SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bizi isteyen gelsin (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29477)

SivasSpor.Com 17.06.2010 19:35

Bizi isteyen gelsin

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/mesutbakkal.jpg[/IMG]

Sivasspor teknik Direktörü Mesut Bakkal bugüne kadar yapılan transferleri ve bundan sonra yapacakları transferleri TV58 Spor Müdürü, Sivas Postası Gazetesi yazarı arkadaşımız Mustafa Ateş’e değerlendirdi..

Bakkal, bazı futbolcularla transfer görüşmelerinin sürdüğünü en az iki transfer daha yaparak bu işi noktalayacaklarını söyledi.
Sivasspor’la sezon sonu tekrar anlaşarak devam kararı alan Teknik Direktör Mesut Bakkal, takıma şu an 3 futbolcu takviyesi yaptıklarını en az iki-üç futbolcu daha transfer edeceklerini söyledi.

İyi bir kadro kurmak için transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Bakkal,” şu ana dek Ceyhun, Pedriel ve Mehmet Nas'ı kadromuza kattık. Bu futbolcuların kalitesini tartışmaya gerek yok. Ceyhun da, Suarez Pedriel de, Mehmet Nas da çok iyi futbolcular.”dedi.

[B]PRO-LİSANS KURSUNDAN DÖNDÜ[/B]
Antalyada ki pro-lisans kursundan yeni Ankara döndüğünü ifade eden Sivasspor teknik Direktörü Mesut Bakkal pro- lisans kursunun ilk bölümünü tamamladık. İkinci bölüm ligin devre arasında olacak. Kursta iken bile hep Sivasspor’u düşündüm. Sivasspor üzerine çalışmalar yaptım. Kamp çalışma programı hazırladım.”dedi.

[B]BURSA’LI VELİ YOLDA [/B]
Bakkal,” Bursa spor’lu Veli ile görüşüyorum. Bonservis sorunu var. Onu aşarsak çok değerli bir futbolcuyu daha kadromuza katmış olacağız. Veli’de Sivasspor’a gelmek istediğini söyledi. Biz kendisine takımımızda görmek istediğimizi söyledik. Cevabını bekliyoruz.”dedi.

[B]GİDECEK FUTBOLCUMUZ KALMADI[/B]
Sivasspor teknik direktörü Mesut Bakkal,” sezon sonu anlaştıktan sonra yönetim kuruluna bir liste verdim. Gitmek isteyen, bizimle kalmak istemeyen futbolular için ise fazla ısrarcı olmayalım dedim. Zaten ana kadromuzu koruduk.2-3 yıldır birlikte oynayan, Sivasspor’a büyük başarılar yaşatan futbolcularımızla yolumuza devam edeceğiz. Bir kaç yabancı futbolcu hariç takımdan göndereceğimiz futbolcumuz yok.”dedi.

[B]BAŞKANLA BİR ARAYA GELECEĞİZ[/B]
Şu ana kadar yapılan transferler ve düşündüğümüz futbolcularla ilgili Kulüp başkanımız Mecnun Otyakmaz ile yarın İstanbul’da bir araya geleceğim. Durum değerlendirmesi yapacağız. Hepimiizn çabası bizim yapımıza uygun futbolcular transfer etmek. Bunun için el birliği ile bize faydası olacak futbolcuları bünyemize katacağız.”dedi.

[B]KALECİ VE STOPER ALACAĞIZ[/B]
Kadromuza kattığımız 3 futbolcu haricinde eksik olan mevkilerden kale ve stoper mevkiine arayışlarımız sürüyor. Elimizde alternatif isimler var. Martinez’le görüştük. Bizi bekliyor. Senecky ile görüştük. Küçük pürüzler var. Önemli ihtiyaçlarımızdan olan Stoper mevkiine o boşluğu dolduracak futbolcu arıyoruz. Alternatif isimler var. Denizlisporlu Berberoviç ve Ankaraspor’lu Ediz ile görüştük. Başka alternatif isimlerle de temaslarımız sürüyor.”dedi.

[B]DÜNYA KUPASINDAN TAKİP EDİYORUZ[/B]
Sivasspor teknik direktörü Mesut Bakkal,” Kaleci mevkiine yurt içinden tanıdık isimler yanına Şu anda Dünya kupasında forma giyen yabancı futbolcuların menajerleri ile de görüşüyoruz. Nijerya Milli takımı kalecisi Vincent Enyema'yı takibe aldık. Önceki gün Arjantin-Nijerya maçında kaleyi koruyan Enyama'nın bonservisi İsrail'in Tel-Aviv takımında. Bu konuda bir indirime gidilirse düşünüyoruz. Bu arada Dünya kupası maçlarında oynamasından dolayı Enyama’nın değerinin aratacağını da düşünerek yeni alternatifler üretiyoruz.”dedi.

[B]CEYHUN’UN LİGİ DEVAM EDİYOR[/B]
İsveç 2’nci Lig takımlarından Assyriska FF ‘de futbol oynayan ve Sivasspor’a yeni katılan Ceyhun Eriş’i anlatmaya gerek yok diyen Sivasspor teknik direktörü Mesut Bakkal,” Ceyhun’la görüşüldü. El sıkışıldı. Ancak İsveç 2.liginde maçlar şu an hala devam ediyor. Belki Sivas’ta yapacağımız ilk dönem kampına Ceyhun katılmayabilir. Bizim için daha iyi olur. Ceyhun lige hazır gelir. Yurt dışı kamımıza katılır.”dedi.

[B]MUSA VE İBRAHİME TEŞEKKÜR ETTİ[/B]
Sivasspor teknik Direktörü Mesut Bakkal Bucaspor’a transfer olan Musa Aydın ve İbrahim Dağaşan tercihlerini yeni takımlarından yana kullandılar. Sivasspor’a emekleri geçmiş bu arkadaşlarımıza teşekkür etmek lazım. Biz bizi tercih edenlerle yolumuza devam edeceğiz.”dedi.

[B]ÇOK İYİ BİR KULÜBÜZ[/B]
Sivasspor’da kısa bir dönem çalıştım.Şunu net söyleyebilirim.Sivasspor, şu an Türkiye’nin çok iyi yönetilen bir kulübüdür.Gördüğü eksiklikleri de hızla tamamlayan bir kulüp olma yolunda ilerlemektedir.Herkese bu kulüpte çalışmak nasip olmaz.Zaten yaptığı icraatları ile de bütün Anadolu kulüpleri Sivasspor’u örnek almıştır.Almaya da devam edecektir.” dedi.

[B]TARAFTAR RAHAT OLSUN[/B]
Yeni sezon hazırlıklarına 28 Haziran’da tesislerde toplanarak başlayacaklarını söyleyen Sivasspor teknik Direktörü Mesut Bakkal,” Sivas’ta yapacağımız ilk etap çalışmasına Ceyhun Eriş hariç takıma katılan yeni futbolcularımızın tamamı katılacak. Taraftarımıza yeni sezonda mücadele kapasitesi yüksek, kendilerini heyecanlandıran bir futbol izlettireceğiz. Bizi izlemeye devam etsinler.

[B]Haber-Röportaj: Mustafa ATEŞ[/B]

GokhanTurna 17.06.2010 19:45

Cevap: Bizi isteyen gelsin

Güzel isimlerle görüşülüyor tebrik ederim ama inşallah bu isimler arasından olur transferler veya daha iyileri olur.

Defans ve Kaleci alınıp transfer kapatılcak inşallah yeterli olur 5 transfer...

by_hunter 17.06.2010 19:58

bu senemiz çok önemli denizlinin durumuna düşmeyelim dirençli savaşçı bir takım kurmamız lazım...

sivaslımuho 17.06.2010 20:05

nıjeryanın kalecısı cok basarılı ınsallah sivasspor olarak onu takıma katarız :):)

adres58 17.06.2010 20:06

[B]Edizi ben çok beğeniyorum. Özellikle Hürriyetle beraber takımı sırtlayan oyuncu idi... Sedat ile çok iyi anlaşacağına eminim. Senecky transferi olursa kalemizde emin ellerde olacak. Zaten Akın var güzel bir rekabet doğacak. Aslında Akın çok çok iyi ama tek sıkıntısı kontra pozisyonlarda ileri çıkamıyor çizgiye kendini mahkum ediyor. ama genel olarak yakın mesafelerde etkili.. Ayrıca bizim bu sene beyin vazifesi görecek Ceyhunun yorgun gelecek olması büyük handikap. Çünkü malum yaş olarak 34+kupa yı ne kadar kaldıracak düşündürücü. Ama eğer oynarsa futbolunun sonbaharını bahara çevirebilir ve kamuoyuna cevabını verir. Ben yinede 28-30 yaş aralığında bir play-maker olsa daha iyi olur düşüncesindeyim. Eğer paraya kıyılacaksa bu mevkiye kıyılması gerekiyor.
Birde şu dünya kupasından oyuncu izleme teranelerinden vazgeçelim. Nihayetinde bizim şehrimize bizim ligimize alışmaları çok çok zor. Alın getirin Yeni Zelandanın yada Kuzey Korenin en iyi oyuncusunu (En ucuz onlardır) ne yapacaklar. Onun için ligimizi tanıyan Senecky Berberoviç gibi oyuncular hem uyum sorununu çabuk atarlar hemde ligimizi yakından biliyorlar. Bazı arkadaşlar diğer takımlardaki yeni isimlere takılmalarını biraz yadırgıyorum. Unutmayınki geçen sezon gelen yabancıların hepsi bir Makakula gibi değil, ki olsa bile hepsi Makakula gibidir yani kiralık gelip geçici... Bizim her zaman standart seyirci potansiyelimiz var. İstisnalar harici hep sabitiz..
Ben hocamızın büyük başarıları olmamasına rağmen istikrar açısından destek olma kanısındayım. Çünkü oyun sistemi güç ve dayanıklılığa dayalı.. Dinamizm kazandırmasını çok iyi biliyor. Takım asılıyor ve ruhsuz top oynamıyor.
Şimdi yeni oyuncularımızı dışarıya kulaklarımızı tıkayarak bağrımıza basmalıyız ve tüm takıma destek olmalıyız HER ZAMANKİ GİBİ...[/B]

armn 17.06.2010 20:08

isimler güzel gibi umarım ediz ve enyama gelir :)

EfSaNe SiVaSıM 17.06.2010 20:14

işte bu hocam işte bu biz senden bu haberleri bekliyoruz demekki önceki açıklaman taktikmiş süpersin hocam enyema omazsa seneckyde olur ediz ve veli inşallah gelir

58_babacan_58 17.06.2010 20:20

[B][CENTER]İNŞALLAH FAYDALI TRANSFERLER YAPARIZ VE İNŞALLAH ELİMİZDE PATLAMAZ BUNLAR...[/CENTER][/B]

A.Turan Korkmaz 17.06.2010 21:26

Mesut Bakkalın transfer görüşmesi yaptığını söylediği isimlere bakalım.
[COLOR="Red"]Kaleciler[/COLOR]:
Enyeama: Transferi zor ,çünkü dünya kupasında başarı gösteriyor. Alınsa çok iyi olur.
Senecky: Slovakya milli takımında da oynuyor. Ankaragücü bırakırsa gelebilir.
[COLOR="red"]Defans:[/COLOR]
Berberoviç: Bosna milli takımında da görev yapıyor. Olabilir derim.
Ediz: O da Berberoviç gibi Bosnalı.Ama 10 yaşında Türkiyeye gelmiş,Bursa altyapısında başlamış.Aykut Kocaman Ankarasporda şans vermiş. Ümit milli takımımızda oynamış. Fakat A milli takım olarak Bosnayı tercih etmiş.
[COLOR="red"]Orta saha:[/COLOR]
Veli Acar: Beden Eğitimi bölümü mezunu. Geç yaşta (20) profesyonel olmuş. Denizli Belediyespordan sonra,Bursaya transfer olmuş. Orta sahanın her yerinde ,hatta forve arkası bile oynayabiliyor.Bu yüzden,joker gibi oynayabileceğinden Msut Hoca onu çok istiyor.Ama Bursa kiralık verir belki,bonservisi ile alınır mı bilemem.
Sonuçta Mesut hocanın peşinde olduğu bu isimler iyi seçimler diye düşünüyorum. Hangileri transfer edilse olur. Zaten bence mühim olan sezon başı kampının başarılı geçmesi. Ceyhunun kampa yetişmeyecek olması kötü. Bu durumda 10 numara sıkıntımız sürecektir. Ceyhunun pozisyonuna yani forvet arkası oynayacak bir kişi daha mutlaka almalıyız.
Kale,defans,sol açık,forvet arkası olmak üzere en az dört yeni transfer daha bir anönce yapmalıyız.

kiNgSiZe58 17.06.2010 22:00

insallah dedigin gibi olur, bu arada herkezin kandili mübarek olsun

58MySouL 17.06.2010 22:42

[B][/B]bu nasıl transferler anlamıs deılım fenerde gs de bjk da ilk 11 e giremeyen bir sürü super topcular var bunlar neden gözden gecirilmiyor veya transfer edılmek ıstenmıyor aklımız almıs deil.diger takımlara bakıyoruz her gün 1 transfer haberi yönetim uyumaaaaaa acılar yasatmayın kabuslar gördürmeyin bize.adam gibi adam tranfer yapmanızı beklıyoruz.buyuk takımların yedeklri var olcan gibi can gibi ne bilim işte aklıma gelmeyen bir sürü futbolcu var ya transfer edıp alın yada kiralayın bize güzel topcular lazım

svsliyiz 17.06.2010 22:57

ediz gelmeli bence süper oyuncu bide agbetu gönderilmesin diallo geri gelsin

sawyer5892 18.06.2010 00:08

kardeş 2 iskender 1.5 köfte 2 de etli söyleyeyim mi ?? bu ne ya sipariş verir gibi oyuncu istiyorsunuz su gelsin su gitsin su kalsın ne oluyor ??? herkeste bi menajer havası var sanki tüm oyuncuları tanıyoruz maçlarını izliyoruz ona göre yorum yapıyoruz!! bizim yapmamız gereken yönetime güvenip ligin başlamasını beklemek eğer birseyler ters giderse o zaman eleştiririz sen ben burda bi kaç oyuncu saydık diye yönetim bizi dinleyip transfer mi yapacak???

ahbey 18.06.2010 01:57

Yönrtim Kurulu üyelerinden birisi " ilgilendiğimiz futbolcuların isimlerini anlaşmadan açıklamayacağız" tarzında bir şeyler söylememiş miydi? Bu ne şimdi?

tarik5860 18.06.2010 07:34

Türkiye ligini tanıyan isimlerin gelmesi bencede güzel ayrıca enyeama için 8 takım teklifte bulunmuş aralarında galatasaray arsenal westham gibi takımlar var onun için gelmesi imkansız gibi bişey

Salim58 18.06.2010 09:31

[B]Bekliyoruz bakalım. Gelenler geldi,gelecekler kim olacak acaba.[/B]

ready 18.06.2010 10:42

[B]bekleyelim görelim sezon açılsın yine gecen sezon gibi korkulu rüya mı görecegiz yoksa kafaya oynayan bir sivasspormu izleyecegiz yapılan transferlerden anlaşılacak[/B]

cılgınsivas58 18.06.2010 12:41

haydi hocam size güveniyorunuz yaptığınız ve yapacağınız transferlere dünya kupasından bana göre defans ,kanat , kale ,ve forvet alınmalı dünya kupasından forvet alınmıyorsa diyardan tazemate yaada bebbeyi alalım ama mutlaka forvet alalım suarez yetmez gibime geliyor

MaXiMuM 18.06.2010 14:21

[QUOTE=sawyer5892;636712]kardeş 2 iskender 1.5 köfte 2 de etli söyleyeyim mi ?? bu ne ya sipariş verir gibi oyuncu istiyorsunuz su gelsin su gitsin su kalsın ne oluyor ??? herkeste bi menajer havası var sanki tüm oyuncuları tanıyoruz maçlarını izliyoruz ona göre yorum yapıyoruz!! bizim yapmamız gereken yönetime güvenip ligin başlamasını beklemek eğer birseyler ters giderse o zaman eleştiririz sen ben burda bi kaç oyuncu saydık diye yönetim bizi dinleyip transfer mi yapacak???[/QUOTE]

[B][I]Geçen yıl ki kabusu yaşayan her taraftarın burada yorum yapma, beğendiği ve takıma katkı sağlayabileceğini düşündüğü mevkii ve futbolcuları paylaşma hakkı var. Adı üstünde burası forum. Herkesin fikirlerini paylaşması kadar doğal bir şey olamaz. Sonuçta ortak nokta Sivasspor'un menfaati ve en iyiyi isteme hakkı her taraftarda vardır diye düşünüyorum. Yönetim elbette taraftarın burdaki yorumlarına göre transfer yapmıyor ama taraftar tarafından istenmeyen futbolcularında takımdan bir bir gittiğini düşünürsek taraftar olarak kendimizi o kadar da küçük görmeyelim. Her yıl maddi manevi takımını destekleyen her yiğidonun bunda hakkı var diye düşünüyorum. Çünkü sonuçta ortak nokta istenen, özlenen en iyi SİVASSPOR....[/I][/B]

YİGİDOKENTLİ 18.06.2010 15:05

İNŞALLAH TRANSFERLER BİR AN ÖNCE NETLEŞİR ARAMİZA YENİ TAKİLAM HARİKA VE KALİTELİ OYUNCULAR.

eyupkocak 18.06.2010 16:09

ÇOK İYİ BİR KULÜBÜZ
Sivasspor’da kısa bir dönem çalıştım.Şunu net söyleyebilirim.Sivasspor, şu an Türkiye’nin çok iyi yönetilen bir kulübüdür.Gördüğü eksiklikleri de hızla tamamlayan bir kulüp olma yolunda ilerlemektedir.Herkese bu kulüpte çalışmak nasip olmaz.Zaten yaptığı icraatları ile de bütün Anadolu kulüpleri Sivasspor’u örnek almıştır.Almaya da devam edecektir.” dedi.

bu kelimeler takımımız adına ümit veriyor

sevda58 18.06.2010 19:17

insallah hem faydali hemde iyi transferler yapariz, gecen yilin kabusunu tekrar yasamayalim da..

yigidocengiz 18.06.2010 21:29

ediz ve senecky nin mutlaka alınması gerek diye düşünüyorum.enyeemayı unutalım bence o bize bi kaç gömlek üstün gelir,o adamı bize yedirmezler.birde iyi bir yabancı stoper alınmalı ve defansif bir ortasaha,tabi yabancı olmalı.bir de velinin mutlaka gelmesi lazım.İNŞALLAH yeterince ve iyi transferler yaparlar.

bu sene öyle ligden düşürülecek bi takım falan da yok.valla bizi kimse kurtaramaz.

serdarslan58 18.06.2010 22:24

uyan sivasspor cezayir milli takımındaki oyunculara bak biraz

şarkışla 58 18.06.2010 22:28

Ne demek bir kaleci ve stoperle transferi kapatacağız.Ne aldınız ki yav.Geçen sezon şansa kurtulduk bu sene şansta yanımızda olmazsa işimiz zor.Bu sezon çok çetin geçecek ve bizim stoper,sol ve sağ kanat,orta saha,kaleci toplam 5 kişiye ihtiyaç var.Hoca 2 kişi alırız tamam diyor.Biz bu kadroyla bırakın şampiyonluğu kümede zor kalırız.Hoca da 10-15 haftalar arası yollanır.İnşallah yanılırım

SEVDAMSIN58 18.06.2010 22:42

BU YIL IYI SEYLER YAPARIZ INSALLAH EN AZINDAN KORKU YASAMAYACAK BIR KONUMDA BULUNMALIYIZ INSALLAH

Elbeyliliyiz 19.06.2010 00:01

Abi transferler kim olursa olsun canla basla, sivasspor formasini haketsinler. Mehmet yildiz asist krali kendine iyi baksin. Ve bol bol gol atalim diri bir takim olalim.

YİGİDOKENTLİ 19.06.2010 01:23

BAŞKANA VE MESÜT HOÇAYA SONSUZ GÜVENİYORUM BU KONUDA 3 TANE GÜZEL İSİMİ KATİLAR ARAMİZA İNŞALLAH BU SENE ŞAMPİYONLUGA OYNARİZ.

YİGİDOKENTLİ 19.06.2010 01:25

TAKİMA SONG EDİZ SENECKİ ALİRSAK ÇOK GÜZEL OLUR SONG İNŞALLAH BİZİ GELİR SONGTAN HABER BEKLİYORLAR GERCİ BÜLENT GİRMİŞ ARAYA İNŞALLAH BİZİ SEÇER.

giants 19.06.2010 11:30

Daha önceki yaptiginiz tespitler yerinde idi sanirim sizinde kulaginizi cektilerki
Takimin ihtiyaclarini sinirlandirmissiniz. Ceyhun,Nas,Ve Giresundan gelen forvetle Takimin Ortasaha ve forvetdeki sorununu cözüldügünü size kabul ettirmisler.

Bu mantikla yola cikalim Ceyhun Forvet arkasi Nas ortanin Saginda defansa dönük agirlikli oynayan karekterde bir oyuncu. Ön libero ve Ortasahanin sol tarafini nasil cözmeyi düsünüyorsunuz merek ediyorum. Diyelimki keita ön libero ceza sakatlik durumunda alternatifi varmi? Diger yandan Oynadigi 27 macin toplaminda 27 tane Pas vermiyen futbol 27 kere top kapmayan ve 27 topu kullanamiyan. Bülentin bizdeki en büyük kazigi Cakma messi Ermanlami bu kanadi götürmeyi düsünüyorsunuz. eger Öyle ise Hemsehrim Hayro ya Allah güc ve sabir versin.Umarim Bu sezun Hayro yasamsal bir trajedi yasamaz yasarsa sorumlusu yönetimdir.

Diger yandan Defansin Kanatlarinda sakatliklarda yine top kullanmayi beceremiyen Ugur Kavukami teslim edecegiz. Defansin solu yine öyle.
yok bu adamlar iyi kosuyor diyorsaniz. Atletizim kulüblerinden kosucu alin
Hem bunlardan daha hizli bir otarafa bir butarafa kosarlar.

Kaleci ve libero sorununu Bereket versinki gündemde tutumussunuz yok orayada ihtiyac yok deseydiniz ne yapardik.

Sonuc olarak Bize Futbol zekasi olan mücadeleci,Top rakipdeyken rakibini kovalayacak Top Takimdayken Kendini rakibin arkasina saklamayacak sahada dolanmiyacak, topu dogru kullanacak dedigim gibi Fiziksel gücünü Futbol zekasi ile bulusturacak en az 5 futbolcuya daha ihtiyacimiz var. su an iskelet dediginiz kadroda bu takimi hak etmiyen ve gelecek sezonda bizi yakacak bir kac futbolcu daha var.

Yönetim bu yilda ucuza kapatacagi futbolcular ve bonservisi elinde darulacezeliklerle durumu kurtaririm diye hesaplar yaparsa! gecenyil evdeki bulgurdan olduk. gelecek yilda ekecek tohum bulamazlar. Tabi bu takimi basarili etmek gibi bir kaygilari varsa yok Cebimize girene bakariz diyorlarsa is baska!!!!

ready 19.06.2010 13:25

[B]bana öyle geliyor ki yönetim yaptıkları işlerle bugünü kurtarmak millet futbolcu avına çıkmış işe yarar adamları kapıyor bizimkiler halen futbolcu arıyoruz diye palavra atıyorlar bu kafayla bu yanlış transfer politikasıyla orta sıralarda kendimizi bulursak şükredelim yoksa bu sene başarı falan beklemesin kimse[/B]

A.Turan Korkmaz 19.06.2010 19:21

Kaleye ve defansa birer oyuncu ile transferi kapatacaksak şu soruları sorarım:
-Sol açıkta kim oynayacak?
Erman Guzu mu, Faruk mu,Ferhat mı? Üçü de başka takımlarda süper oynayabilirler ama Sivassporumuzda o mevkiyi dolduramadılar. Ertuğral zmanında hepsi denendi,olmadı. Bir kez daha tek tek ben deneyecem derseniz, burası deneme tahtanız değil deriz size. Tekerleği yeniden keşfetmenin alemi yok. Sol açığa hem Hayrettinle anlaşacak,hem rakibi çıkartmayacak,hem de çıkıp ortalar ve şutlar atacak bir kanat adamı istiyoruz. İddia ediyorum , Bankasyanın bile her takımında en az bir sol açık görev adamı vardır. Bizde yok.
- Sağ açıkta kim oynayacak? Musayı gönderdiniz. Ne olacak? Mehmet Nas libero -önlibero oynamalıdır ve İbrahim Dağaşanın yerinde oynaalıdır. Sağ açıkta oyuncunuz yok. Yine her takımda sağda sıfıra kadar inecek, sağ kanadı mükemmel kullanacak bir oyuncu vadır, olmalıdır. Bizde var mı?
-İleri uçtan İ.Şahini gönderiyorsunuz. Peki, Mehmet Yıldız ( Allah Korusun),sakatlansa ne yapacaksınız? Pedriel iyidir,ama uyumu zaman alır. Kamanan tek başına birşey yapamaz.
Demekki sola,sağa ve ileri uca birer oyuncu alacaksınız. Kaleye ve defansa da . İki değil, beş olacak. Rakamları şaşırmayalım.

mnt3 20.06.2010 02:52

Gazeteci arkadaşımız Mesut Hocamıza Diaallo'nunn , Mbemba'NIN,zİTA'NIN DURUMLARINI SORSA İYİ OLURDU.bence yapılmış olan 3 tarnsfer iyi oyuncular ama 1 kalecei ve 1 stoper yeterli olmaz diyorum ama diallo ve mbemba kalacaksa yeterli olabilir

sawyer5892 20.06.2010 10:19

buca lekoyu alıyo eskişehir ziani yi istiyo antalyanın ligde yaptığı trransferler belli ligde su an konya karabük hariç en kötü takım bizde düsmeye en yakın adaylardan biriyiz sadece defansa ve kaleciyle olacak iş değil orta saha ve forvetin de güçlendirilmesi lazım yoksa düşmeye aday takımlardan biriyiz. .

ready 20.06.2010 10:38

[B]bizi isteyen gelsin demekle gelinmiyor sen koşacaksın didineceksin transfer edeceksin parayı sayacaksın adam gelsin [/B]

58Sivaslilar 20.06.2010 12:27

Akilli olmak lagzim gecmisten ders cikarmak lagzim rest cekmekle biryer varilmaz takimda fazla bir degisiklik görülmüyor sonu hayir ola :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :confused: :confused: :confused:

58Sivaslilar 20.06.2010 13:05

size bir fikra ve ders cikarin SAYIN YÖNETICILER cocugun birisi yiklmak üzre olan bir duvarin dibinde oyun oynar duvardan bir tas düser cocugu yaralar :mad: :mad: ve oarada amcasi görür cocugu kurtarir cocuk bir kac gün sonra iyilesir olanlari unutur gine gider yikilmak üzre olan duvarin dibinde oyuna dalar oarada amcasi cocugu görür ve DERKI OGLUM DAHA YENI ÖLÜMDEN DÖNDÜN AKLIN BASINA GELMEDIMI USUKMADINMI OGUL :confused: :confused: :confused: :rolleyes:

58Sivaslilar 20.06.2010 13:18

sivas spora oyuncu gerek sivassporu uzman kadro gerek sivas spora yigidoyu yigido yapacak yigit fitbolu bilen oynayan gerek zaman varken tetbir gerek yoksa sayin bakkal degil kimse sivas sporu kurtaramaz gidenler gibi oda gider sivassporunda isi biter AAAAAAAAAAKILLI OLMAK GEREK :rolleyes: :confused: :rolleyes: :confused: :rolleyes: :confused:

A.Turan Korkmaz 20.06.2010 14:02

[QUOTE=mnt3;636864]Gazeteci arkadaşımız Mesut Hocamıza Diaallo'nunn , Mbemba'NIN,zİTA'NIN DURUMLARINI SORSA İYİ OLURDU.bence yapılmış olan 3 tarnsfer iyi oyuncular ama 1 kalecei ve 1 stoper yeterli olmaz diyorum ama diallo ve mbemba kalacaksa yeterli olabilir[/QUOTE]

Diallo sol açıkta, Mbemba sağ açıkta, Zita da ileri uçta oynar, süper olur!!!!!!!!!!!!

fatihcan58 20.06.2010 14:34

cezayir milli takımın kalecisi alınsın

cezayir milli takımın ingiltereyle oynadığı maçı izledim kalecileri M'Bohli, inanın çok hoşuma gitti topu oyuna sokuşları yakın mesafeden kkurtarışları blokanları iyi yer tutması açıyı kapatması çok iyi bizede çok fayda sağlar cezayir milli takkımından ucuza alınacak bir çok futbolcu var takip edilmesinde yarar var

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:44.