![]() |
TSL/Sivasspor - Galatasaray
[CENTER][IMG]http://www.galataman.com/pictures/ftlogo/Sivasspor.png[/IMG] _ [IMG]http://www.sppor.com/img/logos/galatasaray.png[/IMG][/CENTER]
Yeni hocamızla Antep deplasmanında iyi bir başlangıç yapan Sivassporumuz kendi sahasında Galatasarayı ağırlıyor. Göze hoş gelen futbol oynanması ve Sivasımızın kazanması dileğiyle. [B][COLOR="Red"]Yiğido[/COLOR][/B] [B]Asla Pes ETMEZ![/B] [B]Stat:[/B] Sivas 4 Eylül Stadyumu [B]Tarih:[/B] 05.04.2010 [B]Yayın:[/B] Lig Tv [B]Saat:[/B] 20.00 [B]Bilet Fiyatı:[/B] Kale arkaları 10 TL, Maraton 20, VİP 25 TL ve Misafir takım 15 TL [COLOR="red"][B]Sakat ve Cezalılar:[/B][/COLOR] [B]Sivasspor:[/B] İbrahim Şahin,Aubey ve Keita(Durumları belirsiz) [B]Galatasaray:[/B] Milan Baros,Kewell ve Caner [B][COLOR="blue"]İki Takım Arasında Oynanan Maçlarda Alınan Sonuçlar:[/COLOR][/B] 2005/2006 TSL Galatasaray 2 - 0 [B]Sivasspor[/B] 2005/2006 TSL [B]Sivasspor[/B] 0 - 0 Galatasaray 2006/2007 TSL Galatasaray 3 - 1 [B]Sivasspor[/B] 2006/2007 TSL [B]Sivasspor[/B] 1 - 1 Galatasaray 2007/2008 TSL Galatasaray 2 - 0 [B]Sivasspor[/B] 2007/2008 TSL [B]Sivasspor[/B] 3 - 5 Galatasaray 2008/2009 TSL [B]Sivasspor[/B] 2 - 0 Galatasaray 2008/2009 TÜK Galatasaray 1 - 1 [B]Sivasspor[/B] 2008/2009 TÜK [B]Sivasspor[/B] 1 - 1 Galatasaray 2008/2009 TSL Galatasaray 2 - 1 [B]Sivasspor[/B] 2009/2010 TSL Galatasaray 2 - 0 [B]Sivasspor[/B] [COLOR="blue"][B]Kalan Maçlarımız:[/B][/COLOR] Kayserispor - [B]Sivasspor[/B] [B]Sivasspor[/B] - Ankaraspor Beşiktaş - [B]Sivasspor[/B] [B]Sivasspor[/B] - Kasımpaşa Eskişehirspor - [B]Sivasspor[/B] [B]Sivasspor[/B] - Ankaragücü |
Cevap: TSL/Sivasspor - Galatasaray
[B]5,nisan pazartesi akşamı inşallah bir galibiyet alırız ve güzel günlere döneriz.en kötü ihtimal beraberlik olsun diyorum.[/B]
|
[B]Rakip Galatasaray diye korkmamak lazım. Ölümüne oynayalım sanki son maçmış gibi.
Taraftarımız da şovunu yapsın tezahüratını yapsın. Ama sakın milyonların önünde küfürlü tezahürat v.b. yapmayalım. Şu imajımızı da düzeltelim. Her sitede Sivas taraftarını başkalarıyla tartışırken görüyorum. Bunlar bize güç kazandırmaz kaybettirir. Eski oyuncumuz SERVET'e özel ilgiyi de unutmayalım. [/B] |
son dakikada aldığımız 1 puan bu hafta inşallah galatasaray önünde puan ya puanlara dönüşür,gs yenilmeyecek takım değil,büyük bir motivasyon,sanki son maçımız gibi çıkarsak ve taraftar desteğiyle inşallah puanlar alırız,1 0 olsun bizim olsun.
|
büyük ihtimal yenilecez yada en iyi beraberlik.................
|
bizim takım yener diyorum bence galatayı birkezdaha şampiyonluktan edeceğiz göreyim sizi yiğidolar
|
Kritik maç yenersek güzel bir hava yakalarız ligde kalma yolunda,motivesi farklı olacaktır ve ben yeneceğimizi düşünüyorum 2-1.
|
en iyi zamanımızda evimizde bize 5 atan takımdan kaçtane atmasını beklemek lazım???
|
[B][COLOR="Red"]MÜCADELE EDİP YENİLMEK BAŞKA,MÜCADELE ETMEDEN YENİLMEK BAŞKA...AMA BİZ VARIMIZI YOĞUMUZU ORTAYA KOYUP KENETLENİP MAÇI ALMALIYIZ EVİMİZDE BÜYÜK KÜÇÜK MAÇ DEMEDEN KAZANMAMIZ LAZIM....[/COLOR][/B]
|
ŞAmpiyonluk yolunda İLeRLeyen GALaTaSaRay karŞısındA puan AlaMAYız ...
|
[QUOTE=rEsuLAKPINAr;621819]ŞAmpiyonluk yolunda İLeRLeyen GALaTaSaRay karŞısındA puan AlaMAYız ...[/QUOTE]
[B]NE ALAKASI VAR YA,ÖYLE Bİ KURALMI VAR ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN TAKIMLARDAN PUAN ALINAMAZ DİE ???[/B] |
[QUOTE=calipso;621814]en iyi zamanımızda evimizde bize 5 atan takımdan kaçtane atmasını beklemek lazım???[/QUOTE]
katılıyorum aksamki fener gsaray maına göre bu öac daha net belli olacak |
Kayserispor - Sivasspor
Sivasspor - Ankaraspor Beşiktaş - Sivasspor Sivasspor - Kasımpaşa Eskişehirspor - Sivasspor Sivasspor - Ankaragücü [B]sizce bu maçlardan hangisi kesin alırız ? ( ankaraspor hariç )[/B] |
bu macta supriz yapacagımıza inanıyorum mesut bakkalın kendını kanıtlamak ıstemesı oyuncuların gaziantep macında moralli biraz olsun yerine gelmesı bide taraftarımız ateslerse bu macı biz alırız (bgnkı derbide 1 kac kısı cezalı duruma duser gibime gelıyo gene buda biizm avantajımız olur ins)
|
Futbolcularımıza açık çek:
Gs'yi yenin, dokuz ay boyunca yaşattığınız ızdırabın üstüne sünger çekelim! |
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]bu macin skoru ne olur bilmiyorum, ama GS sampiyonluk yarisi icinde bizde dusme potasi icinde.. onlar o duruma gore oynayacak bizimde dusmemek icin oynamamiz lazim.. insallah aliriz..[/B][/FONT][/COLOR]
|
[B][COLOR="Red"]tabiki kağıt üstünde gs avantajlı ancak sahada mücadele etmeden maç kazanılmıyor...1 puan çok önemli bu maçta...[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=rEsuLAKPINAr;621819]ŞAmpiyonluk yolunda İLeRLeyen GALaTaSaRay karŞısındA puan AlaMAYız ...[/QUOTE]
arkadasım ole dusunmeyelım gs yi gecen sene yenmedıkmı kupadan elemedıkmı ben takımıma guvenıyorum herkez guvensin gecen sene sampiyonluga oynarken firmalar bayrak yapıp asıyodu bu senede destek olsunlar assınlar neden olmuyor onemlı olan takımın zor gununde yanında olmak |
Galatasaray karsisinda alinacak bir beraberlik ya da galibiyette mesut bakkal'in takima bir seyler kattigi,bir seylerin degismeye basladigi kendini gostermeye baslar.fiksture bakildiginda cok ciddi maclar var.gonlum sivastan yana fakat galibiyet zor gibi gs karsisinda.
|
[B]Bu Maçı Ben En Kötü Beraberlik Düşünüyorum....[/B]
[B][COLOR="Red"]Yiğido Gençlik[/COLOR][/B] |
[QUOTE=SivaSTeaM58;621914]arkadasım ole dusunmeyelım gs yi gecen sene yenmedıkmı kupadan elemedıkmı ben takımıma guvenıyorum herkez guvensin gecen sene sampiyonluga oynarken firmalar bayrak yapıp asıyodu bu senede destek olsunlar assınlar neden olmuyor onemlı olan takımın zor gununde yanında olmak[/QUOTE]
takima destek olmak konusundaki goruslerinize kesinlikle katiliyorum fakat gecen yilki sivasspor ile bu yilki arasinda cok fark var. |
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]Galatasaray ve Sivas açısından önemli bir maç.İnşallah bu maçı alıp kümeden uzaklaşırız.[/I][/B][/FONT][/COLOR]
|
SİVASTAKİ GS MAÇLARI HERZAMAN ZOR GEÇER ,BİZ ESKİ GÜCÜMÜZDE DEĞİLİZ,ANCAK KALİTELİ KADROMUZ VAR.2 TAKIMINDA MUTLAK KAZANMASI GEREKEN 1 MAÇ ENÇOKTA BİZİM ,İNŞALLAH FUTBOLCULARIMIZ İYİ MOTİVE OLUP,ADAM GİBİ MÜCADELE EDERLERDE,KAZANIRIZ,BERABERLİK CİMBOMA,YARAMAZ BİZE YARAR,KİMSE BU MAÇTAN 3 PUAN BEKLEMİYOR GİBİ,EĞER MESUT HOCA HURRAAAAA DİYE SALDIRTMAZ YOKSA 5.LİK OLUR ÇIKARIZ,SAKİN ,DOĞRU KADROYLA ÇIKIP GS NİN YORULDUĞU DAKİKALARDA HIZLI AGBETU,KAMANAN OYNARSA,ZİTAYADA 2.YARIDA GÖREV VERİLİRSE BEN ÇOK ÜMİTLİYİM ENAZ 1 PUAN ALACAK GÜÇTEYİZ.BİZİM YENMEDİĞİMİZ VE YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM DEĞİL.İNŞALLAH MAÇTAN SONRA SİVAS BAYRAM YAPAR.
|
evimizde en kotu beraberlik bekliyorum
|
[B]Baroş ve caner cezalı GS de moraller sıfır, taraftarı artık şampiyonluk istemiyoruz ne haliniz varsa görün diyor.. Bizde bu hafta 1 puanla moral bulduk, hiçte zor değil galip geleceğiz inşallah...[/B]
|
galatasaray fenerbahceden kaybettıgı puanı sıvassporla bulmaya calısacak maca ıyı asılacak bu mac bızı cok zorlayacak bugun sahaya ılk cıktıgımız sıstem ıyıydı 4+5+1 rakıbın dırencını gol yemeden kırarsak ıkıncı yarı fazla forvetle cıkar ve defansında acıklar olusturur keıta ve elanoya cok dıkkat etmemız lazım fızıksel anlamda cok gucller joo ıse cok teknık bır oyuncuu bu ucluye fırsat vermezsek belkı galıp bıle gelebılırız
|
Biz bu maçı alacağız ben inanıyorum.gs de moraller bozuk
|
Galatasaray bugün yenildi ve moral olarak çok kötü durumdalar belkide tek istekleri vardı oda Fenerbahçeyi yenmek. Ama hafta içerisinde morallerini ve taraftarını mutlu edebilmek için Sivas maçına asılacaklardır. Bu duruma göre hareket etmeliyiz. GS yi yenmek ne kadar da güzel olur hem puan hem moral açısından.
Ama puan dahi almamız çok ama çok önemli. Kalan maçlarımızda puan alalımda. Çünkü 1 puanın çok ama çok anlamı var. Hayırlısı olsun diyorum inşallah Sivasımız puanlar alacak. Bu haftaki Skor tahmin yarışmasında mutlak SivasSpor galibiyeti yazacağım :) |
ya benm dusundm en buyuk sorun. Gs ts ye obur hafda yenıldı bugunde fb yenıldı ustumuze cok gelcekler ısanlah Acılarını bızden cıkarcaklarına kabusları oluruz...
|
NASILMI YENERİZ; ORTASAHADA PİRESLE VE KONTRAATAK HÜCUMLA. YOKSA ZOR. HOCANIN NASIL OLDUĞUNU GÖRECEĞİZ BU HAFTA. KARŞI DEĞİLİM GÜZEL HOCADA TAKIM RUHU YOK BİTMİŞ. GURUPLAŞMA VAR TAKIMDA
|
bu mac futbolcuarımız içinde kendilerini pazarlama maçı olacaktır. genellikle düşme potasındaki takımlar son haftalara kalan buyuk takımlarla olan maclarını oyuncularının yuksk hırsıyla kazanıyorlar.suanda takımdakı cogu oyuncuda sivassporun degil kendilerinin ne olacagı korkusu oldugu için oyuncular kendilerini göstermek için iyi motive oluyorlar dolayısıyla bu mac 1 0 yada 2 0 biter ve sivasspor kazanır diyorum
|
bu nasıl bir yazı stili. bazı harfler büyük bazıları küçük.:) |
G.Antep maçındaki defans olursa, FB maçındaki farka dua ederiz !
|
[B]G.Sayar'ın puan kaybetmesi çok kötü oldu, şampiyonluk yolunda puan kaybetmemek adına bu maç dahada zor olacak gibi,gönül isterki puan ve puanlar alalım açık konuşmak gerekirse bu biraz zor gibi.zor olan olmazmı neden olmasın olursada süpriz olur.[/B]
|
isteyip te neler başarmadık ki istersek bu maçıda alırız gs buraya gelince taraftar olarak mor menekşeyi söyleyelim.antep maçını izlediğim kadarıyla savunmada ki hatalarımız devam ediyor gs maçına insallah o hatalardan kurtulmuş şekilde çıkarız...
|
TAKIMI CANLI GÖZLE İZLEDİM BİZ YENİLMEYİZ AMA YENMEKTE KOLAY DEİL TAHMİNİM BERABERE
|
defanstaki klasik hataları yapmazsak ve ortasahayı kalabalık tutup iyi mücadele edersek bu maçtan puan çıkarırız.
|
bu mac bizim icin cok önemli g.saray dökülüyor gördük dün aksam...
bizde iyi yoldayiz sivas bu maci alip hem taraftariyla bir bütün olucak hemde bu lige yeni bir hava katacak... tahminim 2:1 sivas alir... |
[B]Orta sahayı kalabalık tutup Mustafa Sarp'ı iyi kontrol etmek lazım.İlerde tek forvet Kamanan düşünülebilir.Galatasaray defans ile hücüm bölgesi arasında açıklar veriyor,bu açıkları değerlendirmek için hareketli,çalım atabilen Kamanan daha iyi.Bunu değerlendirip 1 uan alabiliriz
Defans ve orta saha arasında fazla boşluk vermemeliyiz,aksi taktirde mağlubiyet kaçınılmaz olur[/B] |
Galatasaray in Fenere yenilmesi GS yi krit bir hafta ya soktu ya devam yada buraya kadar denilecek bir mac oynayacaklar bizim ile..
Diger yandan GS bu sezon disarida genelikle kayip eden bir takim iyi oynarsak kesinlikle 1 puan alabiliriz üstelik Caner ve Baros da cezali bize karsi. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:50. |