![]() |
Sedat ve Abdurrahman tamam
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor_Logo.jpg[/IMG]
Kulübümüzün kıymetli futbolcularından Abdurrahman DERELİ ve Sedat BAYRAK ile prensipte anlaşılmıştır. Kulübüz futbolcularından Abdurrahman DERELİ ve Sedat BAYRAK ile prensipte anlaşmaya varılmıştır. Resmi imzalar bir kaç gün içinde tesislerimizde basına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kendilerine ve Sivasspor'umuza hayırlı olmasını diler futbolcu kardeşlerimize yeni sezonda başarılar dileriz. |
Cevap: Sedat ve Abdurrahman tamam
çok süper bir haber ...onlar da biliyor sivasspordan başka yerde bu ortamı bulamayacaklarını....
|
iç transferde işler bitti sıra dışta hadi hayırlısı
|
işte yılın transferi bu bence cok iyi oldu
|
cok güzel bir haber . tskler !!!!!!!
|
cok güzel bir haber süper haydi sivassporum
|
bence hiç de iyi olmamış.. ikisi de defans oyuncusu ama sivasspor bu sezon en cok gol yiyen takım oldu..
|
[B]hayırlı uğurlu olsun ikiside yetenekli futbolcular başarılarının devamını dilerim...[/B]
|
[B][CENTER]ÇOK İYİ BİR HABER BU İSİMLER TAKIMIN İSKELETİ GİBİDİR,HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH...[/CENTER][/B]
|
Sivasın teklifini reddetmişlerdi... neden 180 derece döndüler hayret ettim.. böyle oyuncudan faide gelir mi.. inşallah gelir.. hayırlı ugurlu olsun
|
[QUOTE=ethemist58;633313]bence hiç de iyi olmamış.. ikisi de defans oyuncusu ama sivasspor bu sezon en cok gol yiyen takım oldu..[/QUOTE]
Çok gol yeme konusunda sadece bu iki futbolcu sorumlu değil.Bu sene takım olarak başarısızdık |
Güzel haber..Diğer sözlesmesı bıtenlerle anlasmasalarda olur..
|
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr?***** harıka birde onların yanına süper bir defans oyuncusu alsak <<<bilica gibi
|
[QUOTE=ethemist58;633318]Sivasın teklifini reddetmişlerdi... neden 180 derece döndüler hayret ettim.. böyle oyuncudan faide gelir mi.. inşallah gelir.. hayırlı ugurlu olsun[/QUOTE]
Sözleşme yenileyecek her futbolcunun pazarlık yapmak hakkıdır. Bu işin tabiatı gereğidir. Önemli olan sonuçta sözleşmeyi imzalayıp takımımıza katılmlarıdır. Hayırlı olsun! |
site gorevlisi arkadaslar eski konulari kapatin ta aylar oncesinin haberleri var guncellestirmelere dikkat edin burasi yigidolarin bulusma merkezi en iyi kaliteli paylasimi bizim yapmamiz lazim.habere gelince sevindim iki oyuncununda bizde emegi cok dahada yapacaklari cok is var
|
bu cok guzel simdi yabanci transferlere bakalim
|
İç transferde takımın mevcut iskeleti korunmuş oldu. İnşallah dış transferdede hem eksiklerimizi giderecek hemde taraftarı coşturacak youla, bilica, tum,batak, bilal kısa, murat erdoğan, mehmet nas gibi oyuncuların işi bitirilir..
|
ethemist58 Nickli Üyeden Alıntı
Sivasın teklifini reddetmişlerdi... neden 180 derece döndüler hayret ettim.. böyle oyuncudan faide gelir mi.. inşallah gelir.. hayırlı ugurlu olsun [B]Teklifi reddetmediler sadece düşünmek için bir hafta süre istediler. birde onların açısından bakmak lazım olaya değil mi ? Yuvada kaldıkları için hepsini tebdirk ediyorum güzel haber..[/B] |
BU HABER IYI OLDU ARTIK DISARIYA SALDIRMAK LAZIM
|
işte süper bir haberrrrr.......:)
|
Güzel haber ...
|
sivasımıza hayırlı olsun inşallah bomba transfer haberlerinide yakında duyacagımızı ümid ediyorum sivasspor bu sezon fırtınalar estirecek
|
çok iyi oldu iç transferler bitti şimdi bomba transferlere geldi
|
biraz sabır çok yakında bomba trensferleri hep birlikte görecegiz ne haber sadece buna inanın yeter
|
vallaha sevindm bu habere ikiside güzel oyuncu yürekli insanlar.
|
çok güzel oldu ben ikiside kaliteli ve değerli futbolcular basarılar dilerim yıne
|
çok iyi olmuş zaten ikiside sivassporu çok seviyodu bülent kafalarını karıştırdı
şimdi sıra transferde EFSANE SİİVAS GERİ DÖNECEK:D |
sivassporun olmassa olmazları sedat ile abdurahmanın yanına antalya spordan yalcını alırsa sivas birde song dafans gecilmez
|
[B]hayırlı uğurlu olsun...............[/B]
|
[B]Abdurrahman ile anlaşmak Sedat ile de anlaşmak demek Sedat ile anlaşmakta Abdurrahman ile anlaşmak demek...
2 tane çok önemli oyuncumuz ile anlaşmış olmaktan çok mutluluk duydum. İnşallah yeni sezonda ilk yıllarında ki gibi performans gösterirler bu sezon takımın geneli gibi hayal kırıklığıydılar...[/B] |
iç transferde birşey kalmadi bu haber çok sevindirici haber sira geldi diş transfere inşallah defans gecilmez olur 2 sene öncesi gibi yine şampiyonluga oynariz inşallah.
|
sedat diallo hayrettin apo defans kurgumuz keita kadirde cihan mehmette kesin oynamalı onun yanında güzel nokta transferlerle dahada güçlendirirsek iyi bir kadromuz olur
|
Bülent Abilerinden çok para ağır bastı Bucaspor yeni çıkan bir takım maddi olarak pek bişey veremezdi zaten bu arada ben Aponun kalmasinda hep yanaydim ama sedat resmen canli bomba ne yapacağı belli olmuyor birisi ona rakibi bırakıp topa koşmamayı öğretmeli.
|
Bizler SivasSpor taraftaları olarak yönetime ve de futbolculara teşekkür ederiz.Apo' nun ve de Sedat' ın takımda kalması büyük transferdir.önce iç transfer sonra gerisi kolay,geçensene gibi olmasın da bilmediğimiz onca futbolcu aldık ama sıfır çektik, hadi herkes için (taraftar,yönetim ve de futbolcular ) hayırlı ve de uğurlu olsun.
|
hayırlı uğurlu olsun tekrar eski performanslarına ulaşacaklar kanaatim oyle
mehmet yıldızdan sonraki en onemli iç transferler bence |
defans tamam sedat abdullahman murat hayretin bunlarin yanina song ve adem dursunu yerleştirsek harika olur. inşallah song haberi dogrudur anlaşirlar defansa tercübe lazim kalite çok canimiz yandi saten lig başinda sedat ve abdullahman sakatti sedat iyleşir iyleşmez bizi sirtladi çok sevindim sivas insanina alişan sivas i sivassporu birakmaz ben gürbetci olarak hasret kaldim memleketime stata maç izlemeye kirmizi beyaz şampiyon sivasspor delikanli adam kimligi tutar kimligimde yazar sivas merkez has ve has sivasin yerlisiyim yigidoyum cayiragzili yigidokentliden Almanya haburg altonadan selamlar.
|
ikiside sivassporumuzla özdeşleşmiş futbolcularımızdı. zaten gitmelerine pek ihtimal vermiyordum. ama yinede profesyonel kişiler. kalmaları iyi oldu.
|
sevindirici haber.tebrikler sivasspor yonetimi..........................
|
[B]59 golle ligin en çok gol yiyen takım, defansın sol, orta ve sağ bekleri ile sözleşme yeniliyor ve biz buna seviniyoruz!!!
Bu sene abdurrahman, hayrettin ve sedatın yüzünden akıl almaz goller yedik ve Allahın bir lütfu ile ligde kaldık...seneye bu defans kurgusu ile çok yol alamayız bence...[/B] |
Bucaspor ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Bülent Uygun, transfer listesini yönetime verdi.
FOTOGALERİ Beşiktaş:2 Sivasspor:2 Bucaspor ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Bülent Uygun, transfer listesini yönetime verdi. Asbaşkan Seyit Mehmet Özkan, Başkan Mehmet Bektur ve Basın Sözcüsü Şeref üstündağ'la bir görüşme yapan Uygun'un ilk etapta Sivasspor'dan eski öğrencisi olan sağ kanat oyuncusu Musa Aydın'ın alınmasını istediği öğrenildi. Kulübüyle sözleşmesi sona eren Musa'nın transferi için pazartesi gününden itibaren görüşmelere başlayacak yönetim alternatif isimler üzerinde de duracak. Yabancı oyuncu konusunda acele etmeyecek kurmaylar, önceliği bonservisi elinde olan futbolculara verecek. Bülent Uygun'un önümüzdeki hafta kulübüyle sözleşmeleri devam eden İstanbul BŞB'li Herve Tum ve Sivassporlu Yannick Kamanan ile bir görüşeceği bildirildi. OĞUZHAN BOYSAN - İZMİR / DHA 53 dakika önce.. [2077503] ▪ Hollanda'nın Genital Bakım Serisi Türkiye Pazarına Girdi. ▪ Özel Hastanemizde FUE Yöntemi ile Saç Ekimi! Tıklayın! FOTOGALERİ: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:23. |