SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   sadece SİVASSPOR konuşulsun (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2903)

1967 dernek serkan20 23.10.2005 11:04

sadece SİVASSPOR konuşulsun

[B]değerli sivaslı arkadaşlar
ben bu siteye yaklaşık 1.5 yıl önce üye oldum
o zamanlar bu sitede sadece sivasspor konuşuluyordu
yani kimse benim 1.takımım x takım 2.takımım sivasspor diye konuşmalar olmuyordu. kimse 1.takımım sivasspor 2.takımım x takım diye konu dahi olmuyordu.
ama sivasspor 1.lige çıkmayı garantilemeye başlayınca o zamanlar bu kadar fazla olmayan üye sayısı arttı ve yeni üye olan arkadaşlar forumlarda gördüğüm kadarıyla sivastan başka takım tuttuklarından bahsediyorlar
bu yüzdende millet birbiriyle tartışıyor
bazen bende bu tür hareketlere katılmak zorunda kalıyorum
çünkü sivastan başka olan x takımları sewmiyorum
benim bütün üyelerden isteğim olacak
bundan sonra hepimiz bu sitede 1.5 yıl önce olduğu gibi sadece sivas ve sivasspor konuşulsun lütfen[/B]

1984zalim58 23.10.2005 11:15

Haklısın serkan gardaş ya o değil ondan sonra olay tartışmaya dökülüyor tatsızlık cıkıyor sözlü sataşmalar başlıyor gir x takımının tutugun siteye orada ne yazıyosan yaz.gecenlerde şahit oldum yok siz şu takıma bu takıma gareziniz var falan yani.Tamam yazıyorlarsada üslubuna göre yazsınlar.
Bu arada dip not düşüyorum sitenin oldugunu fark ettiğim gün üye oldum zaten.Yani benim 1lige cıkmış veya 2.ligde olsada ben üye olurdum ama işte gec fark ettik gerci epey oldu üyeliğimiz.
Saygılar serkan gardaş bu arada adaşız.:)

1967 dernek serkan20 23.10.2005 11:24

[B]eyw.gardaş
bende 1984 doğumluyum
söylediklerim dikkate alınsın[/B]

1984zalim58 23.10.2005 11:34

Temennimiz o yönde saygılar.

süper sivas 23.10.2005 11:35

[QUOTE=serkan20m][B]değerli sivaslı arkadaşlar
yani kimse benim 1.takımım x takım 2.takımım sivasspor diye konuşmalar olmuyordu. kimse 1.takımım sivasspor 2.takımım x takım diye konu dahi olmuyordu.
ama sivasspor 1.lige çıkmayı garantilemeye başlayınca o zamanlar bu kadar fazla olmayan üye sayısı arttı ve yeni üye olan arkadaşlar forumlarda gördüğüm kadarıyla sivastan başka takım tuttuklarından bahsediyorlar
bundan sonra hepimiz bu sitede 1.5 yıl önce olduğu gibi sadece sivas ve sivasspor konuşulsun lütfen[/B][/QUOTE]

EVET ARKADAŞLAR SİZE KATILIYORUM BENCE O ŞEKİLDE AÇILAN TOPICLER KAPATILSIN VE O ZAMAN KONUDA FAZLA UZAMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM

casus84 23.10.2005 11:59

bundan sonra hepimiz bu sitede 1.5 yıl önce olduğu gibi sadece sivas ve sivasspor konuşulsun lütfen[/B][/QUOTE]

[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]Haklısın kardeş.Zaten başka takımı tutanlar tuttuğu takımın sitesine girebilir ama bize karışmasın ve bu siteye girmesin.[/FONT][/COLOR]

1967 dernek serkan20 23.10.2005 14:29

[B]anlayışınıza teşekkür ederim arkadaşlar sizin gibi düşünenlerin sayısı çoğalır inşallah[/B]

twity_58 23.10.2005 16:42

[B][COLOR="Red"]serkan abi bende katılıyorum..bosuna gergınlıkler cıkıyor ortam gerılıyor kardes kardesı kırıyor..ayrıcana sivasspor ıkıncı planda kalıyor.. BENDE YAZNLIZ SIVAS KONUSULSUN DIYORUM :)[/COLOR][/B]

1967 dernek serkan20 27.10.2005 14:51

[B]ewt gardaşlar bundan sonra sivasspor ön planda olsun ve sadece sivasspor konuşulsun[/B]

1967_DERNEK_10UR 28.10.2005 00:42

[B]SERKAN'A KATILIYORUM ...BİRDE BEN CHATTEN BAHSETMEK İSTİYORUM..CHAT SAYFASI ZURNA KANALINI GEÇTİ...ARTIK SAYGI DENEN BİR ŞEY KALMADI..ÖNCEDEN SPORDAN KONUŞURDUK ARTIK İŞ SPOR'U AŞTI..:([/B]

1967_CLUB_ÖZGÜR 28.10.2005 00:53

[B]EVET KARDEŞİM BU STEYE BAŞKA RENK GİRMEYECEK!..
ADAM GELIYOR BEN SU TAKIMI TUTUYOM AMA SIVASLIYIM DIYOR.....BUNU DIYEN VATANDAS A DESTEK BILE CIKILIYOR YANI SAYGI DUYARIZ O ONUN GÖRÜŞÜ FELAN FİLAN.......
YOK ÖLEE BAŞKA TAKIMA SAYGI MAYGI YOK GİRMEYECEKLER BURAYA ALINMAYACAKLAR BU STEYE[/B]

Cencinli 28.10.2005 01:16

[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][B]EVET KARDEŞİM BU STEYE BAŞKA RENK GİRMEYECEK!..
ADAM GELIYOR BEN SU TAKIMI TUTUYOM AMA SIVASLIYIM DIYOR.....BUNU DIYEN VATANDAS A DESTEK BILE CIKILIYOR YANI SAYGI DUYARIZ O ONUN GÖRÜŞÜ FELAN FİLAN.......
YOK ÖLEE BAŞKA TAKIMA SAYGI MAYGI YOK GİRMEYECEKLER BURAYA ALINMAYACAKLAR BU STEYE[/B][/QUOTE]

[B][COLOR="Blue"]TAHRİK VARDI SİLİNDİ[/COLOR] !![/B]

1967_CLUB_ÖZGÜR 28.10.2005 01:33

[QUOTE=Cencinli]Başkasına saygısı olmayanın kendisinede saygısı olmaz derler, büyük harf ve kalın puntolarla yazmak ise ayrıca bir saygısızlıkdır, bu forumlarda önce bunları düzeltin, herkes istediği gibi yazmakla meşgul, net'de büyük harf demek bağırmak derler ve edebe aykırıdır hatırlatırım, gelelim ikinci takım meselesine, 1967 SİVAS doğumluyum 30 senedir FENERBAHÇE'yi tutuyorum, 1.lige göz kırptığından beri SİVAS'ımın İSTANBUL'daki her maçına gittim hatta onlarca hemşehrimi götürdüm, ve bana ihtiyaç duyduğu her yerde varım, fakat benim diğer yarım FENERBAHÇE, bu konuyu düzeltmek istiyorsanız forumda TÜRK futbolu diye bir bölüm açarsınız isteyen istediğini orda konuşur, forumda kirlenmez, zira biz forum.antu.com'da böyle yapıyoruz, herkese saygılar.[/QUOTE]

[color=red][B]bizde şimdi sizden bahsediyorduk[/B][/color]

1967_DERNEK_10UR 28.10.2005 01:38

[QUOTE=Cencinli]Başkasına saygısı olmayanın kendisinede saygısı olmaz derler, büyük harf ve kalın puntolarla yazmak ise ayrıca bir saygısızlıkdır, bu forumlarda önce bunları düzeltin, herkes istediği gibi yazmakla meşgul, net'de büyük harf demek bağırmak derler ve edebe aykırıdır hatırlatırım, gelelim ikinci takım meselesine, 1967 SİVAS doğumluyum 30 senedir FENERBAHÇE'yi tutuyorum, 1.lige göz kırptığından beri SİVAS'ımın İSTANBUL'daki her maçına gittim hatta onlarca hemşehrimi götürdüm, ve bana ihtiyaç duyduğu her yerde varım, fakat benim diğer yarım FENERBAHÇE, bu konuyu düzeltmek istiyorsanız forumda TÜRK futbolu diye bir bölüm açarsınız isteyen istediğini orda konuşur, forumda kirlenmez, zira biz forum.antu.com'da böyle yapıyoruz, herkese saygılar.[/QUOTE]
[CENTER][COLOR=BLUE]antu.com'da gs.bjk lisi girip yazı yazıyormu veya topiç açıyor mu?açsa bir dakika da kaybedersiniz..isteyen istediği gibi büyüklükte harf kullanır..gelip burda kimseye saygı dersi vermeye gerek yok...herkes sivaslı burda herkes sivas kültürüyle büyüdü...[/CENTER][/COLOR]

1967_CLUB_ÖZGÜR 28.10.2005 01:44

[COLOR=RED][B]....tahrik vardı silindi....B][/COLOR]

GeCeVeMaVi58pRf 28.10.2005 01:50

[b]bu yazına katılmamak elde değil gercekten artık bırakalım şu istanbul takımlarını artık 3 büyük yok tek büyük var oda sivasspor inşallah çok basarılı olacaz ama önce bu işe taraftarla baslamalıyız inşallah hersey dahada iii olacak...[/b]

pendik_LEE 17.12.2005 02:27

sivasspor bu sene uefa yı zorlayacak bi takım şu an ki durumuna göre.. ben ce şu an ki gidişatı çok iyi inşallah böyle devam eder...

GuNaY 17.12.2005 02:57

[QUOTE=1967 dernek serkan20][B]değerli sivaslı arkadaşlar
[B]maalesefki bu konuda birbirimizi cok kırabiliyoruz... biraz daha dikkatli olmalıyız[/B]

Etem-Murat 17.12.2005 08:33

[QUOTE=Gunay][B]maalesefki bu konuda birbirimizi cok kırabiliyoruz... biraz daha dikkatli olmalıyız[/B][/QUOTE]

KIRMAKTA SÖZ MÜ BAZI ZAMANLAR DAHA İLERİ GİDE BİLİYORLAR
O YÜZDEN BU SİTE SİVAS SPORUN SİTESİ SİVAS AŞKIYLA YILLARDIR
YANAN BİRKEZ OLSUN ŞAMPİYON GÖRELİM DİYE YANIP TUTUŞANLARIN SİTESİ
O YÜZDEN LÜTFEN İCİNİZDEKİ SİVAS AŞKI ÖNE CIKSIN BAŞKASINI ATIN

extrasivas 24.12.2005 20:04

dogru ama neticede bu site bir taraftar sitesi forumlar var ve insanlar vakit gecirmek icin giriyor asiri monotonluk asik usandirir

ofgurleyuk78 24.12.2005 20:27

Her Sivas'li dogdugu andan itibaren mutlak Sivassporludur. Hani bir gün fb. li
364 gün Sivassporlu gibi bir sey. Arkadaslar bir günde olsun baska takimi tutsun. Sikistirmayin o kadar. Ben 1951 dogumluyum. Bu güne kadar tuttugum takimi bir çirpida nasil silerim. Lütfen anlayin biraz.

ElbeyLi58 24.12.2005 20:33

[QUOTE=ofgurleyuk78]Her Sivas'li dogdugu andan itibaren mutlak Sivassporludur. Hani bir gün fb. li
364 gün Sivassporlu gibi bir sey. Arkadaslar bir günde olsun baska takimi tutsun. Sikistirmayin o kadar. Ben 1951 dogumluyum. Bu güne kadar tuttugum takimi bir çirpida nasil silerim. Lütfen anlayin biraz.[/QUOTE]
1 gün FB´li , BJK yada GS´li olacaksam
allah o gün benim canim alsin
[U]AMIN[/U]!!!

yusuf_07 24.12.2005 20:43

ZOR.

[COLOR="Blue"]VALLA BURDA ARKADAŞLAR DİĞER TAKIMLARIN DÜŞMANLIĞINI YAPTIKLARI SÜRECE BU SÖYLEDİĞİNİZ SADECE SİVASSPOR KONUŞULSUN OLAYI ZOR BENCE.Bİ GÜN GELİYORUZ TIKLIYORUZ SİTEYİ BAKIYORUZ FORUMLARDA İŞTE ŞU TAKIM ŞÖYLE ŞİKE YAPTI FALAN.SİVASSPORLU GİBİ GÖRÜNEN FAKAT DİĞER TAKIMLARI TUTAN ARKADAŞLARIMIZ BUNU SÜREKLİ YAPIYORLAR.ÖZELLİKLE 3 5 ARKADAŞIMIZ SÜREKLİ Bİ TAKIMIN DÜŞMANLIĞI YAPIYORLAR.DİĞER ARKADAŞLARI TAHRİK EDİYRLAR.SİTEDE 2 3 HAFTADIR DİĞER TAKIM MUHABBETİ YOKTU BAZILARI YİNE ORTALIĞI KARIŞTIRDILAR...[/COLOR]

MAVİ_BERE 24.12.2005 22:15

ÖZGÜR,ONUR BÜYÜKDERE,VE İSMAİL KARDEŞ BU TOPİC'İ BEN ÜSTÜME ALMIYORUM...
ÇÜNKİ SİZLER BENİ TANIYORSUNUZ......
BENİM X TAKIMIM YOK
BEN İLK ÖNCE ANKARAGÜÇLÜYÜM VE SONRADA ANKARAGÜÇLÜYÜM...
SİVASA DESTEK VERMEM SADECE SİVASLI OLMAMDIR...

+ İMZAAAAAAAAA

MERİÇ 24.12.2005 22:17

[QUOTE=1967 dernek serkan20][B]değerli sivaslı arkadaşlar
Haklısın abi , bende eski üyelerdenim .....formlarda bu yüzden tartışma cıkabiliyo...

1967_CLUB_ÖZGÜR 24.12.2005 23:17

[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][COLOR=RED][B]....tahrik vardı silindi....B][/COLOR][/QUOTE]

[B]BENİ SİNİRLENDIREN...ORATAMI GEREN VATANDASIN YAZILARI NDEN SILINMIYOR !! ?? YAZDIGIM YAZI SILINIYOR VE TAHRIK VARDI SİLİNDİ YAZIYOR !!! AYIB OLUYOR WALLA !![/B]

Etem-Murat 24.12.2005 23:22

[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][B]BENİ SİNİRLENDIREN...ORATAMI GEREN VATANDASIN YAZILARI NDEN SILINMIYOR !! ?? YAZDIGIM YAZI SILINIYOR VE TAHRIK VARDI SİLİNDİ YAZIYOR !!! AYIB OLUYOR WALLA !![/B][/QUOTE]
sanada mı aynını yapmışlar ayıp etmişler canım sende dernek üyesisin yazdığın yazılara dikkat et biraz o zaman

1967_CLUB_ÖZGÜR 24.12.2005 23:35

[QUOTE=Etemtemizkan]sanada mı aynını yapmışlar ayıp etmişler canım sende dernek üyesisin yazdığın yazılara dikkat et biraz o zaman[/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]ABİ DİKKAT EDİLECEK BI DURUM YOKTU..ADAM GELDI ORTAMI GERDİ BANA SAYGISIZSIN KUCUK HARF KULLAN GIBI TAHRIK EDICI SOZLER KULLANDI
...BİŞEY DENMEDİ !!
BEN KIMSEYI TAHRIK ETMEDİm
BANA LAF ATAN ADAMA CEVABINI VERMISTIM !![/COLOR][/FONT]

işte yazısı;

[COLOR="Red"]CENCİLLİ[/COLOR]
[B]Başkasına saygısı olmayanın kendisinede saygısı olmaz derler, büyük harf ve kalın puntolarla yazmak ise ayrıca bir saygısızlıkdır, bu forumlarda önce bunları düzeltin, herkes istediği gibi yazmakla meşgul, net'de büyük harf demek bağırmak derler ve edebe aykırıdır hatırlatırım, gelelim ikinci takım meselesine, 1967 SİVAS doğumluyum 30 senedir FENERBAHÇE'yi tutuyorum, 1.lige göz kırptığından beri SİVAS'ımın İSTANBUL'daki her maçına gittim hatta onlarca hemşehrimi götürdüm, ve bana ihtiyaç duyduğu her yerde varım, fakat benim diğer yarım FENERBAHÇE, bu konuyu düzeltmek istiyorsanız forumda TÜRK futbolu diye bir bölüm açarsınız isteyen istediğini orda konuşur, forumda kirlenmez, zira biz forum.antu.com'da böyle yapıyoruz, herkese saygılar.[/B]
[B]
bu vatandas nden uyarılmadı !!??? tahrıkte var !! reklam da !! [/B]

gurbetci_yigido 25.12.2005 00:11

aslinda birazda sacma sade sivasspor u konusmakta cok sIkIcI olur ama baska takimlardanda bahsetmeyi söylemiyorum eglence icin acilan topicler felan cok güzel yani veya diger takimlara ait haberleri okumakta iyi cünkü nerdeyse zamanimizin hepsi bu sitede geciyor ve sivassliyiz sivassporluyuz bunlari konusmamiz tartismamiz lazim fakaaaaat bunun yaninda diger takimdan haberler ve dünyada gelisen olaylarada yer verilse bu siteye giren birisi baska bir siteye girmeye ihtiyac duymaz ama tabiki bu konularda sivas ve sivassporu ikinci planda birakacak kadar asiri olmamali ayrica diger takimlardan haberler olabilir ama onu destekliyorum bunu destekliyorum diye bisey olmaz bu siteye giren insan sadece ve sadece sivassporludurr

kadir20 25.12.2005 00:14

cok güzel bi topic arkadasim ellerine saglikkk

bu site ne sitesi sivassporun taraftasr sitesi o zaman baska takimdan bize ne,öbür takimlarin haberleri icin diyecegim yook ama buraya gelipp baska takimi destekleyen arkadaslarin bilmesi gerekki burasi sivasspor a aitt

serhankaburcuk 25.12.2005 14:33

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bir insanın gönlünde yalnız bir sevgili bulunmalı eğer ikincisi varsa bu sevgi değildir...Bir insanın gönlünde bir aslan yatar...Bir insan ben hem Sivaslıyım hemde ..... takımını tutuyorum deme hakkına sahip olabilir ama unutmasın ki o kişi kendini kandırıyordur...

SİVASSPORLU DOĞDUK SİVASSPORLU ÖLECEĞİZ....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

alimuharrem58 25.12.2005 20:48

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bir insanın gönlünde yalnız bir sevgili bulunmalı eğer ikincisi varsa bu sevgi değildir...Bir insanın gönlünde bir aslan yatar...Bir insan ben hem Sivaslıyım hemde ..... takımını tutuyorum deme hakkına sahip olabilir ama unutmasın ki o kişi kendini kandırıyordur...

SİVASSPORLU DOĞDUK SİVASSPORLU ÖLECEĞİZ....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

serhan abı sanada bu yakısırdı konuyu özetlemişsin tebrıkler

1967_DERNEK_10UR 25.12.2005 20:56

[COLOR="Blue"][CENTER][I]ARADA BİR ÇIKIYOR 2.TAKIMI SAVUNANLAR AMA ZAMANLA HERKES ASLINA DÖNECEK[/I][/CENTER][/COLOR]

DJMuRaT 25.12.2005 21:03

[B]Haklısın Serkan ...çok güsel bi konuya değinmişsin...Bizler[/B]
[COLOR="DarkRed"][I]
Sivassporlu Doğduk Sivassporlu Öleceğiz...[/I][/COLOR]

MAVİ_BERE 25.12.2005 21:06

......

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]ARADA BİR ÇIKIYOR 2.TAKIMI SAVUNANLAR AMA ZAMANLA HERKES ASLINA DÖNECEK[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

zaman gösterecek!!!

DJMuRaT 25.12.2005 21:13

[B]EVET LEVENT ZAMAN GÖSTERECEK..VE KAZANAN SİVASSPOR OLACAK...[/B]

1967_CLUB_DÖNE 25.12.2005 21:21

selamlar
ben de sivasspor´da bu seni üye oldum ama bunun sivasspor´un 1. lige cikmasindan bir alakasi yok. cogu bizleri bos yere sucluyor.. tabiki sivaspor.com da sadece sivasspor ve sivas konusulmali ama baska konularin acilmamasi mümkün mü? bir takim sitesi bu tartismak, dertlesmek, anlasmak gibi seyler normaldir. bence bunlari burada yeni üye olanlara duyurmalisiniz.. diger takimin fanatikleri burada neden üye oldugunu anlamis degilim henüz..

1967_CLUB_ÖZGÜR 25.12.2005 21:29

[QUOTE=AY-YILDIZ58]selamlar
ben de sivasspor´da bu seni üye oldum ama bunun sivasspor´un 1. lige cikmasindan bir alakasi yok. cogu bizleri bos yere sucluyor.. tabiki sivaspor.com da sadece sivasspor ve sivas konusulmali ama baska konularin acilmamasi mümkün mü? bir takim sitesi bu tartismak, dertlesmek, anlasmak gibi seyler normaldir. bence bunlari burada yeni üye olanlara duyurmalisiniz.. diger takimin fanatikleri burada neden üye oldugunu anlamis degilim henüz..[/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"][B]HAKLISIN ( . )[/B][/COLOR][/FONT]

DJMuRaT 25.12.2005 21:33

[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"][B]HAKLISIN ( . )[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[B]ÖZGÜR SENDE YORUMUNU YAZ KOÇUM ..ÇEKİNME...[/B]

1967_Dernek_Murat 25.12.2005 21:55

[QUOTE=Onur Büyükdere][B]SERKAN'A KATILIYORUM ...BİRDE BEN CHATTEN BAHSETMEK İSTİYORUM..CHAT SAYFASI ZURNA KANALINI GEÇTİ...ARTIK SAYGI DENEN BİR ŞEY KALMADI..ÖNCEDEN SPORDAN KONUŞURDUK ARTIK İŞ SPOR'U AŞTI..:([/B][/QUOTE]

[B]HAKLISIN GARDAŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:08.