SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Transfer heyecanı başlıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29301)

SivasSpor.Com 21.05.2010 13:12

Transfer heyecanı başlıyor

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/tsl.jpg[/IMG]

Futbolda 2010-2011 sezonu birinci transfer dönemi 10 Haziran Perşembe günü başlıyor..

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, TFF Yönetim Kurulu'nun aldığı karar gereği, 2010-2011 sezonu birinci transfer dönemi 10 Haziran Perşembe günü başlayacak ve 1 Eylül 2010 tarihinde sona erecek.

Açıklamamda, 2010-2011 sezonunda ikinci transfer döneminin ise 5 Ocak-1 Şubat 2011 tarihleri arasında olacağı bildirildi.

dadaşlar 21.05.2010 13:18

Cevap: Transfer heyecanı başlıyor

:confused:güzelde iç transferden ne haber apodan musadan sedat haberi olan varı anlaşmışlarmı ne olur bişey söyleyin allah rızası için ne lour çatlıcam allahmım inşalaah kalırlar. HAYIRLI HABERLERİNİZİ BEKLİYORUM

tavatir 21.05.2010 13:55

Abdurrahman ve Sedat kalsa bunların yanına Ertuğrul ve Hasan Kabze'yi de bir alabilsek süper olur ya.

Holigann 21.05.2010 14:06

yönetım ve baskanımızdan rıcam,bu sene alınacak ısımlerle heyecanlandırın bızı..

karamik 21.05.2010 14:15

Mesut Bakkalla lige başlamamız çok büyük bir risk Ligte kalmamızın sebebi futbolcuların Muhsin Erturaldan kurtulmasıyla alakalıdır hocamizin taktik yada teknik becerisiyle değil.[U]Denizlispor,Ankaragücü,Manisaspor,Gençlerbirliği[/U] 'ni çalıştırdı ve hangisini ilk 5'e girmesini sağladi Sivasspor geleneginde Ligte takımdan takıma giden hocalarla çalışmak yoktur ve başarı hep genç hocalarla gelmiştir Bu noktada bu yıl orta sıralara oynayan bir takım izleyeceğimizden ben eminim ama Bilica,Tum ve Sylla nin tekrar gelme ihtimali varsa çok güzel olur Hocamiz beni şaşırtır inşallah.[B][I][/I][/B]

kiNgSiZe58 21.05.2010 14:30

Mesut Bakkal Hoca 2 Defa kovuldu 2 defa istifa etti ve 1 defada sözlesmesi bitmesile ayrildi. Yani bu hoca okadar iyide bizim mi haberimiz yok acaba? Bize geldiginden berli beraberlikten baska birsey görmedik. Nerden buluyorlar böyle abuk subuk hocalari allahini seversin ya. Eger Iyi transferler yapilmazda bu takimda düzelme olmazsa sunu bilki baskan sirf teknik direktörün degil seninde koltugun salanicak. Artik yetti. Nerde mal var bizim takimda. Bunlarda yettmedi gidin denizlinin mal kalecisini alin. off allahim sabirr

cılgınsivas58 21.05.2010 15:07

başaknım bize messiyi getir oda olmassa ibrahim oviç:)

mühendisburak58 21.05.2010 15:15

transfer yapmak önemli değil transfer yapabilmek önemli.

mühendisburak58 21.05.2010 15:16

yalnız sivassporun bu hocaylada işi zor sezon sonuun göremez bence.

svsli585858 21.05.2010 15:17

[FONT="Comic Sans MS"][B][I]yönetimin artık elini cebine atma zamanı geldi bu senede geçen seneki gibi 2. liglerden oyuncu toplarsak bu sezon ligde zor kalırız bizi heyecenlandıracak izlemek için sabırsızlıkla bekleyeceğimiz, adı sanı duyulmuş kaliteli oyuncular transfer edilmesi lazım hayırlısı olur inşallah [/I][/B][/FONT]

stain 21.05.2010 15:21

gidipde yine öküz gibi 10 yerli alana kadar adam gibi 5 tane adam alınsın

yabancılarda kamanan ve keita dışında bütün hepsini kovun ve beşiktaştan finki kiralayalım kanatlara 2 tane adam gibi yabacı daha takviye edelim defansa diallo yanına hem bek olarak oynayan hemde stoper oynayan bir oyuncu daha alalım bunlarda keita gibi taş gibi oyuncu olsun

angelov
tazemeta
diallo
2 tane kanat ve bek oynayabilen yabancı
fink

keita ve kamananda bizde tamam oldu 8 yabancı kanatlardan biri elrio olabilir

vede transfer döneminde takımın başına muhsin ertuğral getirilmeli adam kariyerli vede tanıdığı oyuncuları getiriyor ne kadarbbirileri kadın gibi nazik oyuncu getirdi deselerde keita takımımızı ligde tutan en önemli faktörlerdendir

vede bu hocaya bende güvenemiyorum yılmaz vural ersun yanal falan olsaydı güvenirdimde buna güvenemiyorum

kaleye türk kaleciler düşünülmeli ne kadar denizli kalecisi özdene düşman olsada taraftarımız onu veya serdar kulbilgeyi alalım akın da takımda kalsın

ileriye angelov ve tazemetayı alalım angelov kalıplı bir oyuncu fena değil tazemeta ise hızlı genç ve hırslı takımı böyle şekillendirelim

zkrllh58 21.05.2010 15:53

ooo imzadan once kimse boyle konusmazken simdi herkes hocaya dusman kesilmis yonetim 2 haftadir ki nabiz yokluyordu o zaman konussaydiniz keske. ölmüsle olana care yok simdi yeni imzaladigmiz hocayi mi gonderelim.

zkrllh58 21.05.2010 15:54

yok abi bizim milleti anlamak imkansiz pes ediyorum.

SIVASKOPAT58 21.05.2010 16:05

BENCE FENERBAHCEDEN SEMIHI GELTIRILMELI EN AZINDAN KIRALIK OLARAK ADAMLAR ONUN GIBI YIGITI OYNATCAKLARINA GÜIZAYI OYNATIYOR .
ONUN YERINDE OLSAYDIM COKTAN GITMISTIM AMA ADAMDA FENER SEVGISI VAR .
MEHMET YILDIZIN YANINA SEMIH SENTÜRK SÜPER !!!:)

bugra5858 21.05.2010 16:32

Kaleci Mevkine Denizlispordan Cenk Gönen Alınmalı Çok Gelecek Vaad Eden Bir Kaleci
Stoper Mevkine Diyarbakırdan Dönecek Olan Diallo İle Birlikte Fenerbahçeden Gözden Düşen Bilica'yı Takıma Tekrardan Kazandırmalıyız
Ortasahanın Ortasına Murat Erdoğan'ı Nolursa Olsun Geri Almalıyız Musa Giderse Kanat Bölgesi İçin Antepten Olcan'ı Alabiliriz Forvetede Bir Tane Hızı Sağlam Rakibin Defansını Yıpratan Bir Forvet Alalım Tazameta Olabilir Bu

Divriği58- 21.05.2010 16:34

3 tane yabancı alalım kaliteli olsun sağlam olsun üçüde ilk 11 oynasın 1 defans 1 ortasaha 1 forvet başka transfere gerek yok ... aubey yasin taider gitse yeter kadroyu fazla bozmayın

58_babacan_58 21.05.2010 17:15

[B]YÜREKLİ,YETENEKLİ,PROFÖSYONEL FUTBOLCULAR ALINMASI LAZIM ZİRVEYE OYNAYABİLECEĞİMİZ TEKMEYE KAFA UZATAN YİĞİDOLAR ALMAMIZ LAZIM...[/B]

ÇEÇEN İBO58 21.05.2010 19:50

İnşallah yönetim geçen seneki hatalardan bir ders almıştır
Yeni Sezon SİVASSPOR'umuz için hayırlı olur.

karamik 21.05.2010 19:54

[QUOTE=zkrllh58;631697]ooo imzadan once kimse boyle konusmazken simdi herkes hocaya dusman kesilmis yonetim 2 haftadir ki nabiz yokluyordu o zaman konussaydiniz keske. ölmüsle olana care yok simdi yeni imzaladigmiz hocayi mi gonderelim.[/QUOTE]

[COLOR="black"][COLOR="black"][COLOR="black"][COLOR="black"]Bilmiyorum takip ediyormusun ama ben zaten ilk geldiği gunden bu yana diyorum ne bileyim sezona Mesut Hocayla başlayacaklarını Ben hep olmaz dedim ama malesef kimse buna destek çıkmadi iki beraberlik milletin gözünü boyadı ve ligte kaldik diye hoca kalsın diyolar Yönetimede diyecek yok şutlamak istiyolardi ama taraftar çok büyük destek verince yapamadilar Muhsin Hocanında bir balon olduğunu ilk kez ben demiştim şimdide diyorum Olmaz Abicim Olmazzz Güvenç Kurtar,Yılmaz Vural,Hikmet Karaman,Mesut Bakkal artık yeter yıllardir kümede takım bırakmakla övünen adamlar Ben genç hocalarla basarı gelecek diyorum "Örneğin:)Hakan şükür'ün nesi var tüm ülkenin gözünü sivasin üzerine çekerdi hemde Ertugrul saglam'a çok benzer yapıdalar"[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

Aydogan58 21.05.2010 20:59

pest yani....

Mesut Bakkal hocamiz Sivasa gelince , ha simdi hapi yutuk bu adamida nerden bulmuslar kümeye diye düsünenlerden biriydim ! diyarinan isimiz cok zor ve avantaclarimizda yok gibiyken, birde 7 tane birbirinden zor maclar önümüzdeyken, bu adam 7 macda 7 puan cikardi !!! ve ligin güclü takimlarinin önüne tasi ati !! Sivasda, takimda ve taraftarinda baska bir hava yaratip bizi yeniden birlestirdi, diyardan siyrilip ne yapip eti bu ligde bizi biraktirdi.

haa,, Mesut hocamizin hayranimiyim ? hayir degilim ,, bagazi takimlardan basarisizliktan dolayi kovulmus, ayrimis ve ilk sefer sivasda kendini berlitmeye gayret etmis ve benim görüsümce beraberlik yerine 3-4tane rahat galibiyet alabilirdik !!

Mesut Hocamiza gelince,:
Yönetimle 1 yilik imzayi zaten atmis. ve en azindan ilk yariya kadar bu takim ve taraftari ondan sorulacak.

Transferlere gelince,:
Mesut hocamiz bazi kararlarindan dolayi tbr-liyorum,Petkovic icin dogru kararmi diye cok üzülüyorum.
gelecek transferlere sabirsizca haber bekliyorum aceba Mesut hocamiz secimlerini iyi yapacakmi diye,umarimki gecen seneki fiyaskoyu birdaha yasamayiz, henüz endiseliyim.

BiZE: DEFANS, ORTASAHA VE FORVET ACILEN LAZIM !!!
Mehmet Yildiz,veya Kamanan yalniz kaliyor,, yanina 1 de Bursadan Sercani alabilseler gol atma sikintisindan kurtulsak derim.

bugra5858 21.05.2010 21:11

[QUOTE=Aydogan58;631762]pest yani....

Mesut Bakkal hocamiz Sivasa gelince , ha simdi hapi yutuk bu adamida nerden bulmuslar kümeye diye düsünenlerden biriydim ! diyarinan isimiz cok zor ve avantaclarimizda yok gibiyken, birde 7 tane birbirinden zor maclar önümüzdeyken, bu adam 7 macda 7 puan cikardi !!! ve ligin güclü takimlarinin önüne tasi ati !! Sivasda, takimda ve taraftarinda baska bir hava yaratip bizi yeniden birlestirdi, diyardan siyrilip ne yapip eti bu ligde bizi biraktirdi.

haa,, Mesut hocamizin hayranimiyim ? hayir degilim ,, bagazi takimlardan basarisizliktan dolayi kovulmus, ayrimis ve ilk sefer sivasda kendini berlitmeye gayret etmis ve benim görüsümce beraberlik yerine 3-4tane rahat galibiyet alabilirdik !!

Mesut Hocamiza gelince,:
Yönetimle 1 yilik imzayi zaten atmis. ve en azindan ilk yariya kadar bu takim ve taraftari ondan sorulacak.

Transferlere gelince,:
Mesut hocamiz bazi kararlarindan dolayi tbr-liyorum,Petkovic icin dogru kararmi diye cok üzülüyorum.
gelecek transferlere sabirsizca haber bekliyorum aceba Mesut hocamiz secimlerini iyi yapacakmi diye,umarimki gecen seneki fiyaskoyu birdaha yasamayiz, henüz endiseliyim.

BiZE: DEFANS, ORTASAHA VE FORVET ACILEN LAZIM !!!
Mehmet Yildiz,veya Kamanan yalniz kaliyor,, yanina 1 de Bursadan Sercani alabilseler gol atma sikintisindan kurtulsak derim.[/QUOTE]

Sivasspor Bursadan Sercanı Alabilecek Çapta Bir Klüb Değil

Hudut 21.05.2010 21:25

Tazemeta,Braga ve Caner Erkini alsak çok güzel olur

atrium58 21.05.2010 22:06

Arkadaşlar transfer yapalım derken biraz mantıklı olalım bursadan sercan gaziantepten oğulcan fenerden semih gs'den caner bizim alabileceğimiz oyuncular değil. Ayaklarımız önce bir yere bassın gerekli noktalara ince eleyip sık dokuyup biran önce kaliteli oyuncu bulmamız lazım yönetim artık üzerine düşen görevi zamanında yapsın. Mesut hocaya gelince çok takım gezmesi benide rahatsız ediyor ama o geldikten sonra defans hatalarımız ciddi şekilde azaldı gol pozisyonlarına girilmeye başlandı takım ruhu, arkadaşlık, mücadele arzusu ön plana çıktı Türk futbolunu ve futbolcusunu tanıyor, biliyor bizi bir süre toparlar kendimize gelmemizi sağlar diye düşünüyorum en azından ligde kalma korkusu yaşamayız..

efendigardaş 21.05.2010 23:19

[B][SIZE="6"]bu sezon yine bunalımlı bir sezon olacak galiba ne zaman yönetime birşey sorsak hep bütçe yetersiz diye başlıyolar.. yöneticilik yapmak sadece bizde bedava galiba sivassporda yöneticilik yapmak için belli bir para verilmesi lazım yada akademik kariyere sahip olunmalı,, futbol işini çok iyi bilmesi gerekir...[/SIZE][/B]

talha58 21.05.2010 23:25

[B][COLOR="Indigo"]Bakıyorum da kimisi Semih'i kimisi Sercan'ı kimisi Caner'i istemiş. Arkadaşlar bu Menajerlik oyunu değil. Önce bazı gerçeklerin farkına varın bence. Kulüp bütçesi, takım dengeleri, takım popülerliği v.s. söylediğiniz isimlerin transferini mümkün kılmıyor.

Ama Hasan Kabze, Ertuğrul Arslan gibi isimler verilmiş yukarda. Bu oyuncuların bonservisleri ellerinde ve burayla olan bağları nedeniyle biraz daha makul isimler olarak görüyorum.

Zaten bu sene bizim için önemli olan 4 mevkiye 4 kaliteli yabancı transferidir. Unutulmamalıdırki oyuncu satabilmek de bir transferdir. O nedenle yabancıları elden zararsız çıkarıp kontenjanı kalitelilerle doldurabilirsek orta sıraların üstüne çıkacak bir iskeletimiz olduğunu düşünüyorum. [/COLOR][/B]

arasan58 22.05.2010 01:11

[QUOTE=karamik;631659]Mesut Bakkalla lige başlamamız çok büyük bir risk Ligte kalmamızın sebebi futbolcuların Muhsin Erturaldan kurtulmasıyla alakalıdır hocamizin taktik yada teknik becerisiyle değil.[U]Denizlispor,Ankaragücü,Manisaspor,Gençlerbirliği[/U] 'ni çalıştırdı ve hangisini ilk 5'e girmesini sağladi Sivasspor geleneginde Ligte takımdan takıma giden hocalarla çalışmak yoktur ve başarı hep genç hocalarla gelmiştir Bu noktada bu yıl orta sıralara oynayan bir takım izleyeceğimizden ben eminim ama Bilica,Tum ve Sylla nin tekrar gelme ihtimali varsa çok güzel olur Hocamiz beni şaşırtır inşallah.[B][I][/I][/B][/QUOTE]

hep genç hoca derken?????

süper ligde çalıştığımız beş hocanın (lorant, pecze, uygun, ertuğral, bakkal) zannedersem ikisi 60'ın üstünde diğer ikisi de 45'in üstünde :)

ugur 22.05.2010 07:32

Niye yalan söylüyüm bu son internet olaylarindan sonra sivasspor yönetimindeki zihniyeti biraz daha tanıma fırsatım oldu.Bu yönetim değişmediği sürece bu Sivassporda bişeylerin değişeceğine artık inancım kalmadı.Eskiden çok ümitliydim ama geçen sezon ve devamında yapılan peşpeşe hatalar benim gibi bir çok arkadaşımızın ümidini kırdılar......

ANIL5896 22.05.2010 09:36

[B]Transfer başlıyor
iyi ,güzel,hoş ama bakalım yönetimimiz bizim geçen seneki duruma düşürecek atılımlar içinde bulunmazlar işn.[/B]

calipso 22.05.2010 10:28

apo ve sedat gitmak istiyor..yolları açık olsun antebe doğru..dışarıdan çok iyi bir stoper kiralasak bize yeter gerisi hikaye

savaş2 22.05.2010 18:04

[QUOTE=tavarih;631648]Abdurrahman ve Sedat kalsa bunların yanına Ertuğrul ve Hasan Kabze'yi de bir alabilsek süper olur ya.[/QUOTE]

kesin apo ve sedat kalmalı ..mehmet nas veya mehmet çakır alınmalı

gidecekler...faruk,petko,yasın,hayrettn,ibrahim dağaşan....bunlar hem sorun ve yetersizler.........

zkrllh58 23.05.2010 00:01

biraz gercekci olalim bizi bu yonetim buralara tasidi yonetime simdi ne diye saldiriliyor anlayamadim. herkes hata yapabilir bu sezon o hata oldu bosuna yonetime yuklenmeyelim.

ArifŞahin 23.05.2010 09:40

[QUOTE=cılgınsivas58;631677]başaknım bize messiyi getir oda olmassa ibrahim oviç:)[/QUOTE]

YA VATANDAŞLAR HEP SAĞDAN SOOLDAN ALIYOR,HAYAL Mİ GÖRÜYON. BU TAKIMIN BENCE BİR PSİKOLOĞA İHTİYACI VAR.....ÇÜNKÜ ÖÖÖLE GÖZÜKÜYO

sivas_1967 23.05.2010 18:38

Bekliyoruz yönetimin yapacağı transferleri bekliyoruz.Bakalım nasıl bir transfer çizgisi gerçekleştireceklerini doğrusu merak ediyorum.,
Umarım güzel ve doğru transferler yaparlar

ArifŞahin 25.05.2010 10:52

durum oyle gösteriyorki bülent uygun antep ile anlaşamadı dolayısıyla abdurrahman,musa ve sedat takımdalar.özellikle abdurrahmanın kalması çook çok iyi oldu.yeni sezonda umarım Avrupadan genç gurbetcilerden ayağında top saklayabilen birkaçtane ortasaha, birkaçtane defans, birkaçtane forvet alınırsa bunlara da altyapıdan (A2) takviye ile tabi özellikle tepeye oynamaya istekli ve de arzulu bir inançları olursa bu takım yarım bıraktığı işi (şampiyonluğu) '' ntv de ki ve de devlet tel. nundaki yalaka hasan şaş ın dediği gibi gönüllerin şampiyonuna kimse bir şey vermiyor. yani içi boş bir kavram.hiçbir değeri harbiyesi yok '' . bunlara inat güçlü güçlü güçlü güçlü yani sert vede tatlısert oynayacağımız bir kadro oluşturup bu kendince adam olamamış lara cevap vereceğiz.tabiki sahadaki oyunumuzla. hadi be yiğitler bu sene bir şeyler yapalım.

hiko58 01.06.2010 14:35

valla hasan kabzeyi alsalar daha ne..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:27.