SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Sivaslılar Vakfından Protesto (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28930)

ShabbatShalom 27.03.2010 15:52

Sivaslılar Vakfından Protesto

[IMG]http://img413.imageshack.us/img413/6494/sivasdernek21985501.jpg[/IMG]

[I][B]İstanbul'daki Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı[/B], Futbol Federasyonu'nun merkez binasının kapısına siyah çelenk bırakarak, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçıyla ilgili verdiği kararı protesto etti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkezinin önünde basın açıklamasını okuyan vakıf başkanı Muhsin Kaya, federasyonun, olaylı İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçıyla ilgili kararını, siyasetin gölgesinde alınan bir karar olarak değerlendirdiklerini ve kınadıklarını belirterek, bunun Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçtiğini savundu.

Devletin başında bulunanların, taraf olmaması gereken insanların, "Diyarbakırspor küme düşürülmesin" diyerek TFF'yi yönlendirdiğini iddia eden Kaya, bunun belki de dünya futbol tarihinde ilk kez yaşanan bir olay olduğu ifade edildi.

"Diyarbakırspor küme düşmesin" işareti verilmesinin anlamının, "Sivasspor düşsün, Manisaspor düşsün, Denizlispor veya bir başka takım düşsün" anlamına geldiğini ileri süren Kaya'nın okuduğu basın açıklamasında, şu görüşler yer aldı:

"TFF'nin ilgili maddeleri çok açık. Bir futbol takımı aynı sezonda iki defa saha olaylarına neden olur ve maç da yarıda kalırsa hükmen yenik sayılır ve bunun sonucunda da küme düşürülür. Eğer Sivasspor bunu yaparsa, Sivasspor'u da düşürsünler. Biz kimseden ekstra bir şey istemiyoruz, sadece adaletli olunmasını söylüyoruz."

Polis, Sivaslıların toplanması sırasında federasyon binasının önünde güvenlik önlemleri aldı. Vakıf üyeleri, daha sonra binanın önünden ayrıldı.[/I]

58MUAMMER58 27.03.2010 15:56

Cevap: Sivaslılar Vakfından Protesto

BENDE ORDAYDIM GELENLERE TEŞEKKÜR EDERİM .

O BiR SiVaS 27.03.2010 16:33

KİMSE SİVASI VE SİVASSPORU SİHPSİZ SANMASIN SUSUYOSAK EFENDİLİĞİMİZDEN ŞANIMIZDAN ŞEREFİMİZDEN AMA ARTIK SUSMAK YOK!!!

hoLiGan Enes 27.03.2010 17:27

[B]Karşındaki Sivaslı !!!![/B]

[B][COLOR="Red"]DİKKAT[/COLOR] ET ![/B]

samor 27.03.2010 17:34

ÇABALARI YETERSİZ KALACAK.. KIZARMAYAN YÜZLERİ SESON SONUNDA KIZARACAK. HEP SİWASLININ YÜZÜNE GÜLÜP ARKASINDAN KONUŞANLAR BİR KERE DAHA GÖRECEK GÜCÜMÜZÜ KARDEŞLİĞİMİZİ

stain 27.03.2010 17:42

bu kardeşlerimize teşekkür ediyoruz helal olsun işte yiğido dediğin budur

oquzh4n58 27.03.2010 18:58

SivassLı olmak Yürek ister ŞerefLi olmak ıster.. SusuyorSak SayGımızdan KonusurSak Ama kımse bılemez...

casus84 27.03.2010 20:24

[B]BU ADAMLAR KAÇ KERE SİVASSPOR İÇİN DEPLASMANA GİTMİŞ KAÇ KERE MAÇINA GİDİP BAĞIRMIŞ BİLMİYORUM AMA BU ORGANİZASYONUN REKLAM OLDUĞU BELLİ....YOKSA HERKESE HABER VERİLİR BİZDE İŞTİRAK EDERDİK...BU PROTESTOYA GİDENLERİ ANTALYASPOR DEPLASMANINA BEKLERDİK MESELA...AMA DİYORLARSA ESKİŞEHİR'E GİDERİZ ORAYADA BEKLERİZ....

BİZ BU TAKIMI REKLAM İÇİN DEĞİL....RENKLERİ İÇİN SEVDİK GARDAŞ...
HEMDE KARŞILIKSIZ...ÖLESİYEEEE[/B]

ready 27.03.2010 21:02

[QUOTE=casus84;621554][B]BU ADAMLAR KAÇ KERE SİVASSPOR İÇİN DEPLASMANA GİTMİŞ KAÇ KERE MAÇINA GİDİP BAĞIRMIŞ BİLMİYORUM AMA BU ORGANİZASYONUN REKLAM OLDUĞU BELLİ....YOKSA HERKESE HABER VERİLİR BİZDE İŞTİRAK EDERDİK...BU PROTESTOYA GİDENLERİ ANTALYASPOR DEPLASMANINA BEKLERDİK MESELA...AMA DİYORLARSA ESKİŞEHİR'E GİDERİZ ORAYADA BEKLERİZ....

HEMDE KARŞILIKSIZ...ÖLESİYEEEE[/B][/QUOTE]

[B]Bu protesto yu yapan insanların reklam yapıyorlar gibime geldi[/B]

58MUAMMER58 27.03.2010 21:23

KARDEŞ BEN SİVASSPOR İSTANBULDA NERDE OYNADIYSA HEPSİNE GİTTİM, ANKARAYA 7 KEZ GİTTİM ,KİMSENİN REKLAMA İHTİYACI YOK, MAL SATMIYORUMKİ ,ZATEN GELEN 20 KİŞİ VAR YOK,BİLDİRİYİ OKUYAN SİVASLLILAR DERNEĞİ BAŞKANI,HAREMDEKİ SİVAS TUR DAKİ ÇOLAK MAHMUT ,SİVASLILARIN ,HEPSİ BİLİR,KIRMIZI KAZAKLI,ESKİ SİVASSPOR YÖNETİCİSİ ,BEN DE KIRMIZI KAZAKLININ,ARKASINDAYIM,SANCAKTEPEDEN,İSTİNYEYE,NEYİN REKLAMINI YAPMAK İÇİN GİDECEĞİM,1500 KİŞİYE MESAJ ATTIM DİYOR,MUHSİN BEY,İFTİRA ATMAK AYIPTIR,TEŞEKKÜR EDECEĞİNİZE,BİLMEDEN KONUŞUYORSUNUZ,ASIL SİVAS ADINI KENDİ PİS ÇIKARI İÇİN KULLANANLAR GELMEDİ,MAKSAT ÇELENK KOYMAK OLSUN KEŞKE 10000 KİŞİ İSTİNYEDEN YÜRÜYEREK GİDEBİLSEYDİK,DAHA ÇOK SES GETİRDİK,ÇOK KOMİK OLDUK AMA SİVASLI GEÇİNİPTE GELMEYENLER UTANSIN PROTESTOYA GELENLER DEĞİL.

ShabbatShalom 28.03.2010 08:44

[B]Gelenlere Teşekkürler ama TFF hiç dikkate almaz herhalde[/B]

casus84 28.03.2010 14:03

[QUOTE=58MUAMMER58;621566]KARDEŞ BEN SİVASSPOR İSTANBULDA NERDE OYNADIYSA HEPSİNE GİTTİM, ANKARAYA 7 KEZ GİTTİM ,KİMSENİN REKLAMA İHTİYACI YOK, MAL SATMIYORUMKİ ,ZATEN GELEN 20 KİŞİ VAR YOK,BİLDİRİYİ OKUYAN SİVASLLILAR DERNEĞİ BAŞKANI,HAREMDEKİ SİVAS TUR DAKİ ÇOLAK MAHMUT ,SİVASLILARIN ,HEPSİ BİLİR,KIRMIZI KAZAKLI,ESKİ SİVASSPOR YÖNETİCİSİ ,BEN DE KIRMIZI KAZAKLININ,ARKASINDAYIM,SANCAKTEPEDEN,İSTİNYEYE,NEYİN REKLAMINI YAPMAK İÇİN GİDECEĞİM,1500 KİŞİYE MESAJ ATTIM DİYOR,MUHSİN BEY,İFTİRA ATMAK AYIPTIR,TEŞEKKÜR EDECEĞİNİZE,BİLMEDEN KONUŞUYORSUNUZ,ASIL SİVAS ADINI KENDİ PİS ÇIKARI İÇİN KULLANANLAR GELMEDİ,MAKSAT ÇELENK KOYMAK OLSUN KEŞKE 10000 KİŞİ İSTİNYEDEN YÜRÜYEREK GİDEBİLSEYDİK,DAHA ÇOK SES GETİRDİK,ÇOK KOMİK OLDUK AMA SİVASLI GEÇİNİPTE GELMEYENLER UTANSIN PROTESTOYA GELENLER DEĞİL.[/QUOTE]

[B]NEDEN REKLAM AÇIKLAMASI;

NEDEN REKLAM ÇÜNKİ TOPLU BİR SİVASLI ANLAŞMASI YOK
NEDEN REKLAM ÇÜNKİ HERHANGİ BİR MANTIĞA SIĞMIYOR
NEDEN REKLAM ÇÜNKİ KİMSEYE HABER VERMEDEN KİMSENİN DESTEĞİNİ ALMADAN YAPILMASI
NEDEN REKLAM ÇÜNKİ MANİSA,DENİZLİ BİLE BİŞEY DEMEZKEN SANKİ DÜŞMÜŞÜZDE AĞLIYORUZ HAVASI VERİLİYOR

YOK GARDAŞIM DÜŞMÜYORUZ...DÜŞENLER DÜŞÜNSÜN....
KİMSEDE KÜME DÜŞMEYE OYNUYORUZ HAVASI VERMESİN TAKIMIMIZA
SİVASSPOR'U KÜÇÜK DÜŞÜRMEYİN.......

AKSİNİ DÜŞÜNEN VARSA GELSİN KONUŞALIM
BU TAKIM DÜŞMEYECEK BU BÖYLE BİLİNE[/B]

casus84 28.03.2010 14:06

[QUOTE=AnàtolìanUnion |58|;621603][B]Gelenlere Teşekkürler ama TFF hiç dikkate almaz herhalde[/B][/QUOTE]

[B]İŞTE GARDAŞIM ONU DİYORUM BÜTÜN DERNEKLERE HABER VERİLSE TAMAM DİYECEĞİM AMA 20 KİŞİ İLE OLMUYOR BU OLAY...GERÇİ PROTESTONUN SİVASSPOR OLARAK YAPILMASI YANLIŞ AMA NEYSE...[/B]

58VoLkAn58 28.03.2010 14:23

[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]Helal olsun sizlere.İstanbul'da olup gitmeyenlere yazıklar olsun.[/I][/B][/FONT][/COLOR]

yigidolar06 28.03.2010 16:33

[QUOTE=casus84;621554][B]BU ADAMLAR KAÇ KERE SİVASSPOR İÇİN DEPLASMANA GİTMİŞ KAÇ KERE MAÇINA GİDİP BAĞIRMIŞ BİLMİYORUM AMA BU ORGANİZASYONUN REKLAM OLDUĞU BELLİ....YOKSA HERKESE HABER VERİLİR BİZDE İŞTİRAK EDERDİK...BU PROTESTOYA GİDENLERİ ANTALYASPOR DEPLASMANINA BEKLERDİK MESELA...AMA DİYORLARSA ESKİŞEHİR'E GİDERİZ ORAYADA BEKLERİZ....

HEMDE KARŞILIKSIZ...ÖLESİYEEEE[/B][/QUOTE]Nerde yaşadığını bilmiyorum ama TV 58 de geçen hafta bu konu konuşuldu tüm sivaslı hemşerilerimizin katılımları için davet yapıldı ama gerçek burda işte kimsenin kimseden haberi yok site yönetimi neden bu sayfada bu konuyla ilgili haber yapmadıklarını sorguluyabilirsin

sofularlı34 28.03.2010 16:38

..Gİdenlere teşekkür ederim.Sitede keşke duyuru yapılsaydı.
..İnşallah daha iyi organize olcağız İnşallah

kasko 28.03.2010 16:45

HEMDE KARŞILIKSIZ...ÖLESİYEEEE[/B][/QUOTE]

Arkadaşım sivaslılar vakfı diyor, sivasspor taraftar derneği demiyor dikkat et lütfen!
Herkesin kendi alanında bu durumu protesto etmesi güzel birşey gerçekten.Çünkü sivasspor tüm sivaslılar için bir değerdir ve sivaslı olan herkesi ilgilendirir.

karyola 28.03.2010 16:57

vakıf yaparsa böyle olur spor klübünü spor derneği temsil etmeli bence kocaman istanbulda bir tane taraftar oluşumu yok.takım elbiseliler hiç yakışmamış.:):)

58MUAMMER58 28.03.2010 17:26

BU KONUYLA İLGİLİ SON MESAJIM,ARKADAŞLAR HEPİMİZİN ORTAK SEVDASI SİVASSPOR ,VAKIF KENDİNCE SİVASSPORA DESTEK VERMEK AMACIYLA ,PROGRAM DÜZENLEMİŞTİR,ANCAK ,ŞU BİR GERÇEKKİ,SONUÇ FİYASKO OLMUŞTUR ,GÖNÜL İSTERDİKİ,SİVAS NAMINA TÜM DERNEK LERLE ,İST SS TARAFTARLAR,DERNEĞİ,DİĞER DERNEKLERLE KONUŞULUP,TOPLU VE KALABALIK ŞEKİLDE YÜRÜYEREK GİTSEYDİK,DAHA FAZLA SES GETİRİRDİK,GELENLERDEN 4 KİŞİYİ ŞAHSEN TANIRIM,KIRMIZI KAZAKLI,ESKİ SİVASSPORLU YÖNETİCİ,RESİMDEGÖRÜLMÜYOR,HAREMDEKİ,SİVAS TUR DAKİ ÇOLAK MAHMUT,NASIL BİR SİVASLI VE SS LU OLDUĞUNU KİMSEYLE TARTIŞMAM GİT YAZIHANEYİ GÖR,ÇOĞUNUZ DAHA DÜNYADA YOKKEN O SİVASSPORLUYDU,NİYE DİĞER DERNEKLERİN DAVET EDİLMEDİĞİDE ŞU,MUHSİN BAŞKANIN AÇIKLAMASI,BİZ ZATEN SADECE ÇELENK KOYACAKTIK,BURAYA İSTERSEK 30000 KİŞİDE TOPLARDIK BİZE 1000 KİŞİ YETER DİYE DERNEĞİMİZE ÜYE 1000 KİŞİ YE MESAJ ATTIK ONLAR GELMEDİ DEDİ,PROVAKOSYON OLMASIN DİYE ÇOK KİŞİ ÇAĞIRMADIK DEDİ,DERNEĞİN KENDİ BİLECEĞİ BİRŞEY NİYE BİZ BAĞIRIYORUZDA DENİZLİ MANİSA BAĞIRMIYOR İŞİNE GELİNCE ,HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSKUN KALAN DİLSİZ ŞEYTANDIR.ŞEYTAN OLMAMAK İÇİN,KİMSE DÜŞTÜK DEMİYOR SADECE TTF NİN ADİL OLMASINI İSTİYOR ,KİMSE BİLMEDEN KONUŞMASIN REKLAMA GİTTİLER DİYENLERE ŞUNU SORARIM SİZ SİVASSPORUN GOL DUASINA ÇIKTIĞI ZAMANI BİLİRMİSİZ, BEN BİLİRİM,TABELA DERNEĞİNDE Y.K ÜYESİ FALAN OLMUŞ KİMSELER LÜTFEN HADDİNİ BİLSİN ,KİMSEYİ REKLAMCILARLA KARIŞTIRMASINLAR.BUNDAN SONRAKİ SİVASLA SİVASSPORLA İLGİLİ KONULARDA TOPLU HAREKET ETMEK DİLEĞİYLE HOŞÇAKALIN .

yigidoss 28.03.2010 18:44

Bu güne kadar Sivasımızın elinden sosyal siyasal kamusal neler alındı neler. Hepsine sustuk hepsini devletimiz var olsun diye devletimiz zedelenmesin diye sineye çektik. Bu kadarı fazla ama bizim devlet sevgimiz terbiyemiz bize bunları yaptırdı. Bu tepki için SİVASLILAR VAKFINA VE TÜM KATILIMCI HEMŞEHRİLERİMİZE sonsuz teşekkür ederim. Umarım tüm sivaslılar özellikle de Sivas'taki yiğidolar sadece Sivasspor için değil hükümetin siyasilerimizin vekillerimizin elimizden çaldıkları için de bir araya gelip tepki gösterebilir.

casus84 28.03.2010 18:50

[B]SİZİ BİLMEM AMA EN İYİ CEVAP SAHADA GÖSTERİLİR :D:D:D:D
BİZ OYNAYARAK PROTESTOMUZU YAPALIM PUANIMIZI ALALIM
[/B]

casus84 28.03.2010 18:55

[QUOTE=58MUAMMER58;621798]BU KONUYLA İLGİLİ SON MESAJIM,ARKADAŞLAR HEPİMİZİN ORTAK SEVDASI SİVASSPOR ,VAKIF KENDİNCE SİVASSPORA DESTEK VERMEK AMACIYLA ,PROGRAM DÜZENLEMİŞTİR,ANCAK ,ŞU BİR GERÇEKKİ,SONUÇ FİYASKO OLMUŞTUR ,GÖNÜL İSTERDİKİ,SİVAS NAMINA TÜM DERNEK LERLE ,İST SS TARAFTARLAR,DERNEĞİ,DİĞER DERNEKLERLE KONUŞULUP,TOPLU VE KALABALIK ŞEKİLDE YÜRÜYEREK GİTSEYDİK,DAHA FAZLA SES GETİRİRDİK,GELENLERDEN 4 KİŞİYİ ŞAHSEN TANIRIM,KIRMIZI KAZAKLI,ESKİ SİVASSPORLU YÖNETİCİ,RESİMDEGÖRÜLMÜYOR,HAREMDEKİ,SİVAS TUR DAKİ ÇOLAK MAHMUT,NASIL BİR SİVASLI VE SS LU OLDUĞUNU KİMSEYLE TARTIŞMAM GİT YAZIHANEYİ GÖR,ÇOĞUNUZ DAHA DÜNYADA YOKKEN O SİVASSPORLUYDU,NİYE DİĞER DERNEKLERİN DAVET EDİLMEDİĞİDE ŞU,MUHSİN BAŞKANIN AÇIKLAMASI,BİZ ZATEN SADECE ÇELENK KOYACAKTIK,BURAYA İSTERSEK 30000 KİŞİDE TOPLARDIK BİZE 1000 KİŞİ YETER DİYE DERNEĞİMİZE ÜYE 1000 KİŞİ YE MESAJ ATTIK ONLAR GELMEDİ DEDİ,PROVAKOSYON OLMASIN DİYE ÇOK KİŞİ ÇAĞIRMADIK DEDİ,DERNEĞİN KENDİ BİLECEĞİ BİRŞEY NİYE BİZ BAĞIRIYORUZDA DENİZLİ MANİSA BAĞIRMIYOR İŞİNE GELİNCE ,HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSKUN KALAN DİLSİZ ŞEYTANDIR.ŞEYTAN OLMAMAK İÇİN,KİMSE DÜŞTÜK DEMİYOR SADECE TTF NİN ADİL OLMASINI İSTİYOR ,KİMSE BİLMEDEN KONUŞMASIN REKLAMA GİTTİLER DİYENLERE ŞUNU SORARIM SİZ SİVASSPORUN GOL DUASINA ÇIKTIĞI ZAMANI BİLİRMİSİZ, BEN BİLİRİM,TABELA DERNEĞİNDE Y.K ÜYESİ FALAN OLMUŞ KİMSELER LÜTFEN HADDİNİ BİLSİN ,KİMSEYİ REKLAMCILARLA KARIŞTIRMASINLAR.BUNDAN SONRAKİ SİVASLA SİVASSPORLA İLGİLİ KONULARDA TOPLU HAREKET ETMEK DİLEĞİYLE HOŞÇAKALIN .[/QUOTE]

[B]PROTESTOYU YAPIYORSUNUZ DA SİVASSPORLA İLGİSİ NE
BİZ DÜŞMEYE OYNAMIYORUZ RAKİBİMİZ DİYARBAKIR DEĞİLKİ
BİZİ O BEYİNSİZLERLE AYNI KEFEYE KOYUYORSUNUZ
FEDERASYON Bİ KARAR ALMIŞ BU SİZİ İLGİLENDİRMEZ
BU KARAR TÜM TAKIMLARI KAPSAR SADECE SİVASI KAPSAMAZ
SİVASI KÜÇÜK DÜŞÜRMEYİN PROTESTO YAPMADAN ÖNCE FİKİR ALIN
HEPİNİZ BENİM AMCALARIMSINIZ BÜYÜKLERİMİZSİNİZ
YAPMIŞ OLDUĞUNUZ DESTEĞE SÖZÜM YOK
YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMİYORUM
BENİM SADECE ANLATMAK İSTEDİĞİM
NEDEN KASIMPAŞA,DENİZLİ,MANİSA PROTESTO YAPMAZKEN SADECE BİZ YAPALIM
VE KENDİMİZİ DİYARLA AYNI KEFEYE KOYALIM[/B]

SivaSTeaM58 28.03.2010 18:59

sonuna kadar haklısınızz o pkk lı pcleri ligde tutmak icin ellerınden gelenı ardına koymadılar sivasın hakkını yediler hakkımız size haram olsun (arkadaslar demedi demeyin diyarbaklırlılar gene olay cıkarırsa ligi 20 takım yaparlar gene dusurmezler onları ) allah sizin ve sizin gibilerın belasını versin:mad:

casus84 28.03.2010 19:00

[QUOTE=kasko;621772]Arkadaşım sivaslılar vakfı diyor, sivasspor taraftar derneği demiyor dikkat et lütfen!
Herkesin kendi alanında bu durumu protesto etmesi güzel birşey gerçekten.Çünkü sivasspor tüm sivaslılar için bir değerdir ve sivaslı olan herkesi ilgilendirir.[/QUOTE]

[B]BEN İLLA TARAFTAR DERNEĞİMİ BULUNSUN DİYORUM...BÜTÜN DERNEKLERE HABER VERİLSİN ÖYLE GİDİLSİN...YADA ADAM GİBİ TOPLULUK ELDE EDİLSİN ÖLE GİDİLSİN Kİ REZİL OLMAYALIM DİMİ....SANA Bİ SORU BU PROTESTODAN KİMİN HABERİ OLDU [/B]:D:D:D:D:D:D:D:D

eyuphulagu 28.03.2010 19:01

Arkadaşlar çok gereksiz polamiklere giriyoruz..Burda amaç tff yi protesto etmek değilmiydi...Bu işi birisinin yapmasını çok istiyorduk..Bu işi Sivaslılar Vakfı yapmış..Allah Razı Olsun...Kendilerine Sivas'ta yaşayan tüm Sivaslılar adına teşekkür ediyorum...Bugün bu haber bir çok sitede yer almış;dün akşamda Kanal A da spor haberrlerinde bu haber tüm dünyaya uydu aracılığıyla verildi..CHA,İHA,ve Dha nın da bu haberi tüm dünyaya görüntülü haber olarak geçtiğini duydum..Daha ne istiyoruz...Sivassporluların Sivasspora sahip çıktığını herkese göstermiş ve tüm Türkiye'ye sesimizi duyurmuş olduk...Bu işte emeği geçenlere tekrar teşekkür ederim...

casus84 28.03.2010 19:09

[QUOTE=eyuphulagu;621875]Arkadaşlar çok gereksiz polamiklere giriyoruz..Burda amaç tff yi protesto etmek değilmiydi...Bu işi birisinin yapmasını çok istiyorduk..Bu işi Sivaslılar Vakfı yapmış..Allah Razı Olsun...Kendilerine Sivas'ta yaşayan tüm Sivaslılar adına teşekkür ediyorum...Bugün bu haber bir çok sitede yer almış;dün akşamda Kanal A da spor haberrlerinde bu haber tüm dünyaya uydu aracılığıyla verildi..CHA,İHA,ve Dha nın da bu haberi tüm dünyaya görüntülü haber olarak geçtiğini duydum..Daha ne istiyoruz...Sivassporluların Sivasspora sahip çıktığını herkese göstermiş ve tüm Türkiye'ye sesimizi duyurmuş olduk...Bu işte emeği geçenlere tekrar teşekkür ederim...[/QUOTE]

[B]eyüp kardeşim 16:55'te ki yazımı okursan sevinirim..neden bu protestoya karşı çıktığımı daha ii anlarsın[/B]

eroldeger 28.03.2010 19:22

HERTARAF DA MUHALEFET BİZDEN BİRCACIKOLMAZ ALLAH SOUMUZU HAYIRLI ETSİN

atababa111 29.03.2010 09:15

Güzel bir düşünce olmakla beraber organizasyon yetersizliği dikkatimi çekti.Eğer ses getirmek istiyorsak tüm kuruluşlarımızla birlikte beraberce yapılabilirdi.Hem de ne kadar birlik beraberlik içinde olduğumuzu bu kara bulutlar üstümüzdeyken gözsterebilme imkanı bulabilirdik.Yinede bu organizasyona katılan emeği geçen herkese teşekkür ederiz.Haberimiz olsaydı inanıyorum ki bu siteden onlarca insan katılabilirdi.

kasko 29.03.2010 14:35

[QUOTE]BU ADAMLAR KAÇ KERE SİVASSPOR İÇİN DEPLASMANA GİTMİŞ KAÇ KERE MAÇINA GİDİP BAĞIRMIŞ BİLMİYORUM AMA BU ORGANİZASYONUN REKLAM OLDUĞU BELLİ....YOKSA HERKESE HABER VERİLİR BİZDE İŞTİRAK EDERDİK...BU PROTESTOYA GİDENLERİ ANTALYASPOR DEPLASMANINA BEKLERDİK MESELA...AMA DİYORLARSA ESKİŞEHİR'E GİDERİZ ORAYADA BEKLERİZ....
[/QUOTE]

[QUOTE]BEN İLLA TARAFTAR DERNEĞİMİ BULUNSUN DİYORUM...BÜTÜN DERNEKLERE HABER VERİLSİN ÖYLE GİDİLSİN...YADA ADAM GİBİ TOPLULUK ELDE EDİLSİN ÖLE GİDİLSİN Kİ REZİL OLMAYALIM DİMİ....SANA Bİ SORU BU PROTESTODAN KİMİN HABERİ OLDU
[/QUOTE]

Benim de sana bir sorum olacak arkadaşım.Sivaslılar vakfının işi maçlarda deplasmana gidip bağırmak mıdır?Bunu kim yapar sence?:)

Evet hep beraber gidilip toplu olarak tepki gösterilmesi güzel birşey ama adamlar kendileri bir dernek olarak değil vakıf olarak, ayrıca vakıfta üye olmaz biliyorsun, toplanmışlar gitmişler.Kendilerince bir çaba içine girmişler.Bunu reklam yapıyorlar diye göstermek de bence çok yanlış bir düşünce.Sivas için taşın altına sokan herkesi yermek yerine destek vermek gerekir.

Harbi Selim 01.05.2010 08:49

ARKADAŞLAR sİVASLILAR vAKFI ÜYELERİ ALEMİN EN KARAL OLUŞUMUNU OLUŞTURACAKTIR. AZ KALDI. BEN TAKİP EDİYORUM.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:41.