![]() |
Ceyhun Eriş
[B]CEYHUN ERİŞ
[IMG]http://www.turkspor.net/images/news/Ceyhun_Eris.jpg[/IMG] [U][COLOR="Red"]Kişisel Bilgiler[/COLOR][/U] Doğum Yeri : Giresun Doğum Tarihi : 15 Mayıs 1977 Uyruk : Türkiye Boy : 1.83 Kilo : 82 Medeni Hali : Evli [U][COLOR="Red"]Lisans Bilgileri[/COLOR][/U] Lisans No : 10076 Kulüp : SİVASSPOR Sözleşme Başlangıç T. : Sözleşme Bitiş T. : [U][COLOR="Red"]Futbolcu Bilgileri[/COLOR][/U] Pozisyon : Orta Saha Forma Numarası : Oynadığı Takımlar : Galatasaray,Çaykur Rizespor,Göztepe,Siirt JETPAspor,Fenerbahçe,Ankaragücü,Gençlerbirliği,Konyaspor,Samsunspor,Ankaragücü,Trabzonspor,Konyaspor,FC Seoul,Ankaragücü,Denizlispor,Assyriska Föreningen,Sivasspor Milli Olma Sayısı : Türkiye U-18(3 maçta 1 gol) , Türkiye U-21 (3 maç) , Türkiye B Millî Futbol Takımı (3 maçta 3 gol) , A Milli (1 maç)[/B] |
Cevap: Ceyhun Eriş
[B][COLOR="Blue"]ceyhun şahsen benim begendiğim bir oyuncu
inşallah sivassporumuzu benimser ve bize faydalı olur hatta takıma abilik yapar duran toplarda kalecilerin korkulu rüyası bu adam yine öyle olur umarım inşallah umutlarımız boşa çıkmaz hayırlı olsun[/COLOR][/B] |
Bu transferi Mecnun baskan istedi.Yani hayatinda kendi istegiyle yapmis oldugu ilk transfer denilebilir.Ceyhun´da bu transferi ,baskan icin kabul etti.Umarim her ikiside yanilmamistir.
|
dikiş tutturduğu bir tane klüp yok...sivasspor 17. durağı...yetenekli futbolcu ama sivasspora ersen martin kadar bile katkısı olmaz...son derece yanlış bir transfer...taraftarın büyük çoğunluğu istemiyordu...şimdi eğer sezona sivas gene kötü başlarsa, isterse çok iyi oynasın, ceyhun sorumlu tutulacaktır...tıpkı geçen sene ilk haftalarda tüm suçun ersende arandığı gibi...inşallah yanılırım...inşallah ceyhun artık durulur ve belki de son durağı olacak sivasporda başarılı olur...ama hiç sanmıyorum...
|
ceyhun bende 1 sene oynar bizde ondan sonra tekniktirektör olur sivassporda demedi demeyin.
|
Yatılı Futbol Okuluna Hoş Geldin Ceyhun... [B]İyi Uykular[/B] :)
|
iyi bir futbolcu ama duyduğuma göre disiplinsiz tavıları varmış :confused:
|
hayırlı olur işşallah
|
Galatasaray,Çaykur Rizespor,Göztepe,Siirt JETPAspor,Fenerbahçe,Ankaragüc ü,Gençlerbirliği,Konyaspor,Sam sunspor,Ankaragücü,Trabzonspor ,Konyaspor,FC Seoul,Ankaragücü,Denizlispor,A ssyriska Föreningen,Sivasspor
MaşaLLah yani :D |
ceyhun bizde çok iş yapacak gönlümeze taht kuracak futbulu bizde birakacak tekniktirektörümüz olacak.
|
sivasspor 18. kulübü basarili olacagina hic inanmiyorum insallah basarili olur ona verilen paraya yazik insallah bizi utandirir.
|
[QUOTE=YİGİDOKENTLİ;638332]ceyhun bizde çok iş yapacak gönlümeze taht kuracak futbulu bizde birakacak tekniktirektörümüz olacak.[/QUOTE]
Valla helal olsun adamı hemen yıldız yaptın hoca bile yaptın. |
[QUOTE=YİGİDOKENTLİ;638332]ceyhun bizde çok iş yapacak gönlümeze taht kuracak futbulu bizde birakacak tekniktirektörümüz olacak.[/QUOTE]
Sonra da başkanımız olsun bari |
CEYHUN Boluspor'da
[B][U][COLOR="Red"]FANATİK[/COLOR][/U] gazetesinin haberine göre [U][COLOR="Red"]CEYHUN ERİŞ[/COLOR][/U] boluspor'la büyük ölçüde anlaştı
kaynak : fanatik[/B] |
ERMANDAN BİR MİLYON KERE İYİDİR
|
Ceyhun için ilk yazdıklarımdan farklı düşünmüyorum güle güle
|
Aslinda Ceyhun basarili olabilirdide icerde bazi sorunlar var.Adam kendini rahat hissedemedi.
|
[B]Ceyhun türk futbolunun en kalitelı orta saha oyuncularından bırıdır. Ceyhunun ayak bıleklerı çok esnek çalımları iyi. Ben kalmasını ısterdım gıtmesıne çok üzüldum keşke kalsaydı[/B]
|
Rüzgar gibi geldi geçti.Alınması hataydı.
|
geldi gibi gitti bize sadece bir maç kazandirdi diye herkez çok iyi dedi ama sonradan düştü sadece büyük maçlarda şov yapiyor sonra oynamiyor bekledimiz sondu
|
kendisine yazık eden bir oyuncu çok daha iyi yerlerde olabilirmiş geçmişte
|
istikrarsz bi futbolcu ama kendi kendine yapıyo ne yapıyosa.hünerlerini sergileyebilse suanda bu durumlarda olmazdı
|
Futbolu kafandan silmissin ,o topun pesinden dahi kosmak istemiyorsun.Neden kendinle beraber,gittigin kulüpleride,seyircileride mutsuz ediyorsun.Futbolu birak artik Ceyhun.Tam zamani.
|
sadece ilk yarı GS maçında oynadın...
|
Buca istedi Sivas vermedi!
[IMG]http://www.turkspor.net/images/news/Ceyhun_Eris.jpg[/IMG]
Sivasspor'un gözden çıkardığı Ceyhun Eriş'e Bucaspor'dan transfer teklifi geldi,ancak Sivasspor bu kulübe gitmesine sıcak bakmayınca transferde askıya alındı. Sivasspor'la yollarını ayıran 9 futbolcudan birisi olan Ceyhun Eriş'e kümede kalma uğraşı veren Bucaspor'dan gelen teklife Sivasspor sıcak bakmadı ve bonservisinde indirim yapmadı. |
Cevap: Buca istedi Sivas vermedi!
bende öyle birşey okumadim ama ceyhun sivasda alcaklarimi almadan biryere gitmem demiş gerekirse a2 ligindekinlerle antiramana çikarim demiş
|
öyle yaziyordu ben okudum yerde buca filan yazmiyordu keşke gitse buca briraz zor kurtarir boşyere sivasta kalcana bedavaya aldik birde parami istiyorlar
|
ceyhun bir yere gitmez hem taraftar istiyor onu hemde faydali olur
|
Bucaspor´a yan cizmeleri güzel olmus.Aslinda Ceyhun´un takimda kalmasi en uygunu ama yönetim nasil bir yol izleyecek Ceyhun hususunda bekleyip görecegiz.
|
Ceyhun neden gönderiliyor hala anlayamadım...adama görev verildiğinde hangi maçta olursa olsun çabalıyor ve nihayetinde golleri ve asistleri var...
Bence Ceyhunu gönderilecek listesine koymalarının sebebi teknik heyet le arasında bi anlaşmazlık olması.... Ya adam kaç maç 2. yarı girdi...hangisinde umursamaz bi tavır aldı....Sivasspor u düşünmeyen bi oyuncu olsa FENERBAHÇE maçında MEHMET TOPUZUN ona yumruk atmasına CEYHUN gibi agresif bi oyuncu tepki göstermez miydi VE EN NİHAYETİNDE KIRMIZI KART GÖRÜRDÜ ..... Bence yedek kalması onu rahatsz etmeyecekse ( yani ikinci yarı maça girmesi durumu ) ve ALINACAK oyuncu ceyhun kadar yetenekli olmayacaksa gitmesi çok garibime gidiyor.... |
eger bole ise bizim yonetim kurnazlik etmis cunki su anki druma buca bizim rakibimizz, bakti buca istiyor ceyhunu bizim yonetim werirmi hiccc... :D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:41. |