![]() |
İSTDER Kaldığı Yerden Devam Ediyor!
[b]Evet Dün Şampiyonluğa Giderken Nasıl Koşarak Coşarak Havaalnına Takımı Karşılamaya Gittiysek Bugünde Yarında Gücümüz Yere Kadar Bu yolda Devam Edeceğiz Bizimle Gelmek İsteyenler Gün ve Saati Net Bilgi Alındığında Burda Yazılacak[/b]
[color=#ff0000][b]SİVASSPOR CANIMIZ KIRMIZI BEYAZ KANIMIZ YİĞİDODUR NAMIMIZ DOĞUŞTAN SİVASLIYIZ[/b][/color] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=19654&token=71879][img]http://resimzade.com/Show.html?i=19654&token=71879[/img][/url] |
Cevap: İSTDER Kaldığı Yerden Devam Ediyor!
biletix e bakıyorum bilet bulabilirsek inş geleceğiz recep abi bilgileri bekliyorum sabırsızlıkla
|
inşallah bir aksilik çıkmazsa bende bu maça gelmeyi planlıyorum..bilgileri bekliyoruz..
|
isder her koşulda hizmette bıkmak yok yola devam :)
|
biletix biletler daha satışta yok baktım biletix com a baktım
|
[B]Sivassporumuzu iyi günde kötü günde her zaman her yerde desteklemek bir İSTDER'Lİ olarak boynumuzun borcudur sivassporumuz nerde biz oradayız[/B]
|
[B]İNŞALLAH BENDE İNÖNÜDEYİM..........[/B]
|
İnşallah bende gelebilirim.Gelmeyi çok istiyorum
|
YİGIDO BUDUR İŞTE tebrikediyorum istder i başarılarını devamö diliyorum bende olacagım maçta inş takımı karşılamayada gidelim programdan tambilgim yok musait olursam karşılamadada bulunacagım inş
|
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;626078][b]Evet Dün Şampiyonluğa Giderken Nasıl Koşarak Coşarak Havaalnına Takımı Karşılamaya Gittiysek Bugünde Yarında Gücümüz Yere Kadar Bu yolda Devam Edeceğiz Bizimle Gelmek İsteyenler Gün ve Saati Net Bilgi Alındığında Burda Yazılacak[/b]
[color=#ff0000][b]SİVASSPOR CANIMIZ KIRMIZI BEYAZ KANIMIZ YİĞİDODUR NAMIMIZ DOĞUŞTAN SİVASLIYIZ[/b][/color] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=19654&token=71879][img]http://resimzade.com/Show.html?i=19654&token=71879[/img][/url] [COLOR="Red"][B]Takım Cuma Günü Öğlen geliyor Saat 12:00 da Havaalanındayız Herkez kendini ona göre ayarlasın[/B][/COLOR] |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;626206][COLOR="Red"][B]Takım Cuma Günü Öğlen geliyor Saat 12:00 da Havaalanındayız Herkez kendini ona göre ayarlasın[/B][/COLOR][/QUOTE]
Recep Yüksel. İstanbul'da iki havaalanı var. (?) Hepinizi seviyorum. Çünkü siz Yiğidosunuz. |
[QUOTE=Harbi Selim;626210]Recep Yüksel.
İstanbul'da iki havaalanı var. (?) Hepinizi seviyorum. Çünkü siz Yiğidosunuz.[/QUOTE] Kardeş istanbulda iki Sivasda 1 Tane var oda [B]Atattürk[/B] havaalanıan iniyor kardeş. |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;626213]Kardeş istanbulda iki Sivasda 1 Tane var oda [B]Atattürk[/B] havaalanıan iniyor kardeş.[/QUOTE]
Nereye ineceğini söylemen yeterli olmuştur. Başarılar... |
[COLOR="red"][B]Evet takım 23.04.2010 Cuma Günü saat 12:30 13:00 arası Atatürk Havaalanına İnecek [/B][/COLOR][COLOR="Navy"][B]Biz İSTDER Olarak olabildiğimiz kadar Orda olacağız 1,5,10,20 kişi sayısı fark etmez bizi sayılarla uğraşmıyoruz gönülden Destek verenlerle orda olacağız imkanı olupta gelmek isteyenlerle.[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B][COLOR="Black"]Sevdalar cefa çekmek demek karşılıksız sevmek demek karşılıksız [/COLOR]SİVASSPOR'[COLOR="Black"]lu[/COLOR] [COLOR="black"]Olanları bekliyoruz[/COLOR][/B][/COLOR] |
[B]herhangi bir yerde buluşuptamı gideceksiniz yoksa herkez o saatlere yakın havalimanındamı olacak.Bende gelirim büyük ihtimal ama cuma var o saatlerdede o kötü denk geldi ama 12 13 arası gelirlerse hemen cumaya kaçarım o arada :).[/B]
|
[QUOTE=rastbin34;626391][B]herhangi bir yerde buluşuptamı gideceksiniz yoksa herkez o saatlere yakın havalimanındamı olacak.Bende gelirim büyük ihtimal ama cuma var o saatlerdede o kötü denk geldi ama 12 13 arası gelirlerse hemen cumaya kaçarım o arada :).[/B][/QUOTE]
[B][COLOR="DarkRed"]Havaalnında Cuma Kılınıyor Bizim Oyunculardanda kılanlar var unutmayın en kolay geliş metro direk havaalnına geliyor[/COLOR][/B] |
cumartesı aksam yıne sıvasımızın yanındayız ınsallah yıgenımle beraber
|
orda olacağız inşallah . .
|
[B][QUOTE=RECEP_YÜKSEL;626397][B][COLOR="DarkRed"]Havaalnında Cuma Kılınıyor Bizim Oyunculardanda kılanlar var unutmayın en kolay geliş metro direk havaalnına geliyor[/COLOR][/B][/QUOTE]
fazla soru soruyorum k.b açıklaman içinde tşkler.Fakat ben sizi havaalanında nasıl bulacam belirgin bir yer varmı :).[/B] |
[QUOTE=rastbin34;626489][B]
fazla soru soruyorum k.b açıklaman içinde tşkler.Fakat ben sizi havaalanında nasıl bulacam belirgin bir yer varmı :).[/B][/QUOTE] [B]Kardeş metroyla gelirsin ve iç hatlar geliş bölümüne gelir bizi orda bulursun Unutma sen yoksan bir eksiğiz.[/B] |
[B][QUOTE=RECEP_YÜKSEL;626524][B]Kardeş metroyla gelirsin ve iç hatlar geliş bölümüne gelir bizi orda bulursun
Unutma sen yoksan bir eksiğiz.[/B][/QUOTE] tamam eyvallah yarın ordayım 11:30 da :)[/B] |
ben havaalanındayım hala gelen yok
|
Yeni eve girdim. Valla kafile felan gelmedi dedi güvenlik. Bende olabilir veya olmayabilir düşüncesiyle mahalleme geçtim Cuma namazı için.
|
[B][QUOTE=Harbi Selim;626602]Yeni eve girdim. Valla kafile felan gelmedi dedi güvenlik. Bende olabilir veya olmayabilir düşüncesiyle mahalleme geçtim Cuma namazı için.[/QUOTE]
12:30da geldiler usta bende tam gidecektim geldi taraftar.[/B] |
yarın maca toplu gidilecek mi gidilecekse nerden?
|
[QUOTE=sVs;626614]yarın maca toplu gidilecek mi gidilecekse nerden?[/QUOTE]
toplu gidiş yapılmayacak ancak eskı açık misafir tribünün orda yani deniz tarafındaki kale arkasının ordaki büfenin orda toplanılacak. |
orda olacakmısın ben hakan geldiğimde tanışalım
|
[B]sen gel hele bi usta tanışırız :)[/B]
|
İstanbul'da yaşayan sevgili Yiğidolar, güzel, ılık, pırıl pırıl bir İstanbul baharında hep beraber Sivassporumuzu destekleyelim, omuz omuza. Takımımıza asla yanlız olmadıklarını olmayacaklarını gösterelim. Haydi yarın İnönü'de buluşalım.
Hava güzel, mevsim güzel, bilet fiyatları uygun... O halde yarın akşam Dolmabahçe'de olalım. Unutmayın yarın alacağımız bir puanla hemen hemen ligde kalmayı garantileyeceğiz. Haydi hep beraber maç sonunda İnönü'de ligde kalışımızı kutlayalım. İstanbul'da yaşayan tüm Sivasspor sevdalılarını bekliyoruz. |
[B]İstanbuldaki yiğidoların takımı yalnız bırakmayacağından eminim.
maça gidip destek olacak tüm kardeşlerime şimdiden teşekkürler...[/B] |
[QUOTE=altuntas58;626133][B]Sivassporumuzu iyi günde kötü günde her zaman her yerde desteklemek bir İSTDER'Lİ olarak boynumuzun borcudur sivassporumuz nerde biz oradayız[/B][/QUOTE]
[B]Güzel fotolarını bekliyoruz Abi..[/B] |
[B][QUOTE=Salim58;626649][B]Güzel fotolarını bekliyoruz Abi..[/B][/QUOTE]
foto demişken recep abi fotoları atsana yahu :)[/B] |
[B][COLOR=DarkRed]
iş ve rahatsızlığımdan dolayı uzun zamandır ayrı kaldığım istanbul sivasspor taraftarlar derneği çalışmalrında eksik olduğum için üzgünüm ama inşallah yoğun iş aralarında birlikte olmayı arzu ediyorum.değerli abilerim,ertuğrul özdemir,gunay ve recep yüksel abime saygılarımı ve kendilerinden ayrı kaldığım için affetmelerini diliyorum.istanbul sivasspor taraftar derneği olarak gittiğimiz deplasman maçları hiç unutamıyorum.isterdim ki her zaman beraber olmak ama iş nedeniyle pek fırsat bulamıyorum.yakın zamanda tekrar birlikte olacağım.kendilerine ve İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU,na çalışmalarında başarılar dilerim.[/COLOR][/B] |
[QUOTE=özgühertaş;626616]toplu gidiş yapılmayacak ancak eskı açık misafir tribünün orda yani deniz tarafındaki kale arkasının ordaki büfenin orda toplanılacak.[/QUOTE]
Niye biz organizasyon fakirimiyiz. Toplu halde gidilirse vapurda orda burda taraftarlarımız tokat yemez. ANLAYANA! |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:26. |