![]() |
Taraftar yürüyecek!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/taraftar/taraftar-2.jpg[/IMG]
Ve sonunda taraftar isyan etti!... Yaklaşık 2 yıl önce bizzat,Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın söz verdiği yeni stad projesinin henüz hayata geçmemesi Yiğidoların sabrını taşırdı. Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen, 1967 Genç Sivassporlular Derneği,Yeniçeriler ve Yiğidogençlik üyeleri,Sivaslı’nın aylardır uyutulduğunu ve bu işe artık daha fazla sessiz kalamayacaklarını belirterek,protesto yürüyüşü yapmaya karar verdiklerini açıkladılar. Söz konusu protesto yürüyüşünün Kongre müzesi bahçesinde başlayacağını ve 4 Eylül stadı önünde sona ereceği belirtilirken,protesto yürüyüşüne bazı sivil toplum teşkilatlarının da destek vereceği ifade edildi.Pazar günü yapılması planlanan yürüyüşte,stad konusunda Başbakanın bir an önce sözünü tutması ve Sivas Milletvekillerinin de bu konuda gerekeni yapmaları istenecek. [B]Hürdogan Gazetesi[/B] [B]Not:[/B][B]Taraftarlarımızın bu duyarlı yürüyüşü için kendilerine destek verdiğimizi belirtir,halkımızın bu yürüyüşe duyarsız kalmamalarını rica ederiz.[/B] [B][COLOR="Red"]Sivasspor.com[/COLOR][/B] |
Cevap: Taraftar yürüyecek!
Sivasda olsaydım keşke.. Sivaslıysan küçük büyük dinlemeyip katılalım yiğidolar yürüyüşe. Sivas için kazançı çok büyük olcak bu işin
|
[B]Bu yürüyüşü yapmaya geç bile kalındı .sadece bu taraftar gurupları değil bu yürüyüşe tüm Sivas halkının katılması gerek...[/B]
|
en az 30-35 bin kapasitede yapılacak olan stadyum sivasın ufkunu açacak, sivassporu büyük takım yapacak
eğer aksi olursa sivasspor, türkiye'de 30 bin ve 55 bin arasında kapasiteli stadyumu olacak olan diğer 8-9 takımın karşısında ezik olacak, ezik kalacak mesela düşünün, sivas bursa'ya gidecek 40 binlik, konya'ya gidecek 35 binlik, kayseri'ye gidecek 33 binlik, eskişehir'e gidecek 35 binlik, trabzon'a gidecek 35-40 binlik, ve hatta en son gaziantep'ten bilgilere göre oraya planlanan 35 binlik stasyumlarda oynayacak, o kadar taraftardan baskı yiyecek deplasmanlarda, istanbul takımlarını saymıyorum bile... sonra evimize geleceğiz biz 25 binlik stadyumda (hatta ellerinden gelse, utanmasalar 20 bin yapacak .bneler) rakiplere karşı oynayacağız... yani biz hep ezik olan taraf olacağız.... biraz onuru olan sivaslı bu duruma isyan eder, kabullenmez, kapasitenin 35 bin civarı olması için yırtınır..... tokinin yalakalığına hayır....... |
haydi sivaslılar stadyumumuzu küçültülmemiş, sağı solu kırpılmamış haliyle isteyelim, uyuyan vekilleri uyandıralım.....
|
İNŞALLAH ses getirir.pek bişeyin değişeceğini sanmıyorum ama hayırlısı olsun
|
[B]Aynı tarihte Sayın Başbakan'da Divriğe,gelecekmiş inşallah buradaki yürüyüşü dikkate alırda bir açıklama yapar. Vekillerimiz hatırlatsın diyeceğimde hatırlatmazlar.:)[/B]
|
başbakan 30 mayısda sivasta nerelerde olacak tam bilen var mı? merkez de halka açık konuşma yapacak mı? eğer yapacaksa protesto için pankartlar afişler hazırlanmalı.. buna protesto demesek isteğimizi daha kuvvetlice dile getirmek desek daha iyi olacak
|
[B][I]Büyük Küçük demeden tüm SİVAS'lıların bu yürüyüşe katılacağını umut ediyorum [/I][/B]
|
sivasa stad yapmazlar zaten kimsenin yürüyeceğide yok stad yapılacaksa yapılır üç beş kişi yorum yazdı diyede kalkıpta yürümeyin. sivasa stad isteyen söz verenlere söz verdikleri yerde hesap sorsun
|
Hakli bir yuruyus olacaktir. Ne kadar çok olursak o kadar sozumuz geçer. Ve kesinlikle bu yuruyus gerçeklesmeden her yerde bunun reklamini yapmaliyiz. Butun kamoyunu bunu duymali yani duyurmaliyiz.
Onun içindirki herkes bunu heryerde dile getirmeliki ancak oyle bir faydasi olsun. Bunuda ancak biz Sivaslilar yapabiliriz. Keske bende Sivas'ta olabilseydimde o yuruyuse katila bilseydim. Hersey Sivas'imiz için. |
sizler merak etmeyin sivas milletvekilleri meclis koltuğundan kalkıpta sivasa bişey yapalım demezler helede mesele sivasspor içinse yanından bile geçmezler:D
|
[B]Sivasda bulunan tüm hemşerilerimizin ,tüm Sivasspor gönüllülerinin bu yürüyüşe kayıtsız kalmamalarını önemle rica ederiz..[/B]
[B][COLOR="Red"]sivasspor.com[/COLOR][/B] [B]saygılarımızla[/B] |
[B]Bir Soru...
Pazar Günü Sivas 4 Eylül Belediyespor un 3.lige Yükselme Final Maçı Var ve Bahse Konu Olan Güzide Gruplarımız Bu Maçlara Otobus Verilmesi Konusunda Gidip Destek Vereceklerini Açıklamışlardı...Dünde Belediye Başkanımız 6-7 Otobüs Destek Verileceğini Bir Yerel Kanalda Dile Getirdi... Şimdi Merak Ediyorum Pazar Günü Protesto mu Yapılacak , Maça mı Gidilecek?... Sanırım Organizasyonda Dış Etkenler Gözardı Edilmiş... Başarılar[/B] |
[B][COLOR="Blue"]yürüyüş yapmaktan daha önemlisi bunlara bir daha kesinlikle oy vermemek
milletvekillerine bakınsana ne vekili bunlar bilen varmı lanet olsun hepsine[/COLOR][/B] |
[B][CENTER][COLOR="Red"]MADEM SÖZÜNÜ VERDİNİZ YAPIN ŞU STADI,MADEM YAPMAYACAKSINIZ NİE SÖZ VERDİNİZ....?[/COLOR][/CENTER][/B]
|
hani bir tane akp milletvekili vardı ya, adını hepimizin bildiği ama ismini ağzımıza bile almak istemediğimiz.. sivassporun başarılı günlerinde stadyuma en önden giren, zor günlerde ise benim sporla işim yok ben politikacıyım dedikten sonra sivassporlular ve yönetimimize ağzına geleni söyleyen.. öyle gereksiz milletvekillerimiz olduğu sürece bu stad ne yazık ki yapılamaz. sivasın haklarını savunmaktan bir haber bu adamlara 1 oy çıkmamalı. ha akp o şahısı akp teşkilatından dışarı çıkartır o zaman bilemem..
|
cok isabetli bir kara buna sivas vekilerinde katılması lazım aslında vekiler bir günü su sivasa ayırsın lar nele olup bitini halkın esnafın derdi ne kendilerinden bunu bekliyoruz biraz ilgi uyumayı 5 tane vekil daha bir gün sivas hakında görüşlerini yapmak istediklerini duymadık biraz uyanın topluma ayak uydurun vatandasnan ilgilenin yosa yazık olacak sivasımıza
|
Ağlamayana mama yol arkadaşlar..Başabakan'ın Sivas'a geldiği bir günde yapılacak bir yürüyüşün dikkat çekeceğine inanıyorum...Yalnız yapılacak yürüyüş siyasi içerikli değil;Sivas'ın sesini duyuracak,30bin kişilik stat sözü hatırlatılarak yapılan bir yürüyüş olmalı...Taraftar sadece 30BİN KİŞİLİK STAT SÖZÜNÜN YERİNE GETİRİLMESİNİ TALEP ETMELİDİR...Unutmamalı ki biz sivasspor taraftarıyız....
|
Arkadaşlar meydandan stadyuma yürümeyle birşey olmaz eğer protosto yapılacaksa
Önce meydanda buluşalım sonra siyah çelenk alıp AKP İL binasının önüne koyalım Sonra basın açıklamasını yapalım stadyuma yürüyelim öyle göstermelik şhowlarla bu işler olmaz Burda sayfa sayfa destan yazmakla olmaz yine diyorum burda yorum yapan şunu yapacağız bunu yapacağız diyen arkadaşlar yazdıklarının yüzde onunu yapmış olsalardı şimdiye stadyumumuzda biterdi ben SİVASSPORLUYUM HER PLARTFORMDA SİVASIMIN HAKKINI SAVUNURUM DİYEN VARSA BUYURSUN |
[FONT="Arial Narrow"][B]ben istanbulda yaşıyorum şuanki stad şehrin merkezinde ve bildiğim kadarıyla önemli maçlar harici zarzor doluyor yeni yapılacak stad ise şehir merkezinin dışında olacak ve eğer yeni stad çok daha modern ve 35.000 civarında uluslararası büyük organizasyonlara evsahipliği yapacak bir kompleks olmayacaksa ( ki 35.000 altındaki stadlarda bu tür organizasyonlar olmuyo bildiğim kadarıyla ) şehrin merkezinde zor doldurduğumuz stadın birazcık büyüğünü şehrin dışında nasıl dolduracağız 35.000 lik büyük bir kompleks olmayacaksa bizim şehrin merkezindeki mabedimizi şehrin dışına taşımak toki demelerine rağmen şuan ki stadın arazisini birilerine peşkeş çekmek değil midir ???[/B][/FONT]
|
[QUOTE=zaral;632578][FONT="Arial Narrow"][B]ben istanbulda yaşıyorum şuanki stad şehrin merkezinde ve bildiğim kadarıyla önemli maçlar harici zarzor doluyor yeni yapılacak stad ise şehir merkezinin dışında olacak ve eğer yeni stad çok daha modern ve 35.000 civarında uluslararası büyük organizasyonlara evsahipliği yapacak bir kompleks olmayacaksa ( ki 35.000 altındaki stadlarda bu tür organizasyonlar olmuyo bildiğim kadarıyla ) şehrin merkezinde zor doldurduğumuz stadın birazcık büyüğünü şehrin dışında nasıl dolduracağız 35.000 lik büyük bir kompleks olmayacaksa bizim şehrin merkezindeki mabedimizi şehrin dışına taşımak toki demelerine rağmen şuan ki stadın arazisini birilerine peşkeş çekmek değil midir ???[/B][/FONT][/QUOTE]
[B][I]doğru bir tespit kardeşim. tamamen katılıyorum. şu anki stadımızın yeri Sivasın en değerli arazilerinden birine sahip. 10-15 binlik bir kapasite artırımı için birilerine peşkeş çekilecekse hiç istemem eski stadımız bize yeter. yok dört dörtlük 35/40 bin kişilik avrupai bir stad yapılacaksa evet derim. yoksa gölge etmesinler başka ihsan istemem.....Zaten memleketten götürmedikleri bir stadımız kaldı onu kaptırmayalım bari...[/I][/B] |
sivasspora yakışır bir stadaı istemek için yürümek sivas taraftarının kim olduğunu gösterecektir.
|
YAPİN GARDAŞLARİM STAT İÇİN SÖZ ALMİŞTİK BİZ GEÇ BİLE KALDİK TARAFTAR OLARAK.
|
Taraftara helal olsun, başbakan olacak adam da sözün de derhal durmalı, bizim milletvekilleri mecliste uyuyor resmen, ben hep diyordum zaten Muhsin Başkan vefat ettikten sonra Sivas öksüz kaldı diye. Tek adam Muhsin Başkan Sivas'ın diğer tüm milletvekillerine bedeldi, Ah Reis Ah...
|
[U][B][COLOR="black"][COLOR="black"][CENTER]Bu Yürüyüse katilanlar tam Memleket sevdalisidir O KADAR.
Bu Yürüysde Kimler Olmali Vali Bey Ali Kolat Belediye Baskani Sayin Dogan Ürgüp Bütün Mülki Amirler Ve[CENTER] Sivasli bütün Atletler ve Sporcular Olimpiyat Sampiyonu Dünya Sampiyonu ve Avrupa Sampiyonu SIVASLI ATLETLER HAYKIRIN SIVAS ICIN [/CENTER][/CENTER][/COLOR][/COLOR][/B][/U] |
[B]Maksadına ulaşması en büyük dileğim,fakat 30 mayısta başbakanın sivasta olacağı söyleniyor,acaba o gün daha büyük bir protesto tertipleyemeyiz mi?Asıl o zaman istediğimizi elde ederiz gibime geliyor.[/B]
|
35 bin kişilik stad için ben de varım hatta çocuklarımla geleceğim. Tek isteğim, istediğimizi taşkınlık olmadan ve mantıklı bir şekilde duyuralım. Hele o tarih de Başbakan da SİVAS'a geliyorsa çok daha dikkatli olmalıyız. Bu yürüyüşü düzenleyen ve organize edenleri tebrik ediyor ve gerekli izinleri gerekli yerlerden almalarını rica ediyorum. Hakkımızı ararken haksız duruma düşmeyelim. Nereden ne izni gerekiyorsa alınsın ve sesimizi tüm TÜRKİYE duysun. Nasıl bir Bursa'nın, Trabzon'un sesi duyuluyorsa bizim de sesimiz daha alası ile duyulsun. Ben bu saatten sonra sayın Milletvekillerimizden stad konusunda bir şey beklemiyorum. Onlara bırakırsak şu an ki mevcut güzelim stadımız da elden gider. 35 bin kişilik stadı yaptıracaksak biz SİVASSPOR gönüllülerinin sesi ile yaptıracağız. Gerekli pankart bayrak ve flamalarla buluşmak üzere....
Bu arada pazar günü saat kaçta buluşuyoruz bilgi verirseniz memnun olurum. |
[B]Bazı konulara açıklık getirmek isterim.Yürüyüş hafyata pazar gününe alındı.Belediyesporun maçı göz önüne alındı.Onu unutmuş değiliz.
Başbakana pankart vs gibi yazılarla eğer protesto edersek sanırım onları yazan kişiler daha futbol izlemezler.Merak edenler Bursaspor örneğine bakabilirler.Tribünden verdikleri tepki ile milyarlarca ceza yedi taraftar...Başbakana dokunmadan sadece tepkimizi belirteceğiz.[/B] |
35 binden aşağı yapacaksanız yapmayın daha iyi.dolduramıyoruz filan saçmalığınıda bırkaın isterse hiç gelen olmasın stad yapılsında elinde sonunda bir işe yarar herhalde.
|
Arkadaşlar lütfen herkes katılsın biras ses getirsin bu yürüyüş fanatik olan olmayan herkes lütfen yoksa bizi çok uyuturlar böyle büyük küçük herkes katılsın bu sene temelini attıralım haydi arkadaşlar............
|
Kucuk buyuk demeden, katilimin yuksek olmasi cok ses getirir.. gruplarin bir araya gelmesi ve bu karari almasi da sevindirici, birlikten kuvvet dogarmis.
yanliz simdi protesto tam olarak hangi gun? basbakanda sivasa gelecekmis herhalde, o tarihte olursa guzel olurdu. |
Bu yürüyüs gercekten medya da ses getirmesi lazim onun icin sadece taraftarlar yetmez tüm Sivas halki bir olup yürümelidir..
|
HELAL OLSUN KESINLIKLE SES ÇIKARMALIYIZ VE İSTEDIGIMIZI MUTLAKA ALMALIYIZ
|
[B]umarım 150-200 kişi yürümeyiz destek katılım gelir.[/B]
|
[B][QUOTE=yener_sahin;632654][B]Bazı konulara açıklık getirmek isterim.Yürüyüş hafyata pazar gününe alındı.Belediyesporun maçı göz önüne alındı.Onu unutmuş değiliz.
[/B][/QUOTE] Unutmuşsunki Bu Hafta Pazar Yazmışlar :) :) :) Belkide Bazıları Unutmamıştır Yazan Yanlış Yazmıştır ;) ;) :rolleyes: Neyse... Sadece Yürümeyle Olacak İş Değil Bu... Yukarlarda Bi Yerlerde Murat Abi Örnek Vermiş.Akp Binasına Siyah Çelenk Koyup Sonra Yürüyelim Demiş.Çok Haklı.Böyle Olursa Yurtta Ses Getirir...Tabıkı 300-500 Kişiylede Yine Olacak Br İş Değil...Oraya Minimum 10.000 Kişiyi Toplamak Gerek.Bursa Trabzon Kocaeli vs İstanbudaki Tff Federasyonunu Protestoda 10000 Binden Fazla Yoğunluk Oluşturuyor...Sivasta Sivası İlgilendiren Konuda Bakalım Kaç Kişi Çıkacak... Bu Organizasyonu Yapan Kişi Grup ve Kurumların Göz Önüne Almadıkları Sorunlar Var...Sivasın Adamı Yazları Güneşi Görsün Tamam Pikniğe Kaçar Gider.Tabi Bir Kısmıda Kahveden Çıkmaz Pazarları.Diğer Bir Çoğunlukta Bu Tarz Yürüyüşleri Gereksiz Görüp Katılınca Sanki Bir Şeyleri Eksilecek Bir Düşünceye Sahiptir... Yani Kısası Çok Zor ve Meşakkatli Bir Yol Var.Umarım Bu İşe Haylanan Herkes Bu Konuda Muvaffak Olurlar...[/B] |
[QUOTE=V1CT0RY;632683][B]
Unutmuşsunki Bu Hafta Pazar Yazmışlar :) :) :) Belkide Bazıları Unutmamıştır Yazan Yanlış Yazmıştır ;) ;) :rolleyes: Neyse... Sadece Yürümeyle Olacak İş Değil Bu... Yukarlarda Bi Yerlerde Murat Abi Örnek Vermiş.Akp Binasına Siyah Çelenk Koyup Sonra Yürüyelim Demiş.Çok Haklı.Böyle Olursa Yurtta Ses Getirir...Tabıkı 300-500 Kişiylede Yine Olacak Br İş Değil...Oraya Minimum 10.000 Kişiyi Toplamak Gerek.Bursa Trabzon Kocaeli vs İstanbudaki Tff Federasyonunu Protestoda 10000 Binden Fazla Yoğunluk Oluşturuyor...Sivasta Sivası İlgilendiren Konuda Bakalım Kaç Kişi Çıkacak... Bu Organizasyonu Yapan Kişi Grup ve Kurumların Göz Önüne Almadıkları Sorunlar Var...Sivasın Adamı Yazları Güneşi Görsün Tamam Pikniğe Kaçar Gider.Tabi Bir Kısmıda Kahveden Çıkmaz Pazarları.Diğer Bir Çoğunlukta Bu Tarz Yürüyüşleri Gereksiz Görüp Katılınca Sanki Bir Şeyleri Eksilecek Bir Düşünceye Sahiptir... Yani Kısası Çok Zor ve Meşakkatli Bir Yol Var.Umarım Bu İşe Haylanan Herkes Bu Konuda Muvaffak Olurlar...[/B][/QUOTE] karıncayla güvercini bilirsin...Az da olsak safımız belli olsun.Tutup kimse orda 10.000 kişi beklemiyor.Yüreği sivassporla atanlar gelsin...;) |
[QUOTE=yener_sahin;632684]karıncayla güvercini bilirsin...Az da olsak safımız belli olsun.Tutup kimse orda 10.000 kişi beklemiyor.Yüreği sivassporla atanlar gelsin...;)[/QUOTE]
[B] O Zaman Ses Gelmez Kusura Bakma Kardeşim...[/B] |
Herkes bu onurlu yürüyüşe katılmalı... Yeniçerileri tebrik ederim onlar başlatmış bu olayı
|
Bnede orada olacağım
takımımıza her zaman,her yerde,her platforma da destek olmamız gerekiyor. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:28. |