![]() |
Transfer Kargaşası Yaşanıyor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/golsev08.jpg[/IMG]
Yeni sezon öncesinde köklü bir revizyona gidecek Sivasspor'da adeta transfer kargaşası yaşanıyor. Ligde bu sezon sancılı günler geçiren ve son haftalarda alınan sonuçlarla ligde kalmayı başaran kırmızı-beyazlılarda, takımdan ayrılacak isimler netleşmeye başladı. İlk olarak iç transferde Mehmet Yıldız, Murat Sözgelmez, Akın Vardar ve Hayrettin Yerlikaya ile sözleşme yenileyen Yiğidolarda, İbrahim Dağaşan takımdan ayrılmak istediğini belirtirken, Musa ve Abdurrahman’ın durumu belirsizliğini koruyor. Yeni sezonda Gaziantepspor'u çalıştıracak olan Teknik Direktöre Bülent Uygun'un Musa, Abdurrahman ve Sedat ile yakından ilgilendiği belirtilirken, tecrübeli stoper Sedat Bayrak'ın kırmızı-beyazlı ekipte kalmak istediği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde Sedat ile masaya oturmaya hazırlanan kırmızı-beyazlı yönetimin, diğer 2 isim ile son bir görüşme yapacağı belirtildi. Öte yandan takımından ayrılmak istediğini ifade eden İbrahim Dağaşan'ın yeni sezonda hangi takımda forma giyeceği merak konusu oldu. Yeni sezon öncesinde takım ile yollarını ayıracak diğer isimlerin ise kaleci Michael Petkoviç, devre arasında alınan Lucien Aubey, Elrio Van Heerden, Nabil Taider ile Akem Oriyomi Agbetu, Bruno Zita, Faruk Bayer, Yasin Çakmak, İbrahim Şahin, Harun Toprak ve Rahman Soyudoğru olduğu öğrenildi. [B][I]Sivas'ın Sesi Gazetesi [/I][/B] |
Cevap: Transfer Kargaşası Yaşanıyor
Hepisde gönderilsin, yan gelip yatarak bunlara para ödeneceğine bunların yerine gelecek vaad eden bir kaçtana Bankasaya liğinden futbolcu alınsa daha iyi olur, Mesela Tokatsporda kiralık oynayan Şamil geslin yedek beklesin
|
[B]Giden gider kalan kalır önemli olan gidenlerin yerine doğru transferler yapmaktır.inşallah geçen yıl yapılan yanlış transferlerden ders çıkarılırda aynı hatalara düşülmez..[/B]
|
[B][CENTER]ABDURRAHMAN,SEDAT VE MUSANIN KALMASINDAN YANAYIM,TAKIMI DAĞITMANIN HİÇ GEREĞİ YOK,GEÇEN SENE DAĞITTIK HALİMİZ ORTADA...[/CENTER][/B]
|
Abdurrahman,musa ve sedatın kalması lazım yoksa yine sıkıntı yasarız.
|
abdurrahman sedat musa kesin kalmasi lazim.ibrahim zaten verimli olamiyor
|
giden gide r bulunmaz hınt kuması degıllerya hepsıne yaptıgı hızmetten dolayı cooook tesekkur ederız yolları acık olsun
|
sedat ...diallo...murat sözgelmez.....hayrettin.... iyi bir defans çıkarır bu sene
MUSA ABDURRAHMAN GİTSİN...sivasspora yapmış oldugu emeklerden dolayı teşekkür ederiz..yolları açık olsun inş. daha ıyı yere gelırler.. |
[B][COLOR="Indigo"]Musa gitse de çok üzülmem ama Abdurrahman kalmalı bence. [/COLOR][/B]
|
[B]Sedat ve Abdurrahman mutlaka ve mutlaka kalmalı...[/B]
|
Bülent Hoca takımı gene dağıtıyor Allah sonumuzu hayır etsin.
|
gidene dur denılmez kım ısterse ıtsın ama daha kalıtelısı alınırsa
|
Musa Ve Aburahmanla sözlesme her ne olursa olsun uzatilmali, gerekirse 2 kat fazla para verilmeli. böyle oynuncular almaya kalksan n az 2 million avruoya patlar.
|
Sedata tebrikler takımda kalmak isteyenin başımızın üstünde yeri var. İnşallah Musa ve aponunda kafası netleşir..
|
apo ile sedat kalmalı musa kesin gitmeli dağaşanın gitmeside süper olur ama iyi transferler yapılsın
|
[QUOTE=karamik;632181]Bülent Hoca takımı gene dağıtıyor Allah sonumuzu hayır etsin.[/QUOTE]
bülent artık dağıtamaz çünkü anteple anlaşamadılar antep yönetimi sözleşme imzalamaktan vazgeçmiş |
Gitmek isteyen kim varsa hepsi gitsin Biz bu takımın formasına armasına renklerine aşık olduk o formanın içerisinde oynayana değil ÖLÜMÜNE YİĞİDO
[URL=www.resimupload.com/ds177378428_08062009.html][IMG]http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_177378428.jpg[/IMG][/URL] |
[FONT="Comic Sans MS"][B][I]bence musa , sedat ve abdurrahman kesinlikle kalmalı iyi oynamadıkları maç olsa bile hep ilk 11 de oynayan futbolcular takımın iskeletini dağıtmamamız lazım gereksiz oyuncuları gönderip yerine kaliteli adı duyulmuş oyuncular almalıyız[/I][/B][/FONT]
|
Musa bulunmaz bir oyuncu değil ancak Apo gibi sağ beklerden çok yok Türkiye'de.Apo ikna edilmeli bence!
|
[B]Kadromuzda bulunan hemen hemen bütün oyuncuları yoktan var eden hayatları boyunca görüp görecekleri en büyük yere getiren kulupten gitmek istiyorlarsa 1 dakika bile bekletmeden anında göndermek gerekıyor.
Takımdan israrla gitmek isteyen İbrahim Dağaşana ise diyecek tek bir sözüm var Bursada kimse yüzüne bakmazken sana Sivasspor sahip çıktı takım en ufak bir düşüş gösterdi diye hemen kaçmak istiyorsan işte kapı orda birdaha böyle bir takımda oynayabileceğini düşünüyorsan çok yanılıyorsun.[/B] |
musa,abdurahman,ve sadat kalmalı ibrahim dağaşan gitsin
|
[COLOR="Red"][B]Bülent Uygun Antep 'e gidecek diye umutlanan ve beraberinde Simgesi oldugu külübünden onursuzca ve kaçarcasina gitmeyi düşünen futbolcularin planlari Antepin Uygunla anlaşmama karari ile sona ermiştir.Yönetimin bu futbolcularla anlaşmamasini istiyorum Bank Asyaya yada ödemelerinin yapılmadiği bir takıma gidince akıllari başlarina gelecektir.[/B][/COLOR]
|
musa gitsin butun sezon yattı abdurrahmanda gitsin en güvendiğimiz sağ bekte bu sezon hayal kırıklıgı yarattı sedat kalırsa oynar kalmazsa kendileri bilir kimseyi zorla tutacak halimiz yok bülent alsın turşularını kursun oyuncumu yok musa ayarında ...
|
[B]B.Uygun un Kalıntılarından Bu Takım Temizlensin...
Sedat Tanıdığımız Sedatsa B.Uygun Felan Dinlemez Takımda Kalır... Abdurrahman ve Hele Musayı Nazlanmalarıyla Baş Başa Bırakmak Gerek... İ.Dağaşan Gideceğim Diyorsa Gitsin Zorla Güzellik Olmaz[/B] |
bülent uygunun gaziantep işi yattığına göre musa aydın da umudunu yitirmiş sivasspor a geri dönmeye hazırlanıyordur muhtemelen ,son 1 yılda takımımıza ciddi katkısı olmayan zamanında ben ''ben bülent uygun olmazsa sivas a gelmezdim diyen '' kişilerden bülent uygun kalıntılarından sivasspor arındırılmalıdır .
apo ile sedata gelince ikiside çok karakterli birisi özellikle apo sağ kanatta türkiyenin sayılı oyuncularından trabzon ve kayseri ilgileniyor.aklnını karışması normal. .ama ben ginede hem sivasspor hemde bu futbolcular fedakarlık yaparak sivasspor da kalacaklarını tahmin ediyorm a.ayrıca sivasspor da oynamak istemiyorm diyeceklerini zannedmiyorm bunu dese dese musa aydın der!!! dağaşanda gitmek isteme sebebi keitanın gölgesinde kaldı biraz mevcut oyun sisteminde gelecek yıllardalki takviyelerle beaber ilk 11 deki forma sansı çok düştü.birde bazı futbolcularla kişisel problemi olduğunu duydum ne derece doğru bilemem tabi |
gitsin demek ne kadar kolay anlamış deyilim takımdan onca gidecek futbolcu varken.. evet gitmek isteyeni zaten tutamazsın ama bu ligde bir yerlere gelmek istiyorsak bu oyuncuların mutlaka kalması lazım cok iyi yabancılarlada takımı takviye edip zorlu lige hazırlamak lazım.... birde bu takıma genç yetenekli cihan gibi oyuncular bulup kazandırıp sabretmek lazım..
|
ne yapip yapmali abdurahman kalmali ve musa ve sedatta kalmali kamanan da kalmali insallah sivasimiza cok faydalari olacak yeni sezonda
|
Sivasspor'un internet sitesindeki anket şaşırtıyor
SİVAS - Sivasspor'un resmi internet sitesindeki anket ziyaretçileri şaşırtıyor. Sitede teknik direktör Mesut Bakkal ile yeni sezon öncesi anlaşma imzalanmasına rağmen, ziyaretçilere 'Sivasspor 2010 - 2011 sezonunda yoluna Mesut Bakkal ile devam etmeli mi?' sorusu yöneltiliyor. Turkcell Süper Lig'de Mesut Bakkal'ın göreve getirilmesinin ardından ligin son haftalarında aldığı beraberliklerle tutunan Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı. İlk iş olarak takım kaptanı Mehmet Yıldız, Hayrettin Yerlikaya ve Murat Sözgelmez ile anlaşan kulüp, 20 Mayıs 2010 tarihinde de Mesut Bakkal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. 5 gün önce yeni sezonda çalışacağı hocayı kamuoyuna duyuran kulübün resmi internet sitesi 'sivasspor.org.tr'deki anket ise siteyi ziyaret edenleri şaşırtıyor. Sivasspor'u takip edenler için birinci kaynak olması gereken site, okurlarına 'Sivasspor 2010 - 2011 sezonunda yoluna Mesut Bakkal ile devam etmeli mi?' sorusunu yöneltiyor. 'Evet devam etmeli' ve 'Hayır devam etmemeli' şıklarının bulunduğu ankette hala oy kullanılabiliyor. Kulüp ile Mesut Bakkal arasındaki anlaşmadan haberi olmayan ziyaretçiler ise şıklardan birisini işaretleyerek fikrini ortaya koyuyor. Aynı internet sitesinde anlaşma haberleri de bulunuyor |
[B][FONT="Arial Narrow"]musa zaten bana göre artık bir işe yaramıyor ama sedat ve apo açık konuşmak gerekirse kolay kolay yerleri dolmayacak adamlar bizim için dağaşan ise bizde bulduğu değeri başka bi takımda bulabileceğini sanıyosa kendi bilir ama gitmesini pek istemem ama beylerrrr asıl bombayı duyan varmı içinizde fenerbostan andre santos ve [U]fabio bilicanın [/U]takımla ilişiğini kesmiş bu haberi yaklaşık yarım saat önce kanaltürk spor haberlerinde duydum fabioooooo bilicaaaaaaaa [U]Türkiyede 58 numaralı formayı taşıyan ilk yabancı oyuncu [/U]ve bizim defansımızı toparlayabilecek [U]en az bizim onu sevdiğimiz kadar bizi seven gardaşımız [/U]bence yönetimin hemen harekete geçmesi gerekiyor bu oyuncu içinnnnn eğer haber doğru ise [/FONT][/B]
|
[QUOTE=zaral;632292][B][FONT="Arial Narrow"]musa zaten bana göre artık bir işe yaramıyor ama sedat ve apo açık konuşmak gerekirse kolay kolay yerleri dolmayacak adamlar bizim için dağaşan ise bizde bulduğu değeri başka bi takımda bulabileceğini sanıyosa kendi bilir ama gitmesini pek istemem ama beylerrrr asıl bombayı duyan varmı içinizde fenerbostan andre santos ve [U]fabio bilicanın [/U]takımla ilişiğini kesmiş bu haberi yaklaşık yarım saat önce kanaltürk spor haberlerinde duydum fabioooooo bilicaaaaaaaa [U]Türkiyede 58 numaralı formayı taşıyan ilk yabancı oyuncu [/U]ve bizim defansımızı toparlayabilecek [U]en az bizim onu sevdiğimiz kadar bizi seven gardaşımız [/U]bence yönetimin hemen harekete geçmesi gerekiyor bu oyuncu içinnnnn eğer haber doğru ise [/FONT][/B][/QUOTE]
[B] Blica ile ilişiğin kesılecegı haberlerı sureklı gelıyordu,Blica bu dakıkadan sonra Sivas'a dönermi bilmiyorum ama dönecek olursa yönetimin bunu kesınlıkle acılen degerlendırıp Blicayı tekrar yuvasına kazandırmalıdır! Diğer takımlarla anlaşmadan acilen harekete geçmeliller..[/B] |
Sedat'in kalmak istedigine çok sevindim, yönetim biraz gaytret edip tutmali.
Ama ilk etapta Abdurrahmani ne yapip edip takimda tutmali tbii eger sorun para ise. Yoksa tutmaninda bir anlami yok eger mutlu degilse Sivas'ta gidebilir artik zincirle baglayacak halimiz yok. Musa'yi tutmak bence saçma olur. Kalmak istemiyorsa gide bilir. Diger futbolcularin önü açilmis olur. Ibrahim dagasan iki sezon iyi idi, geçon sezon pek verimli olmadi, bir dusus var onda, ayrilmak hem onun için hem bizim için iyi olur. |
Bilica nın sözleşmesi 2 yıllık tı herhalde ama fb de para çoktur.Bedavaya alırız eeeeeee bize çaktıkları Yasin in yerine saysınlar.Hem adamların yabancı kontenjanını boşaltıyoruz.
|
İbrahim de kulüp beğenmez olmuş daha dün adını duyan yoktu..:)
|
sedat galiba ankaragücü ile görüsüyor
|
[QUOTE=58_babacan_58;632160][B][CENTER]ABDURRAHMAN,SEDAT VE MUSANIN KALMASINDAN YANAYIM,TAKIMI DAĞITMANIN HİÇ GEREĞİ YOK,GEÇEN SENE DAĞITTIK HALİMİZ ORTADA...[/CENTER][/B][/QUOTE]
Haklisin kardesim bize cani gönülden oynayacak topcu lazim ertugral dan memnun olmayip maca asilmayan oyuncuyu ben kadrodisi bile birakirdim simdi kacsinlar kacmak isteyenler sivasspor hep kalicidir. Abdurrahman bir sezon boyu hicbir varlik gösteremedi gidecegi kulüpte bir sezon kendini gösterir ondan sonra görürüz... |
Giden gitsin kendine güvenen kalir, korkak olup ta firsatlari degerlendirip bu formayi tercih etmeyen pisman olacak onca güzel günlerini özleyecek, ayni sezer badur gibi....
|
SEDAT VE YASİN BU TAKIMDAN GİTMEDİKÇE BİZ HER SEZON KÜMEYE OYNARIZ O YÜZDEN ÖNÜMÜZDEKİ SEZON BEN GELİNCE GÖRÜCEZ BEN DEMİŞTİM DEMEK İSTEMEM AMA BU ADAMLAR KALIRSA ANCAK KÜMEYE OYNARIZ ŞAKA GİBİ ADAMLAR GUİZA YI ALIP SİVASIN DEFANSINA KOYSAK DAHA İYİ OLUR ONLARDAN SEDAT VE YASİN GİTMELİ DİALLO İLE MURAT BU MEVKİİYE OTURTULMALI..
|
MAalesef taraftarlar arsında bu kargaşa da buraya yansımış, yorumlara bakıldığında asparagas olan haberlerin etrafında dönüp dolaşılıyor.Yönetim tarafında resmi açıklama yapılmadıkça ben transfer haberlerine kesinlikle inanmam ve yorum da yapmam.Takımdan gitmek isteyene yol verilmeli, başarıya aç gerçek profosyonel futbolcular alınmalı.sezon sonunda sezonun başındaki hedeflerimizin tam zıttı duruma gelmemize vesile olan futbolcu topluluğunun amöter zihniyette olanlarını hemen bu takımdan uzaklaştırmalı ki, yureği ile aklı ile ve profosyonelliği ile sonuca gidecek futbolcular aramıza gelsin.
|
arkadaşlar ne musası ne sedatı bırakın ya.gördük onların kalitesini,topçu falan değil hiçbiriside.mehmet yıldız gelmese kesin düşmüştük.mehmet kalsın geri kalanın hepsini bankasyaya göndersinler,üstünede para versinler tabi alan olursa.
|
song boştaymış alsak fena olmaz aslında biraz yaşlı ama iş yapar..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:42. |