![]() |
Bakkal, 'Çok iyi oynadık'
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=20262&token=19692[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. Özellikle ikinci yarıda bir çok gol pozisyonundan yararlanamadıklarına değinen Bakkal, “İlk yarıda da ikinci yarıda da takımımın oynadığı futboldan son derece memnunum. Özellikle ikinci yarıda çok baskılı oynadık. Bir çok gol pozisyonu yakaladık. Gerek kalecinin çıkardıkları gerekse de bizim değerlendiremediğimiz pozisyonlar oldu. Farklı kazanabileceğimiz bir maçtan berabere ayrıldık” dedi. Diyarbakırspor’un yenilmesiyle birlikte daha da avantajlı bir konuma geldiklerine değinen Bakkal, “Keşke bu olayı burada bitirseydik. Maalesef olmadı. Önümüzdeki haftaya bitireceğiz inşallah. Futbolcularımın hepsini yürekten kutluyorum” dedi. Bakkal kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara ise teşekkür etti. |
Cevap: Bakkal, Çok iyi oynadık
kısmet be hoca.. haftaya inşallah.
|
Cevap: Bakkal, 'Çok iyi oynadık'
Hocam seninle beraber takımda çok şey değişti. Gelecek sene bizlere bomba gibi bir sivasspor izleteceğinden eminiz.
|
yenebilseydik bu hafta işi bitiriyorduk.belki stres belki heyecan. inşallah eskişehir maçını alırız.
|
[B]Çok iyi oynadık sonuca ulaşamadık.bu sezona son noktayı koymalıydık olmadı bu hafta artık noktayı koymamız gerek.hala umudu olanların umutlarınıda bitirmek gerek.....[/B]
|
[B]kısmet bu hafta böyle oldu ama haftaya yeneceğiz işallah[/B]
|
[B]Hep beraberlik var kral yaptık seni hoca ne zaman yeneceğiz?[/B]
|
Bu yasinle buraya kadar hocam sizdemi baskılara boyun eğiyorsunuz yeter artık yasini bu saatten sonra takımda istemiyoruz
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][I]maçın özetini izlemek isteyen arkadaşlar burdan izleyebilirler [url]http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/6367a294992795db49dc7bc096412b813557e5e1e22543608414ccc14fed79854a25c69397e4d8ab15488[/url][/I][/B][/FONT]
|
[QUOTE=svsli585858;628065][FONT="Comic Sans MS"][B][I]maçın özetini izlemek isteyen arkadaşlar burdan izleyebilirler [url]http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/6367a294992795db49dc7bc096412b813557e5e1e22543608414ccc14fed79854a25c69397e4d8ab15488[/url][/I][/B][/FONT][/QUOTE]
peki diğer macların ozetine de ulaşabilir miyiz |
güzel söylüyorsunda hocam maç kazanmak istiyorsun niye yasini oynatıyorsun adam saatli bomba gibi
|
Bu yasin ile petkoviç sınırı aştı, gönderilmeleri gerek. Eğer o hatayı yapmasaydı yasin ve petkoviç belkide şimdi galibiyetle ayrılmıştık.
|
[QUOTE=sivaslıadem;628069]peki diğer macların ozetine de ulaşabilir miyiz[/QUOTE] hangi maçın özeti hemen bakıyım gardaşım bulursam link atarım
|
[COLOR="Black"][B]Mesut Hocam bizim gerçekten kurtarıcımız oldun ama şampiyonluğa yada avrupa kupalarına oynama hedefimizi seninle gerçekleştirceğimizi sanmıyorum mutlaka Genç ve hırslı bir hocayla sezona başlamak lazım Mesut hoca daima düşenin kurtarıcısı olmustur ama baştan aldığı sezonu sonunu sonuna kadar tamamlayabilceğini sanmıyorum.[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=karamik;628107][COLOR="Black"][B]Mesut Hocam bizim gerçekten kurtarıcımız oldun ama şampiyonluğa yada avrupa kupalarına oynama hedefimizi seninle gerçekleştirceğimizi sanmıyorum mutlaka Genç ve hırslı bir hocayla sezona başlamak lazım Mesut hoca daima düşenin kurtarıcısı olmustur ama baştan aldığı sezonu sonunu sonuna kadar tamamlayabilceğini sanmıyorum.[/B][/COLOR][/QUOTE]
bu nasıl bi yorum Allah aşkına hemşehrim. hele bi sezon bitsin. herkes oturur düşünür. acaba mesut hoca bunu okusa ne der sende. ne akdar nankörmüşler demez mi!!!!!!!! öylesine yazmak için değil yapıcı yazılar yazmak için yorum yapın lütfen. |
[B][COLOR="Blue"]hocam sen takımı kendisine getirdin çok zevkli maçlar izliyoruz sayende şu petkoviç ve yasinin hatası 2 puanımıza maloldu kasımpaşada ölümüne oynadı dertleri nedir bilemem tabi?ama en önemlisi namussuz hakem yunus yıldırım bu kadar taraflı maç yönetilir anlamak mümkün degil gerçi manisalı oldugu için kuyruk acısı vardr belki namussuzun [/COLOR][/B]
|
evet gerçektende çok iyi mücadele ettik, ah bir de yasin düzelse çaok daha iyi olacak, ancak kamanan da ısrar etmek gerekli, çok iyi topçu, inşallah haftaya bu iş biter de bir nefes alırız
|
özet burda
[url]http://www.youtube.com/watch?v=r8cr4l_bGxc[/url] |
hocam haftaya insallah bitiririz bu işi...
|
[QUOTE=eyupk;628102]Bu yasin ile petkoviç sınırı aştı, gönderilmeleri gerek. Eğer o hatayı yapmasaydı yasin ve petkoviç belkide şimdi galibiyetle ayrılmıştık.[/QUOTE]
arkadaşlar petkoviç ve yasin çok mu kötü oynadı seyredemedim maçı |
işallah haftaya bitireceğiz puan yada puanlar alarak
|
[QUOTE=cılgınsivas58;628150]arkadaşlar petkoviç ve yasin çok mu kötü oynadı seyredemedim maçı[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"][I]çok basit bi hatadan gol yedik petkoviç ve yasin çok büyük hata yaptılar kötü oynadı diyemem ama o hataları gölge düşürdü oyunlarına çok amatörce hataydı[/I][/FONT][/B] |
müsüt hoça sana helal olsun bitmiş takimi topladin puanlar aldin sen seneyede bizi üst siralarda oytacaksin.
|
[B]HARBİDEN İYİ OYNADIK AMA SONUCA GİDEMEDİK......[/B]
|
inşallah eskişehirde bu işibitiriz
|
Hocam bu atmosferde bu stresi takım kaldıramadı ,geriden şişirmelerle dandun oynadık. İYİ OYNAMADIK! Ama bunu söylemenin vakti değil,siz de o yüzden moral bozmamak için iyi oynadığımızı söylüyorsunuz.Biz bu maçta İyi mücadele ettik! Buna da şükür şimdilik.
Önümüzdeki sezon daha ne yaptığını bilen ,ayağa paslı,teknik bir oyun bekliyoruz. Bunu da bilesiniz. |
[B][SIZE="6"]Mesut hoca çok iyi oynadıkta bu kadar beceriksizlik olurmu çok gol kaçırdılar.. bunlara gol çalıştır[/SIZE][/B]...
|
çok iyi oynamamıza ragmen beleşten gol yemek çok acı koyyor be hoca
|
[B][COLOR="black"]hocam hadi petkoviçi anlarım adam milli takımında dünya kupasına çıkacak piyasası olunca ii bi fiyattan satarsın yaşlandı bi yerde ama o yasin çakmak'a şöyle düzelene kadar çakmak lazım, ki artık ne kadar çakarsak çakalım düzelmeyeceği ortada nie oynuyor anlamıyorum[/COLOR][/B]
|
Macin özetlerini izledim süper tek kale oynadik
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:39. |