SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendiriyoruz.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29741)

SivasSpor.Com 08.08.2010 23:08

Maçı değerlendiriyoruz..

[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=22965&token=47767[/IMG]

[B]Sivasspor' un sezon açılış maçını 4Eylül Belediyespor' la yaparak maçı 4-0 kazandı.[/B]

Bu maçı canlı olarak tv58 gösterdi.

Sizlerin bu maç hakkında yorumlarınızı almak istiyoruz...

[B]Maçın Yıldızı Kimdi ?
Maçın en kötüsü kimdi?
Maçta göze çarpanlar?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler?
Yenilerin durumuna ne diyorsunuz?

Sivas' ımızın ikinci profösyönel takımı 4 Eylül Belediyespor'umuzu nasıl buldunuz?[/B]

golovaliyigido 08.08.2010 23:17

Cevap: Maçı değerlendiriyoruz..

valla çok iyi ama yaptığı takım takım değilki bizlere gerçekten hazır olduğunuzu göstermek istiyorsanız galatasarayı yenersiniz?

hoLiGan Enes 08.08.2010 23:24

[B]Maçın en iyisi Ceyhundu 4 goldede parmağı var. Dennis de hep hucumu hep savunma olarak çok iyiydi. Diallo pek umut şaçmadı bana göre.İlk yarı Cihan çok şık oynadı ama topu ayağında çook tutuyor.Ferhatda yetek olarak gerçekten çok iyi belki,Hayrettinden formayı kapa bilir. [/B]

MeD_Turc 08.08.2010 23:24

macin yildizi ceyhun du tabiki macin en kotusu ERMAN bi adam bu kadar luzumsuz olurmu yav

DOCKA 08.08.2010 23:30

ilk yorumu ben yazayım :)
maç biraz geç başladı sivasta meydana gelen genel elektrik kesintisi nedeni ile 22:15 civarı başladı yanılmıyorsam.
ilk yarı sivasspor neredeyse tamamen yedek ağırlıklı bir kadroyla sahada yer aldı oyun orta saha mücadelesi şeklindeydi 4 eylül belediye çok iyi oynadı ilk yarı gerçekten.sivasın ve 4 eylülün karşılıklı birer topu direkten döndü.ilk yarı göze batan pek oyuncu göremedim sivassporda kasımpaşa dan alınan sedat pek varlık gösteremedi cihan ilk yarı eh işte tadında oynadı.zita ve keita da zaman zaman kendilerini göstermeye çalışan isimlerdi.uğur bazen güzel kademe ye girerek olumlu sinyaller verdi.
ikinci yarı mesut hoca geride murat haricinde yanılmıyorsam tüm takımı değiştirdi galiba gs karşısına çıkacak ideale yakın onbir sahadaydı.ve ikinci yarının düdüğü ile birlikte yoğun baskı ile başladı sivasspor ve 48.dakikada dennis ivanovs golü kaydetti.çok organize önceki yıllarda alıştığımız sivassporun aksine uzun toplarla değil orta alanda pas yaparak organize oynanyan bir sivasspor gördüm. belki altı üstü 4 eylül belediye ile oynadı siyeceksiniz ama 4 eylül belediye ilk yarı sivasspora resmen kök söktürdü.
en göze batan oyuncu şüphesiz ceyhun du olumlu işler yaptı diyebilirim inşallah ligde de aynı performansı gösterir ikinci golde onun serbest vurutan attığı harika golle geldi.mehmet nas ile uyumu güzel.mehmet yıldız bana pek hazır değilmiş gibi geldi geride denis göze batıyor inşallah kendini dah geliştirir. kaleciye poek iş düşmedi yorum yapamıyacağım erman saman alevi gibi 15 dk oynar gibi oldu sonra pek gözükmedi.kamanan hareketliydi birşeyler yapma çabası içinde.kısacası geçen seneki gibi olmayız daha iyi oynayan bi takım var inşallah sivcas yine eskiye dönük sinyaller vermeye başlayacak gibi tabiki herşey lig başladığında görülecek.

DeathRow 08.08.2010 23:33

izleyenler mac nasıldı artı eksiler

hoLiGan Enes 08.08.2010 23:56

[QUOTE=DeathRow;642393]izleyenler mac nasıldı artı eksiler[/QUOTE]

[B]ben takımda hiçbir eksik görmedim[/B]

MaXiMuM 09.08.2010 00:00

[B][I]Yeni transferler çok iyiydi. Ceyhun ve Mehmet Nas orta sahamıza ayrı bir renk getirmiş. Ceyhunun attığı frikik golü çok şıktı. Denis İvanovs da çok faydalı olacak. Umarım yeni Bilicamız olur :) Kaleci hakkında bişey diyemeyeceğim çünkü hiç top gelmedi.
4 Eylül'e gelince mücadele gücü üst düzeydeydi. 3. Bölgeye kadar çok iyi paslarla geliyorlar fakat gol pozisyonuna giremediler. İlk yarı çok iyi ve başabaş mücadele ettiler.
Her iki takımımıza da liglerinde sonsuz başarılar diliyorum...[/I][/B]

YİGİDOKENTLİ 09.08.2010 00:09

takim harika oynuyor takima kalilanlar baya takima uyum saglamiş Denis İvanovs ve dialonun gelmesi iyi oldu ve ceyhun ve mehmet nas ve sedat güzel oynadilar forvet hattinda Ricardo Pedriel Suarez çok firsatçi ve klas oyuncu birde ferhat sol tarafta güzel oynadi hayretinden formayi kapabilir valla bam başka bir sivasspor gördüm bu sene güzel işler yapar bu sivasspor biz taraftar olarak destek verelim şampiyonluga oynar bu takim.

YİGİDOKENTLİ 09.08.2010 00:12

4 eylül belediyesporda güzel oynadi 3 ligde bizi mahcup etmezler kalici olurlar ama aralarina birkaç tercübeli isim almalari lazim sivasli yigidolari kutluyorum ilk yari dişe dişe mucalede ettiler.

_DeReBeYi_ 09.08.2010 00:40

[B]ilk yari daki takim konusmaya gerek yok erman bu takimi bozuyor ilk yaridaki takima gider yerine cihan girer takim super olur

Kisacasi Busene Cok Can Yakariz Herkes 3 Lig takim diyo ama oyun guze skora deil oyuna bakalim Ceyhun Bir Harika Nerde O ihtiyar heyetini toladi yonetm Diyenler izledimi Acaba ihtiyar Heyetini [/B]

kiNgSiZe58 09.08.2010 00:55

arkadaslar, ben almanyada oldugum icin stada gitme imkanim olmadi, tv 58 in maci canli verdigini keske önceden haber verilseydi bende izlerdim. üyelerin yazdiklarina bakilirsa gelicek sezon ceyhun ve mehmet nasin cok iyi isler yapicagi belli, insallah öyle olur. cünki gecen sezon cok kötüyduk. bize hic yasikmadi. artik yeniden sivas gücünü gösterme zamani bekle bizi galata senden basliyacaz !! :)))

esrarengiz 09.08.2010 01:27

[B]maci izleyen arkadaslarin anlattiklarina gore hala ayni sorun var takimda
erman iyi performans gostermiyor.. kamp doneminden beri takip ediyorum ermani gercekten kendisinden bekleneni vermiyor yada vermeye calisiyorda biz daha cok sey bekledigimizden bir sey fark etmiyoruz..
umarim duzelir...
ben acik sozluyumdur ben ceyhun taraftari hala degilim her ne kadar super oynasada kim kizarsa kizsin bana ....fikrim degismez bu konuda...
takim yenmis madem guzel oynamislar demekki..
yeniz sezonda buyuk hayallerin pesinde kosan sivassporu gormek umuduyla/....[/B]

Salim58 09.08.2010 06:31

[I][B]İkinci yarı takım ideal onbirine yakın bir kadroyla çıktı.Kısaca özetlemek gerekirse ben Sivassporu beğendim.Eksiklikler yokmu var tabi hocamızda maç sonu konuşmasında bunu dile getirdi zaten.İnşallah bu eksikliklerde tamamlanır ve özlediğimiz Sivassporu izleriz...

Ceyhun ve Mehmet Nas orta sahamıza ayrı bir renk getirmiş.4eylül belediye'de gerçekten güzel mücadele etti,Son vuruşlarda bayağı bi sıkıntı var.Sivası temsil eden tüm takımlarımıza başarılar dilerim.[/B][/I]

[COLOR="Magenta"][FONT="Arial Black"]Ayrıca Seyirci sayısı neden azdı anlayamadım.Stadda çok büyük boşluklar vardı.[/FONT][/COLOR]

ykorkmaz 09.08.2010 07:03

Takım bence çok iyiydi. Özellikle Cehyun-Cihan- Mehmet nas çok iyilerdi.

Yusuf Çevik 09.08.2010 07:12

İnşallah görecez abi ya takım bizi bırakmasın bari :)

Yusuf Çevik 09.08.2010 07:15

Abi Cihan`ın Kesinlikle oynaması lazım mehmet yıldız inşallah galatasaray maçına hazır olurda çok güzel bir sivasspor izleriz...

Yusuf Çevik 09.08.2010 07:17

Tv58 canlı mı veriyordu :D niye söylemediniz bjk maçına baktım bende :D

Salim58 09.08.2010 07:21

[QUOTE=yigidoyusuf58;642422]Tv58 canlı mı veriyordu :D niye söylemediniz bjk maçına baktım bende :D[/QUOTE]

[I][B]Uyanda balığa gidelim Yusuf.:D sen siteyi hiç takip etmedinmi, gece yarısına kadar maç yayını vardı.:)[/B][/I]

adres58 09.08.2010 07:32

[B]Ben Mehmet Yıldız hakkında konuşmaya başlamak istiyorum. Çok kötü bir performans sergiledi. Bir penaltı kaçırdı bir çok topu ezdi. Ceyhun kafayı kaldırır kaldırmaz ilk önce Mehmet Yıldıza bakıyor daha sonra diğer arkadaşlarını kontrol ediyor. Ama Mehmet Yıldızı aşırı derece kötü buldum. Geçen sene bizim son haftalarda ayakta tutan adam gitmiş yerinde çok başka bir adam gelmiş. Çok seri bir şekilde toparlanması lazım.
Cihan çok çok iyi. Ama yedek takımla oynadığı için bir kaç fantezi yaptı ama olur o kadar. Deniss İvanovs şimdilik çok iyi ama partneri önemli eğer tandemindeki oyuncu Sedat iyi olursa oda iyi olacaktır. Kanatlarımız idare etti. Ceyhun ise çok iyi umarım her hafta bu şekilde oynar.[/B]

subasi29 09.08.2010 07:48

[B]Dun Aksam gercektende guzel bir mac musabaka oldu.sivassporumuzda gelisme var.ceyhun guzel bir gole imza atti.keza dennis iki gole imza atarak guzel bir acilis yapti....[/B]

Elbeyliliyiz 09.08.2010 08:00

ikinci yarida defans abdurrahman formda gözüktü, dennis cok iyi idi. defans da topu bloke edip karsi ataga gecmemiz zaman aliyor! hareketli anlasmazlik var hepside arslan ceyhun mehmet yildiz mehmet nas artik birsekilde gol atilacak, ermanda formda heran patlama yapabilecek bir takim görüntüsü verde kadir pekmezciyi hic begenmedim cünkü yavasdi. mehmet yildiz tam profesyonel kndini yormadan hareketet ediyor süper.

babapiton 09.08.2010 08:19

[B]Maçın Yıldızı Kimdi ? [/B]

Kesinlikle Ceyhun çok güzel oynadı asist yaptı gol attı penaltı yaptırdı daha ne yapsın

[B]Maçın en kötüsü kimdi?[/B]
Herkes iyiydi ama Kamanan ve Erman İstikrarsızlardı herzamanki gibi

[B]Maçta göze çarpanlar?[/B]

Mehmet Yıldız ve Ceyhun Erişin uyumu
Zitanın iyi oyunu

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler?[/B]
İyi oynadık tabiki karşımızda 3.lige yeni çıkmış bir takım var ama takımın durumu azda olsa kendini belli eder durumumuz iyi 4 eylüde ilk yarı iyi oynadı inşallah başarılı olurlar
[B]Yenilerin durumuna ne diyorsunuz?[/B]
[B]Ramoviç:[/B] Dün Pek iş düşmedi ama topu oyuna sokma yönünden iyi
[B]Dennis:[/B]yine pek iş düşmedi Bilicanın yerini doldurmaz ama orta bir futbolcu supriz golleriyle bizi hep sevindirir umarım
[B]Sedat Y.[/B]Dün İyi oynadı ama iyi yedek olur bence
[B]M.Nas:[/B]Dün Fena oynamadı diger maçlarda durumunu net göreceğiz ama Zita yerini kapabilir
[B]P.Suarez[/B]Biraz daha süperligte oynarsa iş yapabilir

B.DUMANLI 09.08.2010 09:21

[QUOTE=adres58;642426][B]Ben Mehmet Yıldız hakkında konuşmaya başlamak istiyorum. Çok kötü bir performans sergiledi. Bir penaltı kaçırdı bir çok topu ezdi. Ceyhun kafayı kaldırır kaldırmaz ilk önce Mehmet Yıldıza bakıyor daha sonra diğer arkadaşlarını kontrol ediyor. Ama Mehmet Yıldızı aşırı derece kötü buldum. Geçen sene bizim son haftalarda ayakta tutan adam gitmiş yerinde çok başka bir adam gelmiş. Çok seri bir şekilde toparlanması lazım.
Cihan çok çok iyi. Ama yedek takımla oynadığı için bir kaç fantezi yaptı ama olur o kadar. Deniss İvanovs şimdilik çok iyi ama partneri önemli eğer tandemindeki oyuncu Sedat iyi olursa oda iyi olacaktır. Kanatlarımız idare etti. Ceyhun ise çok iyi umarım her hafta bu şekilde oynar.[/B][/QUOTE]

M.Yildiz hakkindaki görüslerin cok dogru.Aslinda Sivasspor sahada 10 kisi mücadele ediyor .Takimda Erman´da oynarsa bu sayi 9 ´a düsüyor.M.Bakkal bunu mutlaka görüyor.Erman´in alternatifi Cihan.Ya M.Yildiz, iste o basli basina bir problem.Ceyhun´un yaninda sönük kaliyor.Oysaki yas olarak Ceyhun ondan büyükde.M.Yildiz Sivasspor kulübünün üstünde degil gerekirse kizaga cekilmeli.Ilerde Suarez Mehmet´den cok daha is yapar.

Elbeyliliyiz 09.08.2010 10:04

[QUOTE=B.DUMANLI;642446]M.Yildiz hakkindaki görüslerin cok dogru.Aslinda Sivasspor sahada 10 kisi mücadele ediyor .Takimda Erman´da oynarsa bu sayi 9 ´a düsüyor.M.Bakkal bunu mutlaka görüyor.Erman´in alternatifi Cihan.Ya M.Yildiz, iste o basli basina bir problem.Ceyhun´un yaninda sönük kaliyor.Oysaki yas olarak Ceyhun ondan büyükde.M.Yildiz Sivasspor kulübünün üstünde degil gerekirse kizaga cekilmeli.Ilerde Suarez Mehmet´den cok daha is yapar.[/QUOTE]

Kardesim Mehmet Yildiz artik Tam bir Profesyonel nerde ne yapacagini cok iyi bilir ondan iyisi varsa Hoca oynatsin. Süperligde tECRÜBELI OYUNCU LAZIM

mühendisburak58 09.08.2010 10:23

maçın en kötüsü kadir ve ermandı.birde erman kampın en iyi oyuncusu diyorlardı yalan.4 eylül belediyespor 3.ligdede iyi işler yapar bence 2.lige çıkabilir duruma göre.

ayna26 09.08.2010 10:34

ligin başlamasına bir hafta kala sezon açılış maçının ikinci yarısı Sivas rakibine göre biraz ağır bastı, transferler de olumlu sşnyaller var, ceyhun profosyonel oyununa devam ederse takım çok şeyler yapabilir.M.Yıldız aynı görüntüde, değişik bir durumu göze çarpmadı, Erman da biraz ilerleme var, geriye kadar gelebiliyor.Yeni transfer deniss supriz şekilde gol atıyor, defansda da iyi şeyler yapacağını düşünüyorum.Dün Sivas, 4 Eylül Belediyeyi hafife alır tazrda bir oyun sergiledi, umarım ligde kimseyi hafife almazlar.4 Eylül Belediye 3.Ligde suprizler yapabilir, biraz tecrübeye ihtiyaçları var, Sivasspordan oraya takviye yapılması güzel olur.herşey umarım bu sezon guzel geçer, Sivas spor başarılarını tekerrür ettirir...Başta Sivasspora, 4 Eylül belediye spora ve Türkiye liglerinde mücadele edecek olan tüm futbol takımlarına başarılı bir sezon geçirmeleirni diliyorum.

aRsima58 09.08.2010 10:56

Mehmet yıldıza kötü diyenler takımdan gitsin diyenler nankörlük etmesinler. Her zaman iyi oynayacak diye birşey yok kardesim diger oyuncular içinde öyle.Ne mehmey yıldıza yükleniyorsunuz. İyi oynayınca bişey yok kötü oynayınca hemen sizde kötüleyin kardeşim hepsi bizim oyuncularımız kimse kötülemesin sen sahip çıkmassan sahip çıkan çok olur yazdıklarımıza dikkat edelim Lütfen !

adres58 09.08.2010 11:41

[QUOTE=aRsima58;642470]Mehmet yıldıza kötü diyenler takımdan gitsin diyenler nankörlük etmesinler. Her zaman iyi oynayacak diye birşey yok kardesim diger oyuncular içinde öyle.Ne mehmey yıldıza yükleniyorsunuz. İyi oynayınca bişey yok kötü oynayınca hemen sizde kötüleyin kardeşim hepsi bizim oyuncularımız kimse kötülemesin sen sahip çıkmassan sahip çıkan çok olur yazdıklarımıza dikkat edelim Lütfen ![/QUOTE]

[B]Arkadaşım Mehmet Yıldıza kötü demiyoruz, gitsinde demiyoruz. Sadece kötü oynadığından bahsediyoruz. Onun toparlandığında bizler çok iyi biliyoruzki yaşında da olsa bu takımın ona ihtiyacı var. Nankör değiliz. Kimlerin canla başla iyi niyetle oynadığını kimlerin kötü faydasız olduğunu ayırt edebilecek kadar akli Mizan a sahibiz. Fakat şu bir gerçekki Mehmedimiz bu hazırlık maçında yokları oynadı. Belki bazı arkadaşlara göre iyi oynamış olabilir ama onun kalitesinde ve değerinde bir YILDIZ için sence bu yeterlimi.. Bana göre değil.. [/B]

58^SiVaS^58 09.08.2010 11:54

Maçın Yıldızı Kimdi Ceyhun,Eris Dennis,Ivanovs
Maçın en kötüsü kimdi Erman.Kilic
Maçta göze çarpanlar Dennis.Ivanovs
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler Sivassporun kadrosu cok iyi ama Bakkal Hoca bence Ermanin yerine Cihani oynatsin
Yenilerin durumuna ne diyorsunuz Yeni Transferlerimiz cogunlukla iyi :D:)

balmandol 09.08.2010 12:07

Ben öncelikle 4 Eylül Belediye Spor'u tebrik ederek başlıyorum.Fethi hoca çok iyi takım yapmış.Çokta güzel oyun oynadılar.Yani diğer takımları bilemiyoruz ama bu takım bir üst lige çıkarsa hiç şaşırmayalım.
SİVASSPOR'a gelince,bazı arkadaşlar her ne kadar beğenmeselerde çok yorucu bi futbol oynamadı Sivassspor yani karşısındaki takımıda göz önünde bulundurursak dostluk maçı kıvamında bi oyun oynandı.Her iki yarıdaki takımda çok iyiydi.As kadronun yer aldığı ikinci yarı tabiiki çok üstündü.Yeni transferler çok iyiydi..Ramoviç,Dennis,Mehmet Nas ve tabii CEYHUN ERİŞ ki mükemmel bi futbol zekası var bu adamın nefis bi şey yaaa..Bu sene çok işler yapacak inşallah...ilk yarıdaki takımda da en göze batan Ferhat,Cihan ve yeni santrafor PEDRİEL SUAREZ..Suarez çok genç bi oyuncu ilerde çok faydası olacak bize..Yani güzel günler yakında..Taş gibi bi takım olmuş SİVASSPOR benim çok hoşuma gitti...Bu takımda aha buraya yazıyorum Galatasaray'ı yener gönderir..Çok hırslılar...

28 EYLÜL 2009 09.08.2010 12:22

Pilot takımımız Üsküdar Anadolunun grubunda yer alan Belediyespor sıradan bir takım olduğunu gösterdi. Sivassporumuz yendi ve İnşallah Üsküdar Anadolumuzda yenecek.

Bordobereli58 09.08.2010 16:20

selamunaleykum.. yeni transferlerimizden ceyhun eris cok kaliteli güzel sutlari var. ivanovs icin henüz erken.. sedat yesilkaya oyuncu degil. mehmet nas tecrübe sahibi.. suarez ise genc ileride birseyler olabilir... kisacasi transfer lazim yokas isimiz is.. bu takim fazla basari bulamaz bu ligde inanin bana... mehmet yildiza gelince o na laf yok.. bizim öz oyuncumuz... sivassporu hic satmadi etmedi, simdi siz gelmisiniz kenara alinmasi lazim diyorsunuz.. adam onuyor be. 2 kötü oynadi diye kenarami alinmasi lazim ??? bu nasil bir futbol anlayisi anlamiyorum... kendinize gelin beyler

savaş2 09.08.2010 17:07

1...... 4 eylülde yasin ve rüştuyu takımımıza almayı düşünelım ikiside cok iyidi ankaradan da izledim onları.......
..2......dennıs cok iyidi dahada başARILI OLACAK
.3......DİYEBİLİRMKİ EN İYİ ORTA SAG İLERDE BİZİM OLACAK
..4.......bu takımda erman ve kamana yer bulamadım acaba kendilerimi bulmak istemiyorlar derim....kamananı bir başka mevkiide oynatsak yanı ön libero orta sag gibi
...5......ferhat ve kadir cok iyidiler....ferhat hayronun yerıne düşünülmesı
gerekir..
....6...m.yıldız ayakta duramadı inş guclenir..
....7....bide cenk işler gibi hareketli bir golcu takıma lazım derim
..... işte on birimiz akın .kadir. apo..ferhat. denns++++ ortasag..mehmet nas.diallo ..ceyhun..sedat yeşilkaya.. ilerde+++ m.yıldız.. cenk işlr..betriel

efsanesivas 09.08.2010 17:45

Sahanın en iyisi bence Denis İvanovstu.bu adam sivasspora savunmada çok güven verecektir.Sivasspor savunması geçen sene bogaz köprüsü gibiydi giren çıkan adam belli değildi.Denis İvanovs takıma hem toplu alanda hemde topsuz alanda çok katkı salayacağa benziyor ve bence 10 numara.Ama kaleci çok artist bana güven vermede Süper Ligde çok klas forvetler var.Ancak bu kaleci özellikle 6 pasa kadar açılıyor.Umarım ben yanılırım .Ama ivanovs 10 numara bu adamı çok beğendim.Sivas ilk 10'a girer.

esrarengiz 09.08.2010 17:51

[B][QUOTE=Salim58;642414][I][B]İkinci yarı takım ideal onbirine yakın bir kadroyla çıktı.Kısaca özetlemek gerekirse ben Sivassporu beğendim.Eksiklikler yokmu var tabi hocamızda maç sonu konuşmasında bunu dile getirdi zaten.İnşallah bu eksikliklerde tamamlanır ve özlediğimiz Sivassporu izleriz...

Ceyhun ve Mehmet Nas orta sahamıza ayrı bir renk getirmiş.4eylül belediye'de gerçekten güzel mücadele etti,Son vuruşlarda bayağı bi sıkıntı var.Sivası temsil eden tüm takımlarımıza başarılar dilerim.[/B][/I]

[COLOR="Magenta"][FONT="Arial Black"]Ayrıca Seyirci sayısı neden azdı anlayamadım.Stadda çok büyük boşluklar vardı.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

abicigim stad tabi bos olur bizim milletimiz hafta sonunu kahvehanede gecirmek gibi cok guzel bir huy edinmisler:))
ve sivas halki bedava mac izlemez her ne kadar yonetimimiz elinden geleni yapip ucretsiz etsede..... maci bende gordugum kadariyla stad bostu gercektende... demekki hala icimize islememis sivasspor sevgisi daha cok ilerlemek lazim....!!!!!!!!!![/B]

esrarengiz 09.08.2010 17:58

[B][QUOTE=28 EYLÜL 2009;642491]Pilot takımımız Üsküdar Anadolunun grubunda yer alan Belediyespor sıradan bir takım olduğunu gösterdi. Sivassporumuz yendi ve İnşallah Üsküdar Anadolumuzda yenecek.[/QUOTE]

bu nasil bir futbol taraftarligi ben hic anlamadim... simdi superligde sivas spor degilde 4 eylul belediye spor olsaydi sen hala uskudar anadoluyu tutarmiydin merak ediyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!1
sen kalkmissin KANKARDESIM USKUDAR ANADOLU insallah KARDESIM 4EYLUL BELEDIYE SPOR u dover diyorsun...
ozur dilerim ama kardesim senin sivasli oldugundan suphe ederim ...
unutmaki sen sivassporun maclarina giremezken dis sahada 4eylulun maclarini cok seyrettin eminim... simdi kalkipta sivas tan bir klubumuz 3.lige cikmis ama sahiplenmek yerine nankorluk etmenin bir anlami yok...
bu sozum sadece sana degil senin gibi dusunen diger zihniyetlerede gitsin.....
ne kadar fanatik sivasspor taraftari olsamda.. 4eylulde benim guzel sehrimin klubudur onuda desteklerim... uskudar anadoluya gelince umarim iyi oynarlarda sampiyon olurlar 2.lige cikarlar.. uskudarada basarilar..[/B]

4eylül 09.08.2010 18:15

ben bu maç için fazla bir şey söyleyemem aynı ayarda rakip olsaydı takımı görürdük gs maçnda takımı göreceğiz ama yinede ferhatı çok beğendim hayriyi zorlar işahin vasat erman hayal kırıklığına devam zita ve keita olumlu işler yapacak gibi mehmet ağır kalıyor sedat çalıştı ama zaman ister göze çarpanlar ceyhun nas dennis ferhat cihan keita zita

velibircan 09.08.2010 18:37

[B]Geçen Sene'den Çok Çok Farklı Bir Sivasspor Olacağı Kesin..Ceyhunu Çok Beğendim Bence Takıma Çok Şeyler Katacak Mehmet nas Yine Öyle...Denis'e FAzla İş Düşmedi Ama Attığı Goller SEvindirdi :) Denisin Gollerini Belli Aralıklarla Görcez Gibime GEliyor İNşallah Savunmasıda İyi Olur..Takımda Sadece Mehmet Yıldızla Ermanı BEğenmedim..MEhmet yıldız ceyhunun paslarına Çok Yavaş Kalıyor..Dün Çok Top Ezdi ATak Bitirdi..Bence Hızlı Bir Forvet Şart..

Kısacası Takım Umut Verdi...Rakibin Belediye Spor olması Diye Bir Şey yok oynanan oyun ortadaydı çok güzeldi..İnşallah Çok İyi İşler olcak..[/B]

28 EYLÜL 2009 09.08.2010 18:58

[QUOTE=esrarengiz;642578][B]

bu nasil bir futbol taraftarligi ben hic anlamadim... simdi superligde sivas spor degilde 4 eylul belediye spor olsaydi sen hala uskudar anadoluyu tutarmiydin merak ediyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!1
sen kalkmissin KANKARDESIM USKUDAR ANADOLU insallah KARDESIM 4EYLUL BELEDIYE SPOR u dover diyorsun...
ozur dilerim ama kardesim senin sivasli oldugundan suphe ederim ...
unutmaki sen sivassporun maclarina giremezken dis sahada 4eylulun maclarini cok seyrettin eminim... simdi kalkipta sivas tan bir klubumuz 3.lige cikmis ama sahiplenmek yerine nankorluk etmenin bir anlami yok...
bu sozum sadece sana degil senin gibi dusunen diger zihniyetlerede gitsin.....
ne kadar fanatik sivasspor taraftari olsamda.. 4eylulde benim guzel sehrimin klubudur onuda desteklerim... uskudar anadoluya gelince umarim iyi oynarlarda sampiyon olurlar 2.lige cikarlar.. uskudarada basarilar..[/B][/QUOTE]

Poz verdiğin başkan Sivassporludur ve Üsküdar Anadolunun tek patronudur. Kulübümüz bünyesine almış ve bunun adınada pilot takım derler.

Kulübümüz 4 Eylül Belediyespora, Zaraspora, Divriğispora destek verebilir, para verebilir. Ama yönetemez. Çünkü resmi birşey yok ortada. Ben resmi bir adamım. Resmi hareket ederim. Ha Sivasın takımlarıdır bunlar. Ama tutmuyorum. Bananeeeee.

aLLAHA eMANETSİN oL aĞA.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:13.