SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Musa gitti M.Nas geldi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29374)

SivasSpor.Com 31.05.2010 10:59

Musa gitti M.Nas geldi

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=21135&token=29726[/IMG]

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, Manisaspor'da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Nas ile anlaştı.

2010-2011 Sezonuna iyi bir başyangıç yapmak isteyen Sivasspor iç transferde Mehmet Yıldız, Murat Sözgelmez, Hayrettin Yerilikaya, Abdurrahman Dereli ve Sedat Bayrak'la 2'şer yıllık sözleşme imzalamasının ardından, dış transferde de atağa geçti.

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, bonservisi elinde bulunan eski öğrencisi Manisaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Nas ile her konuda anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın İstanbul'daki ofisinde bir araya gelen taraflar bonservisi elinde olan Nas ile transfer konusunu bitirdi. Anlaşma sonrası Bakkal, "Önümüzdeki sezon futbol severlere iyi bir Sivasspor izletmek istiyoruz. Bunun için yapacağımız taransferlere dikkat ediyoruz. İç transferde kalmasını istediğimiz futbolcular ile sorunsuz olarak anlaştık. Şimdi dış transfere bakıyoruz. Sivasspor formasının hakını verecek futbolcular alarak eski Sivasspor'u yeniden taraftarımıza izletmek istiyoruz." dedi.

Sözleşmesi biten Musa Aydın konusuna da değinen Teknik Direktör Mesut Bakkal, "[B]Musa iyi bir futbolcu ama önümüzdeki sezon kuracağımız kadroda düşünmüyoruz. Sivasspor'a verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ederiz[/B]" dedi.

yorumcuyuz 31.05.2010 11:12

Cevap: Musa gitti M.Nas geldi

hayırlısı artık...umarum faydalı olur takımımıza...

sarsılmaz 31.05.2010 11:13

Musa AYDIN a takımda bulunduğu süre içinde yaptığı hizmetten dolayı teşekkür ediyor bundan sonraki spor hayatında kendisine başarılar diliyoruz. Mehmet NAS a hoş geldin diyor ve kendisinden Sivasspor camiasına yakışır bir sporcu olmasını istediğimizi beklentimizin bu yönde olduğunu bilmesini istiyor tranferin Mehmet NAS ve Sivassporumuza hayırlı ve uğurlu olmasını teminni ediyorum.

ArifŞahin 31.05.2010 11:15

SİVASIMIZA HAYIRLI OLSUN,AĞIRDAN VEDE SESSİZ AMA İYİ GİDİYORUZ.ESKİ SİVASSPOR U BULALIMDA O TAKIM RUHU ÖNEMLİ. O RUHU FUTBOLCULARA AŞILARSAK SANIRIM İLK 5 TEYİZ. BÜLENT BEYE DE Bİ SÖZÜM VAR.(BÜLENT UYGUN ) BİZİM MUSA VE DE İ.B.B. DEN TUM' U NİYE ALIYON , DEĞERSİZDİ DE ŞİMDİMİ DEĞERLENDİ ...? ? ? ............ MEHMED NAS KARDEŞİMİZE TEKRARDAN HOŞ GELDİN DİYOR SİVASIMIZA DA HAYIRLI OLSUN. KARDEŞCE BİR SEZON OLACAK......

firath 31.05.2010 11:36

Mehmet Naz bize yararlı olacak kaliteli ve mücadeleci bir futbolcu umarım başarılı olur,Musa Aydın son ilk senesinde çok başarılıydı ama sonrasında adeda boş kale yerine topları hep boşa atarak bizi üzüyordu çok iyi oldu gitmesi çok sevindim ,erman kılıçta giderse daha iyi olacak ,inş oda enkısa zamanda gider kurtuluruz.

atrium58 31.05.2010 11:36

Musa'ya emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Mehmet Nas inşallah gideni aratmayacaktır. Yönetim bize Tum, Bilica ve Youla'yı al..

emre41 31.05.2010 11:43

Musayı yollayan Mesut hocayı kutluyorum.
Yalnız endişeliyim; geçen seneki Manisa gibi çok iyi oynayıp puan alamayan bi takım olmayız inşallah.

sivaslımuho 31.05.2010 11:52

mehmet nas bıze cok yarar ama musanın gonderılımesı uzucu olmus :confused:

sivaslibaris58 31.05.2010 11:58

Musa'da futbolcu muya,Sivasa'geleden önce ismi anilmiyordu hic biryerde!!zaten Musa Mehmet Yildiz sayesinde iyi oynuyordu,simdi gidecegi takimda yerlerde sürünecek.

adres58 31.05.2010 12:00

[B]Musa ya vermiş olduğu hizmetlerden dolayı canı gönülden teşekkür ederim. Şahsım adına düşünürsem bize çok emeği geçti. Ama yavaş yavaş bazı konularda radikal karar almamız gerekiyordu. Aksayan yerlerimizden bir tanesi idi. Defansın ortası gibi. Hayırlısı olsun. Yeni Yiğidoya hoşgeldin der başarılar dilerim.[/B]

BuRaSı SiVaS 58 31.05.2010 12:05

bence mükemmel oldu vallaha bravo mesut hoca musa çok kötü oynamaya başladı mehmet nas çok iyi bi kanat oyuncusu

omer58 31.05.2010 12:09

musaya emeklerinden dolayı teşekkür ederiz .bwen şahsen gittiği takımlarda sivassspordaki kadar başarılı olacağının zannedmiyorm.kapasitesi sınırlı bi fubolcu ayrıca gittiği takımda da bi mehmet yıldız olması lazım onun faydalı olabilmesi için
bülent sempatizanı .o gittikten sonra zaten hiç bi artısı olmadı.en geç 2 yıl içinde bankasya ya geçiş yapacaktır

Turan 59 31.05.2010 12:19

Musa efendi,en sonunda Bülent abinin yanına gittin.Koalisyona orada devam edersiniz.Sizler için Buca yakın,daha uzağa gidin.

yigido yakup 31.05.2010 12:28

Musa Aydin a verdigi emeklerden dolayi tesekkür ediyoruz bizde bulundugu 3 sezonun ilk 1.5 yilinda cok verimli oldu sonraki 1.5 senede sadece sahada gezindi ve kredisini bitirerek ayrildi.

Mehmet Nas transferi insallah iyi olur ve takima katki yapar.

GokhanTurna 31.05.2010 12:30

Ayrılmasına üzüldüm Mehmetle çok güzel ikili oluyorlardı. Forvet arkasına en iyi sakan nadir oyunculardan biriydi. Hayırlı ne diyelim artık.

Mehmet Nas ise çok yararlı olacak uyum sağlarsa. Kaliteli oyuncu alınmasını istiyordum geçen sene ama bu sene kısmet oldu

B.Demirci 31.05.2010 13:04

Mehmet Nas'a hoş geldin derken, Musa Aydına da yolun açık olsun, yaptığın ve yapamadağın her şey için teşekkür ederiz diyorum. Erman Kuzu, Uğur Kavuk ve Yasinin de bir an önce gönderilmesi dileğiyle..

SenSetik 31.05.2010 13:15

Mehmet Nas'ı geçen sezon alamadığımız için üzülmüştüm..Mesut Hocayla performansının üst noktalarını zorlayacağından şüphem yok..hayırlı olsun...

Salim58 31.05.2010 13:15

[B]Musa'ya vermiş olduğu hizmetlerden dolayı canı gönülden teşekkür ederim...

M.Nas'a,da hoş geldin diyelim. inşallah faydalı olur...[/B]

kiNgSiZe58 31.05.2010 13:29

Musa ya vermiş olduğu hizmetlerden dolayı canı gönülden teşekkür ederim. Şahsım adına düşünürsem bize çok emeği geçti. Ama yavaş yavaş bazı konularda radikal karar almamız gerekiyordu. Aksayan yerlerimizden bir tanesi idi. Defansın ortası gibi. Hayırlısı olsun. Yeni Yiğidoya hoşgeldin der başarılar dilerim.

ozanss 31.05.2010 14:20

musa gibi oyuncu var mı ya elinden geleni yaptı her zaman musa
musaya sivasspora verdiği emekten dolayı teşekkür ederiz

58_babacan_58 31.05.2010 14:40

[B][CENTER]MUSAYA ÜZÜLDÜM AMA SON 1 SEZONDUR TOPU BOŞ KALEYE DEĞİLDE AUTA ATIYORDU,HAYIRLISI OLSUN VERDİĞİ EMEKLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ...![/CENTER][/B]

pover58 31.05.2010 15:05

musadan kurtulduk m nas sivasa faydalı olacaktır .ikisinede başarılar dilerim darısı ermana erman ve yasindende kurtuldukmu tamamdır.

ekingölü 31.05.2010 15:14

Sivasımıza hayırlı olsun.Musa yada hizmetlerinden dolayı teşekkürler.

Divriği58- 31.05.2010 15:38

musa gibi bir oyuncuyu bedava bırakmak cok buyuk hata

şarkışla 58 31.05.2010 16:09

Musa Bülent hocanın futbolcusudur.Bülent hoca gitti oda ortalarda gözükmüyor zaten:mad:Gidişi hiç de önemli değil.:mad:

VAVEYLA13 31.05.2010 16:21

mehmet nas, takıma hoş geldin inş başarılı olursun ve takıma katkı sağlarsın. musa aydın'a da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. takıma emek veermiş bir oyuncu olarak gittiği yerde de başarılı olmasını diliyorum.

Besyo_cu 31.05.2010 16:40

[B]Gecen sezon Sivasspor'un kapısından dönen Mehmet Nas'ın yeni sezonda takımımızda yer alacak olması beni fazlasıyla mutlu etti.

Gerek defansif gereksede hücum yönünde takıma önemli katkılar sağlayacak bir oyuncu. Her sezon imrenek izlediğim önemli bir oyuncuyu takıma kazandıran başta Mesut Hoca olmak üzere emeği geçen herkesi kutlarım.

Musa'nın gitmesine çok sevindım bu yaşa gelmiş bir oyuncu hala topa kafa vurmayı bilmıyorsa uzak olsun yeter...[/B]

Sivaslibey 31.05.2010 17:15

Musa'ya emeginden dolayi çok çok tesekkurler, bize çok sey yasatti bir kaç sezondur. Insallah yolu açik olur, guzel seyler yapar yeni takiminda, bizden gitmeside guzel oldu artik bize verecek birseyi kalmamisti. Allah razi olsun.

Mehmet Nas hosgeldin yeni yigido. Insallah bize çok faydan dokunur bundanda suphem yok iyi bir futbolcu ve kisilik. Hayirlisi Allah'tan!!

Metal Gear 31.05.2010 17:26

Musa o şanlı günlerimizin en önemli isimlerinden.Sivas'ımıza çok şey kattı!Kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz!

cılgınsivas58 31.05.2010 17:29

musa busene çok gol kaçırdığı ve oynayamadığından dolayı gitmesini istiyodum musanın gitmesi iyi olmuş <<kesin bucaya gitcek< nas konusundada haırlı uğurlu olun <<<musaya bucada başarılar dileriz

cılgınsivas58 31.05.2010 17:30

[QUOTE=pover58;634088]musadan kurtulduk m nas sivasa faydalı olacaktır .ikisinede başarılar dilerim darısı ermana erman ve yasindende kurtuldukmu tamamdır.[/QUOTE]

erman değilde yasinden kurtulursak bayram günüdür:;)

YİGİDOKENTLİ 31.05.2010 18:13

musa kafasi gitmekte saten gitsin bülent abisinin takiminda oynar seneye asya ligde kendini bulur mehmet nas harika bir oyuncu yine musanin hayatinda başarilar dilerim.

yusuf_yusuf 31.05.2010 19:19

Sözleşmesi biten Musa Aydın konusuna da değinen Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Musa iyi bir futbolcu ama önümüzdeki sezon kuracağımız kadroda düşünmüyoruz. Sivasspor'a verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ederiz" dedi.

calipso 31.05.2010 19:34

orta sahaya süper bir oyuncu geliyor harika oldu bu transfer

ethemist58 31.05.2010 19:55

işi rast gelsin.. güzel günler onunla olsun..

olumune58 31.05.2010 19:59

sivassporumzua cok şey kattı hersey için teşekkürler şampıyonluğa oynadığımız zaman cok buyuk katkıları oldu ama bu sene kımse iyi oynamadıkı faturada ona kesıldı keşke gitmeseydi cok iyi oyuncaydı unutmcucaz musa aydını hersey için teşekkürler yolun acık olsun.

efendigardaş 31.05.2010 20:45

[B]Mehmet NAS takıma faydalı olur .. Musanın gitmesine üzüldüm kritik maçlarda iyi işler çıkarmıştı gerçi bu sezon o kadar iyi değildi...***[/B]

fglnsdf 31.05.2010 21:02

Bence daha önemlisi olan Cihan Yilmaz. [B]Benim bildigime göre[/B] cihan Yilmazin sözlesmeside bitiyor ve ic Transferlerden hic bu isimi duymadim.Cihan bizim icin cok önemli!!!!

savaş2 31.05.2010 21:09

[QUOTE=atrium58;634061]Musa'ya emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Mehmet Nas inşallah gideni aratmayacaktır. Yönetim bize Tum, Bilica ve Youla'yı al..[/QUOTE]

bunlarda gelirse super olur kimse durduramaz bizi

carizma0658 31.05.2010 21:13

musa çok ii bi topcuydu yolu acık olsun sivasta kaldıgı sürece formasınınn hakkını tam olarak verdi bu benım görüşüm nas ii topcu inşallah hayrlı olur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:51.