SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mesut Bakkal ile devam edilecek (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29287)

SivasSpor.Com 19.05.2010 18:32

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/mesutbakkal.jpg[/IMG]

Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor'un, sözleşmesi sona eren teknik direktör Mesut Bakkal ile mukavele yenileyeceği bildirildi.

Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, ''Ligin 2. yarısında göreve gelen Mesut Bakkal, 20 Mayıs 2010 tarihinde Sivasspor tesislerinde sözleşme imzalayacaktır'' denildi.

Açıklamada, ''Ligin 2. yarısında göreve başlayıp, yükselen bir grafik çizen, taraftarımızın beğenisini kazanan tecrübeli hocamız Mesut Bakkal, 20 Mayıs 2010 tarihinde kulübümüz tesislerinde Sivasspor ile 'yola devam' diyecek. Yarın imza töreni ve gerekli açıklama kulüp yönetimi tarafından duyurulacaktır'' ifadelerine yer verildi.

Teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın ligin 26. haftası sonrasında istifasının ardından Sivasspor teknik direktörlüğü görevine getirilen Mesut Bakkal ve ekibi, 7 maçta 7 beraberlik alarak takımın ligde kalmasını sağlamıştı.

Mesut Bakkal, ligin 27. haftası öncesinde Sivasspor ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalamıştı.

eyupk 19.05.2010 18:46

Cevap: Sivassporumuz Bakkal'la Sözleşme Uzatıyor..

seni çok seviyoruz hocam, bizi bırakmadığın için teşekkür ediyoruz. inşallah kupaları mesut hocayla kaldırıcağız. inşallah yüce Rab o günleri gösterir, imkansız değil asla.

zaralı19 19.05.2010 18:55

bu habere sevindim işte seni çok seviyoruz iyi transferlerle yine başlarda olacağız işallah

zaral 19.05.2010 19:41

[FONT="Arial Narrow"][B]walla inşallah siz haklı çıkarsınız ve ben yanılırım nedenini tam olarak bilmiyorum belki daha önceki takımlarındaki ortalamasının hep alt sıralarda gezinmesi onca haftada belki hiç galibiyet alamayışı belkide diye bisürü şey sıralanabilir ama artık önemli olan kulübün kararı vermiş olması bize saygı duyup kabullenip desteklemek düşer artık bizlere ama ne olursa olsun artık biz üstümüze düşeni yapıp destekleyeceğiz umarım onlarda üstüne düşeni yapıp bizi en üst sıralara taşırlar [/B][/FONT]

mnt3 19.05.2010 19:42

mesut bakkal hocamız ile tekrar eski günlerimize döneceğiz,sivasspor fırtınası ağustos ayından itibaren tekrar esmeye başlayacak

58_babacan_58 19.05.2010 20:02

[B]MESUT HOCA BİZİ BU FUTBOLLA ZİRVEYE TAŞIR EN KÖTÜ 7-8.SIRADA BİTİRİRİZ LİGİ HATTA İYİ TAKVİYELERLE ZİRVEYE OYNARIZ DİYORUM..[/B]

zkrllh58 19.05.2010 20:11

hocam insallah hedefin buyuktur. hayirli olsun.

sivaslitaner58 19.05.2010 20:56

cok guzel haber bu hocamizla ligde kaldik kalmasi sartliydi zaten

özyiğido 19.05.2010 21:10

BURSASPORUN ŞAMPİYON OLMASIYLA BERABER BU YIL LİG İYİCE KIZIŞACAĞA BENZİYOR ANADOLU KULÜPLERİ ARASINDA KIYASIYA BİR MÜCADELE OLACAĞINA KANAAT GETİRİYORUM.İSTİKRARLI KADRO KURAN BU LİĞİ SAĞLAM ATLATIR.HOCAMIZ YİĞİDOMESUT HOCAMIZIN TAKIMDA KALIP İSTİKRARLI TAKIM KURMASI TEMENNİMİZ....

sivaslihakan 19.05.2010 21:39

valla insallah sivassporumuz icin hayirli olur ama ben pek ümitli degilim nedenmi normalde 6 haftada 6 beraberlige sevinilmez diyar iki mac kazansaydi biz düsmüstük bizi diyar ligde birakti hic kimse degil muhsin hocayla belki 6 puan dahi alamazdik ama yinede 6 haftada 6 puan basarili degil bencve gözlüklerimizi cikartipta bakalim

kaptann58 19.05.2010 21:57

HAYIRLI OLSUN SİVASSPORUMUZA HOCAM KÜME DÜŞÜRME BİZİ YETERLİ İNANIYORUZ SANA GÜVENİYORUZZZZZZZ

mysuskunx 19.05.2010 22:10

Allah utandırmasın inşallah, hocam işini bilir :D

aslanefe58 19.05.2010 23:06

[QUOTE=sivaslihakan;631098]valla insallah sivassporumuz icin hayirli olur ama ben pek ümitli degilim nedenmi normalde 6 haftada 6 beraberlige sevinilmez diyar iki mac kazansaydi biz düsmüstük bizi diyar ligde birakti hic kimse degil muhsin hocayla belki 6 puan dahi alamazdik ama yinede 6 haftada 6 puan basarili degil bencve gözlüklerimizi cikartipta bakalim[/QUOTE]

kardeş bence olaya pek puan olarak bakmamak lazım...malum çok stresli bi dönemdi ve takım uyuşmuş gibiydi...hocanın takıma yeni bi ruh verdiği kesin..bence iyi bi kadro verip bakmak lazım...iyi geceler...

V1CT0RY 20.05.2010 00:01

[B]İnşallah Başarıyı Yakalarız Ancak Hocanın Geçmişte Sezon Başı Başladığı Hiç Bi Takımla Sezonu Tamamlayamadığı , Kritik Noktada Aldığı Takımlarıda Ligde Bıraktığını Görüyoruz...

Hoca ve Takımımız İçin Hayırlısı Olsun...[/B]

Salim58 20.05.2010 06:41

Cevap: Mesut Bakkal ile devam edilecek

[B]Bakkal hocamızla devam edilecek olması güzel birşey. dilerim yerinde ve güzel transferler yapılır ve zirveye oynayan bir futbol oynarız....[/B]

kadirakin58 20.05.2010 07:50

mesut hoca ile gelecek sene çok başarılı olacağımıza inanıyorum. Ligin son haftalarında güçlü rakiplerimize karşı yenilmedik. Kaldı ki mesut hoca bunu moralmen çökmüş, üstüste birçok yenilgi almış bir takım ile başardı. Gelecek sene harika bir sivasspor izleyeceğimizi tahmin ediyorum.

birdokuzaltiyed 20.05.2010 08:27

[B]Hocamızla anlaşmamız çok güzel. Ben Mesut Hoca'nın şu yönlerini takdir ediyorum;
1-Takımda bir as oyuncu kadrosu belirledi ki bana göre de olabilecek en iyi kadro idi. Takımda bu şekilde istikrar sağladı. Önceki hoca gibi her maça farklı 11 hatta farklı 18 çıkarmadı.Gerçekten verim alınacak ideal 11 leri ve yedekleri seçti.
2-Ne çok pasif ne de çok aktif olarak takımın önüne geçmedi. Açıklamaları son derece makul ve dengeli idi.
3-Takımda düşündüğü revizyona sonuna kadar katılıyorum. Verimsiz oyuncunun boşuna kadro şişirmesine gerek yok. Beşiktaş'ın 80 li yılların sonunda şampiyon olduğunda kadrosunda 14-15 oyuncusu olduğu hep söylenir.
.
4-İnş. ihtiyaç duyulan mevkilere az sayıda ve gerçekten kaliteli ve aktif oynamış oyuncular alarak takımımızı güçlendirir. O'nun isabetli karar verme yetisine güveniyoruz. Geçen sezon gibi tutarsız bir transfer politikası izlemeyeceğini umut ediyoruz. Gençleştiriyorum deyip Herve Tum yerine Ersen Martini almak gibi.Şampiyonlar ligine adam alıyorum deyim Van Belediyeden İbrahim Ülüm'ü almak gibi.

Başarılı olması canı gönülden temennimizdir.Ancak olaki bir aksilik oldu, tutmadı, başarısız oldu, bu da dünyanın sonu değildir, hem kendisi hem de bizim açımızdan Yönetimin bir an önce B planını uygulamaya koyması gerekir. Halen Muhsin Hoca ile yolların ayrılmasında çok geç kalındığı görüşündeyim. Mazallah öyle bir durumda bu kadar kısmetli olmayabiliriz. Tedbiri erkenden alalım da Takdir Mevlanındır.Kısmette yoksa zaten yapacak birşey olmaz.

Sözün özü;
Hocamıza güveniyoruz.İnş. güzel bir transfer politikası uygulayıp güzel bir kamp dönemi geçirip güzel bir sezon başlangıcı yaşayıp eskisinde de daha izlemeye değer bir takım oluruz...
.[/B]

stain 20.05.2010 08:44

İNŞALLAH TAKIMA YARALI OLURSUN HOCA NE BİLEYİM PEKDE GÜVEN VERMİYORSUN AMA

SANA PUAN KAYBETTİREN YANIN FUTBOLDAN ANLAMIYORMUŞSUN GİBİ YASİNİ OYNATMAN İNŞ YASİN KOVULURDA SENDE ONU OYNATAMAZSIN

AMİN

shang 20.05.2010 08:45

hayırlısı olur inş takviyelerle daha iyi yerlere geliriz umarım

stain 20.05.2010 08:46

[QUOTE=kaptann58;631105]HAYIRLI OLSUN SİVASSPORUMUZA HOCAM KÜME DÜŞÜRME BİZİ YETERLİ İNANIYORUZ SANA GÜVENİYORUZZZZZZZ[/QUOTE]

TAKIMIN HEDEFİ DÜŞMEMEKSE HİÇ GÖREV BAŞI YAPMASIN YANİ BU TAKIMDAN BU SENE İLK 8 GELECEK SENEDE ŞAMPİYONLUK BEKLİYOR TARAFTARLAR

carizma0658 20.05.2010 10:59

savaşçı bir ruhu var birde galıbıyet le tanışırsa galibiyet serisi mutlaka gelecektır başarı saglar

eyupk 20.05.2010 11:13

[QUOTE=stain;631167]İNŞALLAH TAKIMA YARALI OLURSUN HOCA NE BİLEYİM PEKDE GÜVEN VERMİYORSUN AMA

SANA PUAN KAYBETTİREN YANIN FUTBOLDAN ANLAMIYORMUŞSUN GİBİ YASİNİ OYNATMAN İNŞ YASİN KOVULURDA SENDE ONU OYNATAMAZSIN

AMİN[/QUOTE]
[B]MADEM MESUT HOCA FUTBOLDAN ANLAMIYOR, O ZAMAN NASIL LİGDE BIRAKTI TAKIMI. BİRAZ MANTIKLI DÜŞÜNÜN LÜTFEN. GÖRÜCEKSİNİZ MESUT HOCA HEPİNİZİ YANILTICAK ALLAHIN İZNİYLE. MESUT HOCAYA TEŞEKKÜR EDECEĞİNİZE LAF SÖYLER OLMUŞSUNUZ YA.[/B]

sivaslıadem 20.05.2010 14:04

cok sevinemedim acıkcası
özellikle şampiynluk istiyorsak bu hedef bize uzak olur
ama en azından 8. falan bitririz

tabi yasin olmamak şartıyla:)
diallonun geri dönüşü yasine kapıy gösterir artık

karyola 20.05.2010 14:21

en buyuk transferımıs camıaya hayırlı olsun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:54.