SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Pedriel Suarez Hakkında 10 Şey (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29493)

SivasSpor.Com 21.06.2010 16:37

Pedriel Suarez Hakkında 10 Şey

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=21483&token=42253][img]http://resimzade.com/Show.html?i=21483&token=42253[/img][/url]

Sivas'ın yeni transferi Pedriel hakkında bilmeniz gereken 10 şey ;

Sivasspor'un bu sezonki forvet transferi, Bolivyalı Ricardo Pedriel'i yakından tanımanız için oyuncunun on bilinmeyen yönünü derledik.

[B]Ricardo Pedriel Suarez[/B]

[B]1 -[/B] Geçtiğimiz sezon Romanya'da başarılı işlere imza atan Türk antrenör Yüksel Yeşilova'nın isteği ve nüfuzu sayesinde Steaua Bükreş'in 2. takımından kiralık olarak transfer edilen Pedriel, iyi bir dönem geçirince Giresunspor bu futbolcunun bonservisini devre arasında 200.000 avro karşılığı almıştı.

[B]2 -[/B] Steaua Bükreş'e, Bükreş'in Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldığı 2008-2009 sezonunda transfer olan Ricardo Pedriel o sezon takımının Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer alamamış ve Şampiyonlar Ligi'nde forma giyme şansını kaçırmıştı. Mersin İdman Yurdu'nun geçtiğimiz günlerde Bükreş'ten transfer ettiği Andrei Ioancu, Pedriel ile aynı transfer döneminde Rumen ekibine transfer olmuştu.

[B]3 -[/B] Giresunspor geçtiğimiz sezon Sivasspor'u eleyerek Türkiye Kupası'nda gruplara kalma başarısı göstermişti. Ricardo, Sivasspor maçında 2 dakika içerisinde 2 gol birden atmıştı.

[B]4 -[/B] Futbola Bolivya'nın Wilsterman kulübünde başlayan Ricardo bu takımda geçirdiği 3 sezonda 70 maça çıkıp 33 gol atmıştı.

[B]5 -[/B] 2007 yılında U-20 Güney Amerika Şampiyonası'nda şampiyonluk yaşayan Bolivya U-20 milli takımında yer alan Pedriel, 4 maçta forma giymişti.

[B]6 -[/B] 4 defa A milli takım forması da giyen Pedriel, 2009 sezonunda Güney Amerika Dünya Kupası Eleme maçlarında Bolivya'nın, Ronaldinho'lu Brezilya ile karlışatığı maçta dünya yıldızlarına karşı mücadele etmişti.

[B]7 -[/B] İngilizce bilmeyen Ricardo Pedriel sadece anadili İspanyolca'yı ve Bolivya'da yerel bir dil olan Aymara'yı konuşabiliyor.

[B]8 -[/B] Ricardo Pedriel'in Bank Asya 1. Lig'de en fazla canını yaktığı takım Samsunspor. Zira genç golcü Samsunspor ile oynanan 2 maçta toplam 4 kez rakip fileleri sartı. Pedriel ayrıca Sivasspor, Kartalspor ve Hacettepespor'a 2'şer gol atmıştı.

[B]9 -[/B] Geçtiğimiz sezon Giresunspor'da Pedriel'in hocası olan Levent Eriş, Pedriel'in stilini ve hücum pres özelliklerini Hakan Şükür'e çok benzetiyor.

[B]10 -[/B] Futbola başladığı Wilsterman kulübüyle Bolivya'nın en üst futbol liginde Petrobas Bolivya Fair Play sıralamasında 37 puan toplayan Pedriel, 2008-2009 sezonunda fair play sıralamasında Bolivya'nın en fazla puan toplayan 2. ismi olmuştu.

Hüseyin Ataş, Goal.com

hoLiGan Enes 21.06.2010 16:53

Cevap: Pedriel Suarez Hakkında 10 Şey

[B]Tek Kelimeyle Harika Bir Transfer [/B]

ShabbatShalom 21.06.2010 17:06

Ben Takıma fazla katkı yapacağını düşünmüyorum...Bank Asya'da star olabilir fakat Süper Lig de o başarıyı sağlarmı bilinmez...

eyupkocak 21.06.2010 17:10

çok bişey katmaz ama seneye iyi bi fiyata satarız

kiNgSiZe58 21.06.2010 17:12

güzel bir transfer oldugunu düsünüyorum

sivaslibaris58 21.06.2010 17:36

Giresunspor nezaman bizi Türkiye kupasinda eleyerek gruplara kaldi?ne sacmalamis bu yazar,biz Giresunsporla gruplarda karsilastik ve o mücadeleyi 4-3 kazanmistik!!!!3-0'dan mac cevirdik ne anlatiyor ya.bence iyi bir transfer yapmadik,üzülerek söylüyorum bir yol sonra kötü diye yollarlar.

A.Turan Korkmaz 21.06.2010 17:43

Forumda haftalar önce,daha Sivassporla anılmazken , ilk olarak Giresunspordan Pedriel ve Oliveiranın sözleşmelerinin bittiğini, 23 yaş olduklarından oynayamayacaklarını ve ikisini mutlaka almamız gerektiğini yazmıştım. Sonrasında alınınca çok sevindim. Pedriel, rakip sahada basmadık yer bırakmayan,hareketli,golcü,şut çekmeyi seven,tam Mehmet Yıldıza partner olacak bir forvet. Umarım ikisi de sakatlık yaşamaz,sezon boyu mükemmel bir ikili olurlar. Seyircimizin onu eğer buradaysa 28indeki sezon açılışından itibaren çok iyi desteklemesi,bir an evvel Sivassporumuza alıştırması,uyum devresini çabuk atlatması gerek. O şu anki değerinin birkaç misli edecek bir oyuncu. İnşallah bonservisi ile ve uzun vadeli anlaşarak almışlardır. Tribünlerimizi coşturacak bir oyuncu.
Oliveiranın da alınmasını çok isterdim yanına ama galiba ülkesine dönmüş. Oliveira da alınsaydı hücumda çok daha üretken olacak ve geriye düşsek bile bir maçı kolayca çevirebilecektik. Neyse buna da şükür diyelim.
Bu transfer şunu göstermiştir. Yerli olur,yabancı olur, Turhalda olur Londrada olur, afrikada olur,amerikada olur, tam Sivassporumuzun ihtiyaç duyduğu oyuncu,hele bir de gençse, maliyeti de uygunsa alınmalıdır. Pedriel çok çok faydalı olacak inanıyorum.

EfSaNe SiVaSıM 21.06.2010 18:39

bence çok iyi bi transfer kamananın alternatifi olur kamanan son vuruşlarda bu sene yetersizdi suarez iyi oldu

58_babacan_58 21.06.2010 18:50

[CENTER]İSTATİSTİK GÜZEL FAKAT ÖNEMLİ OLAN TAKIMA NE KATACAĞIDIR...[/CENTER]

BeYLeRBeYi58 21.06.2010 18:53

ibrahim şahin ersen martin gibi topçular oynadı ne yaptı bence bu topçu sivasta süper iş yapar görürsünüz....

GokhanTurna 21.06.2010 19:21

Yazar baya sallamış bilgilerin bazıları yanlış...

birolsvs58 21.06.2010 19:30

çok iyibir futbolcu

by_hunter 21.06.2010 19:35

nasıl bır transfer polıtıkamız var hala anlayabilmiş degil bu transferlerle liğ de kalmak için yarışırız ancak o eskş şaşalı günlerimiz malesef geride kaldı :confused:

subasi29 21.06.2010 20:06

ee bukadar opsiyonlu bir adam bize yaramaz ise bu yaziyi yazan yazari opeirm ben

sandal5877 21.06.2010 23:18

bizi onu anladıkta acaba obizleri anlayabilecekmi en önemli konu bu..
onun bizi anlamasını yeğlerim...

burakkova 21.06.2010 23:46

güzel bilgiler.. vatana millete memlekete hayırlı olsun.. iş yapar..

azurri 21.06.2010 23:52

eski şaşalı günlerdenn bahsedebilmek için bu seneyi orta sıralarda bitirmeliyiz bi sene kümeden düşmekten kurtulup bi sonraki sezon şampiyonluğa oynamak hayalden öte değil somut adımlar atmalıyız destek şart her zaman arkandayız sivassporum..!! pedriel cok yerinde bi transfer başarılı olacaktır..

şarkışla 58 22.06.2010 00:04

Yazılanlara bakarsak biz Maradona yı almışız haberimiz yok.Yav altı üstü Giresunsporda oynamış bir futbolcu ne abartıp duruyorsunuz.Ne yani diğer takımlar uyuyordu da bizmi aldık.O kadar iyi futbolcu olsa bizden önce birçok takıma gidebilirdi.

cılgınsivas58 22.06.2010 10:20

giresundan birde oliverayı alalım süper olur forvete işallah mehmetle beraber çok gol atarlar

zindan2hece 22.06.2010 11:06

size bişi solimmi bu adam manyak patlama yapar

balmandol 22.06.2010 18:57

Herkes anasından futbolcu olarak doğmuyor..Futbolcu olunuyor..
Bende Pedriel'in alınmasından dolayı çok sevindim.Bi futbolcu gözlemcisi olarak geçen sezon bize karşı forma giyen Pedriel'i izleyenler,futbolu bilerek izleyenlerin hepsi benim gibi çok sevinmiştir.Koşan,pres yapan,topa iyi vurabilen bir oyuncu..
Birde ben şeye katılmıyorum..Bank Asya topçusu deniliyor..Oldu arkadaşlar biz geri zekalıyız hadi tamam..Ya GS ona ne demeli onlarda futbolcu aldılar Bank Asya liginden onların hocası salakmı..Bırakın bu işleri de transferlere sahip çıkın..MEHMET NAS...CEYHUN ERİŞ..PEDRİEL SUAREZ..Hepside çok kaliteli futbolcular..Seneye göreceksiniz bu üçüde sizi utandıracak..

balmandol 22.06.2010 19:02

Birde kandi takımını yerden yere vuran bu kadar okuyucu olamaz yaa..Bu takım bizim,bu futbolcular bizim arkadaşlar..Yönetime suç bulmak ta bi yerde yanlış..Etin ne budun ne derler..ona göre transfer yapılıyor..Herkes iyi futbolcuları alırsa..Amatörler..3.lig futbolcuları...2. lig futbolcuları ve hatta Bank Asya futbolcuları boşuna yırtınıp durmasınlar öylemi..????
GÜZEL Bİ TAKIM KURULIYOR SENEYE ÇOK İYİ YERLERDE OLACAĞIZ..HİÇ KİMSE MERAK ETMESİN DESTEK OLSUN YETER..KÖSTEKLER ZATEN FAZLASIYLA VAR..

mustafa_kavak58 22.06.2010 19:27

bu oyuncuyu biz sadece kiralik alabilmisiz haha 100.000 euro kiralamisiz :mad:
[url]http://www.transfermarkt.de/de/ricardo-pedriel/transfers/spieler_76281.html[/url]
[url]http://www.transfermarkt.de/de/ricardo-pedriel/transfers/spieler_76281.html[/url]

sivaslımuho 22.06.2010 22:05

evet ya cok ıı oyuncu gercekten hele sıvasspora atııgı goller harıkaydı

hiko58 23.06.2010 15:38

vallahi ben bu işten bişey anlayamadım. ne transfer yapıyoruz ne bişey yine altlarda düşmemek için uğraşacağız. durum bunu gösteriyor.kötüü bucaspor dünya bir futbolcu aldı biz neyi bekliyoruzki. adam gibi bir futbolcu alınsında tr,ibünler şenlensin bari. herkes evet işte bu desin. ben mesut bakkalın bu işi götürebileceğine inanmıyorum. her teknik direktörün kendi futbolcusu var onları getiriyorlar başkada bişey yok. sivasspor düşerse düşsün sanki onların umurundamı.

mustifutbol 23.06.2010 17:24

Geçen sezon 2216 dakika forma giymiş. Toplamda 11 golü var. Takımının en golcü 2. ismi. Ayrıca hiç kırmızı kartı olmaması da bence önemli...

Fikir sahibi olmak isteyenler izleyebilirler.. İşte link

[URL="http://www.hitfutbol.com/video_detay.asp?videoId=125"]http://www.hitfutbol.com/video_detay.asp?videoId=125[/URL]

58^SiVaS^58 23.06.2010 18:31

Ricardo Pedriel Suarez gercekten cok iyi bir oyuncu cok fisikli nerede olacagini biliyor ve mehmet yildiz icin iyi bir partner olur ama imza henüz yok yoksa ben mi yanlisim

Kasım Öktem 23.06.2010 19:47

3- Doğru değil
Giresunspor bizi ne zaman yendi ki :)
4-3 biz kazanmıştık :D :D

İkimiz de elenmiştik

noname87 23.06.2010 20:15

[QUOTE=mustafa_kavak58;637135]bu oyuncuyu biz sadece kiralik alabilmisiz haha 100.000 euro kiralamisiz :mad:
[url]http://www.transfermarkt.de/de/ricardo-pedriel/transfers/spieler_76281.html[/url][/QUOTE]

biz oyuncuyu aldığımızda ne fiyatı açıklanıyor ne sözleşmesi söyleniyor aynı tas aynı hamam gidiyor geçen sene mbembaya zitaya luciene agbetuya ne kadar para verildi kimse bilmiyor

fglnsdf 29.06.2010 12:22

benim bildigime görede biz bu adami sadece kiraladik, bir seneligine.
100.000€ verdik.

fglnsdf 29.06.2010 12:34

[QUOTE=noname87;637280]biz oyuncuyu aldığımızda ne fiyatı açıklanıyor ne sözleşmesi söyleniyor aynı tas aynı hamam gidiyor geçen sene mbembaya zitaya luciene agbetuya ne kadar para verildi kimse bilmiyor[/QUOTE]

Mbemba ve zita bilmem.
luciene yaklasik 1,5 milyon vermisik, burda bizi cok kaziklamislar.
agbetuya 450bin € vermisik, ama bence agbetu iyi.

ayna26 29.06.2010 16:59

forumun başındaki konu "Pedriel Suarez Hakkında 10 Şey " iken yapılan yorumlar bu on şeyden farklı olarak iktisadi şeylere kaymış, adamın sivassporda oyun stilini görmeden işe yaramaz yok vasat yok şu yok bu diye acemice yorum yapmak sanırım hem bu futbolcuya hemde teknik heyete hakarettir, adamı izle maçlardaki performansına bak ondan sonra adam gibi yorumlarda bulunmak sanırım en etik davranış olsa gerek.bu transfer ile ilgili naçizane görüşüm şu ana kadar yapılan transferlerden en süprizi ve patlama yapacak ismi.hadi bakalım herşey sezonun başlaması ile netlik kazanacak, kazananın sivas olması dileği ile...

eyuphulagu 29.06.2010 20:11

Petriel Suarez hala kampa katılmamış..Ne zaman da katılacağı belli değil;sivasspor bu oyuncuyu kiralık olarak almak istemiyor,bu oyuncuyu bonservisi ile almak istiyor..Bugün sivasspora yakın bir eski amatör kulüp anternörü arkadaşla sohbet etme imkanım oldu..Bu abimiz sivassporlu bir çok yöneticininde yakın arkadaşı...Geçen yıl bana kulüp,transfer ve hocalarla ilgili vermiş olduğu haberlerin hemen hepsi doğru çıkmıştı;ben bu haberlerin bazılarını sitedeki mesajlarımda sizlerle paylaşmıştım...Bugün de Pedriel transferi ile ilgili ban bazı şeyler söyledi..Bu abiye göre Suarez transferinde sorunlar çıkmış,gelip gelmetyeceği belli değilmiş;sorun bu oyuncuyu sivassporun bonservisi ile almak istemesiymiş..Çünkü bu oyuncunun bonservisinin hala Steau Bükreş te olduğu iddia ediliyormuş ver Staeau nun da bu oyuncuyu sivasspora kiralık vermek istediği ama sivassporun kiralık olarak değil de bonservisi ile almak istediğiymiş..Bu haberin doğru olup olmadığı zamanla belli olacak...Bakalım Suarez transferi nasıl sonuçlanacak...

A.Turan Korkmaz 29.06.2010 23:00

[QUOTE=eyuphulagu;637800]Petriel Suarez hala kampa katılmamış..Ne zaman da katılacağı belli değil;sivasspor bu oyuncuyu kiralık olarak almak istemiyor,bu oyuncuyu bonservisi ile almak istiyor..Bugün sivasspora yakın bir eski amatör kulüp anternörü arkadaşla sohbet etme imkanım oldu..Bu abimiz sivassporlu bir çok yöneticininde yakın arkadaşı...Geçen yıl bana kulüp,transfer ve hocalarla ilgili vermiş olduğu haberlerin hemen hepsi doğru çıkmıştı;ben bu haberlerin bazılarını sitedeki mesajlarımda sizlerle paylaşmıştım...Bugün de Pedriel transferi ile ilgili ban bazı şeyler söyledi..Bu abiye göre Suarez transferinde sorunlar çıkmış,gelip gelmetyeceği belli değilmiş;sorun bu oyuncuyu sivassporun bonservisi ile almak istemesiymiş..Çünkü bu oyuncunun bonservisinin hala Steau Bükreş te olduğu iddia ediliyormuş ver Staeau nun da bu oyuncuyu sivasspora kiralık vermek istediği ama sivassporun kiralık olarak değil de bonservisi ile almak istediğiymiş..Bu haberin doğru olup olmadığı zamanla belli olacak...Bakalım Suarez transferi nasıl sonuçlanacak...[/QUOTE]

Steau Bükreş gibi tecrübeli takımlar dünyanın her yerinden genç yeteneklerin orada kendilerini gösterip,Avrupanın daha iyi ligleri ve takımlarına sıçramaları için birer basamak oluyorlar. Pedriel Suarez de şu an değeri 400-500 bin avrolarda olan ama doğru takımda sürekli oynarsa değerini katlayabilecek bir golcü. Bunu bilen Steau Bükreş Pedrielin bonservisini kolay bırakmaz. Özellikle de bizim gibi fazla parayı gözden çıkaramayan bir takıma vermez.
Sivasspor da haklı. Giresunspor 100bin avroya kiralık oyuncu oynatabilir ama biz yapamayız. Biz süperligdeyiz. Ara formülbulunabilir bence. İlerde Sivasspor sattığında transfer parasının bir kısmını Bükreş'e verebilir mesela.
Pedrieli ve takım arkadaşı Oliveirayı paraya biraz kıyıp bonservisleriyle alabilseydik,uzun yıllar forvet sıkıntımız olmazdı.
Pedriel transferi olmaz ise ben ligi '10.-15. arası bitirebiliriz ' düşüncemi gözden geçiririm ve iyimserlik iyice yokolur. Forvete alternatif almazsa takımımız yazıyorum: DüŞER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

B.DUMANLI 29.06.2010 23:54

[QUOTE=eyuphulagu;637800]Petriel Suarez hala kampa katılmamış..Ne zaman da katılacağı belli değil;sivasspor bu oyuncuyu kiralık olarak almak istemiyor,bu oyuncuyu bonservisi ile almak istiyor..Bugün sivasspora yakın bir eski amatör kulüp anternörü arkadaşla sohbet etme imkanım oldu..Bu abimiz sivassporlu bir çok yöneticininde yakın arkadaşı...Geçen yıl bana kulüp,transfer ve hocalarla ilgili vermiş olduğu haberlerin hemen hepsi doğru çıkmıştı;ben bu haberlerin bazılarını sitedeki mesajlarımda sizlerle paylaşmıştım...Bugün de Pedriel transferi ile ilgili ban bazı şeyler söyledi..Bu abiye göre Suarez transferinde sorunlar çıkmış,gelip gelmetyeceği belli değilmiş;sorun bu oyuncuyu sivassporun bonservisi ile almak istemesiymiş..Çünkü bu oyuncunun bonservisinin hala Steau Bükreş te olduğu iddia ediliyormuş ver Staeau nun da bu oyuncuyu sivasspora kiralık vermek istediği ama sivassporun kiralık olarak değil de bonservisi ile almak istediğiymiş..Bu haberin doğru olup olmadığı zamanla belli olacak...Bakalım Suarez transferi nasıl sonuçlanacak...[/QUOTE]
Suarez gelmiyecek olsaydi M.Bakkal dünki toplantida,yapilan transferlere deginirken Suarez´in ismini zikretmezdi.

Sivaslibey 30.06.2010 00:42

[url]http://transfermarkt.de/de//transfers/spieler_76281.html[/url]

[url]http://transfermarkt.de/de/sivasspor/kader-zunkunft/verein_2381.html[/url]

Burda 100 000 avro geldigi yaziyor ???

poyrazer5858 23.05.2016 21:03

süper lig için değil ama ptt ligi için iyi bir tercih. sivası tanıyor daha da önemlisi seviyor. vefalı da üstelik. vefaya vefa gerek , değil mi.

Has Sivas`li 23.05.2016 21:07

[B]Bencede sakınca yok, olmayacak yerlerden gol atıyordu :)
Gelsin SUAREZ...[/B]

tavatir 23.05.2016 21:11

Bakalım yarın unutmazsam Pedriel ilgili birinci elden bir haber alıp veririm size:) Yalnız bana sorarsanız ben pek uygun görmüyorum.

Ferhat06 23.05.2016 22:08

[QUOTE=tavatir;976362]Bakalım yarın unutmazsam Pedriel ilgili birinci elden bir haber alıp veririm size:) Yalnız bana sorarsanız ben pek uygun görmüyorum.[/QUOTE]

Hocam öyle deme kanat oynar satrafor oynar daha ne olsun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:37.