SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İbrahim Dağaşan Buca Yolunda (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29410)

SivasSpor.Com 04.06.2010 18:13

İbrahim Dağaşan Buca Yolunda

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/1.ibouzgun.JPG[/IMG]

Bucaspor'un, Sivasspor'dan İbrahim Dağaşan'ı transfer etmek istediği öğrenildi. Bucaspor teknik direktörü Bülent Uygun İbrahim'i kadroda görmek istediklerini belirterek "durum bir kaç gün içerisinde netlik kazanacak" dedi..

Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi Bucaspor'un, Sivasspor'dan İbrahim Dağaşan'ı transfer etmek istediği öğrenildi.

İbrahim Dağaşan'ın menajeri Efgan Erciyas, 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için Bucaspor, Antalyaspor ve Kardemir Karabükspor'dan teklif aldıklarını söyledi.

Bucaspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un, Sivasspor'da birlikte çalıştığı İbrahim'i kadrosunda görmek istediğini dile getiren Erciyas, ''Üç takımla da görüşmeler sürüyor ama Bucaspor daha istekli. İbrahim'in transferi, birkaç gün içinde netlik kazanacak'' dedi.

İbrahim Dağaşan'ın sözleşmesi, 31 Mayıs 2011'de sona eriyor.

GuVeN 04.06.2010 18:16

Cevap: İbrahim Dağaşan Buca Yolunda

Şimdi yine söylenecek bazı arkadaşlarımız ama bu bucada forumlarımızdan düşmemek adına herşeyi yapıyo biz napalım yani:) üsküdar anadoluyu gectıler,ajanssporda bı arkadas olmadı bızım caycıyıda alın demış:Dhelal olsun,çaycımızıda verelim..

yusuf_yusuf 04.06.2010 18:18

YA ADAM RESMEN P... YA SİVASSPORU BITIRIDI ŞİMDİ DE İYİCE BİTİRMEK İSTIYOR HOCA DEFOL GER SİVASSPORDAN FUTBOLCU ALMA

karamik 04.06.2010 18:39

Bülent Abisi istesin sibiryaya gider ibrahime yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim ama Baba ocağını bırakıp bülent için gidiyorsan kınıyorum seni.

serhatcan 04.06.2010 18:51

YAVV evet düşmeye en büyük aday bi takım oldu işte. bucaspor:)) bu ibrahim dağaşana futbolcu diyenin aklına limon sıkayım.:))))

davulcu 04.06.2010 18:57

yakında taraftarlarada özel mesej atarlar gelin bucasporu tutun diye:D:D:D:D

esentepeli58 04.06.2010 18:59

aman gitsin zaten bi faydasını görmedik,hemen versinler hemen darısı yasinin başına inşallah ;)

58_babacan_58 04.06.2010 19:06

[B][CENTER]BÜLENT TEMELLİ SİVASSPORU TAKAS YAPALIM,YAKINDA GELİP SİVASLILARDAN BUCAYA DESTEKTE İSTERSİN :D[/CENTER][/B]

adres58 04.06.2010 19:08

[B]Emeklerin için teşekkürler hemşerimiz. Yalnız sayın site yöneticimizin espirisi süperdi. Çaylaaaarrrr :) Ben bir çaycı buldum tek eliyle dolu 5 tane bardak götürüyor. şimdiki 4 tane.. Verelim Bucaya gitsin :) Herşeyin espirisi bir tarafada hakkaten Buca ne yapıyor anlamış değilim. Demekki sistem yapacaklar. Bence Orda Yasin M'bamba Uğur Kavuk vede İbrahim Şahin de oynamalı... [/B]

kiNgSiZe58 04.06.2010 20:10

bülent adam olmaz..............

ahbey 04.06.2010 20:18

ŞEytanın avukatlığını yaparak tüm bu transfer haberlerinin ardından, geçen yıl ki Sivassporun ve Muhsin ERTUĞRAL'ın başarısızlığının baya ilginç bir hal aldığını düşünüyorum.

zaral 04.06.2010 20:20

[FONT="Arial Narrow"][B]aman abi çaycıyı sıkı tutun tek elinde 4 çay taşıyomuş bence gelecek vaat ediyor o adam hemen sözleşme yenilemeli :D çaycı yerine onlara yasin çakmak ı verelim bitmedi üstüne bir petkoviç bir i.şahin birde aubey eğer kabul ederlerse zitada bizden promosyon olarak gider Bülent Hoca bize getirdiği adamların hepsini şimdi Buca ya topluyor merka ediyorum acaba bu adamlar emekli olunca Bülent Hoca nasıl takım kuracak herhalde bunların çocuklarını torunlarını falan oynatır :D Allah yolunu açık etsin [/B][/FONT]

cılgınsivas58 04.06.2010 20:21

ulen sivastan başka takım yokmu bülent allah aşkına herzaman sivastan oyuncu alıyon daha başka takımmı yok yine sölüyorum bülent <<<ava giden avlanır dikkat et

cılgınsivas58 04.06.2010 20:22

sivassporuya dokunan eller kırılsın

ihsan5858 04.06.2010 20:56

[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]Bu buca butun yarrli futbolculari aliyor bizden daha iyi olacklar Ise yarayan futbol culari aliyorlar Sivas gibi 30...yasinda fulbolcu almiyorlar ;)[/COLOR][/FONT]

MESSİ58 04.06.2010 21:03

YA ÇOK MERAKEDİYORUM. SİVASSPORU BU REZİL DURUMA DÜŞÜREN PARA HIRSI YÜZÜNDEN TAKIMI SATIP DAĞITAN BU ADAMA SİVASSPOR-BUCASPOR MAÇINDA 4 EYLÜLDE NASIL Bİ TEPKİ OLCAK? KORKUP SESSİZMİ KALCAK TRİBÜNLER YOKSA HEP BİR AĞIZDAN AĞIRLAYACAKLARMI BÜLENTİ. SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM ŞİMDİDEN O MAÇI

FurkaN 04.06.2010 21:19

[B]Uğur deniyor Bülent Uygun :D Allah şaşırtmasın insana neler yaptırıyor... [/B]

zaral 04.06.2010 21:30

[QUOTE=FurkaN;634786][B]Uğur deniyor Bülent Uygun :D Allah şaşırtmasın insana neler yaptırıyor... [/B][/QUOTE]
[B][FONT="Arial Narrow"]
uğur dediniz aklıma geldi uğur kavuğuda alsa hoş olur bence diğerlerini yukarıda yazmıştım zaten :D[/FONT][/B]

calipso 04.06.2010 22:12

yallah anca gidersin.. bu sene hiçbir faydan olmamıştı zaten .. kafada bitirmiştin sen sivasımızı

Aydogan58 04.06.2010 22:26

ya arkadaslar,,
bence sanki türbülent ve bagzi takim arkadaslari Sivasa bir büyük
komplo yapmislar gibi geliyor !!!
peki bu olamazmi ??
sezonun basindan beri pilanlarin "bombasi" simdi bence netlik kazaniyor gibi.

düsünün bi,
bastan Sivasa bir senaryo yapiliyor bunun basi bülent uygun mesala,
sivasin ,baskanin ve yönetimin dur denilenmiyecegi kadar güvence toplamis birisi.
2 senedir sampiyonlugu kil payi kaciran,iskelesi bomba gibi oturmus bir takim,imalati /maliyeti belki büyük bir takimin tek bir adami gibi ucuz,

senenin basindan beri takim degisikligi istiyoruz diye, defensiv degilde hucumcu takim cikaracagiz diye sesiz sedasiz takimi bozuyorsunuz,ic ve dis transferler aninda oldu !! takimin eski oyunculari (bülentin adamlari) roll icabi seviyelerini en kötüye düsürtüldü,kacirilmaz goleri kacirdilar, sahada adamlar 1 macta 2 pas yapamaz hale düstü !!!
bülent bucaya giti ,ve tek tek kendi adamlarini yanina aliyo,yani eski Sivasin oyuncularini !!!
bu ligde hangi enayi takim bu adamlari alirdiki ?? buca hic ses cikarmadan bülente bunlara müsade ediyor !!! birde buca hemen süperlige cikti, yani adamlar sansa takim kurduda süperlige gelmedi.

bence bunlar hep bir Senaryoymus gibi geliyor !! lig basliyinca bence asili tamemen ortaya cikacak, ve buca bu senenin favorisi olacagindan hic bir endisem kalmadi, (insallah yanilirim)

hepimiz asil sivassporu bucada görecegimiz gibi geliyor,
ve bülente bastan beri sözünde duracak ve anadoludan bir sampiyon cikaracak.

konuksivaslı 04.06.2010 22:29

[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B]Bu Bülent denen adam Sivastan gitti ama hala yakasını birakmıyor kovulmak Psikolojisini bozmuş olsa gerek bütün topçuları toplıycak illa =) [/B][/FONT][/COLOR]

LosTie58 04.06.2010 22:59

Ya ne desem bilmiyorumki önce Abdurrahman,Sedat dedi yetmedi Kamanan,Murat Erdoğan dedi.Sonra Musa şimdi İbrahim.Yahu bu adam Sivasspor'un eskilerini toplayıp ne yapmaya çalışıyor anlamadım deli midir nedir yahu.Çözemedim gitti valla..

Aydogan58 05.06.2010 00:10

[QUOTE=LosTie58;634805]Ya ne desem bilmiyorumki önce Abdurrahman,Sedat dedi yetmedi Kamanan,Murat Erdoğan dedi.Sonra Musa şimdi İbrahim.Yahu bu adam Sivasspor'un eskilerini toplayıp ne yapmaya çalışıyor anlamadım deli midir nedir yahu.Çözemedim gitti valla..[/QUOTE]

sen anlamadin !!

bende anlamadim !!

ama kendime göre hisim/vede yorumumu sayfa 2 ye yazdim,, okursan belki sende ayni fikirden olabilirsin diye düsünüyorum !

Elbeyliliyiz 05.06.2010 01:43

Yasin cakmak ta satilik neden almiyorsun. Icimden bir ses diyorki rezil rüsvay olasin bülent uygun cünkü, senin adam gibi adam olmadigini f.bahce sivas macinda giden sezon izledim iki macpes pese ikisinde ayri sivasspor. Bunlarin hesabi daha gelir merak etme.

Elbeyliliyiz 05.06.2010 01:48

Eger dagasan ve musa gitti zatenartik sivasspor göndermeden kendiniz gittiniz. Bir daha sivasspor formasi giymeyin . Güle güle uygun la elele bankasya ya

Salim58 05.06.2010 07:19

[B]Uygun nereye kapak atsa bizdeki futbolculara gözünü dikti. Antep olsaydı oraya isteyecekti ,Buca oldu şimdi orada toplanıyorlar.şirketmisiniz siz.:) giden gider gidene dur demeyeceksin. önemli olan gidenin yerini en güzel şekilde dolduracaksın.......[/B]

sivaslitaner58 05.06.2010 07:22

sen git bucaya avucunu yalla orda hemi

musa3458 05.06.2010 08:50

bu futbolcular zaten bulenti sivasspordan gitmesine sebep olanlar buca danda kovdururlar

kadirkck 05.06.2010 09:29

ibrahim dağaşanın geçen yıl gösterdiği persormansı hırsı kazanma arzusu göz ardı demeyiz sivassporumuz başarısında katkısı çok büyük sonuçta profesyonel futbolcu işine nere gelirse orda oynar umarım başarılı olur nede olsa sivaslı nede olsa hemşehrimiz bu yılki permormans düşüklüğü nedeniyle eleştirmemiz haksızlık olur çünkü başarısızlık bütün takımda vardı i. dağaşanın sabip olduğu hırs kazanma isteği devam ettiği sürece başarılı olacağına inanıyorum gideceği takımda başarılar diliyorum oynadığı futbolla karekteriyle sivasımızı en iyi şekilde temsil edecektir. yolun açık olsun...

mustafaarslan 05.06.2010 09:33

Bület hoca Sivasa cok emeğin var senle cok başarılar yakaladık seni unutmayız
Eğer ibrahimide götürrsen Sivasspora ayrıca iyilik edersin

ibrahim gereksiz bir adam onun yerine antalyadan Ertuğrul alınırsa daha iyi olur

emre41 05.06.2010 09:36

[QUOTE=Aydogan58;634798]ya arkadaslar,,
bence sanki türbülent ve bagzi takim arkadaslari Sivasa bir büyük
komplo yapmislar gibi geliyor !!!
peki bu olamazmi ??
sezonun basindan beri pilanlarin "bombasi" simdi bence netlik kazaniyor gibi.

düsünün bi,
bastan Sivasa bir senaryo yapiliyor bunun basi bülent uygun mesala,
sivasin ,baskanin ve yönetimin dur denilenmiyecegi kadar güvence toplamis birisi.
2 senedir sampiyonlugu kil payi kaciran,iskelesi bomba gibi oturmus bir takim,imalati /maliyeti belki büyük bir takimin tek bir adami gibi ucuz,

senenin basindan beri takim degisikligi istiyoruz diye, defensiv degilde hucumcu takim cikaracagiz diye sesiz sedasiz takimi bozuyorsunuz,ic ve dis transferler aninda oldu !! takimin eski oyunculari (bülentin adamlari) roll icabi seviyelerini en kötüye düsürtüldü,kacirilmaz goleri kacirdilar, sahada adamlar 1 macta 2 pas yapamaz hale düstü !!!
bülent bucaya giti ,ve tek tek kendi adamlarini yanina aliyo,yani eski Sivasin oyuncularini !!!
bu ligde hangi enayi takim bu adamlari alirdiki ?? buca hic ses cikarmadan bülente bunlara müsade ediyor !!! birde buca hemen süperlige cikti, yani adamlar sansa takim kurduda süperlige gelmedi.

bence bunlar hep bir Senaryoymus gibi geliyor !! lig basliyinca bence asili tamemen ortaya cikacak, ve buca bu senenin favorisi olacagindan hic bir endisem kalmadi, (insallah yanilirim)

hepimiz asil sivassporu bucada görecegimiz gibi geliyor,
ve bülente bastan beri sözünde duracak ve anadoludan bir sampiyon cikaracak.[/QUOTE]

Bülent o takımı şampiyon yapmayı bırak 10. yapsın helal olsun ona.
Bu takıma transfer olan ********ler Muhsin Ertuğral'ın başını yediler. Attıkları en büyük kazık bu. Mesut hoca da bunları tanıdığın için kalsınlar bile demedi. Yoksa Bülent denen şişirilmiş egonun buca'yı şampiyon yapma ihtimali sıfırrrrrrr

Besyo_cu 05.06.2010 10:22

[B]Hayatınde göremeyeceğin yerlere Sivasspor forması ile ulaştın gereksizre ortamı gerdin rakip ile hakem ile amansız bir münakaşaya girdin. Bir türlü topu olumlu kullanmayı öğrenemedin şimdi sözleşmen devam etmesine rağmen takımdan ayrılmak için yapmadık şey bırakmıyorsun. Yolun açık olsun Bucaspor'da başarılar...[/B]

sivaslımuho 05.06.2010 10:27

gıtsın oda musa gıbı sıvası satıp gıtsın gıttıgınde basarılı olamaz insallah

skyhan 05.06.2010 10:31

bülent uygun adam gibi adam boşverin..aldığı adamları en iyi kendi tanıyo mesut bakkla istemedi musayı bülent istedi nevar bunda..televizyonda sivasla ilgili acıklamaları var dinleyin hainler paralı askerler fikret ünsalın leşcileri bülent sizden daha sivaslı..işiniz gücünüz bülent olmuş bırakın giden gitsin arkadan küfür edenleri neden görmüyo site yönetimi 10 yaşında cocukta yorum yapıyo 70 yaşında adamda yorum yapıyo neden küfürsüz yorum yapamazsınızki..gelenlere bakalım gidene dğil sivas icin yorum yapın gecen sene gitmiş adamın ardından sallamakta ne..biride yazmış bülent sivasa nasıl gelecek..aslanlar gibi gelecek ellerim catlayana kadar alkıışlayacam ..ayrıca bülent kovulmadı istifa diye bagırdık diye kendi istifa etti..

ceyhun58 05.06.2010 10:35

Arkadaşlar lütfen giden futbolcu kardeşlerimiz için kötü sözler kullanmayalım bunlar profosyonel futbolcular ekmekleri nerde ise oraya giderler bize yakışan onlara başarı dilemek ve teşekkür etmektir yiğidolara yakışanda budur taraflı tarafsız sitemizi takip ediyorlar lütfen biraz daha duyarlı olalım hepiniz kalın sağlıcakla

yorgun(58) 05.06.2010 11:46

musa gibi onundayolu açıkolsun gulegule sana gulegule

yıldız beldesi 05.06.2010 11:58

ben demiştim sivastan çaycı ayrılsa bülent onu transfer edecek.

58mami58 05.06.2010 12:16

arkadaşlar biz bucayı bülenti eleştirip onları gündeme alacağımıza kendi takımımızın ne iş gördüğünü tartışalım adam gibi bir tane transfer yok bülent alıp götürüyo bu kesin ama abicim bari onların yerini doldurabilecek adam alın be yazıklar olsun sizin gibi yönetime ve tekniz traktör bakkala:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ccey 05.06.2010 12:22

bence bu yorumlar sivaslılara yakışmıyor, bülent uygunda ibrahimde hata yapsalarda memlekete hizmetleri dokundu, belki bir gün yine birlikte çalışılır, onun için bunlara gerek yok, teşekkür etmek bize daha yakışır,ancak ibrahim hemşerimiz yinede gitmesi doğru değil

necmettin_akcay 05.06.2010 12:30

ibrahim dağaşanın gideceği kasımpaşada bilerek kırmızı kart görmesinden belliydi yarım sezon tuttukları bile fazla hayrılısı olsun Allah yolunu açık etsin inş başarılı olur nede olsa hemşehrimiz bize emeği geçti

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:10.