![]() |
Yasin takımdan ayrıldı
[IMG]http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?foto=depo/1276433452_fft5_mf191410.jpg&w=250&h=150[/IMG]
Sivasspor Kulubü tarafından kamoyuna duyurulur 2009-2010 sezonunda takımıza transfer olan, görev aldığı her müsabakada başarısı ve azmi ile tarafalı tarafsız herkesin beğenisini kazanan arkadaşımız Yasin Çakmak özel nedenlerden ötürü Sivasspor kulübünden üzülerek de olsa ayrılmak istediğini yönetimimize bildirmiştir. Kendisinin bu kararını saygı ile karşılıyor, bundan sonra ki futbol hayatında başarılı olmasını diliyoruz. Sivasspor formasını altında göstermiş olduğu mücadeleden ötürü kendisine teşşekkür ediyoruz. Sivasspor Yönetim Kurulu [B] -YASİN'İN SİVASSPOR KARNESİ-[/B] Sivasspor'a 2009-2010 sezonu başında Fenerbahçe'den transfer olan 25 yaşındaki Yasin Çakmak, Sivasspor forması altında 4'ü Türkiye Kupası'nda, 3'ü Avrupa kupalarında, 21'i de Turkcell Süper Lig'de olmak üzere 28 resmi maçta görev yaptı. Sivasspor ile geçen sezon başında 3 yıllık anlaşma sağlayan Yasin Çakmak'ın mukavelesi 31 Mayıs 2012'de sona erecekti. Genç savunma oyuncusu Yasin Çakmak, Brezilyalı savunma oyuncusu Fabio Alves Da Silva Bilica'nın Sivasspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olması üzerine, Bilica'ya karşılık bir miktar para karşılığında Sivasspor'un kadrosuna dahil olmuştu. |
Cevap: Yasin takımdan ayrıldı
oleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasınn :))))))))))))))))))))) yasin gittiiiiiii.... :)))))))))))))))))))))))))))))):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
[B]Gözüm ve Gözümüz aydın.
Güle Güle Yasin Yolun Açık Olsun...[/B] |
Bu çocuktan çok şey bekliyordum ama beni hayal kırıklığına uğrattı.. takımın geri kalanı gibi vasatın altındaydı.. futbol hayatında başarılar..
|
''görev aldığı her müsabakada başarısı ve azmi ile'' mi,yuh be...taraftarın en çok antipatisini kazanan adamdı.İNŞALLAH doğru haberdir
|
Tam bir hayal kırıklığı. Süper lig takımlarında oynucak bi futbolcu değil
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;636067][IMG]http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?foto=depo/1276433452_fft5_mf191410.jpg&w=250&h=150[/IMG]
görev aldığı her müsabakada başarısı ve azmi ile tarafalı tarafsız herkesin beğenisini kazanan arkadaşımız Yasin Çakmak özel nedenlerden ötürü Sivasspor kulübünden üzülerek de olsa ayrılmak istediğini yönetimimize bildirmiştir. [/QUOTE] [B] BAŞARISI VE AZİMİMİ YAZIYOR YOKSA BENMİ KÖR OLDUM :D:D YİNEDE NANKÖR OLMAYALIM VERDİĞİN EMEKLER İÇİN TEŞEKKÜRLER YASİN,İLERİKİ FUTBOL HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM.....[/B] |
insallah dogru haberdir, cok sevindim bak buna:D
|
[B][I]Mukavelesi devam eden bir futbolcu. Canı isteyince gidebiliyor mu ? Bilica gibi bir adamı üç kuruşa verdiniz bunun yüzünden. Bu açıklamadan anladığım kadarıyla karşılıklı mukavele fesh olunmuş ve bonservisi bedavaya eline verilmiş. Yasinin gitmesine sevindim ama böyle değil. Eğer düşündüğüm gibiyse büyük bir yönetim başarısı daha!!![/I][/B]
|
haber kaynağı inş doğrudur çok sevindirici bir haber
|
allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bugün bayramımızdır kurtulduk bi beladan bu haber eski sivassporun dönüşünün habercisidir uğursuzlardan kurtuluyoruz teker teker:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
sonunda ayrıldı niye kadroya koyyolar anlamadım ki aga
|
Yasin´de hata yok onu sivasspor´a getiren ve ondan beklentisi olanlar hatali.
|
iyi ya sivas bı maldan kurtuldu :mad::mad:
|
4 eylül belediyeye gitsin... faydali olur bizim altyapida
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;636067][IMG]http://www.sivasspor.org.tr/tr/image.php?foto=depo/1276433452_fft5_mf191410.jpg&w=250&h=150[/IMG]
[/QUOTE] [B]Bir resim bile çekilemedik Yasinle. :) sağlık olsun elbet biryerlerde karşılaşırız. Sivasspora vermiş olduğun emeklerinden dolayı teşekkürler.[/B] |
bence orayida batirir^^ :)) oh be kurtulduk yasinden keske önceden gitseydi..artik oynayacagi takimi kesin yenerizz :)
|
ÇOK YAZIK OLDU YA ÇOK ÜZÜLDÜM CTROEN
|
işi gücü ras gelsin.. kayseri deplasmanında cok iyi oynamıstı onun için cok seviyordum.. yetersizdi rası ayrı.. yolu açık olsun... bence kasımpasaya gider :D
|
Hadi Bülent Yasinide alsın görelim :D
|
en sevindigim haber buydu birtek erman kaldı ondanda kurtuldukmu bu iş tamamdır..birileri bu sitede çokmu dolanıyor ne taraftarın istemedigi kişiler bir bir gidiyor.demekki aklın yolu bir.erman hadi oglum yap geregini senide istemiyoruz bu takımda. bu takıma beyefendi degil mücadele edecek adamlar lazım.beyefendilik dönemi kapandı koçacaksan mücadele edeceksen kaptırdıgın topun peşinde olacaksan buyur kal yoksa güle güle.
takımdan ayrılan topçularımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederim işiniz rast gelsin başarılar dilerim olayı şahsi almayın. |
atalarımız boşa dememiş dostunla yiyeceksin içeceksin alışveriş yapmayacak
yasin bizim mecnun başkana dost kazığıydı |
[B]"görev aldığı her müsabakada başarısı ve azmi ile tarafalı tarafsız herkesin beğenisini kazanan arkadaşımız Yasin Çakmak"[/B]
Sivasspor resmi sitesi bile dalga geçiyo yasinle xD çok şükür gitt |
Sivasspor Kulubü tarafından kamoyuna duyurulur
2009-2010 sezonunda takımıza transfer olan, görev aldığı her müsabakada başarısı ve azmi ile tarafalı tarafsız herkesin beğenisini kazanan arkadaşımız Yasin Çakmak özel nedenlerden ötürü Sivasspor kulübünden üzülerek de olsa ayrılmak istediğini yönetimimize bildirmiştir. bunlar başka bir yasin den mi bahsediyorlar acaba anlamadım. bilmediğimiz bir yasin daha mı var takımda acaba:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
bülent uygun kesin düşer peşine al yasini bülent :D
|
[QUOTE=VAVEYLA13;636106]Sivasspor Kulubü tarafından kamoyuna duyurulur
2009-2010 sezonunda takımıza transfer olan, görev aldığı her müsabakada başarısı ve azmi ile tarafalı tarafsız herkesin beğenisini kazanan arkadaşımız Yasin Çakmak özel nedenlerden ötürü Sivasspor kulübünden üzülerek de olsa ayrılmak istediğini yönetimimize bildirmiştir. [/quote] ALLAH için en guzel haber bu yasinin ısrarla ilk onbirde oynaması ve defansın yol gecen hanına donmesıne sebeb olusu ona olan antipatiliği dogurmustur kişilik olarak sozum olmaz lakin defans deil di kendisi yolu acık olsun ve oyleki koskoca fenerbahce gıbı bır takımdan geldigine anlamak zor mumkunmu ya bole bir futbolcu fenerde oynasın hay senin ya bilica mehmet yıldız ne futbolcuymus ki takımda olmayınca sivas spor zorlandı gecen seneden ha geldi ha gelicek sivasa bavulları ile gelip geri donen bir razzak omoyotossi vardi hadi be yonetim be alın su adamı sımdı sorunları cozun kanat oyuncusu dedıgın adam razzak gibi olmalı ve defansa bilicayı geri monte edin baskan sen yaparsın bea bilicayı buca alırsa varya cok uzulurum gercekten bilica 58 numaralı formayı ı toramandan daha cok hak eden bir futbolcu bakmayın cukur kazıdıgına herseyini veren mucadele eden topu oyuna sokan bir defans adamı cok yararlı cok alın da eski sivas eski oyun kurkusunu yakalasın omoyotossi sart |
BİZ YASİNE TŞK EDERİZ HAKKİNDA HAYİRLİSİ.
|
Yasin Cakmak'a tesekkür etmek istiyorum. Isteneni veremedi, ve cok kötü maclar cikardi, ama karakteri yerinde bir insandi.
Iyi niyetli ve sempatik tavirlariyla bizi hicbir zaman insani acidan utandirmadi. bundan sonraki futbol hayati insallah daha basarili gecer. |
Rabbime şükürler olsun...............:D
|
[B][/B] Yasin beceriksiz bir futbolcu degildi bence takimin beceriksizligi ona yüklendi yolun acik olsun yasin
|
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B]acayip güzel haber insan sevincine oynar bu habere =) hadi gözümüz aydın =)[/B][/FONT][/COLOR]
|
[B]YENİ SEZONUN EN BÜYÜK TRANSFERİ!!!!! HAYIRLI OLSUN[/B]
|
bu habere cok sevindim.hayirli ugurlu olsun.
buda bucasporla anlasmismi?buda gercekten anlasmissa bülent hocayi ayakta alkislarim. |
BU SEZON SİVASSPORUN EN BUYUK TRANSFER HAREKETİ OLMUŞ...YASİN İ GONDERMEKLE..HAYIRLI OLSUN :)
|
2009-2010 sezonunda takımıza transfer olan, görev aldığı her müsabakada başarısı ve azmi ile tarafalı tarafsız herkesin beğenisini kazanan arkadaşımız Yasin Çakmak................
:):): bana çok komik geldi de ... |
[B]Hadi canım sende... Yok yahu bana birisi 13 Haziran şakası yapıyor. Eğere doğruysa en büyük transferimizi şimdi yaptık işte.. 13 Puanımızın müsebbibi bu adam takımımızdan ayrıldı Çok şükür. İnşallah gelen gideni aratmaz. [/B]
|
Hiç olmazsa bazı kansızlar gibi oynamamazlık etmedi takımı birbirine katmadı. Yetersiz kaldı o ayrı mesele umarım gittiği takımda mutlu ve başarılı olur
|
Adam kovulmamış ki "istifa etmiş". Yani istese takımda kalacaktı, bizi bu beladan Mesut Bakkal kurtarmamış, sağolsun Yasin yapmış bu iyiliği.
Mesut hoca sen alışkınsın her sene 3 tane takım çalıştırmaya ancak biz alışkın değiliz çorağ değiştirir gibi hoca değiştirmeye. Sonumuz hayrolsun... |
Sesimizi duymuş ve kayıtsız kalamamış Yasin güle güle başarılar sana.
|
kendisine 3.ligde başarılar diliyorum ......
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:08. |