![]() |
Hedef Galibiyet
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bakkallll.jpg[/IMG]
Sivasspor Kayserispor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını devam ettiriyor. Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Kayserispor karşılaşmasına galibiyet için çıkacaklarını ve puan ile dönmek istediklerini söyledi.Hafta başında Kayserispor ile karşılaşacak olan Sivasspor'da hazırlıklar sürüyor. Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde antrenmanlarını sürdüren Sivasspor'da Galatasaray karşılaşmasından alınan 1-1'lik skor moralleri yerine getirdi. Antrenmanlarda futbolcuların moralli ve istekli olduğu gözlendi. Dün çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Sivasspor güne jenerasyon çalışması ile başladı. Kısa mesafede paslaşma ve pres çalışmalarının ağırlık kazandığı dünkü idmanda Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın Mehmet Yıldız ve Kamanan ile ayrı ayrı görüştüğü görüldü. Her iki futbolcuyla yapmaları gerekenler konusunda devamlı olarak görüşen Bakkal'ın Kayserispor karşılaşmasında çift forvetle sahaya çıkacağı öğrenildi. Dün yapılan ikinci antrenmanda ise takım farklı bir çalışma uyguladı. 3 gündür süren mental çalışmanın yanı sıra kısa alanda paslaşma, kafa topları ve adam adama savunma çalışmalarının yapılması dikkat çekti. [B]“KAZANACAĞIZ"[/B] Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal Kayserispor karşılaşmasını kazanmak istediklerini söyledi. Bakkal yaptığı açıklamada Kayserispor'un çok güçlü bir takım olduğunu söyleyerek, “Rakibimizin gücünü biliyoruz. Çalışmalarımız neşe içerisinde sürüyor. Gaziantep ve Galatasaray karşılaşmalarından aldığımız puanlar bizler için çok önemliydi. Şimdi 3. karşılaşmamıza çıkıyoruz” dedi. [B]HEDEF GALİBİYET [/B]Kayserispor karşılaşmasında hedeflerini galibiyet olarak belirlediklerini söyleyen Bakkal, "Futbolcularımın güvenleri tam. Bende onlara güveniyorum. Hazırlık çalışmalarımızı çok ciddi ve iyi bir şekilde devam ettiriyoruz. Kayserispor karşılaşmasında hedefimiz mutlak gabiliyet. Eğer galip gelemiyorsak da yenilmeyeceğiz" dedi. Takımda yeni bir havanın oluştuğunu belirten Bakkal, “İnanıyorum ki bu olumlu hava lig sonuna kadar devam edecek ve Sivasspor Ligde kalacak” şeklinde konuştu. Sivasspor'un lige renk katan ekiplerden birisi olduğunu sözlerine ekleyen Bakkal, Galatasaray karşılaşmasında futbolcuları çok beğendiğini söyledi. Bakkal, “Hepsi çok düzgün, karakterli oyuncular. Nerede olduklarının farkındalar, onun için de mücadele ediyorlar. Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Şu an 5 haftayı final haftası ilan ediyoruz. Tüm herkesi içerideki maçlara bekliyoruz. Bu coşkuyla hep beraber kazanalım. Ligde kalacağız, herkes inansın” dedi. [B]Sivas`ın Sesi Gazetesi[/B] |
Cevap: Hedef galibiyet!
galibiyet 3 puan mükemmel olur.ama 1 puan bile getirseler iyidir bence.
|
[B]Bu maçı kazanmayacağız kesin alacağız hocam, size ve takıma güveniyoruz...[/B]
|
1 puan yetmez üç puanla dönüp Rahatlamak lazım çünkü bu hafta galatasarayda diyarbakırla oynuyor
|
3 puan tam ilça olacak ve ligde kalmamaızı sağlayacak diye düşünüyorum..bu maçta da iyi oynarsak ankaraspor+kasımpaşa+ankaragücü galibiyetleriyle ligde kalırız
|
HEDEF GALİBİYET.........Galebiyetten başkada çaremiz yok . iki üç haftadır birazda şansımız biz denizli ve diyarbakırdan sonra maçlarımızı oynuyoruz.Tabi onlarda kaybedince ister istemez biz de hırslanıyoruz bu yüzden de iki haftadır iyi oynuyoruz.Mesut hoca ilk geldiginde de söylediği gibi bizim takımımız düşecek takım değil.Sadece takıma biraz moral lazımdı onuda İNŞALLAH kazandık.Bu hafta kayseri maçımız var bu maçı kesin kazanmamız lazım kazanırsak muhteşem olacak çünkü diyarbakır mümkün değil bu baskıyla istanbuldan puan getiremez gine aslana pek güvenmiyorum.Onların yabancıları oynamadığı zaman takım duruyor.Bu saatten sonra yabancılarının motive olmasıda çok zor.Bu yüzden puan kaybede bilirler.Ama bizim kendimize bakmamız lazım ne olursa olsun kayseriden puanla dönmek lazım yenemesek te yenilmememiz lazım. Takımın kendine güveninin yerinde kalması için yinilmemeliyiz.Mesut hoca sahaya doğrularla çıkmayı tercih ediyor.Macera aramıyor.Ben bu maç tada ermanla başlayacağını tahmin ediyorum.Çünkü erman tam bir deplasman futbolcusu Muhsin hoca kendi sahamız da ermanı mahkum oynatıyor.dep lasmanda ya yedek soyunduruyor ya oynatmıyor yada yanlış görevler vererk etkisiz hale getiriyordu.mesut hoca bunu yapmadı geçen maç baktıki erman etkisiz aldı kamananı oyunu değiştir di sahamızda oynadığımız her maç kamananın oynaması lazım mehmetile iyi oynuyor.Bu maçta da ermanın iyi oynayacağını tahmin ediyorum.Artık kazanmamız lazım haftalardır hasretiz iyi oynuyoruz ama bize artık bir puan yetmiyor arayı açıp diyarbakırın gadını düşürmemiz lzım morallerinin yenine gelmemesi için kazanmamız şart artık bu işin bu çilenin bitmesi lazım.
|
HADI HOCAM SANA GÜVENİYORUZ ALLAH YARDIMCIN OLSUN
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][I]bu maçtan alacağımız 3 puanla kesin ligde kalırız diye düşünüyorum şuan diyarbakırla puan farkımız 2 yendiğimizde 5 e çıkacak ki büyük bi avantaj bu hafta bide diyarbakırın gs deplasmanında oynayacağını hesaplarsak baya bi nefes alırız yenersek[/I][/B][/FONT]
|
-------------------------------Akin----------------------------
Abdurrahman-----------Sedat--------Murat--------------Hayrettin Musa-------------------Cihan--------Keita-----------------Harun -----------------------Mehmet-----Rahman---------------------- |
[B]Evvela şunun bilincinde olmamız lazım... Kayseri 3 puanı zor olmakla birlikte alacağımız 3 puan bizi yüzde 99 ligde bırakacak... Ama eğer 1 puan alırsakki buda çok çok iyi bir sonuç bizi yüzde 70 ligde bırakacak. Ayrıca Galatasaray üstüste puan vermez ve vermeyecektirde. Onun için mutlaka Diyarbakırı yenecektir. Bazı arkadaşlar Diyarbakır puan alabilir demiş ama ben zannetmiyorum. Bundan sonra ise ligde çok rahat konumda olacak Kasımpaşa ve Ankaragücü ile oynayacağız. Allahın izniyle stres yaşamazsak biz bu maçları alırız. Neden garanti konuşuyorum. Çünkü şartım var Şartım ise Galatasaray karşısındaki belli periyotlardaki oyun anlayışımız yoksa eskiye dönersek bu maçlarda zor. Ama ben toparlandığımızı düşünüyorum. Bundan sonra rahatlamak için şu Kayseri maçından mutlaka puan çıkarmamız şart yok çıkaramazsak bile herşey bitmiş değil... Hadi Yiğidom[/B]
|
5 otobüsle inşaallah bizde oradayız
hep destek tam destek |
en kötü 1 ouan çok iyi olacak bence de cincon diyarı yenecek ve fark diyarla 3 puana çıkacak galibiyet almamız halinde ise fark 5 puan olacak ki bu çok güzel ardında ankara hükmen galibiyeti gelecek bu da büyük ihtimalle bizi ligde tutmaya yetecek diye düşünüyorum....
|
Kayserispor icin lig zaten bitti bir an öce ligin sona ermesini bekliyorlar TDleri zaten sezon sonu da birakacagini acikladi.....
Bu sepeplerden dolayi alinacak galibiyet hic bir zaman süprüz sayilmaz ama galibiyet olmasada 1 puan fena sayilamz cünkü diger yandan Diyarbakirspor istanbul da Galatasaray ile oynuyor hic sanslari yok sayilir.. |
muhsin ertuğral takımın başında olsa yenilirirdik diyecemde mesut bakkal geldi takımın havası değişti ben bu maçtan umutluyum ya1 ya3 haydi yiğidolar<<< bizler inandık sizler inanın bizim için bu maçı alın
|
[B]bence bu mac simdi gs macindan bile onemli oldu hemde iki haftanin azminim bir yalan yada sans olmadiginin kaniti olacaktir cok umitliyim
ama yinede cekinmezde degilim cunki kayserinin nasil bir futbol sergileyecegi mechul aklimdan ya fark atariz sivaspatlamasi olur yada onlar oyle yapar dusunuyorum ama gunlum herseyim sivasimdan yana bunu kazanirlarsa uykumuzda rahat olur artik onceden zaten uyku yoktu simdi en azindan gece yarisina kadar uyuyoruz :)bu maci alirsak bir sezonun rahat uykusnu uyuyacagim [/B] |
[B]3 PUANDAN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK.......[/B]
|
kötü günümüzde Sivas Kümeye diye baghiran Kayserili taraftar bozmalarna günü gösterecegiz.Kadir Hasi onlara deplasmana cevirecegiz.zaman intikam zamani.haydi yigidolar ezin gecin su seref yoksunlarini.
|
son şanslarımız bunları iyi degerlendirmemiz lazım
|
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]Ben bu maçı çok kolay alacağımızı düşünüyorum.Nedeni ise Kayserispor'da moraller alt üst olmuş.Üst üste yenilgiler almış.Birde Fenerbahçe'ye yenildiler iyice dağıldı moraller.Allahın izniyle şu maçı alalım.Sivasspor'a güvenimiz sonsuz.Hadi Mesut Hocam yüzümüzü kara çıkartma bizim.En az 2 gol atın. [/I][/B][/FONT][/COLOR]
|
kayseri kolay takım degil sivasa karşıda dahada bir başkaoynayacaklar die düşünüyorum ama bizim takım bunu başarır inş toparlanma var takımda 3 puan mukemmel olur
|
VALLA HOCAM BAŞKA CAREDE YOK GİBİ KAZANALIM ARTIK KAYBETTIGIMIZ YETER
|
KAYSERI GERCEK DOSTUMUZDUR
ONLARLA GÜZEL BIR MÜSABAKA OLACAK KUSKUSUZ 1 PUAN ALACAGIZ YIGIDOLARIM BENIM |
Cevap: Hedef Galibiyet
ınsallah hocam ınsallah.son ıkı haftada puan aldık ınsallah bu haftada kayserıyı yenerız.gs dıyarı yener manısa berabere kaldı yenersek super olacak
|
Kayseriden 3 puan alacagız bu takım bundan sonra hiç bir maçı kaybetmiyecek inşallah artık takımımız eski günlerine dönmeye başladı sahada mücadele eden kazanma hırsı olan bir takım görmeye başladık oyuncular kim olduklarını unutmuşlardı mesut hocanın gelmesiyle kendilerine geldiler takımda bir ışık görmeye başladık devamını bekliyoruz başarılar diliyorum
|
işallah bu maç bizim desdek zamanı haydi sivas işallah ben gidip her zaman ki gibi 90 dk susmadan desdegimi vercem sivasspor bu kayseri maçini söke söke alacak
|
erken gol yemezsek bu maçı alabiliriz.
bir de ilerde futbolcular hızlı ve üretken olurlsarsa niye almayalım. demekki arkadaşlar muhsin hoca ve futbolcular arasında sorun varmış.eski kamananı ve yeni kamananı bir düşünün .ve diğerleri de. inşallah mesut bakkal taktik hatalar yapmaz formayı hakedene verirde iyi bir pazartesi geçiririz.:) |
HOCAM SANA GÜVENİYORUZ ALLAH YARDIMCIN OLSUN
|
taa sezon başından beri istedğim bi rteknik adamdı mesut hoca.
sınırlı manisa kadrosunu bile barcelona gibi oynatmıştı.hatırlayın beşiktaşı maymun etmişler ve 3-1 yenmişlerdi. mesut hoca seni gerçekten seviyoruz |
manısa 1 puan aldı bu mactan 3 puan sart yoksa sezon sonuna kadar dıyarbakırla işin yoksa ugras duuuurr.....
|
3 puan alırsak diyarda gs ye yenilir arada 5 puan fark olur süper olur inş yeneriz !!!!
|
Bu maçta Kamanan ve mehmete güveniyorum biz sadece makakulayı tutsak yeter !!!
|
HER NE KADAR LIG TV VE FEDERASYON PISLIK YAPSADA KAYSERIDEN MUTLAKA PUANLA DONMELIYIZ CUNKU SIMDIYE KADAR MACIMIZI VERMEYEN LIG TV SIMDI NAKLEN VERIYOR FEDERASYON ISE MACIMIZI PAZARTESIYE KOYUYOR OZELLIKLE NEDEN DIYARBAKIR MANISA VE SIVAS IN MACLARI AYNI SAATTE OYNANMIYOR ODA AYRI BIR KONU AMA YIGIDOYU DUSURMEYE GUCLERI YETMEYECEK INSALLAH FUTBOL ACIZI HOCADAN KURTULDUK MESUT HOCAYLA TAKIM YENIDEN KENDI RUH HALINE DONDU INSALLAH TEHLIKEYI BILE YASAMAYACAGIZ
|
Insallah yeneriz ama takimimizin cok destege ihtiyaci var . Kazanmak icin elimizden geleni yapalim strese gerek yook, yoksa kendi kendimizi yeneriz.
|
Makakuladan korkuyorum bizim defans inşallah bir ARIZA çıkartmaz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:20. |