![]() |
Ricardo Pedriel Suarez
[B]RICARDO PEDRIEL SUAREZ
[IMG]http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/4616402/1/pedriel-tifetz-bi.jpg[/IMG] [U][COLOR="Red"]Kişisel Bilgiler[/COLOR][/U] Doğum Yeri : Santa Cruz de la Sierra Doğum Tarihi : 19 Ocak 1987 Uyruk : Bolivya Boy : 1.86 Kilo : 84 Medeni Hali : Bekar [U][COLOR="Red"]Lisans Bilgileri[/COLOR][/U] Lisans No : 14985 Kulüp : SİVASSPOR Sözleşme Başlangıç T. : Sözleşme Bitiş T. : [U][COLOR="Red"]Futbolcu Bilgileri[/COLOR][/U] Pozisyon : Forvet Forma Numarası : Oynadığı Takımlar : Wilstermann,Steaua II Bucureşti,Steaua Bükreş,Giresunspor,Sivasspor Milli Olma Sayısı : Bolivya U-20 ( 4 maç) , Bolivya (4 maçta 1 gol)[/B] |
Cevap: Ricardo Pedriel Suarez
konu nerden açılıyordu ?
|
[QUOTE=yigidoyusuf58;638276]konu nerden açılıyordu ?[/QUOTE]
[B]yanlış hatırlamıyorsam senin şu anda konu açma yetkin yok mesaj sayın 50 yi geçmesi gerekiyordu diye hatırlıyorum ...[/B] |
giresunsporda oynarken bir kaç kere izledim çok etkili fiziğini iyi kullanıyor
|
güzel oyuncu bende sevdim oynar bu takımda
|
cok iyi oyuncu. Mehmet yildizin yaninda iyi isler yAPAR.
umarim forma sansini bulur |
Asiri süratle, gitmekle nasil iyi söför olunmuyorsa,futbolculukda ayni.Nasil sürat sürücü icin felaket getirirse,futbolcunun karektersizi hem kendisine ,hemde takimina zarar verir.Fakat bu Suarez futbolun inceliklerini biliyor.Sivasspor´da yetmisli yillarda Bursaspor´dan alinan Feridun vardi.Her top ayagina geliste türbünler hop oturur,hop kalkardi.Ayni sitili var.Sivas´da, Giresun´dan daha güzel oyniyacagini tahmin ediyorum.
|
Kiralık alınmış Steau Bükreş tan..............
Pişsin diye kiralık veriyorlar demek ki.... |
lige damgasini vurur bu sene harika bir yetenek en güzel transfer bence mehmetle güzel ikili olurlar.
|
[QUOTE=Thai;638293]Kiralık alınmış Steau Bükreş tan..............
Pişsin diye kiralık veriyorlar demek ki....[/QUOTE] basında 3 yıllığına sivas'ta diye yazıyordu!??? |
Pişsin diye kiralık veriyorlar demek ki....[/QUOTE] [B]kiralık değil Sivasspor'a bonservisiyle geldi Giresunspor'da kiralık oynuyordu ...[/B] |
Bu Transfer beni cok rahatlamisti cünkü forvet icin cok korkuyordum mehmet yildiz yanliz kalacagini ama iyiki geldi
|
DUR BAKALIM BU COCUK NE YAPACAK GEÇEN YILKİLER FİYASKO İŞALLAH OLUR
|
artık takıma suarez'i monte etme zamanı gelmedi mi? millet golcü forvetimiz yok diye yakınıyor! neden ilk 18'e bile giremiyor? bonservisini almak için o kadar çırpındı yönetim, şimdi neden kulübede bile oturtulmuyor???
|
Bu adam antalya maçında dahi oynamayacaksa neden alındı? Taider 18'e giremiyorsa neden takımda? Bu kadro hakikaten yeterli mi?
|
kamanan için iyi bir alternatif inş. oyunuyla göz doldurur.
|
neden hala şans tanınmıyor anlamış değilim..
|
mehmetin eski bitirici mehmet olduğunu söylemek isterim onun yanında pedriele yer açmak gerek ama bence pedriel son 15 dakikagirse bile çok etkili olur gibme geliyor hem hava toplarındada etkili
|
suareze şans verilsin, ceyhun'un ortalarında çok kafa golü atar çoookkkk
|
mesut hoca oynamayan oyuncuların neden oynamadıklarını söylerse bizde bilgi sahibi oluruz
|
arkadaşlar bi sabırlı olun yaa bi bakın bakalım bizim sabit forvetemi yoksa forvet arkası kanatları iyi kullanabilen golü çok iyi koklayıp hem atan hem attıran bir santrforamı ihtiyacımız var şu an BENİM KAANATİM ÇOK AMA ÇOK İYİBİR SOL KANAT OYUNCUSUNA İHTİYACIMIZ VAR BU TSHABALALA DA OLABİLİR MANİSADAKİ SİMPSON DA OLABİLİR AMA İYYİ Bİ KANAT OYUNCUSUNA..VALLA GÖNLÜM İSTERKİ SOL KANATA ..TSHABALALA..SAG KANATADA HOLOSKO ALINSA ORTALARINDA CEYHUNLA ÖNLERİNDE MEHMET YILDIZ HARİKA OLURLAR .ARKA İKİLİYİDE İDARE EDERLER ARTIK.KADİR CİHAN ZİTA KEİTA MEHMET NAS NE BİLİM ....
|
bu adam neden oynamıyor arkadaşlar bilen var mı??
|
Takım şuan tek forvetle çıkıyor ve riskli maçlar hoca oynatmadıgına göre performansından memnun degildir.Hemde hocanın mehmeti kesip suarezi oynatacagını hiç sanmıyorum.. Çünkü mehmet kadar etkili olacagına inanmıyorum mehmet ilerde top tutabiliyor fizik gücü yüksek yanii şuan için suarez'in oynaması hem zor hemde zaman gerektirir diye düşüyorum . . .
|
evet forvet lazım deniyor adam 18 e bile giremiyor taider takımda kaliyor dendi hani nerdeler anlamıyorum ilk 18e bile alınmıyor
[B]kadromuzda ileri ucta oyuncumuz sakatlansa kim yerine oynayacak transfer gerekli:confused:[/B] |
iyide bu adm niye oynamiyor..ramazan diye tursunumu kurdular yoksa :) mesut emmim bakkalda satiyordur :D
|
ya süperrr oyuncu bencede ama 2 hafta gecti 18lik kadroda yoktu be:confused:
bence ilk 11e giremesi lazimken 18e alinmiyor?? |
Napıyor bu adam sivastan aldığı paralarla bi maçta bile görmedim boşu boşuna transfer yapmışlar
|
[QUOTE=Yigido DogaN;646544]arkadaşlar bi sabırlı olun yaa bi bakın bakalım bizim sabit forvetemi yoksa forvet arkası kanatları iyi kullanabilen golü çok iyi koklayıp hem atan hem attıran bir santrforamı ihtiyacımız var şu an BENİM KAANATİM ÇOK AMA ÇOK İYİBİR SOL KANAT OYUNCUSUNA İHTİYACIMIZ VAR BU TSHABALALA DA OLABİLİR MANİSADAKİ SİMPSON DA OLABİLİR AMA İYYİ Bİ KANAT OYUNCUSUNA..VALLA GÖNLÜM İSTERKİ SOL KANATA ..TSHABALALA..SAG KANATADA HOLOSKO ALINSA ORTALARINDA CEYHUNLA ÖNLERİNDE MEHMET YILDIZ HARİKA OLURLAR .ARKA İKİLİYİDE İDARE EDERLER ARTIK.KADİR CİHAN ZİTA KEİTA MEHMET NAS NE BİLİM ....[/QUOTE]
Abicim sen uçmuşsun ya bu kulüp İvanovsa ayda 15bin euro veriyor senin dediğin adamlar o paraya oynarmı delimi bunlar hepsinin ailesi var sivasa niye gelsinler para yok bişey yok |
hoca ibrahimi düsünüyor forvette pedrielin mücadele gücü az
|
[QUOTE=enKeskin;646652]Abicim sen uçmuşsun ya bu kulüp İvanovsa ayda 15bin euro veriyor senin dediğin adamlar o paraya oynarmı delimi bunlar hepsinin ailesi var sivasa niye gelsinler para yok bişey yok[/QUOTE]
FUTBOLCUYA AYLIK ÖDEME YAPAN Bİ ÜÇÜNCÜ LİG AMATÖR TAKIMLARI KALDI BİDE SİVASSPOR:mad: YÖNETİM DEGİSENE KADAR SİVASSPORUN NE Bİ MACINA GİDERİM ARTIK NEDE DESTEKLERİM ALAMADILAR Bİ SABALALAYI:mad: |
ne zaman oynar oda merak konusu
|
Pişsin diye kiralık veriyorlar demek ki....[/QUOTE] hayır!!! satılık |
[QUOTE=legant;646672]FUTBOLCUYA AYLIK ÖDEME YAPAN Bİ ÜÇÜNCÜ LİG AMATÖR TAKIMLARI KALDI BİDE SİVASSPOR:mad: YÖNETİM DEGİSENE KADAR SİVASSPORUN NE Bİ MACINA GİDERİM ARTIK NEDE DESTEKLERİM ALAMADILAR Bİ SABALALAYI:mad:[/QUOTE]
bu mu taraftarlık |
Sivasspor hala İbarhim Şahin'den medet umuyorsa vay halimize..İbrahiç çıt kırıldım bir oyuncu..Suarez ibrahim'den daha güçlü ve kafa toplarına da daha iyi çıkan bir oyuncu...Boyu yazıldığı gibi 1.86 değil;1.88 arkadaşlar...Hakan Şükür tipinde bir oyuncu...Bazıları uzun bacaklarıyla Saffet Sancaklı'ya da benzetiliyor...Hepimiz geçen yıl Giresun maçında Suarez'i ve bize attığı 2 golü hayranlıkla izlemiştik..Bu oyuncu heçen yıl ligde 8 kupada 4 gol atmış;fazla maçta oynamamasına rağmen..Zaten 2. yarı kiralık olarak oynamıştı Giresun'da..Eloğlu Messi'yi Kırkiç'i ,Dos Santos'u,Carlos Vela'yı 18 yaşında gözünü kırpmadan oynatıyor,biz hala Bolivya milli takımıyla Brezilya,Arjantin maçlarında oynatılan 23 yaşına gelmiş bir oyuncuyu tecrübesiz diye oynatmayı düşünmüyoruz,bu oyuncuyu 2 maçtır ilk 18 e bile almıyoruz,turşusunu kuracağız herhalde....Takımda kim formdaysa o oynamalı;SİVASSPOR FORMASI KİMSENİN TAPULU MALI DEĞİLDİR...
|
neden oynamıyor d-suarez ben anlam veremedim
|
ya bu oyuncu niye oynatilmadi sivassporda su anki en buyuk merak konusu steua bukres te oynamis oyuncu kendisini nasil 2. ligde buldu birden giresunda allah allah form dusuklugunden mi yoksa ama bize 3 gol atmisti hatirladigim kadariyla insallah bizdede oyle oynar gol atar
|
YA ANLADIM KADAR GALİ BA GİREMİYOR KADROYA MEHMET İBRAHİM ŞAHİN KOLAY OLMUYOR BUNLARI KESMEK
|
[B][COLOR="Green"]Hazır değildir byk ihtimâl , mehmet yıldız yeter bize. [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=eyuphulagu;646824]Sivasspor hala İbarhim Şahin'den medet umuyorsa vay halimize..İbrahiç çıt kırıldım bir oyuncu..Suarez ibrahim'den daha güçlü ve kafa toplarına da daha iyi çıkan bir oyuncu...Boyu yazıldığı gibi 1.86 değil;1.88 arkadaşlar...Hakan Şükür tipinde bir oyuncu...Bazıları uzun bacaklarıyla Saffet Sancaklı'ya da benzetiliyor...Hepimiz geçen yıl Giresun maçında Suarez'i ve bize attığı 2 golü hayranlıkla izlemiştik..Bu oyuncu heçen yıl ligde 8 kupada 4 gol atmış;fazla maçta oynamamasına rağmen..Zaten 2. yarı kiralık olarak oynamıştı Giresun'da..Eloğlu Messi'yi Kırkiç'i ,Dos Santos'u,Carlos Vela'yı 18 yaşında gözünü kırpmadan oynatıyor,biz hala Bolivya milli takımıyla Brezilya,Arjantin maçlarında oynatılan 23 yaşına gelmiş bir oyuncuyu tecrübesiz diye oynatmayı düşünmüyoruz,bu oyuncuyu 2 maçtır ilk 18 e bile almıyoruz,turşusunu kuracağız herhalde....Takımda kim formdaysa o oynamalı;SİVASSPOR FORMASI KİMSENİN TAPULU MALI DEĞİLDİR...[/QUOTE]
aynen öyle, millet gençleri 17-18 yaşında oynatmaya başlıyor, biz 23 yaşındaki adama tecrübesiz muamelesi yapıyoruz. biz bu adamı takıma ne zaman ısındırıp ne zaman verim alacağız? sezon başında bonservisini almaya çalışırken bir taraflarımızı yırttık, şimdi niye oynatmıyoruz? |
Suarez kesinlikle mehmetle oynatılmalı .. neden oynatılmadığını bilen varmı ?
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:58. |