SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Deumi Sesleri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29508)

SivasSpor.Com 26.06.2010 12:11

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/deumi.jpg[/IMG]

Gaziantepspor ile sözleşmesi sona eren Kamerunlu futbolcu Armand Deumi'ye Sivasspor kanca taktı.
Mesut Bakkal'ın takımı Sivasspor ile Deumi ile yakından ilgilenirken büyük bir ihtimalle bu futbolcunun Sivasspor ile anlaşma yapması bekleniyor. Gaziantepsporlu yöneticilerin yeni sezonda düşünmediği siyahi futbolcununda Sivas'a sıcak baktığı bildirildi.

[B]Gaziantep Olay[/B]

58^SiVaS^58 26.06.2010 12:47

Cevap: deumi sivas yolcusu

Bu oyuncu iyi ama 31 yasinda oynasa oynasa 2 oynar belki ama yinede saglam duruyor.pek sanmiyorum gelecegini sivasspora cünkü fiyati 1.200.000

58_babacan_58 26.06.2010 13:05

[B][CENTER]gelirse iyi olur valla,yaş önemli değil,önemli olan tecrübedir..[/CENTER][/B]

Salim58 26.06.2010 13:44

[B]Gelsin gelsin Kamanan'la arkadaş olurlar.:)[/B]

fedayi 26.06.2010 13:46

gelsin bide deumi yi görelim

YİGİDOKENTLİ 26.06.2010 14:16

bende gelmedi iyi olur en azinda ligde tercübesi var bizde başali olur oyum sorunu yaşamaz.

babapiton 26.06.2010 14:17

Sıradan Diallo ayarında topçu çok özenle şeçtikleri topçu bu mu yani Sivasspor'a yararı olur ama bu kadar beklediklerine göre kesin bir kaç adam vardı hiç birini alamadılar yine aldılar 4-5 ci alternatifi

münihliyigido58 26.06.2010 14:27

benim bilgilerime göre bir bosnak defans oyuncuyla anlasilmisti, bu ismin nadarevic oldugunu saniyorduk.

deumi en az nadarevic kadar iyi bir oyuncu, ve insallah haber dogru cikar, sivas'a hizli uyum saglar, ve 2-3 sene boyunca güzel basarilara beraber imza atariz.

RoKeT 26.06.2010 14:33

Bonservisi parasi yoksa kesin Aliriz :) Biz bonservise karşi deyiliz ama 500 bin dolari geçmiyecek para yok kulüpte Birazda yönetime hak vermek lazim

armn 26.06.2010 14:34

yuh ya bu kadarda beleşci olunmazki nasıl bir iştir bu eski sivası bunlarmı getirecek antepin kadroda istemediği bir oyuncumu tebrik ederim sizi yönetim.

cılgınsivas58 26.06.2010 14:58

iyi olur gelirse ucuzsa alırlar pahalıysa almazlar

muratugur58 26.06.2010 15:41

Cevap: Deumi Sesleri

arkadaşlar ben bu adamı 4 sefer canlı izledim yavaş adam geri dönüşleri çok yavaş.yanlız kafa topları güzel hepsi o kadar.

omer58 26.06.2010 15:58

nokta transfer!!!!!!!!

B.DUMANLI 26.06.2010 17:10

Stoper olarak alinacak oyuncu gercekten Deumi ise, Gaziantep bu oyuncuya yol veriyor herhalde randiman alamadigi icin,onun yerine stoper arayisina giriyor.Biz ne yapiyoruz Gaziantep´de basarili olamayan oyuncuyu nokta transfer olarak aliyoruz.Allah sonumuzu hayra getire,gelecek cok karanlik.Kalecidende artik bir beklentim kalmadi.

aturk_5834 26.06.2010 19:30

Neyi gelse iyi olur yaav anlamıyorum şu bizim taraftarı. Adam kimdir nedir nerde oynar daha önce ne başarısı vardır bilip bilmeden gelse iyi olur, yok süper olur, yok bilmem ne olur ya bırakın bu işleri. Nerde diğer takımların yeni sezonda düşünmediği döküntü topçuları var biz salça oluyoruz. Yapılan trasferler:
Ceyhun; sorumsuz sorunlu futbol hayatının sonbaharıda geçmiş artık kışa gelmiş bi futbolcu.
Mehmet Nas; ağırbaşlı çok yaşlı takım oyuncusu.
Suarez; tam bi saatli bomba ne olacağı belli değil bank asyadan gelen ama sanki la ligadan alınmış gibi yere göğe sığdırılamayan bi oyuncu.

Acı ama ne yazıkki gerçek şuanki trasfer politikası tamamiyle yanlış alınan oyuncularda yılın fiyaskosu olmaya bir numaralı adaylar. Bu benim görüşümdür katılır yada katılmazsınız. şimdi yapılan trasferlere süper diyen arkadaşların sezon içinde yine bu oyunculara söveceğini hep beraber göreceğiz..

A.Turan Korkmaz 26.06.2010 19:54

Dün akşam başka bir konu başlığı altında Sivassporumuzun Deumi ile ilgilendiğini yazmıştım. Yeniden buraya da yazıyorum.
Armand Deumi kimdir:
Kişisel Bilgiler
Doğum Yeri : DOUALA
Doğum Tarihi : 12 Mart 1979
Uyruk : CMR (Kamerun)
Kulüp : GAZİANTEPSPOR
Sözleşme Başlangıç T. : 16 Temmuz 2007
Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2010

Deumi,Mesut Bakkal Gaziantepsporda 2007de çalışırken sezon başı İsviçrenin FC Thun takımından alınmıştı. 2005,2006 yıllarında Kamerun milli takımında da oynamış,Afrika uluslar kupasında yer almış, hatta dünya karmasına çağırılmıştı.
Mesut Bakkal,kendi transferi olduğundan ve Antepten ayrılmadan onunla 15 hafta kadar çalışmıştı. Deumi 2007den beri istikrarlı bir biçimde Antep savunmasında görev yapmış. Yanında oynayanlar değişmiş ama G.Antep onunla bu yıla dek devam etmiş.
Bu sezona Tolunay Kafkas hocayla başlayacak olan G.Antep, Antalyaspordan Yalçın Ayhan ve G.Saraydan Emre Güngörü defansa transfer etti. Bu yüzden zaten sözleşmesi biten Deumi ya yedek kalmayı kabul edip orada devam edecekti,ya da sözleşme yenilemeyip direkt oynayacağı bir başka takıma gidecekti.
Oyuncunun Sivassporumuz için artıları:
-Türkiyeye Mesut Bakkalın getirmiş olması,onu iyi tanıması
-Evli ve eşi Janetin yanında olması,takımda istikrarlı oynaması
-Tecrübeli oluşu,süperligde 4. yılı oluşu
-Bonservisi tff.org'a göre elinde oluşu?
Eksileri:
-Yaşı:31 ,muhtemelen son transferiyiz. G.Antep'in onun yerine 28 yaşında Yalçın'ı alması diğer takımların gençleştirme politikalarına bir örnek. Defansta biraz ağır.
Şu an içinde bulunduğumuz durumda , hocanın ve yönetimin transfer anlayışına uygun bir isim.
'Bindik bir alamete gedeyyoz gıyamete' durumunda olduğumuzdan 'hayırlısı 'diyorum şimdilik sadece.
Çok zor geçecek bu sezon çok ooof of!

by_hunter 26.06.2010 20:15

tecrübeli bir oyuncu alınırsa faydalı olur bence...

sinyor 26.06.2010 20:52

[url]http://img246.imageshack.us/img246/5503/20080823tmac2gg7mq6.jpg[/url]

sinyor 26.06.2010 20:53

[URL=http://img246.imageshack.us/i/20080823tmac2gg7mq6.jpg/][IMG]http://img246.imageshack.us/img246/5503/20080823tmac2gg7mq6.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

sawyer5892 26.06.2010 22:48

geçen sene Ankara ligden düsürldü Denizli erken havlu attı düsecek 3. takım ya biz olacaktık yada Diyarbakır biz tutturduk ki ben düsecem Diyarbakır hayır olmaz ben düsecem dedi biz inat ettik yooook olmaz mümkün değil canını yerim ben düsecem diye Diyarbakır daha istekli çıktı taraftarınında katkısıyla düstüler. yeterli çabayı geçen yıl göstermemşiz 6 sı bedavadan gelen şaşılacak bi puanla (33) zar zor ligde kaldık. Ama bu yıl daha lig başlamadan ben yönetimi daha istekli gördüm geçen yıl basarılamayan bu yıl basarılacak !!! düsecek takımlarda yapılan transferlerden belli oluyo zaten Karabük Konya ve malesef Sivas . .

şarkışla 58 27.06.2010 00:37

Nerede beleş artık adam var oradayız.:mad:

özsivasli1903 27.06.2010 00:49

gaziantep onu hayatda vermez... süper bi defans bence...

A.Turan Korkmaz 27.06.2010 01:15

Yeni Kaleci transferimiz kim olmalı?
Süperligi araştırdım ama şu an Orkun Uşak dışında Sivassporumuza gelecek durumda hiçbir kaleci bulamadım. Orkunla ilgili iki haber var.
[I][COLOR="Navy"][COLOR="navy"]Orkun Uşak kulüp arıyor
25 Mayıs 2010 22:50 Salı
Orkun'un avukatı Şenol Çilek, Manisaspor ile olan sözleşmesini karşılıklı fesheden kaleci Orkun Uşak için kulüplerle görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.[/COLOR][/COLOR][/I]

[COLOR="navy"][I]Fener G.Saraylı kalecinin peşinde
24 Haziran 2010 08:55 Perşembe
Volkan Babacan'ın yerine kaleci arayışlarına giren Fenerbahçe'ye Orkun Usak'ın önerildiği belirlendi.[/I][/COLOR]

Orkun GS'de ve milli takımımızda da görev almış 1980 doğumlu tecrübeli bir kaleci. Geçen sezon Manisaspor-Fenerbahçe maçında Fenerden iki hatalı gol yiyince suçlanmış,ildışına çıkıp birdaha dönmeyince Manisaspor sözleşmesini feshetmişti. Devre arasında Kayserispor istemiş ama TFF GSde de daha evvel iki maç oynamış olduğundan bir sezonda ikiden çok takımda oynanamayacağından izin vermemişti.
Orkun şu an takım arıyor. Bonservisi elinde. Aykut Kocaman Fenerbahçeye istemezse görüşüp alalım derim.
Çünkü, Sivassporumuzda oynayacak kaleci tercihen:
- Türk, gurbetçi ya da Türkiye liglerinde çalışmış
- Milli takımlarda oynamış
- Kariyeri,karakteri ve nitelikleriyle Sivassporumuza uygun olmalı diye düşünüyorum. Orkun olmaz ise artık başka kaleci adayları araştırıp söyleriz.

subasi29 27.06.2010 02:14

Deumi Kim Yaw ? Allah Askina bu nebicim bir transfer politikasi ...bumudur sivasimizi ayakta tutmak bumudur yine eskisi gibi on saflarda olmak...nedir icimizdeki toplama takim aski ????
antep bile oynatmak istemiyor yolluyor biz hemen ona ususuyoruz kardesim !!!
vanspora bile tenezzul eden anlayistan zaten bu beklenir di??
soruyorum acaba boylesi bir aksi zihniyette cok sevdigimiz baskanimizin rolu var mi?
biz boyle ayakta duramayiz ....
hemserim elin adami aliyor satiyor is yapiyor para kazanip kazandiriyor....
biz ise sadece bir seylere ususmekte yetiniyoruz....
hey gidi sivasim hey !!!!

Divriği58- 27.06.2010 02:24

sivasspor bu sene ilk 10 a zor girer bu kadroyla bilica tum gibi oyuncular almamız lazım lig artık daha zor

ozbss07 27.06.2010 12:40

Bumudur o cok iyi defans ??? Artk bırakn su takıma zencileri toplamayı ya :@ Parası düşük die nerde zenci war gidip topluyorlar :@ gidin brezilyaya arjantine orda yedek kalan forma sansı bulamyn adamları alın . madem ucuz transfer istiyorz ?

ronaldoburak 27.06.2010 13:28

Arkadaşlar yönetimden bir abimle görüşme fırsatım oldu diallo takımda kalacakmış,yeni sözleşme imzalanmış ve dünya kupasından sonra bir kaleci ve bir defans oyuncusu alınacakmış...Bilginize....

ronaldoburak 27.06.2010 13:32

Yönetimimize güvenin kadromuz geçen seneden daha organize olacak ve mesut hoca kadroda şişkinlik başarızlık getirir anlayışıyla ilerliyor emin olun sivassporumuz bu sene iyi yerlerde olacaktır...yeterki takımımızın arkasında olalım...

Sivaslibey 28.06.2010 12:33

Sadece bir kaç kez ismini duydugumu hatirliyorim, demekki hiçmi hiç bir ani birakmamis bende ki ben baya bir detayla bakarim her furbolcuya.

Eger bu adami Mesut hoca alirsa, ben Mesut hoca olan inancim büyük bir "0" olacak.

Benim elimde olan Diallo bu adama en az 3 çeker. Diallo hem sag bek oynar hem defansin ortasinda hemde ôn libero. Kötü bir oyuncuda degil.

Deumi'yi alacagina Diallo'ya sans versin.

savaş2 28.06.2010 22:53

[QUOTE=Sivaslibey;637637]Sadece bir kaç kez ismini duydugumu hatirliyorim, demekki hiçmi hiç bir ani birakmamis bende ki ben baya bir detayla bakarim her furbolcuya.

Eger bu adami Mesut hoca alirsa, ben Mesut hoca olan inancim büyük bir "0" olacak.

Benim elimde olan Diallo bu adama en az 3 çeker. Diallo hem sag bek oynar hem defansin ortasinda hemde ôn libero. Kötü bir oyuncuda degil.

Deumi'yi alacagina Diallo'ya sans versin.[/QUOTE]

antebin ve bursanın yedeklerine göz dikmişiş olacak iş değil arkadaşlar...afrikada artık futbolcu almasınlar..memleket soğuk bu adamlar bizden oynayamazlar....bu yöneticiler hic birsey bilmiyorlar gençlerbirlğinde 2 defans+2 orta sağ+2 golcü genç futbolcular alsınlar bunların içinde kesin ücü ilk onbirde oynar derim ve ilerde parada eder derim...........................................................

yigidomustafa58 29.06.2010 18:53

[B]bize para kaybından başka bir şey olmaz ...[/B]

ahbey 04.07.2010 15:12

Deumi, Karabüksporla anlaşmış.
[url]http://www.tumspor.com/haber/20100704/Karabukspora-Kamerunlu-defans.php[/url]

YİGİDOKENTLİ 04.07.2010 15:20

karabükle anlaşti velide konyasporla anlaşti.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:29.