SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 3-1 FCC Oss (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29630)

SivasSpor.Com 20.07.2010 21:34

Sivasspor 3-1 FCC Oss

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/sivasfc.jpg[/IMG]

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sivasspor, hazırlık maçında Hollanda temsilcisi FC Oss'u 3-1 mağlup etti.

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Hollanda temsilcisi FC Oss ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazandı.

Herpen'deki Herpenia Stadı'nda oynanan müsabakaya Sivasspor, Akın, Abdurrahman, Denis, Sedat Bayrak, Hayrettin, Kadir, Sedat Yeşilkaya, Zita, Erman, Pedrial ve Kamaman onbiriyle başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında 12. dakikada Erman'ın golüyle 1-0 öne geçen Sivasspor, rakibinin 30. dakikadaki golüne engel olamadı.

Sivasspor, ilk yarının son dakikasında Hayrettin'in düşürülüşüyle kazanılan penaltı atışını, Zita ile değerlendirince ilk yarıyı 2-1 üstün tamamladı. İkinci yarıda bir gol daha bulan Sivasspor, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Playaz58 20.07.2010 21:34

Sivasspor - FC OSS Mac Sonucu

Degerli Yigidolar,

Sivasspor' umuzun yurtdisinda ki ilk hazirlik macini canli seyrettim. Takimimiz 3-1 kazandi. Goller: Hayrettin (penalti), Bruno Zita ve Erman'dan geldi.

Yeni transferlerden Pedro Suarez ve Dennis (Litvanyali) oynadi. Pedro Suarez mac boyunca cok silik kaldi ve maalesef gelecek icin umut vaad etmedi. Ama olsun bu sadece bir hazirlik maci.
Dennis cok super oynadi ve gercekten defansimiza cok yararli olacak. Her kafa topunu yendi ve bir defans oyuncusu olarak nerede duracagini biliyor.
Bu sene Erman' i cok hirsli gordum, gercekten artik cok kosuyor ve yilmak bilmeyen bir enerjisi vardi.
Supriz olarak gozume batan oyuncu Kadir Bekmezci' di. Cok guzel oynadi ve gercekten kendini gelistirmis.
Macta Mehmet Nas ve Mehmet Yildiz oynamadi. Sivasimiz tam kadro ile oynamadi. Genellikle yedek futbolcular sahadaydi bunlara bir kac as oyuncu yardimci oluyor.
En son olarak Kamanan gercekten eski gucunde degil ve artik fazlasiyla kosmuyor, ya yasi gecti yada paraya doydu!

BOUN 20.07.2010 21:38

Cevap: Sivasspor - FC OSS Mac Sonucu

Alın size galibiyet! :) O kadar çok istediniz ki!

Aslında hakkaten hazırlık maçı da olsa galibiyetleri özledik. Allah'a şükür birisine de kavuştuk. Şimdi 'ya ama FC OSS de şöyle böyle takım' demeye niyetli olanlar olabilir! Susun iki dakka, Allah Allah, ağız tadıyla galibiyetimizi kutlayalım! :)

kiNgSiZe58 20.07.2010 21:41

ya arkadaslar FC Oss ahim sahim takim degil yenmemiz lazim tabi

Respect58 20.07.2010 21:49

Allah razı olsun bu bilgiler için teşekkür ederiz...

sivaslımuho 20.07.2010 21:52

[FONT="Times New Roman"][/FONT]cok ıyı bı haber di içimiz rahtaladı

eyupk 20.07.2010 21:55

işte bu ya, herşeyimsin benim sivassporum. canım feda olsun sana sivasım

fatihcan58 20.07.2010 21:56

ohhh be şükür beraberlik serisi bittiii mesut bakkal harbiden bakkal 1alıp bir veriyor bu ne kardeşim ya birazda süper market ollll bu sene küme düşmessek iyidir transferler yetersiz nerde pili bitmiş oyuncu varsa aldık onlara vereceğimiz parayı gençlere versek hem mücadele gücü yüksek olur hemde seyirciye moral olur sedat zaten bitikk miladını çoktan doldurmuş bırakın süperligi 2ligde oynayamaz bu haliylee.. suarez bilinmeyen soru işareti denniste aynı gibi iyi futbolcu olsaydı çoktan bir avrupa takımı görürdüü inşallah bütün transferler bizi yanıltırr gerçek sivassporu görürüz sivassporumuzu huzur evine çevirdilerrr inşallah yanlışlarını görürler cihan gibi genç dinamkik oyuncuları transfer ederlerrr...........

eyupk 20.07.2010 21:56

Kadroda tam olarak kimler vardı

Yusuf Çevik 20.07.2010 21:56

bu bilgileri bizlere aktardığınız için teşekkür ediyorum

Respect58 20.07.2010 22:01

[QUOTE=fatihcan58;640111]ohhh be şükür beraberlik serisi bittiii mesut bakkal harbiden bakkal 1alıp bir veriyor bu ne kardeşim ya birazda süper market ollll bu sene küme düşmessek iyidir transferler yetersiz nerde pili bitmiş oyuncu varsa aldık onlara vereceğimiz parayı gençlere versek hem mücadele gücü yüksek olur hemde seyirciye moral olur sedat zaten bitikk miladını çoktan doldurmuş bırakın süperligi 2ligde oynayamaz bu haliylee.. suarez bilinmeyen soru işareti denniste aynı gibi iyi futbolcu olsaydı çoktan bir avrupa takımı görürdüü inşallah bütün transferler bizi yanıltırr gerçek sivassporu görürüz sivassporumuzu huzur evine çevirdilerrr inşallah yanlışlarını görürler cihan gibi genç dinamkik oyuncuları transfer ederlerrr...........[/QUOTE]

arkadaşım kendi tezini kendin çürütmüşsün Deniss kaliteli olsaydı avrupadan bir takım alırdı demişsin CİHAN YILMAZ'ı süper ligde kimse göremedi ama biz gördük ve onnumara topçu.Ayrıca Deniss İvanovs İyi bir futbolcu bence videolarını seyretmelisin.Yeni bir bilica geldi haberiniz yok.Adam ne paslar atıyo be hemde hava toplarına çok hakim..

atrium58 20.07.2010 22:09

Maçla ilgili bizlerin merakını gideren hemşehrilerime teşekkür ederim. Sivasspor yönetimi takımı bizlerden neden izole ediyor acaba. Transferleri sahaya antremana çıktıklarında görüyoruz hazırlık maçlarıyla ilgili bilgileri siteden değilde hemşolardan alıyoruz. Acaba tavşan dağamı küstü..

sebasteia 20.07.2010 22:14

[QUOTE=Playaz58;640100]Degerli Yigidolar,

Sivasspor' umuzun yurtdisinda ki ilk hazirlik macini canli seyrettim. Takimimiz 3-1 kazandi. Goller: Hayrettin (penalti), Bruno Zita ve Erman'dan geldi.

Yeni transferlerden Pedro Suarez ve Dennis (Litvanyali) oynadi. Pedro Suarez mac boyunca cok silik kaldi ve maalesef gelecek icin umut vaad etmedi. Ama olsun bu sadece bir hazirlik maci.
Dennis cok super oynadi ve gercekten defansimiza cok yararli olacak. Her kafa topunu yendi ve bir defans oyuncusu olarak nerede duracagini biliyor.
Bu sene Erman' i cok hirsli gordum, gercekten artik cok kosuyor ve yilmak bilmeyen bir enerjisi vardi.
Supriz olarak gozume batan oyuncu Kadir Bekmezci' di. Cok guzel oynadi ve gercekten kendini gelistirmis.
Macta Mehmet Nas ve Mehmet Yildiz oynamadi. Sivasimiz tam kadro ile oynamadi. Genellikle yedek futbolcular sahadaydi bunlara bir kac as oyuncu yardimci oluyor.
En son olarak Kamanan gercekten eski gucunde degil ve artik fazlasiyla kosmuyor, ya yasi gecti yada paraya doydu![/QUOTE]

Kadir'in iyi olacağı belliydi. Mesut Bakkal geldikten sonra çok iyi oynadı, verilen fırsatı iyi değerlendirdi. Erman'ın hırslı olması ve Dennis'in de çok çok iyi oynaması müthiş bir haber. İnşallah bu sene çok can yakacağız.

Haydi Sivassporum!

sebasteia 20.07.2010 22:16

[QUOTE=atrium58;640116]Maçla ilgili bizlerin merakını gideren hemşehrilerime teşekkür ederim. Sivasspor yönetimi takımı bizlerden neden izole ediyor acaba. Transferleri sahaya antremana çıktıklarında görüyoruz hazırlık maçlarıyla ilgili bilgileri siteden değilde hemşolardan alıyoruz. Acaba tavşan dağamı küstü..[/QUOTE]

Maalesef arada müthiş bir kopukluk var. Sivasspor yönetimi Sivasspor'u bırakın dünyaya veya Türkiye'ye, Sivaslılara bile pazarlayamıyor. Bu açıdan çok zayıflar. Taraftarı bilgilendirme sıfır, kulüpten haberleri paylaşma sıfır, ürün satışı sıfır... Yani pazarlama sıfır.

babapiton 20.07.2010 22:19

Ciddi bir rakip degil ama kazanmak güzel

birolsvs58 20.07.2010 22:22

bugün duyduğum en güzel haber işallah devamı gelir yenelimde kim olursa olsun

sebasteia 20.07.2010 22:23

maça giden arkadaşlardan fotoları bekliyoruz, yok mu foto

OSB 20.07.2010 22:40

Süperlerdi hepsi güzel oynadilar :)

babapiton 20.07.2010 22:42

[QUOTE=OSB;640128]Süperlerdi hepsi güzel oynadilar :)[/QUOTE]

Maçı izlediysen biraz bilgi alabilirmiyiz

yigidomustafa58 20.07.2010 22:43

[B]tebrik ederim Sivasspor'umuzu ....TSL sabırsızlıkla bekliyorum ...[/B]

subasi29 20.07.2010 22:54

nihayet galibiyet :) bunun tadini cikaralim

_DeReBeYi_ 20.07.2010 23:07

[B]gazandihyaaaa laaaaaaaa :)))) en son biz kimi yendiydik :)))) amma busene bu galibiyetinen beraber daha bizim bilegimizi kimse bukemez aha buraya yaziyorum[/B]

DeathRow 20.07.2010 23:11

Herpen'deki Herpenia Stadı'nda oynanan müsabakaya Sivasspor, Akın, Abdurrahman, Denis, Sedat Bayrak, Hayrettin, Kadir, Sedat Yeşilkaya, Zita, Erman, Pedrial ve Kamamana onbiriyle başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında 12. dakikada Erman'ın golüyle 1-0 öne geçen Sivasspor, rakibinin 30. dakikadaki golüne engel olamadı.

Sivasspor, ilk yarının son dakikasında Hayrettin'in düşürülüşüyle kazanılan penaltı atışını, Zita ile değerlendirince ilk yarıyı 2-1 üstün tamamladı. İkinci yarıda bir gol daha bulan Sivasspor, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.ü

kaynak : ajansspor

MeXeS58 20.07.2010 23:12

[B] macı ızleyen arkadaslar nasıl oynadık bunun hakkında daha cok bılgı verırlerse sevınırız[/B]

DeathRow 20.07.2010 23:19

denis icin süper defans diyolar dogrumu izleyenler

benozgurr 20.07.2010 23:20

izleyen arkadaşlar bıraz detaylıca yorumlar mısınız?

eyupk 20.07.2010 23:27

[QUOTE=fatihcan58;640111]ohhh be şükür beraberlik serisi bittiii mesut bakkal harbiden bakkal 1alıp bir veriyor bu ne kardeşim ya birazda süper market ollll bu sene küme düşmessek iyidir transferler yetersiz nerde pili bitmiş oyuncu varsa aldık onlara vereceğimiz parayı gençlere versek hem mücadele gücü yüksek olur hemde seyirciye moral olur sedat zaten bitikk miladını çoktan doldurmuş bırakın süperligi 2ligde oynayamaz bu haliylee.. suarez bilinmeyen soru işareti denniste aynı gibi iyi futbolcu olsaydı çoktan bir avrupa takımı görürdüü inşallah bütün transferler bizi yanıltırr gerçek sivassporu görürüz sivassporumuzu huzur evine çevirdilerrr inşallah yanlışlarını görürler cihan gibi genç dinamkik oyuncuları transfer ederlerrr...........[/QUOTE]
kusura bakma ama boş konuşuyorsun, peki sana soruyorum, Bilicayı almadan önce dünya çapında tanınıyormuydu Bilica, hayır tabikide, Bilica şimdi dünya çapında tanınıyorsa o da Sivassporumuz sayesindedir.

ELLISEKIZLI-58 20.07.2010 23:31

maç superdiii umarim bu sezon cok iyi oynariz.. en buyuk SIVASSPOR

benozgurr 20.07.2010 23:33

guzeldıyse anlatsana

ercan58.a 20.07.2010 23:42

[B][COLOR="Blue"]allaha şükür...mesut hoca ile bir galibiyet gördük-devamı gelir inşallah
a2 maçını saymıyorum tabiiki-inşallah bu sezon başarılara ulaşırız[/COLOR][/B]

ELLISEKIZLI-58 20.07.2010 23:48

yazan oldu ya zaten siteye:) nasil gecti diye anlatildi herhalde ben oyle okudum?

OSB 20.07.2010 23:49

[QUOTE=ELLISEKIZLI-58;640146]yazan oldu ya zaten siteye:) nasil gecti diye anlatildi herhalde ben oyle okudum?[/QUOTE]

haklisin sunacigimmm yazan oldu XD

benozgurr 20.07.2010 23:54

kardes onlar fazla detaylı degıl sende anlat degısıklıkerı falan gencler nasıldı

Kaya_kale 21.07.2010 00:01

Sevgili yigidolar, bende maci canli izledim. Yukarda yazan arkadasa bazi noktalarda katilmiyorum. Ilk once Erman topla cok oynuyor, takimin hizini kesiyor. Suarez hic bir varlik gosteremedi. Sadece sahadaydi. Umarim ilerde duzelir takima katki saglar. Gozume batanlar Zita ve Kadir oldu. Ikiside orta sahada karinca gibi calistilar. Mesut hoca, Zita boyle mucadele ettigi muddetce, herhalde formayi ondan olmaz. Birde Litvanyali stoper Dennis takima cok fayda saglayacak gibi gorunuyor. Cok sogukkanli ve duracagi yeri biliyor, toplara mudaheleside son derece yerinde.

benozgurr 21.07.2010 00:08

GENCLER NASILDI

Playaz58 21.07.2010 00:19

[QUOTE=benozgurr;640153]GENCLER NASILDI[/QUOTE]

Gencler son dakikalarda girdi fakat bir yorum yapmak icin gercekten cok zor.
Oynamayan oyuncularimizin gordugum kadariyla:
- Cihan
- Keita
- Mehmet Yildiz
- Mehmet Nas
- Rahimic
- Murat Sozgelmez
- Ferhat
- Alisan (kaleci)
- Ceyhun (yarin kampa katilacak)

Hayrettin' de macta sakatlandi.

Bazi arkadaslar macin nasil gectigini sormus. Gercekci olmak lazim ise 1.lig kalitesinde ki bir takim olsaydi Sivasspor' un karsisinda zorlanirdik!
Kaleci Akin macta bir kac hata yapti, toplara yanlis cikti ve golu bu nedenle yedik.
Ibrahim Sahin oynadi ama pek varlik gosteremedi. Bruno Zita gercekten cok guzel oynadi.

Birde Sedat adinda bir oyuncumuz var (defanstaki Sedat degil) bunun kim oldugunu bilen var mi?

Not: Baskan macta yoktu!

esrarengiz 21.07.2010 00:20

[B]maci canli olarak izleyen birisi olarak takimi yedek agirlikli olsada cok begendimm
sadece kamanan varlik gosteremedi onuda mesut hocaya bizzat sordum kamanan cok yorgun dedi....hayrettinde sakatlanip cikana kadar superdi onunlada yaklasik yarim saat konusma firsatim oldu oda takimdan memmun dennis bir harika bilicanin yerini dolduracak bi kapasitesi varr... butun toplari aldi ve hic faul yapmadan butun toplari arkadaslarina aktardi diyebilirim... akina gelince cok bagiriyor ama az is yapiyor cok hatali cikislari vardii allah dan rakip oyuncular acemi davrandilar pozisyonlarda...suarezde biraz sakindi sanki ..ermana gelirsek erman cok kosmaya calisiyor ama olmayinca olmuyor kardesim yani bu sekilde kadroya giremez bence ...ve transferdede tolga seyhan alinmiyor dediler yani bu transfer haberi dogru degil oyle soylendi bana..ama yinede bu takim is yapar kardesim as oyuncularda kadroya dahil olursaa..[/B]

esrarengiz 21.07.2010 00:24

[QUOTE=ELLISEKIZLI-58;640146]yazan oldu ya zaten siteye:) nasil gecti diye anlatildi herhalde ben oyle okudum?[/QUOTE]

suna sen zaten maca bakmadinki gittin geldin kantine abur cubur ne varsa yedin :))) ama senide bi taraftar olarak orada gormek bizzat beni mutlu etti

OSB 21.07.2010 00:36

[QUOTE=esrarengiz;640156]suna sen zaten maca bakmadinki gittin geldin kantine abur cubur ne varsa yedin :))) ama senide bi taraftar olarak orada gormek bizzat beni mutlu etti[/QUOTE]

hahaha abarttin yaa :D alt ustu icicek aldi bize haha :D

esrarengiz 21.07.2010 00:41

[QUOTE=OSB;640159]hahaha abarttin yaa :D alt ustu icicek aldi bize haha :D[/QUOTE]

sooryy ben hepsini kendine aldi sandim yaa :))

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:27.