kazanıcaz tewk olumlu nokta artık forma iyi oynayana verilecek sevilene değil
|
gaziantep 3 sivasspor 0 .........................
|
ankette sivasspor'a oy verdim ama takım oynarsa koşarsa takım halinde geri dönüb ileri cıkarsa sivassporumuz kazanır bursadan selamlar
|
kesinlikle gaziantep bizimle averaj düzeltecek yeni hoca gelirmiş takım hava yakalarmış hikaye bunlar futbolcular benliğini kaybetmiş....
|
bencede banko 2 olursivasspor maçı rahat olun
|
arkadaşlar tecrube pu anı nasıl alınıyor
|
[QUOTE=dejavu;619851]arkadaşlar tecrube pu anı nasıl alınıyor[/QUOTE]
adamın derdine bak ya ne kadar da önemli. |
anteptende maçı alamamız lazım
|
Biz Antepe fark atardikda...Defansimiz berbat. Hadi Bilica'yi para icin sattiniz, yerine kimi aldiniz??
Diallo'yu sattiniz adam gecen bize gol atti ve gol sevinci bile yapti ben saygi duydum sevincine cünkü ayip ettiler onu göndermekle biri cezali olunca Diallo'yu koy adam her hafta oynuyomus gibi oynuyordu..simdi kim var? haha yasin odunu ve lucien adam milli takimda bi kere oynamis ona bile sasiyom... Murat Erdogan Ibo'yla orta sahanin dynamosuydu gönderdiler...niye?...yaslanmis...haha daha 30'a yeni girmisdir belki...en cok tum gittigine üzülüyom antepe hat-trick yapardi vallah...kamanan hala yedek bu takim takim degil gardasss...... |
[QUOTE=вαЯon™;619793][B]banko 2 arkadaşlar.............[/B][/QUOTE]
neye dayanarak banko 2 diyosun acaba.bu ruhsuz futbolcularamı güveniyosun :confused: |
[QUOTE=münihli_58;619885]Biz Antepe fark atardikda...Defansimiz berbat. Hadi Bilica'yi para icin sattiniz, yerine kimi aldiniz??
Diallo'yu sattiniz adam gecen bize gol atti ve gol sevinci bile yapti ben saygi duydum sevincine cünkü ayip ettiler onu göndermekle biri cezali olunca Diallo'yu koy adam her hafta oynuyomus gibi oynuyordu..simdi kim var? haha yasin odunu ve lucien adam milli takimda bi kere oynamis ona bile sasiyom... Murat Erdogan Ibo'yla orta sahanin dynamosuydu gönderdiler...niye?...yaslanmis...haha daha 30'a yeni girmisdir belki...en cok tum gittigine üzülüyom antepe hat-trick yapardi vallah...kamanan hala yedek bu takim takim degil gardasss......[/QUOTE] Sadece defans takımın ofansif yönü de berbat. tam 26 maç yapılmış takım 27 gol atmış yani her maça bir gol bu nedir ya. antep evindeki son 3 maçta bjk yi 2-0 yendi eskişehir ve ts yle 1-1 berabere kaldı.Yani bu sene evinde fark yiyecek değil aksine fark atacak takım. Sivasın ofansif oyuncuları antep savunması içinde kaybolup giderler. ben antepin en az 2 golü var diyim sivas bu takıma gol atabilir mi bilmem. |
Zor bir deplasman,kadroda olan geçen yıl ki futbolcular hatırlasın geçen yıl nasılda şampiyonluğu kaybetmişlerdi orda.Şimdi de gidip kümede kalmayı sağlasınlar orda.Eğer aynı ruhsuzlukla gidersek en aşağı 3 yeriz,ama birşeyler değişirse en az 1 puan alırız.
|
gb maçının ilk 20 dakikasındaki gibi 90 dk oynarsak 3 puan alırız diye düşünüyorum
|
[B]Yeni hoca belli olsun skorda belli olur, bekleyelim bakalım.[/B]
|
[B]önce gaziantep
sonra galatasaray... 2 maçta 0 puan, merhaba bankasya :( bakalım bir daha süper ligi kaç sene sonra görürüz... içimiz kan ağlıyor ama görünen köyde kılavuz istemiyor :([/B] |
teknik direktor hemen gelirse belki bi kıpırdanma olabilir en azından beraberlik almamız lazım ...
|
[QUOTE=sivasli215;619923][B]önce gaziantep
sonra galatasaray... 2 maçta 0 puan, merhaba bankasya :( bakalım bir daha süper ligi kaç sene sonra görürüz... içimiz kan ağlıyor ama görünen köyde kılavuz istemiyor :([/B][/QUOTE] Sonra kayseri deplasmanı ve bjk deplasmanı var. bunlardan da 0 puan.arada ankara maçı var ama ne manisa ne de dşyarbakır bu maçı oynanmış 3 puanları yazılmamış. Bu maçlardan sonra içerde kasımpaşa maçı var. Kasımpaşa süper top oynuyor max. 1 puan alınır es es deplasmanı 0 puan içerde ankaragücü maçı 3 puan desek kalan maçlardan 4 puan toplanıyor. manisa ve diyarbakırın maçlarınlara bakıyorum onların da fikstürü iyi değil ama manisa daha şimdiden 3 puan önde toplayacakları puan belli değil bana göre en 3..5 puan toplarlar.Diyarbakırla puanlar aynı olmasına rağmen hem sivastan daha iyi oynuyolar hem de tff tarafından destekleniyorlar. Sonuçat bu takımın düşme ihtimali %80 |
arkadaşlar bence berabere kalacaklar 0 0 bence
|
Gaziantepspora karşı lige cıktıgımızdan beri gaziantepte sadece 1 gol atabilmişiz. oda gecen seneki 2-1 lik macta. Yani gecen sene en iyi dönemimizde 1 gl atıp yeniliyorsak bu sene fark yemezsek iyi diyorum.
aslında 90 dakika defans ypıp 1 puan alırsak cok iyi olacak. baska türlü puan koramayacagız. beto julio cesar olcan ivan bu 4 damı durdurmak lazım |
Gaziantepsporda da gol sıkıntısı var 1-0 gaziantepspor alır gibime geliyor.Onlarda kac haftadır kazamıyor. 2.yarı sadece besiktaşı 2-0 yenmişler
|
YENİ TEKNIKDİREKTORLE CIKCAZ MAÇA BUNUN FAYDAASINI HEMEN GORMELIYIZ YOKSA DÜŞCÜEZ ŞURDA Bİ KAC HAFTA KALDI TABİ DIYARIN YENILMESIDE LAZIMM İŞİMİZ COK ZOR COKK NE YAZIKKİ İNŞ 1 PUAN ALAİBLİRİZ ZOR AMA COK ZOR HATTA BI UMUT...
|
SİVAS İÇİN ARTIK İÇERİ DIŞARI AYRIMI YAPMADAN TÜM MAÇLARI ALMASI GEREKİYOR,BU MAÇTA ÖYLE MAÇTIR,ANTEP BİZİ ŞAMPİYONLUKTAN ETMİŞTİ OMAÇI UNUTMADIK ,ANCAK SİVASIN KAZANABİLECEĞİ MAÇ ,İYİ KONSANTRE OLUR ,İYİ MÜCADELE OLURSA ŞANSDA YANIMIZDA OLURSA ALIRIZ,BEN NORMALDE BERABERLİK BEKLİYORUM, GÖNLÜM GALİBİYETTEN YANA BAŞARILAR DİLERİM.
|
Ligin en kötü top oynayan daha doğrusu top bile oynamayan Sivassporu Gaziantep çok rahat yenecektir.
|
SİVAS küme düşse bile,
ÇOK DAHA KUVVETLİ GELECEKTİR. |
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]Allah izin verirse bu maçı alıp Gs maçına moralli gideceğiz.Ben 2-1 Sivas alır diyorum.Bu maçtan çok ümitliyim.[/I][/B][/FONT][/COLOR]
|
[QUOTE=davulcu;619827]gaziantep 3 sivasspor 0 .........................[/QUOTE]
aynen katılıyorum yeni hoca gelsede bişey olmaz gibme geliyo antep bizi devirir |
[QUOTE=58VoLkAn58;620111][COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]Allah izin verirse bu maçı alıp Gs maçına moralli gideceğiz.Ben 2-1 Sivas alır diyorum.Bu maçtan çok ümitliyim.[/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
hangi oyunla alacan çokmu güzel oynuyozda diyon yenmeyi acaba |
HIC UMUDUM YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
|
beraberlik iyi bir sonuç olur koşmayan bir takım için.:mad:
|
gaziantep bizi 2- 1 yener yeneceği %90da skoru farketmez :mad::mad::mad:
|
Diyarbakır maçı kaybetti bu maçı almamız zor olsada alırsak biraz olsun rahatlarız..
|
böyle oynamaliyiz
------------------------------33Akin33------------------------------------ ----61Abdurrahman61------4Sedat4--------5Murat5--------58Hayro58---- ----------------------------------86Keita86------------------------------ ----17Harun17-----------------18Cihan18------------------11Erman11---- ---------------------89Rahman89--------9Mehmet9----------------------- TD:Mesut Bakkal |
geçen yıl şampiyonluğu kaybetmiştik bu yıl da ligde kalma yarışını kaybetmiş olacağız..
|
[QUOTE=nuri_58;620330]gaziantep bizi 2- 1 yener yeneceği %90da skoru farketmez :mad::mad::mad:[/QUOTE]
Arkadas %90 oldugunu nereden biliyon bilmedigin birseyi konusmuyacagin herkes senin gibi olsa sivasspor yikilmis olura yazik bee sen sivassporu tuttugundan eminmisin:confused::confused: |
[QUOTE=58^SiVaS^58;621535]böyle oynamaliyiz
------------------------------33Akin33------------------------------------ ----61Abdurrahman61------4Sedat4--------5Murat5--------58Hayro58---- ----------------------------------86Keita86------------------------------ ----17Harun17-----------------18Cihan18------------------11Erman11---- ---------------------89Rahman89--------9Mehmet9----------------------- TD:58^SiVaS^58[/QUOTE] olmalıydı bence :D biraz da taktikten bahsedersen süper olur kardeşim :) |
[QUOTE=davulcu;619827]gaziantep 3 sivasspor 0 .........................[/QUOTE]
görürSün yeğenim kımın 3 kımın 0 olcanı bence SıvasSpor Yanı Yıgıdomuz Macı aLcak Kaybedecek dıe bısey yok ya alcak ya alcak baska yol yok yoksa bankasya |
[QUOTE=58^SiVaS^58;621535]böyle oynamaliyiz
------------------------------33Akin33------------------------------------ ----61Abdurrahman61------4Sedat4--------5Murat5--------58Hayro58---- ----------------------------------86Keita86------------------------------ ----17Harun17-----------------18Cihan18------------------11Erman11---- ---------------------89Rahman89--------9Mehmet9----------------------- TD:Mesut Bakkal[/QUOTE] Hayrettin cezalı oynamayacak . |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:42. |