![]() |
BURSAYA DESTEK VERMEYE NE DERSİNİZ
Geçen sene bizim başaramadıgımızı bu sene bursaspor başarmak üzere.eğerki bursa bu sene başarırsa türk futbolunda köklü bir degişiklik olucak.bizler istanbul sivasspor taraftar dernegi olarak her zaman anadoluda dayanışmanın kardeşiliklerin ve dostlukların kurulmasının önemini her zaman ön planda tutmuşuzdur.gidilen her deplasmanda centilmenliği yeni dostlukların kurulmasını sağlamışızdır.şimdi şampiyonluga yürüyen bursassporu istanbuldaki maçına bizlerde giderek onlara destek verelim.kırmızı beyaz atkı ve polarlarımızı giyerek topluca gidelim onlara destek verelim.gerçi onların bizim destegimize ihtiyaçları yok ancak onların tribün kültüründende azda olsa bizlerde faydalanmış oluruz.
cuma akşamı atatürk olimpiyat stadındaki ibş-bursa maçına gitmeye ne dersiniz |
Cevap: BURSAYA DESTEK VERMEYE NE DERSİNİZ
Önce Can Sonra Canan Gardaş Bursasporla gönlümüz olabilir fakat şu durumda Sivasspordan başka bişey düşünmek çok yanlış olur.
|
[B]BURSAYA DESTEK VERELİM TABİKİ FORZA ANADOLU AMA,ŞUAN BENİM SİVASSPORDAN BAŞKA DÜŞÜNCEM YOK,ANTEPE DEMPLASMANA GİTMEYE NE DERSİNİZ ....?[/B]
|
Vallahi öbü senede bursa hep desteklemisti bizi
|
[QUOTE=özgühertaş;620226]Geçen sene bizim başaramadıgımızı bu sene bursaspor başarmak üzere.eğerki bursa bu sene başarırsa türk futbolunda köklü bir degişiklik olucak.bizler istanbul sivasspor taraftar dernegi olarak her zaman anadoluda dayanışmanın kardeşiliklerin ve dostlukların kurulmasının önemini her zaman ön planda tutmuşuzdur.gidilen her deplasmanda centilmenliği yeni dostlukların kurulmasını sağlamışızdır.şimdi şampiyonluga yürüyen bursassporu istanbuldaki maçına bizlerde giderek onlara destek verelim.kırmızı beyaz atkı ve polarlarımızı giyerek topluca gidelim onlara destek verelim.gerçi onların bizim destegimize ihtiyaçları yok ancak onların tribün kültüründende azda olsa bizlerde faydalanmış oluruz.
cuma akşamı atatürk olimpiyat stadındaki ibş-bursa maçına gitmeye ne dersiniz[/QUOTE] Yok ya biz gecen sene sampiyonluga oynarken cok desteklediler ya bizde şimdi onları destekleyez oylemi ? sivas kume dusecek bursa sampiyon olacak öylemi eger biz duseceksekbursada sampiyon olamasın kardesim iki sezonda bize kaybettirdigi puan sayısı 10 ustune birde kupa macı var belkiden dusme nedenimiz adamlar siz hala neyden bahsediyorsunuz... |
Tabii ki bizimle olan maçlarından kendileri için maksimum puanı almaya çalışacaklar bundan doğal birşey yok. Bu bursaya destek vermemizi engellemez. Ben kendi adıma Bursa'nın şampiyonluğunu istiyorum. Bizim açtığımız yolda hedefe onlar ulaşacaklar gibi görünüyor. Ayrıca çok değerli bir hocaları var ve hiçbir takıma sataşmadan, hiçbir takıma yamanmaya çalışmadan sadece kendi işini yapıyor . Bursanın onunla birlikte sempatisi artıyor. Biz ise maalesef ligin en antiptaik takımı olduk geçen sene. Onlar süreci bize göre daha iyi yönetiyor ve sadece işlerini yapıyorlar.
|
[B]Önce kendi takimiza destek verelim [/B]Bursaspor Sampiyon oldugu zaman bonus olarak Sivasspor ligdemi kalacak...
|
ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE DAHA ÖNCE BENDE DÜŞÜNMÜŞTÜM RECEP ABİYLE BU KONUYU BİR GÖRÜŞELİM KENDİ ATKIMIZ VE FORMALARIMIZLA STADA GİDELİM....
|
adamlar 20,000 bilet talep etmişler ........
|
ŞİKECİ İBB TAKIMI İKİ SEZONDUR HEM ŞAMPİYONLUĞUMUZU HEMDE KÜME DÜŞMEME MÜCADELİMİZİ ENGELLEDİLER ONLARA İNAT MAÇA GİDELİM...
|
doğru diyosunuz arkadaşkar bizim şuanki konumumuza bursa destek versin... haksızmıyım
|
bursaaporu hiç sevmiyorum ama ertuğrul sağlam'ı çok sevdiğimden şampiyon olmalarını isterim.Beşiktaşlılarda kına yakarlar artık ertuğrul bursayı şampiyon yapınca:D:D
|
[COLOR="Indigo"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]Arkadaşlar Biz bir kendimizi kurtaralım sonra veririz desteğimizi.[/I][/B][/FONT][/COLOR]
|
Destek verelim diyen kardeşlerime sadece [B]Ayran-ve Tahteravalli [/B]ikilisinin çok güzel örneklerini sunarım. O güzel fikirlerimizi Sivassporumuz için kullanalım diyorum. Biz ligde kalalım onlarda şampiyon olsun o zaman nereye diyorsanız gelelim.
|
Bursaspor şampiyon olursa alkışlarız. Ancak Sivassporumuzun durumu ortada. Kötü durumdayız takımıza bakalım bence.
|
Konya'da yaşayan bir sivaslı olarak işin gerçeği İstanbula bursanın maçına gitmektense antepe takımımın maçına giderim daha iyi ama istanbuldaki sivaslıların cuma günü bursa maçına gitmelerini desteklerim sonuçta busasporun şampiyonluğu çok şeyi değiştirebilir. Öncelik elbette zor günler geçiren sivasssporda...
|
yav gardaşlar ne kadar kısırbir düşünce içersindesiniz.sizlere sanki sivas-antep maçını bırakında ibb/burs maçınamı gidek dedım.sonuçta bursa maçı cuma günü bizim antep maçımız pazar günü kaldıkı intanbuldan antepe organizasyon olmayacagına göre niye böyle boş boş yorumlar yapıyorsunuz anlamış degilim.şimdi gidip maça destek versek ne olur.ayrıca dikka edersenizki gidip bursa tribününden örnek alalım farklı tribünlerin kültüründen bir şeyler öğrenerek farklı tribünlerdenki kişilerle dostluklar kurarız diye düşünüyordum
|
[QUOTE=sivasli_boy;620299]Yok ya biz gecen sene sampiyonluga oynarken cok desteklediler ya bizde şimdi onları destekleyez oylemi ? sivas kume dusecek bursa sampiyon olacak öylemi eger biz duseceksekbursada sampiyon olamasın kardesim iki sezonda bize kaybettirdigi puan sayısı 10 ustune birde kupa macı var belkiden dusme nedenimiz adamlar siz hala neyden bahsediyorsunuz...[/QUOTE]
ÇOK DOGRU SÖYLÜYOSUN BEN ONLARIN FIRUMLARINIDA OKUUM SENİN ŞAMPİYONLUGA OYNADIGIN SEZONDA BEN OLMAMIYOSAM SİVAS OLMASIN DİYOLARDI ŞİMDİ ONLARA DESTEKMİ VERECEZ BİZ DÜŞMEYELİMDE KİM NE YAPIYO YAPSIN |
Bursaya haddinden fazla destek veriliyor bizim destek vermemize gerek yok.
Bursaspor a verilen hakem pfdk tahkim federasyon yönetimi desteginin ücte biri bize verilseydi biz %100 sampyionduk. siz zannediyormusunuzki Bursaspor bu sene bizim gecen seneki gibi onurlu ve temiz mücadeleyi götürüyor.Adamlarin yaptiklarinin yarisini biz gecen snee yapsaydik bizi ligden ihrac ederlerdi. Bursa sampyion olmaya olur ama biz kendimizi nasil kurtaracagiz. |
YAZILANLARI OKUYORUMDA SANKİ KONU BAŞLIĞI BURSA ŞAMPİYON OLSUN SİVASSPOR KÜME DÜŞSÜN İMAJI VERİLİYOR...KONU İSTANBULDAKİ VEFEKAR SİVASSPOR TARAFTARINA ÖZGÜ YAPILAN YAZIDIR..SİVASTAKİ HER MAÇINDA ÇEKİRDEK YİYEN SİVASSPOR TARAFTARINA DEĞİLDİR...
|
[QUOTE=sivasli_boy;620299]Yok ya biz gecen sene sampiyonluga oynarken cok desteklediler ya bizde şimdi onları destekleyez oylemi ? sivas kume dusecek bursa sampiyon olacak öylemi eger biz duseceksekbursada sampiyon olamasın kardesim iki sezonda bize kaybettirdigi puan sayısı 10 ustune birde kupa macı var belkiden dusme nedenimiz adamlar siz hala neyden bahsediyorsunuz...[/QUOTE]
nasıl bir iç dünyaya sahispiniz anlamadım,adamcağızın söylediklerinden bunları çıkarıyorsanız,sizinle hiç bi konuda tartışmaya girmemek lazım,orta yolu bulmak imkansız belliki.. |
[QUOTE=özgühertaş;620226]Geçen sene bizim başaramadıgımızı bu sene bursaspor başarmak üzere.eğerki bursa bu sene başarırsa türk futbolunda köklü bir degişiklik olucak.bizler istanbul sivasspor taraftar dernegi olarak her zaman anadoluda dayanışmanın kardeşiliklerin ve dostlukların kurulmasının önemini her zaman ön planda tutmuşuzdur.gidilen her deplasmanda centilmenliği yeni dostlukların kurulmasını sağlamışızdır.şimdi şampiyonluga yürüyen bursassporu istanbuldaki maçına bizlerde giderek onlara destek verelim.kırmızı beyaz atkı ve polarlarımızı giyerek topluca gidelim onlara destek verelim.gerçi onların bizim destegimize ihtiyaçları yok ancak onların tribün kültüründende azda olsa bizlerde faydalanmış oluruz.
cuma akşamı atatürk olimpiyat stadındaki ibş-bursa maçına gitmeye ne dersiniz[/QUOTE] Sivaslı kendine yapılan ıyılıgıde kötülüğüde unutmaz,düşünceniz için sizi tebrik ediyorum,çok iyi düşünmüşsünüz,verdiğiniz mesajdan saçma sapan şeyler çıkaran arkadaşlarıda hayretle okudum..demekki insanlarda karşısındakinin ne dıyecegını bıle anlayamacak psıkolojı bırakmıs takımımız!tekrar tebrık ederım,gıdersenız Bursalı arkadaslarımıza selamlarımızı iletin.. |
olmasın arkadasım bursada sampiyon olmasın Sivas 2 sene sampiyon olamadı bursada olmasın bursaya verılen bu destek gecen sene sivasa verılseydı sampiyon olmusduk bırakın bu isleRRii
|
ben formamı giyip gitcem
...................................................... |
[QUOTE=özyiğido;620807]YAZILANLARI OKUYORUMDA SANKİ KONU BAŞLIĞI BURSA ŞAMPİYON OLSUN SİVASSPOR KÜME DÜŞSÜN İMAJI VERİLİYOR...KONU İSTANBULDAKİ VEFEKAR SİVASSPOR TARAFTARINA ÖZGÜ YAPILAN YAZIDIR..SİVASTAKİ HER MAÇINDA ÇEKİRDEK YİYEN SİVASSPOR TARAFTARINA DEĞİLDİR...[/QUOTE]
hele şükür konuyu anlayan bi yiğido çıktı. |
[QUOTE=özgühertaş;620782]yav gardaşlar ne kadar kısırbir düşünce içersindesiniz.sizlere sanki sivas-antep maçını bırakında ibb/burs maçınamı gidek dedım.sonuçta bursa maçı cuma günü bizim antep maçımız pazar günü kaldıkı intanbuldan antepe organizasyon olmayacagına göre niye böyle boş boş yorumlar yapıyorsunuz anlamış degilim.şimdi gidip maça destek versek ne olur.ayrıca dikka edersenizki gidip bursa tribününden örnek alalım farklı tribünlerin kültüründen bir şeyler öğrenerek farklı tribünlerdenki kişilerle dostluklar kurarız diye düşünüyordum[/QUOTE]
kardeş sonuna kadar destekliyorum millet sapla samanı karıştırmış:: |
[B][COLOR="DarkRed"]İSTDER OLARAK ORDA OLACAĞIZ[/COLOR] [/B]
[IMG]http://img291.imageshack.us/img291/8710/svsburjj.jpg[/IMG] [B][COLOR="Red"][U]MÜMKÜNSE BU SİLİNMESİN DİĞERİ NİYE SİLİNDİ ONDA ANLAMADIK AMA NEYSE[/U][/COLOR][/B] [COLOR="Navy"][B]ŞAMPİYON ANADOLUDAN DEMEK SUÇMU YOKSA[/B][/COLOR] |
[B]Yorumlara bakıyorumda sanki arkadaş SİVASSPORU bırakın Bursa sporu tutun demilş gibi.
Burda bi konu açılmış amaç ANADOLU dan BİR Şampiyon çıkması bunun içinde İstanbulda olan tüm Anadolu Taraftarları olarak Bursa Sporun Bu Yolda belki bilere ihtiyacı yok ama Biz destek verdiğimizi Onların Şampiyon olmaları için du ettiğimizi desteklediğimizi bilmeleri için orda olacağız kimseyede zorla gelin demiyoruz. Gerçi zorla SİVASSPOR maçlarına bile getirmeiyoruzki kaldiki Bursa maçı na getirelim güzel bir ortam güzel bir maç seyretmeye gidiyoruz gelmek isteyen herkez gelebilir[/B] |
geçen sene bursa deplasmanına giden arkadaşlar bilir Bursa taraftarının ne kadar centilmen davrandığını...Ben Bandırma da yaşıyorum ve elimden geldiğince Bursaspor u desteklemeye gidiyorum...İstanbul a gidemem ama emin olun son hafta Bursa-Belşiktaş maçına gidip var gücümle destek vereceğim..Bu sene şampiyon olsun artık anadolu dan bir takım..
|
çok güzel bir düşünce koskoca ligde bursaspordan başka bizi destekleyen takım yok hepsi düşmemizi istiyor ligden ama birtek bursaspor destek oluyor bizde onlara şampiyonluk yarışında destek olalım sonuna kadar
|
Arkadaşlar trabzon taraftarları bize yaptığı gibi bursayada düşmanlık dolu mesajlar yazıyor ve kulüp de aşikar bir şekilde bursa karşısında diyarbakırı destekledi. Bunun bir sebebi var mı yoksa her zamanki gibi anadoludan çıkacak bir şampiyonu istemiyorlar mı ?
|
[QUOTE=mishka;621020]Arkadaşlar trabzon taraftarları bize yaptığı gibi bursayada düşmanlık dolu mesajlar yazıyor ve kulüp de aşikar bir şekilde bursa karşısında diyarbakırı destekledi. Bunun bir sebebi var mı yoksa her zamanki gibi anadoludan çıkacak bir şampiyonu istemiyorlar mı ?[/QUOTE]
İçlerinde anadoludan şampiyon çıkmamasını istemeyenler de var şampiyon çıksın isteyenler de hatta sağda solda kendi aralarında tartışıyolar. Yazılarından çıkardığım sonuç çoğu bursayı kötü zamanlarında kendilerine kümeye bağırdıkları için bursanın hemen büyüklük tasladığı için ve teksasla pek iyi anlaşamdıkları için bursa antipatileri var. Kayseri de ligin başından ilk yarının sonuna kadar kafaya oynuyordu ama ben hiç tartıştıklarını görmedim aksine es es ve kayserinin şmapiyon olmasını istiyorlar. Konuya dönerse herkez kendi işine baksın bence. Bu konuda yazılacak tek şey bu. |
ya bırakın şımdı bursayı siz kendi takımınıza bakın. istiyen yine gitsin ama dogru degil. kendi takımın küme mücadelesi verirken başka takıma destek olmak
|
önce can sonra canan.tamam verelimde önce SİVASSPOR var.mümkünse SİVASSPORUMUZUN deplasman maçlarına gidelim öncelikle...Kendi takımımıza destek verelim...
|
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;620987][B]Yorumlara bakıyorumda sanki arkadaş SİVASSPORU bırakın Bursa sporu tutun demilş gibi.
Burda bi konu açılmış amaç ANADOLU dan BİR Şampiyon çıkması bunun içinde İstanbulda olan tüm Anadolu Taraftarları olarak Bursa Sporun Bu Yolda belki bilere ihtiyacı yok ama Biz destek verdiğimizi Onların Şampiyon olmaları için du ettiğimizi desteklediğimizi bilmeleri için orda olacağız kimseyede zorla gelin demiyoruz. Gerçi zorla SİVASSPOR maçlarına bile getirmeiyoruzki kaldiki Bursa maçı na getirelim güzel bir ortam güzel bir maç seyretmeye gidiyoruz gelmek isteyen herkez gelebilir[/B][/QUOTE] elbette gidelim giyelim formalarımızı anadoludan çıkacak bir şampiyon için destek vermeye gidelim SAPLA SAMANI AYIRT EDEMEYENLER ibb-bursa maçı ist olimpiyatta cuma günü sivasımızın maçı pazar günü gaziantep te |
BU SENE BURSAYA DESTEK VERMEZSEK SENEYE BİZİM İÇİN ŞAMPİYONLUK HAYAL OLUR TÜM TARAFTARLARIMIZI BURSAYI DESTEKLEMEYE DAVET EDİYORUM
|
kaldırın gardaş bu yazıyı anketi her neyse kendi işimize bakalım bursa bize testek versin şu an. desteğe onlardan daha çok ihtiyacımız var.
|
Kardesim sanki adamlar antep macini birakip bursa macina gidecek eger bursa macina gitmezlerse bos bos evlerinde oturacaklar ve bos bos oturcaklarina gidip bursaspora destek versinlerde Anadoludan bir sampiyon ciksin corbada bizimde tuzumuz olsun.
|
[QUOTE=samor;621092]kaldırın gardaş bu yazıyı anketi her neyse kendi işimize bakalım bursa bize testek versin şu an. desteğe onlardan daha çok ihtiyacımız var.[/QUOTE]
ANLAYIŞ FARKLI DÜŞÜNCE FARKLI ANLAYIŞI DAR OLAN GARDAŞLARIMA DİYECEK LAF BULAMIYOM.SÖYLERMİSİN BANA CUMA GÜNÜ BURSA MAÇINA GİDERSEN NE OLUR GİTMEZSEN NE OLUR . |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;620987][B]Yorumlara bakıyorumda sanki arkadaş SİVASSPORU bırakın Bursa sporu tutun demilş gibi.
Burda bi konu açılmış amaç ANADOLU dan BİR Şampiyon çıkması bunun içinde İstanbulda olan tüm Anadolu Taraftarları olarak Bursa Sporun Bu Yolda belki bilere ihtiyacı yok ama Biz destek verdiğimizi Onların Şampiyon olmaları için du ettiğimizi desteklediğimizi bilmeleri için orda olacağız kimseyede zorla gelin demiyoruz. Gerçi zorla SİVASSPOR maçlarına bile getirmeiyoruzki kaldiki Bursa maçı na getirelim güzel bir ortam güzel bir maç seyretmeye gidiyoruz gelmek isteyen herkez gelebilir[/B][/QUOTE] Abicim mactan fotoraf ve videolarini bekliyoruz. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:52. |