SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Tüm maçlar artık canlı yayınlanacak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29596)

SivasSpor.Com 12.07.2010 19:06

Tüm maçlar artık canlı yayınlanacak

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/lig_tv.jpg[/IMG]
İstanbul'da yapılan Kulüpler Birliği Vakfı toplantısında, oldukça sık konuşulan "tüm maçlar canlı olacak" söylentisi gerçeklik kazandı.
Toplantıda, yeni sezonda haftada 9 maçın canlı olarak yayınlanmasına karar verdi..

Les Ottomans Hotel'de gerçekleştirilen toplantıda, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Yunus Egemenoğlu ve Levent Kızıl, Fenerbahçe Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, diğer kulüplerden temsilciler ve yayıncı kuruluş Digitürk'ün Genel Müdürü Ertan Özertem hazır bulundu.

Vakfın Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından yaptığı açıklamada, kulüpler, federasyon ve yayıncı kuruluş olarak biraraya gelip, yayın talimatnamesini son haline getirdiklerini, yeni sezonda haftada 9 maçın da canlı olarak yayınlanacağı bir sistemde karar kıldıklarını söyledi.

Türk futbolunun üç ayağını oluşturan TFF, kulüpler ve yayıncı kuruluş olarak son 1 ayda 3. toplantılarını yaptıklarını bildiren Gümüşdağ, şöyle dedi:
''Gündemimiz yayın talimatıydı. Bugün itibariyle yayın talimatı neticelendi. Yeni dönemde yayınların çok daha ilgi çekeceğini ve şova dönük olacağını söyleyebiliriz. Her hafta 9 tane canlı yayınımız olacak. Bu durum, kulüpler, sponsorlar ve yayıncı açısından çok önemli. Hepsinin eksilerini ve artılarını değerlendirip, yayın talimatını TFF Başkanımızın da katıldığı bu buluşmada neticelendirdik. Artık federasyonumuz, yönetim kurulunda alacağı kararla resmileştirecek. Cuma, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri toplam 9 tane maç canlı olarak izleyicilere ulaştırılacak. Haftanın 3 veya 4 günü kullanılarak maçlar verilecek. Artık yayın sayısı 9 maça çıkarıldı. Her üç taraf da ortak bir noktada buluştu ve olumlu şeyler çıktı.''

Diğer yandan, stat ışıklandırmalarının yetersiz olması konusuna da TFF'nin el attığını belirten Gümüşdağ, Türk futbolu açısından çok verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

babapiton 12.07.2010 19:24

Cevap: Tüm maçlar artık canlı yayınlanacak

Lig maçlarında seyirci ile ilgili endişelerim var bizim taraftarımız para verip gelmez maça gider izler tv den ama doğru bir karar sivassporu az çok seviyosak gitmeliyiz maçlara

GuVeN 12.07.2010 19:36

[B]Bu durum Sivas'da yaşayan hemşerilerimizi çok ilgilendirmemeli.Maçları stadyumda canlı takip etmenin zevkini hiç bir şey veremez.Gurbetteki yiğidolar içinse tam bir müjde.Hayırlı olsun..[/B]

GokhanTurna 12.07.2010 19:51

[QUOTE=GuVeN;639097][B]Bu durum Sivas'da yaşayan hemşerilerimizi çok ilgilendirmemeli.Maçları stadyumda canlı takip etmenin zevkini hiç bir şey veremez.Gurbetteki yiğidolar içinse tam bir müjde.Hayırlı olsun..[/B][/QUOTE]

Aynen katılıyorum.. Sivasdaki hemşerilerimiz evinde lig tv bile olsa maça gitmeli kendi takımını desteklemeli. Taraftarlık bunu gerektirir

sebasteia 12.07.2010 19:55

Yurdun dört bir yanına yayılmış Sivaslı hemşerilerime sesleniyorum: Lütfen bu yıl Lig TV paketi alırken özellikle Sivasspor paketi almayı talep edin. Kulübümüzün gerçek taraftar potansiyeli, gerçek gücü ortaya çıksın. En azından Lig TV aboneleri arasında paket satışında ilk 5'e girebilmeliyiz. Bu şekilde diğer takımlara ve futbol kamuoyuna gücümüzü ve potansiyelimizi göstermiş olacağız.

eyuphulagu 12.07.2010 21:23

Geçen haftalarda ligtv nin de bu konuda bir açıklamasını gazetelerden okumuştum..Ligtv abonelere 4 büyük takımın maçı hariç fiyatı belirlemiş durumda.. Fiyat 12 tl. olarak belirlenmiş ..Ligtv eğer geri adım atmazsa 12 tl. ye sivassporun 34 maçını izleyebileceğiz....Sivastaki yiğidolar olarak maçları tabiki stata giderek izleyeceğiz...Deplasmandaki maçları ise inşallah lig tv den izleyeceğiz...

by_hunter 12.07.2010 22:21

guzel bır gelişme ama sivas ta olanların bu habere kulak tıkayıp maçı sahada izlemesı lazım bence

sivastatlıbelam 12.07.2010 23:44

çok güzel bi haber...nihayet adam olmaya başladılar...2 sezon sivasımızın bu sezon bursanın başarısı 3 büyütülmüşleri gölgeye düşürdü ve anadolunun kıymeti anlaşıldı gibi biraz.

çakışan maçlar nasıl verilecek onu anlamadım ben.:confused:

Salim58 13.07.2010 07:23

[B][I]Gurbette olan takımını görüp izleyemeyenler için güzel bir uygulama.

Benim tereddütüm bilhassa kışın 4,Eylüle fazla giden olmaz, kahveler dolar taşar, bu soğukta maçamı gidilir diye fazla rağbet olmaz....[/I][/B]

TRAPER 13.07.2010 14:19

MEMLEKETİM DIŞINDA Kİ VİLAYETLER İÇİN İYİ BİR ORGANİZASYON SİVASDA OLAN HEMŞERİLERİMİZİN BU HABERLE İLGİLENMEMESİ LAZIM BİZİM GİBİ DIŞARDAKİLERE BU HABER

esrarengiz 13.07.2010 18:55

biz gurbetciler icin gercekten iyi bir haber ama ligler basladiginda sivasda kalmayi isderdim staddaki anbians ortam ve seyir gercekten daha farkli .... bir arkadasimiz soyle yazmis kisin herkes kahvede dolar tasar tv den bakar diye /.... hakli bence biraz ama zaten sivas sporu seven taraftar stadda olur... gelen seyircilerimiz gelmeyenleri aratmayacak sekilde takimini destekleyeceginden eminim.. ben bile simdi ligi birakin hazirlik maclarina gitmek icin can atiyorum insallah hepsini seyretme firsatim olur....

Yusuf Çevik 13.07.2010 19:00

BENCE ÇOK GÜZEL OLMUŞ İNŞALLAH GÜZEL BİR SİVASSPOR İZLİCEZ SİVASDA OLAN HEMŞERİLERİM EVDE İZLERLERSE COK AYP OLUR VAKIT BULDUKCA STADI DOLDURMAYA ÇALIŞALIM...

sarsılmaz 13.07.2010 19:04

Bu harika bir haber, Her hafta acaba nasıl oynandı neler yaşandı merakından anında kurtulma imkanı doğdu umarım sulandırılmadan ciddi bir şekilde devam eder.

özsivasli1903 13.07.2010 22:11

süper bir olay bence buda bir devrimdir...
gurbette rahatca sivasimizin macina baka bilecegiz...

A.Turan Korkmaz 13.07.2010 22:48

Çok iyi oldu. Yönetim artık Sivas'ta oturup da 4 Eylül stadında takımını cefakarca destekleyen bizlerin yüzüne dönüp bakar belki.
-Kombinelerde indirim,makul fiyat diyoruz.
-Stad giriş-çıkışları kolaylaşsın diyoruz.
-Park sorunu diyoruz.
- Taraftar organizasyonları,tribünleri coşturmaya,hareketlendirmeye dönük daha fazla faaliyet diyoruz.
Artık madem her maç tvden verilecekse tribün seyircilerine daha büyük görev ve sorumluluk düşüyor.Ölmezsek her maç tribündeyiz. Sivasspor sevgimiz evelallah var sonuna kadar. Biraz da ilgi bekliyoruz. Hadi yönetim,doldur şu stadı!

Tuncay 14.07.2010 00:08

Arkadaslar haklilar bir yerde, elbette stadyumun seyirci kapasitesini etkiler. Ancak sununda bilinmesi gerekirki buyuk sivassporun 10 binlerce taraftarida sivas disinda gurbette yasamaktadir.Bizler icinde cok guzel bir gelisme olmustur.Sivasda yasayipda maca gitmemek demek taraftar degildir demektir.

sivaslıadem 14.07.2010 15:08

takıma gelir acısından olumlu bir gelişme
ancak taraftarımız evimden izleyim diye maça gitmezse takımı arkadan vurur hic bir faydasını da goremeyiz ş
şehir dışında olup da maça gidemeyen bir cok sivassporlu da boylece takımımızı sadece buyuk maclarda izlemek durumunda kalmayacak artık

subasi29 14.07.2010 16:18

[QUOTE=sebasteia;639101]Yurdun dört bir yanına yayılmış Sivaslı hemşerilerime sesleniyorum: Lütfen bu yıl Lig TV paketi alırken özellikle Sivasspor paketi almayı talep edin. Kulübümüzün gerçek taraftar potansiyeli, gerçek gücü ortaya çıksın. En azından Lig TV aboneleri arasında paket satışında ilk 5'e girebilmeliyiz. Bu şekilde diğer takımlara ve futbol kamuoyuna gücümüzü ve potansiyelimizi göstermiş olacağız.[/QUOTE]

Cok haklisin sevgili kardesim !!!
bizler hem sivasimizin adina hemde takimina sahip cikalim...

ssfatihss 15.07.2010 09:40

tamam güzel bir gelişme amaaaaa bu işten çok kişinin cebi dolar

rivaldo58 15.07.2010 11:04

çok yerinde bi haraket

şarkışla 58 15.07.2010 23:44

Hekes SİVASSPOR digitürk paketini alsın bütün Türkiye SİVASSPOR taraftarını görsün

corahdepe 19.07.2010 21:49

ne zaman olacak bu bende lig tv var sivassporun maclarini nasil izleyecem

Playaz58 20.07.2010 13:24

Arkadaslar bir forumda okudugum habere gore arkadasin teki DigiTurk ile iletisim kurmus. DigiTurk bu maclari nasil verecegini soyle aciklamis:

- Tum Maclar Lig TV uzerinden verilecektir.
- Cuma:1 Cumartesi: 3 Pazar: 4 ve Pazartesi: 1 mac olarak verecekler
- Her mac ayri bir saatte baslayacak, ve boylece DigiTurk bundan yararlanarak tum maclari Lig TV'den yayina koyabilecek.
- Fiyati 30 - 40 YTL arasinda olacak

Boylece Tum maclari izleyebilecegiz. Fakat benim korkum 3 buyuklere 30 kamera diger maclara 5-10 kamera kullanmalari ve boylece sanki maclari ozet goruntulerden izlemis gibi izleyecegimiz. Insallah DigiTurk adil davranir ve tum maclara itina ile davranip gerekli altyapi ve kamera sistemini yerlestirir.

Biz gurbetteyiz ve Sivas'imin macini ancak buralara geldigi zaman gidebiliyoruz, veya izinde oldugumuz zaman gorebiliyoruz. Sivas'ta yasayan tum yigidolardan istegimiz Lig Tv'si oldugu halde evde oturmayip 4 eylul stadini doldurmalaridir. Boylece kulubumuze gelir ve futbolcularamiza moral saglamis oluruz.

Unutmayalim ki Super Lig'de olmamiz ve Anadolu'nun super luks kenti olmamiza ragmen bu mucadeleyi surdurmemiz buyuk bir basaridir.

MeXeS58 20.07.2010 13:30

[B]

İşte Lig TV'nin yeni sezon fiyatları

Süper Lig'in yayıncı kuruluşu olan Digiturk yeni sezonda futbolseverleri memnun edecek paket fiyatları açıkladı.

2010-2011 Futbol Sezonunda Tüm Maçlar Canlı Yayınlanacak.

Turkcell Süper Lig’in yayıncı kuruluşu Digiturk, 2010-2011 futbol sezonunda, her hafta oynanan dokuz Süper Lig maçlarının hepsini canlı olarak yayınlayacak. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftarları, aylık ücret ödeyerek tuttukları takımın bir ayda oynadığı dört maçı da kesintisiz seyredebilecek.

Süper Lig yayın bedelinin eskiye oranla 2.5 kat artmasına rağmen fiyatlarında zamsız ilerleyen Lig TV, daha geniş kitlelerin de tuttukları takımların maçlarını seyredebilmesi için "12. Adam Paketi"ni satışa sunacak.

Bu paketi alan taraftarlar, ayda 12 liraya Anadolu takımlarından taraftarı olduğu takımın tüm lig maçlarını izleyebilecek. Yani Galatasaray, Beşiktaş veya Fenerbahçe dışındaki tüm taraftarlar ayda sadece 12 lira ödeyerek taraftarı olduğu takımın bir ayda oynadığı dört maçı kesintisiz izleyecek.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları için hazırlanan, "Taraftar Paketi" ise ayda 34.99 lira tutarında olacak. Bir diğer paket olan "Şampiyonlar Paketi" ile de futbol severler her ay yirmiye yakın maçı 39.99 liraya seyredebilecek.

Bu paket ile Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un oynadığı tüm maçları seyretmek mümkün olacak. Yeni sezonda canlı yayınlanacak dokuz futbol maçının hepsinin yer aldığı paket olan "Süper Lig Paketi" ise ayda 43.99 lira olacak.
[/B]

eyupk 20.07.2010 17:28

keşke babam alsa sivassporumuzun paketini off :(((

sivaslihakan 20.07.2010 21:05

ben biraz önce digitürk euroyu aradim yayin hakkinda bilgi aldim ve maalesef avrupaya sadece 5 mac yayini yapilacakmis dokuz mac yayini türkiye icin gecerliymis yani biz sadece gs,fb,bjk,ts ve bursasporun maclarini izlicez ama yinede bi sezonda on macini izliyebilicez sivassporun bunu icinde üye olmak degermi bilmiyorum

BOUN 20.07.2010 21:56

[QUOTE=MeXeS58;640049][B]

İşte Lig TV'nin yeni sezon fiyatları

Süper Lig'in yayıncı kuruluşu olan Digiturk yeni sezonda futbolseverleri memnun edecek paket fiyatları açıkladı.

2010-2011 Futbol Sezonunda Tüm Maçlar Canlı Yayınlanacak.

Turkcell Süper Lig’in yayıncı kuruluşu Digiturk, 2010-2011 futbol sezonunda, her hafta oynanan dokuz Süper Lig maçlarının hepsini canlı olarak yayınlayacak. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftarları, aylık ücret ödeyerek tuttukları takımın bir ayda oynadığı dört maçı da kesintisiz seyredebilecek.

Süper Lig yayın bedelinin eskiye oranla 2.5 kat artmasına rağmen fiyatlarında zamsız ilerleyen Lig TV, daha geniş kitlelerin de tuttukları takımların maçlarını seyredebilmesi için "12. Adam Paketi"ni satışa sunacak.

Bu paketi alan taraftarlar, ayda 12 liraya Anadolu takımlarından taraftarı olduğu takımın tüm lig maçlarını izleyebilecek. Yani Galatasaray, Beşiktaş veya Fenerbahçe dışındaki tüm taraftarlar ayda sadece 12 lira ödeyerek taraftarı olduğu takımın bir ayda oynadığı dört maçı kesintisiz izleyecek.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları için hazırlanan, "Taraftar Paketi" ise ayda 34.99 lira tutarında olacak. Bir diğer paket olan "Şampiyonlar Paketi" ile de futbol severler her ay yirmiye yakın maçı 39.99 liraya seyredebilecek.

Bu paket ile Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’un oynadığı tüm maçları seyretmek mümkün olacak. Yeni sezonda canlı yayınlanacak dokuz futbol maçının hepsinin yer aldığı paket olan "Süper Lig Paketi" ise ayda 43.99 lira olacak.
[/B][/QUOTE]

Bu haberden de anlaşılabileceği üzre ''Sivasspor paketi''ne üye olan bir Sivasspor taraftarı ayda sadece 12 TL vererek Sivasspor'un bütün maçlarını izleyebilecek.

Şimdi Türkiye'nin dört bir tarafına yayılmış olan Yiğidolara sesleniyorum. Alın Sivasspor üyeliği, Sivasspor prim yapsın, Yiğido'nun gücü ortaya çıksın. Bakın lig başladıktan sonra istatikler yayınlanmaya başlanır, A takımının şu kadar B takımının bu kadar izleyici abonesi var diye, Sivassporumuz üstlerde olmalı, gücümüzü göstermeliyiz!

sivastatlıbelam 21.07.2010 15:55

anlamıyorum yaa hala şu 3 büyüytülmüşleri ayrı bi kefeye koyuyorlar.aklı olan anadolu takımı tutar.ya da şöyle deyim yüreği olan anadolu tyakımı tutar.

GuVeN 21.07.2010 16:11

Gurbette yaşayan Sivaslılar özel Sivasspor paketini satın almalılar.Sivas'daki hemşerilerimde hem Sivasspor paketini bağlatmalı hemde maçları buna rağmen gidip staddan takip etmeliler.Bir senedir buradan ağlıyoruz nerede bizim maçlarımız neden yayınlanmıyor diye!Haydi bakalım artık yayınlanacak,taraftarlar olarak geregını yapmalıyız.Ben digitürkümü kapattırmıştım,bu hafta içersinde Sivasspor paketini açtıracağım.Takımıma ne şekilde faydam olacaksa anında yerine getireceğim elimden geldiği kadar.Kızsamda, bazen isyan etmek istesemde yinede yerine getireceğim..Ama karşılığınıda isteyeceğim!!!

sivaslihakan 21.07.2010 22:42

[QUOTE=GuVeN;640271]Gurbette yaşayan Sivaslılar özel Sivasspor paketini satın almalılar.Sivas'daki hemşerilerimde hem Sivasspor paketini bağlatmalı hemde maçları buna rağmen gidip staddan takip etmeliler.Bir senedir buradan ağlıyoruz nerede bizim maçlarımız neden yayınlanmıyor diye!Haydi bakalım artık yayınlanacak,taraftarlar olarak geregını yapmalıyız.Ben digitürkümü kapattırmıştım,bu hafta içersinde Sivasspor paketini açtıracağım.Takımıma ne şekilde faydam olacaksa anında yerine getireceğim elimden geldiği kadar.Kızsamda, bazen isyan etmek istesemde yinede yerine getireceğim..Ama karşılığınıda isteyeceğim!!![/QUOTE]

sivastakiler sivas paketini almamali cünki stada gitmeyebilirler sehir disindakiler kesin almali

28 EYLÜL 2009 25.07.2010 00:32

Onu bunu boşverinde bu durum bizleri bozmasın. Millet evinde izlemeye başlamasın. Stadlar boş boş olmasın. İçerde dışarda Trabzon ve Kayseri maçlarına stada gitmeye gayret göterelim. Aman evde izleyeyim olmasın. Biliyorsunuz bize terso bunlar.

28 EYLÜL 2009 25.07.2010 00:33

[QUOTE=sivaslihakan;640326]sivastakiler sivas paketini almamali cünki stada gitmeyebilirler sehir disindakiler kesin almali[/QUOTE]

Yukarıdaki yazıma yakın olmuş gardaş...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:17.