SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'a Taraftar Sürprizi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29042)

ShabbatShalom 11.04.2010 18:01

Otobüs Durduruldu

[IMG]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_4o_Taraftar001.jpg[/IMG]

Turkcell Süper Lig'de yarın Kayserispor ile deplasmanda yapacağı maç için kara yoluyla Kayseri'ye giden Sivasspor takımına, Şarkışla'da bir grup taraftar otobüsü durdurarak sevgi gösterisinde bulundu.

Lig'de yarın saat 20.00'da Kayserispor ile dış sahada yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor, kara yoluyla tesislerden Kayseri'ye hareket etti. Sivas-Kayseri yol güzergahında bulunan Şarkışla ilçesinde bir grup taraftar, zorlu Kayserispor maçı öncesi takıma moral vermek için Sivasspor kafilesini taşıyan otobüsün yolunu Şarkışla Dörtyol Kavşağı'nda kesti. Otobüsü durduran taraftarlar, yağışa aldırış etmeden, teknik heyet ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Takımları lehine tezahürat yapan taraftarlar, futbolcular ve teknik heyetten otobüsten inmelerini istedi.

Teknik direktör Mesut Bakkal otobüsün merdivenlerinden taraftarları selamladı. Yolculuğa devam etmeleri gerektiğini belirten Bakkal, taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür etti. Mesut Bakkal'a çiçek veren taraftarları, takım kaptanı Mehmet Yıldız da otobüsün kapısından selamladı.

''Biz inandık, siz de inanın'' tezahüratı yapan taraftarlar, takımı Kayseri'ye alkışlarla uğurladı. Taraftarlar, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı. Şarkışla Emniyet Müdürlüğü ekipleri de takımın geçişi ve taraftarları sevgi gösterisi sırasında güvenlik önlemi aldı.

kadir0911 11.04.2010 18:07

Cevap: Otobüs Durduruldu

[B]Cok sevindirici bir olay, sonsuz tesekkürler...[/B]

SivasSpor.Com 11.04.2010 18:27

Sivasspor'a Taraftar Sürprizi

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-ss-ds.JPG[/IMG]

Turkcell Süper Lig'de yarın Kayserispor ile deplasmanda yapacağı maç için kara yoluyla Kayseri'ye giden Sivasspor takımına, Şarkışla'da bir grup taraftar otobüsü durdurarak sevgi gösterisinde bulundu.

Lig'de yarın saat 20.00'da Kayserispor ile dış sahada yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor, kara yoluyla tesislerden Kayseri'ye hareket etti.

Sivas-Kayseri yol güzergahında bulunan Şarkışla ilçesinde bir grup taraftar, zorlu Kayserispor maçı öncesi takıma moral vermek için Sivasspor kafilesini taşıyan otobüsün yolunu Şarkışla Dörtyol Kavşağı'nda kesti. Otobüsü durduran taraftarlar, yağışa aldırış etmeden, teknik heyet ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Takımları lehine tezahürat yapan taraftarlar, futbolcular ve teknik heyetten otobüsten inmelerini istedi.

Teknik direktör Mesut Bakkal otobüsün merdivenlerinden taraftarları selamladı. Yolculuğa devam etmeleri gerektiğini belirten Bakkal, taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür etti. Mesut Bakkal'a çiçek veren taraftarları, takım kaptanı Mehmet Yıldız da otobüsün kapısından selamladı.

''Biz inandık, siz de inanın'' tezahüratı yapan taraftarlar, takımı Kayseri'ye alkışlarla uğurladı. Taraftarlar, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı. Şarkışla Emniyet Müdürlüğü ekipleri de takımın geçişi ve taraftarları sevgi gösterisi sırasında güvenlik önlemi aldı.

dadaşlar 11.04.2010 18:32

Cevap: Sivasspor'a Taraftar Sürprizi

benim ilçem çok gurulandım:):D

ercan58.a 11.04.2010 18:38

[B][COLOR="Blue"]her ne şekilde olursa olsun destek veren herkese teşekkürler[/COLOR][/B]

edebiyatisyen 11.04.2010 18:45

[QUOTE=SivasSpor.Com;624817] Taraftarlar, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı. .[/QUOTE]

Bu ne saçma cümle ya. Ne olayı kardeşim onlar Diyarbakırlı mı? Yasadışı suç işlemeye mi gelmişler de olay çıkarsınlar?

edebiyatisyen 11.04.2010 18:45

Bu arada benim canım ilçemin tüm halkına selamlar.

sivaslibaris58 11.04.2010 18:58

helal olsun takim iste böyle desteklenir.Sarkislali kardeslerimize sonsuz tesekürler.Yigidolar böyle davranislar yaksiir.helal olsun.

yukarıyıldızlı 11.04.2010 19:09

helal be şarkışlama 20 yıl ekmeğini yedim suyunu içtim....

58^SiVaS^58 11.04.2010 19:10

Helal olsun bee insallah BU MACI ALACAGIZ[IMG]http://img233.yukle.tc/images/2824Show.jpg[/IMG]

serkan_ozcan58 11.04.2010 20:00

cok gururlandım helal olsun sarkısladakı kardeslerımıze...

58_babacan_58 11.04.2010 20:02

[B][COLOR="Red"]........HEP DESTEK TAM DESTEK.......[/COLOR][/B]

rsimsek 11.04.2010 20:43

işte taraftar....inşallah yarında sivassporumuz maçı alır ve takımını her şartta destekleyen taraftarını sevindirir....

adalı 11.04.2010 21:05

helal olsun size gine yapacagınızı yaptiniz kayseride görüşmek üzere

57babasivas 11.04.2010 21:59

gençen sene lerdede bunu yapsalardi daha iyi olurdu şimdi taraftar yavaş yavaş destek vermeye başladi geçen senelerde verseydi böyle olmazdi iyiki düşüşe geçmişizde böyle olmaya başladi önümüzdeki sene daha iyi olur iy şalah

fedayi 11.04.2010 21:59

maç öncesi iyi bir moral olmustur insallah kayseriyi yenecez

57babasivas 11.04.2010 22:00

böyle olursa takim daha heycanli olur kendilerini düşmeye deyilde şappinyoluga oynuyor sanir çok iyi motuva olur

redbull58 11.04.2010 22:05

[B][I][/I][/B] HELAL olsun yigidolara..yarin yenecegiz kayseriyii insallah

şarkışla 58 11.04.2010 22:31

Bir kez daha ŞARKIŞLAMLA gurur duydum keşke bende orada olsaydım.Hep destek tam destek helal olsun hemşerilerime

svsli585858 12.04.2010 09:04

[FONT="Comic Sans MS"][B][I]Allah razı olsun tüm gelenlerden çok sevindirici bi olay takımızın yanlız olmadığını kayseridede kayseri taraftarını susturarak göstereceğiz inşallah...[/I][/B][/FONT]

atababa111 12.04.2010 10:37

Gerçekten muhteşemsiniz.Bize bir haller oluyor desem çok yerinde olur.Önce 32 otobüs kayseriye hazırlanıyor haberi sonra şarkışlada takım otobüsümüze yiğidolardan destek haberi. İşte biz bunları hakediyoruz yeterki takımımızın kıymetini şehrimizin güzelliklerini bilelim.

güneşyurdu 12.04.2010 10:54

teşekkürler şarkışla...
kayseri deplasmanına gidip sivası destekleyecek olan taraftarlarımıza teşekkürler.

cılgınsivas58 12.04.2010 15:08

futbolcularımızda belki bu sese kulak verir puan alırlar

özyiğido 12.04.2010 16:14

TARAFTARLARIMIZIN BÖYLESİNE GÜZEL KARŞILAŞMAYI SAĞLADIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ YÜREĞİNİZE SAĞLIK...

hakan367 12.04.2010 16:23

bize böle taraftar lazım ve biz bu yoldayıztam bir taraftar yolunda:)

sofularlı34 12.04.2010 20:53

ŞARKIŞLALI OLORAK GURULARDIM.HELAL OLSUN GARDAŞLARIMA.........

58VoLkAn58 12.04.2010 21:11

[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]Helal olsun taraftarlarımıza.Kayseri maçında da bağıra bildikleri kadar bağırdılar.Sivasspor yalnız kalmayacak.[/I][/B][/FONT][/COLOR]

mustafatas58 12.04.2010 21:22

helal olsun hemserılerım.guzel bır sey yapmıslar..
bıde ne olayı olacak bız dıyarbakır taraftarı degılızkı olay cıksın.akıl var mantık var

KURSUN58 13.04.2010 06:29

ahh ahh memlekette olaydimda bende bagiraydim :D

Ensar 13.04.2010 15:36

Cevap: Otobüs Durduruldu

Lig'de yarın saat 20.00'da Kayserispor ile dış sahada yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Sivasspor, kara yoluyla tesislerden Kayseri'ye hareket etti. Sivas-Kayseri yol güzergahında bulunan Şarkışla ilçesinde bir grup taraftar, zorlu Kayserispor maçı öncesi takıma moral vermek için Sivasspor kafilesini taşıyan otobüsün yolunu Şarkışla Dörtyol Kavşağı'nda kesti. Otobüsü durduran taraftarlar, yağışa aldırış etmeden, teknik heyet ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Takımları lehine tezahürat yapan taraftarlar, futbolcular ve teknik heyetten otobüsten inmelerini istedi.

Sarkislali Yigidolari Burdan Tebrik ediyorum Onlari Alkisliyorum iyiki varsiniz sizin gibi yürekli ve Takiminin zor aninda yaninda olan ve onlara yolda zor deplasmanda sevgilerini esirgemeden islerini birakarak destek olanlara Taraftar olarak Sevgi ve saygilarimi gönderiyorum

yusuf_yusuf 13.04.2010 23:32

her ne olursa olsun bız takımımıza güvendık kaysrıye gitik ve çok mutluyuz sivasspor bu zorlu derbı maçında 1 paun aldır ve ligde kalma umutlara her hafta bır bır ilerliyor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:01.