SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kovsalar Gitmem (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29411)

SivasSpor.Com 04.06.2010 18:21

Kovsalar Gitmem

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/hayro.jpg[/IMG]

Takımıyla sözleşmesini 2 yıl uzatan Sivasspor'un başarılı sol bek oyuncusu Hayrettin Yerlikaya 'Burası benim yuvam. Git demedikleri sürece bu formayı terletmeye devam edeceğim' diye konuştu

Sivasspor'un dışında başka bir takımda bugüne kadar oynamayı düşünmediğini söyleyen [B]Yerlikaya 'Ben Sivas'ın bağrından yetişmiş ekmeğini yemiş suyunu içmiş bir Sivaslıyım. Sivasspor beni kovalayana kadar Sivasspor'un dışında bir takım şimdiye kadar düşünmedim, düşünmem de' dedi.[/B] Daha önce transfer konusunda adı Trabzonspor ve Galatasaray'la anılan başarılı futbolcu Hayrettin Yerlikaya 'Herkesin hayalinde büyük bir takımın formasını giymek vardır. Benim için Sivasspor'da büyük takım ve formasını 11 yıldır zaten giyiyorum. Gelen teklifler oldu. Ancak her zaman Sivas önceliğimdi' şeklinde konuştu.
[B]DEVRİMİ SİVASSPOR BAŞLATMIŞTIR[/B]

Bundan önceki iki sezonda şampiyonluğu kıl payı kaçırdıklarını söyleyen Hayrettin, 'Süper Ligde fazla tecrübesi olmayan bir takımız. Ben bunu tecrübesizliğimize bağlıyorum. Ama inanıyorum ki bunu başaracak güce sahibiz. İnşallah önümüzdeki sezonlarda tüm Yiğidolara bu zevki yaşatacağız' dedi. Ligde şampiyon olan Bursaspor'u da kutlayan tecrübeli isim, 'Süper ligde 4 büyüklerden başka bir takımın şampiyon olabileceği devrimini aslında Sivasspor başlatmıştır. Son iki sezondaki başarısı ve şampiyonluğu kaçırması diğer takımlara şevk vermiştir. İşte bu sezon Bursaspor bunu başardı. Belki önümüzdeki sezon bir başka takım, diğer bir sezon başka bir takım yada biz şampiyon olacağız' ifadelerini kullandı.

yusuf_yusuf 04.06.2010 18:22

Cevap: Kovsalar Gitmem

[QUOTE=SivasSpor.Com;634742][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/hayro.jpg[/IMG]

Takımıyla sözleşmesini 2 yıl uzatan Sivasspor'un başarılı sol bek oyuncusu Hayrettin Yerlikaya 'Burası benim yuvam. Git demedikleri sürece bu formayı terletmeye devam edeceğim' diye konuştu

Sivasspor'un dışında başka bir takımda bugüne kadar oynamayı düşünmediğini söyleyen [B]Yerlikaya 'Ben Sivas'ın bağrından yetişmiş ekmeğini yemiş suyunu içmiş bir Sivaslıyım. Sivasspor beni kovalayana kadar Sivasspor'un dışında bir takım şimdiye kadar düşünmedim, düşünmem de' dedi.[/B] Daha önce transfer konusunda adı Trabzonspor ve Galatasaray'la anılan başarılı futbolcu Hayrettin Yerlikaya 'Herkesin hayalinde büyük bir takımın formasını giymek vardır. Benim için Sivasspor'da büyük takım ve formasını 11 yıldır zaten giyiyorum. Gelen teklifler oldu. Ancak her zaman Sivas önceliğimdi' şeklinde konuştu.
[B]DEVRİMİ SİVASSPOR BAŞLATMIŞTIR[/B]

Bundan önceki iki sezonda şampiyonluğu kıl payı kaçırdıklarını söyleyen Hayrettin, 'Süper Ligde fazla tecrübesi olmayan bir takımız. Ben bunu tecrübesizliğimize bağlıyorum. Ama inanıyorum ki bunu başaracak güce sahibiz. İnşallah önümüzdeki sezonlarda tüm Yiğidolara bu zevki yaşatacağız' dedi. Ligde şampiyon olan Bursaspor'u da kutlayan tecrübeli isim, 'Süper ligde 4 büyüklerden başka bir takımın şampiyon olabileceği devrimini aslında Sivasspor başlatmıştır. Son iki sezondaki başarısı ve şampiyonluğu kaçırması diğer takımlara şevk vermiştir. İşte bu sezon Bursaspor bunu başardı. Belki önümüzdeki sezon bir başka takım, diğer bir sezon başka bir takım yada biz şampiyon olacağız' ifadelerini kullandı.[/QUOTE]

HELAL OLSUN CANIM ABİM BU SİVASSPOR SANA FEDA OLSUN

hoLiGan Enes 04.06.2010 18:31

[B]Doğduğun Doyduğun Memleketini Umutmaman Çok Güzel HELAL Olsun Sana ![/B]

olumune58 04.06.2010 18:47

BÜYÜK KAPTAN HELAL OLSUN SANA ....

davulcu 04.06.2010 18:58

helal olsun hayrettin abi kramponuna taş değmesin:D

58_babacan_58 04.06.2010 19:07

[B][CENTER]İŞTE HARBİ SİVASLI DİYENE BUNA DERİM HELAL OLSUN HAYRO...[/CENTER][/B]

zaral 04.06.2010 19:54

[B][FONT="Arial Narrow"]harbi Sivaslı Bu işte bi de dağaşan gibi kaçanlar var Allah onun yolunu açık etsin bakalım bizdeki günlerini başka yerlerde yaşayabilecek mi [/FONT][/B]

kiNgSiZe58 04.06.2010 20:12

helal olsun sana gardass, sen sivaslisin, cakma (ibo gibi) lerden degil

cılgınsivas58 04.06.2010 20:19

sen bir usta yiğidosun hayrettin işte sivaslı buna denir

konuksivaslı 04.06.2010 22:33

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]
Harbi Sivaslı Sivassporlu denen şeyin örnegi Hayrettin olsa gerek helal olsun zaten başarı böyle futboluyla gelir[/COLOR][/FONT][/B]

subasi29 04.06.2010 23:12

helal hemsoma iste sivasli dedigin boyle olur..gardas biz bize yeteriz

efendigardaş 05.06.2010 00:10

[B][SIZE="6"]Hayrettin sivasın gerçekten yetiştirdiği nadir insanlardan onu daha büyük yakımlarda görmek bize gurur verir.. avrupada bile oynayabilir iyi bir hocanın elinde olsa...***[/SIZE][/B]

Salim58 05.06.2010 07:21

[B]Emekli olana kadar devam Hayrettin.[/B]

sivaslitaner58 05.06.2010 07:24

TAM SIVASLI BU YA VALLAHA HELAL OLSUN SANA

58alp58 05.06.2010 08:30

helal olsun Sivas seninle gurur duyuyorr....

sivaslımuho 05.06.2010 10:26

[QUOTE=olumune58;634749]BÜYÜK KAPTAN HELAL OLSUN SANA ....[/QUOTE]

iyi ama kaptan hayro degılkı mehmet koptan :D

skyhan 05.06.2010 10:38

şu adama bile küfür ettiniz gecen sezon ağlattınız adamı bee..hayro gibi gönülden oynayanmı var.gercek sivaslı ama dediğim gibi ona bile salladılar..cakma yiğidolar..helal sana hayro bu sene daha ii olacaksın..

mustafatas58 05.06.2010 12:50

hayrocum sivastan daha ıyı bır yer bulamazsın zaten.kıymetıı bıl bu sene cok calıs yoksa seneye kovarız buyuk ıhtımal :)

Ensar 05.06.2010 14:51

Sivasspor'un dışında başka bir takımda bugüne kadar oynamayı düşünmediğini söyleyen Yerlikaya 'Ben Sivas'ın bağrından yetişmiş ekmeğini yemiş suyunu içmiş bir Sivaslıyım. Sivasspor beni kovalayana kadar Sivasspor'un dışında bir takım şimdiye kadar düşünmedim, düşünmem de' dedi. Daha önce transfer konusunda adı Trabzonspor ve Galatasaray'la anılan başarılı futbolcu Hayrettin Yerlikaya 'Herkesin hayalinde büyük bir takımın formasını giymek vardır. Benim için Sivasspor'da büyük takım ve formasını 11 yıldır zaten giyiyorum. Gelen teklifler oldu. Ancak her zaman Sivas önceliğimdi' şeklinde konuştu.
DEVRİMİ SİVASSPOR BAŞLATMIŞTIR

Bundan önceki iki sezonda şampiyonluğu kıl payı kaçırdıklarını söyleyen Hayrettin, 'Süper Ligde fazla tecrübesi olmayan bir takımız. Ben bunu tecrübesizliğimize bağlıyorum. Ama inanıyorum ki bunu başaracak güce sahibiz. İnşallah önümüzdeki sezonlarda tüm Yiğidolara bu zevki yaşatacağız' dedi. Ligde şampiyon olan Bursaspor'u da kutlayan tecrübeli isim, 'Süper ligde 4 büyüklerden başka bir takımın şampiyon olabileceği devrimini aslında Sivasspor başlatmıştır. Son iki sezondaki başarısı ve şampiyonluğu kaçırması diğer takımlara şevk vermiştir. İşte bu sezon Bursaspor bunu başardı. Belki önümüzdeki sezon bir başka takım, diğer bir sezon başka bir takım yada biz şampiyon olacağız' ifadelerini kullandı.

Hayrettin,ni Tebrik ediyorum bunu söylemek bile Sehrine ve Takimina olan bir minnattarlik ve ayni zamanda sevgisidir bunu aynen böyle aciklamak bir yürek ister cesaret ve asilet ister seni burdan kutluyorum .istte Trabzon böyle bir toplulukla bu halle geldi ayni zamanda sampiyonluklari yasadi neden dogdugu sehrin hakkini vermek ve orda citayi yükseltmek bunu yapan bir kac futbolcu cikar ,basinda Trabzonlu futbolcular geliyor simdide sen varsin Hayrettin ama buna Hayinlik edenlerde cikti Örnekleri var Ibrahim Dagasan kalmak istemedigi gibi düzeni bozmak gibi bir kaydesi de var bunun gibiler bu sehri hemen terk etmeli en dogru olanida bu .Bunlarin basinda Birde Bülent Hoca cikti Sivasa ve Sivasspora Hainlik ve iki yüzlülükle kendini gösterdi hanni sen bir sivaslidan daha iyidin öyle diyordun laf yapmayi iyi bilirsin Sivasdan Kopardigin Futbolcularin pesine düsmekle maskende göründü seni ben cok elestirdim Dogru yanlarinida söyledim Yanlis yanlarinida ama bu sefer tam bozulmus bir Yumurtaya benzedin senin yerin sivasdan ve Sivasspordan kopardiklarindan daha fazla zarar verme senden gelecek bir beklentimiz yok elini bizden uzaktut uzakdurmak bunu yaparsan seni Taraftar ancak af eder yoksa Hain olar yeni bir sifatla karsikarsiya kalacaksin bunu hatirlatmayi bir görev biliyorum Bir Yigido sevgisi olan bir taraftardan

bassguitar 05.06.2010 20:44

insallah yeni sezonda iyi bir performans sergilersin hayro.ben busene begenmedim seni

olumune58 05.06.2010 23:29

[QUOTE=sivaslımuho;634843]iyi ama kaptan hayro degılkı mehmet koptan :D[

mehmet kaptanda o olmadığı zaman hayrettın oluyor sonucta..

cagri_deniz 06.06.2010 14:22

[B][I]Sanada bu yakışır SİVAS'ın öz evladı
Aldığın para kuruşuna kadar helali hoş olsun .....[/I][/B]

bassguitar 06.06.2010 18:53

bu sene diger futbolculardaki gibi hayrettindede form dusuklugu vardi insallah seneye iyi isler yapar.

savaş2 06.06.2010 20:13

hayettn cok hata yapıyor ama kulupte başka gorev verilsın emegi cok ama takımı batırmaya hakkı yok yasin....gibi............................

yıkın tabuları 06.06.2010 22:10

seni bu yüzden seviyoruz ihanet asla olmadı olmayacak tebrikler büyük kaptan

yusuf caygöz 07.06.2010 22:38

keske gitseydin be faydandan cok zararin var o formayi firlatmani unutmadik ayrica hicde basarilideyildi bu sezon faydasindan cok zarari oldu

Pulurlu58 09.06.2010 14:36

helal olsun sana, büyüklüğünü, sivaslılığını zaten kadro dışı bırakıldığında gösterdin. artık seyircimizin kendi evlatlarımıza olan takıntısından kurtulması lazım. yine ne varsa sivaslıda var. sivassporda gerçek sivaslı futbolcuların sayısının artması lazım. sivasspor dara düştüğün yine canını dişine takarak onlar oynuyor. kıymetini bilelim.

yigidocengiz 11.06.2010 09:17

gitmezsin tabi böyle yağlı bi kapıyı bi daha nerde bulacaksın.süperligde başka hangi takım sana bu şansı verir.

sen 4 eylül belediyenin bile topçusu değilsinde birilerinden torpilin var,o yüzden ordasın mal herif

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:43.