![]() |
Aubey ve Mbemba gitti
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/sslogo.jpg[/IMG]
Sivasspor geçen sezon fazla verimli olamayan futbolcularla yollarını bir bir ayırıyor. Geçen sezon ara transferde Bank Asya takımlarından Bucaspor'a giden ve orada kiralık oynayan Mbemba ile Sivasspor'unda defansında oynayan ancak sürekli eleştiri alan Lucien Aubey'in sözleşmeleri karşılıklı feshedildi ve Sivas'tan gönderildi. Öte yandan,geçen sezon fazla forma şansı bulamayan futbolculadan birisi olan Agbetu'ta takım arıyor. Sivasspor Teknik heyetinin bu futbolcuyuda yeni sezonda takımda düşünmediği ve takım bulması istendiği belirtildi. [B]Hürdoğan[/B] |
Cevap: Aubey ve Mbemba gitti
[B]isabetli bi karar.kendilerine başarılar[/B]
|
[QUOTE]Mbemba ve Lucien Aubey'in sözleşmeleri karşılıklı feshedildi ve Sivas'tan gönderildi.[/QUOTE]
cok dogru bir karar, aubeyi aradilarmi acaba. Mbemba zaten Bülentin marifeti, FC Eindhoven'i PSV Eindhoven zannetti ve o yüzden aldi ( Aubeyden bir farki yok ) [QUOTE]Agbetu'ta takım arıyor.[/QUOTE] Agbetu Gönderilmemesi Gerek. Cok Genc [B]21 Yasinda[/B], ve yasina göre cok yetenekli, zannediyorum bu [B]bakkal[/B] mi [B]süpermarketimi [/B]sivasspor teknik direktör oldugu sürece genc yetenekleri takimda tutmamiz imkansiz. |
evet kimse kalmadi sakatlansa yada biri cezali duruma düşse ne yapçak çok merak ediyom
|
Mbemba bu sene bişeyler bekliyodum açikçasi Hayirlisi Savunmaya ve ortasahaya takviye bize yeter
|
gittiklerine sevindim agbetuyu kralık versek iyi olur
|
süper geç bi karar olsada....
|
Mbemba ve aubey in gönderilmesi dogru bir karar fakat agbetu kiralık olarak verilsin yaşı daha genc teknigide fena degil biraz tecrübe edinirse ilerde işimize yarar diye düşünüyorum ..
|
diğerleri gitsinde agbetu kalsınnnnnnnnnn agbetu gidecekse yerine bir forvet alınması lazım
|
bu giden iki futbolcuyuda bülent hoca alsın ama agbetuya bence şans verilmeli oynadığı az zamanda canla başla koştu örneğin istde 2-2 kaldığımız kasımpşa maçında çabalıyordu malum ozaman takımın geneli vasattı
|
Çok isabetli bir karar.Agbetunun gitmesinide istiyorum bazı arkadaşlar kalmasını istiyor ama agbetunun yapıp yapacagı bu daha fazla ileriye gidemez.Fizik yok güc yok isabetli pas yok hızlı sadece o kadar
|
Agbetunun en bilinen özelliği driblingleri ve sürati ile takımı kontratağa taşıması. Peki o gönderilirse bu görevi kim yapacak? Takımımızda kendini geçen sezon yeterince gösteremediği,fazla şans bulamadığı ve kendini de geliştiremediği bir gerçek. Ama ona ihtiyaç duyacağımız zamanlar da olacak. Elden çıkarmanın bu sezon ne derece doğru olacağı şüpheli.
|
Açikçasi sahsi fikrimi söylemem gerekirse, Aubey'in gitmesi kesinlikle isabet oldu. Bu adamdan bize ne köy olur nede kasaba. Cok isabetli karar.
Gelgelim Mbemba'ya, bu adam konusunda tek yorumum eger yetenek yoksa zaten, kontenjani isgal etmesi zararli olur, bunun içindirki buda isabetli bir karar. Agbetu'ya gelirsek arkadaslar tutturmus gelecegi olan oyuncu. Iyide bu adami daha ne kadar besleyecegiz. Sonuçta yabanci. Kontenjani isgal ediyor ve bize direk takimda oynayacak yabanci lazim, bize katki yapacak yoksa tutmanin anlami. Gelecek vaat eden futbolcu alinacak bu önce türk olsun hatta olabilirse Sivasli olsun. Sonuç olarak üçününde gitmesini yararli buluyorum. Bu sayede yabanci sayi 6ya inmis olacak : 1 Bosnali keleci 2 Yeni Letonyali defans 3 Diallo 4 Keita 5 Zita 6 Kamanan 7 Suarez |
[QUOTE=Sivaslibey;639072]Açikçasi sahsi fikrimi söylemem gerekirse, Aubey'in gitmesi kesinlikle isabet oldu. Bu adamdan bize ne köy olur nede kasaba. Cok isabetli karar.
Gelgelim Mbemba'ya, bu adam konusunda tek yorumum eger yetenek yoksa zaten, kontenjani isgal etmesi zararli olur, bunun içindirki buda isabetli bir karar. Agbetu'ya gelirsek arkadaslar tutturmus gelecegi olan oyuncu. Iyide bu adami daha ne kadar besleyecegiz. Sonuçta yabanci. Kontenjani isgal ediyor ve bize direk takimda oynayacak yabanci lazim, bize katki yapacak yoksa tutmanin anlami. Gelecek vaat eden futbolcu alinacak bu önce türk olsun hatta olabilirse Sivasli olsun. Sonuç olarak üçününde gitmesini yararli buluyorum. Bu sayede yabanci sayi 6ya inmis olacak : 1 Bosnali keleci 2 Yeni Letonyali defans 3 Diallo 4 Keita 5 Zita 6 Kamanan 7 Suarez[/QUOTE] Pardon 7 olacakdir yabanci sayisi |
Arkadaslar kusuruma bakmayin Nabil taider'i unuttum maalesef, yani ediyor 8 yabanci
|
[B]Aubey neysede şu Mbemba yı kim hangi akla hizmet getirdi anlamıyorum ve daha beteri tank gibi ağır olan bu oyuncuyu biz Şampiyonlar Ligi eleme maçınca 11 de hemde orta sahada oynattık...[/B]
|
onların yerine gelecek vaadeden yerli ve yabancı genç oyuncular alınmalı...
|
çok güzel bir haber
|
aubey 1,5milyon €´ya alindi. nasil kontrati karsilikli fesh edilir. adam bedavami gidiyor??? sivassporun parasi havayami gidecek? alttaki sayfada bakabilirsiniz bize kaca geldigine.
[url]http://transfermarkt.de/de/lucien-aubey/transfers/spieler_6976.html[/url] |
[QUOTE=sivasspor585858;639098]aubey 1,5milyon €´ya alindi. nasil kontrati karsilikli fesh edilir. adam bedavami gidiyor??? sivassporun parasi havayami gidecek? alttaki sayfada bakabilirsiniz bize kaca geldigine.
[url]http://transfermarkt.de/de/lucien-aubey/transfers/spieler_6976.html[/url][/QUOTE] Evet haklisin, satilmaliydi iyi pazarlamaci yok demekki. Ama ne varki bu adamin birde maasi var. Kulubede bir sene oturup bize belkide aylik 100 000 avro luk maaliyeti olacak. Bilmiyorum kaç para kazaniyor ama. Bize kayibida çok olacakti. Muhsin hoca gerçekten nerden gormuste bulmus bu siskoyu. |
AGBETU SAMSUNSPOR'DA
[IMG]http://www.habergazetesi.com.tr/haberresim/127884604110070.jpg[/IMG] [IMG]http://www.habergazetesi.com.tr/haberresim/12788460419175.jpg[/IMG] Kırmızı- Beyazlılar, transferde bombayı patlattı. Türkiye'de ilk olarak Turkcell Süper Ligi'nde Kocaelispor forması giyen ardından ise bu takımın küme düşmesiyle Sivasspor'a transfer olan Akeem Oriyomi Agbetu artık Samsunsporlu. Geçen sezon Sivasspor'da 4'ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 16 maç oynayan Nijeryalı futbolcu, dün Samsun'a geldi. Yönetimle görüşüp el sıkıştıktan sonra tesisleri gezen Agbetu, "Önemli bir takıma geldim. Samsunspor da benim gibi layık olduğu yere ulaşmak isteyen bir takım. Bunu birlikte başaracağız" dedi. Öte yandan Agbetu akşam uçağı ile İstanbul'a dönerken, pazartesi günü 2012 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sivasspor'la, Samsunspor yönetimi masaya oturup, transferi resmiyete dökecek. (haber gazetesi) |
Hayirli olsun hem onlara hem bizede insAllah
|
[url]http://www.samsunspor.biz/haber-Agbetuyu_taniyalim_-7693-[/url]
|
[QUOTE=Besyo_cu;639081][B]Aubey neysede şu Mbemba yı kim hangi akla hizmet getirdi anlamıyorum ve daha beteri tank gibi ağır olan bu oyuncuyu biz Şampiyonlar Ligi eleme maçınca 11 de hemde orta sahada oynattık...[/B][/QUOTE]
getren adam sivassporda sampyionlar ligi macinda oynatirken gittigi küme düsmemeye oynayan takimda bile oynatmiyor.olay bu kadar basit. |
Takıma hiçbir katkısı olmayan ve aldıkları maaşlarla takıma zarar olan üç kişi gitti. Bundan daha iyi haber olabilir mi?
|
aubey ve mbenba nın gidişi yerinde bi karar ancak agbetu kiraya verilebilirdi.çünki takımda genç oyuncu kalmadı yaş ortalaması 30 un üzerine çıktı
|
çok iyi oldu bülent onlarıda alsın
|
gitsin yaw boşverin :)
|
[B]hayırlı uğurlu olsun isabetli kararlar ...[/B]
|
tek kelimeyle doğru karar
gecen yılki pürüzler tek tek rutuşlanıyor hayırlısı artık |
:D hangisinden verim aldikki geldiler gorduler gittiler..
|
takim olma yolunda baya yol kat etik ama yedek olar kala bilirlerdi yabanci sayisi olmasa şimdi sakatlik olunca hep genç ler oynuyacak
|
Yönetim gelenler konusunda değilde,gönderilenler konusunda bayağı iyi şeyler yaptı bu da o iyilerden birisi.:)
|
Hello everybody !
I'm new here and I search some informations about Lucian Aubey... Is anyone can explain me (in English, French or Espanol if it's possible) what happened with him and his club, Sivasspor ? I don't understand all... Thanks. |
buyur emmi birinemi bakmıştın :D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:51. |