![]() |
Eskişehirde Bıçaklı Kavga
[B]Eskişehirspor- Sivasspor maçının devre arasında Eskişehirsporlu taraftarların bulunduğu kapalı tribünde çıkan kavgada 2 kişi, stad önündeki kavgada ise 1 kişi bıçakla yaralandı. [/B]
Atatürk Stadyumu'nda oynanan ve 1-1 biten Eskişehirspor- Sivasspor maçının devre arasında Eskişehirsporlu taraftarlar arasında tezahürat edip etmeme konusunda tartışma çıktı. Kısa süre kavgaya dönüşen olayda, 2 kişi bıçakla yaralandı. Maçın bitiş düdüğüyle dışarı çıkan grup arasında stad önünde yeniden kavga çıktı. Burada da bir kişi bıçakla yaralandı. Yaralı 3 kişi hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Maçı, annesi Mine Kurt ile birlikte izlemeyen gelen 5 yaşındaki Esin Kurt da kapalı tribündeki kavganın ortasında kaldı. Bir süre önce otel odasında kendini asarak intihar eden Eskişehirspor'un tribün liderlerinden Erkan Kurt'un kızı olduğu belirtilen küçük Esin'i, polisler tribünden aşağıya indirdi. Anne- kız sakin olan bir başka yere alınarak maçı daha rahat izlemeleri sağlandı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, 3 kişinin bıçaklanması olayı ile ilgili olarak bazı kişilerin gözaltına alındığını, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi. (Doğan Haber Ajansı) |
Cevap: Eskişehirde Bıçaklı Kavga
[FONT="Comic Sans MS"][B][I]bu eskişehir her maç böyle adam olmazlar taraftar dediğin böyle olmaz ankaragücü maçındada ailesiyle maçı izlemeye gelen ankaragüçlü adamı çoluğu çocuğu yanında bıçakladılar böyle adi lik olurmu arkadaşlar size söylüyorum[/I][/B][/FONT]
|
sanki şampiyonluk maçı kazanınca şampiyon olacaklar:rolleyes:
|
Anadolunun ezikleri n'olacak ilk 5 e girince şampiyon olmuş kadar sevinecekler demeki..
|
Anadolunun ezikleri lafını aynen sana iyade ediyorum
Maçı izlemedigin çok açık ortada çıkan olaylar 2 grup arasında yıllardır süren bir olay sivasla hiçbir alakası yok bizde istemiyoruz ama sagolsun başkan bedava bilet dağıtıyor bunların önüne geçilmiyor Maçıda izlediysen atrium58 ilk yarı ikinci yarı 2 net penaltı pozizyonu var mehmetin golünden önce sol eliyle önüne indirmesi var biz hala efendi gibi gelip tebrik ediyoruz senin yazdıgına bak eziklik bence senin yaptıgın |
[QUOTE=EsEs2626;629072]Anadolunun ezikleri lafını aynen sana iyade ediyorum
Maçı izlemedigin çok açık ortada çıkan olaylar 2 grup arasında yıllardır süren bir olay sivasla hiçbir alakası yok bizde istemiyoruz ama sagolsun başkan bedava bilet dağıtıyor bunların önüne geçilmiyor Maçıda izlediysen atrium58 ilk yarı ikinci yarı 2 net penaltı pozizyonu var mehmetin golünden önce sol eliyle önüne indirmesi var biz hala efendi gibi gelip tebrik ediyoruz senin yazdıgına bak eziklik bence senin yaptıgın[/QUOTE] aynen sana katılıyorum kardeşim. birkaç kendini bilmezin lafına bakıpta sivas ı değerlendirme. heryerden çıkar, böyle kendini bilmezler.eskişehir in başarısı bizi de gururlandırıyor.rıza hoca ve adem sarı hemşehrimiz. üstelik iç anadolu takımı eskişehir. ve eskişhir den öğreneceğimiz çok şey var. |
Olayların Sivas'la alakası yok arkadaşlar.
Nefer'le Kızılcıklı grupları arasında çıktı galiba kavga. Bu maçı satanın ..... tezahüratı oldu ondan sonra kavga çıktı. Sivas'a herhangi şekilde saldırı olmadı Maç öncesi 20-30 kişilik bi grup sivas kümeye diye bağırdı o kadar.. |
kavganın maçı satmakla alakası yok tamamen rant meselesi odunpazar ile nefer arasında çıktı en son fener maçındada olaylar çıkmıştı bu maçta patlak verecegi belliydi yazık oldu trübünde böyle asalak piyon adamları görmeyi istemiyorum ben kendi adıma
taraftarlık rajon kesmek gider yapmak deyildir bence |
Maçı izledik. Şimdi eve geldim. Bu olay bizle uzaktan yakından alakası yoktu. Her takım gibi taraftarı ile adamlar kazanmak için elinden geleni yaptı. Bize en ufak satşam olmadı. Birde kümeye filan ben duymadım. Bizde az ve özdük. Sivastan 1 bucuk araba Vede istanbuldan gelenlerle 100 kişi kadardık ama emin olun Sivastaki maratondan daha etkiliydik.
Uzun lafın kısası eseslilere başarılar diliyorum bir ara karşılkı diyar kümeye bile yaptık. |
[QUOTE=atrium58;629061]Anadolunun ezikleri n'olacak ilk 5 e girince şampiyon olmuş kadar sevinecekler demeki..[/QUOTE]
sende futbolu takip ediyorsan söyleyecek sözüm yok sana.Anadolu ezikleri dediğin takım averajla şampiyonluğu kaçırmış.sen daha şurda 5 senelik süper lig mazin var.sen portakalda vitaminken adamlar süper ligin ne olduğu biliyorlardı.Es es li arkadaşlarımızdan ricamız burda yazılan gereksiz mesajlara cevap dahi vermesinler.Hayatlarında deplasman yapmayan adamlar gelmiş yorum yapıyor.İşinize gücünüze bakın...Sivasdaki es es liler diyarbakır deplasmanını bile yaptı,bilmiyorsanız susunda bari adam sansınlar... |
Birde hem kapalıda hemde açıkta kavga çıktı:rolleyes: iki yerde kavga sebebide aynımıydı
|
[QUOTE=atrium58;629061]Anadolunun ezikleri n'olacak ilk 5 e girince şampiyon olmuş kadar sevinecekler demeki..[/QUOTE]
Gardas Adamalar kaç senedir 2 ligde kaldılar. Vede hala iyi bir taraftarları var. Boyle konuşacağına Adamların hakkını ver acaba biz neden böyle değiliz sorusuna cevap ara? |
[QUOTE=yener_sahin;629079]sende futbolu takip ediyorsan söyleyecek sözüm yok sana.Anadolu ezikleri dediğin takım averajla şampiyonluğu kaçırmış.sen daha şurda 5 senelik süper lig mazin var.sen portakalda vitaminken adamlar süper ligin ne olduğu biliyorlardı.Es es li arkadaşlarımızdan ricamız burda yazılan gereksiz mesajlara cevap dahi vermesinler.Hayatlarında deplasman yapmayan adamlar gelmiş yorum yapıyor.İşinize gücünüze bakın...Sivasdaki es es liler diyarbakır deplasmanını bile yaptı,bilmiyorsanız susunda bari adam sansınlar...[/QUOTE]
sana aynen katılıyorum.adam klavyenin başına geçmiş sallıyor da sallıyor. rıza hocaya sallıyor, eskişehire sallıyor. böylelerine biz tepki gösterelim ki biraz düşünerek yazsınlar. fitne çıkarmasınlar. |
Bıçaklama olayı yanlış,
Eskişehirspor taraftarı şahane. |
Şunuda belirtim Dün o 100 kişi bizim taraftar 4 eylülde maratonda olsun yeterdi. İyiydik en azından sivasın eski tribünüe göre iyiydik.
|
iki kavganın nedenide aynı grup ne yazıkki bizim yönetimin vazgeçemedigi bedava bilet politikasından kaynaklanıyor bence takımla alakası olmayanlar bile sırf olay çıkarmaya maça geliyorlar
bu sayede tüm güzellikler kayboluyor tekrar sivaslı arkadaşlara t ederim olumlu yorumları için seneye daha iyi yerlerde daha iyi şartlarda belkide liderlik maçlarında görüşmek üzere sivasda okuyan eskişehirli kardeşlerimede selam olsun ;) |
Saolasın esesli ama sizlerde bu alkolu biraz frenleyin. Gündüz her gördüğümüz yerde linde birayla dolaşan insanlar gördüm. Sizin profille bizim sivastaki profil o kadar ters ki? Aam şehir güzeldi bize ayrılan yer çok kötüydü ayrıca. Susuz kaldık:rolleyes: Birde epey bir kasımpaşa dediniz O bana enterasan geldi. Anadolu takımının İstanbul takımına alkış tutması:rolleyes:
Düşünlerine katılıyorum seneye inş üst sıralarda mucadele ederiz. |
kasımpaşa ile eskişehir mazisi çok ayrı eskişehir ilk resmi maçını kasımpaşayla yapmış bizimkisi yılllar öncesine dayanır kasımpaşayı eskişehirin semti olarak kabul ederiz onlarda bizi aynı şekilde
et ile rakı tatarın hakkı diye laf vardır eskişehirde :D o tespitte haklısın içmeyeni genelde ayıplarlar içmeyen gruplarda var tabiki ama dediğin gibi azınlık deplasman trübünü gerçekten çok kötü o konuda ne desen haklısın tekrar ayagınıza saglık ne mutlu sizlere sevdanız için kilometreler aşıyorsunuz .. |
Ufakta olsa bizim taraftan bir resim görür veya bulursan ekleyi ver siteye. Evet tatarda çoktu. Enterasan bir şehir hayat neredeyse sivas gibi ucuzdu. Yaşanabilir kent diyebilirim.
|
[IMG]http://www.ressim.net/upload/d02a01df.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.ressim.net/upload/39176a42.jpg[/IMG] eklenen olur bu akşam eklerim yine |
Saolasın. Epeyde azmışız. Yazık ya takım bu haldeyken 100 kişi bile değilmişiz.
|
[QUOTE=EsEs2626;629072]Anadolunun ezikleri lafını aynen sana iyade ediyorum
Maçı izlemedigin çok açık ortada çıkan olaylar 2 grup arasında yıllardır süren bir olay sivasla hiçbir alakası yok bizde istemiyoruz ama sagolsun başkan bedava bilet dağıtıyor bunların önüne geçilmiyor Maçıda izlediysen atrium58 ilk yarı ikinci yarı 2 net penaltı pozizyonu var mehmetin golünden önce sol eliyle önüne indirmesi var biz hala efendi gibi gelip tebrik ediyoruz senin yazdıgına bak eziklik bence senin yaptıgın[/QUOTE] Öncelikle Eskişehir Tribünün tebrik ediyorum Evet dün maçtaydık [B]İstanbul Sivasspor Taraftar Dreneği [/B]Olarak Bize karşı topluca ne bi küfür nede bir hareket vardı tek amacı Takımın desteklemek olan ES ES taraftarına teşekür ediyorum! Kavganında bizle hiç alakası olmadığını biliyoruz bilmeyenler yorum yazmasın bence. Biz diyar kümeye dedikçe açık tribünün altındaki 3 kiş özelikle bizlere hareket yapmasını algılyamadık ve buna ES ES Tribünü müsade etmemeliydi bir ara dedik bunlar diyarbakırlıdır ES ES li değil çünkü istanbulda oturan biri olarak Kasımpaşa maçlarına giderim Kasımpaşa ve Eskişehir ortak atkısı vardır yani ES ES Kasımpaşayala kardeş ne alaka diyar dedim sonucda herşey güzeldi bizim için ne olursa olsun tribünde kavgaya hayır. |
[QUOTE=bortecine;629097]Saolasın. Epeyde azmışız. Yazık ya takım bu haldeyken 100 kişi bile değilmişiz.[/QUOTE]
ewet azdık ama.belki gittigimiz en güzel deplasman tribünüydü. |
[QUOTE=bortecine;629097]Saolasın. Epeyde azmışız. Yazık ya takım bu haldeyken 100 kişi bile değilmişiz.[/QUOTE]
100 kişi vardık Gerisi brandnın yanında bağırmayan kısım. yaklaşık 10 tane de bayan taraftarımız vardı :) Bağıran 40 - 50 kişi ancak vardı, İstder'e teşekkürler.. Olmasaydılar tribün olmayacaktı.. |
Evet Gardas istanbuldakilerde olmasaydı susup oturacaktık. girdik tribüne maça 20 dk var 10 kişi yok :) neyse rezillikten kurtuldukta en azından destekle birşeyler yapıldı.
|
Geçmiş Olsun...
Eskişehirli Arkadaş Bedava Bilet olayına Takılmışsında Her Tribünde var Bedava Bilet Önüne Çok Zor Geçilir Onun.... Bide Odunpazar Nefere Bağlı Değilmydi..? |
burasi eleştiri yeri deyil esesli git esinsin sitesinde rajon yap daha siz ligde toysunuz bizi yenseydiniz bile biz yine ligde kalmayi garentilemiş olduyorduk yigidolarin sitesinden uzak dur.
|
[QUOTE=YİGİDOKENTLİ;629194]burasi eleştiri yeri deyil esesli git esinsin sitesinde rajon yap daha siz ligde toysunuz bizi yenseydiniz bile biz yine ligde kalmayi garentilemiş olduyorduk yigidolarin sitesinden uzak dur.[/QUOTE]
ne rajonumu gördün ya ... liğde toyuz demek biz :rolleyes: futboldan anlamadıgın garanti en azından cahilligini bu kadar ortaya çıkarma Türkiyede ilk amigo eskişehirden çıkmıştır [COLOR="red"]Başarılar[/COLOR] Eskişehirspor Türkiye 1. Liginde (Süper Ligde) hiç şampiyon olamamış fakat 3 defa 2.lik, 2 defa 3.lük ve 2 defa da 4.lük alarak diğer Anadolu takımları için kırılması güç bir rekora imzasını atmıştır. 1 Türkiye Kupası, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 3 Başbakanlık Kupası bulunmaktadır. Avrupa kupalarında en iyi başarısı ise 1974-75 sezonunda elde ettiği Balkan Kupası 2.liği olmuştur. UEFA Kupası'nda İspanya'nın dev takımı Sevilla'yı Fethi Heper'in son dakikada attığı üç golle deviren kırmızı şimşekler, Türk futbol tarihinde bir İspanyol takımını eleyen ilk Türk takımı olmuştur. Fethi Heper, Mikkeli (Finlandiya) maçında attığı 4 golle; uluslararası bir karşılaşmada en fazla gol atan Türk futbolcusu unvanını kazanmıştır.Türkiye tarihinde önemli bir yere sahip olan takımdır.Ve genel istatiklere göre 2008-2009 Turkcell Süper Lige en fazla renk katan takım olmuştur.. 1968-69 Lig ikinciliği 36 Puan 1969-70Lig ikinciliği 30 Puan 1971-72Lig ikinciliği31 Puan 1972 -73Lig üçüncülüğü30 Puan 1974-75Lig üçüncülüğü29 Puan 1970-71Lig dördüncülüğü34 Puan 1973-74Lig dördüncülüğü30 Puan Kupa 1965-66Başbakanlık Kupası 1969-70Türkiye Kupası 1970-71Cumhurbaşkanlığı Kupası 1971-72Başbakanlık Kupası 1986-87Başbakanlık Kupası [B]2-3 kendini bilmez yüzünden ortamı germeye gerek yok ben efendice geldim sivası tebrik ettim hangi mesajda rajon kestim ayıptır [/B] |
[QUOTE=YİGİDOKENTLİ;629194]burasi eleştiri yeri deyil esesli git esinsin sitesinde rajon yap daha siz ligde toysunuz bizi yenseydiniz bile biz yine ligde kalmayi garentilemiş olduyorduk yigidolarin sitesinden uzak dur.[/QUOTE]
[B]senin amacın ne ?? adam gelmiş tebrik ediyor şuana kadar da ters bi lafı olmadı sivaslı olduqunu böyle mi gösteriyon !!![/B] |
[QUOTE=risale69;629074]aynen sana katılıyorum kardeşim.
birkaç kendini bilmezin lafına bakıpta sivas ı değerlendirme. heryerden çıkar, böyle kendini bilmezler.eskişehir in başarısı bizi de gururlandırıyor.rıza hoca ve adem sarı hemşehrimiz. üstelik iç anadolu takımı eskişehir. ve eskişhir den öğreneceğimiz çok şey var.[/QUOTE]gaza gelme gardaş aynen katılıyorum allaha amanetolun |
[QUOTE=EsEs2626;629198]ne rajonumu gördün ya ...
liğde toyuz demek biz :rolleyes: futboldan anlamadıgın garanti en azından cahilligini bu kadar ortaya çıkarma Türkiyede ilk amigo eskişehirden çıkmıştır [COLOR="red"]Başarılar[/COLOR] Eskişehirspor Türkiye 1. Liginde (Süper Ligde) hiç şampiyon olamamış fakat 3 defa 2.lik, 2 defa 3.lük ve 2 defa da 4.lük alarak diğer Anadolu takımları için kırılması güç bir rekora imzasını atmıştır. 1 Türkiye Kupası, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası ve 3 Başbakanlık Kupası bulunmaktadır. Avrupa kupalarında en iyi başarısı ise 1974-75 sezonunda elde ettiği Balkan Kupası 2.liği olmuştur. UEFA Kupası'nda İspanya'nın dev takımı Sevilla'yı Fethi Heper'in son dakikada attığı üç golle deviren kırmızı şimşekler, Türk futbol tarihinde bir İspanyol takımını eleyen ilk Türk takımı olmuştur. Fethi Heper, Mikkeli (Finlandiya) maçında attığı 4 golle; uluslararası bir karşılaşmada en fazla gol atan Türk futbolcusu unvanını kazanmıştır.Türkiye tarihinde önemli bir yere sahip olan takımdır.Ve genel istatiklere göre 2008-2009 Turkcell Süper Lige en fazla renk katan takım olmuştur.. 1968-69 Lig ikinciliği 36 Puan 1969-70Lig ikinciliği 30 Puan 1971-72Lig ikinciliği31 Puan 1972 -73Lig üçüncülüğü30 Puan 1974-75Lig üçüncülüğü29 Puan 1970-71Lig dördüncülüğü34 Puan 1973-74Lig dördüncülüğü30 Puan Kupa 1965-66Başbakanlık Kupası 1969-70Türkiye Kupası 1970-71Cumhurbaşkanlığı Kupası 1971-72Başbakanlık Kupası 1986-87Başbakanlık Kupası [B]2-3 kendini bilmez yüzünden ortamı germeye gerek yok ben efendice geldim sivası tebrik ettim hangi mesajda rajon kestim ayıptır [/B][/QUOTE] gazagele gardaş sağol biz es es den memnunuz ayrıca sitemizi ziyaretin den dolayı teşekürederiz allaha amanetolun ufak defek kusurlara bakmayın |
[B][COLOR="Blue"]bu tür taraftarları kınıyorum zaten taraftarda hiç bir zaman olamazlar[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=ercan58.a;629227][B][COLOR="Blue"]bu tür taraftarları kınıyorum zaten taraftarda hiç bir zaman olamazlar[/COLOR][/B][/QUOTE]
Yok be usta takma kafana heryerde var bu modeller.. Tebrikler Sivasspor..Umarım seneye bu durumlara düşmezsiniz...Biz sizleri hep üst sıralarda görmek isteriz.... Tribunde çıkan olayların Sivas'la alakası yok... Ayrıca sizin tribunde sayılarına göre iyilerdi...Hele bir ara elleri ile koltuklara vurarak yaptıkları çalışma bizim açık tribunden baya enteresan gözüktü...İlk kez görüyorum...Lütfen tescilleyip patentini alın...:D veeee Ayrıca şu Rıza hoca'yı alsanıza bizden ya...:mad: |
[QUOTE=eseselcuk;629228]
Ayrıca sizin tribunde sayılarına göre iyilerdi...Hele bir ara elleri ile koltuklara vurarak yaptıkları çalışma bizim açık tribunden baya enteresan gözüktü...İlk kez görüyorum...Lütfen tescilleyip patentini alın...:D veeee Ayrıca şu Rıza hoca'yı alsanıza bizden ya...:mad:[/QUOTE] :D :D :D :D :D ............................. |
ben maça gittim.eskişehirlileri yakından tanıma imkanı buldum.hatta resimler var yükleyemdim.tanımayan arkadaşlar konuşmasalar daha iyi olur.
adamlar gerçekten taraftarlar.bizi tanımıyorlar.biz de onları tanımıyoruz.internet atışmalrıyla bu iş olmaz. maça gelince 100 tane ateşli taraftar vardı.sivas dan ne amigolar ne de başkası yoktu.ister gelince takımı destekleyebildik.recep abi olmasa çoğu deplasmanda biz olmayız.onun oğlu var ufaklık o da mütiş bir taraftar. |
o kavganın bizle alaksı yok.bize hiçbir şey demediler sadece çok belki 20-30 kişil bir grup sivas kümeye der gibi oldu maç öncesinde.onuda sanırım tribün liderleri engelledi.
ayrıca kavga devre arasında oldu.bizle alaksı yok. |
[QUOTE=eseselcuk;629228]Yok be usta takma kafana heryerde var bu modeller..
Tebrikler Sivasspor..Umarım seneye bu durumlara düşmezsiniz...Biz sizleri hep üst sıralarda görmek isteriz.... Tribunde çıkan olayların Sivas'la alakası yok... Ayrıca sizin tribunde sayılarına göre iyilerdi...Hele bir ara elleri ile koltuklara vurarak yaptıkları çalışma bizim açık tribunden baya enteresan gözüktü...İlk kez görüyorum...Lütfen tescilleyip patentini alın...:D veeee Ayrıca şu Rıza hoca'yı alsanıza bizden ya...:mad:[/QUOTE] Aynen öyle gardas. Kendi kendimize eğlendik. Su sorunundan başka bir sorun yaşamadık. Bizle zerre kadar alaksı yoktu olayların biz bile ıslıkladık. Güzel oldu bizim açımızdan. Sivas forması ile girmedğim cadde kalmadı en ufak sorun yaşamadık. Hatta yenin diyenler bile oldu. szileirnde yolu açık olsun |
ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim.evine misafir gelen birine de böyle mi davranıyorsun. ayıptır bu yaptığın.asıl sizin gibiler in bu siteden uzak durmanız lazım. yazılarınızla insanı sivaslılığından utandıracak hale getiriyorsunuz. |
Tabiki onların sitede bizim aleyhimize bir çok yazı var ama o yazılar yazanları bağlar. Esesliler bize orda iyi davrandilar hakkını yemeyin.
|
adam akıllı konuş, birkaç taraftar stadda karışıklık çıkardı diye bütün eskişehirsporlu kardeşlerimize laf edemezsin. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:55. |