SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ramoviç imzasını attı ve gitti (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29543)

SivasSpor.Com 03.07.2010 01:13

Ramoviç imzasını attı ve gitti

[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1007.hizliresim.com/2010/7/3/298.jpg[/img][/url]

Sivasspor uzun süredir temas halinde olduğu Bosna asıllı kaleci Sead Ramoviç’i renklerine bağladı

Bir çok yabancı uyruklu kaleciyle görüşen ,ancak Ramoviç’te karar kılan Sivasspor,milli kaleciyle bir yıllık imza attırdı. Resmi imzayı attıktan sonra ülkesine giden Sead Ramoviç’in 15 Temmuzda yeniden Sivas’a gelerek takımla birlikte çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.
31 yaşındaki Sead Ramoviç 1.90 boyunda ve Norveç 1.liginde mücadele eden Tromso takımında forma giyiyordu. Çeşitli defalar Bosna Hersek Milli takımının formasınıda giyen Ramoviç’in Almanya-Stuttgart doğumlu olması dikkat çekiyor.

Kaynak:Hürdoğan

GuVeN 03.07.2010 01:19

Cevap: Ramoviç imzasını attı ve gitti

Klübümüz adına hayırlı uğurlu olsun...

eyupk 03.07.2010 01:23

Hepimiz için hayırlı olsun, inşallah yararlı olur. Yaw nedense bu sıralar takımımız transferleri gizliyor, misal Sedatın transferi, biz taraftarlardan habersiz imzayı attılar, biz sonradan öğrendik, şaşırtıcı.

burakkova 03.07.2010 01:27

en yararlı transfer bu oldu.. şöyle adam akıllı bir de defans transfer edersek.. tamam..

LosTie58 03.07.2010 01:28

Hayırlı olsun takımımıza,faydalı olur inşallah..

BOUN 03.07.2010 01:41

Geçen sene yaptığımız ve bu sene göndermediğimiz transferlerin bu yıl alışmış olacakları ve daha verimli oynayacakları gerçeğini göz önüne alırsak, yapılan transferlerden sonra, şu haliyle Sivasspor'un artık rayına oturmuş bir ekip olduğunu söyleyebiliriz.

Kalecilerimiz, orta sahamız, forvetimiz tamam. Diallo'nun gelmesiyle aslında defansımız da tamam gibi ama yine de defansa bir transfer daha yapacağız diyor yöneticilerimiz, bir defans transferiyle defans problemi de tamamen giderilmiş olacak.

Elimizde son derece tecrübeli ve iyi motive olduğunda bu yıl ilk 6'yı çok rahat zorlayabilecek bir ekip olduğuna inanıyorum. Gerekli motivasyonun sağlanmasında Mesut Hoca'ya çok iş düşüyor.

Transferlerini tamamlamış, borcu derdi olmayan, Digitürk'ten gelen 7,5 trilyonu kasasına koymuş bir takımın futbolcularına düşen görev nedir? Elbette lige iyi bir başlangıç yapmak! Öyle değil mi? Tabii bir de bu sene her bir galibiyete yaklaşık 800 milyar lira verileceği gerçeğini de göz önünde bulundurursak, bir galibiyetin bir futbolcu ettiği ortamda alınacak her bir galibiyet ilerleyen yıllarda Sivasspor için daha parlak daha yıldız isimlerin transferi, daha güçlü bir altyapının kurulması anlamına gelecek!

Haydi Sivassporum, iyi kamplar, bol çalışmalar!

yigido yakup 03.07.2010 01:50

hayirli olsun insallah bizleri sevindirecek bir performans gösterir.

eyuphulagu 03.07.2010 02:03

Hayırlı uğurlu olsun;inşallah sivassporun istediği özelliklere sahip bir kalecidir...Bu yıl lig çok çetin geçecek;Sivassporun Ramoviç'in kurtarışlarına çok ihtiyacı olacak...Boyu bosu yerinde bir kaleci..İnşallah takımımıza katkı yapar...

kiNgSiZe58 03.07.2010 02:13

[QUOTE]Bosna Hersek Milli takımının formasınıda giyen Ramoviç’in Almanya-[B]Ştuttgart[/B] doğumlu olması dikkat çekiyor.[/QUOTE]
Ştuttgart degil Stuttgart !

Konuya gelince, 31 yasindaki bir oyuncuyu transfer etmek nekadar mantikli bilemem ama takima katkida bulunucaksa hay hay

YİGİDOKENTLİ 03.07.2010 02:16

Hayirli ugurlu olsun inşallah ligin en az gol yiyen kalecisi olur.

mucahitbaba58 03.07.2010 04:48

[B]kaleci tecrubeli birine banziyor uyum acisindan sorun olacagini sanmiyorum
ve kaleci kalitesi iyise cok guzel gunler gecirecegine inaniyorum hayirli olsun [/B]

57 Mehmet 03.07.2010 07:02

akin gibi kalecimiz varken bu takima kaleci lazim degildi ama yinede bize hayirli ugurlu olsun demekten baska birsey düsmüyor

şarkışla 58 03.07.2010 07:44

Ben daha önce de yazmıştım yabancı kaleciye karşı olduğu mu.Ama hayırlı olsun demek düşer inşallah başarılı olur.Kaleci bir takımın en önemli mevkisidir.Bir maçta takım kötü olabilir ama kaleci iki top kurtarır iş biter.Hayırlı olsun

Salim58 03.07.2010 08:00

[B][I]Sivasa Ve Sivasspora Hayırlı Olsun..

Hoş Geldin Ramoviç..[/I][/B]

DeathRow 03.07.2010 09:29

bosnaLı oLmasına sevindim ........

balmandol 03.07.2010 09:32

KİNGSİZE 58......Sen aykırımızın kardeşim yaaa.? Sonra sana ne ki adamın yazdığından çok bilmişlik yapıyorsun..ŞTUTTGART olsa ne olur STUTTGART olmasa ne olur..
Bir ikincisi dikkat ediyorum ALINAN BÜTÜN OYUNCULARA VE YÖNETİME AYKIRI Bİ SÖZÜN VAR.ÇOK BİLİYORSAN,PARAN DA VARSA GEL YÖNETİCİ SEN OL BİR DE SEN AL BAKALIM OYUNCU..ÖYLE BOŞ BOŞ,KENDİNİ BEĞENEREK KONUŞMAYLA BU GEMİ YÜRÜMEZ..

zaralı19 03.07.2010 10:20

tecrübeli bir kaleciye benziyor başarılı olacağını inanıyorum.Sivasspora hayırlı uğurlu olsun...

ArifŞahin 03.07.2010 10:20

hayırlı olsun,inşAllah burada forumunu yüksek tutarda sivasspor ve de kendi başarılıı bir sezon geçirir. başarılar kardeşin ve de sivasspor'un olur.

cılgınsivas58 03.07.2010 10:27

hayırlı uğurlu olsun

cılgınsivas58 03.07.2010 10:27

allah tekrarını nasim etsin transferlerin

VAVEYLA13 03.07.2010 10:36

sivassporumuza hayırlı olsun inş. başarılı olur. Ayrıca yaşlı diyen arkadaşlar var bence bir kaleci için 31 yaş fazla değil.

adres58 03.07.2010 11:08

[B]Bu transferi Norveç gazetelinden alarak ilk defa duyurmuştum. Maalesef konu açamadığımdan !!!! dolayı başka sayfada bildirmiştim. Her neyse transferimiz hayırlı olsun diyelim. Şu an devam eden ve kısa ara verilen Norveç liginde 2. sırada bulunan 14 maçta 10 gol görmüş ve geçmişi iyi takımlarda az forma şansı bulmuş Ramoviç i transfer ettik. Fakat duyumlardan anlaşılacağı üzere kaliteli bir isim... 1+1 yıllık anlaşma yapıldı camiamıza hayırlı olsun...Şimdi sıra geldi çok iyi bir Defans (stoper) a ihtiyacımız var.. Tahminime göre Bilica nın durumu bekleniyor olabilir. Çünkü durumu Fenerde tam netleşmedi. Umarım 58 in sahibi gerçek yuvasına döner.[/B]

canimsivas58 03.07.2010 11:15

arkadaslar
belkide bu haber yalandir

bence hemen hemen inanmamak lazim haberlere

ahmet225 03.07.2010 11:22

hayırlı ugurlu olsun inş güzel kurtarışlar yapar:D

sivaslitaner58 03.07.2010 11:33

guzel bir transfer insallah guzel kurtarislarla bizi ucurur ilk 5e

babapiton 03.07.2010 11:46

İyi transfer inşallah devamı gelir

ametaga5858 03.07.2010 12:01

[QUOTE=balmandol;638156]KİNGSİZE 58......Sen aykırımızın kardeşim yaaa.? Sonra sana ne ki adamın yazdığından çok bilmişlik yapıyorsun..ŞTUTTGART olsa ne olur STUTTGART olmasa ne olur..
Bir ikincisi dikkat ediyorum ALINAN BÜTÜN OYUNCULARA VE YÖNETİME AYKIRI Bİ SÖZÜN VAR.ÇOK BİLİYORSAN,PARAN DA VARSA GEL YÖNETİCİ SEN OL BİR DE SEN AL BAKALIM OYUNCU..ÖYLE BOŞ BOŞ,KENDİNİ BEĞENEREK KONUŞMAYLA BU GEMİ YÜRÜMEZ..[/QUOTE]

Aynen katılıyorum. Türkiye'yi bölmeye çalışan Soysuz pkk gibi , Sivasspor'uda Bölmek isteyenler var burda sadece ortalığı karıştırmak için yazı yazanlar var. Maksat Takıma güvenmesinler destek vermesinler ve Sivasspor Taraftar desteğinden eksik bir şekilde sahaya çıksın. Bu zihniyette olan arkadaşlara tavsiyem Sivasspor Taraftarı öyle basit taraftar değil, Basit olsaydı küme düşmeye oynayan bir takımı desteklemez düşmesine yardımcı olurdu. Transfer konusunda ister beğenin ister beğenmeyin Başkan onay verdikten sonra bize hayırlı olsun ve başarı dilemek düşer..

MaXiMuM 03.07.2010 12:05

[B]31 yaş bir kaleci için fazla değil . Umarım iyi bir kalecidir. Norveç liginde Tromso iyi bir takım. O yüzden iyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum. Hayırlı olsun.[/B]

dedebali58 03.07.2010 12:38

şansımızın yaver olmasını dilerim

Dark Force 03.07.2010 13:00

Hayırlı olsun güzel transfer..............

58VoLkAn58 03.07.2010 13:50

[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Kulübümüze hayırlı ve uğurlu olsun.İnşallah takımımıza faydalı bir oyuncu olur.[/B][/FONT][/COLOR]

subasi29 03.07.2010 14:47

hayirli olsun umarim bu transfer ile akin gozden dusmez.

Divriği58- 03.07.2010 15:02

bosna milli takımının kalecisi hasagic ibb de oynuyor .. bu onun yedeğidir anca

58Sivaslilar 03.07.2010 15:13

]Hayırlı olsun takımımıza,faydalı olur inşallah..

58Sivaslilar 03.07.2010 15:15

hayırlı olsun,inşAllah burada forumunu yüksek tutarda sivasspor ve de kendi başarılıı bir sezon geçirir. başarılar kardeşin ve de sivasspor'un olur.

sivaslıadem 03.07.2010 15:23

[QUOTE=eyupk;638118]Hepimiz için hayırlı olsun, inşallah yararlı olur. Yaw nedense bu sıralar takımımız transferleri gizliyor, misal Sedatın transferi, biz taraftarlardan habersiz imzayı attılar, biz sonradan öğrendik, şaşırtıcı.[/QUOTE]

bence en iyisi bu
çünkü bir oyuncuyu havaalanında omuzlara alarak karşılamak yanlış bir uygulama
bu ülkeye nice oyuncular geldi gitti
hepsi de havaalanından inince şu sözü söylüyor
''bu kadar ilgi beklemiyordum'' sözleriyle şaşkınlığını ifade ediyor
ve taraftarı arkasına almış biri olarak yönetimlere bütün çirkefliğini yapıyor
ülkeden giderken de bir yığın tazminat alıyor
olan türk futboluna oluyor

quarezma mıdır karizma mıdır her kimse onun akıbeti de aynı olacak adım gibi eminim
bizim oyuncularımızın da aynı duruma düşmemesi için böyle olması daha hayırlı olmuştur

B.DUMANLI 03.07.2010 15:33

Hayirli vesilelere sebep olmasi dilegiyle,iyi bir transfer olacagini tahmin ediyorum.Gerek mac yayinlarinin ,gerekse galibiyet pirimlerinin tavan yaptigi bir dönemde Sivasspor hakkina düsen bu pastayi almalidir.Buda demektirki Sivasspor süperligde kalmanin ve tutunmanin yollarini bulmak zorundadir.Biz süperligde kalici olmaya mecburuz.Sayet gecen yil Sivasspor istikrarli bir cizgide olsaydi,su anda 5 YILDIZLI HILTON OTELI´ne sahip olacaktik.Fakat istikrar olmayan yere yatirim olmiyacagindan adamlar bundan vazgectiler.Ticaret ve Sanai odasi Hilton´un kurulacagi arsayi bile göstermis.Sivasspor Sivas´in ve Sivas´linin kaderini degistirebilir,degistirmelide.Bunun icin süperligde kalici olmaliyiz,bunun icinde gücümüz var.Borcsuz bir Sivasspor bugünden gelecegin temellerini atmaya basladi bile.

ssfatihss 03.07.2010 15:47

heeeeeeçççç tanımıyım ha ınsallah iiiidir....;)

kakikli 03.07.2010 16:35

[QUOTE=kiNgSiZe58;638132]
Konuya gelince, 31 yasindaki bir oyuncuyu transfer etmek nekadar mantikli bilemem ama takima katkida bulunucaksa hay hay[/QUOTE]

kalecide yaş aramamak lazım, bak dünya liglerine kaliteli yaşlı kaleci çok..
önemli olan adapte olup takıma katkı sağlayabilmesidir...
sivassporumuz için hayırlı olsun...

sevda58 03.07.2010 19:40

hayirli ugurlu olsun insallah.. umarim basarili olur..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:05.