![]() |
Bakkal'dan transfer sinyali
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1007.hizliresim.com/2010/7/30/652.jpg[/img][/url]
Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Sivasspor'da, teknik direktör Mesut Bakkal, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi; transfer sinyali verdi. Bakkal, Suudi Arabistan'ın El İttifak takımı ile yapılan hazırlık maçı sonrası yaptığı açıklamada, Hollanda'yı hava şartları ve maç trafiği için seçtiklerini vurgulayarak, ''Çalışma şartları takımımızın lehine olduğundan burayı seçtik. Hazırlık kampında önemli olan takımın oyun formatına oturması'' dedi. Mesut Bakkal, takımın genel durumundan memnun olduğunu belirterek, şöyle konuştu: ''Önümüzdeki sezon lig zorlu geçecek. Tüm takımlar yeni oluşan yayıncı bütçesinden pay alarak güçlendi. O nedenle bir puanın bile önemli olacağını düşünüyorum. Bizim hedefimiz daha önceki başarılara benzer başarılar elde etmek. Türkiye Kupası'nda var olmak istiyoruz. Kaliteli bir kadromuz var. Yeni transferlerimizle çekirdek kadroyu oluşturmaya çalıştık. Bu kamp döneminde anladık ki takımın orta alan ve forvet oyuncusuna ihtiyacı var.'' Bakkal, transfer konusunda detaylı açıklama yapmadı. [B]-KULÜP BAŞKANI MECNUN OTYAKMAZ-[/B] Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise Hollanda'da 13 gündür kamp yaptıklarını ve 2 Ağustos Pazartesi günü Türkiye'ye döneceklerini söyledi. Yeni transferlerle kadronun gençleştiğini ifade eden Otyakmaz, ''Orta alanda oyuncuya ihtiyacımız var. Transfer edeceğimiz oyuncunun Süper Lig tecrübesi olmalı. Takım, son şeklini bu transferden sonra alacak. Orta alan ve forvette oyuncularımız olmasına rağmen teknik direktörümüzün isteği üzerine Türk Ligi'nde oynayan birkaç alternatif belirledik'' diye konuştu. [B]Öte yandan Avrupa Sivaslılar Birliği Başkanı (ASİB) Rüştü Elmas, Sivasspor'u kamp yaptığı otelde ziyaret etti. Burada yöneticilere işlemeli gümüş tabak hediye eden Elmas, Almanya ve Hollanda'da yaşayan gurbetçi Türklerin ligde Sivasspor'un başarılarını görmek istediklerini ifade etti.[/B] [B]Elmas, Sivasspor'u kamp süresince yalnız bırakmadıklarını sözlerine ekledi. AJANSSPOR [/B] |
Cevap: Bakkal'dan transfer sinyali
Iyi....En azindan Sinyalini Verdi...Allah muhafaza bu adam bu sinyali vermeseydi biz bu lige baliklama girerdik,nice zincirleme kazalarada davitiye cikarirdik
|
[B]Uzun zamandır söylüyorduk daha transferler gerektiğini,hatta hocamızın bunu kamp sonrasında farkedeceğinide söylüyorduk ve yanılmadık çok şükür.Şimdiki dileğimiz gelecek oyuncuların kalitelerinin Sivasspor'umuza yakışabilmesi ve taraftarları memnun edebilmesi..
Takımı kamp dönemi boyunca yalnız bırakmayan site yöneticilerimize de ayrı bir teşekkürü borç bilirim,sanırım bu ziyaretleriyle iligi haber ve görüntüleri bizlerle en yakın zamanda paylaşırlar..[/B] |
bu güzel bi haber olmuş:)büyük başkan; lütfen imkanlarımız doğrultusunda azıcık paraya kıyıp iki verimli olabilecek büyük transfer yapalım:)
|
Ne haber ama değil mi! Tarftar 3 aydır bu takımda direkt oynayack adamlar lazım;biz bonservisi elinde oyuncudan ziyade takımda direkt oynayacak en az 3-4 tane oyuncuya ihtiyacmız var diye bangır bangır bağırdık..Hoca 1 ay önce bu kadro beni rahatlıkla ligde götürür;benim en iyi transferlerim kadromuzu korumamızdır diye demeçler veriyordu...Sivasspor boş boşuna 2 ay kaybetti;hoca 3-4 aydır bu takımın başında hala daha takımını yeni yeni tanıyor..Lig 15 gün sonra başlıyor ..Sivasspor bu satten sonra ancak 3 büyüklerin serbest bıraktığı oyuncuları alabilir ;alırsa onlarda ancak kiralık alınır..Demekki bonservisi elinde,bedava admalarla bu iş yürümüyor...İnşallah takımdakilerden daha iyi,takıma faydalı ,yaşı 30 un altında olan iyi oyuncular alınır...Zararın nersinden dönülürse dünülsün kardır;ama gelen oyuncu ne zaman hazır olacak,ne zaman takıma uyum sağlayacak ;bu işde adeyta bir bilmece gibi..Demekki hocada beleş, içi geçmiş oyuncuların takıma faydalı olmayacağını sonunda anladı;biraz geç oldu;inşallah hayırlısı olur...
|
[QUOTE=eyuphulagu;641432]Ne haber ama değil mi! Tarftar 3 aydır bu takımda direkt oynayack adamlar lazım;biz bonservisi elinde oyuncudan ziyade takımda direkt oynayacak en az 3-4 tane oyuncuya ihtiyacmız var diye bangır bangır bağırdık..Hoca 1 ay önce bu kadro beni rahatlıkla ligde götürür;benim en iyi transferlerim kadromuzu korumamızdır diye demeçler veriyordu...Sivasspor boş boşuna 2 ay kaybetti;hoca 3-4 aydır bu takımın başında hala daha takımını yeni yeni tanıyor..Lig 15 gün sonra başlıyor ..Sivasspor bu satten sonra ancak 3 büyüklerin serbest bıraktığı oyuncuları alabilir ;alırsa onlarda ancak kiralık alınır..Demekki bonservisi elinde,bedava admalarla bu iş yürümüyor...İnşallah takımdakilerden daha iyi,takıma faydalı ,yaşı 30 un altında olan iyi oyuncular alınır...Zararın nersinden dönülürse dünülsün kardır;ama gelen oyuncu ne zaman hazır olacak,ne zaman takıma uyum sağlayacak ;bu işde adeyta bir bilmece gibi..Demekki hocada beleş, içi geçmiş oyuncuların takıma faydalı olmayacağını sonunda anladı;biraz geç oldu;inşallah hayırlısı olur...[/QUOTE]
Zararın neresinden dönülürse kardır diye düşünmekten ve yönetime ve hocaya güvenmekten başka yapabileceğimiz birşey yok malesef.Sizinde dediğiniz gibi hakkımızda hayırlısı.. |
[I][B]Mesut Hocamız zaten ilk maçta açıklamıştı, kamp döneminde bakacağız aksayan bölgelere takviye yapacağız demişti.Yani transfer kapanmış değil. İnşallah aksayan bölgelere en isabetli transferler yapılır.
Ayrıca takıma olan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen (ASİB) yönetimini kutlar teşekkür ederim..[/B][/I] |
Evet O da var.Hollandada hava kötü.Futbolcuları etkiliyor olabilir.Ama bizimkiler yağmur çamur demeden..:) yeniyoruz berabere kalıyoruz.İnşallah bakacağız...
|
Günaydın sayın bakkal diyoruz. biz bu aklımızla iki aydır yazıyoruz burda orta saha forvet lazım diye. en azında kendisi de görmüş, iyiye işaret.
|
Bu takım zaten 3 yıldır bağıra bağıra forvete ve 10 numaraya ihtiyacımız var diyordu. Bunu görmemek gariplikti. Biz hala bonservisi elinde olan vede futbola doymuş oyuncular peşindeyiz.Bir galibyet piriminin 750 bin olduğu dönemde yönetimin biraz paraya acımadan 3-yada 4 galbiyet parsını iyi 2 tane transfere yatırması lazım.
Eğer transferi becermiyorlarsa ki beceremiyorlar İlhan CAVCAVA biraz komisyon vererek yardım isteye bilirler. |
süperlig tecrübesi olmazsa bu ligde oynayamıyo mu gidip yine orda burda yedek kalmıs adamları alacaklar rakiplerimiz ispanyadan ingiltereden oyuncu getirirken . .
|
Forvete transferin ne geregi varki. Sende zaten Mehmet var, Ibrahim Sahin var, Kamanan var birde yeni Ricardo'yu almisin. Kaldiki bu adami kiralik almisin demekki bu sene katkisi büyük olmasi lazim yosksa ne diye bekletiyorsunki takimda.
Ayrica Kamanan'dan hosnut degilsen o zaman elinden vakti iken çikarki yerine daha iyi birini ala bilesin. Vallah forvet denilince ben güney amerikali derim, alacaksan oralardan, Uruguay, Arjantin, Paraguay, Kolombiya, Sili'den, alacaksin bu ülkelerden baya iyi golcüler çikiyor. Gelgelelim orta sahaya, evet kanatlarimizda oynayacak bir tane bile adam yok, belki bir Faruk sol kanatta ama iste, Erman kendini defansiv olarak gelistirmeli orayi saglama almak için ama sag kanata oyuncu sart. Cihan biraz beceriyordu geçen sene o tarafta ama hazirlik maçlarinda pek ona güvenmiyor hoca herhalde. Ceyhun'u gerçekten bosuna aldi bu adam basimiza çok dertler açacak bu herif. |
Kadir, Taider, Zita, Keita, Ceyhun, Mehmet Nas, Sedat Yesilkaya, Cihan, Erman, Bu su an bizde mevcut Orta saha oyuncularimiz.
Ama bakarsin, bu oyuncular ya ön libero yada Oyun kurucu. Arkadaslar bizde 10 numara yok diyorlar ama zaten Zita, Ceyhun, Taider, Cihan ve Erman var. Ama bizde kanat oyunculari yok. Sadece Faruk ve belki Ferhat. Hani bilsemki Tevfik, Yunus ve Ferhat'i oynatacak orta sahada, ben oyuncu almasin derim ama yok. Bu saatten sonra bize gelecek süper lig oyuncularinda hiç bir halt olmaz. Zamaninda dedik Gökhan Emreciksin, Aydin Karabulut, adamlar bostaydi takim ariyorlardi alsaydik hem genç oyuncular, hem hirsli hemde yetenekliler. Fenerbahçe yedek kalecisi Volkan Babacan'i istemiyormus, bu çocuk Türkiye'de gelecekteki bir numarali kaleci olacak. Cok yetenekli ve çok saglam, alsaniza gelecegimizi bir 10 yil garantileriz. Hatta bence bu çocugu sonradan avrupa kulüplerine bilem satariz. Neyse bu saatten sonra ben süphe ederim Türkiye'den alinacak oyuncudan sadece genç oyunculardan belki bir sey çikar. Kusura bakmayin bir daha tekrar ediyorum ama bence bizim hocada vizyon yoktur ve hatta yönetimimizdede vizyon kalmamistir. Önümüz açik degil, endiseliyim ben gelecegimiz adina. InsAllah Anadolu Üsküdar ve 4 eylül'den iyi futbolcular kazaniriz. |
[B]Mesut Hoca'ya güvenım ciddi manada sarsılmaya başlamış durumda. Yahu Hocam bu takımın gecen sezon ki maç kasetlerini hiç mi izlemedin ? Son haftalarda takımın ne durumda oldugunu hiç mi göremedin de transfer için bu kadar zaman beklettin ?
Oldukça güçsüz takımlar ile maç yaptık ve buna rağmen transfere ihtiyacımız var ise demek ki güçlü bir takım bizi olmadık durumlara sokacak ! Sezon öncesi hazırlık kampına katılmayan oyuncular ne kadar fayda sağlayacak ? Oyun yapımıza ne kadar sürede uyum gösterecek ? Geçen seneki kabusu bir daha yaşamayalım da ne olursa olsun artık... Sivassporumuzu yurt dışında yalnız bırakmayan ASİB yönetimi ve Rüştü Başkanıma teşekkürlerimi sunarım.[/B] |
[QUOTE=Sivaslibey;641454]Kadir, Taider, Zita, Keita, Ceyhun, Mehmet Nas, Sedat Yesilkaya, Cihan, Erman, Bu su an bizde mevcut Orta saha oyuncularimiz.
Ama bakarsin, bu oyuncular ya ön libero yada Oyun kurucu. Arkadaslar bizde 10 numara yok diyorlar ama zaten Zita, Ceyhun, Taider, Cihan ve Erman var. Ama bizde kanat oyunculari yok. Sadece Faruk ve belki Ferhat. Hani bilsemki Tevfik, Yunus ve Ferhat'i oynatacak orta sahada, ben oyuncu almasin derim ama yok. Bu saatten sonra bize gelecek süper lig oyuncularinda hiç bir halt olmaz. Zamaninda dedik Gökhan Emreciksin, Aydin Karabulut, adamlar bostaydi takim ariyorlardi alsaydik hem genç oyuncular, hem hirsli hemde yetenekliler. Fenerbahçe yedek kalecisi Volkan Babacan'i istemiyormus, bu çocuk Türkiye'de gelecekteki bir numarali kaleci olacak. Cok yetenekli ve çok saglam, alsaniza gelecegimizi bir 10 yil garantileriz. Hatta bence bu çocugu sonradan avrupa kulüplerine bilem satariz. Neyse bu saatten sonra ben süphe ederim Türkiye'den alinacak oyuncudan sadece genç oyunculardan belki bir sey çikar. Kusura bakmayin bir daha tekrar ediyorum ama bence bizim hocada vizyon yoktur ve hatta yönetimimizdede vizyon kalmamistir. Önümüz açik degil, endiseliyim ben gelecegimiz adina. InsAllah Anadolu Üsküdar ve 4 eylül'den iyi futbolcular kazaniriz.[/QUOTE] Bazı yerlerde size katılmıyorum Volkan Babacan dediğiniz adam 5 para etmez. Bugüne kadar febe'de hangi maçta zihinde kalacak bir kurtarış yaptı. Bakın maç sayısı sormuyorum, sadece bi kurtarış. Gökhan Emreciksin denen muhterem yine gavur parası ile 5 para etmez bi topçu. Ne febe'de ne de GAYseri'de dikiş tutturamadı; ahlaken sıfır mertebesinde biridir kendileri. Aydın Karabulut'a gelince ise bu adamı nerede istihdam(!) edeceğiz merak etmekteyim. Söylediğiniz transferler mevcut duruma gram faide edecek şeyler değildir kanımca. Ancak viziyon meselesine gelince sizinle hem fikirim. Sayın Bakkal'ın vizyonu epeyce dar maalesef. Çünkü bugüne dek elle tutulup, gözle görülen ve hatta uzayda yer kaplayan bir başarısını görmek ve göstermek mümkün değil. Kuvvetle muhtemeldir ki Sayın Bakkal 10 ila 15. haftalarda kepenkleri kapatır. Umarım yanılırım, umarım Bakkal Sivasspor ile sınıf atlar ve vizyonunu genişletilir. Ne diyelim; ı hope so.... |
Kadronun yetersiz oluşunu biz teknik adamlar olmadığımız halde görüyoruz da, hoca ve yönetim nasıl görmüyor. Maçlarda alıncak puanlara verielcek para yükseltilmiş durumda. Yani alacağın her galibiyet ve puan sana para olarak dönecek. Al o zaman kaliteli orta saha, defans ve forvet oyuncusu, parasını nasıl olsa çıkartırsın.
Hem puanlardan gelecek parayla, hemde taraftarı stada çekerek kazanırsın. Ben şahsen Mehmet Yıldız ve Kamanan'dan başka bir futbolcunun tribünleri ateşlendireceğine inanmıyorum. Galatasaray'dan bir Aydın Karabulut yıllardır peşindeydik alamadık, bu sene serbest kaldı hiç ilgilenilmedi. Fenerbahçe'den kaleci Volkan Babacan 3. kaleci durumuna düştü ve kadroya alınmıyor bize yarayacak bir futbolcu. Yönetimin biraz kesenin ağzını ve gözlerini açması lazım. Takımı Avrupa'da yalnız bırakmayan Yiğidolar'a, ASİB üyelerine ve site başkanımız ve ASİB başkanı RÜŞTÜ ELMAS kardeşimize de teşekkür ediyoruz. AYK |
hocam geç kalınmıyormu alan aldı şunu zamanında yapmanız gerekirdi birde uyum sorunu yaşayacaklar bu saatten sonra takımlarından kovulmuş oyuncular alınacak başka oyuncu kalmadı herkes kadrosunu hemen hemen oluşturdu
|
Bekleyip görücez . . .
|
Bilindiği gibi yabancı kontenjanı dolu.Bence Taideri gönderip Forvete Tazemetayı almalıyız.orta sahayada genç,hızlı,dinamik,çalım atabilen kanat oyuncuları almalıyız.Takımdaki ortasaha oyuncularının neredeyse hepsi göbekte oynayabilen oyuncular.Erman ve mehmet nas kanat oyuncusu cihanıda sayabiliriz ancak kesinlikle yeterli değil.Bunlar benim düşüncem tabi.Yönetim her zamanki gibi serbest kalmış yaşı 30-33 arası futbola doymuş kişileri alacağından şüphem yok aslında burada boşyere yazıyoruz şunu alalım bunu alalım bizi dinleyen kim ki...
|
Bizim acilen 3 tane cok iyi oyuncuya ihtiyacımız var sağ ve sol bek oynayabilen , Orta Sahada Kanatlarda oynayabilen ve birde Mehmet Yıldızın yanına Balili gibi süratli oyunculara ihtiyacımız var Mecnun baba duy bizi
|
[B]yaw alin su Mehmet Cakiri bitirin su isi. Sampiyon olalim artik yeter.[/B]
|
insallah gerekli Transferler en kisa zamanda gerceklesir ve de biz dimdik süperlige baslariz. boynumuz bükük kalmayalim bir an önce Transferlerin gerceklesmesi ümidiyle SAYIN BAKKAL sana güveniyoruz...
|
Hazırlık Döneminde görülen eksikler güzel madem transfer ihtiyaçı var oldugu görüldüyse orta sahaya Kasımpaşa dan ayrılan eski sivassporlu Murat erdoğanı transfer edebilirsiniz forvet için ise iyibir yerli futbolcu alınabilir
|
[B]takimin son haliyle goren bakkal eksik bolge olarak orta saha dedi forvet dedi zaten takima bir orta saha ve forvet alirsan guclu olursun defansda sorun yok hayrettinim var orada cunku:)) aslinda basit mehmet yanina yildizini alirsa kamananda kahramani korsa forvette super oluruz hadeee mehmedimm hade kamananimm zamani geldi artikkk[/B]
|
murat erdoğanın faydası olur bunu yanı sıra eskişehirden koray aslan,yiğit incedemir yiğit ismail gökoğlan iskender gibi oyuncular değerlendirilebilir.
ama biraz paraya kıymak gerekir.hiç bir şey beleş değil dünyada. |
Kasımpaşadan Yekta KURTULUŞ,İBBden İskender ALIN ve Ali GÜZELDAL bize göre futbolcular bence yönetim paraya kıyacaksa bunları almalı...
|
iyi en azindan kismende olsa eksiklerin farkina varmis!!!! Ortasahada kanat oyuncusu sorunumuz son iki sezondur devam ediyor.Erman kazigini yönetim hazmedememiski hala kanatlara gözünü acip bakamiyorlar.Ortanin sagi ve soluna bu saatden sonra iyi oyuncu bulunurmu buda ayri bir tartisma konusu. Futbol artik takim oyunu ile oynaniyor kosmayan pres yapmiyan rakibi karsilamyan hücümda ve defansif anlamda yerini almayan oyuncu Dünya kupasi örneginde oldugu gibi Ronaldoda olsa messide olsa Bes para etmiyor.Kaldiki bizde kendi ligimizin ölceginde bile meziyetli bir oyuncu yok.
o zamam kosan, topa basan top adam kovalayan,pres yapan adama ihtiyacimiz var. Bizim Takim bu Hali ile ön tekerleri patlak arabaya benziyor birde vites sorunu var bu arabanin oyunu hizini temposunu ayarlayacak takimi atesleyecek bir on numaraya. kadronun yeterliliginden bahsediliyor. gecmisden dersler cikarildigindan bassediliyor ama sadece bunlar sözde kaliyor. gözümüze baka baka ayni hatalar devam ettiriliyor. Öyle hesap kitap yapilmiyor bilincli planli programli bir takim olusturma mantigi yok. Nasrettin Hoca gibi göle maya caliniyor ya tutarsa Öyle ciddi bir hedef de olmadigi icin yönetimin mantigi düsmeyelim orttalarda kalalim az verelim cok kazanalim mantigi var.Gecen yilda bas bas bagirdik bu takimin sunlara ihtiyaci var diye. cikip ayni seyi söylediler biz sampiyonluga oynayan takimin iskeletini koruduk dediler hatta 8. haftayi isaret edip herseyin yolunda olacagini söylediler. dedikleri gibi olmadi bu sefer devre arasinda denize düsen yilana sarilir misali kurtulusu cürük carik futbolcu artiklarinda aradilar yine olmadi. Kisaca dogru yapilanma dogru takim olusturma dogru futbolcuyu bulma Dogru baslangici getirir dogru baslangicda sonucu belirler.Bizim yönetim vitessiz ve ön tekerleri patlak araba ile yarisa girmek istiyor.umarim bir ankara ve Bir Diyarbakir daha cikarda bu takimi kurtarir ne diyelim Allah islah etsin. |
Ohh bu haberi duyduktan sonra rahatladim Orta Saha icin bunlardan birisini alabiliriz
Kanfory Sylla,Murat Erdogan,Engin Baytar,Ceyhun Gülselam,Ayhan Akman |
[QUOTE=emre41;641460]Bazı yerlerde size katılmıyorum Volkan Babacan dediğiniz adam 5 para etmez. Bugüne kadar febe'de hangi maçta zihinde kalacak bir kurtarış yaptı. Bakın maç sayısı sormuyorum, sadece bi kurtarış.
Gökhan Emreciksin denen muhterem yine gavur parası ile 5 para etmez bi topçu. Ne febe'de ne de GAYseri'de dikiş tutturamadı; ahlaken sıfır mertebesinde biridir kendileri. Aydın Karabulut'a gelince ise bu adamı nerede istihdam(!) edeceğiz merak etmekteyim. Söylediğiniz transferler mevcut duruma gram faide edecek şeyler değildir kanımca. Ancak viziyon meselesine gelince sizinle hem fikirim. Sayın Bakkal'ın vizyonu epeyce dar maalesef. Çünkü bugüne dek elle tutulup, gözle görülen ve hatta uzayda yer kaplayan bir başarısını görmek ve göstermek mümkün değil. Kuvvetle muhtemeldir ki Sayın Bakkal 10 ila 15. haftalarda kepenkleri kapatır. Umarım yanılırım, umarım Bakkal Sivasspor ile sınıf atlar ve vizyonunu genişletilir. Ne diyelim; ı hope so....[/QUOTE] Emre sagol yazin güzel. Simdi Volkan Babacan'dan baslayalim. Volkan'i ben 16 yasindan beri takip ediyorum daha dogrusu etmeye çalisiyorum. Neden çünkü o zamanlar yetenek olarak ilan ediliyordu. Fenerbahçe'de pek göremedik maalesef. Ama milli takimlarlar maçlari çok var. Ayrica Volkan demirel cezaliyken hem superligde hem sampiyonlar liginde maçlari var. Ve o maçlari tesadufte olsa izleyebilmistim. Kaleci demek oraya buraya ziplayan adam degilki. Kurtaris dedigin ney eger kaleci nerede ve ne zaman duracagini bilirse o zaman iyi bir kalecidir. Akin çok güzel kurtarislar yapiyor MasAllah ama hiç bir teknik adam onu ilk kaleci seçmiyor neden çünkü duracagi yeri bilmiyor. Her neyse bu benim sahsi fikrim, bence gelecek zamanda görücegiz insAllah. Gökhan Fener'de tutunamadi, çünkü o pozisyonda oynayan oyuncularin hiç birinden yararlanamadi Fener, Devid orda oynadi olmadi, Kazim olmadi, Gökhan olmadi, simdide Mehmet Topuz onuda bitirdiler. Ahlakini bilemem ama ben sunu duymustum. Ben sadece oynamak istiyorum maçlara çikmak istiyorum. Kayip edecek bir seyin yok, yetenekli bir genç muhakkak bize yararli olurdu. Aydin'in yetenegi tartisilmaz. Hem sol kanatta hem orta sahada oynayabilen bir isim. Öyle Istanbul'daki gibi gece hayati sag sola da çikamazlar güzel Sivas'imda. Korkuyormusun fos çikacagindan, bir seneligine kirala. Teknik direktör egitmendir egitimcidir, bu her ne kadar bizim Tûrk hocalarina uzak kalsada onu egitmek senin görevin. Ben aklima o an geldigi için bu isimleri saydim mesele o isimlerde de degil zaten. Saya bilecegim bir çok isim var. bunlari vaktinde degerlindiremezsen, ya senin yerine degerlindirecek birileri çikar yada piyasadan silinip giderler, yazik bu çocuklara !!! Bu ülkede Arda Turan'lar kolay çikmiyor, çikincada bir Lionel Messi olmasini bekliyoruz hemen. Mesut Özil Türk Milli takimin seçseydi, bu geri zekali Fatih Terim onu oynatmaz sans vermezdi bilem, Nuri Sahin'e yaptigi gibi. Ama bak Almanlar güvendi ve formayi verdiler, sonuç dünya kupasinda üçüncülük ve simdi adamin pesinde Real, Manchester, Liverpool, Barcelona, Inter ve AC Milan savas veriyor kapmak için. |
orta sahanin sagina iyi bir oyuncu lazim
|
[QUOTE=58^SiVaS^58;641498]Ohh bu haberi duyduktan sonra rahatladim Orta Saha icin bunlardan birisini alabiliriz
Kanfory Sylla,Murat Erdogan,Engin Baytar,Ceyhun Gülselam,Ayhan Akman[/QUOTE] saçmalamanın da bi sınırı olması lazım arkadasım ceyhun gülselam dedğin adam genç ve yetenekli büyük takımlar istiyo sivas gibi sadece bedava oyuncu alan bi takım bu oyuncuyu alamaz ayrıca ayhan gs den ayrılmaz ilk 11 olmasa bile orda yedek bekler gsden aldığı parayı sivas veremez sylla ve murata gelince zaten yedektiler bizde bizim 11 oyuncusuna ihtiyacımız var |
orta sahaya murat erdoğan gelse iyi olur forvetede mutlaka iyi olması lazım
|
orta saha için fink harika olur bence zaten şuan kulüp arıyor kendine. başkan da süper lig tecrübesi olan birini istiyor zaten.. fink sivasa büyük ihtimalle gelmez mütevazi bir şehir sonuçta ama kesenin ağzı açılırsa neden olmasın :)
|
[QUOTE=Sivaslibey;641500]Emre sagol yazin güzel.
Simdi Volkan Babacan'dan baslayalim. Volkan'i ben 16 yasindan beri takip ediyorum daha dogrusu etmeye çalisiyorum. Neden çünkü o zamanlar yetenek olarak ilan ediliyordu. Fenerbahçe'de pek göremedik maalesef. Ama milli takimlarlar maçlari çok var. Ayrica Volkan demirel cezaliyken hem superligde hem sampiyonlar liginde maçlari var. Ve o maçlari tesadufte olsa izleyebilmistim. Kaleci demek oraya buraya ziplayan adam degilki. Kurtaris dedigin ney eger kaleci nerede ve ne zaman duracagini bilirse o zaman iyi bir kalecidir. Akin çok güzel kurtarislar yapiyor MasAllah ama hiç bir teknik adam onu ilk kaleci seçmiyor neden çünkü duracagi yeri bilmiyor. Her neyse bu benim sahsi fikrim, bence gelecek zamanda görücegiz insAllah. Gökhan Fener'de tutunamadi, çünkü o pozisyonda oynayan oyuncularin hiç birinden yararlanamadi Fener, Devid orda oynadi olmadi, Kazim olmadi, Gökhan olmadi, simdide Mehmet Topuz onuda bitirdiler. Ahlakini bilemem ama ben sunu duymustum. Ben sadece oynamak istiyorum maçlara çikmak istiyorum. Kayip edecek bir seyin yok, yetenekli bir genç muhakkak bize yararli olurdu. Aydin'in yetenegi tartisilmaz. Hem sol kanatta hem orta sahada oynayabilen bir isim. Öyle Istanbul'daki gibi gece hayati sag sola da çikamazlar güzel Sivas'imda. Korkuyormusun fos çikacagindan, bir seneligine kirala. Teknik direktör egitmendir egitimcidir, bu her ne kadar bizim Tûrk hocalarina uzak kalsada onu egitmek senin görevin. Ben aklima o an geldigi için bu isimleri saydim mesele o isimlerde de degil zaten. Saya bilecegim bir çok isim var. bunlari vaktinde degerlindiremezsen, ya senin yerine degerlindirecek birileri çikar yada piyasadan silinip giderler, yazik bu çocuklara !!! Bu ülkede Arda Turan'lar kolay çikmiyor, çikincada bir Lionel Messi olmasini bekliyoruz hemen. Mesut Özil Türk Milli takimin seçseydi, bu geri zekali Fatih Terim onu oynatmaz sans vermezdi bilem, Nuri Sahin'e yaptigi gibi. Ama bak Almanlar güvendi ve formayi verdiler, sonuç dünya kupasinda üçüncülük ve simdi adamin pesinde Real, Manchester, Liverpool, Barcelona, Inter ve AC Milan savas veriyor kapmak için.[/QUOTE] Öncelikle size katıldığım konuyu söyleyeyim; Fatih Terim'e zekası ile sıfat takmak bence pek kibarlık olur. Bu adamın acilen bir tomografi çektirmesi gerek zira merak etmekteyim bir beyne sahip mi? Şiddetle karşı olduğum konu ise Arda Turan denen ukalanın bu ülkede topçu yerine konmasıdır. Bu ve buna benzer sığırlar için bakınız Colin Kazım, Emre Belözoğlu v.d. Bu konun temeli aslında teknik direktörümüzün öngörü darlığıdır. Bu takımla yatıp kalkan birinin eksikleri yeni farketmesi ve bizim de bunu hayra yormamız bence hiç te normal değil. Muhsin hocaya Musa Aydın ve arkadaşları komplo kurmasa idi, şu an Ertuğral başımızda olabilirdi. Bakın onun devre arasında getirdiği adamlara. Mesut hocanın yüzüne bakmadığı Taider, Ceyhun denen ahlak yoksulunu arka cebinden çıkarır. Bonservisini almadıkları ya da alamadıkları Van Herdeen ise 50 tane Ceyhun eder. Mesut hoca yaptığı yabancı transferlerden memnun ise hayırlı olsun ne diyelim. Bu şehir ve bu taraftar 3 hafta kazanıp 10 hafta kaybetmeyi, ligte kalmayı başarı saymaz, Bakkal'ın bunu bilmesi gerek. Bizne Manisa ne de G.birliği taraftarına benzeriz. Korkum budur benim işte. Yoksa solda genç Ferhat var, cesur olsun da oynatsın Mesut hoca. Yine Muhsin hoca zamanında profesyonel yapılan bi genç vardı; alsın 18'e pişsin çocuk ama maalesef yapmadı yapmayacak hoca. Kısaca bize kim gelirse gelsin, Bakkal at gözlüklerinden kurtulmamışsa bizden bi cacık olmaz. İlk hafta cinconu yenebiliriz bu kimseyi aldatmasın. Puan Anadolu'da asıl maharet onları içeride dışarıda yenmek. Ama bakalım bu sene her maç canlı, para da iyi; kim bilir Mesut hocanın başarı kriteri de yükselmiştir. Bekleyip göreceğiz.... |
Demekki bir bomba patlayacak transfer bakımından. Sürpriz yapabilir yönetim biz Yiğidolara...
|
Bu Eskisehirspor olsun deniz Barisi kapti zapatocny Es yolunda neden yildiz alamiyoruz ayni eskisehirspor gibi?????????????
|
takım yerine oturmuş hemen hemen, alınacak yeni oyuncuların takıma konsatre olamaları, oturmuş takımdan adam çekip yeni oyuncuları oynatmalar falan takımı zorlayacak, sütten dilimiz yanınca yoğurdu üfleyerek yemek ne kadar doğru tartışılr tabi.
|
ya ankaragücünden aydını yada cenk işleri alalım..................
|
3 büyükler dediğimiz takımlar dünya yıldızlarını transfer ediyor uefa kupasında durum ortada sanki bu işin sırrı transferde değil gibi geliyır bana........;)
|
[QUOTE=museboy;641533]orta saha için fink harika olur bence zaten şuan kulüp arıyor kendine. başkan da süper lig tecrübesi olan birini istiyor zaten.. fink sivasa büyük ihtimalle gelmez mütevazi bir şehir sonuçta ama kesenin ağzı açılırsa neden olmasın :)[/QUOTE]
beişktaşta kontenjan sıkıntısı var olabilir ucuza bırakır ama finke yıllık ücreti fazla veremez bizim kulüp o sorun olabilir yoksa iyi bir transfer olur defansımızı rahtlatacak bir orta saha oyuncusu |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:13. |